<3

fy fan kvällens program av so you think you can dance va så bra. riktigt sorligt att de är sista avsnittet i morgon. så mkt jag har bölat ikv när jag såg de haha. det är kärlek. får inte skriva mer nu för niccie har tvingat mig att  inte göra de eftersom hon inte såg de i dag. jäffla niccie. haha. nää nu ska jag nanna. i morgon börjar jag 9. nanna gott.

.

innan va ni ngt som jag såg upp till, en prynadsak som man nästan dyrkade. men sen ramlade ni i golvet och gick sönder. allas intresse försvann för den där prydnadssaken när den gick i sönder. och värdet va inte alls i närheten av vad det va innan den ramlade i golvet. så känner jag för er nu, ni har rasat i värde i mina ögon. och min respekt för er är som avgaserna som en bil lämnar efter sig när den kör iväg. och snart är ni som avgaserna för mig, ett minne blott.   

myspys

igår vid 6 tiden va jag ugly. men jag tog snabbt på mig o kastade i mig maten samtidigt som jag snackade i telefon med josefine. sen bar det av mot bussen till trelleborg. senaste jag satt på den bussen va 4 veckor sen. usch fy blä. iaf när jag kom hem till evelina så hade vi mys. snackade i ett o där fanns ingen paus i de hela. sen hade vi idol mys. och vid 11 fick vi sug efter godis så vi gick o inhandlade de. tänkte hyra film oxå men de blev inte så. sen tillbaka till lägenheten o krängde. vid 12 la vi oss i sängen o inte förrän 2 sa vi godnatt. låg o snackade massa minnen. bland annat sommaren 06 då vi hängde varje dag. snacka om nostalgi. haha.
vaknade vid halv 12 av att tjockhuvudet niccie ringde o väckte oss. fy fan för dig. haha. sen gick vi upp o gick ner på ica o handlade bullar o sånt. sen upp o käkade de. kollade tv o hade allmänt mysigt. sen kom rebecca med. o vid halv 3 tog jag bussen till stan. gick o kollade på pappa när han blev tatuerad. eller i slutet. hans tattoo tog ju 3½ timme haha. sen åkte vi och åt. sen inhandlade vi massa saker till min fest. över mysigt. älskar att åka iväg så med pappa. sen stannade vi hos thomas o nina på vägen hem. o nu precis kom vi hem.
såg att min underbara pappa har byggt ihop badrumsmöblen till mig. så nu ska jag ner o pussa på honom.
btw ikväll är det ugly betty, desperata hemmafruar och So you think you can dance. kan de bli bättre?
Ciao

=)



jaha då blev kvällens planer ändrade. ikv ska jag till Trelleborg.
till Evelina. sjukt länge sen vi träffades men ikv ska vi göra de.
sen nannar jag nog där. ha en teevlig kväll allihopa, för de ska jag ha.

dagen

helt underbar dag idag. är riktigt glad. vilket är skönt att vara. har inte varit de så mkt på sista tiden men idag då jävlar haha. när klockan ringde i morse va jag trött som fan. låg kvar i sängen i tio minuter utan att somna om haha så jävla duktig är jag. wiihoo. sen bar det av mot skolan. hade geografi, kolla på en as tråkig film. sen va de dags för fotografiering. hahaha. vi hade varit på branstationen o hämtat dersa kläder. sen tog vi på oss dom o fixade oss. riktiga snyggingar blev alla. sen va de dags för foto, över roligt hade vi med mkt skratt. så de va skoj. sen gick jag fru o frida till konsum o tjockades oss som vanligt. sen skulle vi ha geografi igen, men vår lärare va sjuk så vi flyttade fram historian. vilket gjorde så att vi slutade en timme tidigare iiiih. efter de gick jag o fru en runda i stan sen tog jag bussen hem. ringde till jobb o sa att jag inte kommer på mötet för jag orkade verkligen inte. så nu är jag hemma ska snart börja plugga lite tror jag. i morgon är en överhärlig dag. börjar 11.20 har psykologi sen  idrott sen är den dagen slut. underbart. men men lägger in foto på oss sen, på hur vi såg ut idag. ciao 

Kärlek.

jag hade nyss en jätte stor spindel på min västra vägg. och jag försökte jaga den med min mobil, allt för att ta en bild och  skicka iväg de som ett mms till min kära vän nicole mendoza. men jag lyckades inte. därför sätter jag in en bild på en annan spindel här på bloggen, så du blir lycklig i morgon när du sitter på jobb o läser min blogg. detta är KÄRLEK. se du finns i mina tankar 24/7. om jag nu hade lyckats ta en bild och fått iväg det som ett mms så hade jag skrivit under: jag älskar dig nanna gott....



söndag och bandymatch

kom nyss hem. har varit en hektisk dag. började ju med städ o matlagning o allt sånt. sen viid 3 åkte jag o mamms o handlade lite. o sen hem o fortsatte. sen vid 7 hoppade jag in i duschen o fixade mig o så. sen körde pappa mig till max, tack pappa du är bäst! där max, niccie och jocke va =) sen körde vi till jockes o max match. men när vi kom dit så blev vi hungriga så jag o niccie åkte o handlade mat. sen åkte vi tillbaka igen. o där va matti, henke & fredde så vi va hejaklack. haha. sen när matchen tog slut stod vi o snackade ett tag och jocke gav mig världens blötaste kram, jaa av svett då:P sen körde vi jocke hem o sen körde vi in om max och sen körde niccie o max o lämnade av mig. riktigt mysig kväll med underbart folk =) love it. i morgon är de skola från 10 till 2. sen ska jag ner på jobb o möte. sen hem o plugga. wiiie. not. men men hoppas ni haft en trevlig kväll. nanna gott.

Vem har mina två tröjor? haha




hittar inte dessa tröjor? någon som jag har glömt dom hos?

hallojsan

hade skit konstiga drömmar inatt. så jag vaknade till flera ggr och fick fundera på om allt va sant eller om de bara va en dröm. drömmen handlade om mig, florim & sarah. skit skumt. den första drömmen va bra, sen när jag somnade igen blev dom dåliga o sen bra igen =/ men men iaf lilla syster kom upp o väckte mig vid 10 o sa att de va frukost. så jag vandrade ner o käkade med dom andra. sen började storstädningen. om två veckor ska jag ha fest och det är sååå mkt som ska fixas. så på tisdag efter pappa har tatuerat sig så ska han o jag iväg o handla massa saker, eftersom vi inte fått tummarna loss innan. så de blir gjort. iaf tog en paus i städandet nu, men jag vet att jag måste fortsätta nu igen. det är trots allt min fest:P
anyway i morgon är de skola, ska ta klassfoto och alla ska va utklädda så de kommer bli skojigt. =) sen ner på jobb på möte. sen får jag se. nä måste gå nu.

.



jag har inte ens tagit av mig min jacka för jag frös som en häst när jag kom hem. men nu har jag suttit här o funderat lite och kommit fram till att jag ska sova (läs: ligga i sängen) senast 00.25 så nu har jag 6 minuter på mig att tvätta av mig sminket, ta av mig kläderna, kissa & borsta tänderna. hörs i morgon Ciao

lördags kväll och jobb

fy fan va sorgligt det är att fredrik ska sluta =( så idag va jag extremt jobbig varje gång han hade lämnat kassorna för att göra andra saker så ringde jag honom o tvingade honom att komma upp i kassorna till mig, eller att bara snacka med mig i telefonen. haha. det va hans sista dag idag på jobb. eller i morgon är sista dagen men jag jobbar inte då. så idag va den sista dagen han o jag jobbade tsm. sorgligt men sant. kommer sakna fredrik skit mkt, för han gör alltid jobb så mkt roligare. älskar att jobba med honom för vi har alltid så ball tsm. men men.
min kära morbror va här vid 3 idag o lämnade 36 st stolar. wiihoo. till min fest då. så nu ska vi själv bara få ihop typ 27 men de fixar sig. =) sen åkte jag då till vellinge för att ta bussen till jobb. och självklart va bussen försenad, 10 minuter. blää. kom till jobb o där va rööööv mkt att göra. hade tre kassor öppna o de händer aldrig nu för tiden. men de e skoj nä'r de händer lite saker. iaf tiden gick skit snabbt eftersom där va sjukt mkt folk. Emilia hjätat, Carolina och sen foppa a.k.a tönten kom till jobb o hälsade på mig. o de är alltid roligt när de kommer folk o hälsar på =) men men fast de va mkt att göra idag så hann jag fronta läsken endå till fredrik så han slapp det. wiie. =) efter vi hade stängt så stod jag o fredrik ute o snackade lite. kramade honom hejdå och tvingade honom att komma o hälsa på mig ngn dag. haha. sen kom mammi. så åkte vi till thomas o nina. för pappi va där o thomas fyllde år. så jag hade köpt med mig en bukett rosor till honom. hihihi. =) sen nu kom jag nyss hem för jag är nannig o vill sova. i morgon blir de plugg dag o sen fixa massa inför festen. =) wiiie. snart smäller de mina vänner. iaf nu ska jag nanna. hoppas ni haft en trevlig lördags kväll.

baaaud

idag känner jag mig bakis konstigt nog.
känner mig helt seg o trötter.
men men har iaf badat nu, i över
1 timme. Love it. självklart
somnade jag där i badkaret
med inpackning i håret och
så. haha jag tror att min död
kommer vara att jag drunknar
i ett badkar, eftersom jag  alltid
somnar när jag badar.
iallifall nu ska jag gå o ta på
mig, sen käka ngt om jag orkar.
sen bär det av till jobb.
är väl hemma vid 11 ikv.
ha en underbar dag alla små fisrumpor.

fredag.

i går morse gick jag upp i tid, credd till mig.
tog bussen till skolan sen hade vi ARL.
med världens bästa James =)  --->
(snott bilden från frida höhö)
fick lite uppgifter av honom som vi
ska göra till näst gång han kommer
det vill säga om 4 veckor.  efter det
hade vi religon gånger 2. så det va
intressant, vår lärare är inte helt
100. haha sen på rasten gick
jag benne, sara och frida till
coop och tjockade oss. haha.
sen va de svenska. skrev
klart de om filmerna. och jag blev
klar. wiiihooo. hade hade vi 2 h
rast. till projektarbetet skulle börja
och igentligen skulle jag o fru fått
vänta i 3½ timme för att prata med
våra projektledare men vi va där vid
halv 2 o snackade redan då, jaa
vi trängde oss haha. jag hade ångest
för mitt PA men dom hjälpte oss.
sen satt jag o hjälåte fru med hennes
svenska, snäll som jag är.
sen blev det bussen till älsklings jobb.
satt där en stund sen kom annika med.
efter älskling hade slutat tog vi bussen
till mc donalds på triangeln. o käkade.
mums. sen kollade vi i affärer o de
blev lite shopping. sen pussade vi
annika hejdå. och vi åkte hem till oxie. sen blev vi uttråkade. så vid halv 9 hämtade vi upp annika igen. och begav oss till EH och fikade. mumsigt. eftersom matti va torr o inte iville bowla, o kevin bor i andra sidan sverige och amir va ute hahaha. iaf sen efter vi fikat så lämnade vi av annika hos glenn och vi åkte till mc donalds igen, men inte för att äta denna gången utan för att kissa. haha. sen begav vi oss till Limhamn till banana. wiiie o hälsade på henne. hon va sjuker =( men vid 12 ngn gång åkte vi till oxie igen.  och då snackade jag med torrisarna jocke o matti. haha. sen nannade jag där.
idag vaknade vi vid 9 för enya och lucky va jobbiga haha. så blev de Miami ink o så. sen frulle. sen körde älskipälski mig hem. över mysig dag igår, mkt skratt och mkt kärlek. äver mysigt och jag älskar sånna dagar med dig mitt hjärtegull. de va länge sen nu de va bara du och jag <3

nu ska jag lägga mig i badet. sen är det jobb jobb jobb ikv. wiiiie. ha en trevlig dag allihopa.

natti natti

idag kom kusin (den store av dom på bilden)
till mig vid 5. sen satt vi o snackade o drack
te o så. sen när mamma slutat jobba så
beställde vi mat. så åkte jag o kusin till
trelleborg o hämtade det. sen blev de
käk framför idol. och sen kollade vi
vidare på lyxfällan. o så åkte han nyss hem
riktigt trevligt och mysig dag. inte varje dag
man umgås så med kusinen min.
så det va skoj.
tänkte bara säga god natt.
börjar klockan 8 i morgon med ARL
hoppas det är från polisen i morgon.
det hade vatt skoj. sen har vi religon
gånger 2, svenska och sen projektarbets
snack. =) så slutar ngn gång vid 2 kasnke
men men nanna gott mina vänner. så hörs vi i morgon, och då tänker jag inte försova mig. ciao

underbart

 


hissen fastnade:O

usch jag måste skärpa mig med att gå upp på mornarna. i morse hade jag ställt klockan som vanligt. men sen när den ringde så tänkte jag: nää inte än, en liten stund till. så jag la mig ner o sov igen. sen kom mamma upp fem över halv och observera att min buss går 52. så jag hade drygt en kvart på mig. dom första fem minuterna satt jag o funderade på om jag skulle stressa eller om jag skulle skita i de o ta en senare buss. men jag bestämde mig för att stressa. så jag sprang in i duschen och duchade. jaa de gjorde jag, för annars får jag bara ångest för jag inte duschat på morgonen. haha. så det blev på med baggyjeans, en t-shirt och jacka och självklart utan smink. men jag hann med bussen. de ni. väl framme i skolan hade jag musik i 3 timmar. har missat mkt där men de gick väl bra. sen kallade fru på mig så jag bestämde mig för att ta rast med henne och emila så vi tänkte gå ner o köpa en baugette eftersom jag inte hade käkat frulle. så vi skulle ta hissen (för vi orkade inte gå ner 4½ våning) och självklart stannar hissen mellan våning 3 och 3½:an. haha så de blev kaos. och jag som har hisskräck blev skit nojig. så dom fick ringa efter vaktis o sånt hahaha. men efter 10 minuter kom vi ut. thank good. sen efter musik o sånt trams hade vi lunch, äcklig mat så jag käkade inte. sen hade vi 1½ timmes rast. så då blev de plugg till geografiprovet. o sen svenska, jag är grym på att sammanfatta texter o sånt nu (H) fast det är lite svårt att sammanfatta 3 filmrecensioner + inledning och avslut med 140-150 ord.:P men men. iaf sen hade vi geografiprovet och de gick väl hyffsat tyckte jag. missade min buss men jag hittade micke på södervärn så jag tvingade honom att gå med mig o handla kebab, eftersom jag inte hade ätit på hela dagen. sen sov jag på bussen hem och för 10 minuter sen kom jag hem. idag blir det en lugn dag, jag är trött. sen i morgon är det fredag. wiiiie.
just de, det är lööööning idag ju. wiiihoooo :D 



önskar att jag hade kunnat ligga så här med älskling dagarna igenom.

nattinatti

kollade nyss på sytycd. det går inte att inte älska de programet. det är underbart. och än en gång klarade sig min älskling sig. han kommer vinna alltihopa:D haha iaf nu ska jag läsa dom sista 10 sidorna innan lampan släcks o jag ska nanna. sen i morgon har jag bild (ja jag har bytt från musik för jag kände för de) i 3 timmar sen svenska o sist geografi. en slutar jag. men men ska plugga vidare nu. ha de så bra. o nanna gott.

gåshud

varje gång jag hör denna människan gråta så får jag gåshud. men idag sprack det. när juryn bad henne sjunga igen. och dom sa att hon va duktig. och hon började gråta. då Sprutade mina tårar. fy fan va underbar röst hon har. älskar låten och älskar henne.




nu ska jag åter gå till pluggandet och oskyldigt dömd, med världens bästa persbrandt.
sen är det so you think you can dance. ciao


här är klippet. som jag bölar till varje gång jag ser det.

24/9

haha skit ball att komma till skolan och se att alla i klassen gick som om att dom hade bajsat på sig. ahaha alla hade träningsvärk så jag va verkligen inte ensam. dagens första lektion va Religon och det är rätt chill. sen hade vi historia gånger 2. vilket är jobbigt för jag hatar historia. sen lunch. sen skulle vi ha Psykologi men vår lärare trodde att vi började 20 senare. så när hon kom va ingen kvar. så vi hade 1½ timmes rast, så jag o fru begav oss till affären o handlade godis, som vanligt. verkligen inte alls bra att skolan ligger så nära många affärer och cafeer. :P sen hade vi svenska. ska göra ett stort arbete nu igen. men men. sen tog jag bussen till Trelleborg, skulle köra halv 5. men jag va däär vid 4 så jag bokade in fler tider. sen kom florim och sarah o lämnade mina filmer och sen va det dags. usch har inte kört på 1½ månad och jag hade glömt bort att jag hade sånna skills. HAHA gick iaf skit bra och jag är endå lite stolt över mig själv. sen hämtade papps mig och jag kom nyss hem. mammi  jobbar till 10 ikv vilket menas med att jag o papps ska laga mat. höhöhöhö o de är alltid lika spännande. sen är det pluggpluggpluggplugg&återplugg. har Geografi prov i morgon o jag har inte ens läst det en gång. usch fy.
förövrigt så har jag ångest för exakt allt som passeras i mitt liv just nu, skola, körkort, födelsedag mm. så att lista ut hur jag mår är typ lika svårt som att komma på var en cirkel börjar.
men men nu ska jag återgå till geografins "spännande" värld.  bye bye

god morgon allihopa

och hej träningsvärk. fy fan. har ont överallt speciellt i magen och armarna eftersom dom dödade oss med situps och armhävningar igår på brottningen. så idag blir de mjukiskläder för hela slanten. va sjukt jobbigt att gå upp i morse, och typ för första gången i mitt liv snoozade jag. de har aldrig hänt innan, men idag gjorde jag de.  nu ska jag göra mig klar. bussen går om 40 min. går i skoaln från 9 till 15.30 sen är det körskolan. ha en bra dag.


älskar er

sitter på mitt rum och tittar tv. så får jag ett sms av mamma som är där nere där det står följande: God natt hjärtat tack för att du finns. älskar dig / mamma. och självklart börjar jag gråta. vet inte vad jag hade gjort utan dig o pappa. ni är dom bästa. och ni finns alltid där för mig. i alla lägen. när jag har varit i min djupaste deprission och i mina lyckligaste stunder så har ni funnits vid min sida, som ett berg som jag alltid har kunnat stötta mig på. och ni har burit upp mig.  vad skulle jag varit utan er? kommer aldirg kunna tacka er nog för att jag har er. ni är mina bästa vänner. och nu när allt har varit jobbigare än någonsin så än en gång har ni varit där. tack än en gång för att jag har er (L)



nu ska jag kolla på so you think you can dance med pappa. sen är det sängen. god natt.

.

tre veckor senare och skamen har inte lagt sig.
och tankarna bara växer & orden ekar fortfarande i mitt huvud.
jag förstår mig fortfarande inte på dig och allt som hänt.
har fortfarande sömnlösa nätter med bara massa gråt.
but im a fighter right?

dagen

började som sagt 11.20 idag. gick upp vid halv 10 och duschade o så. sen skulle mammi köra mig till skolan men hon va seg. så jag va i skolan 20 i 12. haha. hade psykologi och sen idrott. på idrotten hade vi brottning och jag vann över både sarah och fru. sjukt svettig blev jag haha. sen va de bussen till jobb =) jobbade med jessica i Delin. hon lät mig göra altt för att jag skulle lära mig. men det gick väl bra =)mark sa att detta va sista provjobbsdagen. sen är det jobb på riktigt där:P så de är skoj och spännande. jobbade till 7 och tog bussen vid halv 8. =) sen hämtade pappi mig i vellinge. och sen åkte jag hem o åt lite o nyss kollade jag idol. och jag är kääär. fy fan. har redan en favorit och jag hoppas han vinner. tack för mig.

gooood mooorgon

vaknade nyss och jag börjar om två timmar. överskönt. mamma ska köra mig till skolan idag så det är ännu skönare. haha =) sen har jag psykologi, lunch och idrott. sen är denna skoldagen slut. underbart. sen ner o jobba i delin med jessica wiiie:D iallafall tänkte gå o duscha nu och göra mig klar. men hoppas ni får en toppen dag allihopa:D



höhö bilden har verkligen ingenting med texten att göra. men så här fin
kan himmlen vara en kväll i oxie. utanför lissy.
iaf detta va när jag,littol,banana & nike skulle bowla en dag.
haha hejdå

.

satt nyss där nere med pappi och kollade "i ditt ansikte" och åt ett halvt granatäpple.mums. de e gott de. iaf tyckte inte att programet va ngn höjdare. rätt tråkigt om jag ska va ärlig. men men. snart är det iaf björn gustafsson som gäller,  eller hur girls :D om typ en månad ska vi ut o äta och kolla på dom på slagt,de va vår födelsedagspresent till niccie. :Doch snart ska hon få smaka på den, typ 4 månader efter sin födelsedag haha. men men nu kallar sängen, så jag ska göra huvudhopp ner i den nu. ciao


.

Everything I tried to remember to say
Just went out my head.

=)

då har man ätit och är mätt. mamma hade lagat världens godaste köttgryta. så lagade jag o papps ris o så. sen käkade vi när mamms hade slutat jobba. och innan de tvättade jag klart fönstrena, på insidan då. och sen blev det mys på golvet med tjugge, pinne och pappa. haha. det är kärlek. och nu sitter jag häär. funderar på att plugga eller kolla film. men de blir nog film faktiskt. det är roligare. haha. har ingenting att skriva o det suger.

ps. är sur på jocke och max som va in my hood i natt vid 2. och så smsade jag o jocke men endå kom dom inte förbi o sa hej. fy fan för er hahaha


kärlek

fast jag har tjatat ut denna låt, alltid med josse när vi kör, på mobilen & hemma. så tröttnar jag aldrig. jag älskar den och den är så fin.


Look.. (ohh) I know we been friends for a while now (hey hey)
But, I just feel I can confessin to you
It's gon' be hard but.. Alright here it goes

Imagine that the pillow that you cried on was my chest
And the tissue that you wiped your face with was my hand
Girl, imagine if you needed advice about some other guy, I'm the one that comes to mind
Not try'na hear you tell nobody that I'm just a friend
Just try'na make sure I'm that body that you call your man
And anytime you need a shoulder, it's yours night or day
Well, what I'm try'na say is..

I wanna be, the last number you call late at night
Said I wanna be, the first one that you dial when you open your eyes
Wanna be the one you run to, wanna be the one that ain't gon' hurt you
I wanna be, yeah
Wanna be, yeah

Be the man makin' your girls jealous (Girl, I wanna be)
Be the guy shuttin' down all the fellas (ooh)
Whatever you need, girl it's all on me
Your soldier, your friend or your lover (ooh)
Girl, I wanna be

Would it be cool, would you mind if I called you my boo, (my boo)
What if the next whip you was pushin' was the one I bought for you
Can I be the one that meets your Pops and take your mama shoppin'
Be the only one they like (wait!), have you thought about it (wait), Really thought about it
Maybe you should take some time, call your girls and talk about it (yeah)
Cause I done already made up my mind (my mind)
Don't need no more time to know if I wanna be with you

I wanna be, the last number you call late at night
I wanna be, the first one that you dial when you open your eyes
Wanna be the one you run to, wanna be the one that ain't gon' hurt you
I wanna be, yeah
Wanna be, yeah


Be the man makin' your girls jealous (I wanna)
Be the guy shuttin' down all the fellas (all the fellas, yeah)
Whatever you need, girl it's all on me
Your soldier, your friend or your lover (hey)
Girl, I wanna be

Put me on your screensaver, all over your Myspace and
Make me one of your five favorites, that's where I wanna be
The one you cryin' for, stayin' up all night fightin' for
Wanna be your good, bad, love, hey, Girl!

Cross my heart, hope to die, I wan everything that's good
I'ma do you right, show you right, Get this understood
Cross my heart, hope to die, I wan everything that's good
I'ma do you right, show you right, Get this understood

I wanna be, the last number that you call late at night (oh)
first one that you dial when you open your eyes (when you open your eyes)
Wanna be the one you run to
Wanna be the one that ain't gon hurt you (oh)
I wanna be, yeah (I wanna be yours)
Wanna be, yeah

Be the man makin your girls jealous (jealous, yeah)
Be the guy shuttin' down all the fellas (fellas)
Whatever you need, (uuh)
Girl, it's all on me
Your soldier, your friend or your lover
Girl, I wanna be (yours)

Girl, I wanna be, (yours)
I wanna be, (yours)
(be yours)
I wanna be
(be yours)
I wanna be
(be yours)

possitiva tankar, de ni ^^.

jag älskar livet kom jag nyss på. och jag är så glad att jag inte är sjuk eller ngt sånt. utan att jag mår bra i mig själv ( sen bortser jag från allt som har hänt, för om jag tänker på de så mår jag bara dålig igen) jag tror att allt är meningen. tex hela förra veckan, då jag oxå va helt ledig,  va jag sjuk och hemma från skolan. nu är jag frisk och dom ringde från jobb. så jag ska jobba i helgen. det är såå underbart. sen förövrigt tror jag på att allt man ger ut får man 3 ggr tillbaka. så om man är snäll mot ngn så får man de 3 ggr tillbaka. och so on. och även om jag inte är super religös så tror jag på att gud ser allt, och han straffar alla som har varit dumma. och än en gång tror jag att anledningen till att jag va sjuk förra veckan va att jag hade vatt dum, både mot mig själv och en annan person.
iaf just nu för sekunden känns allt bra. och allt är jobbs förtjänst. jag älskar jobb. det får mig att må bra. :D

skoldagen mannar

usch vad det va jobbigt att gå upp i morse. sängen va skönare än ngnsin. och nu förtiden är måndagar dom dagarna jag hatar mest, många olika anledningar till det. iaf gick upp duschade o sånt som vanligt. satt o drack te o tänkte att jag hade all tid i världen på mig i morse. så jag åkte med pappa till bussen. sen stod jag där o väntade. observerade att bussen skulle gå 10 i. jag va där 55. haha. så jag ringde pappa o bad han vända för jag trodde att den hade gått. så när han kom så kom bussen med, och då va klockan 57. man vet aldrig när den kommer eller inte. jävla buss. iaf åkte med pappa och hans arbetskompis in till stan. sen gick jag från St Petri krykan till Malmö ip. usch de va lite jobbigt men de gick. på idrotten så joggade vi ner till den idrottsplanen bakom kronprinsen. och väl där hade vi intervall träning. fy fan va jobbigt det va, speciellt eftersom jag varit sjuk oxå. men jag klarade allt och jag blev mkt stolt över mig själv. efter vi hade haft intervall HELA lektionen (1½ timme) så joggade vi tillbaka till malmö ip och bytte om. och då känndes det skönt att man hade vatt så duktig. =) sen gick vi tillbaka till skolan. hade mentorstid och så klart gick brandalarmet. så de va bara till att gå ut. och nu går ju alla latin elever på vår skola med eftersom latin håller på att byggas om. så de va sjukt mkt folk. usch. sen in och hade geografi i två timmar och 40 minuter. pluggade till provet. och jag sov i 25 min höhöhö. sen lunch och efter det historia. Staffan är tillbaka och de är skönt. han berättade för oss om sin sjukdom =( riktigt starkt va de o stå inför alla oss o berätta det. fick tårar i ögonen. lilla staffan. iaf sen klockan 2 va skolan slut. så då begav jag o fru mig till stan. shoppade lite sen hämtade pappa mig. och nu sitter jag hääär. =)
ska plugga lite idag tänkte jag. sen i morgon börjar jag 11.20 och slutar 14.35 så då är det bussen till jobb och jobba. ÄNTLIGEN. saknar jobb haha. jaja detta blev ett lååångt inlägg. men sånt är livet. ciao

.

har nyss kollat film och nu kallar sängen så nu är det sängdags. natti natti

söndag

blev inte så mkt ångest söndag som jag trodde de skulle bli. har bara slappat hela dagen. vid 1 kom thomas upp. sen kom nina med. så satt vi o snackade o åt o lite sånt. sen kom niccie o hämtade mig. så hämtade vi upp josse. sen handlade vi stövlar. höhö köpte två par. har väärldens problem med att handla stövlar eftersom mina vader är så små. så jag får ner typ en hel knytnäve i stövlarna samtidigt. men tillslut hittade jag ett par uggisar och sen ett par svarta stövlar. sen bar det av mot oxie centrum och solariet där. solade i 20 min. över skönt och självklart somnade jag, like always.
sen åkte jag o josse hem. så hade dom andra nyss käkat så jag käkade oxå. sen blev de film. o för en stund sen kom jasse och niklas med. och så kom mammi hem. så nu är det full filmtittning där nere papps,mamms,thomas, nina, niklas, jasse, andy, victoria och amanda. och jag sitter här. orkade inte titta på den filmen eftersom jag redan sett den:P haha. iallifall i morgon är det skola. börjar med idrott direkt klockan 8 usch. slutar klockan 2 i morgon så det är skönt faktiskt. =) sen hem o plugga. buuuh. men men ha en trevlig kväll allihopa.

jag & pappa

pappa sitter på andra sidan ovanvåningen på sitt kontor och jag i mitt rum.
pappa: Nadja, kan  vi ha samma teman på mobilen?
jag: vaa jag hör inte dig?!
pappa: vaa vad säger du?
jag: jaaaag höööör inte....
pappa: SAAA DUUU NGT?
så börjar jag gå mot pappas kontor..
jag: ditt lata fanskap du säger så bara för jag ska komma till dig.
pappa: fy fan för dig.
och sen börjar vi skratta som bara vi gör till vår torra humor. haha.
det finns ingen, som jag alltid har så roligt med som jag har med pappa.
vi har samma torra humor och vi älskar att hålla på och retas med varandra.
jag har världens bästa pappa.
det är kärlek.

nu kom thomas, fick nyss reda på att vi ska äta middga med dom ikv. det är mys. vi ska grilla haha.
så nu dricker dom kaffe sen ikväll ska vi vara här. kasnke blir en bra söndag trots allt?!

?

om inte ni bryr er, varför ska jag?

god morgon god morgon trallalalla laaaa

idag är det söndag, en ångest söndag. har prov på onsdag och tror ni att jag har boken hemma? nää just de. och det är ångest. får plugga som en röv i morgon efter skolan. för sen på tisdag är det jobb i delin och onsdag är de körning med körskolan. iförsig kan jag plugga på alla dessa bussturer som jag endå bara sitter o sitter på. iaf vaknade vid 10 idag, perfekt till miami ink. bara synd att jag sett de avsnittet 3 ggr. men jag älskar the grabbs där så de gör ingenting. sen blev de frulle och nu sitter jag här. har absolut ingen anning om vad som händer idag så vi fåår se vad dagen har att erbjuda. blir lite Teori plugg kanske?! ska iaf renskriva mitt svenskarbete så det är gjort. känner iaf för att handla nya skor idag, eller stövlar eftersom mina är lite söndriga. men jaja nu ska jag plocka upp kläderna som jag slängde överallt igår när jag skulle hitta ngt att ha på mig. haha. men ha en bra söndag idag =)

=)

då va man hemma efter en trevlig kväll. firade min kusin lina idag. i deras gigantiska hus. dom har byggt på det nu och nu är det så stort som 500 kvadratmeter. haha. men vad ska man göra när man är en familj på 11 pers. =) anyway åt tacos idag igen haha. sen vid 8 körde vi niklas, moses och annamaria hem. och sen åkte vi till nina och thomas. dom andra krökade men jag orkade verkligen inte idag. sen kom mammi med. men hon gick vid 11 för hon ska upp o jobba i morgon med. pappi jag o syster kom nyss hem oxå. och nu är det sängen som kallar. över mysig kväll med mkt prat. nanna gott mina vänner
 


pappa och hans "fina" mobilstrumpa som han är så glad och stolt över
får förgylla detta inlägg. (observera att det är en gammal raggsock men han älskar den)

stress stress stress

jaa just de nu är det stressigt. badade alldelesförlänge. jag älskar att bada. så nu, om 40 minuter ska vi va hos min kusin. och jag sitter bara i handduk, jaa nadja det är nog dags att lägga på ett kål. ajaj sir. haha. hejdå hörs ikv när jag e hemma igen.

lördagsmorgon.

vaknade av att telefonen ringde.
men jag vände mig om och somnade
igen. sen kom pappi upp o drog mig
i tårna, bara för han vet att jag hatar
fötter. fy fan för dig. haha på tal om de
så mobbar pappa alltid mig bara för
jag alltid säger just " fy fan för dig"
iaf sen låg jag o pappi o kollade miami
ink i min säng och efter de blev det top gun.
men ljud denna gång haha. sen blev de
frulle mummms. och sen tvingade vi oss
att resa oss och göra lite nytta. så jag har
tvättat alla fönster på nedanvåningen.
på utsidan. fy fan va duktig jag är (H)
för mamma vägrar låta mig ha fest om
fönsterna va skitiga, precis som om ngn
bryr sig ?! hahaha. men men nu är det
gjort. ska på kalas om två timmar
och jag är trött. ville fixa med andra saker
idag till festen men pappa tyckte de va
bättre vi gör de i morgon. så då gör vi
väl de i morgon. denna helgen jobbar
mamms, 10-20. buuuh. men nästa
helg är hon ledig så de är skoooj.
jaja nu ska jag göra ngt annat  nyttigt
tror jag. ha en bra dag.

mysssss

så då va man hemma. blev en mysig kväll. josse hämtade mig vid 6 tror jag. sen bar det av mot niccie. vi underhöll oss själv medans niccie va iväg med helen o letade efter bilnycklen som helen hade tappat. men dom hittade den wiihoo.
sen kom littol, vår förlorade älskling. sen bar det av mot ica maxi. jag lovar det tog 45 minuter minst för oss att handla. haha. hittade även en film med beyonce för 19 kr. de ni ^^ inhandlade iaf allt som en god tacos kan innehålla. och massa godis haha. sen hem till niccie och började laga. gott va det. och allt känndes så underbart. mkt skratt och snack. precis som förr. iiih älskar sånna dagar med mina älsklingar. sen pressade vi in oss i niccies säng och kollade på filmen. jag va med den första 45 minuterna. men niccie somnade dirr nästan haha. så tillslut låg lissy där själv och skrattade o hade sig. haha. sen efter filmen gick jag o lissy. stod o snackade länge där ute. har saknat dig mitt hjärta. och oss. vi va en och det är vi nog fortfarande, lite halvt iaf. sen kom pappi o hämtade mig. kom nyss hem =)
iaf tänkte att jag drar igång med ett tacktal som jag är så känd för att ha hahaha. iaf vill tacka mina älsklingar för denna kväll. riktigt mysig och det är så mkt vi. så mkt nivea är det över oss (tjocka och dryga HAHHAHAHA) iaf älskar er mina små hjärtan. vill tacka nelson oxå för komentaren, misstänker att det är du som är den anonyma jävlen i förra inlägget. känner igen attityden HAAHA.

i morgon blir de att hjälpa pappa med lite saker, sen kalas. om jag orkar. haha.
ska tvätta av mig sminket nu sen blir det sängen. sov gott allihopa.

jag och kännslor

om man ska välja ett ord som beskriver mig så är det nog ordet känslig eller blödig. för det är vad jag är. många som inte känner mig får et intryck av att jag är en bitch eller ngn som absolut inte bryr mig. men där har dom helt fel. jag är en sån person som hellst hade velat krama varända liten ensam själ i denna värld, bara för dom ska må bättre. jag kan sitta uppe i timmar och lyssna på mina vänner när dom e ledsna. och det bästa med allt är att jag älskar att lyssna på andras problem eller att trösta andra. men så fort någon har sårat mig eller gjort mig illa då förändras allt. jag har olika perioder när jag går igenom när ngn har sårat mig. först är jag skit förbannad, gråter konstant och bara undviker personen helt. sen nästa stadie är att jag endå försöker, "jag glömmer allt" och försöker visa mig glad bara för att inte oroa andra, för det är det värsta jag vet. att oroa mina nära o kära för att jag mår dåligt. jag tycker att jag är stark nog o klara allt själv. ibland klarar jag det och ibland faller jag pladask. den sista perioden i allt detta är att jag börjar insee saker. ibland dåliga saker och ibland bra. sen blir jag trött. trött på att alltid vara allla till lags och då blir jag "normal igen" och så går mina perioder om och om igen. 
det dummaste med mig är att jag alltid tar på mig andras saker. när mina vänner tillexempel har blivit sårade eller är ledsna så gråter jag deras tårar. jag blir ledsen för dom. så har jag alltid varit. men sen kan jag inte släppa det. det kan ta lång tid. Jag är en person som hatar att förklara mina kännslor. jag pratar aldrig kännslor, eller jo det gör jag. men inga djupa kännslor. och om jag nu gör de så slutar det alltid med tårar. men sen kräver jag alltid utav mina vänner att dom ska berätta vad dom känner så jag kan hjälpa dom. lite dubbelmoral där ja. den ända som alltid har fått mig att börja snacka när jag mår dåligt är mamma och pappa. så många gånger jag har kännt hat mot dom för att dom tvingar mig att prata. men sen efteråt känns det bra. (bli nu inte malliga mamms o papps, för detta förändrar ingenting okej hahaha. jag vet att ni läser min blogg.) iaf vill bara säga att om du behöver prata, så finns jag här. fast vi inte känner varandra så kan de kännas skönt att prata med ngn som man inte känner så bra...

19/9

hejhejhej.
idag vaknade jag som vanligt.
va helt klar kvart i 7, när jag kommer
på att jag börjar inte förrän nio. DOOOH
så jag gick ner till mamma o sov med
henne till 8. sen tog jag bussen 20 över
till skolan. hade dubbel religon. sen
va svenskan och ARLen inställda.
så jag tog bussen hem vid 1.
underbara mammi hade gjort kyckling-
sallad till mig. mummms. mös
lite med mammi sen nu åkte hon till jobb.
och hon jobbar till 10 ikv. =(
tänkte åka ner o jobba lite idag i delin.
men mår fortfarande dåligt.
 så jag sket i det. men är endå stolt över mig själv
att jag åkte till skolan idag. Bra där nadja.
ska vila lite nu sen blir de att träffa älsklingarna
ikv. =) hoppas alla har haft en bra dag idag.
ja och här kommer en bild på mig idag -->
haha.

...

There will come a point in your life
when you realize who really matters
who dosent and who never really did
so forget about the people from your past beacuse
there is a reason they didnt make it to your future...


kvällsmys

blev en sen middag idag eftersom mamma slutade jobba halv 8. jag o papps lagade en biffgryta med ris. vi är ett bra team jag o pappa. fast det nästan alltid blir kaos i köket när vi ska laga mat, så löser det sig till slut och blir skit gott. som idag. haha. allt brände fast o de kokade över osv. men tillslut blev det gott. pappa är en av mina bästa vänner, han har alltid varit o kommer alltid  vara. precis som mamma. sen blev det mat inne vid tven och idol mys =) o nu snackar jag med fru telefon. o sen ska jag kolla Top Gun. =) sen är det sängen som gäller.  najdinajdi



för tre år sedan träffade jag denna underbara människa. de va den dagen då vi skulle ta de stora steget efter 9:an.
Jag kommer ihåg när vi satt uppe i Aulan på pauligymnasium och vi blev indelade i våra nya klasser.
du satt med tutti och jag satt med Tobbe. när vi fick reda på att vi skulle börja i samma klass så
satte vi oss rätt nära varandra i klassrumet. och sen när det va rast så va vi tsm. det sa bara klick.
sen den dagen har ingenting kunnat skilja oss åt i skolan. det är många som har försökt att komma emellan oss
men ingen har lyckats. det är alltid du och jag o killarna. eller så är det du jag tutti och marita.
jag tror vi har bråkat en gång under dessa tre åren och då snackade vi inte med varnadra på 4 dagar.
usch det va jobbigt. ett tag umgicks vi mkt på fritiden men de gör vi inte så mkt mer.
men alltid efter skolan så pratar vi MINST i telefon 3 ggr om dagen. haha.
det är kärlek och du är kärlek för mig. alla gånger jag har kommit gråtfärdig till skolan så har du funnits där.
alla gånger jag har blivit sårad eller bara vatt trött på livet så har du varit där o gjort allt mkt bättre.
om det inte hade varit för dig, så hade jag hoppat av skolan innan jag ens börjat där.
haha jag älskar oxå att ingen kunde uttala ditt namn i början. så du blev så trött på alla. och jag fick rätta dom. haha.
alltid fick jag berätta hur ditt namn eller ditt efternamn  stavades för du orkade inte själv.
jag älskar dig min fru. och jag är glad att jag har dig.

Kärlek & tårar

såg nyss på Coach Carter. och det
är en film som jag alltid kommer 
att älska. den är nog en av den
bästa filmen genom tiderna.
precis som Remember the
titens, a walk to remember, step
up, save the last dance, take 
the lead, Radio & Stomp the
yard. Alla mina älsklingar. 
älskar sånna filmer. och
jag börjar lltid gråta när jag
ser sånna filmer haha.
men det är kärlek.

va i vellinge innan. hade fått
ett paket med posten, så jag 
mutade pappa. om han körde
mig dit så skulle jag köpa en
burk snus till honom. haha 
så det gjorde han. 
hade bland annat beställt
2 binkinis. och det som slog
mig innan är att på detta året
har jag köpt 6 bikinis. :O
de e sjukt haha. skärpning
nadja. men men måste ha många
ombyten till thailand. så det är så. idag blir det en sen middag. mamma slutar halv 8. så jag tänkte börja på maten runt 7. jappjapp. de blev ingen bio i morgon för vi är tjocka och lata. så de blir laga mat, hyra film och mys. precis som alltid förr. med mina älsklingar =)  


snack om fest fest och fest =)

har tagit mig ett bad nu. ett långt o härligt bad.
jag älskar att bada. de e så skönt.
sen tog jag en fika med mamms, snackade
massa massa. speciellt om min fest.
jaa jag vet att jag är tjatig med vissa saker.
men jag längtar så mkt. fast det är så mkt
saker som ska fixas att de inte är sant.
ska övertala pappi att åka med mig
och inhandla saker i helgen.
 o jag vet inte riktigt var jag ska få bord
och stolar till 60 pers ifrån.
men de löser sig. tänkte tvinga
josse o niccie i helgen att skriva ut
snappsvisor med mig. höhö och sen
att vi ska kolla upp vad vi ska ha för tårta.
jag hatar tårta. men eftersom jag fyller år
så får jag väl offra mig hahaha.
 det är lika bra att få så mkt som möjligt
gjort nu. så blir de inte så jobbigt sen.
måste handla ved oxå, eftersom alla
älskar att bada i vår tunna, speciellt
när det är 40 grader där haha. iaf de mesta måste vara klart till iaf fredagen, för sen hela fredag o på lördag ska all mat göras. har ju beställt från jobb oxå. och de ska hämtas klockan 4 på lördagen så de blir lite stressigt där. men än en gång får jag väl tvinga josse eller niccie att hämta de med mig, så mamma o pappa kan fortsätta
här hemma. aaarh som jag längtar. det är inte många dagar kvar nu minavänner.. en annan rolig sak är att alltid när jag har haft fest så sover alla över. och de kommer bli lite skojigt. haha. men de löser sig. en gång när jag hade fest så sov folk på golvet, soffan, i badkaret. jaa överallt faktiskt. haha. det är lite spännande. sen är det ju bra om folk sover över denna gång så jag får hjälp med städningen dagenefter ;) haha,
nä de ska nog bli skoj faktiskt. och jag säger det än en gång, jag hoppas att alla kommer. för det hade gjort mig glad. =)




            

(HAHAHAHA den första bilden är tagen på min födelsedag, när jag fyller 13. den andra bilden är på när jag fyllde 11. och den tredje bilden är från min och johannas födelsedagsfest, i videdal när jag fyllde 16. den sista bilden är på min 17 års dag. innan middag med tjejerna=) hahaha det va tider det, nu är man snart gammal och går i penison. haha)

18/9

mitt batteri i mobilen hade dött, vilket resulterade i att jag vaknade nyss. BRA NADJA BRA! och jag som hade tänkt att åka till skolan idag. men de blev inte så. när jag kom ner där nere så tittade mamma på mig o sa: amen nadja är du inte i skolan idag? hahaha. men hon tyckte det va lika bra jag va hemma idag oxå eftersom jag verkligen inte är frisk. så ja nu sitter jag här och sitter. och jag har ingen anning om vad jag ska göra idag. tror det blir plugg till religonsprovet som jag hoppas på att jag får göra i morgon.
iaf igår när jag skulle sova så kom allt tillbaka. låg och funderade massor på allt som har hänt. och för varje dag ångrar jag det mer och mer och sen förstår jag mer och mer för varje dag vad vi gjorde mot dig. jag kan bara ta ansvar för det jag gjorde, och fy fan vad jag är besviken på mig själv. sen börjar alla ord eka i mitt huvud igen. och jag blir ännu mer besviken att jag är så lättlurad. alla ord och allt va bara bullshit, från början till slut. hur fan kunde jag sjunka till en sån låg nivå? jag förstår inte. jag skäms för det jag gjorde, men du borde fan skämmas ännu mer.
sen somnade jag.
drömde massa som vanligt igen. usch.
idag slog det mig att denna helgen är första helgen på 5 månader som jag inte jobbar. som jag är helt ledig. känns riktigt sjukt. men det kan va skönt oxå, catcha upp lite med mina nära och kära. de ryktas om att de blir bio i morgon? så vi får väl se. ska iaf ringa till jobb o säga att jag kommer o jobbar på tisdag i delin. för måndag vill jag inte och de e ingen bra dag. trodde jag körde på tisdag men de va å onsdagen så de va ju skööönt =)
nä nu är det väl dags för frukost kasnke sen lite plugg.

17/9

då va denna onsdagen förbi. har inte gjort ngt alls speciellt idag. bara tagit de lugnt o druckit massa te med honung i. vilket resulterade i att jag har fått springa på toaletten stup i kvarten. har haft myskväll med pappa. vi käkade inne vid tven och sen blev de idol, efterlyst och so you think you can dance. haha o pappa va helt inne i de. tror att han kommer bli en trogen tittar med mig nästa säsong. han älskar iaf twitch och chelsea. haha. om jag ska vara ärlig förstår jag inte vad mark gör kvar där. Will skulle verkligen inte behöva åka ut idag. =/ sorgligt men sant.
förövrigt känner jag mig rätt off från allt förtillfället. vet knappt inte vad det är för dag längre. eller vad det är för datum eller ngt. känns skummt. tror att jag har hostat upp mina lungor idag, för jag har skit svårt för att andas. o sen är jag seg i min hjärna, vilket kan vara för jag har nog snytit ut den. annars finns det väl inte så mkt mer att säga än att jag vill bli frisk o börja jobba igen. skulle ju jobba i delin idag, hade vatt en perfekt dag, men nää inte kunde jag de eftersom jag är sjuk. bläää. ringde körskolan o avbokade min tid i morgon oxå. känner inte alls för att köra.
men men snart är jag väl back on track.
och nu är det inte långt kvar till min 18 års dag och sedan min 18 års fest. jag lääängtar. =) och jag hoppas att alla kommer. för dom jag har bjudit är förtillfället en stor fel i mitt liv och jag hoppas att alla vill komma och fira denna dag med mig och göra den så bra som det bara går.
nää nu kallar sängen. hörs i morgon. sov gott.

(L)



Grattis älskade älskling till körkortet.
jag är stolt över dig. nu är det bara
dom andra två tjockisarna (som förövrigt är 19 år)
som ska ta de. iiih. nu slipper vi gå till
mc donalds från skolan, och vi slipper gå
till Malmö ip. Underbaaaart.
Love you hun!

myspys

idag har vi haft de mys.
och varje gång jag har
somnat har troja vänt
sig om och slickat mig
i ansiktet tills jag vaknat. haha.
Det är kärlek.
vill oxå säga grattis till
Nina, en av mina extra mammor
som alltid finns för mig och som
jag har kännt sen jag va liten,
Grattis till Teorin till Mc.
hon klarade de idag.
wiiie. Nu är thomas
här o jag är hungrig.
så nu ska jag ner o laga
mat till familjen.

Tetris

den senaste timmen har jag legat i 
min säng och underhållt mig själv 
med att spela tetris.och varje
gång jag har hostat så har
jag satt en sån fel. så det
va ett projekt att klara det. men de
fungerade till slut. fy fan va grym
jag är på det. och fy fan vad jag
är uttråkad. så nu ska jag gå ner
 och ta hand om tvätten sen blir
det väl lite xbox eller ngt annat trevligt.
jaa jag är uttråkad.
soo long

Trojis.



så här brukar min älskling sitta i trappan haha. sen spanar hon ut genom fönstret
på folk & bilar som passerar.hon kan sitta så i flera timmar.
 en mkt speciell hund är detta.
jag önskar bara att jag hade hunnit fota när hon sätter igång
o skrattar. för de är såå sööött. haha.
btw ser det inte så jätte bekvämt ut. haha

17/9

det blev ingen "god natt" för mig. vi förstår varnadra inte längre. så det är inte lönt att vi kämpar. jag vet igentligen inte vad jag tänkte när allt hände, skulle de bli bra efter åt? skulle de bli som förr? allt har bara blivit tvärtemot. jag önskar att ingenting av de som har hänt hade hänt, det är inte värt de för fem öre. än en gång blir jag besviken på mig själv att jag inte kunde stå upp för allt de jag har stått upp för innan. alla mina regler, som du visste om. att jag bara bröt dom så där. jag känner mig kvävd. och jag vill kunna andas igen. på mitt egna vis. utan att folk ska säga till mig vad jag ska göra och inte göra. och jag hoppas du accepterar det. och jag hoppas att du snart nog sätter dig in i min situation och inte bara tänker på dig själv. som sagt det är inte lönt. vi bara går om varandra.
lyckades iaf somna runt halv 3. hade mardrömmar som vanligt. hade satt min klockan på ringning halv 8 för jag skulle se hur jag mådde. men jag bestämde mig för att sjukanmäla mig idag igen. mammi kom upp vid 9 o väckte mig. och hela huset luktade nybakta bullar. mums. härligt att vakna på de sätttet. sen nyss åkte hon iväg till jobb =( och hon slutar 10 ikväll. försökte tvinga papps att va hemma med mig idag men han sa att han va tvungen att jobba, buuuh så nu är jag all alone igen. och jag börjar redan bli uttråkad. men men vi får se vad dagen har att erbjuda.
hoppas ni får en bra dag allihopa. =)

:O

skulle precis stänga av min dator när jag tryckte på översikt. såg ännu en komentar som gjorde mig helt förlorad.
jag förstår igentligen inte varför ni är så snälla om jag ska va helt ärlig. visst det är sant, jag har gjort ett stort misstag och alla kan göra de, och ja jag står för det jag har gjort. men jag blir så rörd när folk som jag inte ens känner skriver till mig att vissa saker jag gör är bra. jag blir helt tagen. lixom bara sitter och gapar o fattar ingenting. men allt jag kan säga är tack, tack för ni förstår och tack för allt.

sytycd

mammi o pappa kom hem runt halv 10. o pappi va på kaxigt humör igen hahaha. så han meddelade att han skulle gå o bajsa o då skulle mamma tvunget springa in o kissa först. o när hon va klar sprang jag in. o då kom pappa efter o ställde sig framför mig o fes mig i huvudet. HAHAHAHA o vi alla dööör av skratt. haha det är så mkt kärlek. anyway sen hade dom köpt  vindruvor o halstabletter o sånt med sig hem till mig, underbara föräldrar. så då blev de mys framför so you think you can dance med te, vindruvor o ostbricka. I Love my parents.
alla va riktigt duktiga idag. och jag blir bara mer o mer förvånad över will. asså fy fan denna killen kan dansa. o hans sexiga kropp vill man bara äta upp. iaf i slutet tror jag att Chelsea kommer va den som kommer gå längst av tjejerna. fast hon inte har intresserat mig ett dugg innan, så tror jag de. för hon är riktigt duktig. Och nigel tycker jag dömmer dåligt. alltid är han så orättvis mot comfort. men men det är inte jag som är dummare haha.
nu tror jag att jag ska krypa ner i min renbäddade säng o nanna. älskar att sova då. mums. haha
men nanna gott mina vänner.

all alone

jag känner mig ensam haha =( mamma o pappa är iväg o dom har varit borta sen 5. o nu börjar jag bli uttråkad.
i morgon blir de sista dagen som jag är hemma från skolan. sen måste jag tillbaka annars missar jag för mkt. ngn som vill komma o hålla mig sällskap hela dagen i morgon? hatar att va själv. buuuh =( iaf nu ska jag bege mig för att kolla på so you think you can dance. sen är det sängen som väntar. ha en myspys kväll allihopa.

Troja och Corin

Trots att dom vet att dom inte får, så varje gång jag har vänt ryggen till så hittar jag dom så här. coh tysta är dom verkligen inte, näädå dom både snarkar och gnäller i sömne. Corin brukar alltid drömma så hon ligger o gnäller eller så sparkar hon med benen i en jäkla fart. haha. dom är roliga dom, helan o halvan.




jahaja

jag är en nörd. fy fan va töntig jag är igentligen. har inte gjort ngn nytta över huvudtaget idag, om man bortser från storstädningen i mitt rum, har bara kollat tv, suttit vid datorn och klickat mig in på bloggar som jag aldrig annars varit inne på. jag är en människa som älskar att ha saker att göra och att vara sjuk går mig på nerverna. man kan ju inte alls göra mkt då. och dessutom så håller jag på att dö av hostattacker var tredje sekund. de är inte lätt asså. min uttråkning ledde till att jag gick in o kollade sista minuten resor. hittade en till tunisen i morgon för 1500 kr i en vecka. ringde snabbt som fan till min syster (efterson hon jobbar natt så är hon ledig vissa dagar o jobbar andra, alltså har hon ett växlande schema) men just i natt och denna helgen jobbade hon. blääääh. annars hade jag lätt bokat resan o sen hade vi legat på stranden i morgon med en drink i handen. hitta oxå ngn resa över min födelsedag, vilket hade varit perfekt men kom på att jag jobbar hela helgen innan eftersom hela jobb ska till mallorca. liiiite ångest. så jag får väl hålla mig till thailand resan med mina älsklingar ist och klara av vardagen fram till dess.
ja för ni som int känner mig så älskar jag att göra impuls saker, typ att hitta på ngt snabbt som fan. men sen är det alltid ngt som är ivägen. och det är tråkigt. iallifalli ikväll är det so you think you can dance. och jag hoppas att min älskling är lika duktig som han brukar vara. =)

Thai



nu är det inte så jätte lång tid kvar innan vi ligger där o flyter runt i poolen eller
i havet, snorklar, rider på elefanter, äter frukter och bara lever livet.
snart mina älsklingar snaaart. =)

ojsanhoppsan höll ju på att glömma.



min säng, det absolut bästa i denna värld.



i denna delen är jag aldrig, möjligt vis när the Grabbs är här o vi spelar kort.
annars ligger för det mesta mina vovvsingar där.



och här händer det att jag sitter om jag då inte har datorn i sängen. höhö

här har ni de, mitt välstädade rum. haha. jaa datumet är ju inte att lita på för de stämmer
verkligen inte. såå ja. =)

lataste

haha det har inte blivit så mkt vettigt gjort. jag suger på det där. men de har iaf blivit rent o fint o undanplockat på mitt rum. där ligger inga kläder o sånt överallt nu längre iaf. o de e alltid ngt. funderar på att möblera om men eftersom jag har stor säng och en hel vägg med dörrar (ingångsdörr, en gardrobsdörr och sen en dörr till min klädkammare eller vad de heter) så finns det inte så många alternativ. haha. men jag ska fota före och efter bilder om jag nu gör de. så får ni hjälpa mig att avgöra hur jag ska ha de. Perfekt. eller nä nu när jag sitter här o spanar ut över mitt rum så inser jag att jag inte orkar. men jag kan endå fota mitt välstädade rum:D haha. de kommer ett inlägg efter detta isf med bilder.

JAG VILL HA LÅNGT HÅÅÅR IGEN






16/9

usch idag känner jag mig gnällig och mår inte ett dugg bättre än igår. snarare sämre. denna smärta i min hals,nacke och rygg dödar. jag tror det är gud som straffar mig hahaha. jag är ALDRIG förkyld annars. o nu är jag allt. usch fy. iaf ringde och avbokade min körtid idag och sen är jag hemma från skolan idag oxå. så det blir massa plugg till Religonsprovet som jag har i morgon, hade helt glömt bort det. men men tror inte att jag kan jobba i delin i morgon heller. är nog inte så smart och smitta ner alla kunder. haha men kul hade det varit om alla hade blivit förkylda efter att jag hade jobbat där en dag. höhö så jag får väl ringa dit idag o säga att jag inte kommer.
nä nu ska jag göra ngt vettigt eller ett försök till att göra ngt vettigt. fan va tråkigt inlägg detta  blev.

sweet dreams


riktigt uttråkad är jag. tur att jag har facebook och amir i sånna här lägen. haha.
men nu ska jag nanna. sov gott allihopa.

=/

har suttit o stirrat på din komentar i minst 5 minuter nu. blev så chockad att du läser min blogg. och sen dessutom skriver du blogg och de hade jag ingen anning om. försökte mig på en komentar i din blogg oxå, minst 10 gånger försökte jag skriva ngt men suddade ut det lika snabbt igen. allt låter så patetiskt. det är så mkt jag vill säga och skriva till dig men jag kan inte. jag skäms fortfarande för mkt. för allt. för vad vi gjorde mot dig och oss själva. och tårarna kommer så fort jag tänker på det. fan...

<3

det blev inget städning av rum innan.
utan de blev sängen. sov en stund
tills mamma kom upp o sa att
de va mat. åt kräftor och räkor.
jag kom på mitt i när jag satt o skalade
kräftorna o tog bort bajssträngen,
så en bajsfylldsträng sen lika
äcklig ut och lite svart ut som de
gojset man får i ögonen när man
är sminkad o ska tvätta bort sminket.
ni vet de svarta som fastnar i ögonen,
där nere så är de så segt och man får
lixom inte tag i de. De är jävligt likt
de där med bajssträngen och gojset
i ögonen.
iallafall de va nog gott med kräftor.
smakar inte så mkt pga förkylningen.
men jag älskar de så jag tror att jag
gjorde de denna gången med.
just de. lilli ringde innan. min älskade
lilla älskling. han sa att dom saknar mig
mkt och dom hoppades att jag hade tid
för dom snart. och jag saknar dom med, =(
men jobb o skola tar all min tid. tänk innan
när de va jag och dom 5 grabbarna.
de va tider de. vi hittade på allt tsm. när jag passade min kusins lägenhet i 2 veckor så bodde dom hos mig,när jag har varit ensam hemma i veckovis så bodde dom hos mig. mest fredde, lilli & nelson. mina favoritpojkar. Alla fester vi haft här hemma, allt centrumhängande o fritan hängande. hahaha de va tider det.  var gick de fel? jag saknar er oxå och jag hoppas att vi börjar hänga tsm snart igen.  jag älskar er o de kommer jag alltid att göra (L)



ps. på tal om saknad saknar jag niccie o josse mkt.  mina små hjärtan. känndes som de va år sen vi sågs  sist. som sagt jag önskar att mitt dygn hade mer än 24 timmar.

15/9

dagen har varit mysig. har bara legat
 o kollat på film hela dagen med mamma.
sen gjorde vi lite mat till min fest som vi
 sedan ska frysa. så allt sånt är klart så
snabbt som möjligt. för övrigt  mår jag bajs.
men försöker endå bita ihopa och va nåttsånär glad.
om jag bara kunde va en lite mer okännslig typ.
bölar fan för allt. och alla tankar vad ska jag med dom till?
dom orsakar bara problem. jag behöver inte va sjuk för de
 får mig att må ännu mer psykisktdåligt än vad jag redan gör.
jävla skit. jag säger att allt är bra och sen försöker jag glömma
det som har hänt, för allas skull. men vem försöker jag 
lura? varför ska jag ljuga för mig själv för att andra ska
må bättre och tro att jag mår bättre? riktigt dum är jag.
blir så jävla trött på mig själv asså.
men nu är de gjort och de finns inte så mkt man kan göra
åt de som redan har hänt. mer än att försöka att gå vidare.
fast det inte är så lyckat för min del. men jag försöker iaf
och de är väl det som räknas.
men men jag är glad om ni är glada o mår lite bättre iaf.
o att allt har löst sig nu mellan er. 
 men men nu ska
jag städa lite på mitt rum tror jag. hoppas ni haft en bra dag
.

mys

Natten har varit förfärlig. haft sjukt många mardrömmar och sen vaknat o knappt inte kunnat andas. jävla förkylning. underbara pappa kom upp o väckte mig vid halv 7 o frågade om jag inte skulle till skolan, och jag mummlade ngt med att jag skulle de men jag bara skulle sova en stund till. sen kom mamma upp vid 9 o frågade om jag verkligen skulle åka till skolan om jag inte mådde bra. så blev jag helt förvirrad. men de blev att jag stannade hemma. mamma har avbokat sina kunder idag för hon är fortfarande sjuk. så idag blir de mys med mammi. behöver de. efter allt och eftersom vi aldrig träffas typ. eftersom när hon är ledig jobbar jag och tvärtom. så idag blir de enbart mys. ska kolla film nu men så klart ringde telefonen. men men ha en bra dag allihopa.



det bästa i mitt liv, vad skulle jag gjort utan er?
Mamma&Pappa <3

dagen


dagen började med att jag mådde bajs, men jag vaknade sent så jag kunde inte ringa jobb o säga att jag inte kunde jobba. så de va bara att in i duschen o göra mig i ordning sen åkte vi till mormor, som kom hem från norge i natt. pussade lite på henne, sen körde pappa mig till jobb. började ju klockan 11.
och nu är ännu en dag på jobbet är över. känndes som jag har jobbat i 30 timmar utan rast. har mått skit dåligt idag dels febern och förkylningen sen gick jag och samlade mod hela dagen. sen klockan 3 gjorde jag slag i saken. önskar bara att jag inte hade börjat gråta vill inte göra så att du tror att jag är en ännu mer idiot än vad du säkert redan tror om mig. och sen önskar jag att jag inte hade börjat böla för det va så mkt jag ville ha sagt, inga bortförklaringar eller förfiningar, utan massa annat.  men de kunde jag inte eftersom jag visste att jag bara skulle böla ännu mer o då va de inte lönt. har alltid tyckt att du verkar vara helt underbar, efter vad jag har hört folk säga. jag tvingar dig inte att förlåta mig men jag tyckte att jag va skyldig dig det. de va de minsta jag kunde göra var att be om ursäkt. känns jävligt idiotiskt att skriva detta i min blogg för jag tror inte att du ens läser den. men om du gör de så vill jag att du ska veta att jag är ledsen, fast de har gått en bra tid nu så är det de ända jag tänker på, fortfarande. och sen ville jag tacka för kramen, fast jag inte ens förtjänade den. för de känndes bättre. jag hoppas att vi kan ses framöver utan att jag börjar gråta osv, sen hoppas jag att du kommer på min födelsdag för de hade betytt mkt.
iallafall efter att jag hade gjort de så bröts allting loss, så jag fick gå in på toan och torka tårarna o tvinga mig själv att sluta böla, för de är verkligen inte jag som ska gråta i detta fallet. men nu blev de så. sen rulla dagen på. packade upp massa saker och satt ännu mer i kassan. glad va jag iaf att emilia jobbade med mig. underbar människa. jag frågade fredrik om jag fick gå lite tidigare för att hinna med bussen o de fick jag. så vid 5 i 7 gick jag o kramade fredrik o sa hejdå, vet inte när jag får se honom nästa gång iochmed han ska sluta =( sen handlade jag kräftor för pappa bad mig. sen bussen till vellinge där pappa hämtade mig, han berättade oxå att kräftorna va till mig eftersom jag inte fick så många igår iochmed jag hade jobbat. älskar dig pappi.
sen skickade florim sms, de hade gått bra för honom när han spelade, han hade gjort 60 av 72 mål. så de va skoj att höra. Grattis =) iallafall nu ska jag nanna. sen får vi se hur jag mår i morgon. natti natti.

sjukling =(

dagen på jobb igår va inte lika underbar som den brukade, eftersom jag va snorig, hade hosta och feber. men jag tog mig igenom hela dagen och om man bortser från förkylningen så va de en rätt okej dag på jobb faktiskt. började 13 och slutade 19. sen bar det av mot Bellevue där mamma, pappa och nina o thomas va. där va fest. mamma fick migrän så hon gick gå o lägga sig o jag mådde inte så bra heller så de blev inte så mkt drickande för mig. sen vid 2 gick jag in o la mig hos mamma o somnade haha. sen väckte dom oss vid  3 när taxin kom. sen va de då taxi hem och nanna. endå en trevlig dag.  =)

o idag mår jag inte bättre, har nog inte feber än så länge men sjukt snorig och fryser som en gnu. men sånt är livet. tänker jobba endå. har inte tid för massa sjukdomar i mitt liv för tillfället. det är så mkt jag måste hinna med. därför tänker jag ignorera min förkylning haha. anyway nu måste jag göra mig klar för jag börjar 11 och sen slutar jag 19. byebye




jag saknar det, jag vill igen. finns inget som är så underbart och dessa älskade seberian
huskins. älskar dessa djur. den upplevelsen är 2 die for.

12-13/9

usch igår va de sjukt svårt att gå upp. kändes som om att jag hade ett rivjärn i halsen. men sen under bagen blev det bättre. slutade 12.10 sen hade jag fått tid hos min projekledare klockan halv 4. och jag orkade verkligen inte vänta så länge på att snacka med henne i 10 min. och dessutom skulle jag jobba. så jag åkte till jobb, hade sagt att jag kunde va där till 3. men jag va där redan halv 2. så dom blev glada wiiiehoo. hade glömt min tagg på morgonen så jag fick typ be alla öppna till mig över allt. haha. satt rätt mkt i kassan men sen bytte jag o jane så jag packade upp massa saker ist, mkt roligare. sen vid halv 5 hade jag en kvarts rast så då gick jag o käkade en halv bulle. sen blev jag uttråkad så jag packade upp lite saker till. sen rullade allt på fram till halv 7 då jag hade min andra rast. så då gick jag in i delin o stod o snackade med florim och ngn. sen klockan 7 tog min rast slut så då va de att sätta sig i kassan igen. Stängde med fredrik. och vid 9 kom han upp till mig i kassan så satt vi o snackade o fixade tidningarna o så. hatar att han ska sluta. =( buuuh. gillar fredrik jätte mkt. men men han har lovat att komma o hälsa på mig iaf. sen tvingade jag honom och florim (och sara, om hon vill) att dom ska komma på min födelsedags fest haha. så jag hoppas dom kommer. =) sen efter stängning kom mammi o hämtade mig. sen åkte jag hem o sov.

idag är jag förkyldare än ngnsin o min näsa bara rinner. o jag fryser som en häst. mamma o pappa tycker att jag ska va hemma o vila mig o bli frisk men ikke. jag ska till jobb o jobba. haha. o sen efter jobb skulle jag visst med mamma o dom på kräftskiva, hade helt glömt de. o idag ska patrick o enya fira sina födelsedagar så jag kan tyvärr inte komma dit =( önskar att mitt dygn hade fler timmar än 24. det är så mkt jag ska hinna med. ibland glömmer jag att andas. känns de som haha. iaf har ringt runt till alla i släkten nu, om min födelsedag. så nu ska jag bara få tummarna loss o säga till alla mina kära små vänner. tänker skriva ett sms o sen vidarbefodra de till alla. haha.
men men nu ska jag in i duschen sen är de jobb som gäller.
ha en bra dag mina vänner.

11/9

igentligen borde jag sova nu. eftersom att jag både har jobb och skola i morgon. men jag tänkte att jag måste skriva några rader här innan. iallafall, mamma hade en paus idag mellan 12 och 3. så då lagade jag lunch o sen satt vi o snackade o hade allmänt mys. kom en lått på radion som både mamma o jag kopplar till morfar, så vi började gråta o prata lite minnen o sånt. vilket är skönt ibland. älskar sånna mysdagar med mamma. vi planerade oxå min 18 års fest lite mer. och mammi ringde jobb o beställde mat till min födelsedag där. wiihoo. inte många dagar kvar nu. =)
iaf sen kom josse så blev hon masserad. så duschade jag o sånt så länge. sen åkte vi hem till henne o tog hennes bil, sen begav vi oss till Trellborg. inhandlade alla 100 glas, snappsglas, bestick, ballonger, tårtljus och massa annat. hihi. sen begav vi oss till biltvätten o tvättade bilen. skit ball va de haha. jaa jag älskar sånna maskiner. =) sen hem till josse igen. sen åkte vi hem till mig, där mammi hade lagat mat. men sen började vi kolla på idol så de slutade med att vi käkade i storarumet ist. mysigt när hela familjen äter tsm och josse då hhaa. sen ick vi upp o la oss i min säng med chips o godis o allt. sen blev de "brudens bästa man" usch fy va bra den är. det är kärlek de. haha. sen nu åkte josse precis och jag funderar på att nanna.
i morgon är de skola 8-14.20 sen jobb 15-22. wiiie
jane ringde o gav mig ett pass i morgon, ett på lördag o sen har jag redan ett på söndag. och de bästa av allt är att jag jobbar med emilia på söndag wiiihoo:D ska bli skoj, saknar min sötnos lite. haha.
nu ska jag nanna. pussinuss take care.


jag önskar att jag hade vågat prata med dig, och sagt förlåt. för jag vill säga förlåt för det jag gjort mot dig. du verkar vara så snäll och de har inte varit med min mening att såra dig. inte alls. jag lovar, den dagen jag får tillräckligt med mod så ska jag säga förlåt. men inte än, allt är rent för färskt för oss alla.

11/9

blev ingen skola idag utav lite olika anledningar.
så jag tänkte att jag skulle ägna större delen av
dagen till min terori bok så jag kommer igång
med körkortet igen, och sen tänkte jag oxå plugga
lite Religon, eftersom vi har prov i de nästa vecka.
jaa de e väl så min dag ser ut.
tänkte även tvinga josse att se på "brudens
bästa man
" med mig när hon endå ska till
mammi o få massage idaug.
just de ja, igår hade jag ju myspys kväll
med solning, bad o hårinpackning o sånt.
o när jag skulle ta ansiktsmask så såg jag
att jag hade köpt hår mask, =( men den va
skit bra. mitt hår blev fan helt bra.
men som tur hade jag en annan ansiktsmask
hemma. anyway jag känner mig som en helt
ny person wiihooo. nu ska
jag lägga mig i sängen o mysa med
mina böcker. byebye

Gåååshud gånger 10000

för det första så kan jag inte sluta kolla på detta klippet:



och absolut inte detta heller:

 

och denna =( :
 


Älskade älskling, när ska du bli min? jag har älskat dig från första stund. <3

10/9

vill börja med att säga grattis till kusin vitamin robin som fyller år idag =) wiiie. grattis.


sen måste jag bara säga. wooooow aaarrh iiiiih fy fan va grymma dom va igår i sytycd.
Jag ska gifta mig med min älskling. fy fan vad han är grym iiiih.
 anyway idag började jag klockan 9, hade relion, historia x 2, och sen va där ingen lärare som kom till vår psykologi
så vi gick uppgifter vi skulle göra på svenskan sen slutade vi. så de va skönt.
började iaf dagen med (klockan 10 då) att gå o käka kebab med fru haha.
o sen gick vi o handlade ½ kilo godis var typ.
efter skolan kom josse o hämtade mig. sen åkte vi o kollade tattoos o sånt.
snart mina vänner snart. iiih.
sen avslutade vi det hela med gyros från oxie. haha.
jaa som ni märker mår jag bättre o min aptit har kommit tillbaka. haha
käkade med papps sen städade jag o josse lite. sen åkte hon nyss hem
skrev ner alla som jag skulle säga till om min födelsedag, och än så länge är
vi uppe i 57 st. :S haha. de kommer bli ball.
iallifalli tänkte att jag skulle sola en snabbis nu sen lägga mig
i badet med ansiktsmask och hårinpackning och bara njuta
fram till sytycd börjar. wiiie:D

underbara älsklingar vad skulle jag gjort utan er?

underbart

idag vaknade jag upp med ett surt leende (som thomas brukar säga haha)
men allt förändrades genast när jag gick ner o mammi hade lagat frukost till mig.
fast hon började jobba klockan 2 så hade hon fixat de.  
så jävla sött (L) älskar dig mammi.
sen bar det av till skolan. hade psykologi där vi bara kollade på en
tråkig film, så fru klippte och fixade mina ögonbryn. wiie.
och sen resten av filmen satt jag o läste min nya bok som jag älskar. =)
efter de hade vi idrott, bara terori så då satt vi bara där o lyssnade.
sen slutade vi. åkte med fru till stan o fixade lite saker där.
sen tog jag bussen till jobb. där jag mötte min chef som
är hemma från mallorca. han sa att efter jag tagit studenten
skulle jag bli fast anställd på jobb om jag vill de. och fy fan va
glad jag blev. de va verkligen helt rätt period i mitt liv att få
reda på en sån sak iiiih. så jag fick tårar i ögonen när han
berättade att han hade fått höra många av dom som jobbar
på jobb och av många kunder att dom gillar mig och att jag
är duktig. så det känndes underbart. iiih.
sen gick jag runt med ett leende på läpparna hela dagen.
wiiie. och jobbet i delin va skit skoj. jobbade med jessica
så vi skruvade upp musiken o gick  o dansade o sjöng o sånt
haha. hur härliga chefer har jag inte asså. haha.
sen vid halv 8 blev vi klara. så då gick jag o snackade
med en viss person, tyckte de va dags att ta tag i allt.
så det va sknönt att sncka med honom precis som vi
alltid gjorde förr. wiie. sen tog jag bussen till vellinge
där papps hämtade mig. sen när jag kom hem
så hade mamma o pappa lagt champang på kylning.
sen drack vi de o firade. wiiie. mår så jävla bra nu.
fy fan detta behövde jag. iiih.  så nu väntar jag bara in
att klockan ska bli 5 i 10 så att sytycd ska börja.
sen efter de är det sängen. =)
hoppas att alla har haft en lika underbar dag som jag idag. :D:D:D:D

The Forbidden Kingdom



Har bara varit en slappedag idag. så det blev film, chips & chocklad med josse
och nu är det sängen för jag är rövtrött. sov gott fukkers

8/9

början på denna dag kan man inte annat än beskriva som den värsta på länge.
efter sjukt många sms i natt som fick tårarna att spruta ett antal ggr så somnade
jag vid 3. vaknade vid 6 o bestämde mig för att somna om o vakna 20 över ist. 
o sen skita i att duscha eftersom min första lektion va idrott. 
tog de rätt lugnt vilket va skönt. men sen när jag satte mig på
bussen o mp3n i öronen så började jag lipa som ett barn igen.
fan ta mig. blir så jävla trött på mig själv ibland. va framme vid Ip vid
halv 8 o vi började tio över. så de va bara att sätta sig o läsa geografiboken.
sen kom fru o pussade på mig för jag skulle sluta gråta.
sen hade vi bara kondition på idrotten så jag va med lite halvt. 
va skit yr o mådde bajs. efter de hade vi geografi i två timmar
sn lunch, (äcklig mat ööörk) o sen historia.
efter de åkte jag med filip o sara till sibbarp där vi skulle
simma, eftersom jag inte klarade hela förra måndagen
pga att jag höll på att svimma i havet. så när jag kom dit upptäckte jag
att min älskade tutti va där. så vi simmade tsm o de va bra. 
klarade alla 200 meter utan att vila, i vågorna med sjögräs o tång
och regnet som kom från himlen. stolt blev jag iaf över mig själv.
sen åkte vi med fatmas mamma till södervärn sen pussade
jag tutti hejdå. sen bleev de bussen hem. 
o nu sitter jag här. 
i morgon är de sov morgon till 11.20 över skönt. 
sen har jag psykologi och idrott sen slutar jag. och då ska jag ner
till jobb o jobba i delin. SNÄLLA GUD LÅT DE GÅ BRA FÖR MIG! 
men de gör de säkert. nu ska jag tvätta o städa mitt rum, 
måste passa på så länge man har energi.  

7/9

jobb idag har varit lika jobbigt som att springa 5 mil utan att stanna.
har varit trött och velat gråta om vartannat. och sen när jag kom på
att jag hade glömt min mobil hemma blev de verkligen inte bättre.
men dessa 8 timmar fick sitt slut. och när victor kom upp till kassan
o höll mig sällskap så blev de väl lite bättre. sen kom danne o
vi stängde. och underbara pappi stod o väntade utanför.
sen körde vi hem. och nu sitter jag här o vill verkligen inte
till skolan i morgon. men jag måste. måste ta tag i projektarbetet
o allt annat nu. sen är de idrott direkt klockan 8 på morgonen.
och sen simmning i sibbarp vid 2. =/
anyway ska ner och jobba i delin på tisdag.
fasar lite halvt för det men vad ska man göra.
sen börjar mina körlektioner igen nästa vecka o de ska
bli skönt att komma igång med det igen.
nä sängen kallar. sov  gott.



btw. Grattis älsklings jasse på 18 års dagen. snart är det min tur oxå o då ska vi race med våra bilar. höhö.

helgen

ifredags blev det jobb ju. och det finns inte så mkt att säga om de.
de gick som de gick. kändes konstigt.men de fick bra.
credd till mig som inte snackade fast vissa försökte.
fick sluta tidigare för att hinna ta bussen 19.02.
fick komplimanger att jag va så fint klädd haha.
niccie hämtade mig på mobilia sen snabbt hem till
henne o fixade oss. sen kom josse.
sen bar de av till camillas 20 års fest. shottade o sånt.
mkt trevlig kväll. sen vid 12 tog jag niccie o josse taxi
till sibbarp. till freddes 20 års fest. kul att träffa alla
förlorade vänner. haha. känns som dessa två fester
va sån "hitta- tillbaka-till- dina- gammla-vänner" men de
va trevligt. sen kom helen o hämtade oss ngngång vid 3.
sen rätt upp o deckade.

pappi kom o hämtade mig vid 11. sen åkte vi till jasse
o hjälpte till där. jag va bakis som ett svin. fy fan.
sen hem o satt o snackade med pappa om allt.
började böla o sånt. jag har världens underbaraste
föräldrar. sen hann jag vila i en kvart. sen
duschen o sen ner till jasse igen. där hennes
18års fest skulle äga rum. alla blev rätt bra på de
och idag mår jag ju som jag förtjänar.
skit ball kväll med lekar, liveband, krök, mkt folk (60 st)
jaa allt va bra. =) bilder kommer sen.
nu måste jag in i duschen för sen e de jobb 14-22 =)

Underbar

Never been the type of woman that needed someone
Had to do things myself or they never got done
Never knew around the corner I'd meet someone
That I would be totally comfortable sharin' my love

Now I don't mind lettin' my guard down
My heart is yours now 'Cause baby now



You make me melt Like an iceberg on the sea
Baby you're doin' things to me that I never felt
You make me melt Never ever been this weak
This is all brand new to me I think I should tell you that
You make me melt You make me melt, (oh), baby



Now you should never say never
Look what's happenin' to me
'Cause I said I'll never let a man take the lead
But now I'm dependent Baby you're all I need
Wouldn't last a day or an hour without you next to me

Now I don't mind lettin' my guard down
My heart is yours now 'Cause baby now



You make me melt Like an iceberg on the sea
Baby you're doin' things to me that I never felt
You make me melt Never ever been this weak
This is all brand new to me I think I should tell you that
You make me melt You make me melt baby

Whoa oh whoa



Now I've always been the cool, independent type (Yeah)
But now I'm different when I look in your eyes
And I try to play it as cool as ice But you make me melt every time



You make me melt Like an iceberg on the sea
Baby you're doin' things to me oh that I never felt (Never felt)
You make me melt (Oh) Never ever been this weak (No)
This is all brand new to me (To me) I think I should tell you that
You make me melt (You make me melt, yeah, yeah)
You make me melt, (you make me melt), baby


5/9

har sovit ovanligt bra inatt. tror att det gjorde lite underverk när jag testade att ligga på spikmattan på mässan. haha
vaknade klockan kvart i 8 av att mamms kom upp o väckte mig. ringde o sjukanmälde mig direkt sen satte jag mig vid datorn o började på mitt svenskarbete. och jag tackar gud för att jag har sånna underbara vänner som jag har (niccie o josse) som finns där i alla lägen o hjälper mig. i detta fallet när jag inte förstod vad som skulle göras med mitt arbete eller vad dom menade. så tar N&J sig tid att hjälpa mig fast dom båda två jobbar. sånt betyder.
är iallafall klar med texten nu, den som jag har haft så mkt ångest för den senaste veckan. så är jag änligen klar. det är samma kännsla som när vi vandrade med skolan o när vi stannade o fick ta av oss våra tunga ryggsäckar från ryggen. såå underbart känns det nu. ska gå ner o försöka få ngt i mig. typ en frukt eller ngt.
sen vid 14 blir de jobb. jobbar till 19 sen hämtar niccie o josse upp mig sen bär det av till camillas 20 års fest.

frågor utan svar

nu är jag där igen. funderar o funderar på alla dessa frågor utan svar. denna veckan har förändrat mitt liv helt. får inget fast grepp om den. jag va så glad innan. hade kommit in i en glad-period. med skola o massa jobb. nu har allt förändrats. men jag tänker inte ge upp de som betyder så mkt för mig pga de som har hänt. de går inte. det är min livsglöd för tillfället. jag ångrade inget då. men nu i efterhand gör jag. blir bara så jävla ledsen för allt är som det är.  när fan ska dom uppfinna denna tidsmaskin, så man kan åka tillbaka till den tid man vill. orkar inte må så här mer. allt har brytits mot mitt normala jag. jag va en glad tjej som skrattade tills tårarna rann som en flod från mina kinder. det har inte kommit ett ända sånt tillfälle denna veckan. allt är så obehaglit. vet inte alls hur allt kommer bli hur jag  kommer reagera. det är så mkt jag vill ha sagt. varför kan jag inte vara stark? varför kan jag inte stå på mig, när jag vet vad som är rätt och fel? men jag vet att jag inte kan göra ngt åt saken, kommer bara börja gråta. jag måste vara stark, jag måste. det är fel alltihopa. du, jag, vi, oss, ni allt är fel. det ska inte va så som det är. fan. jag kommer ingen vart jag är trött. ska sova nu och jag hoppas att jag kommer klara av dagen i morgon, precis som dagarna  innan vårt stegfel.

Älskling

så mkt kärlek till denna älskade lilla varelse och till denna underbara låt. :
Chris brown - Glow in the dark

Been thinking about this all damn day
Ohh wow
And i can't wait to see your face, hmmm oh.
My hands are dying to touch you, oh whoa,
But i ain't got the patience to wait.
And i think it's time, that i,
Lose control, Lose control.
And in my mind,
I'm, sexual, sexual (Oh) 

Girl are you ready, (ready)
Are you ready for love? (ready)
Girl are you ready, (ready)
Are you ready for us? (ready)
Girl are you ready, (ready)
Are you ready for love? (ready)
Girl are you ready, (ready)
To glow in the dark? (ready)

Ohh nono nooo,
Its ok to scream,
And if you need too, take a second to breathe (sssss ahh)
Hey there it is,
I can feel your legs, trembling.
You feel the sweat dripping from my chest,
And then you're like oh oh oh, Baby don't stop.
And i'll be like no i wont, imma take you to the top.

Girl are you ready, (ready)
Are you ready for love? (ready)
Girl are you ready, (ready)
Are you ready for us? (ready)
Girl are you ready, (ready)
Are you ready for love? (ready)
Girl are you ready, (ready)
To glow in the dark? (ready)

(guitar solo)

Girl are you ready, (ready)
Are you ready for love? (ready)
Girl are you ready, (ready)
Are you ready for us? (ready)
Girl are you ready, (ready)
Are you ready for love? (ready)
Girl are you ready, (ready)
To glow in the dark? (ready)

4/9

dagen igår gick väl lite hyfsat. mkt käänslor och ännu mer tårar.
men allt blev bättre sen när jag träffade mina älsklingar fru,niccie och josse.
åkte iväg till burlöv center o handlade lite. träffade även lissy mfl. vilket
va inte igår. sen lämnade vi niccie o så följde josse med mig hem, jag lyckades äta
en korv med bröd och chocklad som niccie bjöd mig på.$ (Y)
 josse hjälpte mig med svenskan lite. vilket jag är tacksam för =)

idag tog jag sovmorgon kännde att jag behövde de.
åkte till skolan och hade svenska och geografi.
sen kom syster o hämtade mig i vellinge sen körde vi hem till
mormor där mammi oxå va.
o just nu är jag med mamma på hälsomässa.
mkt intressant faktiskt. och thank good för mobilt bredband.
är inte så jätte lycklig av att ha en fotmassör framför mina ögon bara.
men annars är det okej.
har lyckats äta lite pasta idag oxå.
och jag hoipppas verkligen att jag kommer igång med att kunna
äta igen. fast jag är aldrig hungrig längre. vill vara spy när
jag känner matos eller det är dags för mat. =(
anyway i morgon blir det jobb 14-19. hoppas
jag inte stöter på ngt som jag absolut inte vill  
sen till niccie o sen vidare till camillas 20 års fest. =)
men men ha de så bra

:S

har ätit ca 10 pommes idag sen ville jag spy. jag mår dåligt, alla ord, all handling får mig att vela spy.
har gråtit av att jag varit så frustrerad över allt. jag vet vad alla tänker därför berättar jag inte.
har ångest vill bara spola tillbaka tiden. allt va underbart, jag mådde prima. och på en dag förändrades
allt. alltid är det så hära och alltid mår jag så hära. hur ska allt gå nu framöver?
tårarna bränner i ögonen precis som ngn har satt in en kniv i dom.
alla sms, vi går om varandra. vi förstår inte. jag blir arg och vill spy igen.
aldrig har jag mått så dåligt och så bra på samma gång.
det är ditt fel. alltihopa. liten del är kasnke min. men det är du.
orden blir till meningar igen i mitt huvud, dom ekar. men jämnamellanrum.
rätt person men vid fel tidpunkt

1/9

hela dagen har jag smakat salt, inte svettsalt utan havssalt. mitt hår är så salt o äckligt att jag funderar på att hoppa in i duschen nu. anyway har mått bajs hela dagen, men trots detta stannade jag kvar i skolan. tro det eller ej men jag har gått (snart) tre veckor utan att skolka en ända dag/lektion. är skit stolt över mig själv. men jag gör de för att jag ska få ledigt sen när jag ska till thailand HAHAHA. liten baktanke har jag allt. iallifalli har vi fått lite ideer när de gäller projektarbetet. så vi får se hur de går. sen har jag även fixat lite ärenden i stan idag så som att boka tid till att fixa mina naglar, lagom o bra till min födelsedag haha. sen följde jag med fru till emres (frus pojkvän) lägenhet o vattnade blommor o ge hans fågel mat. sen fixade fru mina ögonbryn så nu e dom vackra.haha.
har bokat in tre nya tider till körning nu oxå så de e skönt. vill komma igång igen med körkortet så jag får de så snabbt som möjligt. hade vatt skönt att få de innan detta året är slut. 
men måste hoppa in i duschen nu sen blir de iväg med mamms o fixa lite stuffs.
sen ska jag hem o plugga till ettt prov på torsdag sen förhoppningsvis göra lite på svenskan som jag inte kan, men jag måste göra de. i morgon är det iaf sovmorgon till 11.20 så de e skönt.
sen onsdag har jag lagt in extra matte. och på torsdag ska jag hjälpa mamma med en sak mellan 17-21. kommer att tjäna 1000 kr på det så det är nice. =)
nä måste gåå nu ha de så bra allihopa.

bad i sibbarp

såå ja om typ 2 timmar kommer jag stå o frysa ihjäl i sibbarp, då vi ska simma
med idrotten. ser verkligen inte fram emot det. hoppas jag nu inte blir sjuk.
jaja men ha en bra dag.


(så här glad kommer jag dock inte vara)

RSS 2.0