dagen


dagen började med att jag mådde bajs, men jag vaknade sent så jag kunde inte ringa jobb o säga att jag inte kunde jobba. så de va bara att in i duschen o göra mig i ordning sen åkte vi till mormor, som kom hem från norge i natt. pussade lite på henne, sen körde pappa mig till jobb. började ju klockan 11.
och nu är ännu en dag på jobbet är över. känndes som jag har jobbat i 30 timmar utan rast. har mått skit dåligt idag dels febern och förkylningen sen gick jag och samlade mod hela dagen. sen klockan 3 gjorde jag slag i saken. önskar bara att jag inte hade börjat gråta vill inte göra så att du tror att jag är en ännu mer idiot än vad du säkert redan tror om mig. och sen önskar jag att jag inte hade börjat böla för det va så mkt jag ville ha sagt, inga bortförklaringar eller förfiningar, utan massa annat.  men de kunde jag inte eftersom jag visste att jag bara skulle böla ännu mer o då va de inte lönt. har alltid tyckt att du verkar vara helt underbar, efter vad jag har hört folk säga. jag tvingar dig inte att förlåta mig men jag tyckte att jag va skyldig dig det. de va de minsta jag kunde göra var att be om ursäkt. känns jävligt idiotiskt att skriva detta i min blogg för jag tror inte att du ens läser den. men om du gör de så vill jag att du ska veta att jag är ledsen, fast de har gått en bra tid nu så är det de ända jag tänker på, fortfarande. och sen ville jag tacka för kramen, fast jag inte ens förtjänade den. för de känndes bättre. jag hoppas att vi kan ses framöver utan att jag börjar gråta osv, sen hoppas jag att du kommer på min födelsdag för de hade betytt mkt.
iallafall efter att jag hade gjort de så bröts allting loss, så jag fick gå in på toan och torka tårarna o tvinga mig själv att sluta böla, för de är verkligen inte jag som ska gråta i detta fallet. men nu blev de så. sen rulla dagen på. packade upp massa saker och satt ännu mer i kassan. glad va jag iaf att emilia jobbade med mig. underbar människa. jag frågade fredrik om jag fick gå lite tidigare för att hinna med bussen o de fick jag. så vid 5 i 7 gick jag o kramade fredrik o sa hejdå, vet inte när jag får se honom nästa gång iochmed han ska sluta =( sen handlade jag kräftor för pappa bad mig. sen bussen till vellinge där pappa hämtade mig, han berättade oxå att kräftorna va till mig eftersom jag inte fick så många igår iochmed jag hade jobbat. älskar dig pappi.
sen skickade florim sms, de hade gått bra för honom när han spelade, han hade gjort 60 av 72 mål. så de va skoj att höra. Grattis =) iallafall nu ska jag nanna. sen får vi se hur jag mår i morgon. natti natti.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jo det har jag faktiskt gjort. Var väldigt starkt av dig, tack!

2008-09-15 @ 21:11:28
URL: http://boustedt.wordpress.com
Postat av: Sofie

du vet antagligen inte ens vem jag är, men jag är kompis med sarah... kan bara hålla med sarah om att det var riktigt starkt av dig att ta mod till dig och be om ursäkt, jag känner inte dig, men hela mitt intryck av dig blev 1000 ggr bättre när jag hörde det! alla kan ju göra misstag men står man för dem så är det okej :) ville bara säga det, att jag tycker det var väldigt bra gjort!

2008-09-16 @ 21:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0