11/9

igentligen borde jag sova nu. eftersom att jag både har jobb och skola i morgon. men jag tänkte att jag måste skriva några rader här innan. iallafall, mamma hade en paus idag mellan 12 och 3. så då lagade jag lunch o sen satt vi o snackade o hade allmänt mys. kom en lått på radion som både mamma o jag kopplar till morfar, så vi började gråta o prata lite minnen o sånt. vilket är skönt ibland. älskar sånna mysdagar med mamma. vi planerade oxå min 18 års fest lite mer. och mammi ringde jobb o beställde mat till min födelsedag där. wiihoo. inte många dagar kvar nu. =)
iaf sen kom josse så blev hon masserad. så duschade jag o sånt så länge. sen åkte vi hem till henne o tog hennes bil, sen begav vi oss till Trellborg. inhandlade alla 100 glas, snappsglas, bestick, ballonger, tårtljus och massa annat. hihi. sen begav vi oss till biltvätten o tvättade bilen. skit ball va de haha. jaa jag älskar sånna maskiner. =) sen hem till josse igen. sen åkte vi hem till mig, där mammi hade lagat mat. men sen började vi kolla på idol så de slutade med att vi käkade i storarumet ist. mysigt när hela familjen äter tsm och josse då hhaa. sen ick vi upp o la oss i min säng med chips o godis o allt. sen blev de "brudens bästa man" usch fy va bra den är. det är kärlek de. haha. sen nu åkte josse precis och jag funderar på att nanna.
i morgon är de skola 8-14.20 sen jobb 15-22. wiiie
jane ringde o gav mig ett pass i morgon, ett på lördag o sen har jag redan ett på söndag. och de bästa av allt är att jag jobbar med emilia på söndag wiiihoo:D ska bli skoj, saknar min sötnos lite. haha.
nu ska jag nanna. pussinuss take care.


jag önskar att jag hade vågat prata med dig, och sagt förlåt. för jag vill säga förlåt för det jag gjort mot dig. du verkar vara så snäll och de har inte varit med min mening att såra dig. inte alls. jag lovar, den dagen jag får tillräckligt med mod så ska jag säga förlåt. men inte än, allt är rent för färskt för oss alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0