30/11

usch denna dagen har varit hemsk. började med att jag vaknade och mådde verkligen jätte dåligt.  sen gick jaga ner och då hade mamma och pappa dukat fram världens mysigaste frukost. där fanns verkligen allt. och sen hade dom tänt första ljuset, eftersom det är första advent. =)  efter maten ringde jag 7 st olika människor på jobb och frågade om ngn av dom kunde jobba. men som vanligt kan igen. blir så arg på sånna som aldrig kan ställa upp. sen ringde jag jobb och jessica försökte hjälpa mig men de gick verkligen inte. så de va bara att hoppa in i duschen käka några alvedon sen iväg till jobb. väl framme på jobb va jag död. och gråtfärdig. men det va bara att bita ihop och tänka på pengarna. som tur jobbade jag med jessica och vicktor och dom gör mig alltid glad. vicktor va verkligen skit jobbig idag men han fick mig att glömma allt och bli glad för en stund iaf.
en annan sak som va bra är att frånochmed vecka 2 så har jag fått fasta tider på helgerna. jobbar varje lördag och söndag. och jag stänger endast i gång var 14:e dag. så det är skönt. äntligen lite rutin på det hela.
sen hämtade pappa mig efter jobb. bästaste. sen när jag kom hem låg jag i mammas och pappas säng och pratade med dom till typ nu.
mamma tycker att jag ska va hemma från skolan i morgon eftersom jag verkligen ser jätte sjuk ut och känner mig inte alls särskillt kry. så det bli nog så.
men men nu ska jag sova och jag hopppas att jag sover bättre än inatt, eftersom jag vaknade 1000 ggr eftersom jag inte fick ngn luft.
sov gott alla

jävla skit

vet vad som är bajs? när man är sjuk och inte en jävel kan ställa upp och jobba för en. blir så lack.
såja nu är det slut på att ta andras tider när dom inte kan.
hejdå måste gå nu, börjar 14 och slutar 22.

julfint

hej det är jag, den snoriga nadja som knappt inte kan andas. denna dagen har typ varit som igår, mått dåligt och vatt snorig som in i attan. iaf jag har endå fårr mkt gjort, jag o pappa har städat, dammat, tagit fram julsaker, strykt gardiner mm. så jävla duktiga.
jag som hatar prydnadsaker tog ner alla som pappa satt upp. hah sen har jag ställt julsaker över dom vanliga prydnadsakerna o sånt. höhö så de blir som en överraskning när man ska plocka ner alla ljusaker och upptäcker dom gammla.
skit synd att jag inte mår bra för jag hade verkligen velat fira florim idag. och jag hoppas att ahan inte blev allt för sur när jag sa att jag inte kände för det. flååt:.$
anyway har tagit lite före och efterbilder på mitt rum. dock suger min kamera så bilderna är helt  daskiga och tråkiga. men i verkligheten är mitt rum jätte fint =)




1. soffan och den hörnan:D



2. sängen och tv hörnan. dock lite stökigt men jag pallar inte



3. wiiie så ser de ut nu, massa rött och massa julit. påslakanet och de i
sängen va de jag sydde förra året. har varit lat i år och inte pallat sy
ett nytt. men de får duga med förra årets. =)



4. och så här blev häär



5. och sen blev de två julstjärnor, som jag köpte på jobb igår ^^ haha

sååja då har ni fått en inblick i mitt juliga rum. kommer bli mer julit sen men nu är jag slut och jag pallar inte mer. ska ner och ta en alvedon nu =) Ciao

förkyld som attan

god morgon.
natten har varit förfärlig fy fan. vaknade vid halv tio av att niccie ringde. hon josse och annika skulle till center syd och handla julklappar och undrade om jag ville joina. men eftersom jag har verkligen blivit jätte förkyld och min hals dödar så än en gång tackade jag nej.oooh jag saknar mina älsklingar =(
så jag gick ner o la mig i mamma o pappas säng. kollade tv med pappi. runt 11 tvingade jag honom att gå upp vilket slutade med att vi hade "putta-ner-varandra-först-från-sängen-tävling"  dock va pappa starkas. sen blev de frulle och nu sitter jag här. idag tänkte jag städa undan på mitt rum och eventuellt julpynda lite.
måste ringa florim också och meddela att jag inte kommer ikv. =( tråkigt nog.
något som är ännu tråkigare är att mamma jobbar hela dagen, och i morgon är hon iochförsig ledig men då jobbar jag. förhoppningsvis om jag mår bättre, vilket jag hoppas för jag har verkligen inte tid att va sjuk. tänkte gå ner till pappi nu. hörs sen mina vänner.

fredag och stress

usch vad jag mår dåligt. har så ont i halsen och mitt huvud sprängs snart känns det som. iaf efter religonen hade vi rast i typ 1½ timme så vi (sara jag o frida) gick in till rektorn och hände där till det va dags för PA. roligt hade vi och då ochb då skrattade vi så mkt så de kom en liten tår. sen hade jag PA sen väntade jag på fridag o sara. va klar runt 1. så jag gick till triangeln och provade en klänning och sedan köpte jag one tree hill box nr 4. jaa kalla mig nörd om ni vill, i don't care.
sen när ja gick utdärifrån så hörde jag en välbekant röst kalla mitt namn. och det va joakimhjärtat. så vi gick till gustaf o satte oss ner o snackade massa. de va verkligen inte igår och jag har saknat honom. dock glömde vi bort tiden vilket resulterade i att jag kom tio minuter för sent till jobb. braaaaa däääär.

väl på jobb mådde jag såå dåligt att jag bara ville lägga mig ner o döö. men jag knarkade alvedon. typiskt nog va de mer folk på jobb än ngnsin. fick köra med tre kassor öppna typ hela tiden. sarah och florim kom in o försökte övertala mig att kolla film ikv. men jag mådde som sagt inte så bra. så jag fick tacka nej, gulligt att ni frågade iaf. sen smet jag ifrån o gick o käkade en bulle runt 5 för jag hade inte ätit ngt på hela dagen.
sen vid 7 försvann alla så då va de bara jag o vicktor kvar. och sjukt mkt folk. hann inte med någonting nästan. så vid 22.25 va vi klara med allt. usch fy hemskt stressig dag.
nu är mina kära vänner ute och svirar och antagligen blir skit fulla och har svin ball. jag vill oxå bli full och sedan åka hem till niccie och decka där, sen bli väckt skit tidigt av att alla är så bakis och att niccie trycker in min näsa så jag inte kan andas. men nääää. jag är hemma, en fredag för jag håller på att bli sjuk. sånt gör mig ledsen.
jävla bajs. men men ska sova nu känns som jag kommer svimma vilken sekund som hellst.
hoppas dock på att morgondagen är 100 gånger bättre än denna fattiga dag. heej

Vi - jag och benne :D

hej hopp =)
vi .- jag och bebbe ;D vill bara säga att Näääädjåå, raggar på små pojkar ( väll hängda) som inte kommer här ifrån=)
Nääääädjåå blir helt till sig när hon ser sitt lilla lammkött (bäää) skuttar omkring i skolan.

Nä nu ska vi- jag och benne vara seriösa , vi - jag och benne  vill bara säga att vi tycker om vår NÄÄÄÄDJÅÅÅ väldigt mycket trots allt :) och detta skriver vi under hot från vår kära näääädjåå som står bakom oss o hotar med att slå oss...

PS. vi söker personer som vill vara med i den kommande filmen "När landet tystnar" som ut spelar sig hemma hos näääädjåå i Östra Grevie



PUSS och KRAM (L)(L)(L)(L)

i datorsalen

hejhej.
morgonen idag va inget bra. mådde dåligt när jag vaknade och sen pricken över i:et så glömde jag min plånbok hemma. så när jag kom till bussen så fick jag lov att åka endå men jag visste att de bara skulle orsaka kaos sen när jag skulle iväg och jobba också vidare. så jag ringde mamma så körde hon efter bussen, typ vid oxie va hon ikapp så då fick jag me busschaffören att vänta till jag hade sprungit av så det gjorde han. väl framme i skolan så hade vi ARL och besök av militären. en mycket annerlunda lektion där han bad oss att tänka över våra måsten här i livet.även saker som vi bör  göra och saker som vi vill. många  tog upp saker som måste jobba, måste träna, bör skaffa mig en utbildning osv. sen innan vi slutade bad han oss ta ett kurvert som vi skulle skriva vad vi va tvungna att göra för att nå upp till det vi vill. och fy fan va det va jobbigt, fick halvt tårar u ögonen och kände bara ångest. så vi ska lämna in detta kurvertet sen och efter jul kommer han att posta detta till oss. vet inte varför jag blev så berörd av det men jag tyckte att det va en jobbig fråga. 
efter ARL:en hade vi religigon, och det har vi även nu. håller på och tolka koranen. så ska vi va för eller emot slöja. och jag är med älskis frida.
som sagt mår jag inte bra och hela familjen är hemma och är sjuka nu. men jag ska ju jobba idag så jag va tvungen. jappjapp. men vi hörs ikväll efter jobb. ha en bra fredag.


btw grattis Ali och dannne på födelsedagen (L)


mys

hejhej.
dagen idag har jag tillbringat
största delen i min säng.
sen kom kusin och hoppad
på mig och la sig över mig
i sängen. och sen kom
bigsis med. så dom drog upp
mig ur sängen och tvingade
ner mig på en kopp te.
det va gott och behövligt
sen runt 9 körde syster
till jobb. så då satt papps
jag och kusin kvar och
snackade lite. sen åkte
kusin nyss för han ska upp
och jobba halv 6 i morgon.
jappjapp. jag ska faktsitk
sova nu oxå. i morgon
blir det som sagt skola,
lunch med pappa och
jobb. sen hem och decka.
men men ha en bra dag
i morgon eftersom det
inte kommer bli något
uppdaterande förän
möjligt vis på kvällen. =)

.

She was lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud

mamma väckte mig i morse och frågade hur jag mådde och dels va jag yrvaken och sen hade inte allt släppt än så jag stannade hemma från skolan. har legat i min säng hela dagen idag igen och skrivit mitt idrottsarbete och lyssnat på min nya favorit låt. kan hela låten utan och innan till i sömnen nu med tillochmed haha. idrottsarbetet är på 4 sidor än så länge. men jag anser inte att det är riktigt klart än. det jobbigaste var att konstruera ihop massa måltider. och sedan motivera varför man valde som man gjorde. men nu är det klart. ska finslipa det i helgen tänkte jag, när jag nu hittar en tid för det. imorgon blir det dock skola eftersom vi har PA möte och det måste jag gå på. sen är det ju jobb. och jag själv är en sån person som hatar sånna som säger till i sista sekunden att dom inte kan jobba. därför tänker jag inte göra det. och jag vill jobba dessutom har jag jobbat förr, med feber och allt. dum i huvudet som jag är.
i morgon blir en tuff dag först skola mellan 8 och 1. sen luncha med pappa och sen jobb 15-22.15. men det är skönt, så slipper jag tänka så mycket på massa onödiga saker som bara gör mig ledsen.
men men ska sträcka på benen nu men vi hörs ikväll eller i morgon väl.
ha de bra.

27/11

mammi kom upp till mig igår så låg vi i min säng och pratade massa. så sa hon att allt kommer att lösa sig och det älskar jag att höra. när det kommer från mamma o pappa. för jag vet att dom aldrig ljuger för mig, och om dom säger att de kommer lösa sig och att dom finns där för mig så är det så. sen efter ett tag somnade jag.
dock har inte natten varit den bästa. så jag beslöt mig för att stanna hemma idag från skolan, hade bara två lektioner. så nu ska jag börja med mitt idrottsarbete. usch fy. det är inte det enklaste inte. men de fixar sig precis som allt annat.
men men hoppas ni får en bra dag.

Btw grattis florim på födelsedagen :)

nattinatti

har legat i sängen sen jag skrev förra inlägget, alltså i 7 timmar har jag legat här och bara legat och tänkt, sovit och jaa lite så. blev ingen kvällsmat för jag orkade inte.saknar mamma o pappa gör jag oxå. jag hade behövt deras uppmuntran nu. jag hade behövt en vecka med att bara vara, inet jobb ingenting bara familjen känns som jag inte hinner andas i bland. men tack o lov snart är det jul och lov. men men ska nanna nu så jag mår bättre i morgon. gotnatt

!

japp jag började gråta när jag hörde denna låt.
inte gråta som i att fälla en tår eller två utan gråta som i att gråta en ny Grand canyon


:)


jag saknar detta.
det här är nyår 2006, en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv.
den dagen hade jag allt. och framför allt hade jag fredde
kvar i mitt liv. det går inte en ända dag utan att
han passerar mitt huvud, inte en ända.
jag önskar att det kommer en dag då
han tillhör mitt liv och min vardag igen.
för fy fan vad de gör ont att inse
gång på gång att han inte är det längre.
det va min största förlust här i livet, när jag förlorade fredrik.

26/11

orkar inte alls skriva ett inlägg men tänker göra det endå.
dagen började med att mamma väckte mig runt 7. såg på min mobil att jag hade fått 5 sms under nattens gång. så jag har nog sovit rätt hårt. anyway satte mig på bussen och väl framme i skolan så hade vi religon och vikarie. efter det historia ggr två. slutade runt 11.40 så då tog jag sara o frida bussen till malmö mässhallar och tog en titt på sacomässan. ville igentligen inte dit men dom tvingade mig. sen gick vi o mötte upp saras mamma för att ta hennes bil. sen släppte sara av mig och frida hos frida. sen tog jag en runda i stan innan jag åkte hem. blev varken att jag träffade evelina eller emilia för jag kände inte för de utan ville bara hem.
ligger just nu i min säng där jag legat dem senaste 2 timmarna med sprängande huvudvärk och en hunger som heter duga.
får väl snart ta mig upp här ifrån och laga mat till mig o lillsis eftersom mamma jobbar till 22 och pappa är ute  med sina arbetskompisar.
hejdå


sara, jag o frida utanför skolan den första snödagen

godnatt

jag tänker sluta ljuga för mig själv nu, jag orkar inte mer. det är inte värt det.
tänker fokusera på skola,jobb och körkort nu. allt annat är oviktigt.
jag måste gå vidare med allt och lämna det gammla bakom mig. 
jag har försökt så många gånger, men varje gång jag har kommit
en bit på vägen känns det som om där står ngn och fäller mig,
mitt på mållinjen. jag är trött på det nu.
nu tänker jag sova för jag mår inte bra och dessutom är jag trött.
i morgon är en ny dag med nya möjligheter? visst?
en ny dag med possitiva tankar, jag klarar det. visst gör jag?
familjen, always and forever. aldrig att jag tänker låta något gå förre er. ni är dom bästa i mitt liv. ni är mitt liv.  

tisdag

God kväll.
sen jag började tvåan har tisdagar varit min favvodag. börjar 11.20 och slutar liter efter 2. helt perfekt.
dagen började med en tidigmorgon med massa plugg och frukost med mammi. mammi vaann oxå 3000 kr vilket va skoj =)  sen blev de till skolan runt halv 11 för vi skulle ha möte med vaktmästaren om brandsäkerheten. sen satte vi oss o pluggade. jag o mitt hjärta frida och sen filip då haha. sen hade vi prov, skit enkelt va de undrar bara varför jag har haft ångest över det när de va så lätt. iaf sen begav vi oss ner till matsalen dock va de äcklig mat idag igen så det blev inget ätande. så vi gick runt lite i skolan. sen begav vi oss till brandstationens sporthall och spelade fotboll. eller jag o frida kollade på. vi pallade inte. haha.

sen tog jag bussen till mobilia och mötte upp Florim och sarah. gick runt lite o  fixade presenter till florim, som fyller år på torsdag. har haft en svag aning om att jag träffas sara innan (asså innna jag började jobba i skanör) och det visade sig att hennes kusiner är mina (o min systers) gammla barndomskompisar/grannar. jaa världen är allt liten.:P sen mötte jag upp syster så fixade vi lite ärenden och sen handlade vi mat med oss hem eftersom jag va hungrigare än en varg. jappjapp. dock tog de en halvtimme innan vi fick vår mat vilket resulterade i att jag luktade som ett gatukök blandat med perfym (eftersom vi va inne i en sån affär iidag) och nu sitter jag häär, la mig i solariumet innan för jag frös som en nakenkatt.
ikväll blir de sängen innan klockan 11,det vill säga efter ugly och desperata.. i morgon blir det skola 9-12 sen ska vi på sacomässa och efter det ska jag möta upp emilia för en fika och massa snack i stan. wiiie:D ciao


btw när jag kom hem hade emilia skrivit till mig på msn:

Emilia säger:

Nadja, du är en helt underbar person, du ställer verkligen alltid upp!(L) vi får börja ses oftare tycker jag!!

och jag håller med, du är underbar och jag blev rörd av det du skrev. (L)


25/11

goood morgon, jappp jag är uppe dock va det väldigt svårt eftersom jag somnade runt 2 halv 3. men nu är jag vaken, lite halvt iaf. ska ner o käka frukost nu med mamma sen är det plugg, sen skola o skriva prov. efter det blir det en runda i stan. så de kommer bli en trevlig dag tror jag. måste dock gå nu. ha de så bra

.

höll på att sätta en vindruva i halsen innan när jag klickade in och läste din blogg. antar att det är till mig, jag kände iaf mig väldigt träffad. och om det nu är till mig så vill jag bara säga tack. det värmer och detta är så jobbigt och jag är så nervös och jag vet verkligen inte hur jag ska hantera allt detta. självklart vill jag men det känns så svårt. men iaf ville bara säga tack.

nu ska jag läsa igenom psykologin sen är de nanna som gäller. börjar 11.20 i morgon men jag ska upp runt 7 för att fortsätta mitt pluggande. nanna gott.

hahaha =(

haha sååådääär ja då sitter jag här gråtandes, igen. jävla sara. haha. skrev till henne på msn för jag behövde hjälp med en sak, så började vi prata om studenten. eller Vitamin C - Graduation  den låten så lyssnade jag på den och hon har gjort en film som är en kvart, en kvart om vår klass haha o jag började storböla. sjukt skönt ska de bli när allt är över men hur ska allt gå? jag kommer sakna alla i klassen ngt så sjukt mkt. iaf lovar att lägga upp filmen här när jag fått den =)

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
We'd get so excited, we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

[1] - As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Will Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

[Repeat 1]

La, la, la, la:
Yeah, yeah, yeah
La, la, la, la:
We will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly


BG3B forever and always

.

Should I stay or should I go?

24/11

då va det måndag idag, vaknade som vanligt men jag kom på att vi hade idrott första lektionen så jag behövde inte duscha. så jag tog på mig idrottskläder o la mig i sängen igen o nannade i en kvart. sen va de bara att packa idrottsväska osv. dagens lektion hölls i gymmet. mkt trevligt har nog aldrig varit så aktiv som jag va idag haha. jag cyklade, sprang gick på sån trampemaski, lyfte vikter och tränade massa annat. sen va de in i duschen och vidare till mentorstid. det sas inget speciellt så vi sprang ner o åt. äcklig mat så de blev endast ett knäckebröd. sen upp igen till 3:dje våningen (våra trappor dödar) och hade geografi, väldigt aktiva va jag o frida på den första lektionen, tack vare ali haha. sen hade vi en rast på 10 minuter så då blev de konsum och sen geografi igen. efter det va de rast i en timme så då satte vi oss o gjorde instuderingsuppgifterna till psykologiprovet i mogron. sen va de histroia. och sen va skolan slut.

så då tog jag bussen till trelleborg och körskolan. jessica ringde o frågade om jag kunde jobba 18-22 i morgon och självklart sa jag ja! iaf körningen gick bra trots att de va halt och de snöade. haha. körde nästan i en timme för vi startade lite tidigare och sen glömde vi klockan hahaha. anyway papps hämtade mig så åkte vi o handlade torktummlaren och sen sprang jag in o handlde mjölk o sånt! sen bjöd jag pappa på pizza bara för att han är bäääst! =)

sen ringde florim o frågade om jag ville byta pass med honom, så han tar mitt i morgon så tar jag 4 timmar av han på fredag. och visst kunde jag de! så jag börjar 15 och slutar 22 på fredag wiihoo! igentligen skulle jag slutat 4 på fredag men vår lärare ska på begravning så vi slutar typ 12.10 så jag ska luncha med pappa då innan jag ska ta bussen till jobb. wiiie!
men men nu kallar psykologiboken på mig. hörs sen. Ciao

23/11

hejhopp!
då va denna söndagen över och allt firande. kom ju en del haha men de va trevligt.
blev både mat, efterrätt och godis. sen gick jag, josse  & niccie upp o spelade spel. och sen så satte vi oss där nere o spelade xbox och frågesport. dock va det inte så svårt eftersom alla som inte va med o spelade satt o sa alla svar haha. men det blev iaf en trevlig kväll. sen när bigsis och hennes pojkvän skull gå så ruffsade hon till mitt hår och jag henne säger pappa: det gör ingen skillnad att du ruffsar till nadjas hår, för hon ser alltid ut som en ny pirrad höna i håret. HAHAHA och syster skrattar så tårarna kommer haha. det är kärlek, vår familj är kärlek och jag älskar er föralltid.! men men tänkte lägga mig i sängen o kolla one tree hill nu! sen i morgon är det skola, dagens första lekion är idrott o sen rullar det på fram till halv 3. och kvart i 4 så ska jag köra. hoppas det inte är halt då :P sen ska pappi hämta mig och efter de ska vi in till stan o handla ny torktumlare. eftersom den andra gick i sönder igår. ajabaja.!
men men hoppas ni haft en trevlig söndagskväll.






1. matilda och johanna, kusiner
2. mammi och jag
3. nina, jasmine, mamma, pappa och thomas
4. pappa och jag ( ser ut som en sumobrottare haha)
5. morbror, kusinernas pappas fru, mormor, kusinernas pappa
6. julia, linus, mattis, martin, jonathan och andy. Kusiner nästan hela högen

sen har jag massa foto till men vissa va torra och inte ville va med (HOST JOSSE O NICCIE HOST) och sen hade vissa åkt hem.

23/11

då va det söndag, vaknade av att jag grät i natt. skit skumt, drömde väl någon mardröm eller ngt! sen i morse kom pappi upp o väckte mig. sen blev det mys frukost med hela familjen, för bigsis sov här i natt. och efter de hade det bara varit städ städ matlagning och städ.! men nu är allt klart. har även hunnit plocka undan på mitt rum, men jag orkar inte damsuga. haha. sen vid 4 kommer hela tjocka släkten + niccie o josse. vi har fått låna stolar o sånt av mormor igen. haaha. usch vad vi är många. lyckligt vis är det inte alla som kommer utan det är några av mammas syskon och deras barn så vi blir väl runt 35 hahaha. men det är mys!
nä nu ska jag göra ngt annat och sen ska jag ha djupdykning i min klädkammare för att se om där finns ngt som jag kan ha på mig ikv!
ha en trevlig söndag.

.



sånna här stunder älskar jag.
massa folk, kärlek, över 40 grader i vattnet & sprit.
kan det bli bättre.
bilden är från min (världens bästa) 18 års dag!

22/11

då va helgens Jobb(igaste)dag över! gick väl bra till en början men sen gick de bara utför. usch fy. känndes skit jobbigt. och nu är jag gråtfärdig!  sötsate familjen hämtade mig, jaa hela familjen, mamma, pappa och syster! jappjapp. nu ska jag ner o kolla film med dom innan det blir läggdags.
btw ska jag jobba fredag,lördag och söndag nästa vecka! skulle/ska igentligen göra annat på lördag, vilket jag vill men tror det kommer bli jobbigt, har en känsla av det! och mes som jag är så vet jag hur det kommer sluta! sen jobbar jag lilljulafton, annandagjul, nyårsafton & nyårsdagen. bra cash däär! nu skriker mammi att filmen börjar. hörs i morgon!

22/11

hejhej! ingen väckte mig i morse vilket resluterade i att jag vakndae 12.15 haha. sov i 10 timmar i natt och de va behövande.! sen gick jag ner o upptäckte att ingen va hemma. så jag började städa osv. sen kom mammi hem. o sen kom systrarna så vi tog en fika sen va de bara att sätta igång med lussebulls-bak. jag hinner dock inte va med mer för jag ska iväg o jobba. hjälpte mamma med maten inför morgon dagen med.! =) och nu står dom där nere o håller på =) de e mys. dock började jag gråta när en viss låt spelades på radion, men då hamlade jag snabbt i mammas varma famn med massa pussar! jag älskar dig mammi!
skit jobbigt att behöva jobba idag, vill va hemma med familjen o mysa. pappa är heller inte hemma för han är iväg o hjälper kusinerna att flytta till deras nybyggda hus! wiiie!
men men i morgon blir de mys o firande med nära och kära! ska hinna plugga lite oxå tänkte jag, har ju psykologiprov / idrottsarbete och svenskarbete som ska va klart snart! yeeey. hello no fritid!
men men måste fixa till mig nu!
ha en bra dag

21/11

hejhej! har haft fullt upp hela dagen, där av inget inlägg. dagen började med att jag vaknade en kvart innan bussen gick. och jag blev klar en kvart senare, duschad och sminkad o klar hahaha. men mamma körde mig till vellinge så jag kunde ta bussen därifrån, tack mammi. du är bäst!  sen va de ARL hade besök från kustbevakarna. treeevligt. dock är det nog inget yrke för mig haha. sen va de religon gånger 2. vår lärare hade blivit pappa o han hade inte ens berättat att han skulle få ett barn till så vi fastnade i någon sorts av chocktillstånd när vi fick vikarie. blev inga seriösa lektioner eftersom vår klass är som den är. dock hade jag högläsning för sara och frida vad Islam innebör. haha. bruna böner till lunch o de är äckligt. sååå de blev choklad ist ^^ frida o filip ljög för henne i kassan o sa att jag va en väldigt tjock elev som inte orkade gå ner till konsum själv för att handla. haha. jag och fridis fick även Brandmannen Patricks tröja haha. booow  wooow  woooow! sen rullade allt på, vi blev glada när vi hade håltimme så vi gick ut i snön. alla stod med ett fett leende hela tiden. WE LOVE IT! så de blev en del foto. som frida ska skicka till mig sen höhöhö(6) hade svenska och innan de fick jag ringa mamma o tvvinga henne att logga in på min msn o skicka mitt arbete till syster som sedan skickade de till min mejl, eftersom vår lärare inte hade fått de.  anyway sen blev de ARL igen, ska göra ngt arbete om terorismen. de verkar endå rätt ball. haha.
fick sluta tidigare så jag tog bussen till O- TOWN och hem till josses farmor. sen åkte vi tre + josses mamma till Ikea, lovley ikea. blev en del handlande och så blev vi bjudna på mat och fika av josses farmor.
sen lämnade vi farmor och åkte til trelleborg o handlade sushi, sen hem till josse och åt detta. mumms. blev en den snack oxå. så vi glömde bort klockan. så runt 20 i 9 begav vi oss mot niccie, vilket va enklare sagt än gjort. denna färd tog 45 minuter på moterväg o vanliga fall tar den runt 20. haha. där blev de halva idol, sen gick mina nördar till vänner ner o byggde pussel. med 999 bitar. höhöhö dom hade blivit av med en bit. efter att jag hade kollat idol o hela fredag hela veckan så gick jag ner o joina dom, sen sysselsatte jag mig själv medans dom va torra.
påvägen hem så lyssnade vi på Chris brown som vanligt. wiiiie!
och nu sitter jag här i min säng med datorn. ska kolla one tree hill nu. sen i morgon blir de städning och jobb!
CIAO


ps. bilder kommer forhoppningsvis i morgon.

godnatt

I have done a big mistake, I let you walk away from me!


20/11

hello!
dagen idag har varit en perfekt studiedags dag. förutom studierna för dom har det inte blivit mkt av. åkte iaf o käkade sushi med mamma. gott som fan. ska äta de igen med josse i morgon. som jag förövrigt inte har träffat på snart en månad. usch vad hårt de lät. sen har jag frostat av frysen mamma o jag skulle igentligen baka ikv men vi orkade inte så de blir på lördag innan jobb! har oxå bestämt med emilia nästa fredag, då ska vi mysa och sitta o snacka massa skit. höhöhö. anyway i morgon är det fredag riktigt skönt och sen blir det att träffa mina älsklingar. wiiie =) nu ska jag ner o säga god natt till mamms o papps sen blir det ett avsnitt av OTH sen nanna. skolan 8 till 4 i morgon. bläää. nanna gott!


Yes, jag snubblar in på din blogg då och då!  :)

hata är ett starkt ord, men jag HATAR dig

ibland tycker jag att det är synd att du sitter inlåst bakom bomb och galler och inte kan läsa min blogg. tänk så mkt hat jag kunde skrivit ner om dig. det finns ingen så värdelös människa som du och det är synd att du inte fattar det själv! men det är väl därför du är där du är nu, för du fattar ingenting och det ända du gör är att förstöra för folk. men vet du vad jag tycker inte synd om dig inte ens lite. och vet du en annan sak? efter alla dessa år så borde du fatta att du inte har en chans, inte ens en liten. så varför kämpar du emot? vad är det nödvändiga att göra livet surt för andra? och det är såååå fel att skylla på att du är sjuk. du är sjuk i huvudet det är det ända stället du är sjuk på.! hata är ett starkt ord, men jag HATAR dig, nu och för alltid och jag hoppas att dom aldrig skriver ut dig. och att du får ruttna i fängelse. för det förtjänar du efter allt du har gjort. du förtjänar inte att vara en fri människa din ynkliga idiot.


.



nu är det höst igen, och det känns

<3

Vid det här laget finns det 6, 470, 818, 671 människor i världen. Vissa springer omkring och är rädda. Vissa kommer hem. Vissa ljuger för att klara av dagen. Andra möter sanningen. Vissa är onda män, i krig med godheten. Och vissa är goda, i strid med ondskan. Sex miljarder människor i världen, sex miljarder själar. Och ibland... är en allt man behöver.


höhöhöhö

HAHAHA alla som känner mig vet att jag har världens torraste humor. men när jag såg denna reklamen så dooog jag av skratt. och jag tycker den är lika rolig varje gång. det är humor


goodmorgon

jag är trött & vaken. min ena körskolelärare ringe och sa att min andra körskolelärare va sjuk, så det blev ingen körning idag. och det är skönt. känner igenligen inte för att köra idag. jag känner för att åka till ikea och handla massa onödiga saker. halloo bigsis! ska ringa o väcka min ssyster eftersom hon nog är ledig idag. men men hoppas ni får en bra dag på jobb/skola. ciao

and I cried like a baby

för det första så måste jag bara
säga att sverige suger, matchen 
mot holland sög riktigt mkt. och 
sverige är usla. iaf kollade på Greys
and I cried like a baby. usch det är
jobbiigt med obesvarad kärlek. 
pappa tycker jag är löjlig som 
gåter åt sådant. förresten har jag
nämt pappis nya tattoo? 
tror inte men han har iaf skrivit
in NNA (nathalie,nadja&amanda) 
på bröstet, där hjärtat sitter. dem 
är lixom ihopa på något sätt, 
skit coolär den och det är kärlek.
jag älskar pappi.så nu har han alla
sina tjejer på sin kropp.sötaste är endå att
han har skrivit in mammas namn på det fingret där
man har vigselringen. det är så sött.
jag önskar att jag kommer bli en sån bra fru som
 mamma är och att jag kommer hitta en sån bra
man som pappa. för det finns inget underbarare
än när man som barn har sånna kärleksfulla föräldrar.
 man känner sig så sjukt älskad. och jag hoppas att dom
 vet att jag älskar dem lika mkt och att jag hade kunnat ta
en kula i huvudet/hjärtat för dom
. och det samma gäller mina systrar. anyway idag är det en bra dag. jag är lycklig. allt börjar lösa sig och det känns skönt. jag förtjänar det efter all skit som har varit runt omkring mig den senaste tiden. tro det eller ej så har jag inte skaffat all den skit runt om kring mig alldeles själv utan där är alltid ngn som har fixat de så bra åt mig. men nu är det på rätt håll. 
på tal om någonting helt annat så ska jag kolla one tree hill nu, har kollat en hel säsong redan så nu ska jag börja på en ny. men men sov gott mina små vänner. hörs i morgon.


tack till mina älsklar som finns i mitt liv, som bidrar med att jag kommer ha helt underbara minnen när jag blir gamal och ligger på dödsbädden <3   

19/11

hello! dagen började
tröttsamt. kunde
självklart inte avbryta
mitt one tree hill tittande
igårkväll. så jag såg 3
avsnitt. fy skäms. haha
religon stod först på
schemat och då hade
vi vikarie sen hade vi
historia ggr 2 så då
satt jag, sara och frida
och gjorde detta fina
studentkonstverk, sjöng
studentlåten och du
gamla du fria. sen skulle
vi ta ett annat lands 
nationalsång och översätta
den. wiiihoo! hela dagen
har gett en studenten-
känsla  eftersom alla
gick runt och sjöng.
så det va nice!
efter det va de psykologi
och vi kollade film i
zablockisalen som vanligt
filmen handlade om
tvångstankar och hon på
filmen va störd haha.
sen va de svenska.
vår lärare gav alla ångets
för alla hade gjort fel typ
vår sammanställning haha.fast jag hade bara gjort fel när jag skrev ut källorna. sen va de bussen hem och jag va hemma vid 20 i 5. usch fy. sen lagade jag o pappi mat och efter det fixade jag till svenskarbetet,  nu ligger jag i sängen, iklädd i mina famous pyjamasbyxor och med min vovve som tar all plats. jappjapp. vi ska ligga här och mysa o kolla one tree hill. sen blir det psykologiprovs-plugg.
By the way har vi studiedag i morgon så då blir det körskolan som gäller och även en massa plugg. tack och hej


älskling

jag är sur och ledsen. jag vill se Chris Brown den 23 januari
på hovet i stockholm. någon som oxå vill det och som
hade kunnat tänka sig åka dit (a)?

idiot

åkte iväg med mammi och pappi innan och kääkade thaimat. över mysigt. och jag övningskörde och det gick helt perfekt. och allt va bra till vi  kom ut till parkeringsplatsen och en man står vid vår bil. sen när han ser oss så hoppar han in i sin bil o kör iväg. han hade snott min övningskörningsskylt. skit lack blev jag  så jag räckte finger till honom. vad är de nödvändiga, en skylt kostar typ 30 kronor  och vad är det för lönt att sno en från någon annan. jävla idiot. skit irriterande. iaf sen när vi kom hem blev de ugly och desperata. sen kom nina en stund och så gick hon nyss.
systrarna va och såg bio idag. som lilsis fick av bigsis. av mamma o pappa fick hon ett PSP som hon önskat sig skit länge. och hon har inte släppt det alls sen hon fick det. endå en cool sak, man kan ha filmer, musik gå ut på internet ja allt kan man göra med denna sak fast det är ju igentligen ett sorts spel om jag fattat de rätt. är inte så insatt men lilsis blev glad vilket glädjer mig.. hon fick även ett halsband av sin pappa med posten, vilket hon stolt visade upp flera ggr. känns bra att hon är lycklig. fast det bara är matriella ting så kom jag på mig själv flera gånger med att stå och lee när jag såg hur glad hon va. =) anyway nu sitter jag här i min säng redo för ett avsnitt av one tree hill innan de e sängdags. dock är det skola i morgon så det får inte bli lika sent som igår natt. sov gott



18/11

hello.
har varit en riktigt seg och underbar dag. klar med svenskan och påbörjat psykologin. underbar känsla. dock har det blivit en massa one tree hill idag oxå. wiiie. nu väntar jag bara på klockan ska bli halv 7 så mammi har slutat o så ska vi iväg o handla. eftersom det bara är hon o jag hemma. sen ikväll blir det ugly betty och desperata hemmafruar. det är mys. men ska klä på mig nu. ciao


jag är glad att du läser min blogg, även fast det känns lite skrämmande vissa stunder. men det är väl samma sak med allt som är nytt, att de känns konstigt i början. men vem vet det kasnke blir bättre och den kostiga känslan utvecklas till en bättre känsla

Grattis

 lillasyster på födelsedagen. hoppas du får en underbar dag.
love you!



gammal bild men du kommer endå va liten för mig alltid.

.

idag är en bra dag. Tack för allt! det betyder

.

har fortfarande inte lyckats somna och nu är jag inte ens trött. så ska kolla 3 avsnitt OTH sen är de lagom att gå upp o sjunga för syster. haha nattinatti

you make me wanna smile

om ni undrar varför jag fortfarande är vaken så är det för att jag fastnade framför msn och i ett samtal med joakim. denna killen slutar aldrig chocka mig. och än en gång fick han mig att gråta, dock inte för samma saker som förr utan han sa sånna fina saker till mig idag. =( sånna som han aldrig sagt och sånna som gjorde mig jätte rörd. speciellt  när jag påmindes hur lyckligt lottad jag är som får ha honom i mitt liv. tack gud för mina underbara vänner.

-

i bland har jag svårt att hantera vissa situationer, och det har jag med denna situationen. jag vet inte hur jag ska göra eller betee mig. i bland känns allt så självklart men sen kommer jag på att det imte alls är så som jag tror eller som jag uppfattar det. jag har fått för mig allt detta genom saker jag läst mig till. men vet du vad, det jag tror och har fått för mig är mycket mer spännande och roligare än vad verkligheten är.

that's why I pretend that you and I know each other, and yes I do like you and I always did, at least what people have tell me about you!


Nattinatti

sådärja då är klockan över 11 och mina nya regler med ett sova innan 11 fungerar inte så bra, lixom alla mina andra regler så bryts även denna. maten va god och som vanligt älskar jag att käka med familjen blev en del minnesprat och pappa påpekade som han alltid gör att: bebisar brukar vara söta men att du nadja va den fulaste bebisen jag någonsin sett. och mamma instämmer och tillslut skrattar alla så tårarna rinner. det är kärlek. något annat som är kärlek är one tree hill har sett hälften av box nummer dos. ifall ngn ville veta. kollade nyss prison break med pappa och som vanligt satt hjärtat uppe i halsgropen vissa stunder. spilde även ut te över mig. jaa jag är klumpig och alltid får jag sota för det oxå. i morgon blir det som sagt att stiga upp klockan 6 för att sjunga för syster som fyller år, bara för att pappa ska iväg o jobba. jag har köpt en new york yankee tröja till henna bara för att göra henne till en ennumer GB än vad hon redan är höhöhöh. jag suger på det är med inlägg. usch fy. nu blir det iaf ett sista avsnitt innan jag ska nanna. sov gott


jag vet inte varför, men du tror alldeles rätt!

done

vilken härlig känsla det är nu när ett av arbeten är klara. nu har jag bara det andra svenskarbetet kvar och sen är det bara psykologiprovet kvar. iaf nu framöver sen kommer säkert massa till. men nu förtillfället är snart allt klart. iaf det onda i mitt ansikte har börjat avta, är bara sjukt öm där. när jessica ringde och gav mig jobbetider och frågade hur jag mådde så skrattade hon bara när jag berättade haha, vilket allla har gjort. haha.
anyway nu väntar vi på mamma o syster som ska komma hem med mat. mums. sen blir de one tree hill och prison break. sen i mogron blir de att gå upp tidigt eftersom lillasyster blir 13.
iaf detta inlägg blev skit tråkig så vi hörs i kväll eller i morgon.


det är sjukt så mycket jag känner igen mig i dig och din blogg. det är ruggigt. men jag tror vi hade kunnat bli bra vänner. men jag tror inte de tillåts. tyvärr =(  

.

efter ca 4 intensiva timmar är jag klar med allt grovjobb, nu ska det bara fin justeras lite. vilken underbar känsla detta är. och tack gode gud för att svenska C är slut nu till jul. hörs sen igne

fåglarna

eftersom jag somnade ganska sen inatt (runt halv 3) eftersom mitt huvud dunkade värre än techno disco så blev det en pluggdag hemma. just nu sitter jag och skriver ett svenskarbete om novellen och filmen Fåglarna. ganska tråkigt, men det måste dock göras. som tur har jag frida som hjälp. (tack hjärtat) och det börjar ju arta sig. har änsålänge skrivit inledning och börjat analysera. men detta löser väl sig precis som allt annat. hinner inte skriva ner nu för nu ska dom närmsta timmarna ängnas åt svenskarbete. hörs sen

.

tänkter inte skriva om helgen och alla händelser så detaljerat så de blir en sammanfattning:
skola, fika på EH med hälften av klassen, jobb fredag (17-22) lördag (13-19) och söndag (14-22), jobbat med emilia (undrerbara människa) träffaat mormor syster och kusiner, Gråtit massa, varit besviken på denna grymma värld, funderat ut varför livet är så orättvist fast jag kom inte fram till ngt vettigt, fått massa värmande sms och kramar. fina ord. folk som försökt göra mig på bättre humör. handlat 3 ggr med mamma, haft kort minne hela helgen. och sen till denna jävla oturs dag. tog hål på en läskflaska på jobb (igen), jobbat med florim (enda possitiva), tappat en massa, blivit sårad, lite att göra, försökt att vara glad och possitiv för att folk runt om kring mig inte ska bli oroliga. En jävla massa one tree hill. skolarbete, ångest. gått in i en dörr vilket resulterade i tårar, näsblod i mängder och ett blåmärke under ögat. tack så jävla mkt för ingenting. jävla skit helg.

(L)



Grattis älskade morfar på 68 års dagen!
3 år sen nu du försvann helt otippat från denna grymma värld, aldrig kommer du försvinna från mitt hjärta.
saknar dig mer än någonsin. =( hoppas du har det bra i himlen
Älskar dig föralltid. (L)

.

orkar inte prata om dagen för jag är trött. så nu blir det sängen och one tree hill, som jag btw har köpt 3 boxar av idag.!
God natt


and I won't let my heart control my head

ingen passande rubrik

oj denna kvällen blev känslosam. först blev jag lite småledsen när jag kolla igenom alla mina bilder och upptäkte att snart är det slut med "skoltryggheten" den som man har dragits med i 12 år. och nu tre år i gymnasiet. om ca 200 dagar är det över. its gone. käns lite sjukt faktiskt. sen är det ju jobb, vilket jag älskar och kommer ha kvar. och jag som alltid har varit den största skolhataren någonsin, gråter alltid mest på avslutningar 8:an som 9:an och absolut nu i 3:an kommer jag nog va en av dom som kommer se ut som en emo med smink i hela fejan. men det är kärlek och det kommer följa med en hela livet.

kommer nog gråta lika mkt som jag gjorde när jag förlorade fredde ur mitt liv, en av dom personerna (tsm med nelson, lilli och lissy) som har betytt mkt för mig under en viss period i mitt liv.. men det är hårt, det precis som skolan. men man kommer över det, i nian hatade jag skolan mer än allt annat. men det va bara jag som hade helt igensatta ögon på avslutningen det va bara jag som såg ut som en svullen kines i huvudet. men jag har kommit över det, och den tryggheten precis som jag har gjort med mina gammla vänner. det finns så många som kommer och passerar ens liv. det finns dom som sätter djupa spår, absolut inte alltid negativa spår. utan även dom positiva spåren. och Fredde, nelson och lilli kom in i mitt liv då allt va jobbigt. dom hjälpte mig på fötterna igen. sen va det deras förtjänst att jag träffade lissy. usch vad jag mådde bra denna period. sen fick jag chansen att träffa niccie och även josse. och sen mådde jag sämre än någonsin när dessa människor (dom först nämda) försvan likt vinden ur mitt liv. det tog hårt på mig så många gråtfyllda nätter och dagar. men nu mår jag bra igen jag har hittat tillbaka till tryggheten innom mig och jag har lärt mig att allt har en mening. man lär sig av allt som passerar i ens liv. och det har jag gjort. men vännerna finns inte kvar för alltid och jag har alltid varit den kompis-beroende-typen. har aldrig klarat mig själv, har alltid behövt ngn vid min sida som funnits där. fram till nu, nu är jag största delen ensam (förutom på jobb och skola) jag gör ärenden själv, jag åker hit och dit själv och jag klarar allt bra. helt perfekt för att va exakt, det är inte ofta jag träffar mina vänner längre. men jag vet att dom älskar mig lika mkt för det, precis som jag älskar dom.

usch känslosamma kväll, har inte kännt av sånna här saknader och tillbaka blickar på länge. men ibland så händer det. fast, ett stort fast, det har inte ramlat ner en ända tår. vilket är positivt för mig. för det visar bara hur mkt jag har vuxit, att kunna tänka tillbaka utan att gråta. det har aldrig hänt innan. men någon gång ska vara den första.

nu kallar sängen. tack för mig.

Fy fan vad jag kommer sakna













att ha på sig dessa sjukt fula militärkläder, vakna innan solen gått upp, vandra,
gemenskapen, praktikplatserna hos polisen/ brandkåren/ militären/ kustbevakningen/ flygvapnet mfl,
att sova i vindskydd när det är sjukt kallt ute, att inte få duscha på flera dagar,
hinderbanerna, tävlingarna, alla turneringar,
lära känna varandra (1:or, 2:or och 3:or), sitta eldvakt mitt i natten, laga vår egna mat på små kök,
sova i skogen, somna inne i varandras stugor (dom gångerna vi har
haft turen att få sova i stugor), kämparglöden, alla delade åskiter,
tvingas att ha fysträning, simma i havet i mitten av hösten, springa milen,
lyckan när vi vann alla tävlingar i revinge i 1:an, peppningar och stöttningar. 
ALLT sånt här kommer jag saknar.kommer sakna Bg3b som
fan efter studenten. och fy fan va studenten kommer bli rolig.
jag vet att vår klass är udda, vi har någonting som ingen annan har. vi har gemenskapen och
sammanhållningen. FY FAN VAD JAG KOMMER BÖLA DEN 3/6 NÄR ALLA KOMMER STÅ DÄR O VA SÅ
VACKRA. HAHAHA. I LOOOOOVE YOU BG3B

13/11

wiie i morgon är det fredag vilket betyder ledighet, och sovmorgon. wiie.

dagen började med att klockan ringde, oooh nooo!  ville absolut inte gå upp. stängde av klockan sen ångrade jag mig, jag skulle ha snooza  istället men sen kom jag på att de skulle bara ta längre tid att ställa om klockan för att sedan snooza så jag sket i det hahaha. gick in i duchen o vaknade till liv där, sen efteråt sminkade jag mig såå. sen ner o käkade fruktsallad. sen körde pappi mig till skolan. 

första lektionen va ju som sagt musik, gjorde provet på Blockflöjt (spelade den 9:onde symfonin) och på trummor. och hör och häpna mina vänner jag höll (&klarade av) takten utmärkt wiiihooo! Congratz till mig. haha
sen blev det en snabb lunch och sedan vidare till konsum och inhandlade goooodis. mumsfilibabba. sen va de svenska och filmen Birds! skit torr film och jag hölll på att somna men jag fick endå nerkladdat 3 sidor med fakta. efter det va de geografi för hela slanten. hann med en del av de muntliga läxförhöret sedan va de bara att promenera till bussen. 

väl framme på körskolan så kom jag 20 i 2. skulle igentligen köra kvart i 2 men sen igår så flyttade jag fram den en kvart för att jag inte trodde att jag skulle hinna. men jag hann så vi körde kvart i 2. gick riktigt bra idag oxå, fick tvärbromsa i 50 km/h och i 70km/h spännande faktiskt. körde en helt felfri körning enligt min körlärare så det va skoj! sen hämtade pappi mig. stannade till hos thomas o snackade lite med honom innan vi körde hem

väl hemma blev de one tree hill och sedan mat. sen letade jag hysteriskt efter systers blockflöjt för att jag skulle bevisa för pappa att jag kan spela, men han sa bara med ett hånflin: höhö jag tror dig när du har bevisat de Fukker! hahaha jävla pappa. nu sitter jag här o sitter. funderar på att sy lite. haha sen packa ner kläder och taggar o allt va jag nu behöver inför jobb i morgon. wiiiihooo. ska bli skoj att jobba, mina jobbnerver håller på att gå av så mkt jag längtar. wiie.  

sen lördag är det ju jobb till 19. än en gång har jag dubbelbokat mig, både tackat ja till ett par kompisar till mamma o pappa som ska ha fest och sen har jag sagt att jag ska träffa niccie o josse. fan. haha. men det blir nog det sistnämda fast jag är otroligt kröksugen. men men ska gå nu. ha en trevlig kväll allihopa.

God natt

jahaja nu tänkte jag göra huvudhopp ner i sängen. maten blev skit god för er som undrade. och efter de blev det miami ink, one tree hill (HALLLÅ vad händer? hoppas det blir L <3 P) höhö. och efter det blev det greys. och under hela tiden skickade B (den sexiga mother fukkern) sms till mig, höhö vilket gjorde mig  glaud. men men över till ngt annat nu i morgon är de musik i tre timmar, sen kolla film på svenskan och efter det geografi, slutar 14.20 och jag ska köra klockan3. jaja visst visst måste nog gå lite tidigare från Lasses "mellan tummen och pekfingret"  lektion, fast de gör nog ingenting because he loves me. har lagt upp en plan inför i morgon o alla läxor oxå eftersom det verkligen inte blev någon läxläsning överhuvudtaget idag så aaatt..... på bussen blir de svenskplugg. på skenskan när vi kollar film blir de plugg på geografin och sen på bussen till trelleborg blir de Teori och plugg inför dagens lektion. PERFEKT. innerst inne är jag nog allt ett geni. haha. nämde jag att jag fick ett halvt, fattar ni ett halvt 0,5 poäng ifrån VG på mitt religonsprov som jag inte ens hade pluggat till, för jag inte hann?!  usch de va hårt. men sånt är livet.
iaf känns som detta inlägget blev lite flummigt men men i morgon är det torsdag och sen är de fredag och en hel helg med massa jobb. wiihoo kalla mig störd men jag älskar att jobba och jag älskar mitt jobb.
jaja detta inlägget skulle bli ett kort godnatt inlägg men det blev de tydligen inte. så det fick bli ett långt ist.
men men GODNATT o nanna gott.!

12/11

heeeelllo!
då va den värsta skoldagen över.
hatar onsdagar för vi
har religon, historia, historia,
 psykologi och svenska.
skit drygt. men idag
gick de väl rätt bra förutom
att jag har haft världens
mensverk. usch fy.
så har knarkat ipreen idag
höhö! sen tog jag bussen
till trelleborg, somnade
 för jag va så nannig.
sen va de körskolan som gällde.
och jag måste säga de igen,
fy fan va grym jag är. parkera
 i vanliga parkeringsplatser/ fickparkera 
och backa  de e jag bäst på. 
 och min körskolelärare berömde
mig som fan idag, han tycker att
jag har gjort stora framsteg från förra gången o de känns underbart. wiiie när han snackar om "the day" då jag ska ha uppkörning så pirrar det i hela kroppen. wiiie. anyway sen hämtade pappi mig sen åkte jag hem o satte igång med maten, ungspankaka. den är snart klar och de ska bli gott är så fruktansvärt hungrig eftersom de inte blev en ordentlig lunch idag. iallifalli har jag ätit min "årets första lussebulle" och den vaaa så god. älskar lussebullar mer än allt annat. fy fan. tänk sen när de är dags att börja baka sånna och tänk lucia. mums jag kommer gå upp såååå mkt i vikt höhö. men det är de värt mina vänner.  iaf måste ner nu o se hur de går med maten. ha en trevlig kväll. Ciao 


myspys med älsko

pappi körde ju mig till niccie. sjukt glad blev jag när jag såg henne. wiiie. fick höra massa massa om New York resan, vilket gör att jag är så sjukt sugen på att åka, men får vänta till 2010 då jag o mina älsklingar ska dit. iochmed niccie ska börja plugga nu så ingen  har råd att åka iochmed vi ska till thailand nu oxå ju. iallafall låg o kollade på ugly och hade mys. har saknat de och dig älskling. synd bara att josse skulle sitta i en gadrob hela kvällen och inte kunde medverka på girlyn. =(  Fick oxå en fin tröja av älskling. (visar den i morgon) tack baby. du är för söt.  sen hämtade pappi mig. och när han fick reda på att jag hade brottom hem för att se Dh då körde han i 20 km/h. 20 på en 70 väg bara för att jag skulle missa så mkt som möjligt. haha jävla fukker. så började jag gnälla och skratta skit mkt. så han bara: haha din fukker nu missar du dom desperata hemmafruarna. så när vi va vid grannen hoppade jag av och kutade hem höhöhö. sen blev de pepparkakor, saffransgifflar och te. det är mys. och ngt som är ännu mysigare är min säng, som jag ska hoppa ner i nu. wiiie. i morgon blir de skola sen körskola hade hoppats på att fixa lite ärenden i morgon i stan men de hinner jag nog inte efter skolan så jag hoppas på långrast i morgon. anyway sov gott.

miss you my dear

fick ett mms innan av nelson.
och det inne höll denna fina bild. (eller jag ser ut som fan)
men den är fin endå, och den betyder.
den betyder så otroligt mkt precis som nelson gör för mig.
en av mina bästa killkompiar, har alltid varit och kommer alltid att vara.
en finare kille, som ställer upp som honom finns inte.
alltid när jag varit ledsen osv så har han tvingat mig att berätta och sen har
han tröstat. fast vi inte alltid håller med varandra så har han
alltid funnits där, men skillnaden mellan honom och alla andra
är att han har stannat kvar när dom andra har dragit.
och fast vi inte träffas varje dag (som vi gjorde innan) så vet jag att han finns där.
och jag vet att om jag skulle må skit kasst igen så vet jag var han bor.
iaf jag saknar dig hjärtat, and i do love you my friend.




Nelson och jag 8/6 -07

Grattis


sara sötnos till körkortet. Vi sa ju att du skulle klara det. wiiie =)
nu är det bara jag o frida kvar höhö!

11/11

heeeeeelllo!
nu va skoldagen över, älskar tisdagar och jag älskar mamma. haha. åkte till Ica Maxi o handlade. sen blev de Drive in på BK mobilia, för nää jag hade inte käkat frulle. kom lite försent  höhö. älskar mamma o mig i sånna här stunder, har alltid så skoj och så mkt skratt. wiiihoo. iaf hade psykologi ingen direkt ansträngande lektion. sen vandrade jag o frida till konsum o sen ner i matsalen. sen gick vi till Aqua kul. det är inte så jävla kul som dom vill få fram genom namnet. simmade sjukt många längder, benne höll i lektionen usch fy. sen hade vi stafett i vattnet och mitt lag vann över Fridas (H) höhö och endå försökte fridas lag fuska. btw va jag den enda tjejen i mitt lag så därför blev vi lite extra grymma. iaf sen efter allt de tramset så vandrade jag o frida till äventyrsbadet, och det va 89 ggr roligare där när man va typ 10. nu va de bara massa äckliga gubbar som satt o glodde på en. usch fy. så vi gick in o duschade. dom har ju byggt om överallt så det va värsta projektet att hitta. but we made it!  sen hämtade pappi mig och nu är jag hemma. ska kolla one tree hill nu på kanal 5. sen runt 6 ska jag till nike. och äntligen få träffa mina älsklingar. känns som ååååår senast. sen blir de ugly betty och Desperata hemmafruar och massa mys.
men ska gåå och ta en alvedon nu, eftersom jag alltid får huvudvärk av att bada på badhus. hörs sen ikväll. 
Ciao. 

11/11

goooodmorgon.
det blev inget kvällsinlägg igår
för mitt internet va inte helt 100.
iaf riktig mysig kväll blev de,
när mamma slutade halv 7
så hade jag redan fixat maten.
sen satt vi inne vid tven och
käkade. sjukt mkt skratt och
mkt prat. sen norppade jag
mammas ögonbryn höhöhö
det är skoj för hon skriker
som ett barn. hon hatar det
och jag älskar det (6) höhö.
men fina blev dom. sen fixade
jag med lite annat, eller jag o
syster vi snackade om julklappar
till våra kära föräldrar och
hoppas det går de som vi vill.
sen tog jag mig en dusch
och hör och häpna,
jag borstade igenom
hela mitt hår
och fick ut alla Dreads.
hahaha. väl behövligt.
 iaf sen blev det prison
 break med pappi. och
där efter blev det sängen.
har drömt som en idiot i
natt oxå mina drömmar nu förtiden är så verkliga =/ anyway klockan tio har mammi paus så då ska vi köra o handla o sen släpper hon mig i skolan eftersom jag börjar 11.20 har då psykologi och sen har jag idrott och simmning. denna gången är det som tur innomhus och inte i havet. så idag blir de inget smink och mjukis. wiiihoo. sen slutar jag o då ska jag fixa lite ärenden.
ha en bra dag allihopa. =)  

10/11

hej alla glada.
idag blev det ingen skola. försov mig rätt mkt, shame on me. :$
så istället har det blivit en städa-mys-tv/film tittar dag idag.
sånna dagar jag älskar. fast FÖÖÖÖRLÅT frida och kit. =(
har jätte dåligt samvete nu när jag kollar i min kalender
och ser att vi skulle på möte angående studentflaket idag. buuuh.
men jag hoppas de går/gick bra utan mig med. 
jane från jobb ringde innan o gav mig tider. självklart tar jag så många 
tider som jag får men det ger mig lite ångest samtidigt för jag har inte
tid att träffa my lovies =( men på lördag slutar jag 7. så då kasnke
vi kan hänga? sjukt glad i detta fallet att jag inte har pojkvän, hur skulle
de fungera? haha. iallafall på fredag är de skola till 4, sen jobb 17-22
lördag börjar jag 13 och slutar 19 och söndag börjar jag 14 och slutar 22. 
bra cash blir det iaf. =) sen är det körning på onsdag och torsdag med 
körskolan, så i morgon älsklingar? ska vi mysa och kolla ugly och desperata
hemmafruar? usch vad jag känner mig upptagen. =/ 
iaf nu är de plugga teori som gäller sen One tree hill efter det fixa mat och
sen ikväll blir det Prison Break. byebye 

.



ge mig sommar, sol, värme, stranden & brun hy, tack !

9/11

helt perfekt söndag
har det varit idag.
förutom den tidiga
morgonen, men
vad gör man inte
för familjen.
iaf sen gick jag ut
och hjälpte pappa
med poolen.
håvade den, sopade
runt om och la på skynket.
så nu är den redo för vintern,
dock va vattnet såå kallt i den
att mina händer nästan frös till is.
sen åkte jag o pappa iväg till vellinge
o handlade, eller pappa körde o jag
sprang in. va bara tre saker som
vi hade glömt att handla till fonduen.
haha. sen hem o fixade lunch
( en sen lunch) korv och bröd.
även thomas kom förbi och
syster hade vaknat. sen blev
det lyssna på gammla låtar osv.
sen runt 6 stack thomas o då kom 
mammi hem wiiie. sen började vi fixa inför fonduen. sen käkade vi. mumms va gott det va, finns inget godare. sen efter det så satte sig hela familjen och spelade det nya frågesportprogramet på Xboxen. och jag vaann (H) wiiihoo. nu tänkte jag lägga mig i badet. sen är de nog film och sängen som gäller.



höhöhö

hade ingenting att göra nyss så jag skummade igenom niccies blogg. hahaha o sen dööör jag av skratt när jag läste detta inlägg, som vi skrev tsm på hennes jobb 11/1 höhöhöh

Hej min kära. Just nu sitter jag på jobb. Jag kan tyvärr inte skriva så privat för nadja sitter här brevid mej. Jag e sugen. Väntar på att min älskling på jobb ska komma ner o va sexig. Nadja älskar min stil. Ibland vill hon va mej. Hon tvingade mej att lukta på hennes äckliga fingrar så jag snöt mej i hennes hand. Hon blev kåt. I alla fall känner jag lite kärlek för henne idag eftersom hon varit här exakt hela eftermiddagen. Jag har oxå tvingat i henne en apelsin o lite te. DE E KÄRLEK. Det kom precis in en yr gubbe (nadja tyckte inte de va en gubbe för han va mellan 20-30 och snygg). Han va otrevlig o blöt. Jag älskar otrevligt folk så jag gick fram o gav honom en kram. Iaf skulle jag velat göra det. Nadja bröt sin nagel när hon försökte snatta öl i vårt spritförråd. Sen kom joel o då va de kalas. Han drack baylies sen va klackarna i taket. Jag har varit ögontjänare idag, fast de e jag ju alltid. De e roligt. Emil, var e du? Ska jag ta dej till lönneboa me dej i snickeberga o spanka. Ojaa. Det är ett under om ingen på jobb inte sett antingen mina bröst, mitt underliv eller min röv. HEJ. Joel har nog sett det sistnämnda i spritförrådet, men han va ju ändå full. Branmännen (observera sexihetsgraden på dem -894) Brinner de, eller e de bara ni som e feta? Oj skrev fel, heta. Iaf såg dem mina bröst. Eller iaf ett. Men de e ju inte fy skam. Jag höööör deeej. Jaja hejdå. Då blev de inget  fuffens för vår del. Yes, nu kom vår mat. Mums. Han har rullmössa. De e påtändande. Mitt barn sparkar. Hejdå techno garden. Mat o bio it is. Ha en trevlig helg fuckers. Ha sex! Använd inte kondom. Eller jo gör de, för annars finns chansen att ni får en nadja. O de vill man inte riskera, tro mej! Puss på pungen!

riktigt skoj hade vi denna dag höhö!
btw jag saknar Trion(L)



wiie niccie ringde nyss. ska träffa mina älsklingar ngn gång i veckan.
saknar dom =(


Farsdag =)

usch vad denna helgen har gått fort.
nu är det söndag vilket menas med att det är måndag i morgon och en hel vecka i skolan står på tur.
dagen på jobb igår va rätt chill, eller i början va där röv mkt att göra så vi fick köra med tre kassor öppna, vilket aldrig händer en höst dag. sen kom där typ ingen så jag hjälpte florim att packa upp massa saker. och lärde mig köra truck ^^ jag är grym fast inte florim höll med. iaf sen gick kassa 2 sönder. och innan de så slutade dom man hyr ut filmerna att fungera. buuh. så sen när väktaren kom och vi skulle stänga kassorna o tömma dom på pengar så gick inte de. så vi slutade typ 25 efter vi skulle ha slutat, för florim fick ringa jessica osv. men hon sa att vi skulle skriva en lapp så skulle jocke få ta hand om de idag. stackars min favorit. haha.
sen kom pappi och hämtade mig, så åkte vi in om nina o thomas, sen körde vi hem o hade mys.
gick o la mig runt halv 1 igår. sen vaknade jag av att kusin skickade sms. sen somnade jag sen vaknade jag vid halv 4 av att kevin ringde haha. låg o snackade med honom ett tag sen kunde jag inte somna. kollade lite på tv o sen lyckades jag somna, men vaknade igen runt halv 8 då syster hade slutat jobba. så vi gick ner o väckte pappa med blommor, presenter och frukost på sängen. myyyyss:D sen blev de nybakta bullar som syster hade hanladat med sig. sen blev de mys framför Miami Ink. =) myspys. ikväll kommer mamma hem och då blir det även fondue. mumsfilibabba.
men men ska ner o pussa på pappa nu. Ciao



i love you daddy

.

jag är trött, ska kolla film med pappa nu men jag måste bara få en sak sagt.
jag skrev i mitt förra inlägg om folk som snackar skt handlar inte om lissy eller ligan.
bara för jag skriver dom/ni osv.
min blogg handlar om allt de jag tänker o känner o vill ha sagt.
och eftersom jag inte nämner några namn så behöver ingen ta åt sig.
är så fruktansvärt trött på alla dessa missförstånd osv..
vill bara spy på allt.
tack för mig och godnatt.

joooobbb

kom nyss på att jag jobbar med emilia idag wiiie. fram till 7 då hon slutar.
älskar att jobba med henne för vi har alltid så skoj tsm.
sen stänger jag med florim. men men måste gå nu.
höhö


älskade jobb och jobbekamrater =D

8/12

gooodmorgon!
hoppas att allt är bra, själv mår jag super bra. har börjat sova så skönt om nätterna. somnar dirr när jag lägger huvudet på kudden (vilket jag alltid har gjort med  nu somnar jag snabbare än någonsin) en sak som är störig är att jag har haft hicka sen igår, då jag anlände till mormor. har det fortfarande och de e jätte jobbigt haha. hoppas de går över sooon. 
underbar lördag med skönt väder ska strax hoppa in i duschen och sen är det iväg till jobb. i love it. dock är de tråkigt att jag inte alls får träffa mina älsklingar denna helg.  buuuh. på tal om älsklingar så har jag börjat drömma om Kevin nu varje natt. haha från ingenstans faktiskt. och en annan sak som jag har märkt är att jag alltid är pigg and happy nuförtiden. fråga mig inte varför men jag går till skolan, sköter skolan, jag trivs i skolan (nog rätt mkt tack vare sara och frida :$) fixar med körkortet och jobb samtdigt som jag umgås med familjen, vilket jag älskar mer än något annat och när jag hinner träffar jag mina älskade vänner. det är underbart! har börjat leva efter denna dikt::

There will come a point in your life
when you realize who really matters
who dosent and who never really did
so forget about the people from your past beacuse
there is a reason they didnt make it to your future...
 

den är så bra. och de är just de mamma alltid har tjatat på mig om. varför va ledsen och må dåligt för något som redan har varit. det finns ju en anledning till att allt som hänt har hänt. och visst nu när jag är inne på allt som har hänt så tycker jag bara att det är löjligt att säga att vissa inte bryr sig mer osv och sen drar dom själv upp allt som har hänt flera ggr, i sina bloggar osv. om ni nu har sagt att ni släppt de så släpp de. men än en gång öppnar dom sin käft utan att ha ngt vettigt att säga, för allt som kommer ur dom är bara skit. som de alltid har varit.
iallfall har inte mått så här bra i mig själv som jag gör nu och jag hoppas att de håller i sig. jag vet att jag aldrig är ensam för min familj har alltid stöttat mig, alltid. vänner kommer och går (finns vissa undantag) men det är alltid familjen som består. =)
nu ska jag göra lite nytta. ha det så bra


7/11 och god natt

hellllooo!
nu va denna älskade fredag förbi.
dagen börjde med sovmorgon ju. sen va de religon och tal om jesus. men det gick väl bra, hatar ju att snacka inför andra för jag blir så sjukt nervös. men de fixade väl sig. sen sprang vi ner (eller tog hissen, frida har spricka i sin tåå och har fått hisskort vilket jag älskar) till matsalen och åt. det va kyckling, sås och potatis. mums. jag tror aldrig att jag ätit så mkt mat i skolan som jag åt idag höhö. sen blev det iaf svenska, gick igenom Novellen Bird, som vi skulle ha läst till idag och sen ska vi kolla filmen på torsdag och sen blir det att skriva en jämförelse och sammanfattning på det. är inte svenska C underbart? nooot! iaf sen skulle vi ha ARL med staffis, men halva min grupp skulle ut o leka skuggsmullar över helgen så dom skulle ge sig av redan efter svenskan. så jag slapp komma till ARL. wiihoo.
tog iaf bussen till vellinge ängar, och där hämtade mormor mig. så åkte vi o handlade och sen körde vi hem till henne och fikade. sen lagade vi mat och hade mys. jag la mig i soffan sen o kollade på film när jag o alla mina kusiner/syskon va små. och så klart började jag gråta, när jag hörde farfar, morfars och moster röst så sprack allting. saknar dom så sjukligt. det är morfar som filmat alla dessa filmer (blev 20 DVD skivor när man la över dom) det gick inte en ända stund utan att han hade med sig sin kamera och sin filmkamera. alltid va den med. och farfar det va alltid han som skulle  busa med en. och vi skrattade till vi knappt inte hade ngn luft kvar. hahaha jag börjar tillochmed gråta nu =( usch va det är hemskt att veta att man inte kan ta upp telefonen och ringa dom ens. det tar så hårt på en. men de e så livets mening är, tyvärr. =( iaf sen så helt plötsligt ringde telefonen, och de va joakim. sjukt länge sen vi snackade om allt o ingenting som vi alltid gjorde innan när vi skulle nanna. de sjuka va att jag tänkte på honom i morse och kom fram till att jag saknade honom. och sen ringer han. sammanlagt pratade vi över 1 timme, om allt och ingenting. de gjorde mig glad.
sen följde jag med mormor upp till hennes laptop och hjälpte henne med lite saker på datorn, hon har ju lärt sig skicka både mejl, sms och mms nu på senaste tiden. haha. hon är så sööt. sen runt 4 väckte jag syster. så körde (fick ta mormors bil för systers fungerade inte) vi till vellingeblomman o handlade en blomma till pappa och en till mormor. mormor blev chockad när hon fick den, men vi förklarade att även världens bästa mormor måste oxå skämmas bort med en dyr o fin blomma då och då. =) sen blev det mat. över god köttgryta och efter det blev de mys med onyttigheter i soffan och massa skratt som vanligt. wiiie. sen körde syster mig hem och så har jag suttit och snackat o myst med pappi.
skulle igentligen träffa josse o niccie idag, eftersom nike har kommit hem från New York men det blev inte så.
men men nu är det sängen sen i morgonkväll är det jobb.
Nanna gott.


ps. jag har tagit av mina påbyggna naglar och det resulterade i detta långa inlägg + att jag har skit ont i mina naglar nu. buuuh =(

morning morning

idag är de fredag (wiihooo) har varit vaken i en halvtimme nu och jag har redan duschat, klätt på mig. fixat håret o jaa allt. så nu ska jag ner o käka frukost, helt själv. ingen är hemma. =( men men fick sovmorgon idag för vi hade ingen ARL nu på morgon kvisten. men men ska gå nu. ha en bra dag.


bästa

då va de läggdags. mysig kväll med hela familjen. händer aaldrig annars eftersom syster inte bor hemma mer. men idag så. käkade mysig middag sen blev de pussande påmamma eftersom hon ska iväg ju=( sen fixade jag med mitt tal om jesus inför i morgon. kommer gå fint fint. sen blev de tv och efter de frågesport, mkt skratt. syster vann sen pappa o jag kom sist varje gång. blää=( men men ngn måste ju göra de med. haha. sen åkte syster för hon skulle jobba (21.30-07.30) så jag o pappa fortsatte myset med te osv och massa tv. sen nyss pussade jag pappi godnatt och nu är de sängen. fick nyss ett sms av mammi där de stod: Natti Natti. tack för all hjälp. Älskar dig gumman.
har jag inte sagt de innan så säger jag de igen, ingen har bättre föräldrar än jag. dom är allt. dom bästa som finns och de finns ingen som jag älskar mer än dom.
nu är de iaf sängen, i morgon blir de skola, har fyra lektioner sen är de hem o laga mat med pappi (och de vet vi ju hur de brukar gå) och sen mys för hela slanten. tror jag iaf. men men nanna gott.



6/11

hej alla glada.
idag ärde torsdag,  (och 1 månad sen jag fyllde 18) wiiie det menas med att i morgon är de fredag och sen helt, och jobb. saknar jobb=( känns som de va skit länge sen men de va ju måndags senast haha. iaf i morse va jag tröttare än tröttast. usch fy. men dagen har flytit på endå. hade ju 3 timmars musik och jag är nog både tondöv och har den sämsta taktkännslan ever. spelade blockflöjt hela lektionen med björn för vi är lite efterblivna o kan inte lära oss Januari börjar året.... men men de fixar sig. efter de blev de lunch och konsum. sedan bibloteket. sen va de svenska pratade med camilla o PA oxå o vi sa snacka om de nästa fredag när vi har PA- lektionstid. sen va de geografi o vi kunde inte koncentrera oss, jag o frida. höhöhö men men. sen skulle jag ta bussen till södervärn, och hela ditt sätt äcklar mig. vill bara spy på dig. så jag gick in på apoteket o köpte lite stuff till mammi. sen bussen hem. på bussen satte sig en tant som lukta mer sprit än en fjortisfest, och jag blev full av att sitta brevid henne i 20 minuter o lukta på hennes sprit lukt. usch fy. tycker så synd om dessa människor. anyway syster är här så nu ska jag ner o kolla one tree hill med henne. sen blir de mys o mat med familjen innan  mamma åker o är borta i 4 dagar =(
ha de så brao.

wiie

underbar kväll. plockade undan på mitt rum och vattnade mina stackars blommor. som inte har fått vatten sen min födelsedag höhö. sen gick jag ner o renskrev 5 A4 sidor på datorn till mammi. eftersom hon jobbade till 22. så för att hon ska hinna så gav jag henne lite hjälp på traven. sen blev de greys med pappi och efter de så spelade vi frågesport på Xboxen. ett nytt frågesport om filmer. skit ball, roligare än vårt gammla för här är nya filmer med, från 2007 osv. ledde över pappa hela vägen sen i finalen så kammade han hem de =( buuuh. haha. älskar dig pappi. nu är e sängen som gäller. börjar 8 i morgon o har musik i 3 timmar, sen psykologi och efter de svenska. nanna gott.

5/11

tjabbatjenahallå.
dagen började rätt så dåligt. va skit trött när klockan ringde. men jag drog mig upp endå. in i duchen o på med kläder. blev jeans och hoodtröja. myspys. sen slog jag isönder en spegel (Y) perfekt. så jag trodde att provet skulle gå bajs men de gjorde de verkligen inte. kunde alla frågor o skrev mer än 3 a4 blad. wiiihoo. vad har hänt med mig o skolan?! iaf sen hade vi historia. kollade på en film i zablockisalen, lite hemsk va den. men den va bra. efter de hade vi psykologi sen svenska. tog bussen till trelleborg och sen blev de körning vid halv 5. än en gång fick jag beröm för min backning och fickparkering. både körlärarna säger att de är min grej, så de känns skönt. hoppas de håller i sig resten av livet höhö. sen hämtade pappa mig. så åkte vi till apoteket. sen hem o lagade mat. o nu sitter jag häär. ska nog städa mitt rum eller plugga sen om 2 timmar är de Greys anatomy. Bestämde även med mina systrar o pappa idag att på söndag, farsdag, ska vi käka fondue. hemma faktiskt. blir inget elysee idag för de e mysigare hemma, så kan alla dricka vin till maten o så oxå. wiiie. mammi är ju inte hemma så de e lite sorligt. =( men men ska göra lite nytta nu.



ps. 30 skoldagar kvar till jullovet. kanske borde handla juklappar snart. haha


najdi najdi

Usch vad jag har varit duktig idag.
har pluggat till mitt religonsprov som jag har i morgon typ hela dagen. kan de mesta utantill nu så de känns underbart. har även hunnit laga mat, spagetti och köttfärsås, tagit hand om min sjukling till pappa, kollat uglybetty och desperata hemmafruar, pluggat i varje reklam, hjälpt mamma att skriva 2 sidor eftersom hon ska iväg torsdag till söndag och skriva tenta eller ngt. så jag offrade lite av min egna tid för att hjälpa min studerande mamma. =) wiiie. o även känner jag mig sjukt uppiggad, stor del efter min insats på idrotten idag. i morgon blir de skola 9 till 15.20 sen bussen ner till trelleborg o köra =) känner mig sjukt peppad eftersom jag vet att körkortet är rätt nära nu =) men men måste nanna nu sen upp runt sju o plugga lite sen iväg till skolan. nanna gott.

4/11

hejhopp.
nu är jag hemmma från skolan. hade ju bara två lektioner idag. psykologi o idrott.
på psykologin kollade vi på olika filmer i zablockisalen. and guess what jag lyckades hålla mig vaken. credd till mig. satt dock o smsade med kevin så de va väl största delen varför jag va vaken =) sen hade vi lunch ngn äcklig gryta usch. sen skulle vi ha idrott. Taekwondo blev det så vi begav oss dit. fy fan va jobbigt de va. med alla dessa sparkar o slag o uppvärmningen va ju inte att leka med heller. sen skulle vi springa fram o sparka på mitsarna, 10 sparkar med varje ben sen tillbaka till andra väggen o göra 10 armhävningar sen tillbaka och boxa på mitsarna, 10 med varje arm sen tillbaka till väggen o göra 10 situps! o sen till andra väggen o knäa, 10med varje ben. sen till väggen igen o göra 10 knäböj sen till mitsarna igen o göra armbågeslag 10 med varje arm. sen va de byte. och de tempot vi hade va inte heller att leka med. jag va med sara o vi va skit gryma.fråga själv frida som stod o fotade oss höhö. sen som avslutning, innan strechningen så gjorde vi 20 armhävningar o 80 situps! hello Träningsvärk i morgon!  sen promenerade jag till bussen o nu sitter jag häär. idag blir de plugg, laga mat, Uglybetty, Desperata hemmafruar & sängen. haha. Ciao

God morgon

nu är jag uppe och påklädd, sminkad you name it!
detta händer aldrig, att jag blir klar så tidigt.
så nu ska jag ner o käka frukost med mammi.
ha en bra dag. Ciao


12 timmars sömn

jaa de ni det va underbart. fast endå va jag trött som en häst när jag vaknade och kändes febrig. men de va bara att upp och hoppa och in i duschen. sen gjorde jag mig klar o tog bussen till skolan. halv sov på bussen för jag mådde som sagt inte bra. florim smsade och frågade om jag kunde ta hans pass i kassan mellan 3-7 och jag är ju som jag är så jag tog de. skoldagen flöt på och sen missade jag bussen till jobb. den jag skulle ha tagit så jag fick vänta i 20 minuter. så jag ringde till jobb o meddelade detta o då sa jane att florim inte skulle ha börjat förrän 5. doooh. så jane frågade lotta om de va okej för henne o sluta 2 timmar tidigare så jag kunde ta hennes två timmar oxå så de gjorde jag. lånade kläder från jobb höhö. jobbade med BM och sen mot kvällen va de jag o annica. sen gick hon o florim skulle börja 19.00 till 22.00 men han va sen så jag missade 19.01 bussen. så jag fick vänta till den som gick 19.31 så jag satt o höll töntfjönten sällskap ist. mammi hämtade mig i vellinge o så hade dom beställt pizza så satt vi o mös framför tven o käkade pizza. nu väntar jag på att Prison Break ska börja sen är de sängen. börjar 11.20 i morgon och slutar 14.00 niiice. har bara psykologi och idrott. men men nu ska jag gåå. ha det.



God natt

nu har jag kollat klart på mina tv program så nu är det sängen nästa. mår inte så bra är jätte kinkig. vill gråta o  bara sova. mamma tyckte att jag såg febrig ut så jag får se hur jag mår i morgon. jaja nu är det sängen som kallar iaf. kommer inte ihåg senast jag gick o la mig så här tidigt sist:O sov gott alla

2/11

helt matt är jag.  denna dagen har varit den värsta på länge. dagen började med att klockan inte ringde i morse. PANIK. mamma kom upp 07.10 då vi skulle köra o blev chockad att jag inte va uppe. så de va bara upp snabbt som fan o slänga på sig kläderna. hatar att inte duscha på morgonen men jag hann verkligen inte. fick sminka mig i bilen oxå. kom till jobb prick kvart i 8 då jag började. när jag kom såg jag att felicia inte hade ringt in tidningarna från igår vilket menades med att jag va tvungen att hinna med det oxå. sen ta in dom nya tidningarna osv. massa stress o jag hade knappt inte hunnit vakna. iaf vi har varit tre st som har jobbat idag fram till 2. TRE förstår ni hur kaos allt har varit. aldrig förr har jag haft så mkt att göra. och detta resulterade att jag fick min rast klockan 2. och inte nog med det han som levererade varor backade på johans bil (Y) smart. så alla har varit helt utmattade och irriterade. och alla dessa klagande kunder, minst 3 ggr har jag varit nära på att börja gråta idag. de e sånna människor som inte har ngt annat för sig än att klaga. men de va bara att bita ihop och lossas att de inte tar på en när man har sånna kunder. alla mina favorit kunder har varit o handlat idag iaf. och de gjorde mig glad för dom är alltid så trevliga och gulliga. men om man räknar bort de har dagen varit skit. 8 timmar. fy fan. sen har jag frusit och varit hungrig som en varg. usch fy är sjukt glad att jag slipper vara med och inventera inatt iaf. pappa stod på pekeringen när jag hade slutat så de gjorde mig glad, trodde att jag skulle få ta bussen hem idag men de behöve jag inte. älskade pappa.  men men klockan 8 ska jag sova idag. för jag behöver det är så trött och slut att jag bara vill gråta. nu ska jag städa, vilket jag inte orkar men jag måste och sen är det one tree hill och gossip girls sen sängen Ciao

1/11 shiit snart är de nytt år ju :O

så ja då va denna dagen över. iaf för mig haha. blev att jag somnade rätt sent igår pga massa sms och liknande så idag va det inte enkelt att komma upp:P pappi kom in o väckte mig lite över 11 o frågade om jag inte skulle upp snart. och då fick jag fart, va sjukt trött. men snabbt in i duchen o sen iväg började jobba 13 ju. på jobb va segt i början. ibland är det jätte mkt kö sen ingen osv. jobbade dock med jessica först o de va trevligt. sen hade jag rast käkade grillad kyckling för jag frös som fan och endå hade jag en tröja på mig under min Ica tröja haha. sen började felicia jobba va ett tag sen man träffade henne så de va skoj. satt en stund inne i persolanrummet med vicktor o slappade sen kom emilia förbi, och gissa om jag blev glad. hon va iaf brun och fin. jag vill oxå va de=( haha sen tjatade jag på vicktor om jag fick gå lite tidigare o de fick jag nog inte  (förhan va sur för att jag hade bytat bort mitt stängningspass i morgon haha) men jag gick endå. han med 19.01 bussen =) träffade Jesper på bussen o de va trevligt. påvägen hem åkte jag in om mormor o mös lite med henne eftersom ingen va hemma här så ville jag inte va själv, eftersom mamma o pappa är på 5kamp på letsgo med massa annat folk, så de blev mys med mormor och sing a long mm. sen pussade jag mormor hejdå och åkte hem. har nyss varit ute med hundarna så nu är det sängen som gäller. ska upp 06.20 i morgon för att jag börjar 07.45 och sen jobbar jag til 16.00 efter de ska jag (förhoppningsvis) plugga. vilket jag behöver eftersom nästa vecka är inte så rolig. har massa prov mm. usch fy. men men nu ska sminket av sen är de sängen som gäller. hörs efter jobb i morgon. nanna gott.



vad skulle jag gjort utan dig mormor?
iaf en bild från min(världens bästa) 18 års fest
som ni ser är jag full, rätt full. haha (L)


RSS 2.0