21/11

hejhej! har haft fullt upp hela dagen, där av inget inlägg. dagen började med att jag vaknade en kvart innan bussen gick. och jag blev klar en kvart senare, duschad och sminkad o klar hahaha. men mamma körde mig till vellinge så jag kunde ta bussen därifrån, tack mammi. du är bäst!  sen va de ARL hade besök från kustbevakarna. treeevligt. dock är det nog inget yrke för mig haha. sen va de religon gånger 2. vår lärare hade blivit pappa o han hade inte ens berättat att han skulle få ett barn till så vi fastnade i någon sorts av chocktillstånd när vi fick vikarie. blev inga seriösa lektioner eftersom vår klass är som den är. dock hade jag högläsning för sara och frida vad Islam innebör. haha. bruna böner till lunch o de är äckligt. sååå de blev choklad ist ^^ frida o filip ljög för henne i kassan o sa att jag va en väldigt tjock elev som inte orkade gå ner till konsum själv för att handla. haha. jag och fridis fick även Brandmannen Patricks tröja haha. booow  wooow  woooow! sen rullade allt på, vi blev glada när vi hade håltimme så vi gick ut i snön. alla stod med ett fett leende hela tiden. WE LOVE IT! så de blev en del foto. som frida ska skicka till mig sen höhöhö(6) hade svenska och innan de fick jag ringa mamma o tvvinga henne att logga in på min msn o skicka mitt arbete till syster som sedan skickade de till min mejl, eftersom vår lärare inte hade fått de.  anyway sen blev de ARL igen, ska göra ngt arbete om terorismen. de verkar endå rätt ball. haha.
fick sluta tidigare så jag tog bussen till O- TOWN och hem till josses farmor. sen åkte vi tre + josses mamma till Ikea, lovley ikea. blev en del handlande och så blev vi bjudna på mat och fika av josses farmor.
sen lämnade vi farmor och åkte til trelleborg o handlade sushi, sen hem till josse och åt detta. mumms. blev en den snack oxå. så vi glömde bort klockan. så runt 20 i 9 begav vi oss mot niccie, vilket va enklare sagt än gjort. denna färd tog 45 minuter på moterväg o vanliga fall tar den runt 20. haha. där blev de halva idol, sen gick mina nördar till vänner ner o byggde pussel. med 999 bitar. höhöhö dom hade blivit av med en bit. efter att jag hade kollat idol o hela fredag hela veckan så gick jag ner o joina dom, sen sysselsatte jag mig själv medans dom va torra.
påvägen hem så lyssnade vi på Chris brown som vanligt. wiiiie!
och nu sitter jag här i min säng med datorn. ska kolla one tree hill nu. sen i morgon blir de städning och jobb!
CIAO


ps. bilder kommer forhoppningsvis i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0