flashdance

god kväll. nu har jag och sis ätit pommes, lövbiff, wookade grönsaker och bea sås. underbart gott.
har även kollat på flashdance som för övrigt befinner sig i min top 10 lista över filmer.
älskar dansfilmer och filmer från 80- talet över huvudtaget.
har även hunnit snacka lite med hjärtat och diskat undan. funderar på att vänta med att färga håret tills på söndag och kanske gå och lägga mig nu. jaa det åter står och ser.
min kära granne ringde nyss på och frågade om jag ville ha lite lasange till i morgon
för hon hade fåttt över. och det tackar man ju inte nej till. slipper jag laga mat i morgon wiiiihooo. :D



detta är lycka. blir helt överfylld med lycka och kärlek när jag ser denna biten.
helt klart det bästa i hela filmen.

Life is messy, Love is messier

sen jag kom hem har jag hunnit nanna lite och  kolla på filmen Catch & Release. en typisk kärleksfilm som gör att man känner sig kär. men det är jag iochförsig redan men man får en liten "saknar" känsla. lite hårt när det inte finns något man kan göra åt saken.
iaf kvällen blir som jag hade tänkt mig från början, big sis är här nu och vi ska käka lite och ha en myskväll. dock sitter hon och snackar med vår andra stora syster nu, som är hem kommen från Island. welcome home sis. =) när dom är klara blir det lite matlagning och därefter myspys. sånt gillas.
tänkte även färga mitt hår eftersom sis köpte med sig hårfärg till mig =) wiie.
nä nu blir det mys. ha en trevlig fredags kväll.
 

trötter

hej, nu är jag hemma från jobb.
och eftersom jag blev väckt runt 6 i morse så har jag varit segare än segast. har känt mig som om jag har gått i en dvala hela dagen. men nu är jag hemma och det är skönt. för övrigt har  dagen varit helt okej.
min hals har åter igen fått mycket uppmärksamhet till sig idag, dock mest av chefen som tycker att det är skit kul och när jag åkte hem så slängde han med en komentar något med, åk hem och sov ut nu så du repar dig efter natten. hahaha han är dum i huvudet han. tänkte bjuda hit sis på mat ikv eftersom jag har inget för mig och mamma o pappa är borta över helgen så tänkte jag fråga sis om hon ville komma och äta och kolla lite film o så med mig. köpte tre nya filmer idag =) wiihoo. men eftersom hon inte svara så blir det nog en mys kväll med vero sen kasnke träffa evelina när hon slutat jobba. ska iaf sova tidigt ikv eftersom jag jobbar 07.45- 19.00 i morgon.
men men ska slänga mig i soffan nu en stund.
byebye

.

dålig uppdatering igen, i know.
men har haft röven full, om det inte varit jobb så har jag haft annat för mig. höhö.
men dessa dagar har varit mysigare än mysigast och det gillar jag.
nu ska jag fixa mig sen blir det jobb idag. fast jag inte alls känner för det. =( doooh

jooooobb

dagen idag har varit lång, blev inte jobb mellan 8-15 utan det blev jobb mellan 8-20.30 har jobbat lite mer än 12 timmar idag och det känns verkligen i hela kroppen. ska hem till mamma o pappa nu och lämna bilen sen blir det hem och ta det lugnt. i morgon är det 9 timmars jobb och på fredag dock bara 5. sen lördag är det ett lång pass igen, dvs 11 timmar.
doooh. men men pengar är det ju allt.
nu ska jag dra iv höres.

jag igår. =)


.

goood morgon! jaa för det är just vad det är, en god morgon.
dagen igår va mys. efter jobb så körde vi och lämnade av lite saker till chefen sen hem till mamma och pappa och åt med familjen. blev lite snack och mys och så där. sen körde vi och hämtade vero och fatmir. sen vidare och lämnade av dem. sen blev de chill och så.
mycket bra kväll med andra ord.
idag är det jobb 8-15. sen ska jag hem till mamma o pappa och lämna deras bil och sen blir det en dag med syster får se hur kvällen blir. i morgon blir det iaf jobb 10-19.
har fått mitt schema för nästa vecka och jag jobbar 48 timmar nästa vecka som det ser ut nu. för sen vet man aldrig om det blir fler. kanske dom ringer in mig på min fri dag?! inget ovanligt när det gäller mitt jobb inte.
ska hoppa in i duschen nu sen vidare till jobb. så ha en bra dag allihopa.

mys mys och åter mys

heeeello!
kvällen igår blev lite konstig men det ändrades snabbt och blev en mycket bra kväll. hälsade på vero med flera hemma hos henne. mycket fint har hon fått det i sin lägenhet sen åkte vi hem och hade lite mys. dock blev det en liten kvällstur när vi fick åka till malmö vid 3 inatt för att hämta hem en full evelina hhahaha. så söt min lilla älskling. lämnade henne i trelleborg sen åkte iv hem och sov.
vaknade i morse av att chefen ringde. absolut den värsta som kan väcka en haha.
sov vidare en stund sen blev det mys osv. därefter blev jag avlämnad och nu ska jag ner på jobb.
vid halv 8 står det middag hos mamma o pappa på schemat. en mysig kväll med mina bästa. sen blir det sängen eftersom jag börjar 8 på onsdag (Y)
men ska gå nu. men vi hörs. ha det så bra

stan och solning

hejhopp.
nu sitter jag i tessans lägenhet, evelinas syster för evelina duschar.
efter jobb hämtade jag vicktor sen hämtade vii upp evelina och körde mot stan. hämtade ut evelinas mobil sen vidare mot trianglen för att köpa en ny mobil till vicktor där efter blev de mc donalds. mysig dag faktsikt. sen körde vi vicktor till höllviken och jag och evelina är nu i trelleborg. har nyss solat och fy fan säger jag bara. sjukt bra solarium och övervarmt va det. jag brukar somna när jag solar men nu va det helt omöjligt. kunde dessutom simma i mitt svett. usch fy.
planerna för kvällen är att jag ska dumpa av evelina på vägen hem sen ska jag ner och lämna en film sen får vi se vad som händer. ska dock hämta evelina och annicka ikväll i stan och köra evelina till trellebrog eftersom bussarna slutar gå 12 och dom ska ut ikväll. pallar inte alls följa med så jag aggerar svarttaxi istället ^^
för övrigt flyter allt på och i morgon är jag ledig från jobb och det gillas. känner på mig att det kommer bli en bra dag  i morgon. men ska gå nu hörs sen.

jobb och tandläkarbesök

jobbedagen idag gick rätt snabbt faktiskt. inte alls mkt sittande i kassan inte. alla som varit på semester är tillbaka nu så nu släpps mitt ansvar en del. vilket är skönt. en annan sak som inte är lika skönt är att nu är dessa "allvarliga" personer tillbaka så nu blir allt mkt mer vanligt och de blir med tjatande (utöver chefens tjat). men så är det.
har iaf varit hos tandläkaren nu och hon upplös mig om att detta va sista gången jag gick gratis till tandläkaren. för nu är jag vuxen. shiit. men men sånt är livet.
blev iaf av med mitt pass mellan 14-15 så jag är ledig till onsdag nu. hääääärligt. väntar dock på att vicktor ska ringa sen blir det stan med evelina och vicktor. kan bli trevligt.
om ni undrar har vickevire varit snäll idag för ovanlighetens skull. 6 timmar med honom utan att han har sagt ngt taskigt eller gjort ngt taskigt. det är ngt stort det.
men men har inte tid att sitta här o sitta. ska byta om nu sen iväg igen. byebye

likadant från dag till dag äta, jobba sova....

good morgon.
jaa det är samma saker varje dag så därför ska jag göra ngt spännande idag. jag ska till tandläkaren wiiihoo.
som alla vet älskar jag tandläkaren. jag gillar att höra varje gång jag varit där: jaa det ser fint ut, inga hål osv. så jag hoppas det blir ngt liknande idag ^^ haha.
för övrigt känner jag mig på gott humör idag. så nu ska jag bara fixa mig lite så där snabbt sen är det jobb om en kvart.
dagens höjdpunkt blir att träffa evelina wiiie. och dagens spänning blir om vicktor kan va snäll idag, hela vägen in till stan, i stan och på vägen hem igen. hahaha. det mina vänner är spännande.
mer än så har jag väl inte att säga. nu ska jag göra mig klar den är det jobb om en kvart,
ha en bra dag idag


god natt

somnade nyss i soffan så vaknade jag med ett ryck haha. kom på att jag hade tvätten kvar i tvättstugan och folket här är lite ganla. dom börjar tvätta 00.00 då när det blivit en "ny dag" alltså deras tvätt dag. så jag tyckte det va bäst att ta undan tvätten redan nu. så nu har jag hängt upp tvätt i hela lägenheten. haha. grannens katter höll dock på att skrämma livet ur mig när jag skulle gå tillbaka med tvätten. haha.
hoppas bara på att mina jobbekläder hinner bli torra till i morgon. =) funderar på att sova nu. har sovit över gott i natt men det blev en sen kväll igår så tänkte sova tidigt idag iochmed jag börjar 8 i morgon. så nu blir det av med sminket sen hopp i säng.
hörs i morgon.

.

om ni bara visste mina vänner. om ni bara visste. jag älskar livet för allt är precis så som jag vill ha det. jag har världens bästa familj, världens bästa vänner och sen har jag allt det där andra som folk inte gillar att jag har. men vad ska man göra? hahaha

dagen

dagen på jobb va helt okej. satt för mkt i kassan idag, vilket jag inte är van vid längre. men tiden gick någotsånär snabbt.
när klockan slog 20.00 begav jag mig hem efter jag snackat lite mer vickevire och florim. dom är töntar number 1.
när jag satt i kassa 1, vicktor i 2 och florim i 3. så höll dom på att ringa till varandra och mig stup i kvarten bara för att vara jobbig. sen när jag va som tröttast hör jag i högtalar telefonen, Naaaadja (paus i 15 sekunder) kontakta 288. och både jag och olivia döööör. sen ringder jag upp och vicktor skrattar som faan. bhan bara: visst va det grymt? ^^
det roliga är att BM alltid gör så. hon säger namnet sen väntar hon över länge innan hon säger vad hon vill. och varje gång skrattar vi i hjäl oss. vad skulle jag gjort utan mina arbetskolleger?
nu har jag iaf kommit hem och plockat undan lite i lägenheten eftersom när jag är hemma så är det bara snabba rundor sen sticker jag igen. så här såg ut som ett bombnedslag.
såg även att tvättstugan va ledig så jag har kastat in lite tvätt, hunnit ringa vero men hon va upptagen så jag snackade lite med fatmir ist. sen ringde syster. Grattis sis till din nya lya. wiiie. perfekt verkar den vara så nästa vecka ska jag dit och kolla läget =)
i morgon är det jobb 8-12.30 sen tandläkaren klockan 13. sen jobb igen 14-15 sen hem och byta om sen hämta upp vicktor och där efter evelina. sen blir det stan =)
myspys.
men ska käak nu och kolla lite film. vi hörs mina vänner.

min min min



den här klänningen har jag suktat väldigt länge efter.
beställde den för ett tag sen men den tog slut i lager så jag fick aldrig den.
men sen för några dagar sen så fick jag hem den.
en mycket trevlig överraskning eftersom jag hade gett upp hoppet.
har den ju i vit och nu har jag även denna.
and I love it!

kvällen igår.

STREEEEEESS.
nu är jag hemma med andan i halsen. har hunnit duscha, sminka mig och slängt på mig jobbekläderna på 20 minuter. det kallar jag skillat ^^ och just nu spelas min favvo låt på radion, knock you down. har fastnat på den låten och det finns ju sina anledningar höhö.
kvällen igår va mysig. efter jag hade vilat en stund åkte jag ner till jobbet vid 7. hjälpte vero att städa hela delin och florim och vicktor va jobbigare än jobbigast.. sen när vi skulle gå så hade idioterna (dem igen) satt massa lastpallar runt hela min bil och tagit ut vindrutetorkarna mm. och vi skrattar så mkt samtidigt som jag kokade till max. fast lite roligt va det med som sagt skulle jag aldrig erkänna det för dom.
iaf sen körde vi hem till vero. jag satt o socialiserade mig med familjen seremeti medans vero duschade. därefter stack jag, vero och tina till veros lägenhet och därefter till kina resturang. mumsigt. satt där och snackade massa sen körde vi och hyrde film. dock kollade vi aldrig på filmerna.
när vi kom hem satt hela familjen och snackade lite. fördå hade florim oxå kommit hem. sen blev det tv. och nördarna florim och agron spelade tv spel. haha. Geeks.
sen långt om länge blev de sängen.
och sen blev det en lugn morgon. vero skulle iväg och kolla tv osv. så då stack jag hem. och om 4 minuter börjar jag. ojsan hoppsan. måste rusa ha det.

=)

så ja då har man sovit. och nu är jag piggg som en liten räka. ska slänga mig i duschen nu sen ner på jobb och hämta vero älskling sen blir det kina resturang ikväll och ännu mer mys. det gillas. hörs i morgon

25/7

hejhopp. kom nyss hem från jobb fast jag slutade 3. men va så trött att jag inte orkade ta mig därifrån. så jag placerade mig i Delin med vero, marc och louise. satt och klöktes när marc öppnade ostron och gjorde olika skaldjursplankor. usch. sen tog jag en fika med vero innan jag begav mig hemmåt. skulle igentligen till ikea idag med vero ju men hon va tvungen att jobba och hon föreslog kina mat och en bra film ikv?! och det låter väldigt lockande. men sen ville evelina och rebecca ha myskväll så vi får se. kasnke kan mysa alla tsm eller ngt?!
ska iaf lägga min mobil på laddning nu och sen ska jag sova en stund. är sjukt trött.
sen i morgon är det jobb 12-20. måndag är det jobb 8-15 sen ska jag iväg med evelina. sen på tisdag är jag ledig och helt fullbokad redan haha. sen onsdag jobb mellan 8-15 och då är sis här så vi ska ha en mysdag. =) sen torsdag jobb mellan 10-19, fredag mellan 10-15, lördag och söndag mellan 13-19
nu börjar mina glassepass igen och jag gillar det ^^
nu ska jag vila byebye

god morgon goood morgon trallalalalalaaaa

jaha då va man nyduschad och klar inför jobb. är dock skit trött eftersom dum som jag är sätter jag aldrig min mobil på ljudlös om nätterna. och om jag vaknar av sms mitt i natten, vad gör jag då? joo jag svarar. sen är värsta msn chatten igång. HAHAHA. dock va det trevliga saker allt handla om inatt och det är ju skoj om jag får säga det själv haha =)
har verkligen inte tid att sitta här och babbla nu för jag börjar om 20 minuter. och har en del att stå i innan jobb. dock tänker jag lämna lägenheten 07.55 och inte en minut tidigare. noooog. jaja det får vi allt se. är alltid skit nojig att jag ska komma sent, men vad gör de igentligen när jag bor två minuter från jobb?
anyway ska gå nu. tänker behålla min mage tom så där är plats till jobbe-frukost. för den är bara sååå godast.
men men hörs sen. byebye

the day

dagen idag har varit perfekt och alldeles underbar med evelina. har varit över allt i stan och ingenstans. kolla kläder och ätit och haft allmänt mysigt. sen körde vi hem till rebecca och tog de lungt där lite och efter en stund kom Linda, Hanna och Charlie oxå. sen kom rebecca hem. så blev det lite snack innan jag sedan körde hem.
och på väg hem blev jag upphetsad gånger 1000. en farrari, en camaro, en hummer, en porshe, en GT och en annan bil körde förbi mig i fullfart. fy fan va coolt det va. älskar dessa bilar och sen kommer alla på en och samma gång. rysningar mina vänner rysningar. iaf körde ner till jobb och skulle hämta min lönelapp och handla lite men blev kvar till stängning. jaa så är det med trevliga sällskap. haha.
blev ingen utgång för mig ikv trots att alla mina vänner ska ut. för jag pallar inte och jag börjar 8 i morgon. =( men slutar klockan 3 så det är skönt iaf.
nä nu blir det sängen sov gott




på entré idag hade det parkerat en skit snygg ford mustang brevid bettan. sånt gillas ^^

hejhejhemsktmycket hej

sorry för dålig uppdatering. i torsdags hade jag en över mysig kväll verklinge tack för allt. sen va det upp och jobba 8 i går. jobbade som sagt mellan 8-17. klockan 16 kom evelina till jobb och va där med mig sen när jag slutat handlade i lite sen åkte vi hem till mig. chillade lite här sen körde vi ner till jobb och handlade en pincett eftersom mina ögonbryn såg för jävliga ut. pussade lite på vero oxå. sen körde vi hem till mig och fixade oss.sen bar det av mot kronprinsen med rebecca, came, marco, evelina och lalle. blev bowling och jag vann en gång sen evelina resten. doooh. över grymma. därefter blev det mc donalds midhem innan vi åkte och släppte av rebecca. sen körde jag och evelina till mina lovies. satt och chillade där o såå. sen vid 2 körde vi hem till mig och nannade.
vaknade i morse av att jobb ringde och frågade om jag kunde jobba. noppnopp sa jag. för idag är det en heldag med evelina som gäller.
lönen har kommit in på kontot och jag har betalat min fortkörningsböter, hyran och massa annat. good bye 7000 kr. livet är hårt. nu ska vi till stan sen får vi se vad som händer ha en bra dag.

tuffa tuffa eve hälsar hahaha.

jobb =)

idag har jag tillbringat 10 timmar på jobb. först fixade jag jessicas saker. sen hjälpte jag david i majariet. därefter moppade jag och fredde upp allt vatten från golven tack vare översvämningen. därefter hjälpte jag fredde i frukt och grönt och sen sista timmen Florim och Louise i delin.  känner mig sååå duktig. nu ska jag käka sen blir det andra planer. hörs nog efter jobb i morgon?  för jag tror inte de blir fler inlägg ikv. jobbar dock mellan 8-17 i morgon:P
men men hörs i morgon.
byebye

good natt

nu är jag hemma och jag har kommit på att det finns inget bättre att köra bil när det är mörkt med maaaaxad musik i bilen. så högt att man inte hör vad man tänker sen sjunger man med och de låter så gräsligt att mitt i låten dööör jag av skratt åt mig själv. HAHAHAHA det är underbart.
kvällen blev så att jag körde till rebeccas lägenhet där evelina befann sig. satt där och chillade lite. ringde vero och hon behövde inte bli hämtad så jag och evelina åkte till willies och shoppade loss. tack gud för eldorado för oss fattiga människor hahaha. därefter bar det av hem till rebecca igen. började hacka alla grönsaker och så sen fixade vi resten av maten. det blev tacos. mumsfilibabba. när klockan va lite över 8 kom rebecca hem så då blev det käk för hela slanten. mumsigt. alla åt tills vi ville spy sen blev det ännu mer snack och självklart "so you think you can dance"
sjukt härlig dag det har varit idag wiiie.
nu blir det av med sminket sen ssängen. i morgon är det back to work och det behövdes verkligen en ledig dag för att komma igång igen. god natt



jag evelina och rebecca.

så är det

asså det är roligt det här med bloggar. folk som inte känner en eller folk man inte träffar eller folk som man inte gillar läser ens blogg. och allt man skriver här får andra människor reda på direkt när man tryckt på "publicera" knappen. endå sjukt. människor som jag inte tänker på läser min blogg. människor som jag inte vill ha med att göra läser min blogg. hur sjukt?
det roligaste är att mamma läser min blogg. och när jag ringde henne nyss och meddelade att jag inte ska äta med dom ikv för jag åker till evelina ist och käkar med henne och rebecca efter jag lämnat vero så sa mamma: ja men det är lugnt. ha du en trevlig kväll med dina vänner för du börjar ju endå klockan 10 i morgon.
och det är lite roligt tycker jag, för språket (dvs tal, teckenspråk, gester mm)  har varit det sättet folk har komunicerat på genom alla tider och nu kan folk få reda på saker genom bloggar och internet. visst har det varit så länge nu men det är sjukt.
det är sjukt att vissa läser min blogg och berättar för andra som sedan tar upp dom sakerna för mig. och vissa läser min blogg för att ha koll på vad jag gör och andra gör. därför har jag slutat att skriva vissa saker som vem jag umgås med, var jag sover, med vem jag sover, vem jag festar med, vem jag träffar, vem jag umgås med efter jobb osv. sånna saker får jag undanhålla dels för min egen skulle och för andras och det är synd =(.


och mamma detta sista va inte menat till dig. jag gillar att du sitter och har högläsning för pappa på kvällarna om min blogg. det är kärlek och jag älskar att ni bryr er.


nu kallar duschen sen ska jag hämta evelina sen ska vi hämta vero och köra henne hem (om hon inte vill hänga med oss) och därefter ska jag och evelina handla lite mat inför kvällen. det kallar jag mys

take me back


mer info ^^

nu är snart alla bilder från icas personal fest oxå inne på facebook. för alla nyfikna. dock har jag inte lagt ut alla för vissa borde inte visas HAHAHA



min älskling vero i mitten =)

=)

nu är hela lägenheten klinisk ren. och det känns skit skönt. och det känns skönt att va "ledig" idag oxå. tycker dock synd om vero som jobbar 9-19 idag =( doooh. men lite rätt åt henne är det för hon väckte mig i morse med sms. haha. ska nog ner på jobb sen och puss på henne lite innan jag sticker till mamma och pappa. jaha hur ser dagen annars ut?
 för tillfälligt håller jag på att lägga ut studentbilderna på facebook eftersom alla tjatar ihjäl mig. och jag är inget bra på det där med att lägga ut bilder. men bättre sent än aldrig visst?!
dessutom försöker jag tagga till genom att spela musik över hela området. hahaha. både balkongen och ytterdörren är öppen och musiken strålar ut. ja så är det


21/7

idag känner jag mig matt. vilket resulterade i att jag låg kvar i sängen allt för länge, sen gick jag upp och gjorde en macka och varm oboy sen la jag mig i sängen igen och tittade tv. och tror ni inte jag spiller? jooo över hela lakanet. så jag gick till tvättstugan och kollade vem som tvättade och de va eva. men hon skulle börja jobba nu 2 och BM har tvättid från 18. så det va perfekt. har slängt in en maskintvätt nu. =) har även dammtorkat hela lägenheten, fönstrena är putsade och speglar alla bord och andra ytor är avtorkade, toaletten och duschen är fin fin så nu ska jag bara damsuga och tvätta av golven. lyckades byta bort mina jobb timmar idag vilket känns skönt. har  räknat ut att denna månaden kommer jag jobba över 160 timmar. hello bra lön. det bästa är att vi får OB för allt nästan. det gillas.
ikväll blir planerna så att jag tänkte åka hem till mamma o pappa och käka lite sen i morgon jobbar jag 10-18 så det blir perfekt med en lugn kväll ikväll.
nä nu ska jag ta hand om tvätten, damsuga, vattna blommorna och tvätta av golven.


19/7

hemma från jobb nu och har snackat med vero i telefon en stund. tack för allt gumman. inte så jätte jobbig dag på jobb satt i kassan lite sen satt jag ute på lagret med fredde och david och kollade på när det regnade. härliga killar det. och de tar hårt i mig att dom slutar igen efter sommaren. mest att fredde slutar för han är en av dom jag gillar mest på jobb.
efter de tog jag o david rast så då blev de lite lunch osv. =)
sen hjälpte jag honom och florim att rensa där bak, ute i regnet. blev över blöt hahaha.
sen va de kassan från 20-22. har lyckats byta mitt pass i morgon. så jobbar bara 19-22. är så trött på att jobba nu. vill ha lite ledighet så man kan hitta på saker. ska iaf tillbringa min lediga fredag först hos tandläkaren, sen en runda till mamma och pappa och därefter blir det häng med evelina =) det gillas.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv. hörs i morgon.
 
om du bara visste...

hej igen

fast jag sover bra på nätterna så är jag dödstrött på dagarna. iaf dem sista dagarna har varit så. det är nog bara för jag jobbar så mycket sen har jag annat för mig på kvällarna/nätterna och därför blir man nannig. iaf har duschat, sminkat mig och ätit nu har även hunnit med att sova i en halv timme. hahaha. så nu är det jobb som gäller. känner mig dock inte alls taggad men det finns inte så mycket man kan göra åt saken. ska iaf gå o föna håret nu. byebye

=)

god dag.
kvällen igår va mysig och rolig för den delen oxå, lixom natten och morgonen. =)
nu ska jag slänga i mig lite mat sen blir det duschen. därefter blir det jobb 17-22 idag.
det gillas ^^
hörs säkert sen

hej och hejdå

nu är jag hemma från jobb. usch fy fan vad jag ogillade att jobba idag. va inte alls på humör och dessutom fick jag sitta i kassan rätt mkt idag =( men sånt är livet. nu ska jag slänga i mig lite mat och byta om sen ska jag iväg. känns som det kommer bli en bra kväll.
i morgon är det jobb 17-22 och det gillas.
ha det

strandbaden med snyggingarna

fy fan idag känner jag mig sliten ingen alls bra kombination att jobba nästan 9 timmar och sen festa loss med högklackat av allt. men kvällen igår va galen. mina snyggingar evelina, rebecca, felicia, linda och annicka kom till mig runt 8. och då va det bara att sätta igång. fick inte tag på någon taxi så när klockan va halv 11 så började vi gå. trodde dock att det skulle vara längre än vad det va men det fixade vi fiint. när vi väl kom fram så dansade vi och drack och hade oss. helt underbar kväll och shiit pommes så mycket folk det va. helt galet. man kunde nästan inte ta sig fram och om man blev av med någon så kunde man ju glömma att hitta dom igen. så illa va de. hahahaha. det va det så sjukt många som man  inte träffat på jätte länge som man träffade. riktigt roligt faktiskt.
sen svek mina fötter mig, fy helvete vilka sko skav jag fick. så jag tackade för mig efter någon timme och knallade hem sjungandes med skorna i händerna (Y)
underbar kväll mina vänner, tack för det. =)
iaf har sovit ända till lite i tolv och nu har jag nyss duschat. så nu blir de fixa till mig lite sen bör det av mot jobb, jobbar 13-19 men kommer nog få sluta mellan 20-21 för så är de alltid. ha det.



ps. om ni undrar över bilder och sånt. så tänkte jag bara meddela att det finns inga, har lagt det där med fotografering på hyllan eftersom jag endå aldrig lägger ut dem. tack för mig

18/7

god kväll. kvällen igår kunde inte blivit bättre. blev ingen utgång men det blev massa mys ist. kul att träffa familjen oxå och ni är lika bäst som ni brukar vara(L)
i morse började jag 07.45 och när tror ni jag och vero kom till jobb? 07.55 typ. hahaha. men trötta som vi va fixade vi till allt sen har dagen flytit på. har inte alls suttit i kassorna i dag nästna och det har gjort mig glad. största delen av dagen har jag tillbringat med florim i mejariet =) fick även jobba över 2 timmar och 30 minuter idag. så när klockan va halv 5 så pallade jag inte mer utan jag åkte hem. och när jag kom hem deckade jag direkt tills eve ringde och väckte mig. självklart somnade jag om efter och kommer inte ihåg ett samck nu i efterhand vad vi snackade om. men det fixar sig nog.
tänkte iaf gå och duscha nu eftersom jag inte hann de i morse eftersom vi vaknade rent för sent.
sen vid 8 kommer töserna (och pojkarna) sen är det party party. måste bara få lite energi. hahaha.
men vi hörs i morgon tror jag eller ngt. byebye

på två sekunder sänkte du mig idiot jävel

nu är jag hemma från jobb. jocke ringde i morse så jag började jobba halv 9 isf 10. och jag va över glad, kände mig sååå peppad. jobbade med florim hela förmiddagen men sen blev allt bajs. bråkade med en viss idiot på jobb så jag nästan började gråta. men som tur har jag florim, vero, fredde och alla andra som gör mig glad på jobb. utan dom hade jag sagt upp mig för länge sen. iaf sen blev de rastavlösningar osv. andra delen av jobb tillbringade jag med david och jocke sen nu dem sista timmarna packade jag upp saker med olivia. så igentligen skulle jag ha jobbat 5 timmar idag men det blev 7½ ist. så nu är jag helt trött. ska fortsätta med tvätten nu sen kommer familjen och därefter kör vi igång.
hade glömt att jag bytat pass med sofie i morgon så jag börjar 07.45 (Y) till 14. men vero jobbar exakt samma pass så det är skönt. så i morgon efter jobbb kan jag tänka mig att det blir en dag med vero innan jag ska dra till strandbaden =) wiiie. men ska sätta igång nu med allt, om 45 minuter kommer min efterlängtade familj =)

goooood morgon

har varit vaken i lite mer än två timmar nu och fy va mycket man hinner med när man går upp tidigt.
har redan hunnit duscha och gjort vid mig inför jobb, varit i malmö och besiktigat bilen, slängt in en maskin tvätt och diskat. underbart. =) tänkte äta lite nu sen plocka undan lite i lägenheten innan jag ska iväg o jobba. sen när jag kommer hem från jobb blir det damsugning och såå. =)
på schemat idag står det följande, jobb mellan 10-15, hem och damsuga, sen kommer familjen och käkar, vid 22 ska jag hämta vero på jobb sen kommer resten av the ica people. tror någon kommer innan tio oxå hahaha. sen blir det krök och därefter färd mot strandbaden. HÄRLIGT MINA VÄNNER HÄÄÄÄÄÄRLIGT.
sen ska jag o vero hem här och decka för att sedan upp och jobba dagen därpå, sen är det på det igen. förfest här hemma sen vidare till strandbaden på lördag och sen en massa övernattningsgäster och sen är det jobb igen på söndag. kan det bli bättre? nej tror faktiskt inte det.
men nu skriker min lilla (!?!) mage efter mat så nu är det dags att ge den det. hörs efter jobb.

.

det blev en skön dag, efter jobb åkte jag o hämtade evelina. därefter körde vi till mc donalds i lockarp och käkade. träffade kalle från min gammla klass så det blev en del snack med honom därefter körde vi till kronprinsen och träffade sara och lilli satt och snackade i två timmar om himmel och jord. hahaha. sen körde jag evelina hem och nu har jag snackat med vero i telefon över en timme. som jag redan sagt innan så säger jag det igen, guuuuud vad jag tycker om henne. wiiie. i morgon ska hon iaf sova här efter strandbaden sen ska jag köra henne till jobb och därefter ska jag nanna vidare för att sedan jobba kl 13 på lördag.
har även bestämt att vi ska till stranden på måndag med hennes barn, gabriell och mikael. det ska bli mysigt innan jag ska iväg till jobb hahaha. sen på lördag ska vi ta en sväng in om ikea och shoppa loss eftersom då har vi fårr lön. =) yeeeey, men nu ska jag sova, bil provning i morgon klockan 7.  SKJUT MIG!
hörs i morgon

the day

hej hallå hej hej.
hemma från jobb
nu och fybfan va
jobbig dagen har
varit, eller inte
dagen i sigbmen 
chefen har bara varit pain
in the ass idag. fy fan.
iaf började jobb 10 och slutade
nu 20  i 8. största delen har
jag faktiskt jobbat med florim
och nu på slutet med david.
det som tog emot värst
va att det har varit fint väder
ute. men dock blev de lunch
ute i solen idag så det va skönt.
det roligaste som hände idag
va när jag, florim och david skulle
packa upp läsk och florim och jag
tävlade vem som kunde öppna
snabbast, och jag skar upp en
helt flaska läsk så de sprutade ut
i hela mitt ansikte och hela över
kroppen och på hela florims
över kropp. såå jävla roligt
det va. och det blev en rejäl smäll,
HAHAHAHA. däär fick vi oss ett gott
skratt iaf. så nu är tankarna
såatt jag ska gå o duscha
 eftersom hela jag är
överklibbig. sen ska jag
nog hänga med evelina ikväll oxå. men som sagt blir det en tidig kväll ikväll. och i en annan sak, jag LÄNGTAR som fan till i morgon. nu har vi snackat ihop oss så det blir förkrök här hemma innan strandbaden i morgon. wiiiihooo. sånt gillas =)
men ska bege mig nu in i duschen.

i like it.

nu är jag hemma. det blev en chill kväll hos rebecca men dock bara med evelina. haha. eftersom en viss person segade (nämner inga namn) så frågade evelina om jag ville komma och joina henne, så det gjorde jag. åkte till turken och hyrde film och köpte massa godis sen blev det mycket snack och film. alldeles för mysig kväll med min lilla sötnos. gillar våra myskvällar faktiskt. sen lite över tolv körde jag hem och nu är jag som sagt hemma. ska tvätta av mig sminket nu sen blir det sängen.
i morgon blir det jobb 10-19 sen får vi se vad kvällen har att erbjuda dock ingen strandbaden i morgon heller eftersom jag ska va o fixa bilen 07.00 på fredag morgon.
fredag och lördag sen lovande ut eftersom efter jobb på fredag kommer mamma, pappa, big sis och lilsis hit. så blir de mat och mys. sen ska jag hämta vero på jobb vid 22. och därefter blir de språng hem till mig med lite krök och fixning inför kvällen. verkar som om det kommer bli en favorit i repris efter firmafesten då många från jobb kommer att infinna sig på strandbaden på fredag.
på lördag blir det jobb mellan 13-19 sen hem o möta upp evelina med flera sen även joakim och hans homeboys sen blir de förfest här och därefter vidare till strandbaden sen blir det väl en hel del övernattningsgäster i min lilla tvåa hahaha. i like it. känns som om att på söndag kommer jag vara döööd. men jobbar även då mellan 13-19 men man lever ju som sagt bara en gång.
nu blir de sängen.

just chill'n

 

ja detta är då jag för tillfälligt, sitter och snackar med foppa om gammla minnen.
tänk att de va tre år sen vi träffades i sunny beach haha. galen vecka det asså.
men fy fan va ball vi hade. festade 24/7. och på fredag / lördag är de dags att
återuppliva dem minnena eller vad säger du?
har iaf inte bestämt hur kvällen ska bli.
men ju mer jag sitter här o lyssnar på sjukt bra musik ju mer sugen blir jag
på att göra en favorit i repris från gårdagen..



.

im home, again.
va nere en snabb runda på jobb och handlade och snackade lite mer vero. det blev inget häng idag pga lite saker så ska käka lite nu sen blir de antingen mys hos mamma o pappa ikv eller strandbaden med dom andra?! känner mig lite halv taggad. men sen tar det emot att jag jobbar 10-19 i morgon så vi får se var kvällen för mig.

love love crazy love.

det är sjuuukt va mycket folk det är här nere nu. och snacka inte om köerna från motorvägen o ner till skanör/falsterbo, helt galet.
skit dagen igår va bara skit, iaf på jobb. eftersom dom har lagt finkem, godis, snus och ciggleveransen på mig nu när dom andra är på semester så hade jag röven full igår. och det blev inte bättre när det va långa köer igenom hela affären eller när chefen ringer stup i kvarten och hittar på mer saker till mig. till sist blev jag lack så jag vicktor och fredde strejkade ute på lagret HAHAHAHA. helt galet va svettig jag va, svetten bara rann och jag är ju tvungen att ha skjorta på mig nu oxå eftersom jag är fast anställd och de va DÖDEN. sen efter jobb blev jag taggad igen så då körde jag vicktor till falsterbo sen hem och duschade och fixade mig sen kom sho och donna och tre killar (som jag inte minns namnen på :$) och hämtade mig sen stack vi till strandbaden.

och på strandbaden va det heeelt sjukt så skoj vi hade, gratis drinkar och vi dansade som aldrig förr till den fattiga musiken dom spelade. hade högklackat och idag har jag faktiskt lite ont i fötterna om jag ska va ärlig. men sjukt ball hade vi igår.
träffade massa folk man kände och evelina älskling va överfull haha så sööt.
vid 3 stack jag o sho hem till mig och snackade massa o kollade lite tv sen deckade vi vid 5.

i morse vaknade vi vid 12 av att shos mobil ringde. så vi gick upp och tänkte bege oss till stranden men vi ändrade planerna och tog färden mot stan. dock mellanlandade vi på jobb eftersom jag skulle snacka med vero. men efter de körde vi till stan och jag kände bara ÅNGEST när jag såg hur långa köer det va. väl i stan blev de lite mat och så bara sen körde jag fru hem. nu sitter jag här och sitter snackade nyss med joakim, vi ska festa på strandbaden på lördag tillsammans sen ska dom nog decka här, så det kommer va fullt hus eftersom mina flickor oxå ska nanna här. hahaha.

idag ser planerna ut följande: handla/ hämta vero på jobb. sen ska vi väl chilla lite sen ikväll för hoppningsvis om vero känner för de så blir det strandbaden igen. (a) sen sover hon väl här skulle jag tro. på torsdag är de jobb från 10-19 hoppas dock inte jag är alltför bakis. höhö. sen blir det nog en lugn kväll. för på fredag ska jag va på bilprovningen klockan 7 och sen börjar jobb klockan 10.
efter jobb ska jag hämta mamma o pappa sen ska dom hit och hjälpa mig med lite saker. sen blir de käk och mys här innan jag ska till strandbaden igen på kvällen höhöhö. LIVET LEKER OCH JAG ÄLSKAR DET.

nä nu ska jag plocka undan lite, här blir alltid så smutsigt när fru har varit här. men vi hörs sen.

stress igen

så nu är jag hemma
och har nyss duschat
och sminkat mig. om
en stund blir jag hämtad
sen blir det strandbaden
ikväll. underbart. känner
mig en aning stressad
så jag berättar om dagen
i morgon istället för
jag är endå ledig då.
förhoppningsvis blir
det en dag på beachen
tills vero slutar. men
som sagt hörs i morgon

.

är äntligen hemma från en hemsk dag på jobb. men ska iväg o köra vicktor nu så skriver sen.

ett snabbt inlägg.



nu är jag nyduschad och sminkad ska bara fixa till mitt katastrof hår
sen bär det av mot jobb och jag är fortfarande glaaad.
som det ser ut nu blir det strandbaden ikv. wiiihoo.
efter stängningen. men ska fixa mig klar nu.
ha en bra dag för det ska jag ha.

put your hands up!

asså jag känner mig så jävla taggad, har lyssnat på as bra musik hela morgonen, städat, vattnat blommorna, fixat och trixat. och jag vill ut och festa ikväll vill till strandbaden och dansa natten lång som vi gjorde på firmafesten och sen vill jag bli full HAHAHA jag är såååå glad idag asså. fan att vero jobbar i morgon annars hade jag lätt dragit med mig henne utan att tveka. hahaha. jaja stänger med vicktor och han är festmänniska number 1. så kanske följer med han o hans homeboys ut ikväll. jaja nu ska jag sjunga vidare och fortsätta vara så jävla glad och sen ska jag tagga till inför jobb. wiiiie. livet leker mina vänner, livet leker och jag älskar det.  

denna låten spelas om och om igen i mitt huvud




I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
(As hard as I did, yeah)
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

Sometimes love comes around
(Love comes around love comes around)
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
(Knocks you down)
Sometimes love comes around
(Love comes around)
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
(Knocks you down)

We, were never meant to be baby we just happen
'Cause we had it, we was magic


god morgon

så va man vaken, har sovit över gott och jag vaknade en gång av att jag skrattade hahahaha. ibland är jag bara för rolig asså. jag ser att det är fint väder oxå idag synd att man inte får njuta utan man måste jobba men i morgon är jag ledig och det känns faktiskt skönt. tänkte städa lite och så i lägenheten nu innan jag drar och jobbar för jag känner att här måste damsugas och blommorna måste vattnas. haha. sen ska jag käka och därefter blir det duschen sen bär det av mot jobb. =) mycket trevligt.

nattinatti

så ja nu är prisonbreak, halva Navy Cis, tvätten, samtalet med vero och kvälls "mat" avklarat. nu återstår bara att tvätta av mig sminket och sedan nanna. nu börjar jag känna mig nannig men har ju låååång sovmorgon i morgon och det är riktigt skönt faktiskt. i morgon har jag fått turen att få jessicas pass så i morgon är det bara kassorna mellan 19-22 och resten av tiden ska jag va på golvet, high five. =) 
sen på onsdag är det min lediga dag och den ska jag tillbringa med vero och därefter tippar jag på att hon ska sova hos mig kasnke eftersom hon öppnar på torsdag. och på torsdag jobbar jag mellan 10-19. långa pass nu faktiskt men det är sköna pengar. och sen resten av tiderna kommer jag inte ihåg eftersom jag lyckades tvätta min lapp med alla tider (Y) kommer iaf ihåg att jag jobbar mellan 8-19 nästa torsdag och det känns tufft men det är bara att bita ihop. är iaf glad att jag får jobba så mycket osm jag gör. i like it.
nää nu mina vänner (och inte vänner) ska jag nanna. vi hörs 

the day part 2

så ja då va man hemma andra gången från jobb nu. och tro det eller ej så är jag inte ens trött. sjukt nog. iaf mitt pass 16-21.20 va chill. satt nästan inte alls i kassan utan hjälpte david och florim istället. märks att hästveckan är igång eftersom vi har fått köra med 4 kassor öppna idag. men sånt är livet. körde iaf till höllviken efter jag slutat och tankat, eftersom jag har q8 kort. sen tog jag friheten att slänga in en maskin tvätt för jag såg att de endå va eva som tvättade och hon hade inte någon tvätt igång. och nyss har jag duschat eftersom man känner sig inte så jätte mysig efter 12 timmar på ica. har fått mina tider från nästa vecka och då har jag inte ledig på onsdagen utan fredagen istället. det gillas men doch blir det 9 dagars jobb nu från onsdag i ett streck. heeelllo en resa i oktober något. detta är bra minna vänner. pengar rullar in som dom ska ^^
förövrigt har jag försatt blivit terrad idag av the boys på jobb. även vissa kunder. trodde dock inte att de skulle synas så mkt men what to do what to do?!
nä nu ska jag ringa vero. sen plocka undan lite i lägenheten sen blir de nog tv lite. börjar ju inte förrän 15 i morgon.

.

hemma från en stress-dag på jobb. nu ska jag äta sen sova i en timme tänkte jag sen är det jobb igen.

gooood morgon

eftersom jag deckade 22 igår så känner jag mig ganska utvilad nu. har iaf duschat och  ska bara föna håret sen är jag klaur. idag är en lång dag på jobb men det ska bli skoj. hörs kasnke sen, är ju "ledig" mellan 14-16. byebye

jobb

äntligen hemma från jobb. allt började med stress. sen när jag kom till jobb såg jag att jag började 14 och inte 13. men snackade med jocke så fick endå betalt. va med fredde i frukten i 1½ timme sen blev de kassan och plocka upp varor med vicktor. dock blev jag terrad av vicktor och speciellt fredde hela dagen HAHAHA. idioter. iaf dagen har varit seg, över mycket att göra så jag fick stanna en timme extra. så idag har jag jobbat 2 timmar mer än vad som va planerat men det är bra pengar eftersom det är söndag. =)
skulle igentligen hänga med vero idag men planerna ändrades. dels för att jag jobbar 8-14 sen börjar jag igen 16-22 i morgon så det känns som det kommer bli en tung dag i morgon. hade faktiskt tänkt att sova tidigt ikv eftersom jag fick inte mkt sömn inatt. ja så är det.  ska fixa lite mat nu sen chilla framför tv en stund sen blir det sängen.
över synd att jag inte kan hänga med fru och dom till stockholm ikväll för att hämta frus syster. =( men sånt är livet får träffa henne någon annan dag ist.
iaf nu denna veckan blir det mycket jobb. Horseshow veckan är den tuffaste veckan att jobba. så det blir en del. ser dock fram emot onsdag när jag är ledig. wiiie. sen på fredag ska ju in med bilen så jag får börja köra den igen. men som sagt har jag världens bästa föräldrar så jag har fortfarande deras bil =) det är skönt. men men ska äta nu och så. hörs nog inte mer ikv. kasnke i morgon efter jobb. känner på mig att jag kommer få stanna till stängning och inte 21 i morgon inte. men thats life. ha det.

streeeess

känner mig en aning stressad, börjar om 50 minuter så måste käka o göra vid mig nu. dagen är relativt kort, slutar klockan 19 så det är skönt =) kvällen igår va chill hämtade vero sen åkte vi hem till dom, åkte o kollade på veros lägenhet tsm med hennes mamma och tina. sen på kvällen mötte vi upp fatmir och magnus så hyrde vi film o så. sen när florim slutade så kollade vi alla film. mycket trevlig kväll faktiskt.
men men ska gå nu vi hörs se. byebye


god dag

hello hello!
har precis fixat lite mat till mig för jag kom nyss hem från jobb. hela dagen har jag tillbringat i frukt och grönt  med jessica. vi är det bästa teamet asså hahaa. fy fan va det va mycket varor som skulle ut. och medans vi väntade på nästa leverans så gjorde vi fruktsallad och grillspett. dagen har rullat på och nu är jag sååååå död. man arbetar på ett helt annat sätt där än i kassan och det tar på krafterna, får se om jag får börja jobba i frukt och grönt nu eller det bli kassorna lite längre.
iaf nu när jag ätit ska jag sova i en timme tänkte jag. sen ska jag ner o hämta vero på jobb. så blir de jordgubbar o lite mys ikväll. sånt gillas. orkar dock inte göra något avancerat idag är som sagt helt död. ha en mysig kväll för de ska jag ha hahaha

och slutar lika bra som den började

har nyss kommit hem. kvällen blev en lugn sådan med ingen mindre än vero. fy attsingen vad jag gillar denna tjejen asså. åkte ner på jobb IGEN (börjar känna mig som alla andra fjortisar som gillar att hänga på ica) vid 7. vero va inte klar så jag hängde lite med fredde i frukten, vid halv 8 va vero klar så då bestämde vi oss för att köra pizza och sedan hyra en film på statoil. blev filmen "unborn". efter det körde vi hem till mig och käkade och såg filmen. lite nojiga va vi och ett och annat skrik blev det allt. sjukaste va att något ramlade ner och vi blev över rädda. HAHAHA. iaf  efter de körde jag vero hem och envis som hon är skulle hon tvunget bjuda på te så vi satt o kollade på CSI och drack te med hennes lillasyster och brors fru. mycket mysigt. sen körde jag hem. och nu är jag hemma. i morgon blir det jobb mellan 10-17 sen får vi se vad som händer.

tack för en mysig dag alla som har varit med och gjort den helt perfekt (nästan iaf, en sak som får mig att må dåligt bara =( ) . men gärna fler sånna dagar tack.

och dagen fortsätter lika bra som den började

så ja då har man varit nere på jobb och fixat lite. meddelade att jag inte kommer jobba ikväll så det bi mys/snack kväll med vero istället hahaha. och det gillar jag=)
nu ska jag städa lite. tur att inte mina grannar bryr sig eftersom jag har maxat volymen på min sterio. mohhaha:D

happyhappyhappy

nu är jag hemma. vilken dag asså. åkte som sagt tidigt i morse för att hämta bilen. sen köpte jag o sis med oss bullar så blev de lite fukost och sen kolla jag o mammi film sen somnade jag när hon gick o jobbade.
vaknade dock senare o då va de in i duschen och iväg. va så nervös att jag skakade men som jag sa denna dagen kommer bli den bästa. och hittills har den verkligen varit det. tänk att på en timme hinner allt förändrats och jag looovar ingen är gladare än mig. wiiiihoo. hahaha det roliga är att ingen fattar vad jag babblar om här bara familjen och en annan som jag vet alltid läser min blogg. höhöhöhö.
som sagt blev jag överglad och när jag körde där ifrån sen så va det med ett stor leende på läpparna. =)
körde till fru efter det. pussade lite på henne och så hängde vi hos henne i 2½ timme sen drog jag med henne till mobila en runda. sen dumpade jag av henne igen. nu ska jag ner till jobb o lämna dvd:en jag hyrde o kolla läget. ska höra med lotta om hon vill jobba vidare eller inte. har egentligen inget annat för mig så jag kan lika bra jobba men sen är det skönt att va lite ledig oxå. men men ska gå nu ha en bra dag alla. för det tänker jag wiiihoo =D


tack för du fixade ihop allt. det betyder mycket för mig och det hoppas jag du vet <3

uppe med tuppen

god morgon.
titta så tidigt jag är uppe, helt sick.
innan när man gick i skolan va man van vid att gå upp med tuppen.
men nu när man jobbar och har sånna pass som börjar på eftermiddagen
är man helt död när man ska vakna som normala människor.
men jag gillar endå våra jobbe tider, för allt vi gör får vi OB på och
det är guldvärt. hahaha
ändrade planer idag gott folk, ska ta bussen nu kvart över till höllviken
eftersom sis har jobbat natt så kör hon mig till mamma och pappa så
jag kan ta deras bil och ha den idag =) så så är det. mitt jobbe pass är
mellan 15-22 idag men lotta ska ta mina tre första timmar. sen blir det
nog att jag tar mina 4 sista själv. hon där lotta är en ängel asså. =) iaf
ska ta på mig lite kläder nu sen ska jag ta bussen...

heltslut

hej. har nyss tagit en lång och skön dusch. jobbade som sagt mellan 10-19.30 idag. och jag känner mig död. alla har dragit i mig och har velat att jag ska va på alla ställen samtidigt. men det funkar inte så. va iaf skönt att få sluta. skulle dock träffat vero idag efter jobb men min hjärna hänger inte med och inte min kropp heller för den delen. så tyckte det va helt opassande så vi får ta det en annan dag.
nu ska jag kolla på filmen "boy A" och där efter blir de sängen, i morgon blir de bussen tidigt till vellinge för att ta mamma o pappas bil o sen lämna mamma hemma o sen ska jag hem igen innan jag ska iväg. i morgon är det fredag och jag längtar. lotta tar mitt pass i morgon eller mina tre första timmar sen får vi se om jag känner för att jobba dom sista timmarna eller inte. nu ska jag gå. ha det

.

ny dag nya möjligheter. idag är allt bättre. men men måste skynda mig nu eftersom jag ska CYKLA till jobb HAHAHAHAHa

<3

jag har haft många "best friends" i mitt liv. och varje gång tror man det är äkta, men tji får man varje gång. fast dem har känts som om dom är ens allt, ens soulmate. och alltid har jag sagt att ingenting varar för evigt och jag har så rätt i mina ord.
fast frugan inte läser min blogg så ringde hon mig nyss. två timmar sen skildes vi åt. och hon ringde nu och frågade hur det va med mig och sen berättade hon att hon älskade mig. och sen förklarade hon hur ensam och lost  hon kände sig nu när hon inte va med mig. jag förstår mig inte på dig älskling. hur du kan veta allt och känna av allt utan att jag behöver öppna min mun och berätta. 3 år sen lärde vi känna varnadra och om 2 år ska vi söka in på polishögskolan tillsammans. fast du är 1 år äldre än mig så väntar du tills jag fyllt 21. och på dessa två åren kommer det hända så mycket i våra liv. alla planer vi har som tar start redan nu i oktober och i januari när vår verkliga dröm sätter igång. kan du förstå att om några år är vi poliser, du och jag. han i hand, sida vid sida kommer vi sitta i våra radiobilar och skratta åt alla idioter som skrattat åt oss när vi berättat att vi ska bli poliser. in you face fackers. vi kommer klara det.
och efter vi la på telefonen fick jag detta sms : du är underbar min ängel och jag älskar dig otroligt mycket glöm aldrig det. jag är din syster, din bästa vän och din man i alla väder och det vill jag att du ska tänka på när du är ledsen. du är min andra halva helt enkelt. jag är glad att jag har en ängel som dig, som förstår exakt mina känslor och jag dina, någon som jag kan berätta allt för. och du är inte ensam att känna detta du känner idag, jag har själv känt dessa dagarna hjärtat tro mig. men för min skull bry dig inte om vad andra människor ska tycka och tönka om dig, för ingen tänker så om dig baby. du är oslagbar vet du det. kämpa inte för folk som inte kämpar tillbaka för dig! sov gott och dröm sött och sjung, jag hör dig fastän jag inte är med dig. men tro mig, du är med mig i mitt hjärta 24/7 och jag kan höra din röst och se dig le och allt så snabbt jag bara blundar. i love you my love.
som sagt min älskling, med dig vid min sida klarar jag allt.
i love you forever and ever and ever.


trött trött och åter trött

kom nyss hem. känner mig helt slut precis som allt bara har gått ur mig.
det är alldeles för mycket saker som händer i mitt liv för tillfället. bra mycket mer än jag skriver här. det jobbigaste är att jag måste tänka igenom varje inlägg jag publicerar för att det inte ska bli fel eller för att göra så att jag inte nämner fel människor i min blogg för att fel människor inte ska läsa det.. är trött på alla lögner, är trött allt sm händer, är trött på att jag inte kan vara mig själv här på bloggen, är trött på att exakt allt händer nu, ingen rast  ingen ro. mest av allt är jag trött på att jag inte kan skriva om all lycka jag känner och alla människor som gör mig lycklig. jag kan inte för fel människor läser min blogg. har märkt det nu oxå för mina besökare har aldrig varit fler. inte för att jag är en storbloggare precis men det spelar ingen roll.  det som tog musten ur mig va att dem inte har skickat papper på att min bil ska besiktas utan idag skickar dom att det har blivit körförbud på den. från ingenstans. och det tog verkligen allt ur mig. eftersom jag längtar så mycket efter fredag att jag kan börja gråta. och jag är så nervös. och mer än så kan jag inte berätta för det är oxå en sak som sedan kommer bli en lögn om jag skriver det här. men jag vet att det kommer förändra allt förtillfälligt. efter det är över kommer jag va lyckligare än någonsin.
men fast att jag är trött på allt så är jag lyckligare än någonsin, för alla dessa människor som jag inte kan nämna, dom är guld värda och jag älskar er alla och ni gör allt mycket bättre, fast i smyg.

trots min tragiska början av detta inlägg så har dagen varit bra. lunchen med mamma va mysig sen gullig som hon va följde hon med mig och handlade. träffade nästan alla mina arbetskolleger och det va kul tyckte jag. sen lämnade hon mig hemma (tack mamma du är underbar, du och pappa är det bästa, ni har alltid varit det och ni kommer alltid vara det med ) och jag bytte om sen körde jag till fru. tog en runda till stan och tog en fika sen åkte vi till gymmet där yassin jobbar och satt o chillade med honom i 2 timmar typ. han är nog en av dem gulligaste och finaste killarna jag sett på länge. vilken personlighet. sen gick jag o fru hem till henne och käkade där och umgicks med hennes familj eftersom dom hade saknat mig. aaw. sen körde jag hem
ska kolla vidare på so you think you can dance nu.


Shogoofa/sho/frugan/28 ewazzada, vad skulle jag gjort utan dig i dessa lägen? som du sa idag, så allt tragiskt som händer nu i mitt liv är bara för jag ska insee hur lyckligt lottad jag är som har ett sånt bra liv som jag har. och för att jag ska uppskatta dem bra stunderna mer. och du är så klok ibland min älskling. det är verkligen bara du som vet exakt allt som händer i mitt liv förtillfälligt, och vet du jag är glad att det är just du som vet allt. älskar dig mitt hjärta.

.

så nu sitter jag här.
målarna har nyss gått.
har aldrig kännt mig så
ivägen i min egen
lägenhet förr. haha.
har iaf nyss duschat
så känner mig redo
nu för lunch med mamma.
därefter ska jag till stan
och överraska henne på
hennes jobb. första dagen
idag hahaha. evelina undrade
om jag vill joina henne till
mobilia och ett annat
gulligt hjärta höll på
att ge mig en hjärtinfarkt
idag. hahaha. men tanken
va god och jag uppskattar det
och sen uppskattar jag dig med
du är underbar. (L)
jaja nu ringde mamma
hon är här om 20.
så ska gå nu
tjingeling

hahaha du skämtar va?

här sitter jag alldeles för tidigt. väntar på att dem gubbarna ska komma och måla mina taklister. men vet inte riktigt när dom kommer och jag vill inte ligga o sova när dom ringer på hahaha.
igår åkte jag ner till jobb o handlade lite. snackade med fredde innan jag körde med andan i halsen alldeles för fort mot stan för att hämta fru. och vad tror ni händer? självklart har en civilare mätt min hastighet och de slutar med att han kör om mig och fäller ut skylten "polis" från hans motorcykel. i detta tillfället va jag så nervös för jag viste att jag hade kört så mycket snabbare än vad man fick, och jag va säker på att mitt körkort skylle ryka och jag tänkte på vem jag skulle ringa och be dem hämta mig eftersom jag absolut inte skulle få ha mitt körkort kvar.
men så va inte fallet. han hade bara mätt mig och klockat mig på vägen mellan höllviken och vellinge. TACK GUD. efter sånna här stunder blir jag bara mer o mer övertygad om att gud finns.  han berättade att jag skulle va glad att han inte hade klockat mig sen när vi kom ut på motorvägen för då hade det vatt goodbye med körkortet dirr. iallafall polisen va trevlig fram till han sa vad jag skulle få betala. trodde självklart att han skojade. så jag bara: hahaha du skämtar va? och han va helt allvarlig och bara svarade: nej faktiskt inte. i detta läget svor jag som aldrig förr.
efter han frågat om jag skulle erkänna eller om jag ville anmäla att de va fel så skrev jag på pappret och erkände mitt brott och körde vidare, lyckligt vis med mitt körkort.
men för att få köra 19km/h för mycket kostade det mig 2400:- riktigt sura pengar.

hämtade upp frugan och va arg som ett bi. och den idioten började skälla på mig att jag inte skulle köra så fort och att hon va rädd om mig. älskade fru =D
iaf väl hemma kollade vi på minnesstuden för MJ, båda satt o grät som barn därefter kom donna och jag kommer inte ihåg killens namn :$ sorry. så blev de ännu mer MJ. tänk att jag offrade so you think you can dance för att se MJ. sjukt men sant.
vid 1 något stack dem för dom skulle jobba idag.
nä nu ska jag plocka undan lite sen kommer mamma o käkar lunch här idag och jag hoppas gubbarna är klara med deras arbete tills dess. byebye

Mj nostalgi

sen klockan 2 har jag legat i soffan och kollat på "jackson - an american dream" över skönt faktiskt. ikväll kommer frugan och donna och då fortsätter micheal jackson nostalgin med minnesstunden för Mj och därefter "micheal jackson - dangerous tour". kommer bli en mysig kväll.
sen sover nog fru här och i morgon kommer några snubbar hit och ska måla mina taklister i vardagsrummet därefter blir det lunch med mamma och sen mys med fru all day long.
sånna dagar gillas. =)

tisdag

kvällen igår va mysig och spännande, både med preison break och Csi och lite annat. deckade iaf inte förrän halv 3 och det va inte så jätte bra eftersom jag skulle upp klockan 7 för att fixa mig och sedan böja jobba 7.45 doooh. de va lite ångest men what to do. jobb flöt på och redan klockan 9 kom emma och hjälpte mig. :D wiiie.
sen fixade jag allt för chefen va gnällig men sen blev han riktigt impad av mitt jobb:D wiiie.
nu när klockan slog 1 tog jag mitt pick och pack och åkte hem.
efter jag käkat upp mina jordgubbar så ska jag sova en stund sen ikv ska jag nog träffa frugan en stund. för i morgon mina vänner är jag  ledig =) de gillar vi.
men men ha de


You spin my head right round, right round

måndag.

god dag.
i morse vaknade vi 9 :O av att mamma ringde. och självklart blev jag störig o höll på med fru så hon inte kunde sova mer. HAHAHA men sen övertalade hon mig att vi skulle sova vidare så det gjorde vi. vid 11 vaknade vi igen o då fixade vi frulle och tog en filt och gick ut o satte oss och käkade och solade. okej frugan tränade lite och jag va hennes tränare. som jag körde med henne MOHAHAHAHA. tillslut blev de över varmt och vi blev uttråkade så vi gick in och chillade lite inne. diskade och damsög och så vidare. blev ingen lunch med mamma utan vi flyttade fram den till onsdag ist.
iaf vid 2 duschade jag o gjorde mig klar sen tvingade fru mig att köra henne. men hann dock bara till vellinge så jag dumpade henne där. sillamarknaden höll på att flytta så de va långa köer.
kom iaf till jobb 14.59 det kallar jag skillat. ^^
jobb flöt på jobbade med Bm och florim. skoj att ha den lilla filuren hemma igen =)
vid 19 kom emma så då satt vi och sanckade o hade oss mellan kunderna. sen när jag slutade fastnade jag i djupa samtal med fredde. så hjälpte honom att fixa frukten i typ en halv timme. som tack fick jag blåbärs fläckar på min tröja (Y) perfekt. hahaha.
halvtimmen efter det ägnade jag åt att sitta o kolla på florim när han jobbade dock snackade vi en del oxå haha och tur va väl de hahahaha. sen beslöt jag mig för att köra hem.
och nu är jag hemma. har prövat igenom alla kläder som jag fick med posten idag mycket fint fint. =)

ikväll blir de en lugn kväll med prison break som har premiär idag wiiie:D  love it.
i morgon blir det jobb 8-13 sen ska jag ner till jobb igen vid 15 och ta hand om cigg och snus leveransen (Y)
men men ska gå nu.


ps. saknar min fru redan. har så sjukligt kul med dig din lilla fis. vi är så lika på så många sätt och det finns inget underbarare än dem kvällarna du sover här när vi ligger och sjunger oss till sömns i min säng.  DET ÄR KÄRLEK DET (L)

mysdagar =)

långt om länge så dök sho och louise upp hos mig igår. frugan har minne som en guldfisk och glömmer var jag bor och sånt. riktig tönt. iaf direkt när dom kom åkte vi till stranden. hello mycket folk. fast det va över skönt. trots att det va algblommning i havet så badade var och varannan sekund kändedes det som. hade med oss melon och sen gick vi och käkade glass. dock va hela skanör kaos eftersom det är sillamarkanaden nu så alla parkringar va tagna. utom en WIIIE. tur att bettan är liten och får plats överallt nästan. (Y)
iaf när klockan va halv 6 åkte vi till burer king i hö hölr klockan va halv 6 åkte vi till burer king i hölhöllr klockan va halv 6 åkte vi till burer king i höllhöllviken och käkade. sen körde vi hem till mig och vhillade lite igen.
därefter blev de duschen för alla tre sen fixade vi oss. därefter körde vi  louise hem och körde vidare till citygross där vi handlade lite. sen hämtade vi upp akeem och hussni.
sen blev de mys på Bo01 med grillat osv. skit mysig kväll. sen va kvällens höjdpunkt när ali kom. söta lilla älskling. som vi saknat honom. han hade dock med sig oskar som inte va lika roligt HAHAHAHAHHA
iaf det blev mys på Bo01 till 2. sen körde jag sho och oksar hem sen vidare hem och jag deckade dirr.




när klockan ringde 7 i morse ville jag bara dö. fy fan. men upp och hoppa o in i duschen. öppnade med vero =) wiiie så de va chill. men eftersom de inte fanns så mkt att göra så satte dom mig i brödet. så fick baka bröden och sen hela dagen fick jag fixa med massa annnat =) och vid 3 slutade jag.
sen körde jag david till höllviken och därefter hem och deckade. och alltid när jag ska sova så skickar hela sverige sms så fick inte så mkt sömn. =( vid 6 vaknade jag igen så då körde jag o hämtade fru. sen handlade vi. träffade Säsan oxå. skit skoj att se han tjockisen igen. =)
efter de körde vi hem och lagade tacos sen nu har vi mys. wiiie
i morgon blir de jobb 15-20 och innan de kommer mamma hit och käkar lunch med mig och fru. Underbart.
ha det

<3



sometimes I miss those days more than ever

sömnproblem

god morgon, lovade ju att jag skulle skriva ett inlägg om firmafesten med bilder osv men jag kan inte lägga in bilder =/ varken här eller på facebook. så det får komma sen när jag kan igen.
jaha igår blev det inget göteborg eftersom en av tjejerna jobbade över och vi ville inte åka utan henne. så jag hade en tvätt och städ dag. sen åkte jag till jobb och handlade och lämnade veronicas saker. han där skog från Mff va och handlade så de va spännande att kolla lite närmre på honom än att bara se honom på tv hahaha. sen hade jag bara en myspyskväll. dock kunde jag inte somna. då av lite olika anledningar så runt 1 tog jag en promenad sen lyckades jag somna (Y)

vaknade för en timme sen, ringde o väckte fru och nu sitter jag och väntar på henne. vi ska till stranden och glassa. sen ska jag hämta veronica på jobb vid 1 så ska hon joina oss on the beach =) myssss.
just de, det blev inget Dk heller idag eftersom alla klagar på att det är för varmt, någon ska jobba and so on. så ikväll blir de grillning på sibbarp med folket. wiiie.

men ska käka lite frulle nu sen är det stranden =) ha en bra dag

.

har faktiskt glömt av visa min ursnygga bikini som jag fick hem i dagarna.
som sagt är det sjukt snygg och inte nog med det, den är praktisk som bara den.
eftersom man snabbt och enkelt kan ta av banden på överdelen utan att behöva
knyta om den 23 ggr. utan de är som på Bh:ar. och sen sätter
man på banden lika snabbt igen när man ska bada.
verkligen älskar den
mycket vacker och för övrigt
den dyraste bikinin jag äger. såå ja. haha


underbart väder och ännu underbarare människor

god kväll mina sköna.
i går vaknade jag brevis fru vid 10. packade matsäck och åkte ner till stranden. blev inget bo01 för vi pallade ej. hade sjukt mysig dag med massa bad, skratt, sol, glass och musik =) älskar dig så dödligt mycket. du är underbar. (L) vid halv 4 skyndade vi oss hem till mig o bytte om. sen kom vicktor o hämtade oss så  åkte vi till Florims brors jobb för han skulle byta däck på vicktors bil. efter de lämnade vi av sho sen fortsatte jag o vicktor till stan, hämtade ut min mobil som va klar på lagning och efter de blev de Bk.
därefter va klockan halv 7 så då körde vi hem. jag hoppade in i duschen sen slängede jag mig i bilen o körde till jobb och hämtade veronica, florims syster. sen körde vi hem till mig och fixad oss. wiiie.
sen berättar jag om firmafesten i ett annat inlägg när jag kommer hem igen, med bilder osv. =)

i morse vaknade jag 11. tog på mig bikini sen körde jag o hämtade Fru och hennes två brödrer. därefter körde vi till Bo01 låg o stekte där en stund sen blev de pizza och därefter träffade vi julie, janne, thomas, benji och hela de gänget. så vi la oss med dom ist. över mysig dag med sjukt mkt sol och bad. älskar dessa människor asså.. helt underbara.
efter en stund kom jasse med och slog sig ner med oss en stund sen vid 6 gick min parkering ut så då bestämde vi oss fär att dra hem. så körde familjen Ewazzada hem och därefter körde jag jasse hem sen nu sitter jag hos mamma o pappa. pernilla a.k.a. big sis är här så tänkte att jag skulle käka här innan jag kör hem.

i morgon blir de jobb 9-15 och därefter blir de göteborg med my love. sen på lördag blir de tivoli med hela ligan ska bli över nice. men men ska dra nu. byebye

RSS 2.0