kvällen igår.

STREEEEEESS.
nu är jag hemma med andan i halsen. har hunnit duscha, sminka mig och slängt på mig jobbekläderna på 20 minuter. det kallar jag skillat ^^ och just nu spelas min favvo låt på radion, knock you down. har fastnat på den låten och det finns ju sina anledningar höhö.
kvällen igår va mysig. efter jag hade vilat en stund åkte jag ner till jobbet vid 7. hjälpte vero att städa hela delin och florim och vicktor va jobbigare än jobbigast.. sen när vi skulle gå så hade idioterna (dem igen) satt massa lastpallar runt hela min bil och tagit ut vindrutetorkarna mm. och vi skrattar så mkt samtidigt som jag kokade till max. fast lite roligt va det med som sagt skulle jag aldrig erkänna det för dom.
iaf sen körde vi hem till vero. jag satt o socialiserade mig med familjen seremeti medans vero duschade. därefter stack jag, vero och tina till veros lägenhet och därefter till kina resturang. mumsigt. satt där och snackade massa sen körde vi och hyrde film. dock kollade vi aldrig på filmerna.
när vi kom hem satt hela familjen och snackade lite. fördå hade florim oxå kommit hem. sen blev det tv. och nördarna florim och agron spelade tv spel. haha. Geeks.
sen långt om länge blev de sängen.
och sen blev det en lugn morgon. vero skulle iväg och kolla tv osv. så då stack jag hem. och om 4 minuter börjar jag. ojsan hoppsan. måste rusa ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0