30 oktober

nu äntligen är jag klar. det där med kläder har jag inte haft speciellt svårt för innan men idag då jävlar. men det blev en väldigt enkel outfit idag, jenas, tubtop och en kofta. jag pallar helt enkelt inte. och i bowlinghallarna är det endå så mörkt haha.
nu ska jag iaf köra till robin sen kommer dom andra dit så ska väl grabbarna ta en öl eller två. själv ska man va nykter eftersom i morgon kommer det bli mer alkohol än vad som är bra för mig. jaa mamma för det kommer det. 
det roliga är att jag absolut inte är en Törringe-människa. men det är evelina mfl som har övertalat mig att följa med och sen samma sak gäller robin. han är heller ingen sån människa. men i morgon då jävlar ska vi vara sånna människor så det räcker och blir över. ser framemot det grabbar ;) 
nä nu måste jag gå. vi hörs väl på söndag om jag inte är för bakis för att skriva ha en trevlig helg. 

ps, grattis älsklingsnelson  på födelsedagen i morgon. om jag glömmer bort att ringa och sjunga för dig. (L)

hejhopp

tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan det blir käk.
igår va ju en döö mysig kväll med flickorna. sen begav jag o evelina oss hem till evelina. satt helt döda och trötta och kollade tv. sen kom robin oxå förbi en stund, alltid lika skoj =)
sen efter han gott runt 20 i 1 så däckade jag och evelina.
i morse va det upp och hoppa in i badet sen till jobb. konstigt nog lyckades jag inte väcka någon i familjen nilsson när jag bökade och hade mig på morgonen.
jobb gick iaf bra och när klockan slog 2 körde jag hem till evelina igen, snackade massa skit och körde o kastade lite saker efter helgens bravader. dock upptäckte jag att ngn har kört in i min bil så där är en stor buckla =( så på måndag ska jag till polisen och anmäla så ska dom fota osv.
evelina började jobba 4 så då stack jag hem till mor och far. nu är det snart käk sen ska jag hem och duscha.
sen ikväll blir det bowling med robin och hans vänner. ska bli spännande.
sen ska jag nog hem till evelina och mysa med henne och linda.
i morgon är det jobb 10-19 sen förfest sen blir det törringe. mohahaha
ska bli ball.
men nu ska jag dra. ha en trevlig kväll för det ska jag ha!

Hola!

hej allihopa!
dagen igår va mys, hann med väldigt mycket här hemma. sen körde jag in om mamma o pappa innan jag stack till evelina där linda oxå va.
mysigt att träffa mina flickor en stund. därefter körde jag hem till robin. satt där och hade det mys som vanligt innan vi gick mot bion. fast alla sa att 2an va dålig så tyckte jag att den va bra. och det va verkligen super mys.
sen efter det vandrade vi hem till robin igen i regnet. för fy fan va det regnade.
därhemma fortsatte mysandet och jag somnade så gott en stund tills jag vaknade till liv igen.
när klockan blev lite mer körde jag och hämtade linda, evelina, tjorven och rufus på etage därefter blev det mc donalds sen lämnade jag alla innan jag och evelina körde hem till henne.
natten blev dock inte så rolig eftersom jag inte mådde så bra.
klockan 8 i morse ringde jag och sjuka mig från jobb för jag kände mig inte så bra.
klockan 11 körde jag o eve och hämtade linda sen blev det frulle och mys hos evelina sen städade vi hela huset. ritkigt duktiga om jag får säga det själv.
vid 5 lämnade vi linda hemma sen körde jag och evelina till mig så duschade jag sen mötte vi upp linda och hanna på willies och där shoppade vi loss. sen hem till mig och lagade fondue med massa såser och pommes. myspys. dööö gott blev det iaf. =)
nu sitter vi och kolla på bröstcanser galan och har det skit mysigt.
ikväll ska ligan sova hos evelina igen sen i morgon ska jag jobba 9-14 döö chill pass =)
och på kvällen ska jag hänga med robin och hans kompisar och bowla. kan bli spännande eftersom jag suger på bowling. men men ska va social nu. ha det.



jag och mina brudar i fredags <3


<3

Nelson säger:
kaos dessa tjejer fattar inte vi älskar dig för att du är du one of a kind.

när mina älsklingspojkar, som jag alltid hängde med 24/7 innan skriver sånt här till mig, så faller en tår från mitt öga. det va jag och dom. alltid. gud vad jag älskar dem fortfarande.


update

shiit pommes vad jag har samlat vuxen poäng idag. måste skryta lite vad jag har haft för mig en dag som denna.
jag har diskat, städat, tvättat, vatt och handlat högtalarsladdar, handlat mat, fyllt på motorolja och spolarvätska på bilen, städat undan lite i bilen, betalt räkningar och tvättat min vinterjacka. japp jag får aldrig tummarna loss att åka och lämna in den på kemtvätt så jag slängde in den i tvättmaskinen. och sen kom jag på att jag inte hade några tennisbollar så det har jag införskaffat nu med. känns verkligen skit bra att ha hunnit med så pass mycket och klockan bara är 2. underbart.
töserna ska kasnke till etage ikväll igen och jag vill verkligen med. men som sagt ska jag på bio ikväll men det kommer fler tåg. nu ska jag laga mat sen ska jag lägga mig i ett varmt bad med massa badskum i och vänta på att evelina kommer hem. saknar den lilla räkan nu faktiskt.
dock känner jag att jag börjar bli sjuk så det är verkligen inget okej eftersom jag inte har tid med sånt trams.
men jag hoppas det blir bättre eftersom vi ska ut och svira i helgen. nä nu ska jag fortsätta att vara duktig. ha det

.

jag förstår mig inte på alla dessa människor som ska lägga sin näsa i blöt hela tiden. sköt ditt eget och gör så att du får ett bra liv istället för att lägga dig i mitt. och vet du vad dina åsikter om mig rör mig inte ens i ryggen, inte ens lite. det är bara så synd att du har ett så tråkigt liv att du måste lägga ner energi på hur jag lever mitt.
det är just detta varför jag inte gillar att umgås med tjejer. jävla dramaqueens hela högen, varför lägga ner massa energi och snacka skit om andra när man för det första inte har en aning. sen det patetiska av allt, skriva i sin blogg om hur jag är. fuck off.

28 oktober

varför är det så att när man är ledig och verkligen får sova ut så kan man inte?! döö irriterande.
igår va jag som sagt på jobb, jobbade 8-14 så det va över skönt, dock hände allt när jag skulle gå hem så jag fick jobba över till kvart i 3. därefter bytte jag om och körde mot ikea. väl framme på ikea väntade big sis, kusin, lill sis och svåger. sjukligt va mycket folk där va, helt galet. själva ikea va ju rätt stort o fint och så men inte riktigt så märkvärdigt som jag har fått för mig att det skulle vara.
iaf efter det körde vi och käkade sen mellan landade vi på plantagen för jag skulle handla lite blommor, träffade på rebecca för hon jobbar där =) sen körde vi vidare till biltema där jag handlade spolarvätska och motorolja. sjukt tråkigt men det är ett måste.
när klockan närmade sig sju va jag döds trött så då åkte jag hem till robin. hyrde film på hemmakväll, män som hatar kvinnor eftersom han inte sett den (och nu har jag sett den ca 5 ggr) sen handlade vi massa onttigheter och därefter vandrade vi hem till robins lägenhet. galet mysig kväll faktiskt. sen när klockan slog 1 gick min parkering ut så då följde robin mig ner sen körde jag hem.
och när jag kom hem somnade jag dirr.

i natt har jag vaknat en miljon ggr för jag har den sjukaste hostan. blää. men när klockan va runt 10 gick jag upp och smsade till evelina och hon är ju bara sååå torr så det finns inte. hon åker lastbil idag. japp.
så jag samlade ihop alla smutstvätt och gick ner o började tvätta. dock såg jag att jag inte hade tvätttid förrän kl 2. men jag fattar inte vårt tvättsystem riktigt ännu. men det kommer väl.

dagen ser iaf ut på följande, hade tänkt att bada o bara ha det mys fram till evelina är hemma igen. kasnke att jag åker till clas olsson och handlade högtalarsladdar så pappa kan hjälpa mig att koppla in min förstarkare. sen ska jag fylla på alla saker till bilen. därefter blir det nog träffa evelina ikv innan jag ska hooka upp med robin för bio. japp, jag har tvingat honom att gå och se flickan som lekte med elden med mig eftersom alla andra är så sega. så det blir nog en bra dag idag. =)

26 oktober

först av allt vill jag hälsa släkten välkommen till min blogg, eftersom den va det stora samtalsämnet på mormors födelsedag idag. och sen för det andra vill jag be om ursäkt för världens sämsta uppdatering dessa dagar. men som vanligt har jag haft fullt upp.
så för att stilla alla nyfikna små läsares behov så kommer här en liten update!

i fredags va det som sagt jobb 9-18. därefter begav jag mig till evelina där hon och linda va. jag hoppade in i duschen och efter en stund kom beccy och hanna oxå, och även björn. så då började vi dricka.
när klockan närmade sig 8 kom resten av brudarna och krökandet fortsatte. vi lekte lekar och hade allmänt skoj. runt 22  va verkligen hela huset fullt och alla va på G. riktigt skoj hade vi när vi satt och sjöng och hade oss. dock deckade jag och beccy efter vi hade haft lite deep talk men sen när stjärna hade väckt mig va jag verkligen på G igen. kvällen va sjuktligt rolig och efter en massa snack så gick vi och la oss runt 4 men eve, linda och olivia höll igång ett tag till, dock orkade jag inte höra på deras kackel så jag somnade gott.

på lördagen väckte olivia mig klocna 8 och jag körde henne hem, sen åkte jag hem till evelina igen och sov. sen vaknade vi vid tio och gick in till linda och snackade lite. men alla mådde bajs så dom gick o la sig igen så jag gick upp till isabella och kollade film med henne. sen när dom andra vaknat till liv började vi städa o hade oss. och vipps som det va kom robin oxå hahaha. riktigt fula och skabbiga va vi men det sket han i haha. sen när han hade stuckit så fixade vi oss och körde till Mia. där vi töser käkade tacos och sen blev det Party party. dock höll jag mig nyckter den kvällen. men fy fan va ball jag hade. vi va ca 35-40 pers i mias lägenhet så det va döö ball.
när klockan närmade sig lite över 3 packade jag in en lite smålullig stjärna, en robin och en ännu fullare evelina i bilen sen dumpade vi av stjärna sen åkte vi tre hem till evelina och käkade mackor och snackade skit innan vi däckade.

klockan ringde halv 9 på söndagsmorgonen så då hoppade jag upp ur sängen och in i badet sen vidare till jobb. kände mig så sjukt sliten, känns att man börjar bli gammal nu höhöhöhö. efter jobb åkte jag åter igen till evelina där hon och linda befann sig. sen kom robin förbi en stund så det blev lite chill. sen när han stack kom björn oxå så då stack vi till mc donalds och käkade. och runt 2 gick vi och la oss. en riktigt härlig söndag det.

i morse vaknade vi av att björn kom in och väckte oss runt 11. fy fan för dig. så då gick vi upp sen kom annicka och hanna med bullar så då blev det frulle innan jag begav mig till jobb runt 2. dock slutade jag igen vid 19 så det va över skönt. körde till mormor där det va fullt kalas för henne. mysigt att träffa hela tjocka släkten =)
sen runt 22 körde jag med mamma o pappa hem så satt vi och snackade och kollade på de tv programet där sasans bror är med. och för en stund sen kom jag hem.

helt galet underbar helg om jag får säga det själv. evelina ringde för en stund sen, full som vanligt för dom skulle till etage ikväll. jag sket i att följa med för jag börjar 8 i morgon. men jag hoppas dom har ritkigt ball.  hon sa iaf att hon saknade mig och att hon ville att jag skulle komma och sova hos henne ikv. men vi får ta det en annan dag. saknar iaf henne. =(

i morgon är det som sagt jobb 8-14 sen ska jag nog en runda till ikea med sis och kusin. därefter ska jag hem till robin och chilla. och det ser jag framemot.
nä nu kallar min renbäddade säng på mig. så nu ska jag nanna.

hörs väl i morgon.

22 oktober

så ja då har man färgat håret oxå och nu är det så äckligt mjukt. blää.
dagen har varit underbar. på jobb va det kaos iochmed ombyggnaden och alla målare osv. men vi har fått vår nya disk och den är fin haha. efter jobb åkte jag till min lilla älskling evelina. där va 14 andra brudar så då blev de kakor osv. döö mysigt. sen när mammas pojke började så bänkade vi oss framför tven. sen runt 11 körde jag och evelina hem till mig igen. gud vad jag älskar den tösen. är så glad att vii har tagit upp vårt häng igen. innan va vi alltid och nu är det så igen. underbart.
i morgon är det jobb 9-18 sen ska jag hem till evelina igen så ska i töser förfesta innan dem andra kommer. dock ska jag möta upp sis först för att hämta lite sprit som hon så snäll har handlat till mig.
sen slaggar jag nog hos evelina så ska vi ha en riktigt mysig bakisdag på lördag. me like.
nu kallar sängen.sov gott.

KÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK

som alla vet hade jag en punk-period innan. inte så att jag va punkare men jag doooog för artister som simpel plan, good charlotte, avril mfl.
och denna låten va en av mina favvislåtar och hela dagen igår och idag har den bara poppat upp i min hjärna. LOOOOOOVE IIIIIIT!


diskat, tvättat och handlat. underbart

i morse vaknade vi klockan 10. båda två på samma gång. riktigt sjukt. sen låg vi kvar och snackade och hade det mys innan vi gick upp och fortsatte med evelinas plugg sen stack jag ner till tvättstugan och började tvätta. hade en super trevlig granne där nere som hjälpte mig. sånt uppskattas. =) runt 12 åkte vi till öb och sen snabbt in om willies för att handla te, mjölk, pålägg och bröd. sen åkte vi till hemmakväll och lämnade tillbaka filmen sen dumpade jag evelina på hennes skola. och perfekt tajming blev det eftersom tvätten va klar så då tog jag den med mig upp (Y) perfa. nu ska jag slänga mig i badet sen är det jobb om en timme och 45 minuter. =)
och eftre jobb är det evelina o C/O som gäller. ska bli mys.
nu ska jag vika tvätten medans badkaret fylls med hooooot hooot vatten. wiiie.

Grattis my love



idag är det ingen vanlig dag för idag är det evelinas födelsedag hurrahurrahurra!
Grattis mitt hjärta i kväll och i morgon ska detta firas. =)
love you.


21 oktober.

hello hello
evelina och jag kom nyss hem. dagen har spenderats med evelina o C/O.
började ju med att jag vaknade alldeles för tidigt för en ledig dag. så pappa kom hit och käkade frulle med mig sen tog jag på mig och körde till evelina. efter ett tag kom björn sen stack vi till coop och handlade, avslutade sedan det med mc donalds. därefter körde vi hem till evelina och började baka. linda kom och joinade oss oxå. sen har vi haft en slappedag och ett tag fick vi ett ryck och lekte kurragömma. hahaha vi är roliga vi.
sen kom fredde med och vid 10 jag och evelina hem en runda till mamma o pappa o hämtade sprit till helgen och mina brev och nu är vi hos mig. wiiie.
och det menas med att jag slipper sova själv i natt. =)
i morgon är det jobb 14-19 sen är det kärringaramys hos evelina med kaffe och kakor. min lilla loppa fyller ju år. sen får vi se hur det slutar. på fredag är det först jobb 10-18 sen är det fest hos evelina igen. wiiiihoo. kommer bli ball. sen har jag fått igenom min önskan om att va ledig på lördag så då ska jag ha en riktig bakis dag. me like.
nä nu ska jag och evelina "plugga" lite. ha det

21 oktober

god morgon.
idag är jag ledig och jag hade tänkt att sova till 12-1 något. men det sket sig eftersom jag glömt att stänga av min klocka så 06.45 ringde den och därefter har jag somnat och vaknat om vartannat. döö störigt. sen vid 10 smsa pappa och därefter ringde så jag gav upp. så nu sitter jag här.
dagen idag blir nog en lugn dag, tänkte käka frukost sen kommer pappa och sen ikväll hoppas jag att få träffa evelina sen blir det nog bara en chill dag.
fy fan vad jag älskar livet nu asså. riktigt underbart.

.

så ja då är jag ensam igen. kvällen va bra, den blev mycket bättre än vad jag vågat hoppats på. hahaha
och middagen blev lyckad trots allt. wiiie
synd bara att jag inte fått träffa evelina =( tror hon sover nu eftersom hon inte svarar på mitt senaste sms. blää.
kanske får se mitt lilla hjärta i morgon ist?
nu ska jag iaf tvätta av mig sminket sen ska jag nanna. sov gott

20 oktober

hello hello!
ursäkta för mitt korta inlägg igår och min extremt dåliga uppdatering dem senaste dagarna. iaf efter jag skrivit blogg igår så blev det verkligen sängen direkt. dock va jag så arg och irriterad att jag kokade hahaha. men allt blev bättre när mamma ringde för hon hade läst min blogg och blivit lite orolig men efter samtalet med henne känndes allt bättre, som vanligt.
har iaf kommit hem från jobb nyss. jobbade 8-14 helt okej dag men mycket att göra. så nu tänkte jag slänga mig framför pearl harbor (som för övrigt är en av mina favvis filmer) och därefter lägga mig i ett varmt bad  om jag hinner dvs. just det, jag tog en runda ner om tvättstugan efter jobb och utforskade den. har bokat två tvätt tider och självklart va den inte ledig i morgon när jag är det, så det fick bli tvätt tid mellan 07.00-14 på torsdag. hinner nog slänga in en eller två maskiner tvätt innan jag ska jobba.

helgen för övrig har varit underbar. har iförsig jobbat fredag, lördag och söndag som vanligt. men trots det har helgen varit full med fest, kärlek, bakfylla, evelina, mamma&pappa, övernattning hos M&P, träffat sis en runda & träffat gammla vänner från förr. och det sjuka är att jag har hunnit med allt detta fast jag jobbat varje dag 10-19. är man inte grym då? joo för det är man
som sagt är jag ledig i morgon, på torsdag är det jobb 14-19 (igentligen 22 men maggi tar mina 3 sista timmar) och efter jobb ska jag hem till evelina och pussa på henne eftersom hon fyller år och där blir oxå en liten tjejkväll wiiie, på fredag jobbar jag 9-15 tror jag och sen på kvällen blir det utgång (LÖNEN KOMMER WIIIIE) för att just fira evelina, lördag har jag hoppats på att få va ledig för jag hade tänkt att ha en riktig bakisdag då men man vet aldrig annars jobbar jag 10-19. och sen söndag är det jobb igen 10-19.

det sköna är att mitt vanliga pass börjar nu igen så nu är det goodbye med 10 timmars pass var och varannan dag. gillar dock inte att jag måste va med på inventeringen nästa lördag. blää.
nä nu måste jag gå så jag hinner med allt jag hade tänkt att göra. ha det

.

just nu är jag så trött och så full av irritation att jag nog ska gå och sova, annars kommer nog fel personer bli drabbade tyvärr =(
har varit svin dålig på uppdatering i helgen men jag har inte haft tid.
i morgon är en ny dag och jag hoppas på en bättre dag än denna. ha det

hej å hå

igår kväll kom sis hit, så käkade vi fläskfilee och pommes med bea sås. sen stack jag o hämtade evelina sen hade vi mys hela kvällen och nu ska vi snabbt till stan och fixa lite ärende innna jag börjar jobba. hörs sen

15 oktober

som sagt va dagen igår helt perfekt för att just va en "ledig dag". började med att jag vaknade upp med evelina sen lämnade jag henne och åkte till mammi. så käkade vi lunch och jag fick massage. å sjukt underbart.
därefter körde jag hem, snackade lite snabbt med vero och därefter började jag baka. haha. men jag insåg snabbt att jag inte hade allt hemma så jag promenderade till affären. därefter va det hem igen och fortsätta med bakandet och sen städa av lite snabbt, med kvasten. japp min damsugare är sönder.
sen tog jag ett snabbt bad och efter det gick jag och mötte robin.
sen blev det snack o annat trevligt hela kvällen, dock vägrade han äta med mig för han inte va hungrig. hahaha.
sen runt 23 kom evelina och joinade oss och efter en stund stack robin. mycket trevlig kväll om jag får säga det själv =)
jag vet att jag alltid säger att det tar emot att gå upp men idag va det hemskare än hemskast. hade helt underbar dröm och när klockan ringde sov jag vidare lite till sen va jag verkligen tvungen att ta mig upp. dock låg evelina kvar och sussade så sött.
när jag väl va påväg till jobb så va det köer osv eftersom dom håller på att bygga om men jag hann precis stämpla in mig 09.00 (Y) och verkligen alla stressade mig, och jag stressade florim för han skulle ge mig nycklarna till service hörnan. höhöhö.
iaf dagen har flytit på och än en gång har jag läst alla roliga tidningar. dock har jag smsat med evelina och robin hela dagen så lite tidsfördrift har det endå varit.
flur kom oxå in så vi satt och käkade lunch tsm sen efter 1½ timme stack han och jag återgick till mina tidningar.
när klockan slog 19 va ingen gladare än mig så jag körde snabbt till min gamla lägenhet och kollade läget och nu är jag hemma. ikväll kommer nog bigsis förbi och evelina ska sova hemma =( blää
så det blir en ensam natt i natt.
dock börjar jag inte förrän 13 i morgon och det menas med sovmorgon wiiie.
sen är det jobb 10-19 både lördag och söndag, sen på lördag ska jag hem till evelina och partaja sen slaggar jag nog där och på måndag jobbar jag oxå till 19 och på tisdag har florim (eller jocke) tagit mitt pass eftersom jag ska ha några nissar här som ska byta fönster och fixa o ha sig. så då är jag "ledig" och likaså på onsdag
så än en gång får jag trevlig besök på kvällskvisten dock med mat denna gång hahaha.

nä nu ska jag slänga mig framför tven. ha det.

natti

nu säger jag godnatt efter en super härlig och mysig kväll, evelina kom för en stund sen igen så nu ska vi nanna. i morgon är det jobb 9-19. blää sov gott

ÄLSKAR LÅTEN


14 oktober och nymasserad. kan inte bli bättre

kom hem för en stund sen från mamma. underbart skönt med massage och eftersom jag har ont överallt och är mega stel så somnar jag alltid för att inte känna smärta. älskar att få massage. det är inte alla som har en massör till mamma inte.
iaf när jag kom hem va här helt tomt, ingen evelina =(
men det luktar dock evelina i hela lägenheten. haha. saknar henne redan. buuuh men vi kommer ju ses på lördag om inget annat, sen kommer hon inte nanna här så mycket nu dom två följande veckorna eftersom hennes föräldrar ska på semester och hon ska passa deras hus. =( så jag tänkte att om inte hon kommer hit så får jag väl komma till henne så är det med det.
nu täänkte jag städa undan och fixa lite bland annat så ska jag baka. har blivit sjukt baksugen alltid. sen ska jag lägga mig i ett skönt bad och bara njuta. =)
hörs kanske senare annars hörs vi ikväll.

14 oktober

god morgon mina sköna.
har haft så många sjuka drömmar i natt, helt sick eftersom jag aldrig drömmer.
iaf vaknade vid 9 och va så kissig så jag gick på toa sen somnade jag gott igen. för en stund sen ringde evelinas mobil så vi vaknade och det första hon säger är: va fan hände med mitt hår i natt? HAHAHAHA hon hade planerat att det skulle va helt fint men det blev katastrof MOHAHAHAHA så nu har tönten duschat igen och nu går hon runt och sjunger och dansar hahaha. jag älsakr det. fast hon är skit ful när hon gör det.
nä nu blir det frulle sen ska jag va hos mamma om en timme för massage. wiiie
sen hem och städa tänkte jag.
hörs sen mina vänner.

ännu en dag med jobb och massa mys

det blev ett snabbt inlägg innan så jag tänkte utveckla det nu.
i morse ringde klockan halv 7 men jag låg kvar till kvart i för jag va sååå trött.
iaf upp och hoppa och in i duschen precis som vanligt. därefter körde jag till vero och hämtade upp henne.
lixom alla andra tisdagar va jag först i frukten sen i kassan och i servicehörnan.
sen den sista timmen har jag rastavlösningar men då satt jag bara och snackade med Flur eftersom han är vår postgubbe på jobb. pratade lite minnen och så i en hel timme.
efter jag slutat handlade jag med min några cheesburgare och körde hem. och som sagt va evelina här hemma då. så efter ett tag körde vi och handlade och därefter direkt hem igen och efter en stund kom björn så käkade vi och snackade en massa. kollade även på DH och ugly betty och nyss stack björn och evelina ligger i badkaret och sjunger hahahaha. hon är söt hon min lilla sötnos.
vi fixade även en nyckel till evelina, dock gick den inte att kopiera eftersom jag måste snacka med min fastighetetsägare först för att få tillstånd. men hon fick bigsis nyckel så länge eftersom hon endå inte är här så mycket och evelina har blivit min nya sambo vi tillochmed handlar tillsammans sen lagar evelina mat och jag plockar undan och diskar. japp det är så sysslorna är uppdelade. och det har jag inget emot.
i morgon är jag ledig så då ska jag till mamma och få massage och evelina har skola sen ska hon ut och äta och fira sin mormor men bara för det kommer jag inte ha en kväll i min ensamhet inte.
nä nu ska jag tvätta av mig sminket och sen blir det väl som småningom sängen.
har sovmorgon i morgon och det ska bli skönt.

mammi om du läser detta så kommer jag nog inte till dig förrän 11 halv 12 i morgon eftersom evelina börjar 20 i 1. men jag ringer dig i morgon.



min älskling just nu!


13 oktober

hej hopp! nu är jag hemma från jobb. har varit en kort dag idag, helt perfekt dock har jag fått tillbaka min yrsel. =( iaf när jag kom hem va evelina här. så nu ska vi fixa lite ärenden. skriver mer sen

natti

nu har vi nyss kollat klart på den segaste filmen jag sett på länge. men han är snygg, han som spelar huvudrollen.
iaf vi fick ett ryck och körde till hemma kväll 5 minuter innan dom stängde. handlade massa godis och hyrde film. sen åkte vi hem och satte igång den. dock blev det ett avbrott när vero och florim kom föbi för vero skulle låna mina teoriböcker. sen fortsatte vi kolla efter jag snackat lite med Robin. mohahaha.
och nu släckte evelina ner allt så nu ska vi nog sova hahaha.
hon fick nyss ångest för hon inte skrivit blogg mohahha.
anyway sov gott för det ska jag göra, dock ska jag upp kvart i 7 för att sedan hämta vero och därefter är det färd mot jobb.

12 oktober

hej mina kära vänner!
dagen idag började med att klockan ringde kvart i 8. va inte alls sugen på att gå upp när jag såg att evelina låg kvar i sängen. men in i duschen och iväg till jobb. och där va verkligne allt klydd. hela förmiddagen va bara förjävlig men jag fixade allt till slut. duktig som jag är.
sen när florim började höll han mig lite sällskap och sen när vero kom vid 5 så gjorde hon det samma. =) underbart. så efter 10 timmars jobb åkte jag hem och då möttes jag av en glad evelina och en super fint städad lägenhet och mat på bordet. kan det bli bättre?
riktigt underbart. hon är söt hon min lilla älskling.
btw har evelina tagit upp det där med blogg igen så besök henne gärna, nilssonevelina.blogg.se 
nä nu är det mys i soffan ha det!



sååå småå. aaaw



hur känns det att ständigt leva i oro och svek?


11 oktober.

efter fotbollen igår så  gick jag o la mig dock vaknade jag vid 3 när pappa och thomas kom för att jag hade somnat om när dom ringde hahaha. så jag körde dom hem sen gick jag hem och sov vidare. va riktigt trött när klockan ringde i morse men sånt är livet. jobb va lite roligare idag eftersom jag snodde delins plinga så när kunderna kom plingade dom på plingan så rusade jag dit. sen den sista timmen hjälpte jag vicktor med "hål i hyllan" mkt trevligt. har jobbat hela dagen med vero och maggi så bättre än så blir det inte.
när jag slutat handlade jag lite sen körde jag christel hem och när jag kom hem va älsklings evelina här så nu har vi myspys. i morgon jobbar jag mellan 9-19. usch fy. sen ska jag hem till eve som kommer befinna sig här medans jag jobbar. wiiie. sen på tisdag jobbar jag 8-14 och sen är det mys igen med eve tror jag sen på onsdag är jag ledig och på kvällen får jag besök. wiiiiiiie.
sen tosdag, fredag, lördag och söndag är det jobb igen. denna veckan jobbar jag 50 timmar så kommer nog va rätt död sen. och veckan efter det är det oxå en vecka full med jobb dvs 50 timmar då oxå. sen börjar mitt schema som vanligt och det är skönt.
nu ska jag va social. haaj


11 oktober.

efter fotbollen igår så  gick jag o la mig dock vaknade jag vid 3 när pappa och thomas kom för att jag hade somnat om när dom ringde hahaha. så jag körde dom hem sen gick jag hem och sov vidare. va riktigt trött när klockan ringde i morse men sånt är livet. jobb va lite roligare idag eftersom jag snodde delins plinga så när kunderna kom plingade dom på plingan så rusade jag dit. sen den sista timmen hjälpte jag vicktor med "hål i hyllan" mkt trevligt. har jobbat hela dagen med vero och maggi så bättre än så blir det inte.
när jag slutat handlade jag lite sen körde jag christel hem och när jag kom hem va älsklings evelina här så nu har vi myspys. i morgon jobbar jag mellan 9-19. usch fy. sen ska jag hem till eve som kommer befinna sig här medans jag jobbar. wiiie. sen på tisdag jobbar jag 8-14 och sen är det mys igen med eve tror jag sen på onsdag är jag ledig och på kvällen får jag besök. wiiiiiiie.
sen tosdag, fredag, lördag och söndag är det jobb igen. denna veckan jobbar jag 50 timmar så kommer nog va rätt död sen. och veckan efter det är det oxå en vecka full med jobb dvs 50 timmar då oxå. sen börjar mitt schema som vanligt och det är skönt.
nu ska jag va social. haaj


fotboll

lite besviken är jag på matchen mellan sverige och danmark. dock är jag svartsjuk på nelson som nyss skickade sms och berättade att han sitter på portugals arena och ska kolla deras match ikv. därför hoppas jag på att det går dåligt för portugal just bara för att... mohahaha

hejochhå ett ganska negativt inlägg:P

efter två bakistabletter, en alvedon och mina piller så kände jag mig någotsånär fitt för fight idag. när klockan slog nio ringde vero och sa att hennes mamma va påväg till mig för att hämta mig och köra mig till min bil.gulig som hon är, men jag hade ju redan hämtat den.
iaf väl framme på jobb mådde jag sååååå illa och aldrig någonsin har tiden gått så långsamt som den gjorde idag. trodde fan aldrig att dagen skulle ta slut. men jag tjänade nästan 2000:- på denna dag så det tackar vi för. likadant blir det i morgon. jobbar 10-19 i den förbannade service hörnan. jag hatar den, och jag hatar att jobba där. idag har jag haft ca 12 kunder på hela dagen. 12 på 9 timmar. har suttit och läst alla tidningar som finns och jag har tillochmed städat där för jag va såååå uttråkad. och när dom frågade om jag kunde stanna kvar och jobba till 22 så blev det för mkt. men jag va beredd på att göra det för man tjänar endå 600:- på dem tre timmarna men det löste sig på annat håll. åkte inom min kära föredetta granne oxå innan jag körde hem.
och aldrig föörr har jag älskat att komma hem så mkt som jag gjorde idag.
så nu ska jag kolla  resten av fotbollen sen ska jag nog aggera  taxi ikv till min kära far och thomas. sen blir det sängen. i morgon är det som sagt jobb igen och till min stora besvikelse såg jag att dom har ändrat mina pass nu så jag jobbar 10-19 alla dagar nästa vecka i den jävla servicehörnan utom onsdag för så är jag ledig. känner verkligen ångest. USCH.
nä nu ska jag gå.

10 oktober och bakis som fan

kvällen igår går inte att beskriva med ord, helt sinnes.
börjar med att jag kommer hem från valen skit sent så jag stressar som fan och vero ringer och stressare mig ännu mer. runt 5 åker jag till henne oich sen kör vi och parkerar på valen och vandrar hem till sanne. där började vi förfesta (alltså va det redan där det gick snett) sen vid halv 8 körde vi till centiliter och gram för käk.
satte mig bredvid världens bästa fredrik som va helt underbar denna kväll. japp vi fick tre rättersmiddag och en jävla massa sprit. självklart va allt gratis så redan här gick det snett för dom flesta. HAHAHA
vi kom iaf inte där ifrån förän sent ca 12 så vero åkte hem. =( för hon skulle öppna idag. och vad tror ni nadja gör? hon följer med grabbarna till etage. jahapp. väl inne på etage hade vi fått fribiljetter så det va bara att gå in genom vip kön. det kallar jag lyx.
väl där inne beställe jag och florim varsin drink, men min drink fick ett olyckligt slut då fredrik välte ut den efter jag hade druckit halva. men gullig som han är köpte han en ny till mig och när där va halva kvar av den så välter florim ut den(Y) iaf kvällen spann på och vi hade skit ball. första delen av kvällen spenderade jag på dansgolvet med johan och florim. och blev upptvingad på en scen av dom ett x antal ggr. mitten delen av kvällen spenderade jag med fredde på det andra dansgolvet och även johan och jocke. shohoo vad det gick. =)
sista delen av kvällen hookade jag upp med robin som jag stod och snacka med och drack med till jag upptäckte att klockan närmade sig 4. not good not good.
letade efter florim och vi bestämde oss för att dra så det gjorde vi. hans underbara mamma kom och hämtade oss.
så i natt har jag sovit (försökt sova) i 3 timmar. klockan 8 promenderade jag till valen för att hämta bilen. och om 1½ timme börjar jag jobba. känns inte speciellt lyckat eftersom jag är bakis som en gnu. dagar som denna hade jag verkligen velat sjuka mig, men eftersom dom två andra inte kan jobba pga semester osv så får jag jobba själv. jobbar ju BARA till 19 ikv. DÖDA MIG.
nu måste jag göra mig klar. kan tippa på att lill-jocke, florim & johan inte mår så bra idag HAHAHAHAH 

9 oktober

hej kära ni, klockan ringde 08.20 i morse och då ville jag bara dö. åkte till vero och påvägen dit ringde jag henne och va skit sur hahaha så när hon kom ner så började hon sjunga och störa sig bara för jag skulle bli glad igen hahaha. så det slutade med att vi satt och sjöng påväg till jobb.
iaf efter jag dumpade henne så körde jag hem och hade precis somnat så ringer jessica från jobb och undrade hur jag hade räknat kassorna igår HAHAHA jag hade gjort helt fel. men efter en stund skrattade vi bara åt det. nu vet jag iaf hur jag inte ska göra nästa gång :D
har nyss käkat lunch och om 55 minuter slutar både evelina och vero. sen blir det full i gång inför kvällens festligheter. =)
ska gå nu. byebye



här är tårtan jag fick av vero älskling.:D wiiie


8 oktober

kom precis hem. har tillbringat min kväll hos vero vilket jag älskar.
jobb idag gick bra bättre än jag trodde det skulle gå och vaje gång ngt klyddade så ringde jag leffe, vår ekonomichef och han har ingenting med den nya servicehörnan att göra men vi är ett bra team han och jag så vi fixar det mesta tsm hahaha. sen va det kassa stängning. ett par tjejer kom in och satt o kollade på mammas pojke med mig och det är ju alltid trevligt. kom inte från jobb förän halv 11 eftersom jag och danne stod och snackade massa. han är bra han.
iaf åkte direkt hem till vero efter det där det blev te och snack o mys sen kollade vi på film med =)
fick även min födelsedagspresent av henne och som vi garvade. alla som vet hur vero är kan ju gissa vad jag fick av henne hahahaha.
iaf nu ska jag nanna i morgon ska jag upp och köra vero till jobb sen ska jag möta upp evelina sen blir det mys med henne fram till halv 5 då jag ska va hos vero sen ska vi trelleborgsbor till sanne och förfesta och därefter där det av mot lilla torg där det är firma fest sen är det etage efter det. kommer nog bli en mycket lyckad kväll. och som vanligt hänger kameran med =)
sen är det upp och jobba klockan 10 på lördag (Y) till 19 så det kommer nog kännas jobbigt men man lever bara en gång. höhö
nu ska jag nanna sov gott

8 oktober

god morgon.
nyss gick evelina, min lilla sötnos. och jag ska sätta fart att göra mig klar inför jobb.
jobbar i servicehönan 14-19 och mellan 19.30 till 22 i kassan. är dock lite nervös efterosm jag ska va själv idag. men det ffixar sig. för vad är det värsta som kan hända lixom?
men men nu ska jag bada ikväll kommer nog evelina igen och sen i morgon har hon skola kl 8 och därefter kommer hon igen. hahah i looovve it!
i morgon är det firma fest och det ska bli kulkul =) wiiie.
måste gå nu byebye

evelina aka fulefan

här sitter jag i min soffa med min fule fan till kompis dvs evelina. hon använder dom mest fula ord jag någonsin hört och det stör mig. haha här kommer en översättning
säng= binge
bil= kärra
hund= jycke
facebook= fejan
knulla = maga/stiffta
kuta/springa för livet= kubba
ketchup= kerre
krök = krölle
ballkong = ballan
frukost= frulle

ja detta är bara några få ord av allt hon säger. fy fan för henne.
men men nu ska vi fortsätta att mysa. i morgon ska vi käka frukost hos vero sen blir det jobb för mig och skola och jobb för evelina. =) ha det

7 oktober

som sagt hade jag en perfekt födelsedag igår. =) sen när evelina kom till mig runt halv 23 åkte vi direkt till vero och snackade och draack te och hade det mysigt. =) sen körde vi hem tilll mig och fortsatte mysandet innan vi somnade. är verkligen jätte  glad att jag och evelina har fått upp kontakten igen. älskar att vara med henne för vi är lika töntiga och fjöntiga som vi va när vi va små. igår hittade jag massa foto på oss från fotbollstiden dvs för ca 10-11 år sen och som vi garvade. hahaha

i morse vaknade jag av försenade grattis sms runt 7. kill me.
men jag somnade om och sen vaknade vi runt 10 så då blev det mys och frukost. runt 3 körde jag evelina för då skulle hon iväg och jobba så jag begav mig hem till pappi och som vanligt har vi det bäst när vi hänger.
har lyssnat igen som många låtar och sjungit oss hesa. underbart. sen kom mammi hem och nu ryktas det om att jag ska vara försöks kanin eftersom hon har utökat sina kunskaper innom massagen. ska bli spännande.
därefter ska jag gå upp och slänga mig i solariumet och sen ska jag väl köra hem.

ikväll kommer åter igen evelina och nannar hos mig. sen i morgon är det jobb igen blää.
som ni märker blev det ingen bowling och middag eftersom vero är sjuk, jasmine jobbar och kunde bara vara med på bowlingen, evelina jobbar och jag själv känner mig inte helt kry. så alla andra gick jag meddela att det blivit ändrade planer. =(
men på fredag är det fest fest fest och åter fest. ska bli sjukt skoj och jag är riktigt taggad. ska bara överleva morgondagen på jobb först med.

nu är det massage.


tack tack hemskt mkt tack

middagen blev jätte lyckad. jag bjöd på tacos och därefter blev det både glasstårta och tårtan jag fick av vero.
mysigt med familjen på middag faktiskt. och nu är jag helt slut. snart kommer evelina och därefter ska vi till vero en runda. =)
har fått ännu fler grattis samtal och grattis sms. och dem värmer. från vänner från förr som har hört av sig. känns bra att man finns i deras tankar dagar som denna. =) trots allt illamående så har detta varit en perfekt födelsedag. nu är det bara 365 dagar kvar till jag är 20. wiihoo.
i morgon blir det mys med evelina fram till hon ska till skolan och därefter fortsätter mysandet hos mamma och pappa. ska ha en heldag med pappa fram till vi ska ut och äta och bowla. and i like it. sen är det jobb på torsdag och sen är det fredag och firmafest. vilket menas med fest fest fest all night long. =)
nu ska jag diska och plocka undan lite.
tack alla för allt idag, ni är underbara.

idag är det ingen vanligt dag för idag är det nadjas födelsedag

dagen började väl inte så jätte bra eftersom jag va sååå trött. men efter jag hört familjens ljuva stämma så blev det bättre. åkte och hämtade vero lite över 7 sen körde vi till jobb.
va i frukten och lite i kassan och när jag precis löst av vero på rast så kommer min underbara älskling med en tårta där det är ljus och det står Grattis nadja på. hon är så jävla söt denna underbara människa. blev jätte rörd.
så på hennes rast hade hon sprungit in på kondiset och bett dom göra en tårta till mig. helt jävla underbar. sen blev det lite sång och därefter har bara samtalen, smsen och grattis önskningar överfallit mig.
man blir så glad.
fick iaf jobba över i 2 timmar idag och jag mår fortfarande skit. men idag är det min födelsedag så allt annat  spelar ingen roll. om ca två timmar kommer familjen hit på middag och tårta sen ska jag träffa vero efter hon slutat och när evelina slutat kommer hon hit och sover här inatt. wiiie.
sen i morgon är jag ledig så då ska hela ligan ut och käka och sen därefter blir det bowling.
och vet ni vad det bästa är? solen skiner och det får en att må bättre.
nu har jag nyss svarat på 23 inlägg på facebook. så nu måste jag städa undan lite och börja planera inför middagen.
foto på tårtan kommer sen.
ha en bra dag idag för det tänker jag ha.

.

vad skulle jag gjort utan evelina dagar som denna? och veronika som har ringt många gånger och frågat hur det är med mig. ni är underbara mina älsklingar. dock ska jag sova nu för i morgon är det jobb, första ggn på en vecka.
sen viskade en fågel i mitt öra att någon fyller år i morgon oxå.

ingen godmorgon inte

ställde min klocka på ringning 08.30 för jag tänkte gå upp o fixa mig så jag slapp det sen men när klockan ringde va jag så trött och frös så mycket att jag sov vidare. sen 20 över 9 ringde mamma och väckte mig så då gick jag upp och tog på mig, borstade tänderna och körde iväg.
har precis kommit hem från blodanalys. och jag känner mig helt matt och illamående.
det där med att ta stick i fingret gillar jag inte längre. och idag har jag blivit stucken 4 ggr eftersom där knappt inte kom ut ngt blod. har iaf fått lite tabletter och sånt nu som jag ska ta varje dag (Y) så nu får vi se.
om en stund kommer evelina hit på lunch för hon har nyss slutat skolan och sen ska jag göra mig klar inför jobb.
usch vad jag inte vill jobba idag.

4 oktober

dagen idag har varit lixom dom andra senaste dagarna, väldigt chill.
åkte hem till vero runt 2 där dom va i fullgång med städning. blev hotad av vero att inte gå på golvet eftersom hon nyss tvättat av det och vad tror ni jag gör? joo jag springer runt och gör fotavtryck över allt (6) höhöhö
efter det lämnade vi barnen sen stack jag, vero och tina och solade. sen hem till vero där hon duchade och fixade till sig sen stack vi till familjen seremeti och hämtade veros man och barnen. därefter begav vi oss hem till mig för barnen ville se hur jag bodde. så jag hoppade in i duschen och sen körde vi hem till familjen S igen.
där blev det mat och massa snack. sen fick vi oss ett ryck och körde till maxi. jag, vero, qasim, baskhim och fatmir. mamma ringde och berättade att dom oxå hade fåttt ett ryck och köpt nya möbler till storarummet och sen va dom i fullgång och målade om. så i morgon ska jag nog ta en runda dit och se hur det blivit.
efter maxi körde vi hem till familjen S igen där dom andra började spela poker. alla satt och snackade och hade mysigt. sen körde vi hem till vero där det blev film och massa onyttigheter.
och precis körde jag hem. när jag kom hem såg jag att jag hade fått ett värmande mejl på facebook och känslig som jag är kom där en liten tår. =( men det betydde mycket.
känner mig varm och febrig men har verkligen inte tid att va mer sjuk nu så i morgon blir det åter igen jobb.
ska dock va och kolla mitt blod klockan 10 i morgon sen därefter hem och fixa mig inför jobb. sen börjar jag klockan 14.
så nu är det dags igen för en vecka full med jobb. och på fredag är det firmafest.
nu ska jag hoppa i säng. sov gott

Grattis Joäkim =)


N

jag va inne på det där med saknad för några dagar sen och inatt drömde jag som aldrig förr om människor från mitt förflutna. igentligen tillhör dom inte mitt förflutna eftersom jag tänker på dem mer eller mindre varje dag, men dom är inte med i min vardag längre på samma sätt.
jag vaknade iaf upp ur min dröm inatt och bara låg och tänkte och sen skrattade jag en massa. jag kom till att tänka på en dag när jag va hemma hos lissy (säg någon dag jag inte va där) och vi va trötta på att bara ligga och jäsa i hennes säng med fettigt hår och mjukiskläder så vi fixade ihop ett gäng med människor och åkte och bowlade. dock trodde vi inte att vi skulle bli så många som vi blev men det slutade nog med att vi va ca 23 st som bowlade. fy attan va roligt vi hade, speciellt åt saman som va sååå kass. han låg verkligen i underläge där.
och sen alla arriefester och alla plump-kvällar hos mig (jag har fortfarande tavlan kvar när jag vann över er grabbar) och alla gånger vi lagade lax som vi verkligen levde för och alla gånger vi bakade fiffirutor, alla tjejkvällar, alla dagar med fettigt hår och vi va bara förjävla fula, vår lilla tripp till danmark, när vi va på chocklad, alla yatzy spel som jag blev TVINGAD att spela hahaha, alla basket matcher, snögubbe-görande som sedan blev överkörd, alla häng hos mig, pokerkvällar, alla gånger mina föräldrar har varit borta och vi har haft huset för oss själva (dock har det inte blivit bra alla gånger efter alla festerna haha) Schtekiga Båschtad ^^, alla fester, alla födelsedagar, midsommrar, valborg, sommarlov mm. allt sånt här kollar man tillbaka på med ett leende på läpparna.















detta är bara en del av alla 1000 bilder. och ni ska va glada att vi hade kameran med oss överallt annars hade vi inte haft några bilder att gå tillbaka till och titta på. så efter det hära så borde ni förstå har jag rätt till att sakna.


natti

nu är jag hemma. åkte till vero och där lagade vi mat, wookade grönsaker och kyckling. mumsigt. efter vi käkat kom fatmir oxå. sen käkade vi min kaka och tro det eller ej men det blev en hitt. =)
just en sån kväll som jag behövde. massa prat, mycket skämt och ännu mer skratt. det är därför jag älskar denna familjen. dom får en alltid att känna sig välkommen och älskad.
i morgon blir det åter igen mys, sista dagen att vila upp sig innan en hel vecka med massa arbete står på schemat. ska bli skönt att komma igång igen med rutinerna fast jag har börjat gilla det här med ledighet rätt mycket.
nu kallar sängen. en sak som är skönt är att jag har varit smink-fri nu sen i torsdags och det är såå skönt. och något som är ännu skönare är att man slipper tvätta bort det innan man ska sova..

i löööv it

usch jag blir lite halvrädd när det blåser och regnar så mkt. det är skrämmande. iaf kakan ser fin ut och jag älskar att mamma a.k.a min största snok här på bloggen (japp hon är större snok än dig nelson) inte vet hur man komenterar utan skickar sina komenterer i sms till mig HAHAHA. hon verkligen följer min blogg, exakt varje inlägg högläser hon för pappa. det är kärlek det.
nu ska jag ta på mig rejält med kläder sen bege mig hem med min kaka till vero. för nu ska här mysas.

gud har en mening i allt som händer

jag är en sån människa som tror att gud har ett finger med i allt som händer. när jag bodde i skanör så tänkte jag va duktig och cykla till jobb (den ända gången jag cyklade till jobb) och då när jag började cykla så började oxå regna. men jag cyklade på endå.
idag blev jag sugen på att baka fiffirutor just för att vi alltid gjorde det innan. och jag är inte ett dugg sugen på det just för det bakade vi alltid innan, verkligen alltid så jag har tröttnat på det. men jag är sugen på att baka. och jag fattades lite saker så jag tänkte va duktig att gå till affären (observera GÅ) och inhandla sakerna som fattades. så på med uggisarna och vinterjackan och så började jag gå. när jag kom fram såg jag att dom stängde 18. roligt. så för att knyta tillbaka detta här till gud igen så tror jag inte att han vill att jag ska röra på mig. han vill nog att jag ska ta bilen. haha.
iaf jag vandrade till min parkering och hämtade bettan och körde till willies. dom är bra dom för dom har öppet alla dagar till 21. det kallar jag bra. påvägen hem stannade jag till och gav bettan lite mat eftersom jag såg att bensinlampan lös. snäll som jag är.
nu är jag åter igen hemma och nu tänker jag baka.
sen ska jag ta med mig dem till vero ikväll eftersom jag som sagt inte är sugen...

3 oktober

vädret verkar inte bli ett dugg bättre. dock va det skönt att krypa ner i ett varmt bad med massor av bubblor. därefter körde jag till familjen seremeti's hus och lämnade en dvd dom jag hyrde på jobb i måndags. snacka om feta förseningsavgifter. vero skulle lämna den till mig. tänkte bara åka dit där snabbt och pussa på mina små hjärtan och sen köra för jag såg verkligen ut som döden. inget smink och halvluffiga kläder. men sen bjöds det på Te osv. känns skönt att träffa dem igen eftersom det va en hel vecka sen sist. det bästa va när veros mamma tog mig åt sidan och sa massa fina ord till mig och kramade mig länge länge. sånt betyder. efter mycket snack så skulle vero iväg och jobba så då körde jag hem. nu är jag hemma och är så yr och mår så illa att jag inte vet var jag ska ta vägen. så det blir huvudhopp ner i sängen nu under massa täcken och kuddar. hoppas på några timmars sömn sen ska jag nog till vero ikväll och mysa, om jag mår bättre.
och i morgon är både jag och vero lediga så då ska vi ha en mysdag tillsammans hela dagen och bara pyssla om varnadra. för qasim har lovat att vara barnpassare. och jag ser fram emot morgon dagen.
nu ska jag sova.


no words. give me a sign.

3 oktober, en förfärlig dag med massa regn

kvällen igår blev perfekt. först va det lite snack med folk på msn innan evelina ringde och sa att linda och hon snart va här, så vi bestämde att vi skulle ses på hemmakväll. ut och skrapa rutorna eftersom det hade blivit frost på dem. sen körde jag till hemmakväll där vi hyrde film och handlade massa onyttigheter sen körde vi hem till mig. fick mycket beröm för min lägenhet och det är ju alltid kul att höra :D sen börjdae vi se filmen, som utgav sig för att vara en skräckfilm. in my ass. skit kass va den och jag fattade inte ett smack så vi pratade oss igenom största delen. vid 1 begav linda sig hemmåt och jag och eve fortsatte snacka. sen lite över 2 somnade vi. hahahaha sen händer det roligaste,
jag drömmer och säger högt till eve: AKKKKKTAAAA så inte dem trillar ner (och pekar ut i köket)
evelina: vaaa:S!? 
jag: AKTAAAA så inte barnen rammlar ner.
Evelina: HAHAHa va fan snackar du om?!
jag: HAHAHAHA oj jag drömde visst (dööör av skratt) va nu tyst och somna om.

hahaha helt sjuk i huvudet. iaf i morse vaknade jag av evelina klockan 9. 9:O vilken människa i denna vida värld vaknar 9. helt sick. så vi låg och snackade och skrattade åt mitt utfall inatt haha.
sen vid halv 11 bestämde vi oss för att sticka och handla bullar i stormen. helt sjukt vilken hemsk dag. oväder gånger hundra fan. så det va på med vinter jacka och uggisar. sen åkte vi hem till mig och käkade och slöade. sen fick vi en ny kick och åkte till valen. handlade min outfit som jag ska ha på firma festen på fredag, dock ser jag det som en födelsedagspresent till mig själv. Tack så mkt:D sen körde jag evleina till bussen och nu är jag hemma. blir en slöö dag idag oxå. ska strax ta ett varmt bad.
har igentligen inga direkta planer inför kvällen så antingen blir det, hem till vero och mysa, fru kommer hit, följa med evelina på fest ( som inte kommer hända eftersom jag inte är helt kry än) eller åka till mamma och pappa.
vi får helt enkelt se vad kvällen och dagen har att erbjuda. =)

ps, jag känner på mig att firmafesten på fredag kommer bli galet rolig och jag är taggad som fan. har dragit dit massa av mina vänner till etage dit vi ska efter vi käkat och det kommer bli såå skoj. =)

lägenheten



datorhörnan. som så mysigt går in lite sådär, eftersom ballkongen har
format själva den hörnan. svårt att förklara.



på väggen där jag har tven, till höger ser man en av dörrarna in till köket.



min älskade säng =)



Soffan och min älskade tavla.



mitt fina kök, med världens finaste kyl och frys. som man inte ser på bilden för
skafferiet, kyl, frys och städskåp kommer på höger sida efter bordet och dörren som leder
in till storarummet. bilden gör det lite
orättvist för det är mycket större och finare i verkligheten



och hallen, om man kollar direkt till vänster på bilden så är ytterdörren där.
sen rakt över är den andra ingången till köket och längst den vänstra väggen
är där 4 gardrober som där sedan ska sättas in spegel- dörrar.
längst ner på höger sida är badrummet som jag för övrig har
glömt att fota.

gud vad jag älskar min lägenhet. =)


=)

just det ja, jag har fotat min lägenhet. detta är något stort. så checka in om en stund så får ni se.

.

en av dom sakerna jag älskar mest är att lägga sig i ett badkar som har så varmt vatten i sig så när man vifftar på tårna svider det till i hela kroppen. det är super härligt. då känner man att man lever.
har iaf badat nu, tagit ansiktsmask, färgat håret, rakat benen och överallt annat, fixat mina ögonbryn och mina naglar. har oxå haft hår inpackning i mitt hår och nu är det så äckligt mjukt och glansigt. jag vet bara en förutom mig själv som hatar när håret är lent och glansigt och det är lissy.
jag tycker det är jätte obehagligt. tycker mycket mer om när håret är allt annat än lent. haha. därav att jag aldrig kammar mig.
har oxå hunnit diska och fixa till lite här hemma så nu är här fint fint.
nu ska jag ringa fru. haj



bilden är tagen för två år sen när man bodde hemma hos mamma
och pappa och verkligen levde i deras badkar.


2 oktober

idag är det nog en god dag, det känns så iaf. vaknade i morse av att vero ringde, mysigt sätt att vakna på när man hör sin lilla ängels röst. en stund efter det ringde jonas, min chef från mallorca och undrade hur det va med mig. då blev jag en aning förvirrad faktiskt. men kul att han bryr sig. efter jag duschat av mig och fixat lite saker så fick jag tre sms av olika personer som frågade hur det va med mig. och bara en stund efter det ringer johan, butikschefen från jobb och undrar hur jag mår idag. 
det värmer på ett sånt skönt sätt när det är folk som bryr sig. sånna människor som man inte visst att dom brydde sig, verkligen bryr sig. 
så idag är nog en god dag trots allt. fast jag inte känner mig så mycket bättre så är den nog bra. dock känns det konstig att ligga hemma och kolla på the notebook (för 23 ggn) när jag vet att jag ska jobba. och att jag inte kommer jobba förrän på måndag känns ännu mer skummt. eftersom människorna på jobb insisterade på att jag skulle vara hemma imorgon också och sen är jag ledig på söndag. så på måndag är det jobb nästa gång. 
fast andra sidan kan det vara bra att vila upp sig. jag är ju inte alldeles för bortskämd med att få vara ledig och ta hand om mig själv. 
så nu ska jag tappa upp ett varmt skönt bad (som förövrig känns jobbigt att göra eftersom förra gången jag badade va något speciellt) sätta inpackning i mitt hår, ansiktsmask och bara ha det mys. 
ikväll kommer evelina och det ser jag frammemot.  

-

just nu har jag börjat tillåta mig själv att sakna. det är inte något jag låtit mig göra på väldigt länge, men idag saknar jag tiderna från förr. och det är okej att sakna, visst? fast man gått vidare så får man sakna ibland. åren har gått och så fort jag tillåter mig att tänka så saknar jag. och det får jag, med ett leende på läpparna.
och i morgon ska jag ta tag i en av mina saknader, jag ska träffa evelina på kvällen och vi ska ha mys eftersom jag inte mår 100 än.

Forever


jag älskar er

precis gick alla familjemedlemmar och jag blev lämnad själv igen. dock mår jag bättre nu är innan och det är tack vara mamma och pappa. jag vet helt ärligt inte vad jag skulle gjort utan dom. kändes skönt att få prata med mamma om allt och hon förstår, hon dömmer aldrig. och det älskar jag och hon ger sina kloka råd och sen mitt i allt så kan hon bara få ur sig " jag älskar dig min fina flicka".
ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna mina föräldrar. och mina systrar. fick nyss ett sms av bigsis där det stod: älskar dig jätte mycket! och sånt värmer.
folk har fått uppfattningen att jag är väldigt bortskämd och en sak som både jag och mina systrar är bortskämda med så är det kärlek. aldrig någonsin har jag känt mig oönskad eller icke älskad av mamma och pappa. aldrig.
tack mamma för du tog dig ledigt idag för att vara med mig hela dagen, och tack pappa för du kom som ett skott till mig i morse och att du sedan kom hit igen efter jobb. och tack bigsis för du hämtade lilsis och körde henne hit innan du skulle till skolan och att du sedan kom efter du varit i skolan och pussade på mig och undrade hur det va med mig. sånt betyder. och ny betyder mer än ni någonsin kommer att förstå.
nu ska jag lägga mig i sängen och titta tv innan jag ska sova.
tack för allt ni betyder.


.

det blev inget jobb idag utan istället blev det en hemma dag. efter mitt förra inlägg så brast allt. tårarna sprutade och jag va en sekund från att svimma och jag frös som aldrig förr. en kvart senare va mamma här med hennes värmande kramar. och en halvtimme efter det kom pappa.
har jag någongång sagt hur underbara föräldrar jag har? om jag inte har sagt det innan så säger jag det nu, dom är bäst. och jag älskar dom och mina systrar mer än något annat på denna jord.
efter mamma tvingat i mig lite mat fick jag tillbaka lite energi och färg i huvudet men som sagt blir det en hemma dag idag. mamma tog ledigt från jobb för att va hos mig och nu är hon och handlar. ikväll kommer pappa efter jobb och mina systrar oxå.
än en gång vet jag inte vad jag skulle gjort utan er.

.

tro mig det går inte många dagar utan att du, vi, oss poppar upp i min hjärna. och det tog lång tid att släppa dig, du som va en del av mig. du va en del av mig. alla sa det och både du och jag vet att det va så. och samma fråga har jag ställt måga gånger, hur kunde du lämna mig? helt ensam kvar. hur kunde du ge upp ens? varför blev det så som det blev? så våga aldrig påstå att jag inte saknar det ibland eller att jag inte tänker på det. för det gör jag mer än du någonsin kommer att förstå


.

jag känner inte alls för att blogga idag. så jag tänker inte göra det heller. klockan 14 börjar jag jobba, i vår nya "servicehörna" och jag känner inte alls för det. klockan 19 slutar jag och halv 8 börjar jag i kassan. fram till 22.
nu ska jag gå.

RSS 2.0