28 oktober

varför är det så att när man är ledig och verkligen får sova ut så kan man inte?! döö irriterande.
igår va jag som sagt på jobb, jobbade 8-14 så det va över skönt, dock hände allt när jag skulle gå hem så jag fick jobba över till kvart i 3. därefter bytte jag om och körde mot ikea. väl framme på ikea väntade big sis, kusin, lill sis och svåger. sjukligt va mycket folk där va, helt galet. själva ikea va ju rätt stort o fint och så men inte riktigt så märkvärdigt som jag har fått för mig att det skulle vara.
iaf efter det körde vi och käkade sen mellan landade vi på plantagen för jag skulle handla lite blommor, träffade på rebecca för hon jobbar där =) sen körde vi vidare till biltema där jag handlade spolarvätska och motorolja. sjukt tråkigt men det är ett måste.
när klockan närmade sig sju va jag döds trött så då åkte jag hem till robin. hyrde film på hemmakväll, män som hatar kvinnor eftersom han inte sett den (och nu har jag sett den ca 5 ggr) sen handlade vi massa onttigheter och därefter vandrade vi hem till robins lägenhet. galet mysig kväll faktiskt. sen när klockan slog 1 gick min parkering ut så då följde robin mig ner sen körde jag hem.
och när jag kom hem somnade jag dirr.

i natt har jag vaknat en miljon ggr för jag har den sjukaste hostan. blää. men när klockan va runt 10 gick jag upp och smsade till evelina och hon är ju bara sååå torr så det finns inte. hon åker lastbil idag. japp.
så jag samlade ihop alla smutstvätt och gick ner o började tvätta. dock såg jag att jag inte hade tvätttid förrän kl 2. men jag fattar inte vårt tvättsystem riktigt ännu. men det kommer väl.

dagen ser iaf ut på följande, hade tänkt att bada o bara ha det mys fram till evelina är hemma igen. kasnke att jag åker till clas olsson och handlade högtalarsladdar så pappa kan hjälpa mig att koppla in min förstarkare. sen ska jag fylla på alla saker till bilen. därefter blir det nog träffa evelina ikv innan jag ska hooka upp med robin för bio. japp, jag har tvingat honom att gå och se flickan som lekte med elden med mig eftersom alla andra är så sega. så det blir nog en bra dag idag. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0