N

jag va inne på det där med saknad för några dagar sen och inatt drömde jag som aldrig förr om människor från mitt förflutna. igentligen tillhör dom inte mitt förflutna eftersom jag tänker på dem mer eller mindre varje dag, men dom är inte med i min vardag längre på samma sätt.
jag vaknade iaf upp ur min dröm inatt och bara låg och tänkte och sen skrattade jag en massa. jag kom till att tänka på en dag när jag va hemma hos lissy (säg någon dag jag inte va där) och vi va trötta på att bara ligga och jäsa i hennes säng med fettigt hår och mjukiskläder så vi fixade ihop ett gäng med människor och åkte och bowlade. dock trodde vi inte att vi skulle bli så många som vi blev men det slutade nog med att vi va ca 23 st som bowlade. fy attan va roligt vi hade, speciellt åt saman som va sååå kass. han låg verkligen i underläge där.
och sen alla arriefester och alla plump-kvällar hos mig (jag har fortfarande tavlan kvar när jag vann över er grabbar) och alla gånger vi lagade lax som vi verkligen levde för och alla gånger vi bakade fiffirutor, alla tjejkvällar, alla dagar med fettigt hår och vi va bara förjävla fula, vår lilla tripp till danmark, när vi va på chocklad, alla yatzy spel som jag blev TVINGAD att spela hahaha, alla basket matcher, snögubbe-görande som sedan blev överkörd, alla häng hos mig, pokerkvällar, alla gånger mina föräldrar har varit borta och vi har haft huset för oss själva (dock har det inte blivit bra alla gånger efter alla festerna haha) Schtekiga Båschtad ^^, alla fester, alla födelsedagar, midsommrar, valborg, sommarlov mm. allt sånt här kollar man tillbaka på med ett leende på läpparna.















detta är bara en del av alla 1000 bilder. och ni ska va glada att vi hade kameran med oss överallt annars hade vi inte haft några bilder att gå tillbaka till och titta på. så efter det hära så borde ni förstå har jag rätt till att sakna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag gråter o skrattar om vartannat. tankarna springer iväg. gud, jag är mållös :(

2009-10-04 @ 13:56:46
Postat av: nadja

=(

2009-10-04 @ 14:10:43
URL: http://nadjaisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0