31 augusti

good morgon.
nu kanske ni
undrar varför jag
sitter här och skriver
när jag sa att jag skulle
ta en lång och skön
sovmorgon idag.
jo jane ringde mig
lite över 8 och frågade
om jag kunde börja
tidigare ist, dvs 10.
och självklart kan jag det.
så nu är jag nyduschad
och sminkad, som ni ser
på bilden oxå. haha jane
trodde nog att jag va
full eller något för
dom som har ringt mig
när jag sover vet hur mycket jag svamlar.inte en ända sak blev rätt. jane fick lugna mig och säga att det va 1 timme och 45 minuter kvar tills jag började. och när jag hade duchat upptäckte jag att det va 1½ timme var så jag gick o la mig igen. hahaha yr som en höna, jaaadå.
men men ska nog försöka äta något nu oxå innan jag drar till jobb. ni får ha en bra dag. byebye

.

Do you ever wonder if we make the moments in our lives or if the moments in our lives make us?

ingen bra rubrik

i morse tog jag en välbehövt sovmorgon. riktigt skönt om jag får säga det själv.
sen bar det av mot jobb. attans vad mycket det fanns att göra idag. så i morgon har jag en hel del att stå i innan jag har kassa tid mellan 19-22. som sagt har dagen varit lite sådär halv hysterisk med massa folk ena sekunden sen inga alls nästa sekund. dock har jag jobbat med vero och bättre än så blir det inte. my love. (L)
åkte hem runt halv 8 med bilen full av matvaror som tillhörde min granne, tycket synd om henne att hon skulle cykla med det. så när vi båda hade kommit hem tog vi tag i min hylla igen. och ack så fint det blev. nu sitter den där. sen har jag dragit över lägenheten med damsugaren eftersom den suger bättre än en prostiturerad tjej. HÖHÖHÖ. så nu är här fint fint. =) kvällen lutar åt en myskväll med film och så.
sen i morgon blir det återigen sovmorgon därefter jobb 15-22.
ha en trevlig kväll. byebye

30 augusti

Goood morgon.
i natt har jag sovit jätte gott eftersom jag va helt utmattad.
dock hade älskling ringt inatt men jag är så trög när jag väl sover så jag fattade inte =( flååt.
iaf vaknade jag för en kvart sen, skönt med sovmorgon, så nu käkar jag frulle sen är det duschen
och så. i dag är det söndag wiihoo.  vanliga fall brukar man inte gilla söndag men jag gillar dem konstigt nog.
denna veckan som kommer händer en del viktiga saker i mitt liv. tisdag tex är väldigt viktig och jag hoppas det går bra och att jag får som jag vill. sen på torsdag när jag är ledig så är det begravning och det hoppas jag kommer gå bra. längtar efter att få krama om mina älsklingar igen. =(
men men nu ska jag komma igång lite. ha det

29 augusti

jag har varit vaken i drygt 17 timmar nu. och av dom timmarna har jag jobbat 11 timmar. japp det blev ett långt pass idag oxå. sen stack jag till mamma o pappa. sen körde jag och pappa till sis och hämtade upp mamma och bigsis därefter blev färden mot stan och bio. vi såg harry potter. vi har det som tradition att alltid se dem på bio så det gjorde vi idag. jag har aldrig varit a big fan av dem filmerna men jag har sett dem just för traditonens skull. och idag va jag trött så jag somnade ett X antal ggr under filmens gång. haha så nu har jag gjort det med. (Y)
nu ska jag nanna sen i morgon börjar jag 13. alltså ännu en dag med jobb. som vanligt.
så nattinatti

tack för idag underbara familj

28 augusti

fy fan vad vi har varit duktiga idag.
dagen började med jobb fram till 15. därefter körde jag och hämtade upp min granne i vellinge. så körde vi till vellingeblomman och köpte ett äppleträd till vår gemensama trädgård. dock va det så stort att det fick sticka ut genom fönstret hahaha. åkte hem till skanör och lämnade det sen körde vi till en tant och lämnade en stol som vi köpte till henne igår på ikea. därefter vidare mot bauhause och köpte skruvar till mig och jord till grannen. stannade till och köpte mat med oss sen hem och käkade det. sen började vi gräva och plantera trädet och tulpanlökar runt om. jag passade även på att rensa mina rabatter. därefter körde jag ner till jobb och handlade kattmat till grannen och dricka o lite annat och självklart pussade på vero. sen hem och då satte vi upp min nya tavla och försökte oss på att sätta upp min hylla. dock måste vi göra ett nytt försök en annan dag eftersom jag behöver andra skruvar. fixade min damsugare som jag trodde va kass men det va bara stopp i den. och nyss sa vi god natt. underbar dag med massa fixande.
morgondagen skulle det ignetligen bli jobb 07.45- 22.15 men lyckades slippa dem där sista timmarna så det blir bara jobb mellan 07.45 - 16.00. wiiie. sen efter det blir det bio med familjen på kvällskvisten. underbart. =)
nu ska jag hoppa i säng. så jag orkar med morgondagen.
sov gott

morning morning

det finns ingenting som är så irriterande som när man vaknar typ 20 minuter innan klockan ska ringa och tror man har försovit sig. det är skit jobbigt. iaf hände det mig idag. blää. men men, nu har jag iaf duschat sminkat mig och fönat håret. så nu slänger jag i mig lite mat och om en kvart drar jag till jobb, för jag börjar om 20 minuter. jappjapp. ha en bra dag.

godnatt

nu är jag hemma. körde och hämtade älskade vero på jobb. sen körde vi snabbt hem till hennes föräldrar och sen vidare till lägenheten. självklart fastnade jag där i två timmar. fick pussat på barnen och hälsat på veros pojkvän. tog en kopp te sen körde jag hem till mamma och pappa. fixade det vi skulle fått fixat sen blev det mys innan jag körde hem.
nu ska jag tvätta av sminket sen blir det sängen. i morgon blir det jobb klockan 15 sen får vi se vad som händer på kvällen. jappjapp. i morgon är det som sagt fredag och helgen närmar sig wiiiho. sen är det inte långt till tisdag. nä nu ska jag sussa kudden. natti

27 augusti



då va ikea avklarat. handlade en ny hylla, 6 trådkorgar till gardroben, en stor
blomma, nya burkar att ha pasta osv i och lite små saker.
nu ska jag hämta vero och köra henne hem sen ska jag hem till mamma och pappa.
ha en trevlig kväll.

happy

just nu är jag så glad. wiiie. på tisdag ska jag och mamma iväg. och ikväll ska vi kolla över lite saker. hoppas hoppas det blir som jag vill. och hoppas allt går som på räls och att inga problem uppstår. SNÄLLA GUD. måste in i duschen nu sen iväg till ikea. byebye

önskar att jag kunde ringa dig nu och berätta hur glad jag är och berätta om den nya nyheten.

måste ner till jobb oxå och berätta för vero, min lilla pärla. hur ska jag hinna med dagen?! måste dra nu hajhaj

.

jag håller tummarna för att det blir som jag vill. snälla gud va med mig på detta nu.

27 augusti

haha det blev verkligen inte sängen igår efter sytycd. nopp nopp. gick ut och satte mig och snackade med min kära granne. drack lite te, käkade chocklad och skrattade tills tårarna kom. helt underbart avslut av kvällen. 01.15 kom jag innanför min dörr. då va det bara att tvätta av sig sminket och hoppa i säng.
nu är jag vaken, har haft helt underbara drömmar inatt. wiie.
ska snart gå in och duscha sen blir det en runda till ikea med grannen min där efter stan med evelina sen kasnke?!
ha en bra dag

för övrigt har jag nog världens bästa granne.

najdinadji

YEEEEEEEEES!
båda mina favoriter gick vidare till finalen. pratar så klart om Jaenine och Brandon i sytycd. booow wooow woooow.
galet roligt att se förra årets favoritnummer oxå med min älskling joshua & CO. underbart avsnitt. nu ska jag dricka klart mitt te och njuta vidare. hörs i morgon. sov gott.

.

Vero ringde nyss. är så glad för din skull mitt hjärta, för allt. så skönt att höra dig så glad och att allt har gått så bra. känns bra att barnen frågar efter mig nu när jag inte är där också aaw. söta älsklingar.
jahapp dagen har varit lugn. lagade lite mat och åt så jag inte kunde röra mig. känner mig lite halv idag. förmycket tankar och förmycket längtan. men snart slipper jag längta och sakna. och det känns bra. man har jobbiga perioder och jag kan iförsig inte kalla detta en jobbig period för det är det inte. men än en gång är det mycket som händer i mitt liv, bra mycket mer än vad jag skriver här. men som vanligt kommer jag klara det, det vet jag.
nu ska jag diska undan innan so you think you can dance börjar.



tänk så snygg man vatt. hahaha

26 augusti

jobb idag gick bra. hade kassa tid mellan 10-14 och sen va jag på golvet mellan 14.30- 17.00 hann med att rulla allt i godisväg, finkem och även läsk. känner mig otroligt duktig. tog även ett snack med mina kära chefer eftersom vi får nya scheman nu på måndag. och lyckligt vis har dom satt in mig på fler timmar i veckan och sen har dom tagit bort en av mina helger. så jag är ledig varannan helg. och detta gillar ju inte jag. eftersom helgerna är dubbel betalning. så jag sa ifrån och som det ser ut nu kommer jag inte ha mycket tid över till annat. men vad gör det? detta året ska gå ut på att jobba och tjäna pengar så jag kan leva livet. har ju en del drömmar som jag tänkte att jag skulle uppfylla och då krävs det arbete. så jag blir iaf skit glad om jag får tillbaka mina helger igen.
annars har dagen flytit på. min favorit kund sven kom in. och han är en person som alltid är glad. alltid när man frågar hur han mår svarar han högt och tydligt: Glimrande.  men idag va inte sven samma person som han brukar och jag undrade hur det va fatt. så han berättade att hans fru hade dött och han hade tårar i ögonen. och alla som känner mig ver hur känslig jag är så jag började lipa. tårarna rann. lilla sven. det är hemskt när man ser att så gammla människor är ledsna.
nu när jag endå är inne på döden så är det begravning nästa torsdag. känner mig ledsen och nere på grund av det. jag gillar verkligen inte alls begravningar och ännu mindre gillar jag att se så många människor gråta på ett och samma ställe. självklart ska det bli skönt att träffa familjen igen men jag önskar att det hade varit andra orsaker till att vi träffas.
dock hoppas jag på att hela familjen kommer va där och att dom släppt lilla david fram tills dess.

usch va tråkigt slut det blev på inlägget. nu ska jag laga till något att äta sen får vi se vad som händer. ska nog träffa fru men först måste jag nog sova en stund eftersom jag är dödstrött. byebye

25 augusti

efter vi käkat körde jag, mamma och pappa till haslebro. dom hade ett ärende där och de va mysigt att bara tillbringa några timmar med mams och paps eftersom vi inte ses alltför ofta.
nu är jag iaf hemma och har kollat större delen av so you think you can dance. och mina vänner, jag vet inte vem av jeanine och Brandon som jag gillar mest. galet duktiga är dom iaf.
iaf tanken på att jag ska sova själv i natt är lite jobbig. men sånt är livet. ska iaf snart sova och det är välbehövligt.
förövrigt så efter ett snack med mamma o pappa om framtiden känns det bra igen. hoppas bara det blir så som jag hoppas på. nu när jag har bestämt mig för att lägga allt på hyllan och bara jobba ett år framöver. men alltid är det något annat som ska spöka. men det kommer lösa sig det vet jag.
nu ska jag återgå till tven. sen blir det sängen.
i morgon är det jobb till 17 sen ska jag hämta fru. och då ska vi ha myskväll och sen även en hel dag på torsdag eftersom jag är ledig. sen är det inte många dagar kvar till denna veckan är slut wiiie!

25 augusti- LÖÖÖÖNING

good dag.
i morse vaknade vi tiiiidigt. lämnade barnen på dagis/förskola sen åkte vi hem och började städa. jävlar va vi städade. sen fixade vi oss sen kom fru och herr seremeti. så vi körde och handlade både mat och nya täcken och kuddar. och självklart började det pipa när jag skulle gå ut med kuddarna från butiken. över skämmigt men veros pappa tyckte det va överball och skrattade en bra stund efter det hahaha. iaf sen körde vi hem till vero och dumpade lite saker.
sen va tanken att vi skulle till stan och shoppa lite innan jag skulle dumpa av vero på svågertorp men så blev det inte eftersom vi kom på att lönen från vi inte förrän efter 12. vi hade endå inte hunnit eftersom vi redan va sent på det.
men iaf vi körde mot stan och min lilla älskling va så nervös och jag va så orolig att hon, den vimsiga själv, skulle ta tåget till kastrup, hitta sin pojkvän (utan mobiler) och sen komma på rätt tåg igen tillbaka till svågertorp.
men tro det eller ej så klarade hon det galant.
iaf jag körde till bauhause och kollade tapeter och färger. alla som känner mig vet att jag älskar sånt.
därefter tog jag färden hem till sis för att få lite smakråd. och det fick jag, sen blev det fika och film.
lite över tre stack jag och sis till jägersro och handlade. jag va tvungen. har verkligen ingenting hemma och det jag hade hemma fick jag kasta eftersom de har hunnit mögla på  dessa två veckorna. höhö
efter det stack jag hem till mamma och pappa och här är jag nu. mamma slutar halv 7 och jag måste bara få pussa på henne lite. va så länge sen vi sågs.
måste prata med henne och pappa  om mina framtidsplaner oxå. jaa ni vet hur jag är.
men men för övrigt är detta min första natt som jag sover ensam på lite mer än två veckor. sjukt nog. om det inte har varit hos vero så har det varit någon annan stans. höhö.
iaf ni kasnke undrar varför jag inte jobbar idag, jaa det kan ni allt undra. nej men jag kände att jag förtjänade att va ledig idag. så maggi, min lilla pärla, tog mitt pass idag. tack hun!
men men nu ska jag se om familjen har något gott att äta. jag är hungrig.

byebye

jag vet inte varför men mina tankar har börjat spinna iväg, många tankar på framtiden. och jag känner mig rätt säker på vad jag vill. och jag vet att det kommer bli så bara jag lägger ner tid på det. får för det mesta exakt det jag vill så man kan ju hoppas på detta oxå höhö men men har inte tid att sitta här och skriva kom jag på. ska hämta vero nu.
vi hörs

24 augusti

just nu sitter jag och äter stekta nudlar, kycklingspett och wookade grönsaker. mumms. det påminner mig om förr, jag och min förra bästis åt detta många gånger när vi hade våra äckel-dagar. dom dagarna när vi inte pallade göra ett skit utan låg bara i hennes säng och inte luktade nyduschade precis och bara skrattade. det va tider det.
älskar det sååå. iaf idag har jag varit duktig, fööör det har jag.
har skrubbat hela toaletten, vasken duschen you name it, dammat hela lägenheten, damsugat, tvättat golv och vattnat blommor. har oxå hunnit ringa ett par viktiga samtal och även hunnit snacka med min kära granne. 
ryktas om att vi ska till ikea på torsdag ^^ wiie
sen efter denna otroliga ansträngning la jag mig i sängen och sjäääälvklart somnade jag. nästan 3 timmar senare vaknar jag skit svettig och  utav att jag fick ett sms. wiiie. blev glad. älskade du <3 
så eftersom jag är utvilad så tror jag inte att systrarna seremeti kommer få en lugn kväll ikväll. det är pay back nu eftersom vero va över jobbig igår. hahaha
men men hörs kasnke sen eller i morgon eller kaske på onsdag.
veckan börjar gå mot sitt slut och jag älskar det ^^

24 augusti

idag är en happy happy happy dag. vaknade tidigt av att klockan ringde. haha jag och tina vaknade exakt samtidigt. sen hoppade jag in i duschen och därefter tina. sen sminkade jag mig oh klädde på mig innan jag gick in och väckte vero. jävla sömntuta asså. hahaha. sen körde jag till jobb. mötte pappa på vägen wiiie =)
därefter har allt flytit på. mycket att göra men sen när leffe kom med lönelappen så satt jag och loog hela tiden. det är härligt att se att innan dom har dragit skatt så ligger man på lite över 22 tusen. men sen när man ser att skatten är dragen blir man en aning ledsen men vad gör det? fick iaf skit bra lön och det va skönt. nu slipper jag va fattig som en luffare.
dock kan jag inte betala hyran osv förrän i morgon och det suger lite. vill bli av med allt sånt så fort jag vet att jag kommer få pengar på kontot. men what to do?
som det ser ut nu så blir det en resa innan året är slut. och det är välbehövligt. dock ryktas det om att det blir 2 veckor. wiiiie. som jag längtar.
igår färgade jag håret blev en aning mörkt men det bleks väl så småningom. sen körde jag och hämtade vero. störigare människa får man leta efter. herre gud. HAHAHA över jobbig va hon.
iaf körde hem där barnen sov, tina halvsov och veros mamma va. kramade om alla innan vi började laga mat till mig tina och vero. sen blev de snack innan vi somnade.mysig kväll iaf.
dagen ser ut följande, städa och plocka undan i lägenheten, käka något kasnke. sen hämta vero på jobb klockan 22.
sen hem till henne och mysa sista kvällen innan hennes pojkvän kommer. dom har som sagt mycket att ta igen. höhöhöhöhö. så det blir nog inga fler övernattningar där en tid framöver. dock blir det häng på dagarna som vanligt om inte jobb kallar. ^^
sen i morgon blir det upp tidigt och lämna barnen på förskola/dagis sen ska jag ochvero till stan för hon måste handla massa saker. och därefter dumpas hon på svågertorp och jag ska köra och jobba.
om jag hade fått bestämma hade jag jobbat ännu mer än vad jag redan gör denna veckan. så den kan gå snabbt. wiiie.
blev iaf glad för smsen igår :$
nä nu ska jag sätta fart ha en bra dag.

vååår låt.



denna låten älskar jag. det är vår låt.
när du skickade ett mms med denna låten inspelad till mig
så föll inte bara en tår från min kind utan massor.
det är kärlek. <3

23 augusti

nu är jag hemma, efter jobb och en tanknings historia som hette duga hahaha. tack sis för du alltid räddar mig i sånna situationer. <3
iaf igår efter jag hämtat vero åkte vi hem och besökte pappa. han blev glad av att se oss. aaw. och jag blev glad av att se honom. vero blev helt förälskad i mamma o pappas trädgård och det fick jag höra hela vägen hem haha.
mellan landade som vanligt hos familjen seremeti där det blev te och lite mys. sen efter 2 timmar körde vi hem till lägenheten. kollade på film innan jag deckade och kort därefter somnade tina oxå. stackars vero. haha
i morse vaknade jag rätt tidigt låg och mös med barnen och kollade på barnprogram. vid 10 ringde jobb och bad mig komma och jobba redan då men det kunde jag inte eftersom jag skulle köra vero till jobb samtidigt som mig. men det gjorde ingenting. därefter blev de lunch och mys innan vi gjorde oss redo för jobb.
jobb har varit stressig idag. när ska alla åka hem? sjukt mkt sommargäster kvar.
iaf slutade någon gång vid halv 8 och därefter va det ju den där tanknings insidenten. inte bra haha.
men men har iaf fått två fina komplimanger av två olika kunder idag. båda sa att dom tycker om mig och att jag va trevlig och att dom hoppas på att jag jobbar kvar ett tag till. sånt blir man alltid glad av att höra. =) wiiie.
nu tänkte jag färga håret lite innan jag ska hämta vero på jobb.
tina ringde nyss så nu ska jag leta efter lite saker som hon ville låna.
i morgon blir det jobb 07.45- 14.00 sen får vi se vad som händer.
på tisdag kommer veros boyfriend så det ska bli skoj att träffa honom. känns som vi kommer hitta på massa roliga saker tillsammans i framtiden. wiiie. nä nu måste jag dra.
tänkte ta med kameran ikv så ni får se mina underbara älsklingar. ha det

22 augusti

hello hello.
verkligen jätte dålig uppdatering men jag är aldrig hemma nuförtiden. ja som vanligt har jag sovit hos vero. hahaha.
i torsdags efter jobb körde jag hem till vero. först mellan landade jag hos hennes föräldrar sen åkte vi till lägenheten. där blev det film och mys. dock somnade jag men vaknade sen av att jag fick sms. smset gjorde mig så glad och rörd att både jag och tina satt och grät. hahaha. därefter kom veros mamma och kramade mig och sa massa fina saker till mig som gjorde mig jätte glad. efter en stund kom fatmir in och snackade och sen somnade vi.
på fredags morgonen åkte tina till skolan och jag o vero sov vidare. orkade inte lämna barnen på dagis så dom fick va hemma och mysa med oss ist. fatmir kom in och meddelade att vi skulle komma in på en kopp kaffe så det gjorde vi. därefter begav vi oss in till vero igen. gjorde vid oss och så. sen blev allt känslosamt igen så en och en annan tår föll. men som vi sa till barnen så va det bara glädjetårar. älskade du. sen kom veros föräldrar och sanckade lite med oss igen innan dom skulle köra florim och fatmir till svågertorp. hahaha fy fan vad jag tycker om dom. galet underbara.
därefter blev det jobb för både mig och vero. jag skulle ignetligen stänga men jag mådde inte alls bra så maggi tog mina tre sista timmar. så jag och vero körde hem till hennes föräldrar och dom bjöd på mat. mumsigt.
sen satt hela familjen  och snackade massa och skrattade och hade oss. sen körde vi hem till vero och nattade barnen och tina. därefter vandrade vi in till fatmir och höll hans fru sällskap och kollade tv med henne en stund till jag blev skit trött och gick in och la mig. vet dock inte när vero kom hem haha.
i morse vaknade jag av att gabriel kom och la sig hos mig. sen sov vi vidare ett tag till min klocka ringde och då hoppade jag in i duschen och sen gjorde jag vid mig. snackade lite med tina innan jag körde till jobb.
började 10 och skulle sluta 17 men så klart fick jag jobba över till 18.
 så nu är jag hemma. ska hämta vero på jobb om 40 minuter sen ska vi snabbt hem till mamma och pappa och hämta lite post och så sen vidare till trelleborg som vanligt.
i morgon blir det jobb för både mig och vero klockan 14. fast hon stänger och jag jobbar till 7. sen får vi se.
tror jag ska sova hemma sen för jag börjar 8 på måndag.
men som sagt får vi se. man vet aldrig med mig. haha.
men men ska gå nu. ha det.




tack vero, tina, florim och fatmir för allt. ni är underbara. lixom hela er familj. alla ord ni sagt värmer mer än ett värmeljus. haha. i love you.

i'am alive

mammi ringde nyss och skällde på mig för jag inte uppdaterat min blogg. hahaha.
så jag tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa in i duschen sen jobbar jag mellan 10-19.
dem två senaste dagarna har varit helt underbara. riktigt skönt att ha varit ledig om jag får säga det själv. i tisdags efter vero slutat jobba åkte vi hem till hennes föräldrar och hämtade barnen. sen körde exakt alla hem till fatmir där det blev film och snack. jag, vero och tina passade på att tvätta oxå vilket va behövligt.
och så klart nannade jag inte hemma den natten.
i går vaknade jag tidigt körde tina. sen hem och sov igen. sen väckte vero mig och då körde vi grabbarna till förskola / dagis. sen hem o nanna vidare sen kom tina tillbaka. och därefter gjorde vi verkligen allt och ingenting. på kvällen blev det malmöfestivalen, karuseller, mat och massa mys. sen fortsatte mysandet. =)
och nu är jag hemma. ska hoppa in i duschen nu och efter jobb ska jag hem till vero igen.
sjukt nog har jag inte sovit hemma eller ensam på mer än en vecka nu. hahaha
för övrigt har jag nog hittat världens underbaraste familj (efter min då) och det är familjen sermeti. sjukt underbara. wiie.
nä nu måste jag dra. ha det hörs väl om några dagar igen eller ngt. höhö

18 augusti

good dag.
igår va det ju jobb 17-22. därefter stod jag och snackade med danne, vår väktare lite och fick lyssna på hans nya låt. skit grym faktiskt och jag fick gåshud som hette duga. därefter körde jag hem och kollade prison break. sen blev det snack med vero så hon sa att jag skulle komma till henne så det gjorde jag. dock blev det en mellanlandning hos fatmir. satt och snackade o så i ca 45 minuter innan vi vandrade in till vero. där fortsatte snacket med henne och tina och med massa mys. dessa tjejer har blivit en del av min vardag och jag älskar det. helt underbara är dem.
sen sa vi god natt och somnade gott.
i morse vaknade vi vid 7. tina gick med mikael till dagis och jag sov vidare. sen runt 9 vaknade jag igen av att gabriel väckte mig. idag skulle han ju börja på förskolan wiie. så vi gick upp och sen körde jag vero och gabriel till hans förskola. han skulle ju skolas in idag. sen åkte jag och tina och handlade lite dock glömde vi hälften hahaha. sen blev det frukost och ännu mer snack med tina. myspys. sen kom vero och gabriel hem igen så då chillade vi lite innan vi tog en tur till affären och handlade. sen när vi kom hem blev det mat och därefter ringde jobb till vero och bad henne komma och jobba. så då körde vi och lämnade tina och gabriel hemma sen körde vi till skanör. jag slängde av vero och sen körde jag hem.
tänkte städa lite nu sen ska jag hämta vero kl 7 och sen ska vi hem till henne och tvätta och ha mys. i morgon är åter igen en ledig dag för oss. än så länge iaf.
sen börjar tina skolan i morgon och barnen är på dagis så vi får se vad jag och vero hittar på.
nu ska jag ta tag i städandet. hörs sen eller i morgon.

17 augusti

hahaha hur många trodde mitt förra inlägg att jag skulle va hemma och ta det lugnt alldeles själv? ni som trodde detta känner inte mig. nopp nopp. efter jag ätit ringde vero mig och frågade om jag inte kunde komma till henne. och självklart kunde jag det. så vid 21 körde jag till henne där hon, barnen och tina va. så blev det lite te och massa snack. barnen gick och la sig och därefter gick vero iväg en stund. så då satt jag och tina och snackade om allt mellan himel och jord. över härlig tjej hon med. sen kom vero tillbaka och vi började kolla film. sen kom fatmir och tvingade in mig och vero på fika. hahaha. såå så blev det. va där inne en stund och snackade o såå. sen tillbaka in till veros lägenhet. (dom bor grannar) så blev det forsatt mys där innne. tills tina somnade, sen somnade jag och sist vero. hahaha.
i morse vaknade jag vid 7 av att veros väckarklocka ringde. dags för barnen att åka till dagis. så dom klädde på sig. Gabriel kom och kramade mig och pratade lite innan dom gick, hans sista dag på dagis idag aaw. haha sen börjar förskolan. iaf jag o tina somnade om sen och vid 10 kom vero hem igen för hon hade mellan landat hos deras föräldrar.
och när hon kom hem gick hon o la sig och jag och tina satt o snackade o kollade tv innan vi bestämde oss för att köra och handla bullar. sen hem och gjorde frukost och väckte vero. därefter blev det mys till 2, då jessica ringde och bad mig börja jobba 17, istället för 19. så jag börjar om 2½ timme. och det gör absolut ingenting eftersom jag endå ska jobba. så en timme mer eller mindre spelar ingen roll.
ikväll efter jobb fortsätter mysandet så jag skriver kanske i morgon, eller på onsdag eftersom i morgon är vi alla lediga så då gissar jag på att vi kommer hitta på ngt.
iaf har jag vero och tina bestämt oss för att åka till stan och shoppa den 25 när lönen kommmer. wiiie.
nä nu ska jag dra ha en bra dag.

16 augusti

hemma från jobb nu. tror jag börjar bli sjuk, inte alls skoj. kändes som jag skulle svimma på jobb så david erbjöd aig att ta mina 3 sista timmar. men efter 3 alvedon så blev det bättre. hängde en hel del inne i delin med vero idag så det va skönt. efter jag slutat hjälpte jag henne att stänga sen satt vi där ute och snackade medans vi väntade på hennes föräldrar. och sen kom dom, veros mamma, pappa och tina. så satt vi och snackade i en kvart något innan jag körde. idag är jag trött. så det blir en chill kväll hemma bara. länge sen jag va själv så det ska bli skönt. ska göra lite mat nu sen blir det bara till att slappa. i morgon jobbar jag bara 19-22 så det är rätt skönt faktiskt.
sen är jag ledig tisdag och onsdag och det är vero med så vi ska nog hitta på ngt. =) mitt lilla hjärta.
nä nu är jag hungrig. men vi hörs. ha det.

16 augusti

det har blivit en vana nu att jag inte sover hemma längre. hahaha. jag kommer bara hem på morgonen innan jobb och duschar sen iväg och jobba, efter jobb hem och byta om sen iväg igen.
igår va det mys. jag och vero slutade 7 så vi körde och handlade. sen hem till familjen seremeti och hämtade upp Tina och barnen sen hem till vero och lagade tacos. mumsfilibabba.
sen blev det film mys till mikael somnade hos vero och gabriel somnade hos mig. haha. så jävla söta ungar. aaw.
jaa och självklart pallade jag inte köra hem så efter lite övertalande så sov jag där. tydligen sov jag skit gott eftersom jag inte hört att jag fått massa sms inatt av älsk.
i morse vaknade jag av att gabriel kom och la sig hos mig haha. sen började han snacka om allt så då blev jag pigg. därefter snackade jag o tina en massa så vi väckte nog vero för hon kom ut o la sig i min säng hon oxå. hahaha.
sen blev de lite morgon mys innan jag körde hem.
börjar om 56 minuter så tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu sen blir det jobb.
känns som det kommer bli en rolig dag på jobb eftersom ingen av cheferna kommer va där. utan det är florim, david och vicktor som är på golvet. och det kan ju inte bli mer än ikke allvar det.
men men ska bege mig nu. byebye

15 augusti

nu är jag hemma. kvällen igår blev rätt bra endå. hämtade vero på jobb sen körde vi hem till henne och hon fixade till sig lite sen blev det off till malmö festivalen. gick runt där lite och sen blev det käk. mums. älskar att gå dit och käka haha. sen blev det mys. i morse vaknade jag tidigt, sjukt nog. körde vero till jobb precis och jag börjar inte förrän om två timmar. så jag tänkte ta det lite lugnt nu sen är det jobb till 7. därefter är det igentligen kräftskiva men känner mig inte speiellt på G för det. så vet inte om det blir en mys/chill kväll ikväll oxå.
hade vatt skönt.
nä nu ska jag renbädda sängen sen äta lite. hörs ikväll eller i morgon. shoo balooo.

14 augusti

goood dag.
kvällen igår blev mysig med hjärtat. massa prat och mys. jag somnade dock vid 2 kanske och blev väckt en del gånger HAHAHA. och i morse började jag 10.  självklart så ringde inte min klocka i morse så det blev en massa klydd. dock va jag hemma 9.41 så då slängde jag på mig jobbekläderna, sminket och håret i en toffs sen ner i full fart till jobb. stämplade in mig 09.59. det kallar jag skillat ^^
största delen har jag varit i frukten idag. och som vanligt har dom satt in mer personal än nödvändigt. chefen tog ett snack med mig oxå och det kändes skönt att få en del beröm och han berättade hur framtiden kommer bli.
ska iväg den 17 september på utbildning med jessica om hur man hanterar posten osv. eftersom dom har ändrat om allt och placerat mig i vår "nya" förbutik (gamla marianneboden, som vi kommer ta över 1 oktober). där vi ska ha post och spel osv, typ samma som nu fast det kommer va en del av ica ist. vet inte riktigt om jag gillar att dom flyttar över mig dit.
trivs att va inne på ica men vi får se. känns iaf bra att dom har mig i tankarna när det gäller det nya.
men men nu ska se om min tvätt är klar sen ska jag hoppa in i duschen därefter ska jag hämta vero på jobb sen blir det malmöfestivalen och käk. mums. det är det bästa, käk på MF.
men vi hööörs

13 augusti part 2

idag har jag gjort allt det där som man ska göra när man är ledig, alltså ingenting.
från tolv framtill nu har jag legat i sängen o halvsovit och smsat med baby. så nu tänkte jag laga mat till mig lite sen efter det blir det duschen och därefter ska jag iväg med mitt hjärta. underbart. sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. hörs nog inte förrän i morgon. ha en bra dag



jag på den tiden jag bodde hemma.
fotot togs i maj 2008

13 augusti

ingen av filmerna jag tog hem igår va något vidare. den första, en shopoholics bekännelse, somnade jag till. med smink och allt däckade jag i soffan. dock tog jag tag i mig själv och tvingade mig in i badrummet och tvätta av sminket sen krypa ner i sängen. den andra filmen som jag förövrigt inte kommer ihåg vad den hette, såg jag i morse lite över 9. bara för att jag skulle ha sett den innan jag lämnade tillbaka den. men även den va dryg så jag stängde av tven och åkte till jobb, handlade en bulle och en banan och lämna filmerna. sen hem och började diska. så nu har jag diskat disk som har stått i min vask i en vecka tillbaka. för övrigt ser min lägenhet ut som ett bombnedslag eftersom jag varken har haft orken eller lusten att fixa till här efter allt som hänt. musten har gått ur mig.
men idag är jag ledig och eftersom min otroligt glömska syster har glömt att ringa optikern så blev det ingen runda dit där idag. så idag tänkte jag städa och göra fint i min lägenhet.
sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
ha en bra dag



btw va det cirkus igår här i skanör. men alla va torra och ingen ville gå.
dock trodde jag att (lixom alltid) att jag skulle få träffa elefanterna endå för
dom brukar visas upp utanför jobb varje gång det är cirkus.
men till min stora besvikelse så va det en häst, 3 getter, 2 lamor istället där igår. =(
så det blev inte en av dagens höjdpunkter.
fast det fanns två andra höjdpunkter på jobb igår endå, det första va
att vi har fått den nya icakurriren (ica tidning) så jag slipper läsa förra
månadens, som jag har gjort nu i en måånad, varje lunch.
och att vi har fått en spegel i lunchrummet. och det kan ju alltid va bra...

12 augusti

kvällen igår fick en bättre vändning när jag fick en trevlig överraskning. dock grät jag bara men alla ord du sa betyder så mycket för mig. det betyder att du finns för mig. mer än du anar.
idag har det varit jobb, 9-18. lång dag men satt bara i kassan till 14. sen va jag på golvet. och det är skönt och jag älskar det. efter jag slutat åkte jag till stan, hem till sis och överraskade henne. wiie. sen körde vi och lämnade in min mobil eftersom den har pajjat nu igen =( buuuh. och därefter blev det käk och sen inhandlade vi masa saker. =) mysig stund med sis.
sen körde jag och träffade mitt hjärta. DU GÖR MIG LYCKLIG. :$ tack för allt baby.  därefter körde jag hem och nu är jag hemma. kollar utröstningen på so you think you can dace. därefter blir det film, har hyrt dem två nya filmerna som kom till jobb idag. dock måste jag ner till jobb i morgon o lämna dom tidigt eftersom dom blir inlagda till uthyrningen i morgon.
just det, idag fick jag gratis prover av jessica. balsam (1 liter), hårspray, mouse och hårinpackning. allt låg på typ 1 liter och det är frisör saker. vi ska börja sälja det på jobb och dem kommer gå på mellan 70-80 kr. så gissa om jag blev glad. höhöhö.
nä nu ska jag bege mig. ha det

so you think you can dance



och efter att ha sett detta dansnummret så gråter jag ännu mer.
något vackrare får man leta efter.

11 augusti

just nu är jag bara tom, både på ord och tårar. dagen har bestått av en massa tårar och ännu mer kärlek. kan inte beskriva med ord så skönt det kändes att få komma upp till er och krama er och pussa på er och tala om hur mycket jag älskar er. ni kommer alltid att vara en speciell familj för mig, ni kommer alltid att ha den speciella platsen i mitt hjärta. alltid. fick en stor klump i min mage när jag såg hur ni har det. det är inte klokt. ni underbara människor. och att få träffa er men inte lottie känndes såå sjukt konstigt. men som sagt kan jag inte beskriva hur glad jag blev att få träffa er. önskar bara att dem förstår att dom håller fel person häktad. och att någonstans går en mördare fri. och pia, dig är en person som jag alltid kommer beundra. hur mycket klarar du?
älskade älskade du. det gjorde så ont att köra ifrån er att jag brast ut igår åter igen. hela bilfärden grät jag tills jag somnade av utmattning, sen vaknade jag och tårarna fortsatte att rulla ner från mina kinder.
och nu är jag matt, både för er skull och för att jag är så arg för att en människa kan göra något sådant mot vår älskade lottie och att alla människor som inte ens tillhör era närmsta inte kan respektera er.. sjuk värd vi lever i. 
vi åkte iaf till gården och la blommor och ett kort, precis vid trädet där så många andra hade tänt ljus och lagt blommor och skrivit något fint till dig lottie. du va älskad och du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan. 
denna dagen kommer jag alltid minnas, alla tårar, all kärlek, alla minnen som har poppat upp ett efter ett. jag älskar er och det kommer jag alltid att göra... 

10 augusti

har inte mycket att säga. kvällen igår tillbringade jag med mina arbetskolleger. därefter körde jag hem vid 2 halv 3 och lyckades inte somna förrän närmre 4 något. så i morse va jag matt. matt på livet och dess orättvisor. men jobb blev det iaf, fick jobba över åter igen. så slutade inte förrän halv 9 något. i morgon är jag ledig och jag kan inte hitta ett bättre sätt att tillbringa min dag på än med familjen och mina efterlängtade underbaringar i sjöbo.
efter jobb idag bänkade jag mig på vår gemensamma gräsmatta och snackade med min granne. helt underbar granne har jag. vet inte vad jag skulle gjort utan henne. som hon ställer upp för mig, i alla läägen.
just nu sitter jag åter igen ensam med tankar åt livet och dess orättvishet är inne på systers blogg och lyssnar på youtube klippet hon lagt ut, eric clapton - tears in heaven. och mina tårar rinner sakta men säkert ner från mina kinder. alla varför- frågor poppar upp en efter en.
vill bara att morgon dagen ska komma så jag får krama om familjen nilsson och berätta för dom att jag finns där. ingen verkligen ingen vet vad dom går igenom och alla blodtörstande journalister knäcker dem, enbart för att tillfredställa alla nyfikna människor som inte vet ett smack om denna familj eller hur dom är. människor som inte vet ett dugg ska kunna få en inblick i allt som har hänt, i alla lögner. det är inte ens sanningen som publiceras i tidningarna och dem väljer bort mer än hälften. vad fan är det för jävla sätt? blir så irriterad på hela systemet. varför utsätter man människor för något så här hemskt. räcker inte det redan med att deras dötter blivit mördad och sonen blivit häktad. hur mycket tror folk att dem kan ta? dom kan inte ens lämna sin husvagn (som dom förtillfället bor i eftersom dom inte får vistas på gården) och åka till affären för att handla förrän dom har en hel trupp med journalister bakom sig. vart är allt påväg att gå? finns där inget vett inblandat?
det gör ont i mig, i mitt hjärta och i min mage. den knyter sig och jag har svårt för att andas. dagarna är okej men nätterna är fruktansvärda. men i morgon ska jag äntligen få träffa dem. ska pussa på dom och krama dom och gråta en skvätt. klockan 8 ska jag befinna mig hos mamma o pappa för att vi sedan tillsammans ska köra och handla och därefter ska vi bege oss till sjöbo.
så ikväll ska jag sova tidigt. hörs i morgon

9 augusti

i morse började jag klockan 10.
har hållt på med allt som finns
att göra på jobb. lastade denna 
buren med kartonger, och
jag och jessica hatar kartonger
för dom ramlar alltid av när man
ska köra ut dem på lagret.
men idag lastade jag det perfekt
och inte en ändaste ramlade av.
därav fotot.  dock va vi för
många som jobbade idag
så jag erbjöd mig att jag
kunde gå hem.  så jag
fick sluta 15. istället för
19. vilket va riktigt skönt.
dock missade jag nästan
800:- på dem timmarna.
men pengar är inte allt.
köpte iaf kräftor och baugetter
och åkte hem till älskade
mammi. väl där hemma blev
det massa snack som slutade
i tårar. mamma ringde till pia.
(lotties mamma)  och vi grät
alla tre. =( ingen kan förstå
vilket helvete denna familj
går igenom. bestämde att
jag, mamma och mina systrar
ska åka dit på tisdag. vilket är en stor lättnad. att få träffa dessa underbara människor och få krama om dom. dock kommer inte lottie finnas där. vilket gör mig åter ledsen. men du kommer vara med oss endå, det vet jag. älskade ängel. sen hade jag och mamma mys. käkade kräftor och pratade, bara mamma och jag. fy fan vad jag är lyckligt lottad att ha en sån underbar familj som jag har. efter det körde jag hem, mellanlandade på jobb och hyrde film.
så ikväll blir det mys. dem ändrade mitt schema i morgon så jag börjar 11 istället för 9. så det blir sovmorgon i morgon. och det gillas. annars har jag inte så mycket mer än det att säga. allt är uppochner fortfarande. lite glädje och lite få leende på läpparna sen mycket tårar. har inte riktigt fattat det. att höra din mammas röst och höra hur mycket hon grät gjorde mig så obeskrivligt ledsen. men det va skönt att höra hennes röst... 


The way you make me feel inside

förtillfället förknippar jag lycka med när du och jag satt i bilen och "run away med Darin" spelades på radion, och båda två sjöng oss hesa och skrattade. du vet att jag älskar den låten och jag älskar sättet du tittar på mig när jag blir glad som ett barn när jag hör den låten. det är kärlek.

och sorg förknippar jag med nätterna nuförtiden, iaf dom jag tillbringar ensam. när jag har någon annan brevid mig så känns det bättre. men ensamheten är det värsta nu eftersom mina tankar bara springer iväg... men det är en period man måste gå igenom och jag har inte riktigt börjat på den perioden än. allt känns som en bergochdalbana förtillfället ena sekunden är man glad och småskrattar och andra sekunden gråter jag som aldrig förr. men vet absolut inte vad jag skulle gjort utan mina nära  och kära. är så obeskrivligt tacksam för att jag har er alla. och mina favorit kunder som ser att jag inte mår bra och dom tröstar och beklagar och går med huvudet hängandes därifrån. för att jag inte mår bra. inte för att jag gillar att göra andra människor leedsna osv pga mig men dom bryr sig oom mig, och det betyder. underbara människor....

Lottie <3

jag va inne på lunarstorm för att se om det fortfarande gick och logga in där och det gjorde det. och det fick mig att gråta eftersom jag hade fått ett gästboksinlägg från lottie för några månader sen där det stod "Heej!! hur e de gumman, saknar dig MASSOR! puss ". jag saknar dig med, fast jag inte träffat dig på sjukt länge så får jag ångest och ont i magen när jag tänker på att jag inte kommer få träffa dig heller. inte på länge och inte i detta liv. det gör ont, riktigt ont. vill bara spola tillbaka till tiden då vi va med varandra 24/ 7. varje sommarlov och alla andra lov kom du och carro ner till mig och bigsis. vi va oslagbara. och vi blev ritkga proffs på att spela hjärter. och när vi spelade brännboll ute på ängen. tror inte att någon förstod hur skoj vi två syskonpar hade det.
men med tiden tog det slut och vi hördes inte av så ofta mer. men det konstiga är att jag snackade med dig i helgen. för 7 dagar sen. 7  ynka dagar sen. och nu är du borta. you're gone. fast du kommer alltid finnas i mitt hjärta. alltid (L)


fredags mys med lilsis

god kväll. dagen idag har varit slitsam. sjukt trött har jag varit men största delen har jag tillbringat med jessica i frukten så det har varit chill. runt 12 va jag så trött att jag hade kunnat somna stående.
iaf efter jobb åkte jag o hämtade upp evelina i vellinge och körde henne hem. sen körde jag hem till lilsis. hon va redan i full gång med maten, som va tacos. jag började hugga in på grönsakerna. sen blev de mys framför tven med tacos och tv. efter jag käkat min första tacos så lutade jag mig tillbaka och somnade (Y) peeeerfekt. hahaha. sen vaknade jag en kvart senare och skrattade åt mig själv. vem somnar mitt i middagen? iaf efter det högg jag in på min andra tacos och nu är jag mätt som en ko. känns dock skönt att vara hemma, för här hemma kommer alltid att va hemma.
iaf nu fortsätter myset med sing a long och godis.
hörs sen eller i morgon efter jobb. jobbar som sagt 10-19.


.



denna låten kom från ingenstans och fastnade i mitt huvud.
nu är det den jag går och nynnar på. allt för att inte tänka för mkt.

trött

kvällen igår va mys. gick inte o la mig förrän vid 3 och sen blev jag väckt igen vid 4. och somnade vid 5. (Y) perfekt.
idag är jag trött som jag vet inte vad. jobbar 9 timmar men det ska väl gå endå. ikväll ska jag hem till mamma o pappa för att hålla lilsis sällskap eftersom familjen är iväg på varsitt håll. sen blir det att träffa evelina en stund och det gillas.
ska slänga mig i soffan nu i 20 minuter innan det bär av till jobb. hej

jobb

dagen idag har varit en smula bättre. rätt skönt att jobba för då tänker man inte så mycket. och mina kära arbetskamrater har fått mig att skratta osv. så det känns skönt. dem 10 timmarna bara sprang i väg. nu är jag hemma och det är skönt. såg att tvättstugan va ledig så jag har kastat in mina jobbekläder mm. eftersom david har kletat in mig med kräfter och jag luktade som en piiiiip.
kvällen ikväll blir lugn. dem ändrade mitt schema så jag börjar två timmar tidigare i morgon, dvs 8 isf 10. så i morgon blir det jobb 8-17. på söndag har dem oxå ändrat mitt schema så då är det arbete från 10- 19. skulle igentligen jobba 13-19 men det är dubbel lön så det är skönt.
annars flyter dagarna på.
hade sjuka drömmar inatt att vissa av mina föredetta?! kompisar ringde och frågade hur det va med mig efter allt som hänt. kändes skönt. men dock va det bara en dröm. hade såå svårt för att somna igår och natten blev hemsk. har inte alls fått all sömn jag behöver för alla tankar tar övertag.
jag förstår inte riktigt. varför vill man? hur kan man ta en annan människas liv? jag förstår inte det. sen låg jag och grät och tänkte på allt min fina ängel missar. tänk att ens liv tar slut vid 19 års ålder. man har inte ens börjat leva då. så fruktansvärt hemskt. vet inte vad jag ska säga mer nu. ska iaf hoppa in i duschen sen får vi se hur kvällen blir.

.

She walks with a smile
She's so full of life
But she cries in the night
Just to try to hold on
No one can hear her
She's all alone

mina tankar är hos din 24/7. (L)

no words left, just tears


.

hemma från jobb efter en rätt känslosam dag. många blandade känslor efter dagen. har inte kunnat sova i natt pga mardrömmar osv. så jag är rätt trött nu. i morgon blir det återigen jobb, 7.45-18.00


tanken på att du inte finns i liv längre får mig att må dåligt. men dem säger på nyheterna att en är häktad nu och det känns bättre. hoppas bara det inte är den personen som jag förutspått att det är. vila ifrid <3

.

jag har verkligen lärt mig att man ska ta vara på det man har. för det kan verkligen förändras på en sekund. tack alla vänner, arbetskolleger, familj och grannar med mera som finns där. jag uppskattar er alla och det betyder mer än ni anar.
har suttit i två timmar nu där ute och druckit te och snackat med min granne. gråtit en skvätt och skrattat och bara har haft det mysigt. va glad att fru va med mig när jag fick reda på det eftersom jag inte kunde stå på mina ben utan bara föll ihop och stor grät. jobbigt bara att jag måste jobba i morgon för det tar verkligen emot. hade bara velat åka upp till sjöbo och kramat om er alla, och verkligen visat att jag finns för er. önskar att jag hade tagit vara på tiden mer nu, lixom jag gjorde förr, men det är för sent nu. =( hoppas verkligen du har det bättre nu och jag hoppas att dem får tag på den jävla idioten som tog ditt liv ifrån dig.
känner mig uttorkad nu, har inga tårar kvar att gråta så tänkte gå och lägga mig nu. hoppas morgon dagen inte är allt för jobbig och att den går snabbt och att jag kan hålla mina känslor i styr iaf på jobb. god natt.


.

känner mig helt kluven. vet inte vad jag ska skriva eller vad jag ska göra. allt känns uppochner. känns som allt är påhittat. fattar inte att det är sant. vaddå mördad? återkommer när jag känner mig mer samlad. Vila i frid min vän. (L)

hola

goood morgon. har precis dragit upp fru ur sängen. så nu blir det besiktning sen antagligen stranden med evelina, linda, sho och kanske jasse. härlig blandning det. =) nu ska jag iaf sätta duracell batteri i röven på fru. för hon är fan den långsamaste i denna värld. ha det.

myspys

dagen hade trots allt ett bra slut. åkte till mamma o pappa vid 5 tiden. och som jag sagt innan har jag världens bästa föräldrar. pappa har fixat min bil så tänkte att jag skulle åka och besiktiga den i morgon. =) tack för allt pappa. i love you.
därefter stannade jag till hos rebecca och hälsade på innan jag stack och hämtade fru.
sen åkte vi till statoil och hyrde tre filmer sen mellan landa vi på jobb och handlade massa onyttigheter.
därefter blev de mys och film med mina älskingar. dock stack en av dom innan och min andra älskling har deckat i soffan. så tänkte väcka henne nu och tvinga in henne i sängen.
i morgon blir de besiktning och därefter lite ärende.
sen får vi se. kvällen har iaf varit skit mysig och de va precis vad jag behövde. nu ska vi nanna. byebye

.

känner mig helt totalt slö idag. vet varken in eller ut. har iaf plockat undan alla kläder i hela lägenheten och städat i min klädkammare. så lite nytta har jag allt gjort idag. efter det har jag läst bloggar, kollat bilder på facebook och gråtit en skvätt. hinner aldrig läsa ngns blogg och hinner aldrig kolla andras foto för jag har alltid saker för mig. men idag har jag hunnit. har även hunnit kolla igenom alla bilder på min dator och det va där tårarna kom in i bilden. tänk så mycket man kan sakna "förr". jag kommer alltid kolla tillbaka på mitt liv med ett leende. fast det har varit mkt skit så har det goda övervägt. alla underbara vänner, alla chillkvällar, festkvällar, bulgarien, thailand, danmarks utflykter, alla sleepovers, alla badkvällar. men mest av allt alla äckliga-myskvällar-med- galetmycketonyttigheter och kortspel, alla hårfärger man haft och alla missfärgningar. allt sånt kolla man tillbaka på. haha. verkligen många minnen för livet. helt galet..

.

varken gårdagens slut eller morgonens början blev som jag hade tänkt mig. jag hade tänkt mig ngt bra men ist blev det rena motsatsen. jag känner mig matt. och sen känner jag mig "skyldig" på något sätt för jag är ledig idag och i morgon. får lite smått ångest eftersom jag är van vid att jobba mycket nu. känner mig rastlös.
eftersom ingenting blev som jag tänkt mig så tänkte jag ringa sis nu och fråga om hon behöver ngn hjälp idag med sin nya lya.
vi hörs sen.

jobbade över, igen

äntligen hemma från jobb och precis som alla andra dagar jobbade jag över. så jag har jobbat mellan 07.45- 19.00 idag. och nu känner jag mig rätt död. och för en gångs skulle när jag skulle cykla till jobb idag så regnar det. kan man ha mer otur? men dagen har flytit på och nu ska jag slänga mig i soffan.
sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. ha en trevlig kväll

god natt

nu är jag hemma igen. vicktor kom så körde vi till mamma o pappa och lämnade bilen. sen tillbaka till jobb och lämnade ica bilen sen ramade vicktor mig halvvägs hem och därefter promenerade jag. dock underhöll fru mig i telefon så det va mysigt. nu ska jag nanna sen blir det jobb och därefter är jag ledig i två dagar. ska träffa min efterlängtade fruga på onsdag iaf och det ser jag framemot=)
men sov gott för de ska jag gööra. byebye

.

idag är ingen bra dag. är trött på allt och alla och så klart började jag gråta. men sånna dagar har väl alla? eller hur.
nu är jag iaf hemma från jobb och jag ska käka nu sen ska jag köra och lämna bilen hos mamma och pappa och vicktor ska köra med mig så jag kommer hem igen. sen ska jag nanna. i morgon är en ny dag med nya möjligheter och åter igen jobb. fast jobbar bara 07.45 - 14.00 så det är lugnt. 
hörs sen eller i morgon.

.



usch, när jag ser denna bilden känns det som om det va så länge sen.
allt va annerlunda då. jag träffade mina favorit pojkar (Fredde, Lilli, nelson) exakt
varje dag och jag hade en bästis som jag va med 24 / 7. hade andra tjejkompisar som
jag oxå träffade mer än vad jag gör nu. jag va blond och livet lekte.
jag va snygg. hahaha.
men nu har tiderna förändrats och vi med dom.
nu tillhör man kategorin vuxen med jobb och lägenhet. 
saker och ting kan förändras snabbt på 2½ år.
men för det mesta kollar jag tillbaka på denna tiden med ett leende på läpparna.
för då va jag lycklig på ett annat sätt. nu är jag lycklig för att jag bara är det. haha.
och nu kallar en del av vuxenlivet på mig, dags för jobb.

Float like a butterfly sting like a bee

det blev ingen fest igår. för så fort jag satte mig ner kände jag hur tröttheten överföll mig. så jag deckade. och nu 12 timmar senare vaknade jag. underbart. känner mig rätt så utvilad och på bra humör faktiskt. direkt när jag satte på radion kom min favvis låt och det brukar vara ett tecken på att det kommer bli en bra dag. ska käka lite nu sen blir det duschen och iväg till jobb. jobbar dock bara mellan 13-19 sen blir det nog hem till mamma o pappa och lämna bilen, kasnke träffa evelina en stund sen hem och sova för jag börjar kvart i 8 på måndag. och jag längtar till måndag wiiie.
nä nu har jag inte tid att sitta här och snicksnacka. hörs sen

låååång dag

nu är jag hemma efter 12 timmars jobb. börjar bli en vana nu och jag känner mig härdad. är helt slut men det lockar endå  lite att följa med evelina med flera på fest ikväll. ska smaka på saken sen kanske det bär av endå. eller blir det en chillkväll ikväll oxå. dagen idag har som sagt varit lång. men som tur är har jag sluppit att sitta i kassan så mycket. har verkligen gjort allt som går att göra på jobb. kassan, frukt & grönt, fixat tidningarna, läsken, mejariet, godiset, finkem you name it. känner migiaf duktig.
så nu återstår det att se vad som händer. hör av mig senare för alla intresserade. byebye

RSS 2.0