12 augusti

kvällen igår fick en bättre vändning när jag fick en trevlig överraskning. dock grät jag bara men alla ord du sa betyder så mycket för mig. det betyder att du finns för mig. mer än du anar.
idag har det varit jobb, 9-18. lång dag men satt bara i kassan till 14. sen va jag på golvet. och det är skönt och jag älskar det. efter jag slutat åkte jag till stan, hem till sis och överraskade henne. wiie. sen körde vi och lämnade in min mobil eftersom den har pajjat nu igen =( buuuh. och därefter blev det käk och sen inhandlade vi masa saker. =) mysig stund med sis.
sen körde jag och träffade mitt hjärta. DU GÖR MIG LYCKLIG. :$ tack för allt baby.  därefter körde jag hem och nu är jag hemma. kollar utröstningen på so you think you can dace. därefter blir det film, har hyrt dem två nya filmerna som kom till jobb idag. dock måste jag ner till jobb i morgon o lämna dom tidigt eftersom dom blir inlagda till uthyrningen i morgon.
just det, idag fick jag gratis prover av jessica. balsam (1 liter), hårspray, mouse och hårinpackning. allt låg på typ 1 liter och det är frisör saker. vi ska börja sälja det på jobb och dem kommer gå på mellan 70-80 kr. så gissa om jag blev glad. höhöhö.
nä nu ska jag bege mig. ha det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0