30 september

åkte hem till pappa och sen körde vi mot ikea. fick det mesta fixat och på vägen hem körde vi in om bauhause och fixade lite saker där sen hem igen till mamma och pappa. satt och snackade och hade det mys sen körde jag hem och hemma väntade sis. så vi lagade lite mat och snackade som aldrig förr. efter hon kört begav jag mig till vero där jag har varit fram tills nu. mysigt att träffa min lilla älskling igen. wiie.
i morgon blir det ner till skanör och va inne i marianneboden en stund sen ska jag till mamma och käka lunch och få massage sen på kvällen blir det bio och därefter mys med vero.
underbart:D
nu ska jag nanna. sov gott.

=)

har verkligen haft en slappedag idag. sånna dagar som behövs ibland. snackade nyss med pappa och gullig som han är ska han följa med mig till ikea idag =) så nu har jag nyss duschat av mig ska bara på med sminket och kläderna sen bege mig hem till mor och far. hörs ikväll.

update

hej mina vänner!
nu tänkte jag ta en snabb uppdatering om dagarna som passerat.
i fredags va det den stora dagen. hade så sjukt svårt för att sova men tillslut lyckades jag. lite innan 10 befann jag mig i trelleborg där jag mötte upp mamma, när vi va på väg till mäklarens kontor så ser jag att pappa svänger in framför oss. han skulle bara önska mig lycka till. aaw sötaste pappa.
iaf väl där inne gick allt flytande och jag fick mina nycklar wiiihoo. så jag och mamma åkte och käkade frukost innan vi körde till lägenheten. hade ju lastat hela bilen full med kläder och köks saker. när vi packat upp allt körde vi till skanör och fyllde (verkligen fyllde) hela mammas bil. sen åkte vi och handlade lite mat och annat nödvändigt sen till min nya lägenhet och lastade in allt. trapporna höll på att DÖDA mig. fy fan.
därefter kom pappa upp till oss efter han varit på sjukhuset sen körde vi och käkade lunch tsm. mysigt värre:D
därefter fixade vi massa i lägenheten igen och sen körde vi iväg och handlade en ny spegel till min hall osv. sen till skanör igen och började packa ut dem stora sakerna, sen kom pappa och felix oxå med släp shiit så full proppat allt va. sen körde vi till trelleborg igen och packade in allt sen körde jag o mamma till sknör igen och tog det sista och städade av hela lägenheten. och på vägen köpte vi med oss pizza. mumisgt.
helt underbar flytt och jag är galet tacksam för jag har mina underbara föräldrar. (L)

på lördagen vaknade jag rätt tidigt, pappa kom och hjälpte mig att sätta upp massa saker sen vid 2 körde jag och hämtade tina. så körde vi till valen på jakt efter födelsedags presenter till barnen. hittade dock bara två klänningar till Gone och Fatime. så vi körde hem och lämnade dem sen vidare mot stan. efter det körde vi hem till mig och jag duschade sen körde vi hem till familjen seremeti. =) och hjälpte till . väldigt rolig kväll faktiskt med god mat och en hel bunt med trevliga människor. fick en hel den komplimanger oxå och sånt gillas :$ riktigt lyckad kväll faktiskt. tog riktigt många bilder så det kan hända att dem kommer upp på facebook när jag har tid.
vid 2 körde jag fatmir med familj hem sen åkte jag hem och nannade.

(bilden är på tina, vero och mig. blev inte den bästa men det är iaf en bild på mina älsklingar.)



söndag va det jobb, 13-19 därefter körde jag hem sen kom mamma till mig. så hade vi mysigt och snackade en massa. sen efter hon hade gått deckade jag av utmattning.

igår va det måndag, blev väckt av att tina kom till mig vid 9. hon hade håltimme så det va mysigt :D sen kom min hyresvärd osv och skulle kolla lite saker och därefter kom pappa. wiiie:D
vid halv 2 kom florim och hämtade mig så åkte vi till jobb. jag började inte förrän 17 men jag va inne hos peter på marianneboden i två timmar. mer än det hann jag inte eftersom jag va tvungen att börja att jobba tidigare. daaaamn. iaf jobb gick bra och jag stängde med florim.
just det för övrigt invigdes mitt badkar igår oxå och gud vad jag älskar det. och där sätter jag punkt för den dagen eftersom den kunde inte få ett bättre slut än vad den fick.

natten har varit jobbig, har haft sjukt ont i magen så jag har vaknat från och till. dock somnade jag inte förrän vid 5. men fram tills tolv har den varit bajs. tanken va idag att vi skulle till ikea men vero mådde heller inte bra igår så jag vet inte hur det  blir. tänkte iaf käka lite frukost nu sen göra mig klar. måste dit och handla några hyllor. sen kommer nog sis ikväll efter hennes skola.
sen i morgon ska jag va på marianneboden klockan 9 för att va med när posten kommer, sen ska jag hem till mamma och få massage och därefter blir det bio på kvällen. wiie.

nu ska jag gå ha det.

back in business

nu har jag internet. äntligen. och för övrigt trivs jag som fisken i vattnet i min nya lägenhet. tänker sova nu eftersom tina kom och väckte mig 9 i morse och jag är nannig. så uppdatering om dem senaste dagarna kommer nog i morgon. nattinatti

hejdå

nu känns det verkligen hemskt, allt i min lägenhet är nerpackat. nu ekar det på riktigt. känner mig så tom. jätte jobbigt faktiskt. och det där med min granne är det jobbigaste. har verkligen världens bästa granne och söt som hon är hjälpte hon mig med att vika min tvätt och fixa med det sista. usch nu börjar jag bli riktigt sentimenal har en klump i halsen och tårarna bränner vid. fy fan vad jag är löjlig.
men som sagt är detta min första lägenhet och det är något speciellt. i morgon flyttar jag. och kommer inte ha något internet alls, förrän jag får tummarna loss att fixa det. men det är inte så viktigt nu.
har iaf packat bilen nu med alla kläder och såå. sen i morgon ska jag möta upp mamma och dom andra vid 10. och få nycklarna. sen ska vi tömma bilen i den nya lägenheten sen ska vi hit och fixa massa igen. sen ska pappa och hans arbetskamrater hjälpa till med dem stora sakerna.
sen kommer familjen seremeti till mig och sen på kvällen blir det nog möllan en sväng om lusten och orken finns där. sen på lördag kommer jag vakna upp i min nya lägenhet, hämta tina sen ska vi handla presenter och därefter är det hem till familjen seremeti och hjälpa till att laga mat osv sen är det fest. hela kvällen lång.
sen är det jobb på söndag osv.
nu ska jag ut och ta en kopp te (dock min grannes koppar eftersom mina ligger väl ner packade) sen ska jag ta en cigg, fast jag inte gör det längre så ska jag nu. bara för att..


tack för dessa 5 underbara månaderna som jag har fått tillbringa i dig (HAHAHAHA lät jätte fel) min kära lägenhet

24 september

orkar inte skriva om dagen, mitt huvud är helt slut. och min kropp med. har iaf jobbat mellan 10-19 och det resulterade i att jag köpte två piroger till mat som jag ska äta nu. är som sagt helt slut.
ska sova tidigt i kväll för i morgon är det flytt hela dagen.
så i natt är det sista natten i denna lägenheten. buuuh.
nu ska jag ringa vero. over and out

nattinatti

har tvättat klart allt nu, kläder, mattor, gardiner, lakan, påslakan, handdukar you name it.
känns riktigt härligt att det är klart. dock är det inte torrt än så jag har bokat tvättstugan i morgon igen så är det ingen panik med att få bort allt.
har även hunnit snacka lite med min granne, usch vad jag kommer sakna henne. =(
tittade lite på idol innan oxå samtidigt som mamma ringde. saknar mamma och pappa lite =( men på fredag ska vi ses och då ska här flyttas saker. wiiie. sen på kvällen ska jag och jasse kasnke till möllan och ta en öl (cider för mig) med robin med flera. ska bli trevligt eftersom jag alltid jobbar och nu när jag väl är ledig så tycker jag att jag borde unna lite tid åt mina nära och kära. men men nu tänkte jag nanna. i morgon blir det jobb 10-19 puuuh!
hoppas det är lite kunder så jag slipper sitta i kassan.



jag, just nu. höhöhö


23 september

hejhej.
igår va en underbar dag. hann med att packa ner i stort sett hela mitt kök, alla kläder, sovrummet, badrummet och storarummet. känns skönt att allt är nerpackat nu dock ekar det i hela lägenheten. haha.
efter jag hade gjort de slängde jag mig i soffan och självklart slumrade jag till. klockna 18.03 ringde florim och väckte mig (men jag vägrade erkänna att jag sov hahaha) han bad mig handla mat men sen tycket han jag va för långsam för jag ville duscha osv. men jag stressade och va på jobb halv 7. och då säger tönten att han har beställt mat från pizzerian ist. så jag hjälpte honom att packa upp lite varor sen körde jag och hämtade hans mat. sen blev det jobb, dock bara 3 timmar. rätt chill faktiskt.
efter det hyrde jag två filmer som jag inte ens hann se eftersom jag åkte till trelleborg och hängde med seremeti familjen. helt okej kväll. sen körde jag fatmir hem.

i morse började jag 10. satt i kassan med BM fram till 14. men jag tog hand om alla varor som jag skulle göra när jag va på golvet då ist. och sen när jag skulle va på golvet mellan 14-18 så hjälpte jag florim att rulla varor ist. jappjapp. sen sprang tiden iväg och när klockan va 19 upptäckte jag att jag hade slutat för en timme sen så då pussade jag vero hejdå pch körde hem. nu har jag slängt in första maskinen tvätt har ca 2 st kvar. håller på att tvätta gardiner o lakan osv. allt ska va rentvättat när jag flyttar in i min nya lya. =)
skulle igentligen på bio ikv men vi sköt upp det till en annan dag för det känns inte som det finns tillräckligt med tid för det nu. haha. 
ska iaf laga lite mat nu sen blir det idol och mys. 
ha en trevlig kväll.  


just det, jag trodde att våra nya schema började på måndag men dem börjar inte förrän på torsdag wiiie. vilket menas med att jag jobbar i morgon, ledig fredag och lördag, jobbar söndag, jobbar måndag mellan 19-22 sen är jag ledig tiisdag och onsdag. UNDERBART.

22 september

nu är jag hemma. har inte sovit hemma inatt för jag orkade inte köra hem igår.
jobb igår va roligast på länge. jobbade med BM och florim. va rätt chill eftersom jag bara jobbade 5 timmar. sen efter stängning körde jag till trelleborg och hälsade på vero. hahaha jag skulle göra albanskt te för första gången i mitt liv och jag gjorde helt fel HAHAHA. så det blev över starkt och helt beskt. men som vi skrattade. i morse vaknade jag av barnen. det är gabriel och mikaels födelsedag idag. så jag o vero körde dem till dagis/förskola sen körde vi hem och sov en stund igen. sen vaknade vi vid 12 av att gabriels fröken ringde och sa att han inte mådde bra. så jag och qasim körde och hämtade honom. när vi kom hem till lägenheten började vero laga lunch och då körde jag och qasim till BR leksaker sen hem och åt.
sen körde jag hem, måste packa. tog massa tidningar och så från jobb så jag kan packa ner mina glas utan att dem går sönder. har en hel del att stå i idag. sen som tur är tog dem bort mina första timmar idag så jag har bara 3 timmars jobb idag, dvs 19-22. sen därefter blir det väl som gårdagen skulle jag gissa.
sen både i morgon och på torsdag jobbar jag hela dagarna så då finns det inte så mycket tid över till att fixa här hemma. så nu ska jag sätta fart.


.

finns det något bättre än att lyssna på 2pac och fixa och trixa. nej för det finns det inte. det är minnen för mig. minnen från när jag fick träffa mina favorit pojkar varje dag, det va på den tiden man hängde i oxie, med mp3 i öronen, mjukisbyxor och va gangster. HAHAHAHa jag dööör. alltid va jag med mina pojkar, det va dom, jag och sandra. och sandra va lika mycket kille som dom va. underbara tider. det va lilli som fick in mig på det där spåret med 2pac låtar. och hela min mp3 va full med alla hans verk, mina vägger va prydda med hans ansikte och jag hade alla hans skivor. på tal om dom där skivorna så har jag inte sett röken av dom på flera år. efter lilli lånade dem. haha.

 

Remember one thing, after every dark night there is a bright day after that. So no matter how hard it is, stick you’re chest out, keep you’re head up and handle it - 2 pac, and the angelz cried


tankarna tar över

just nu har jag en konstig kännsla i hela kroppen. håller på att packa =/ jag har endast 4 nätter kvar i denna lägenheten sen tillhör den mitt förflutna. i 5 månader har den varit mitt hem, om 4 dagar är den inte det längre.. och tankarna vandrar fram och tillbaka och jag är osäker på om jag valt rätt. denna lägenheten har det perfekta läget, nära jobb, nära stranden, och det är en enplans lägenhet så jag kan bara öppna dörren så är jag ute i naturen direkt, jag har dem bästa grannarna, man kan tvätta när man känner för det. men sen det där med rabatter osv har ju aldrig riktigt varit min sak. så tack gud att jag har haft eva som har slängt till mina blommor lite vatten då och då. hahaha  sen har jag ju trots allt sagt att jag aldrig skulle bo kvar här en längre period för skanör är dött. har alltid sagt att jag vill bo här på sommaren men inte på vintern och det har jag ju fått göra nu oxå.
sen den nya lägenheten är iochförsig lika stor, fast har ett större och finare kök, ett badrum med badkar (wiiie) jag älskar ju att bada, och sen har den världens coolaste balkong som har sex kanter. svårt att förklara men den är över cool. och sen är det nya lägenheten helt nyrenoverad. och nu kan jag få min dagliga träning genom att springa i trappan. =) och nu har jag verkligen en anledning att köra till jobb. har närmre till mina nära och kära sen slipper jag alla dessa speciella skanörs bor som inte har många hönor hemma.
joo detta kommer bli bra. jag kommer trivas som fisken i vattnet för det vet jag. men som sagt denna lägenheten kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat eftersom det va min första lägenhet....

21 september

känner mig rätt stolt över att jag har hunnit med så pass mycket som jag faktiskt har hunnit med idag.
jobb va helt okej, jobbade med vicktor och florim och som sagt så är dessa dagar lite speciella. om man inte får is innanför tröjan när man sitter i kassan så säger dom konstiga saker i högtalaren. men ett gott skratt har man allt fått idag hahaha. efter jag slutat så bytte jag om och körde mot kalasfirandet. mycket mysig kväll. fick träffa både familjen och familjen svensson. sen som pricken över i:et fick jag träffa familjen seremeti sen oxå.
japp för det har jag oxå hunnit med.
körde direkt till vero efteråt och efter lite mys och snack o sådär så kollade vi på när qasim bakade tårta, farligt god tårta om jag får säga det själv. sen kom fatmir oxå in en runda och då blev det snack o så fram tills nu. eller för en stund sen för nu är jag hemma.
ännu en underbar dag.
i morgon tänkte jag fortsätta med packandet sen är det jobb, tisdag ska jag först in till peter på marianneboden och va med där en stund innan jag ska jobba. stänger både måndag och tisdag. sen på onsdag är det jobb 9-18 och jag har även tvätt tid denna dag. på torsdag är det jobb som vanligt mellan 10-19 sen fredag är jag ledig (ÄNTLIGEN) men denna dagen innebär flytt för hela slanten. sen blir det mys och chill i min nya lya med dem bästa. wiiie. sen lördag har jag försökt att ta ledigt (hoppas det går) för att få iordning det sista i lägenheten. och därefter ska jag hämta upp tina så ska vi fixa presenter till barnen och därefter är det PAAAARTEEEY. lite nervös är jag allt eftersom hela veros släkt och vänner ska va där. vilket innebär fina kläder och mat osv.
dock blir jag lite nojig när vero säger att hon ska ha tre olika klänningar var av en är en albansk folkdräkt för det har man på sånna här tillställningar.
men jag längtar för jag känner på mig att det kommer bli riktigt skoj. och det bästa med allt är att jag bor nära så jag har inte så långt att köra (cykla/gå)  hem efter det. underbart. sen söndag är det jobb osv igen. 
nu hade jag tänkte att sova lite så jag är pigg och glad och vaken till i morgon. byebye

20 september

somnade som en liten stock igår när jag väl la mig. sen sov jag ända tills jag vaknade av sms. buuuh. skit tråkigt är det av bli väckt när man hellst av allt bara vill sova.
låg kvar en stund iaf sen gick jag upp och (håll i er)  började packa. japp för det gjorde jag. allt i stora rummet är nerpackat nu, förutom soffa, tv, tv-bänk, datorbord och sånna stora saker. sen har jag plockat undan i största allmänhet oxå. och slängt en massa skräp. tummen upp för mig (Y)
tänkte käka lite nu sen blir det jobb till 19 och därefter ska jag träffa familjen wiiiie. och vi ska fira jasse och andy och det ser jag framemot. =)
nu måste jag gå. byebye

19 september

har precis kommit innanför min dörr. har suttit i 5½ timme där ute och snackat, druckit vin, druckit te och käkat gott med min granne. helt underbar kväll. sånt kommer jag sakna nu när jag ska flytta =(
jobb idag gick bra, jobbade största delen med vicktor och sen med felicia och florim.
efter jag slutat hjälpte jag vero att städa delin för hennes mamma hade brottom och hon stod utanför och väntade. och för att hon skulle slippa att handla Bk till florim så körde jag och tankade och handlade mat till honom, snäll som jag är. så runt halv 9 va jag hemma och därefter har jag umgåtts med min granne.
i morgon blir det sovmorgon. hade dock tänkt att ta tag i packandet (hr många gånger har jag inte sagt det dom senaste dagarna?) sen blir det jobb till 19 och därefter ska jag iväg och fira Jasmine och Andy. =)
så nu måste jag nanna. sov gott.

19 september

god morgon.
natten inatt har varit skön, underbar med andra ord.
har en del att stå i innan jobb. måste diska och plocka undan lite och äta.
tänk er att jag flyttar om 6 dagar. helt sick. och jag har verkligen inte börjat packa något alls.
känns som om att jag måste sätta lite fart med det snart. dem har ju tagit bort min lediga tisdag och min lediga onsdag denna veckan och gett mig ledigt på fredag ist. och det är ju bra eftersom det är då mötet är och jag får nycklarna. sen kommer det va flytt hela dagen men jag hade behövt lite tid i veckan oxå till att packa och hålla på. som ni kasnke märker har jag alldeles för mycket på gång i mitt liv för tillfället. packa, flytt, nytt jobb (och alla saker som man ska lära sig till det), ny lägenhet, födelsedag ( som jag nästan glömt bort), födelsedags kalas att gå på, jobba och att hinna umgås med nära och kära.
längtar iaf till den 9 oktober då det är firma fest, igen. har ingentinge stängning den dagen men jag tror att maggi tar mitt pass då. sen blir det hem och fixa till sig med vero sen hem till sanne och förkröka lite. sen ska sanne köra mig, vero, florim, louise och henne själv till lilla torg där det blir käk och ännu mer att dricka sen ska vi alla till etage. känns som det kommer bli en galet rolig kväll. men men har inte alls tid att täka på det nu. för nu är där så mycket som händer.
måste fixa lite nu. hörs efter jobb.

18 september

good kväll.
dagen idag på jobb har varit helt okej. min första stängning på jag vet inte hur länge.har bytat bort alla mina andra stängningar efterosm jag inte gillar att stänga nu förtiden. men idag gjorde jag det.
märks att det börjar bli höst för nu är det inte mkt att göra på jobb. har fördrivit tiden med idol tittande osv. sen den sista stunden kom florim upp och höll mig sällskap.
efter stängning blev det lite snack osv med danne. och nu är jag hemma. och har snart besök. höhö. så det blir film och mys.
i morgon ville vicke byta pass så jag jobbar till 19 och inte till 17. sen får vi se vad som händer.
nä nu ska jag gå. ha det.

18 september

good morgon. tro inte att jag har fått sova ända till nu för det har jag verkligen inte. vaknade vid 10 av att vicktor skickade sms men jag orkade inte svara så jag somnade om. sen ringder mäklaren en halvtimme senare vi snackar lite och jag somnar om, sen efter drygt en halvtimme igen ringer han IGEN. och när jag lyckats somna om så får jag ännu ett samtal. gaaash. vad är det för fel på människor?

iaf igår va det ju utbildning för hela slanten. träffade den nya tjejen som ska börja jobba med oss, lotta heter hon. riktigt trevlig faktiskt. så jag mötte upp leffe och lotta på jobb klockan 8. nitlotten föll på mig så jag fick köra. blää. hämtade upp jessica sen blev de utbildning. rätt kul tyckte jag faktiskt. hela förmiddagen hade vi teori och hela eftermiddagen hade vi praktisk. vi blev även bjudna  på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. inte illa mina vänner. dessutom är det rätt skönt när man vet om att man får full betalning. höhö.
runt 5 va allt slut så då körde vi hem igen. jag landade på jobb för jag skulle ha möte med the big boss. har nog aldrig fått så mycket beröm av honom inte. men glad blev jag och allt gick bra.

blev klar lite över 6 så jag tyckte inte att det va lönt att köra hem eftersom jag skulle hämta vero sen igen vid 7 så jag hjälpte florim med att lasta av ICA bilen som kom så lägligt då. sen när vero slutade så stack vi snabbt hem till mig sen hem till fatmir. där va tina, fatmir och qasim. vi bestämde oss för att gå och ta en fika men det blev aldrig så. så vi körde och hyrde film sen till maxi och handlade tacos grejer. sen hem till fatmir igen och lagade. när florim slutat kom han oxå och då blev de filmer.
mycket trevligt.
sen stack vero och qasim vid 12 för dom va nanniga sen vi andra satt kvar till 2 något.

som sagt en mycket mysig och rolig dag. jag gillade det.

nu om 3½ imme är det jobb. stänger idag på jobb som jag helt hade glömt bort. så det blir ingen bio idag. men vi ska se den på lördag istället så det är ju bra. nu ska jag käka frulle. haaaj

höhöhö

tänkte skriva ett snabbt litet inlägg innan jag ska sova.
som sagt va dagen idag den bästa på länge. har kännt mig såå  galet genom glad idag vilket inte är så jätte vanligt nuförtiden. kom även på ett sett att få florim att jobba snabbt dvs, ta tiden. haha jocke gav honom max 5 minuter för att fixa till baksidan och jag satt och klockade honom och han blev klar på 3½ minut. så snabbt har jag aldrig sett denna människa jobba. haha.
iaf vid halv 7 körde jag ner till jobb igen. hjälpte vero i delin med sädning osv. och eftersom diskmaskinen gått sönder va vi tvungna att diska förhand. och självklart skruvar jag på kranen på fel håll så den dära man skuvar på ramlar av och en fet stor stråle med det varmaste vattnet sprutar ut. HAHAHA och jag dööör av skratt samtidigt som jag kallar på vero. hahaha. hon blev självklart genomblöt och såg ut som en dränkt katt. tillslut hittar vi ledningarna så jag stängde av vattnet på dem medans vero skruvade på den där saken igen. och fy fan va vi skrattade hahahaha.
detta gjorde så att vi blev klara 45 minuter senare. så då körde vi hem till familjen seremeti där det bjöds på mat, prat och mys. sen begav vi oss hem till vero och nattade ungarna och satt och pratade massa innan tina oxå somnade. sen kom deras mamma och lämnade fatmir och veros man och hämtade tina. så efter en stund begav jag mig oxå hemmåt.
denna dagen, lixom igår, har varit jätte mysig.
i morgon ska jag infinna mig på jobb klockan 8 därefter ska jag o leffe hämta upp jessica sen är det urbildning hela dagen. sen på kvällen blir det mys med vero igen.
nä nu ska jag nanna. upp tidigt i morgon igen. suuuuck.
nanna gott

16 september

dagen igår va underbar. först blev det tandläkaren sen åkte jag hem till världens bästa mamma och käkade frukost och efter en stund körde jag till sis och svåger och där blev det lunch, kyckling med avocadosalsa. mumsfilibabba. sen slängde vi oss i sofforna och kollade filmen som jag fick av mamma.
när klockan närmade sig 3 körde vi till optikern, jag fick linser. dessa skulle vara bättre och dem känns bättre oxå faktiskt. efter en timmes tid va vi klara så då kastade vi av svåger hos honom sen körde jag och sis till ÖB för hon skulle handla lite där.
efter det hämtade vi upp systers bil och sen tog vi färden mot trelleborg för att käka mc donalds. när vi fick maten va ingen av oss hungriga så det blev inte mkt ätit på dem menyerna. haha.
sen pussade vi varandra hejdå och jag fortsatte färden hem till familjen seremeti.
där va det full brottning mellan alla killarna inklusive pappa. hahaha.
när the boys sedan åkte för att klippa sig så tog vero och tina ut mig på den längesta promenaden jag någonsin gått. usch fy. men det va mysigt med mina flickor. sen gick vi hem igen och då blev det full show med bakning. =)
sen när pågarna kom hem igen så körde vi till fatmir och släppte av alla där sen körde vi och hyrde film. mysigt faktiskt. sen efter en stund körde vi hem till fatmir och kollade på filmen och det va verkligne mysigt det med. wiiie.

i morse va det jobbigt att vakna och när linserna klyddade va det ännu jobbigare. men sen när jag kom till jobb blev allt helt perfekt. har haft en asball dag idag. största delen har jag befunnit mig på golvet och plockat varor med florim. har nästan inte alls suttit i kassan och sånt uppskattas. fick jobba till halv 5 och nu är jag hemma.
vid sju ska jag hämta vero på jobb sen blir färden åter igen mot trelleborg. ha en trevlig kväll för det ska jag ha.


goood morgon

Efter att ha stått i 15 minuter med att försöka få in linserna så ger jag upp. helt omöjligt. gud vad jag beundrar dessa människor som gör detta dagligen. har iaf en halvtimme på mig nu att äta, borsta tänderna, ta på mig, föna håret, sminka mig och va på jobb. tror ni jag hinner?

15 september

good förmiddag. hade väldigt svårt att somna igår, låg och vände och vred mig sen somnade jag väl av utmattning.
när klockan ringde 7.00 idag så tänkte jag att jag skulle sova fem minuter till. hello ja. 40 minuter senare vaknade jag av att min granne skickade sms. ett roligt sådant och jag börjar asgarva. hahaha. underbart sätt att vakna på. när jag väl insåg vad klockan va då jävlar blev jag pigg. in i duschen, på med smink och kläder sen in till grannen och frågade om hon va redo. för jag hade lovat att dumpa henne i höllviken eftersom jag skulle till vellinge. självklart va hon inte det så jag körde snabbt som fan till jobb och lämnade filmen, köpte en ingefära till grannen och två frimärken till mig. sen fullfart igen och hämtade upp min granne.
hahaha många på jobb blev chockade när jag kom dit. jocke utbrast: vilken snygging som kommer. hahaha roligt när folk ser en i civila kläder någon gång och inte bara i röda och svarta ica kläder.
iaf 08.30 körde vi från skanör. slängde av grannen i höllviken sen till tandläkaren, va där 08.45 precis i tid.
riktigt fint har det blivit nu när dom flyttat in i det nya.
sen körde jag till björns konditori och köpte bullar eller köpte och köpte fick bullar eftersom deras kortsak inte fungerade. lucky me.
slängde på brevet (som innehåller mitt gammla hyres kontrakt) på posten
och nu är jag hemma hos mamma och pappa och väntar på mamma ska sluta. och det gör hon om en timme.
ska försöka underhålla mig själv lite fram tills dess. sen efter vår fika ska jag till sis. sen vid 3 ska vi till optikern och därefter ska jag hem till vero. känns som det kommer bli en bra dag idag.
ska gå nu. ha det.

kvällsinlägg.

god kväll mina vänner
och icke vänner!
dagen började som
sagt med jobb.
åkte hem och fixade
här hemma. slumrade till
en stund oxå. sen åkte
jag och fixade lite ärenden
 sen ner till jobb och pussade
på min älskling. fastnade
sedan i ca 45 minuter inne
i delin med Laila. vi hade
massoratt snacka om och
när klockan närmade sig 8
 va jag tvungen att slita mig
 därifrån. vandrade upp till
vero och snackade med
henne lite innan jag hyrde
Slumdog millionaire igen.
sen hem i fullfart och
börjadeatt titta på dem
 där svenska hollywood
hemmafruarna eller
vad det nu hette.
fy skam på dem.
att dom inte skäms.
jag skämdes för dem så jag
 satte på filmen ist.så nu har
 jag tittat klart på den.förövrigt
så lagade jag mat idag,händer
verkligen inte varje dag
men det blev stekt kyckling
 (ovanligt)med potatis, lingon
 och sås. mumsigt.
jag har bott i min lägenhet
 i litemer än 4 månader
och detta va första gången
några potatisar befann sig här. har aldrig tillagat det här hemma. helt sjukt. iaf ringde maggi och frågade om hon va Up for some jobb i morgon kväll. och det va hon. eftersom jaghar saker jag ska klara av på dagen och jag endast har stängning i morgonoch jag igentligen skulle va ledig sågav jag bort dem timmarna. så i morgon efter allt är avklarat ska jag till vero sen ska vi ha mys hela dagen. mycket mycket mysigt. nä nu ska jag nanna, ska upp tidigt i morgon. hörs väl i morgon kväll eller ngt. 



 bilden är tagen i sommras. ^^


14 september

nu va denna dagens arbete över. blev lite stressigt i morse eftersom jag ville ligga kvar i sängen. men sen när jag kom fick jag en värmande kram av veros mamma. och det kändes bra, känndes som om det verkligen va något jag behövde. på köpet fick jag några fina ord oxå. aaw denna familjen asså. helt underbara.
iaf efter frukosten blev allt relativt lugnt så jag packade upp lite saker sen kom jessica och sa att jag måste va här klockan fem igen. men då kände jag att det blev lite för mkt jobb idag. från början skulle jag jobba 3 timmar, sen blev det ändrat till 9 timmar och det va helt okej men sen när det tillslut blev 11 timmar och jag känner mig inte helt bra så tänkte jag att jag behöver ju inte jobba ihjäl mig. så jag ringde vero och bäst som hon är tog hon mitt andra pass.
tänkte gå (läs: köra) ner på jobb vid halv 7 och hålla henne sällskap på hennes rast.
lunchade med vicktor idag oxå sen jobbade vi ett tag tillsammans innan de va dags att gå hem. så jag handlade lite sen körde jag hem.
började på Postutbildningen som vi ska ha gjort tills på torsdag men min dator stängdes av mitt i allt. så jag gör det i morgon ist. verkligen inget roligt att göra inte.
så nu har jag kastat in en maskin tvätt ska städa undan lite och börja packa men måste nog vila en stund först för jag har ingen ork förtillfället.
i morgon är det tandläkaren kvart i 9 sen ska jag hem till mamma på fika därefter är det optikern vid 15 och efter det jobb. och på onsdag har jag tagit på mig jessicas pass sen därefter lovade jag veros mamma att komma hem och hälsa på hos dom eftersom tina mfl hade sakt att dom saknade mig. aaw. älskade hjärtan. och på torsdag ska jag befinna mig på jobb klockan 8 för att möta upp leffe därefter ska vi ringa och väcka jessica sen köra och hämta henne sen blir det utbildning hela dagen.  
känns som jag har mycket jag måste hinna med men som vanligt puttar jag det bara framför mig. inget bra. måste ta tag i saker och ting nu.

13 september

natten inatt va vidrig. vaknade av att jag skrek av smärta. hade så ont i magen att jag inte visste var jag skulle ta vägen och tårarna bara rann. somnade två timmar senare av utmattning och då hade alvedonen tagit oxå. fem timmar senare dvs vid 11 ringde florim och frågade om jag kunde öppna i morgon och jag svamlade något tillbaka sen somnade jag om. vaknade vid 12 helt svettig men bestämde mig för att försöka jobba endå, hello misstag. kom till jobb och kände bara att detta inte skulle sluta bra så jag ringde felicia så hon kom och jobbade för mig. så idag har jag endast jobbat en timme.
när jag kom hem bäddade jag ut bäddsoffan sen har jag legat där hela dagen och kollat tv och sovit. länge sen jag verkligen hade en lugn dag. älskade granne kom och knackade på och gav mig en nybakad muffins och frågade hur det va med mig. sånt uppskattas.
tänkte att jag ska iväg och jobba i morgon endå iaf öppna sen får vi se hur det blir annaars får dom ringa in någon tidigare. dock jobbar jag två pass i morgon, 07.45-14.00 och sen 19-22.
men men nu ska jag sova. och jag hoppas natten blir bättre.


13 september

Efter en dag som började med att jag vaknade upp hos vero, jobbat i ett Xantal timmar, sovit en sväng och sen varit hos mamma och pappa på kräftskiva så har jag insett att jag har dem bästa i mitt liv. just nu känner jag mig lycklig, just exakt i denna stund. galet gott va det med kräftor. har ju bara ätit det en gång innan, detta år. blev en hel del prat eftersom det va ett tag sen vi träffades allihopa. sen satt jag och pappa och snackade om min nya lägenhet och jag fick en hel del ideer. längtar bara tills jag får nycklen så jag kan börja fixa och trixa där. vill bara sätta mina klor i allt och göra det till mitt egna. dock är den redan helt perfekt men jag är ju som jag är och älskar att måla och köpa inredning osv. det är lixom jag.
efter ett tag gick vi ut i bilen och testade ett minneskort fullt med mikael jackson låtar som pappa fixat till mig, helt underbart. så nu har jag min ipod som jag har lite över 1000 låtar på, ett minneskort med den bästa musiken (som jag och vero alltid sjunger oss hesa till) och sen ett med bara MJ låtar. kan det bli bättre?
efter det blev det bad, tippar på att det va 40-42 grader. underbart mysigt. därute fortsatte snackandet och skrattandet. pappa försökte att starta ett vattenkrig efter han spolade ner hela mig med iskallt vatten men förra gången vi hade vattenkrig och jag utmanade honom åkte jag ner med kläder och allt i den stora poolen (som för övrigt är iskall nu) så jag la det där på hyllan haha. sen blev det  film innan jag bestämde mig för att köra hem och sova istället.
så efter en sån här lyckad dag kan man inte känna sig mer än nöjd. jag har verkligen den bästa familjen i hela världen. där är nog verkligen ingen som klår den. underbaraste föräldrarna har jag också för den delen som alltid ställer upp och finns där för en. och kärlek snålar dom verkligen inte på.
i morgon blir det jobb 13-19, måndag är det jobb, tisdag är det först tandläkaren sen optikern med sis och därefter jobb, onsdag är det jobb, torsdag ska jag jessica och leffe på utbildning hela dagen, fredag- måndag jobbar jag som vanligt och på tisdagen är jag förhoppningsvis ledig. sen jobbar jag igen i en vecka i streck och på måndag den 28 får jag nycklarna till lägenheten. wiiie.
så innan det ska jag ha hunnit packa ner allt samtidigt som jag jobbar varje dag plus att den 22 ska Gabriel och mikael firas. japp dom fyller år på samma dag. underbara små söta älsklingar.

nä nu kallar sängen. hörs i morgon. Älskar er familjen och tack för idag <3

.

nu är jag hemma, sov hos vero inatt. ska ta hennes morgonpass så tar hon mitt 13-19 pass.
känner inte alls för det men vad gör man inte för sina vänner. nu ska jag hoppa in i duschen. byebye

hejochhå

äntligen hemma efter en låång dag, känndes som om den aldrig skulle ta slut:O
iaf vägrade jag stanna kvar och jobba längre fast dom bad mig. har så ont i ryggen och mina ögon är helt döda. så jag stack hem. nu tänkte jag sova en stund eller två för lite över 10 ska jag va på jobb för att hämta vero. sen blir det som sagt mys o så hos henne/fatmir. vet ej än.
i morgon börjar jag iaf 13 och jobbar till 19. sen därefter ska mamma och pappa ha kräftskiva hos sig så då ska jag befinna mig där. kan hända att jag trippar ner till jasmine och pussar på henne och så eftersom hon ska fira sin födelsedag då. så vi får se hur morgondagen ser ut.
nu har jag inte mycket mer att skriva så vi hörs väl sen eller i morgon. byebye




hahaha just det, den 9 oktober ska vi ha firma fest igen för alla fastenställda. och idag övertalade jag marc, jocke och johan att följa med oss unga ut på etage efteråt. HAHAHa känns som det kommer bli en kväll att minnas.


snabbt hej och ännu snabbare hejdå

hejhej, har rast nu igen och är hemma om snabbt. får jobba över idag så jag slutar förhoppningsvis 19.
så idag har varit en lång dag, 11 timmar för att vara exakt. och vero får oxå jobba över, hon jobbar 12 timmar. men efter det ska jag hämta henne på jobb så ska vi till henne. och kasnke till fatmir och kolla film. så så ser planerna ut för kvällen. nu hade jag bara velat sova en stund men det är bara 3 timmar och 20 minuter kvar.
måste gå nu. hajhaj

11 september =(

hej, igår efter mitt inlägg såå kom Denise in till mig en stund. så satt vi och snackade och hade oss. därefter begav vi oss in till mamma eva där vi käkade gladd och kollade på Fullpackat coh skrattade tills vi fick magont. natten inatt va inget bra. vaknade flera ggr usch. så när sis ringde och väckte mig i morse, en kvart innan jag skulle gå upp, så va jag nog inte så jätte trevlig. flååt:$
iaf men de va bara att upp och hoppa och in i duschen. åkte till jobb. dem två första timmarna, dvs mellan 8-10 va det dödare än en grav och jag höll på att somna ett X antal ggr. men sen kom vero och då blev allt bättre.
nu har jag lunch, iaf i en kvart till så jag körde hem på min lunch. men ska snart dra mig tillbaka.
dagen ser ut följande, jag slutar 18 (kanske 22 om florim eller vero inte vill jobba tills dess) annars om florim mår bättre så slutar vero och jag 6 och då ska vi till henne. så jobbar florim mellan 18-22 men om han inte mår bättre så får någon av oss jobba fram till 22. tror det blir vero eftersom jag jobbat sen 8. men man vet aldrig.
känns som alla håller på att bli sjuka nu. dock mår jag bättre iadg så det är väl bra. =)
men men ska åka tillbaka till jobb nu. hejhej

.

hej, orkar inte skriva idag är jag trött och hängig. inte alls kul. så ikväll blir det bara film och mys sen blir det jobb i morgon 07.45- 18.00 hejdå

.

då va man hemma igen. haft en helt underbar dag med fru. vi har verkligen gjort allt och ingenting. nu har jag iaf lämnat henne hemma för jag ska börja jobba 10 i morgon. så nu kallar sängen. nanna gott

9 september

hejhej hemskt mycket hej.
i morse vaknade jag 8 när klockan ringde. väckte fru sen stack vi till trelleborg och skrev på papprena. och det va inte vilka papper som hellst utan det va mitt nya kontrakt till min nya lägenhet. japp ni läste rätt jag ska flytta, igen. och jag är så lycklig. ska flytta ifrån denna lilla håla nu. wiiihoo.
dock kommer jag sakna att ha nära till jobb och sen kommer jag sakna min underbara granne. men jag får väl hocka up med mina nya grannar hahaha. dessutom bor jag nära vero oxå. YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAH.
så den 1 oktober sitter jag i en nyrenoverad lägenhet som är bara min.
iaf fru tyckte den va skit fin och efter en timme va allt klart =)
sen pussade vi mamma hejdå och körde och handlade bullar och körde hem till vero. så blev de frukost där sen somnade jag och fru på ballkongen innan vi körde tillbaka till skanör och dumpade vero på jobb, jag hämtade banankartonger och köpte hårfärg, och nu är vi hemma. fru har nyss fixat mina ögonbryn och nu får vi se vad dagen har att erbjuda.
jag är iaf lycklig.

just det, idag fångade jag klockan 09.09 den 9/9-09 det betyder tur och det har jag verkligen haft idag. nu ska vi fira. hej

8/9 september

dagen idag har varit underbar.
åkte till stan med Denise sen körde vi och hämtade fru, körde till triangeln och parkerade där sen gick vi upp mot hansa. träffade Denise kompis Malaco på gustav sen käkade vi Kinabox. mumsigt.
vi va i stan ända till halv 6 något sen körde vi till jägerso och hämtade ut min mobil, dem hade bytt hela framsidan och bytt ut tuchfunktionen till en bättre. gissa om jag blev glad =) wiiie.
sen körde vi en snabb runda till mobila och därefter hem till skanör.
hemma lämnade vi av denise och bytte om sen körde vi hem till veros föräldrar. satt där och drack te och hade de allmänt mysigt. blev snack om Bio men vi beslöt oss för att skita i det och stack till maxi ist.
handlade skit mycket godis och sen till hemmakväll och hyrde film och däärefter hem till fatmir där vi alla satt och kollade film. underbar dag med andra ord. är skit glad att en av dem familjerna som betyder mest för mig och min bästa kompis trivdes så bra tillsammans. det känns så skönt.
sen vaknade barnen när filmen va slut så vi stack hem och nu är vi hemma.
fru ska grilla majskolvar till oss nu sen blir det mys innan vi ska sova.
i morgon ska jag skriva på papprena halv 10 och självklart ska min fru och mamma (tråkigt nog jobbar pappa) va med mig när något så stort ska inträffa. wiiie. efter det ska vi handla med oss bullar och åka hem till vero på frukost och fira. det gillas =)
för i morgon är jag åter igen ledig och det känns skönt. så i morgon blir en mysdag igen.
nu ska jag va social hörs i morgon. nattinatti

8 september

här sitter jag och sitter nyduschad och så. vaknade runt 10 sen gick jag upp och satte på högmusik och bara va glad. wiiihoo. mamma ringde så snackade jag med henne i en halvtimme sen gick jag ut och käkade frulle med denise och eva. sen ringde jag sis och pratade av mig lite med henne. och nu har jag duschat. om en timme bär färden av mot stan, hämta upp fru sen ska vi käka sen träffa Denise kompis sen blir det chill i stan och jag ska även hämta ut min mobil som har varit på lagning nu i en månad. sen blir det nog en runda hem och mamma och pappa och sen på kvällen blir det nog vero kasnke.
sen sover nog fru hos mig och i morgon är det dags. AAAAAAAAARH helt otroligt. som jag längtar
måste dra nu, underbar dag med vackertväder och strålande humör.


I don't believe that anybody feels the way I do about you now



kommer alltid, alltid alltid va svag för denna låten.
den påverkar mig på något sätt som jag inte kan förklara.
underbara låt.


7/8 september

kvällen blev inte alls som planerat. började frosta av min frys som såg värre ut än en iglo. självklart hade jag glömt att stänga den så den va jätte frostig. sen tog jag tag i mina pantflaskor och åkte till jobb och pantade. gick in till kontoret och snackade lite med jessica och fyllde i lite papper innan jag träffade på maggi. skulle hålla henne sällskap på hennes rast men vipps som det va kom leffe, och då (nyfiken som jag är) ville jag få reda på min nästa lön. så vi gick in och kollade över det. härlig känsla när man får reda på att man tjänat över 25.000 innan skatt. wiiihoo. sen blev det snack med maggi lite innan jag begav mig hemmåt.
när jag kom hem så fastnade jag inne hos grannen för denise är hemma från göteborg. så vi satt och snackade och hade oss och helt plötsligt blev klockan halv 11 och dexter började så eva tvingade oss att se på det. och nu är klockan 12. shiit. tiden har bara spruningt i väg. så det blev ingen vero idag inte.
sorry =( i morgon är jag ledig som sagt och då blir det en runda in till stan med Denise sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
och sen är det helt plötsligt onsdag och papprena ska skrivas på sen ska jag berätta. vill säga nu men jag vill ha det klart 100% först. dock vet alla närastående och alla på jobb men så är det hahaa.
nu tänkte jag tvätta av mig mitt smink, fast jag har mascara i hela huvudet efter allt kli i ögonen av grannens katter. =( blää. inte roligt inte.
men men vi hörs väl en runda i morgon oxå. nattinatti

Wiiihooo

Grattis käraste Jasmine på födelsedagen. nu är du gammal och eftersom det är din dag idag så menas det med att det är min dag om 29 dagar. ^^  hoppas du får en underbar dag hjärtat. love you


7 september

det sägs att man bara blir tröttare när man går och lägger sig efter man varit vaken ett tag, och det stämmer nog. fast jag blir bara så irriterad. hahahha. har inte en aning om varför men jag blir bara det.
jahapp hur har dagen sett ut?
började med att klockan ringde 07.00, riktigt hemskt för att vara exakt. stängde av klockan och vaknade 10 minuter senare, lyckligt vis. kutade in i duschen och sen gjorde jag mig klar. 07.44 va jag på jobb redo och klar. är så himla duktig om jag får säga det själv.
snackade med veros mamma och pappa ett litet slag men insåg att det va lika bra att börja med alla sysslor innan klockan hann att springa iväg allt för mkt.
när jag precis hade öppnat dörrarna kommer jocke och meddelar att jane är sjuk så jag måste va i frukten idag. hejoch hå vad pigg jag blev.
så större delen av dagen har jag tillbringat i frukt och grönt. hade oxå en underbar frukost med jessica, christel, johan, jocke, marc, nisse, christina och leffe. jaa iprincip allaihopa. haha.
när klockan slog 14 slutade jag men stannade kvar för att snacka lite skit och göra klart i frukten sen åkte jag hem.
fick ett mycket glädjande samtal idag oxå. wiiihooo. och sen ringde jag ett annat samtal som oxå va super viktigt. och efter det ringde jag till jobb och bad om anställningsbevis så det skulle jocke fixa så det blev klart idag eller i morgon. får se om jag orkar ta mig ner till jobb ikväll eller om jag orkar ta mig ner där i morgon.
iaf skrev ett sms till mamma oxå: hej upptagna mamma, detta är din dotter som skriver. jag hade behövt att utbyta ett par ord med dig så du kan ju ringa upp när du behagar. psspuss.
så jag tänkte göra en efterlysning här oxå, MAMMA RING MIG NÄR DU ÄR LEDIG. måste prata med dig.

så ja nu ska jag nog laga lite mat innan jag ringer vero och antagligen åker till henne. byebye

nattinatti

nu är jag hemma och fortfarande pigg. är nog dom där vitaminerna som spökar (ja mamma jag har köpt vitaminer) kvällen blev följande, jag körde till trelleborg och när jag stod i hissen påväg upp till vero så ringde hon och sa att dom va i "stan" vilket menas trelleborg. så jag tog hissen ner igen och körde och hämtade dem. dock fick jag en chock när dom berättade att dom gårr dit. för er som inte känner vero så är hon latare än mig och det säger väl allt. iaf körde hem till veros mor och far där det bjöds på middag och sen även te. mysigt värre.
en hel del snack oxå med fru och herr seremeti, som jag tycker om dem. helt underbara.
veros pappa berättade att dem hade spelat fotboll och jag höll på att sätta teet i halsen när dom sa att vero vatt med. hahaha. vilka överraskningar dom delar ut.
iaf efter någon timme åkte vi hem till vero och nattade barnen. jag tina och vero satt och snacka lite. mycket känslor. kan inte beskriva hur glad jag är att få ha dem i mitt liv.
iaf sen bar vi in barnen till Fatmir och la dom i hans säng. sen kom dom andra och det blev filmen "män som hatar kvinnor" blir lika arg varje gång jag ser den filmen. usch fy.
gabriel vaknade och kom och satte sig hos mig. och efter en del pussar somnade han i min famn där han sov en timme typ. sen försökte dem övertala mig från alla håll och kanter att sova över men jag tyckte att det va skönast att köra hem eftersom jag börjar tidigt i morgon. så det gjorde jag och nu är jag här.
ska sova nu sen blir det till att vakna om ca 4 timmar för då är det dags för jobb.
jappjapp. efter jobb ska jag träffa vero med flera igen.
love it!
natti

.

hejhej, nu har jag jobbat klart. har varit pigg som en häst idag och det känns skönt. har jobbat större delen med vicktor och florim. vicktor körde ivgä o handlade BK och det va mummsigt.
fick stanna kvar lite extra men sånt är livet.
nu ska jag bara byta om sen ska jag till Fatmir där dom andra befinner sig. och med mig har jag hyrt Män som hatar kvinnor (har redan sett den 2 ggr men dom andra ville se den) och en stor påse med godis. känns som det kommer bli en riktigt skön kväll.

dock har jag dragit på mig vicktors pass i morgon så jag jobbar först 07.45- 14.00 och sen 19.00-22.15
fast ska se om jag kan bli av med det sistnämda.
men men ha en bra kväll för det ska jag ha. höhö

6 september

hinner inte alls skriva något långt inlägg, ville bara säga hej.
gårdagen va jobb därefter hem och tog det lugnt sen på kvällen åkte jag hem till fatmir med alla andra och kollade matchen. GOOO SVERIGE. shiit vilken tur dem hade. helt sjukt.
sen blev det Forest Gump och massa snack, mat och mys som vanligt.

och jag vaknade för 30 minuter den. har verkligen sovit 11 timmar. riktigt välbehövt.
sen från ingenstans ringde joakim mig. saay what?! men det är alltid trevligt när gamla vänner hör av sig.
men men nu är det jobb. byebye

4 september

hejhej, idag är jag glad riktigt glad för att vara mer exakt. beror nog på att gårdagen fick ett sånt bra slut. iaf i mrose va jag mer död än levande. men det fanns ingenting att göra åt saken så det blev in i duschen och iväg till jobb. lyckligtvis slapp jag sitta i kassan så jag har befunnit mig på golvet större delen av dagen. =)
när klockan slog 14 slutade jag och då kom Vero och florim. och vero skulle börja 15 så vi gick och tog en fika och snackade en massa. galet mysigt. så nu är jag hemma och har nyss slängt in en maskin tvätt.
har även ringt ett viktigt samtal så nu återstår 2.
tänkte städa undan lite i lägenheten sen ikväll blir det film mys med vero mfl hos fatmir. så är det.
sen i morgon är det åter igen jobb.

för alla nyfikna så skrivs papprena om den nya saken på onsdag sen ska jag berätta för er vad jag har i kikaren. glad är jag iaf. och det ska ingen få ändra på. =)

just det har glömt att berätta att jag ska till stockholm vecka 39. på utbildning. helt själv och lära mig om svenska spel. det ska bli spännande att se om jag verkligen klarar av att åka dit alldeles själv och sen fixa det. hahaha

JAG ÄLSKAR LIVET FÖRTILLFÄLLET. fler dagar som slutade som gårdagen TACK

känslosamdag

dagen började helt okej men sen när vi närmade oss sjöbo så va det inte okej längre.
idag har jag varit på den finaste begravningen jag någonsin befunnit mig på, och det har ju varit en del.
allt va perfekt. och så mycket människor det va, hela kyrkan va full. och denna underbara känsla att få krama om er alla kan jag inte beskriva. helt underbart. i sånna här jobbiga situationer är jag glad att jag har min familj. höll bigsis i ett stadigt grepp under dem 2 timmarna vi befann oss i kyrkan och då och då när det blev hemskt och jag bröt ihop ännu mer så kramade hon om mig och pussade mig i pannan och vipps som det va hade man alla familjens tröstande händer på en. jag älskar er.
sen blev det grillat och tårta "hemma" hos familjen nilsson, i två partytält utanför deras husvagn.
jag älskar denna familjen så obeskrivligt och när pia ställde sig upp och höll ett tal så fick jag mig en tankeställare.
iaf när klockan blev lite över 6 körde vi hem. jag och sis somnade i bilen av utmattning. och nästan direkt när vi kom hem till mamma o pappa körde jag.
när jag kom hem till skanör stack jag ner till ica och pratade med florim innan jag körde hem. sen la jag mig i sängen och kollade tv och grät en och en annan skvätt.
fick trevligt besök sedan och nyss blev jag lämnad själv. i morgon är det jobb sen får vi se vad som händer. ska dock ringa lite viktiga samtal..


just de, grattis till mig som har slutfört mitt projekt snart. så fort allt är klart på papprena så ska jag dela med mig av min nyhet.

3 september

igår va en tung dag. fy fan va tung den va. men efter ett tag så löste det sig. och allt blev bättre. fick oxå ett X antal samtal om min nya sak jag håller på med och det verkar lösa sig =) iaf när klockan va 5 hade vi fortfarande mycket att göra på jobb så jag jobbade över till halv 7. sen stack jag hem och bytte om och stack till fru en stund sen vidare igen och då blev det taco mys med vero mfl.
vid 12 lämnade jag dem och körde hem och sov hos mamma och pappa.
har sovit ca 4 timmar inatt igen. och jag känner mig matt.

idag är en stor dag två stjärnor ska begravas, mikael jackson och Lottie.
kan inte beskriva mina känslor inför denna dagen. är så arg och frustrerad att dem fortffarande inte har tagit fast mördaren och sen att jag åter igen ska träffa din familj och veta att du inte kommer vara där. jo det kommer du ju men inte på det viset som jag är van vid.
men än en gång ska det bli skönt att få komma upp och krama om dina nära och kära.

nu ska jag gå.

3 september

usch natten har varit hemsk. kunde verklingen inte somna så det har inte alls vatt många timmars sömn inatt heller. dagarna går bra för då är jag i fullfart hela tiden men nätterna är hemskare än hemskast. ligger och tänker på min nya "sak" nu som jag är så speedad på och sen tänker jag på begravningen som äger rum i morgon och sen tänker jag på hur besviken jag är och arg. jaa många tankar rullar på och jag fick verkligen inte stopp på dem igår så jag fick sätta på tven och somna till den just bara för tystnaden va så hög och mina tankar var högre.
blev väckt av mamma för en kvart sen och hon ställde 20 frågor, vad heter du? vilken adress bor du på? vad är ditt telefon nummer? bara för att försäkra sig om att jag va vaken och inte halvsov och lyssnade bara litegrann. haha hon är söt hon. dock har mamma fixat lite saker till mig och mitt nya "projekt" som jag kallar det. och nu känns det bra. det känns som det är nära nu. tack mamma du är underbar =)

så nu när jag är vaken och uppe kan jag ju lika bra gå och lägga mig och sova i en halvtimme till innan det är frukost och duschen. sen vidare mot jobb. jappjapp

2 september

känner verkligen inte alls för att blogga men jag gör det bara för att det ska vara gjort.
gårdagen blev en väligt känslosam dag, med massa tårar och fina ord. för tillfället vet jag inte vad jag skulle ha gjort utan familjen seremeti vid min sida. åkte för att träffa vero men vipps som det va så fick jag vero, tina, fatmir, hans fru, veros pojkvän, gabriel och mikael (och deras pussar), Baskim, agron och denna underbara familjens mamma och pappas vänliga ord och kramar. sånt värmer. har sagt det förr och jag säger det igen, ingenting kan få mig att sluta umgås med dem. ingenting. dom är underbara från topp till tå.
dock fick kvällen ett drastiskt slut och jag lämnade av tina hemma sen körde jag hem.

i natt har jag sovit siochsådär 4 timmar sammanlagt, har legat och vänt mig och vridit på mig och kunde inte alls sova. låg och tänkte på allt som hänt och jag är så trött på dessa falskaförhoppningar som jag har fått under den senaste tiden. varför drar man upp något som man inte kan slutföra?
tänker inte gå in på det mer än så men både du och jag och alla andra vet anledningen till varför det blev som det blev. fast vissa är dumma nog att inte förstå.
och jag är dum som lät det hända än en gång. när ska jag lära mig?

iaf ringde mamma och vi bestämde träff 12.15 jag va där då men hon kom inte förrän 3 minuter senare. kära lilla mor. gjorde det vi skulle och jag blev helt in love. jag hoppas på att allt går som jag vill och det är skönt att jag har detta att tänka på nu ist. för detta är en sak som jag har bestämt mig för och jag hoppas att det blir så.
efter det åkte vi hem till mamma och pappa. jag och pappa hade låånga och intressanta samtal. och än en gång är jag glad att jag har mina föräldrar, dom är absolut något som jag inte skulle klara mig utan.
tiden rann iväg och vi började laga mat och fortsatte vårt pratande tills jag kom på att jag hade tvätttid. shiitpommes. så jag tog färden mot skanör. mellan landade dock på jobb. i knoow. men jag älskar mitt jobb. sen fick jag ett sms från min granne så jag körde hem. väl där hemme blev det tvätt och prat. underbara du.
sen när klockan slog 22 tvingade jag min granne att se på so you think you can dance med mig.
brandon och jeannine. helt oslagbara och i morgon får vi reda på vem som tar hem det.

nu ska jag göra en sak, som jag lovat min kära granne sen blir det sängen.
i morgon är det jobb 10-17 sen ska jag nog träffa fru en stund.
nu ska jag gå. hej

inte tänka nadja, inte tänka det är inte värt det och dem är inte värda det. god natt

RSS 2.0