4 september

hejhej, idag är jag glad riktigt glad för att vara mer exakt. beror nog på att gårdagen fick ett sånt bra slut. iaf i mrose va jag mer död än levande. men det fanns ingenting att göra åt saken så det blev in i duschen och iväg till jobb. lyckligtvis slapp jag sitta i kassan så jag har befunnit mig på golvet större delen av dagen. =)
när klockan slog 14 slutade jag och då kom Vero och florim. och vero skulle börja 15 så vi gick och tog en fika och snackade en massa. galet mysigt. så nu är jag hemma och har nyss slängt in en maskin tvätt.
har även ringt ett viktigt samtal så nu återstår 2.
tänkte städa undan lite i lägenheten sen ikväll blir det film mys med vero mfl hos fatmir. så är det.
sen i morgon är det åter igen jobb.

för alla nyfikna så skrivs papprena om den nya saken på onsdag sen ska jag berätta för er vad jag har i kikaren. glad är jag iaf. och det ska ingen få ändra på. =)

just det har glömt att berätta att jag ska till stockholm vecka 39. på utbildning. helt själv och lära mig om svenska spel. det ska bli spännande att se om jag verkligen klarar av att åka dit alldeles själv och sen fixa det. hahaha

JAG ÄLSKAR LIVET FÖRTILLFÄLLET. fler dagar som slutade som gårdagen TACK

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag är så glad för din skull syster - och för att jag kan uttnyttja dig till max när jag är i närhten - mohaha! Älskar dig! hör av dig om du behöver hjälp. Förresten vill du fortf. att jag o Hardy hänger på till Stockholm? hör av dig om tider och sådnt i så fall :)



puss

2009-09-05 @ 16:43:36
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0