update

hej mina vänner!
nu tänkte jag ta en snabb uppdatering om dagarna som passerat.
i fredags va det den stora dagen. hade så sjukt svårt för att sova men tillslut lyckades jag. lite innan 10 befann jag mig i trelleborg där jag mötte upp mamma, när vi va på väg till mäklarens kontor så ser jag att pappa svänger in framför oss. han skulle bara önska mig lycka till. aaw sötaste pappa.
iaf väl där inne gick allt flytande och jag fick mina nycklar wiiihoo. så jag och mamma åkte och käkade frukost innan vi körde till lägenheten. hade ju lastat hela bilen full med kläder och köks saker. när vi packat upp allt körde vi till skanör och fyllde (verkligen fyllde) hela mammas bil. sen åkte vi och handlade lite mat och annat nödvändigt sen till min nya lägenhet och lastade in allt. trapporna höll på att DÖDA mig. fy fan.
därefter kom pappa upp till oss efter han varit på sjukhuset sen körde vi och käkade lunch tsm. mysigt värre:D
därefter fixade vi massa i lägenheten igen och sen körde vi iväg och handlade en ny spegel till min hall osv. sen till skanör igen och började packa ut dem stora sakerna, sen kom pappa och felix oxå med släp shiit så full proppat allt va. sen körde vi till trelleborg igen och packade in allt sen körde jag o mamma till sknör igen och tog det sista och städade av hela lägenheten. och på vägen köpte vi med oss pizza. mumisgt.
helt underbar flytt och jag är galet tacksam för jag har mina underbara föräldrar. (L)

på lördagen vaknade jag rätt tidigt, pappa kom och hjälpte mig att sätta upp massa saker sen vid 2 körde jag och hämtade tina. så körde vi till valen på jakt efter födelsedags presenter till barnen. hittade dock bara två klänningar till Gone och Fatime. så vi körde hem och lämnade dem sen vidare mot stan. efter det körde vi hem till mig och jag duschade sen körde vi hem till familjen seremeti. =) och hjälpte till . väldigt rolig kväll faktiskt med god mat och en hel bunt med trevliga människor. fick en hel den komplimanger oxå och sånt gillas :$ riktigt lyckad kväll faktiskt. tog riktigt många bilder så det kan hända att dem kommer upp på facebook när jag har tid.
vid 2 körde jag fatmir med familj hem sen åkte jag hem och nannade.

(bilden är på tina, vero och mig. blev inte den bästa men det är iaf en bild på mina älsklingar.)



söndag va det jobb, 13-19 därefter körde jag hem sen kom mamma till mig. så hade vi mysigt och snackade en massa. sen efter hon hade gått deckade jag av utmattning.

igår va det måndag, blev väckt av att tina kom till mig vid 9. hon hade håltimme så det va mysigt :D sen kom min hyresvärd osv och skulle kolla lite saker och därefter kom pappa. wiiie:D
vid halv 2 kom florim och hämtade mig så åkte vi till jobb. jag började inte förrän 17 men jag va inne hos peter på marianneboden i två timmar. mer än det hann jag inte eftersom jag va tvungen att börja att jobba tidigare. daaaamn. iaf jobb gick bra och jag stängde med florim.
just det för övrigt invigdes mitt badkar igår oxå och gud vad jag älskar det. och där sätter jag punkt för den dagen eftersom den kunde inte få ett bättre slut än vad den fick.

natten har varit jobbig, har haft sjukt ont i magen så jag har vaknat från och till. dock somnade jag inte förrän vid 5. men fram tills tolv har den varit bajs. tanken va idag att vi skulle till ikea men vero mådde heller inte bra igår så jag vet inte hur det  blir. tänkte iaf käka lite frukost nu sen göra mig klar. måste dit och handla några hyllor. sen kommer nog sis ikväll efter hennes skola.
sen i morgon ska jag va på marianneboden klockan 9 för att va med när posten kommer, sen ska jag hem till mamma och få massage och därefter blir det bio på kvällen. wiie.

nu ska jag gå ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0