valborg

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen och sedan slänger mig i bilen för att åka till jobb.
dagen idag va bra, alldeles för bra faktiskt. började med att jag ringde o väckte sho när jag körde hemmifårn som vanligt sov de tjockhuvudet vilet resulterade i att jag fick gå upp o väcka henne. klämde fingret ideras dörr så jag fick en blodblåsa men den klippte jag sönder sen på samhällelektionen HAHAHAHAHA.
på vår 2 timmarshåltimme hade jag o sho vattenkrig i matsalen, dock va de bara jag som blev blöt hahaha.
så vi gick ut o satte oss o chilla i solen med ali, danne, akeem, H och Ramadan. sen handlade vi glass o hade de mys. träffade även linnea idag oxå. wiiiie.
efter skolan körde jag o lämnade sho sen körde jag hem, packade de sista sen deckade jag.
vid 6 vaknade jag av att de va full action här hemma. så jag gick upp o hjälpte till att tömma hela mitt rum på saker.
så nu är de helt tomt förutom mina dammråttor som flyger omkring där hahahaa.
sen blev de käk o nu snart ska jag jobba.
känner inte riktigt för det men såå är det.
måste gå nu för jag måste leta upp ngt att ha på mig och alla mina saker står i garaget. wish me luck.
ha en trevlig valborg allesammans och va rädda om varandra (L)

onsdag

usch i morse va jag nannig så jag log o drog mig lite extra länge. det är väldigt jobbigt att bo i en resväska. haha. och det resulterade i ett rätt dåligt klädval eftersom jag inte pallade leta igenom alla väskot hahaha.
gjorde mig klar, hämtade upp jasse sen mot nydala. hämtade upp sho och hennes mamma sen körde vi o lämnade hennes mamma på lindängen. hon skulle gymma HAHAHHA i looove her. skit härlig är hon aaaw.
sen full fart mot skolan, pussade jasse hejdå sen gick vi till lektionen, hade religion sen efter den körde vi hem till sho o käkade o chillade en stund. sen blev de lunch och chillning i solen med ramadan :D
efter de blev de historia sen fixade sho mina ögonbryn och jag hennes, tack baby.
sen blev de samhälle och filosofi.
gick lite tidigare eftersom jag skulle va på jobb halv 4. när jag kom dit gick vi igenom allt inför i morgon. sen gick vi upp på kontoret och jag har inte varit där sen förra året då jag va på interjuv till sommarjobbet. hahaha.
fick en shorta nu som jag ska använda framöver, för nu är jag ju trots allt fast arbetare @ ica. wooohoo.
iaf har dom fixat mitt schema över sommaren. ska jobba vecka 25-33, 15-22 timmar i veckan + mina lördagar, söndagar och mina måndagskvällar. heeeellllo pengar. hahaha. känns underbart:D
efter jobb körde jag till lägenheten. checkade in läget lite o såå. wiiie 2 dagar kvar:D
på vägen hem sen snackade jag med nike. de va inte igår men de va trevligt. =)
väl hemma blev de käk sen gick jag ut i garaget o började måla min hylla som jag ska ha i badrummet.
och nu sitter jag o kollar på room service sen blir det Grays.
jaja i morgon blir de skola 8-14 sen hem o sova sen börjar jobb klockan 22.
kul att jag tjänar pengar medans alla andra är ute o super upp sina. hahaha.

men ska gå nu höööres sen.


tisdag

underbar dag. måste tacka syster, svåger, mamma och pappa för denna fantastiska dag. tack för att ni har gjort mitt hem komplett nu. hahahahaha. wiiiie längtar som in i attan tills på fredag, men det är bara 3 dagar kvar. wiiihoo
innan ringde jasse mig och det va verkligtn inte igår. kul att bara snicksnacka lite. ska hämta upp henne i morgon sen ska vi hämta upp sho och efter de blir det skolan. jasses skola ligger ju i närheten av vår så det är bra:D sen ringde kusinvitamin oxå. och det va oxå trevligt. wiiie.
underbara underbara människor. och sen alla sms från både lilli och hjärtat o allt, det gör mig glad.
men men nu ska jag nanna är galet trött efter alla rundor.
men vi hörs i morgon tjingeling

mer shopping

hejhej.
kom nyss hem har varit på ikea med syster och svåger. sen tog vi en sväng in om harald nyborg och rusta oxå.
fick in handlat en del så som, ett duschdraperi, bord + 4 stolar, bords-tabletter (heter de så), skärbärda, nya handdukar, en stavmixer, salt och peppar kvarnar?! sen färg och penslar. underbart.
sen käkade vi bk på vägen hem, väntar bara på att mamma ska bli klar sen ska vi iväg o handla den tråkiga delen så som tvättmedel o sånt.
sen måste jag hem o plugga, måååååste.
för övrigt så fick jag reda på att evelina och co ska till min kusins födelsedags fest den 9 maj. så det ska bli skoj. ngt som är ännu roligasre är att det är maskerad. hahaha. =)
iaf detta resulterade i att evo ska hem till mig på lördag o sen ska hon nanna med mig. wiiiie:D har saknat den lilla sötnosen. tänk vad tiderna har förändrats. vi hängde alltid förr. alltid. och nu ses vi typ aldrig. sjukt sorgligt. =( blää men på lördag blir det mys med henne och det ska bli skoj. =)
men men mamma kallar ska ner nu, hörs sen

god morgon god morgon tralla laaalalalaaa

ni anar inte hur skönt det va att sova ut i morse. för det va jävlar i det inte igår det hände inte. så nu ligger jag här i min säng och kollar ut över mitt rum, som förtillfället är kaos. saker överallt och jag vill bara att det  ska bli fredag nu så jag kan få fint igen runt om kring mig. jag har verkligen gjort upp en gång från dörren till sängen hahaha bara för jag ska kunna komma fram. men sånt är livet.
hade tänkt att käka lite frukost snart sen blir det ikea/pluggning/ packning. i morgon blir det skola sen jobb en stund och därefter en runda inom lägenheten. sen på torsdag blir det skola och tvätt. ska tvätta alla gardiner o påslakan osv så allt är nytt och fint när jag flyttar in. sen ska jag sova, efter det börjar jag jobba 22 och håller på till 09.00 sen hem o nanna ett tag medans mamma o pappa o dom andra kör de första lastet med saker till lägenheten. sen efter det ska jag hjälpa till hahaha. sen hela kvällen blir att bygga ihop möbler och fixa och trixa, me love.
men men nu är det dags att komma igång. vi hörs ikväll. Ciao

ikea:D

såå skönt det va att sova. sov i 1½ timme sen gick jag upp o tog hand om tvätten. efter mamma slutat åkte vi till ikea. fick inhandlat en massa nödvändiga saker. tack mamma och pappa ni är bäst och jag älskar er. (L) ska dit i morgon igen o handla ett bord, det va slut men dom får in de igen i morgonbitti. så jag har tvingat med mig syster dit =)
men det känns skönt, allt är klart nu inför flytten eller alla saker som jag behöver. sen i morgon ska mamma o jag iväg o handla tvättmedel o allt sånt tråkigt men nödvändigt.
när vi kom hem hade sötaste pappa tvättat min bil och gjort den helt fin. aaaw. vad skulle jag gjort utan er =( ni är dem bästa.
men men ska göra lite nytta nu:D
byebye

måndag

ställde klockan på ringnign klockan 6 i morse. tror ni att jag gick upp? nej, 20 i 7 tvingade jag mig själv in i duschen. sen gjorde jag mig klar och tio över körde jag hemifrån. hämtade upp fru sen mot skolan. hade idrott på latin och då blev de fotboll o gymmet. sen träffade vi linnea gumman en stund:D wiiie.efter de gick vi o käkade sen hade vi geografi och då blev de lite saker gjorda till vårt arbete där sen hade vi historia. sen stack jag o fru till Åhlenssnabbt sen körde jag henne
hem o nu är jag hemma.har mått helt cp idag har varit sjukt trött. usch. är nog bara för jag knappt inte har fått ngn sömn.
anyway fick reda på att vi är lediga i morgon så då blir det pluggpluggplugg och packning.
över skönt sen att vi har studiedag måndag o tisdag nästa vecka så det blir ledighet fredag-tisdag. över nice.
är dessutom helt ledig, inget jobb eller ngt utan bara lägenheten för hela slanten. wiiihoo.
sen veckan där på åker vi på praktik, till marinen i en vecka. ska bli över skoj.men synd att akeem och ali inte kom i vår grupp =( utan att dom ska till brandkåren. men men
sen när vi kommer hem där i från så på måndagen ska vi kasnke åka till en sån stuga som skolan äger och sova där över natten. sen mina vänner är det inte långt kvar till studenten. wiiihoo.
ska bli över nice.
har dessutom fått fasta måndagar nu oxå på jobb. dock bara tre timmar, mellan 19-22 men får betalt för 6 och det är nice.
men men ska nanna en stund nu är helt utmattad. sen blir det plug och kasnke packning om inte mamma eller pappa vill till ikea med mig idag ist. hahaha.
ha det så bra


ge mig sommar, sol, brun hud och thailand igen

söndag och jobb =D

då va man hemma från jobb. sjukt vad mycket folk där är nuförtiden. galet. men som tur jobbade jag med vickevire. vilket jag gillar. efter stängning körde jag honom hem efter jag visade var jag skulle flytta. jappjapp:D
sen körde jag hem, fru ringde och höll mig sällskap hela vägen wiiie. det uppskattas. :D i morgon är det skola sen efter det är det hem o packa vidare och plugga en aning. sen på tisdag är det skola sen ikea med pappa eller mamma. onsdag är det skola sen ner på jobb och lära min indör inventeringen och snabbt en runda till lägenheten. sen torsdag är det skola sen hem o sova sen ska jag börja inventera klockan 22. på fredag slutar jag 09.00 på morgonen sen är det hem o nanna en timme eller två sen ska vi börja lfytta alla mina saker. sen förhoppningsvis ska jag nanna i lägenheten fredag till lördag sen på lördag blir det hem o hjlpa mamma o pappa att flytta deras sovrum, amandas rum, kontoret o gästrummet. hahaha. sen sönbdag ska jag bara chilla i mitt nya hem och njuta. det gillar vi.
men nu ska jag siva så jag orkar med skolan i morgon. måste ju gå upp lite tidigare för att hitta ngt att ha på mig och självklart har vi idrott i morgon med så jag måste hitta idrottskläder. (Y) yeeey.
men men sov gott.

packat. =)

good dag.
hoppas att allt är bra med er. själv är jag helt slut. vaknade 9<och satte igång med att packa. tänkte att det va enkelt och att jag inte hade så mkt som skull packas, JAAAAVIIIIISST. har iaf tömt hela mitt vita skåp och hela min klädkammare och shiit pommes vad mkt saker där va. har iaf slängt 3 fulla sopsäckar med bara skit och sen en hel med kläder. så det känns skönt så här långt iaf. fast nu är hela mitt rum kaos. och dom som jag är har jag packat ner alla kläder. hahahaha så jag får väl gräva i mina väskor sen när jag ska till skolan osv. handlar ju iförsig bara om 5  dagar men det är väl alltid kul att leva ur en resväska. det roliga är att jag har tre resväskor, 5 stora väskor och två ikea påsar eller vad det är med kläder och jag har absolut ingen aning om vad som ligger i vilken av väskorna. hahahaha. tror jag ska lägga fram kläder ikväll tills i morgon annars kommer jag bara bli lack i morgonbitti. 
men men nu ska jag in i duschen o sen käka frukost/lunch. sen är det jobb 14-22 ha en trevlig dag.

lördag

Guten tag.
idag va det jobb precis som alla andra lördagar.
jobbade dock bara mellan 13-19 men fy fabian vad mycket folk det har varit. i vanliga fall har man kunnat springa o kissa när det inte varit så mkt folk men idag va det omöjligt. fick ringa på jane så hon kunde ta över den lilla studen. sjukt asså.
efter jag slutat stod jag o hängde med vicktor i mejariet lite sen satte vi oss på taket och snackade om allt mellan himmel och jord. alltid skoj. sen körde jag o lämnade papprena till lägenheten som jag va och skrev på idag. skönt att det är klart nu. och riktigt sjukt att om en vecka bor jag själv, med mina saker och mina regler. riktigt konstig känsla. men såå underbar samtidigt. inte för att jag inte kan göra allt jag vill nu när jag bor hemma för det kan jag plus att jag har hela ovanvåningen för mig själv men det är endå speciellt att bo helt själv. wiiie.
iaf sen när jag kom hem så blev de mys o käk med familjen. satt vid bordet i över 2 timmar och bara sanckade. över mysigt. snackade mkt om den kommande veckan och även om framtiden. älskar att mina föräldrar stöttar mig till 100% när det gäller verkligen allt. mina knäppa ideer och viljor. men dem finns där och det älskar jag. det kommer bli hårt att inte få träffa dom varje dag, så jag antar att min mobilräkning kommer bli dyr med alla dom samtalen som kommer ringas mellan oss. hahaha
ringde även mormor idag, och eftersom jag har gått ner i vikt en del sen thailand så passar inte min studentklänning längre dooooh =( så hon måste hjälpa mig att sy in den. inte konstigt att jag gått ner eftersom jag för en hel familj där nere varje dag ahahaha. och nu har jag tappat matlusten helt. äter typ ingenting. sjukt nog.
men men skulle igenltigen ut idag med sho, janne och julie men efter maten blev jag segare än segast och jag känner verkligen ingen ork. så nu blir det en bra film och därefter ska jag nanna.
i morgon blir det packa fram till jobb. för jag måste verkligen ta tag i packandet. mitt hjärta frågade om jag behövde hjälp att packa gullig som han är men mitt rum är kaos förtillfället hahahhaa.
jobbar mellan 14 och 22 i morgon sen väntar 4 dagar i skolan. shiitpommes vad helgerna går fort. men men sånt är livet.
jaja nu ska jag söga hejdå. så hejdå sov gott.

fredagskväll

nu är jag hemma. ligger i sängen och ska nanna nu. kvällen va bra, först käk o mys med familjen sen stack jag o hämtade sho. så va vi hos hennes bror lite sen stack vi och träffade H och akeem o dom. stod där skit länge o snackade o hade ball. dom är riktigt sjuka med deras historier hahahaha.
sen körde jag o sho akeem hem sen tillbaka och hämtade upp H och körde honom till gustav sen körde jag sho hem och sen nu är jag hemma. sa ju att de skulle bli en mysig kväll och ack så rätt man kan ha.
nu ska jag nanna. i morgon blir det jobb men dock inte så många timmar.
HAHAHA just de H och shoo försöker tvinga med mig o börja med boxning och ha H som tränar. hahahaha såå sjuka precis som jag hade kunnat bruka allvar då. nonono.
men men ha de bra hörs i morgon

wiiie

äntligen hemma. slutade runt 12 men har suttit och gjort religionsarbetet i bibblan med ali och danne. lyckligtvis hann jag både börja och göra klart det. så ett två tre blev jag ledig ikväll. =) vilket resulterar i att efter jag ätit o så ska jag till stan o hämta upp sho och kasnke lejla. sen ska vi träffa dom andra. känns som de kommer bli myspyskväll ikväll:D
i morgon blir det jobb 13-19  och innan det ska jag iväg o skriva på dem sista papprena till lägenheten =)
men men ska vila en stund nu sen ska jag göra mig klar.
ha en trevlig fredagskväll.

.

just nu sitter jag o väntar på att min lärare ska svara på mitt mejl och det är drygt. så jag tänker inte vänta mer utan jag går o lägger mig nu i badet. sen ska jag sova, på riktigt.

the day

usch vad jag är trött i mitt huvud. har funderat och läst och klurat ut hur detta arbete (som ska vara inlämnat i morgon) ska vara. men jag fattar inte och jag känner bara avsky när jag tänker på det. har därför lagt det åt sidan för det funkar inte alls, blir bara irriterad och det vill jag inte bli. såå hur har dagen annars varit idag? joo tack den har varit bra, som vanligt. började med dubbel Datorkunskap, vilket jag börjar få ett bra grepp om nu och det luktar MVG på långa håll. =) sen blev det samhälle och grupparbete och därefter tvingade jag sho o ali (som inte va i skolan idag) att följa med mig till burlöv. och som vanligt brukar jag få som jag vill höhöhööh. så burlöv blev det. åt hos alis pappa och det va gott. sen handlde jag skor till studenten och hårinpackning. jappjapp. efter ett tag körde vi tillbaka till skolan, så ali fick hämtat sin bil sen körde jag hem sho och efter de åkte jag hem o käkade. =) sen åkte jag o pappa o köpte en ny tv till mig. dock ska jag inte packa upp den än för jag tänkte vänta till flytten. =)
när vi kom hem så va syster och Kusin robin här så det blev lite snicksnack med dom sen gick jag upp o skulle börja med arbetet. och här sitter jag nu, har skrivit 104 ord varken mer eller mindre. och jag är trött. som fan. vaknade halv 6 pigg som en lärka i morse. så då gick jag upp och nu är jag trött.
så jag tänker gå o sova nu för det kan jag behöva. ska snacka med min lärare i morgon om arbetet för det ska ju senast vara inne 23.59 på fredagkväll.
men men ha det toppen.

onsdag

tjabbatjenahallå.
dagen idag har varit chillidill. började 9.10 och slutade 11.00. det gillar vi. satt kvar i skolan till 13.00 typ sen gick jag o fru till stan. la undan mina skor som jag ska ha på studenten så i morgon ska vi till burlöv o hämta dom. wiiihoo. sen åkte jag hem o sov en stund. skönt som in i attan. snackade lite med baby o så sen för en gång skull sköt jag undan mina läxor och umgick med min käka familj och kusin. jappjapp syster o kusin kom hit en runda. så i morgon är planerna följande, skola, burlöv, hem o äta/hämta pappa --> till stan o handla ny tv till mig--> hem--> och plugga ihjäl mig så jag blir klar med mitt arbete. jappjapp så är det. för övrigt har jag gjort lite förändringar imitt hår and i like it. wiie. kasnke kommer en bild i morgon. men nu tänker jag nanna.
ha det så bra.


VI HAR SKYLDIGHET ATT GÖRA MÄNNISKOR LYCKLIGA MEN INTE ATT GÖRA LYCKLIGA MÄNNISKOR

ja som ni märker på rubriken så pluggar jag filosofi nu. lite drygt speciellt politisk filosofi, där skulle jag haft hjärtats hjälp för han är lite så politik nörd. med sen utilitarismen är rätt lätt, det ända dom strävar för är största möjliga lycka för största antalet människor. efter provet i morgon har vi bara filosofi frågan, geografiarbetet, religionsarbetet, historiaarbetet (som jag lyckligtvis är klar med) spanska nationella och historia provet. fast det är bara änsålänge. är ju trots allt 43 dagar kvar till studenten så lärarna trycker säkert in lite till.
börjar få lite smått ångest för flytten nästa vecka. har inte haft tid att börja packa än. har inte ens packat upp allt från thailand. det är illa. men hade tänkt att kasnke börja i helgen, ta lite innan och efter jobb.
som sagt är skolan viktigast nu måste göra klart allt så jag inte får några betyg som jag inte vill ha. sen efter det kommer studenten och jobb på delad 2:e plats. jaja snart är allt över och då kan jag fokusera enbart på det jag vill. 
och det ser jag framemot. dock blir inte hösten lugn eftersom då blir det jobb och plugg kombinerat igen. haha.
men jag är van och jag gillar det. 
för jag känner mig grym speciellt när jag ser att mina betyg och min lön blir bara bättre och bättre. wiiie
men men har inte tid att sitta här o skriva nu väntar en timme intensiv plugg sen är det tv fram till 22. sen är det plugg igen kombinerat med lite annat. höhöhö.
ha en trevlig kväll alles.  


vackert väder

som jag skrev i morse så blev det sjukt stressigt. hann verkligen inte med bussen så jag körde. hämtade upp sho påvägen sen kutade vi in till spanskan hahaha. fast vi blev bara 5 minuter försenad så det va faktiskt inte så farligt. efter det blev de filosofi gånger 2. hade bara grupparbete och sen slutade vi så vi gick o åt lite sen hängde vi med Ramadan o dom en stund. dom idioterna hade köpt godis till halva sverige sjukt mkt choklad osv. mums.
sen blev vi rastlösa så vi körde till entré och glodde och käkade lite. sen tänkte jag träffa älsk men han hade fortfarande lektion och jag pallade inte vänta så jag körde o lämna sho sen körde jag hem och nu är jag hemma.
och idag blir det plugg från början till slut.
sen blir de ugly betty och DH ikv. wiihoo.
i morgon är det skola 9-13 typ sen blir de plugg o arbetsskrivande.
har förövrigt bestämt att vi ska göra ngt skoj på fredag eftersom vi hade tänkt att fira att vi inte har så mkt plugg kvar.
wiiie snart är det studenten.
men ska gå  nu ciao

good morgon

nu har jag legat och dragit mig lite förlänge i sängen så det kommer bli stress. dock orkar jag inte göra ngt åt det som ni kanske märker haha.
i går va det ju skola 8-14 riktig mys dag med mina älsklingar sen efter det stack jag till jobb. jobbade mellan halv 3 och 22. med florim. alltid trevligt faktikst=) sen efter stängning köpte vi glass och åkte till sarah och stod o snicksnackade lite. sen körde vi hem, florim körde inte som en snigel igår men han va endå jobbig vissa stunder haha.
i dag har jag endast filosofi sen blir de hem (sita i bibblan) och plugga som en röv. har prov i det i morgon.
iallifalli så är de klart nu att den 30 april ska jag va med på vår inventering för att få va ledig på lördag och söndag sen pga flytten. så jag jobbar 22.00-09.00 tack och lov att det inte är skola dagen efter utan att det är en röd dag. dock ska flytten äga rum då hahhaa. men de blir spännande.
shitipitti måste dra nu ha de så bra:D


plugg

känner mig så duktig, blev äntligen klar med mitt historia arbete. blev totalt 10 sidor. har suttit sen 9 i morse men nu äntligen är det klart. dock ska jag börja på mitt religionsarbete och plugga till mitt filosofiprov oxå. men snart är det över oxh ingen är gladare än mig. wiie.

<3

shoohooo. förlåt för jag inte uppdaterade igår men jag mådde bajs, mår dock bättre idag men inte bra. så jag har sjukat mig från jobb idag. =( direkt när jag kom till jobb igår känndes det inte bra, mina ögon sved, jag va sjukt blek, dnorig och mådde illa. tror det är älskling som smittat mig =( haha. känns som dom flesta är sjuka nu men jag har varken tid eller lust att va sjuk. haha. sååå idag tänkte jag plugga och bara ta det lugnt o sen i morgon är det på de igen, skola sen jobb 15-22.15. såå är det.
anyway tänkte berätta om torsdag och fredag, underbara dagar.
 torsdags åkte jag till stan hämtade upp sho sen körde vi till H och lämnade mitt busskort. han skulle låna det inför fredagen eftersom dom skulle åka överallt och fixa massa saker inför modevisningen. efter det åkte vi till shos nya jobb sen begav sig jag, sho och Norhan hem till henne och grillade. sen blev det snack och så hela kvällen. sen vid 23 körde jag sho hem sen åkte jag själv hem o nannade.

 fredagen började med att jag hämtade sho halv 8 så körde vi till skolan när vi kom dit så va där brandbilar osv. ett hus hade brunnit ner, typ skolans sophus eller ngt. körde i mina stövlar med klackar så det va spännande HAHAHHA. iaf ARL stod först på schemat men han vi skulle ha kunde inte så vi hade kjell lite sen fick vi rast vilket va perfekt eftersom jag skulle ha filosofiprov så jag haann plugga in i det sista. sen va det dubbel religion och då skrev jag provet. kändes bra och jag hoppas det gick bra oxå. sen blev det datorkunskap och mat. chillade med Ramadan hela rasten eftersom sho hade svenska. sen hade vi internationella relationer.
efter skolan körde jag o sho, ali och akeem hem och efter det begav vi oss hem till shos bror. hängde lite där sen tog vi lajla med oss till stan och gick en runda där. när klockan börja närma sig 6 stack vi hem till sho och åt och fixadae oss sen till hennes tatuerare och träffade simon. tog honom med oss och sen mötte vi upp ali och dom vid helenholm.
först ville vi inte gå för vi pallade inte men fy fan va bra vi är som gick endå.
sjukaste konsterten/modevisningen. Blandan show med magdans, spanska sångare, advance patrol och välkommen till malmö (där exakt alla stod på stolarna och sjöng HAHAHA), en kör, lazy (om han nu stavar så) en dansgrupp och sen julies och deras dansgrupp och sist men inte minst modevisningen där min sötnos, julie och janne gick. och det va sjukt. som alla skrek och visslade osv. helt sinnes.
sen efter det pussades alla hejdå så stannade vi med amina en stund sen körde jag sho hem och efter det åkte jag hem glad som en fågel över att jag känner dessa fantastiska människor. hahaha jag kände mig stolt när jag såg dem på scenen. wiiiie.  =)
önskar att jag hade kunnat lägga in bilder och filmer men min kamera sladd är borta därav inga bilder alls från mig men hittade endå några.. haha =(


    


wiiie, =)

boow woow wooww

shiit pommes vad dagen igår va sjuk. modevisningen / konserten va sjukare än någonsin och det va så mycket love in the air. riktigt coolt va det. hahaha och julie, oh my god vad hon är grym hon ägde allt och alla till och med mitt lilla hjärta. han va oxå duktig men ingenting om man kollar på julie. hahahaha.
det bästa av allt va heldagen med sho. i love it. vi är sjuka tsm och vi hittar på dem sjukaste sakerna tillsammans. i love you baby.
men men skriver mer om gårdagen efter jobb. börjar om 45 minuter så jag ska strax käka efter jag tahit på mig. ha en bra lördag. Ciao

mysdag

dagen idag har i stort sätt bara bestått av plugg. förutom från klockan 5 fram till nu. då jag har umgåts med min bästaste bästa sho. sen grillade vi hemma hos en tjejkompis o så oxå. sen körde jag sho hem för ett tag sen.
sen i morgon ska jag köra till skolan sen hem till sho sen vid 8 ska vi på modevisning på heleneholm. H ska gå modell och julie ska dansa och gå modell sen är det lite andra som oxå ska dansa o så där. så det ska bli skoj. sen blir det nog utgång efter det. men jag ska iinte dricka eftersom jag börjar 07.45 på lördag så jag måste kunna köra då så i morgon blir jag chaufför. hahhaa =)
men men nu blir det plugg i en timme eller två. hörs i morgon nattinatti

GRATTIS



Bästaste bästa Ali hjärtat till körkortet.
känner på mig att detta kommer bli den bästa
sommaren någonsin. nu finns det inga undanflykter att ni
inte kan komma till mig i sommar. wiiie:D

pluggg

jag lyckas aldrig sova länge när jag har chansen. det är hååårt. idag hade jag velat sova till 12. men näädå fast det är väl lika bra att komma igång direkt. dagen ser ut följande: frukost, plugg till filosofiprovet på fredag, börja med historiearbetet som ska vara klart nästa vecka, börja/göra klart religionsarbetet som oxå ska vara färdigt nästa vecka, komma på en moralisk frågeställning och sen leta fram ett svar på den. läsa på internationella relationer och om det som hände i nordkorea och Rawanda till läxförhöret på fredag. kasnke äta  något och som en paus mitt i allt så hade jag tänkt att köra till vellinge och hämta ut mitt körkort som jag fick hem en lapp om att det hade kommit för 3 dagar sen hahaha och sen ska jag ringa ett viktgt samtal angående flytten som för övrigt sker om ca två veckor..

så roligt kommer jag ha idag. men men vi hörs ikväll. Ciao

STUDENTEN

ser att jag fått sjukt många fler besökare än vad jag haft innan därför meddelar jag här och nu, den 3 juni tar jag studenten och efter vi blivit utsparkade från skolan kommer detta firas hos mamma o pappa. alltså inte i lägenheten haha. skickar inte ut någon personlig inbjudan till folket för dom som känner för att komma är välkommna och jag vet att dem flesta läser min blogg så nu vet ni =) såja det va bara det jag ville ha sagt. tack för mig =)

15/4

va redan i skolan klockan 11
i morse vilket va helt onödigt
för första redovisningen vi
gick på va klockan 2. haha.
men det blev mycket snack,
kortspel o annat mys fram till
2. gick med sho och H och
kollade på "livet i rosengård"
 och sho doog så många
gånger av skratt åt deras
svenska att det va svårt att
hålla sig hahahaha. efter
det blev det akkems och
deras fighting redovisning
sen stack jag  & älsk till
stan sen följde jag med
henne till tauteraren. blev
mycket snack om framtiden
 och jag tror att allt kommer
bli som vi vill. eller jag vet att
 det blir det. love you best friend. (L)
sen mötte jag upp pappa men
de hade blivit ngt fel med soffan
 så jag får den inte förrän näste
vecka. men vad ska man göra.
sen blev det mat och nu är det greys.
i morgon är det sovmorgon
och plugg eftersom jag är ledig även då. =)
men men ska gitta nu. ha det så bra

tisdag

hello!
då va veckans första skoldag avklarad. skönt att komma tillbaka. hade dock bara filosofi idag men fick träffa alla sötnosar så det va skoj. efter det åkte jag till vellinge, drog en lögn för tandläkaren att jag hade missuppfattat tiden för jag orka inte köra tillbaka till vellinge igen för att gådit klockan halv 5. så jag fick en ny tid =) sen hem o lunchade med mamms och efter det har jag hjälpt pappa att fixa massa, blev mc donalds på väg hem höhöhö. sen började vi snacka lite om studenten och såå, inte långt kvar nu.
sen i morgon ska vi hämta soffan wiiie. förövrigt är jag ledig nu i två dagar pga projektredovisningar. men ska endå dit i morgon och kolla först på alis sen på akeems sen blir de stan en runda och efter de ska jag med shoo när hon ska tatuera sig, igen. sen på torsdag blir det plugg från början till slut har så sjukt mycket att ta igen nu. men det fixar sig som alltid annars. =) sen är de bara 17 dagar kvar till flytten WIIIIIIE. sjukt ball att det är så många som vill hjälpa till, fast det inte är så mkt som ska flyttas, men det är tanken som räknas och jag uppskattar det =)
jessica ringde från jobb och gav mig massa tider men jag har för mkt i skolan så det blev endast att jag skulle börja 2 timmar tidigare på lördag sen stängning på måndag. men det är peeeengar =)
anyway nu snart blir det ugly betty och efter det desperata hemmafruar.
ha en trevlig kväll.

wiiie



hittade nyss denna bilden på Enzo´s facebook. hahaha
vår underbara sista kväll i thailand.
från vänster, Michell, Enzo (två från stockholm), jag, niccie och Bruno (vår
favorit servitör på resturangen Viking. underbar människa)

13/4

idag va det verkligen en slappedag fram till klockan va lite över 4 då jag körde till jobb. jobbade mesta delen med felicia & florim och sarah då haha. ett helt okej pass med bara 5 timmar men får betalt för 10. sköönt. från 19 till 22 va där inte allt för mkt folk så då satt jag bara o läste skvallertidning och pluggade lite filosofi.
när klockan slog 22 och de va dags  för stängning så kom danne, som för övrigt är den trevligaste och bästa väktaren vi har. sen tvingade florim med mig till statoil för han skulle tanka. förden hem tog nog 15 minuter mer än va den brukar eftersom tönten låg o körde i 30 på 90 vägen framför mig och det va i stort sätt omöjligt att köra om.
men nu är jag hemma och det är skönt. i morgon är det tillbaka till skolan vilket ska bli skönt. 
sen vid halv 5 ska jag till tandläkaren. i fall ngn känner att dom vill veta. annars går hela morgondagen åt till plugg plugg och åter plugg. allt sånt som man bara skjuter fram. 
men men nu ska sminket av och jag ska nanna. sov gott 

12/4

nu är jag trött som en häst, jobbade 14-22 idag, mesta och flesta timmarna tsm med vicktor och båda va trötta och gick runt i en dvala. hahaha. så vi tog våra egna raster och gick ut o satte oss på taket o snackade lite skit tills vi blev inringda av att de va kaos i affären av folk. men vad ska man göra. slutet av dagen va stress ggr tusen hann nästan bli klar med allt men bara nästan. efter stängning stod vi o snackade en stund sen körde jag o tankade o sen hem.
väl här hemma befann sig pernilla, bigsis och svåger så de blev lite mys framför tven med dem tills jag somnade.
usch det är inte lätt. söta jasmine ringde o frågade om jag ville med på förfest och sen fest idag men jag kände inte så mkt för de, men tack endå hjärtat för du frågade. =D
anyway i morgon blir de jobb 17-22 så jag hinner iaf plugga lite på dagen vilket är skönt.
men nu ska jag nanna ciao.

glömmer aldrig orden från igår, du gör mig glad :$


love you

good morgon

idag är det söndag men känns mer som en lördag eftersom man är ledig i morgon oxå. eller inte jag för jag jobbar men det är bara fem timmar så det är chillidill. så idag är det åter igen jobb. 14-22, har börjat att känna avsky mot stängningarna speciellt idag eftersom vi ska ha gäster och god mat. jag vill oxå. =( men ist ska man jobba men det är bra betalt så det gör inte så mkt. och i morgon är det som sagt oxå jobbe dag sen äntligen börjar skolan igen. ska bli skönt men har rent för mkt som jag borde ha gjort eftersom jag missat mkt nu. men de får jag ta igen nu i veckan. ska oxå hämta den nya soffan nu i veckan. sen till helgen är det jobb igen. funderar på att ta ledigt den 2-3 maj från jobb eftersom då är det fullt igång med flytt. WWWWIIIIIIIIIEEEEEE. många som har erbjudit sig att hjälpa till och det uppskattas väldigt mkt. inte för att där är så mycket som ska flyttas men sällskapet är ju alltid trevligt.
men men nu har jag inte tid att sitta här o snacka börjar jobba om 1½ timme så det är kasnke dags att hoppa in i duschen. men vi hörs ikv efter jobb. Ciao

myspys

lördag och en helt underbar dag det är så jag beskriver denna dag.
borjade med jobb 9-14, jag tog johans två sista timmar och en dag som denna hade jag kunnat jobba 20 timmar i streck för jag älskar när där är mkt att göra och jag slipper sitta i kassan hela dagen. anyway efter de handlade jag lite sen körde jag hem, chillade i några timmar sen åkte jag till stan och mötte upp min sötnos.
gullig som han är bjöd han på bio och mat. blev Fast and furious och jag doog så där 80 ggr. älskar sånna filmer och älskar sällskapet. hahaha :$ efter de gick vi o käkade. satt där i två 1½ timme och bara snackade o hade de mys.
sen skulle han iväg o jag skulle hem. underbar kväll och jag gillade verkligen det =)
i morgon är de jobb sen får vi se hur kvällen blir. jappjapp.
men hoppas att alla haft en lika bra kväll och dag som jag. sov gott

10/4

idag har varit en slitsam dag. jobbade i 10 timmar ju. och när jag verkligen va lagom trött när jag skulle hem så när jag kom ut till bilen så va den helt så som jag inte lämnaden. eftersom jag glömde låsa den i morse, jaa jag glömmar alltid haha så hade vicktor och florim haft skit ball. ställt om alla speglar, knytit ihop alla bälten, satt på värmen och fläktarna, blinkersen va på och vindrutetorkarna. jaa allt, men jag kunde inte hålla mig så jag dog av skratt när jag såg de men de vägrar jag erkänna för dom.
när man väl va hemma så va här fullt ös, grillfest kan man oxå kalla de. men gott va de. har suttit och snackat massa massa med jasse, vilket inte händer varje dag så de har varit mys.
i morgon skulle jag igentligen jobba 9-16 ju. men florim tar mina sista timmar eftersom jag ska iväg :$ och de ska bli mys. hihihi. återkommer mer i morgon för nu ska jag nanna. sov gott.


9/4

idag åkte jag till jobb med ett leende på läpparna, har inte jobbat på tre veckor så det va skönt att komma igång igen. skönt oxå att man kan köra själv mohaha. =) dagen va underbar verkligen alla jobbade utom jessica. men henne träffar jag i morgon så det är lugnt. många gratulationer både till körkort och lägenhet och sen en hel del "välkomen hem" fick man oxå höra. aaw alla är så söta:D för övrigt så mina 7 timmar idag har känts som 90. riktigt mkt att göra. och i morgon så jobbar jag 07.45 till 18. känner på mig att jag kommer va rätt död efter det. men vad ska man göra.
iaf efter jag slutat så åkte jag in om o handlade lite. (haha nej jag handlar inte på jobb för då blir man fattig) hahaha. sen körde jag hem o då kom thomas o barnen på mat. så de va mys.
nu sitter jag i sängen redo för att sova. lång dag i morgon.
bytte pass med felicia på lördag så jag slutar 16 eftersom på lördag blir de lite lördags mys. wiiie:D
så i morgon är det jobb 07.45-18.00. lördag 09.00-16.00. söndag 14.00-22.00 och måndag 17.00-22.00
wiiie i love my work. men men nu ska jag nanna.
hoppas ni haft en bra dag i de fina vädret idag.

wiie

lixom dagen igår va natten helt underbar. wiiie :$
sånt gör mig glad. en annan sak som gör mig glad är att jag ska jobba idag.
hemma igen vid 20. puss

8/4 -09

underbara underbara dag =)
började med körskolan klcokan 9. nervös som en röv eftersom jag skulle ha uppkörning 9.45
men allt gick som på en dans. 40 minuter efter stod jag där med mitt körkort i handen och tårarna sprutande.
helt underbar kännsla. sen åkte jag o mamma hem lämna lite saker, hem till mormor o fick massa pussar av henne, syster o svåger. sen hem o lämna mamma. sen till rosengård o hämta ali, körde honom tillvägverket för han skulle göra sitt teoriprov. hämtade upp sho o hennes mamma o körde till en sträddare, fixade shos studentklänning. sen körde vi o lämnade hennes mamma igen och vi åkte till mobilia o käkade på BK. sen tillbaka till vägverket o hämtade en lycklig ali, som förvörigt fick 60 poäng på sin teori. sen till shos tatuerare sen till citygross o handlade kaka. sen upp till ali o käkade sen kom akeem och jonas med. sen träffade vi H en stund o sen körde vi runt lite i stan, sen tillbaka till rosengård och tvättade  bilen på preem och lämnade akeem och jonas för dom skulle träna halv 7. sen körde jag till Bk på gustav o lämnade ali. sen körde jag hem shoo och efter de tvingade Lilli mig till oxie träffade massa oxiefolk som sa grattis. körde runt med lilli och festim och en annan sen dumpade jag dom på centrum och körde hem.
och nu sitter jag här, ska hämta lilsis klockan 22. mitt huvud är helt dött för jag har inte alls sovit i natt. =( så ikv blir de sängen tidigt. i morgon  är de jobb 12-19. aaaarh riktigt underbart känns allt nu.
 jag sa ju att 2009 skulle bli det bästa året.

januari - chris brown och stockholm med älsklingarna.
mars-april, thailand med älsklingarna
april, körkort
maj, flyttar
juni, studenten
och efter de, fast anställning på jobb.


kan det bli bättre? neeej för de kan det inte. wiiiie.

taack så mkt allihopa för alla grattis sms och alla grattis samtal, både till körkortet och för det är min namsdag. wiiiie:D betyder mycket ska ni veta.

=D

dom ringde från jobb så nu jobbar jag torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag. kan det bli bättre? snart har jag jobbat in all lön som jag gick miste om när jag va i thailand. livet är såå underbart ibland.
förövrigt ska jag och mamma till ikea nu eller om en timme typ. sååå ha det så bra. =)

good news

heeello. hoppas att allt är bra, själv mår man underbart.
har varit iväg med mamms sen klockan 10 i morse o vi kom nyss hem.
får den nya soffan nästa vecka woohoo så det ska bli skönt, en sak mindre att pricka av på inhandlingslistan.
förövrigt så ska jag o mamms till ikea ikväll efter hon slutat jobba. och kolla efter lite saker.
bara drygt 3 veckor kvar nu. uuuunderbart.
men men ska plugga lite nu, ligger lite efter med skolarbetet.
hörs sen. ciao

.

idag mina kära vänner är det en bra dag, jag är glad och känner mig som en av dem lyckligast på jorden.

grattis sis

good morgon.
vaknade för två timmar
sen och har legat och
läst på en del teori.
igår va en underbar dag
vid tio körde jag o pappa
ner till trelleborg och fixade
lite ärenden, sen hem till
nina o thomas o drack kaffe,
efter det körde vi till tippen
o kastade lite saker.
och självklart va det jag som
körde i min bil hela tiden. wiiho
sen vid 4 körde jag o mamma
till lägenheten, träffade dem
nya grannarna och så med.
känns så skönt alltihopa
och speciellt eftersom det
är en marklägenhet så känns
det som om det kommer bli
en del grillkvällar där i sommar.
hahaha. efter två timmar körde
vi hem igen och började fixa
sen kom thomas, nina, jasse
& viktoria. sen även sis och
svåger. sen blev de krök
och grillning. svåger, pappa
och thomas blev rätt bra på det.
sen vid 10 körde jag o sis, jasse
till bussen för hon skulle jobba. sen när vi kom hem fortsatte drickandet. vid 12 va jag döds trött så jag gick o deckade, somnade på två röda. vid halv 1 väcks jag av att mamma, nina och en styck full pappa och en ännu fullare thomas kommer in i mitt rum o säger att vi ska gå o sjunga fäör min syster. hahaha idioter. och så blev det. hahaha. det blev sång och presentutdelning och skratt tills tårarna rann. pappa o thomas är sjuka och deras humor är sjukare än sjukast. efter den tillställningen sa jag åter godnatt o gick o la mig. riktigt underbar dag igår. och idag kommer bli minst lika underbar. ikväll blir det middag på elysee för att fira sis. dock blir vi 16 st så det ska bli skoj.
men föövrigt hoppas jag att du får en bra dag idag och att du blev glad för presenterna. älskar dig. (L)

tidig morgon

usch det är lite jobbigt det där med tidsskillnaderna. här ligger jag klarvaken och kan inte somna om, dock har jag gjort ett teoriprov på datorn så lite nytta har jag endå  fått gjort.
dagen igår va mys, vaknade ju viid 12 efter det blev de teori fram till 3 sen gick jag o lilsis och hundarna o mötte bigsis och hennes vovve. de va skit fint väder och riktigt skönt med en promenad. stannade till hos thomas o nina o snackade lite med dom sen kom mamma oxå o mötte oss. sen väl när vi kommit hem igen kom pappa hem så  då blev de mat på terassen och massa snack. sen körde jag, pappa och lilsis till stan o handlade o hämtade ut min mobil och hämtade upp svåger. jag körde så klart i min lilla bil, aaw. sen va det mys hela kvällen till 23 då jag deckade hahaha.
skönt att va hemma igen med mina bästaste, man förstår verkligen hur mycket familjen betyder för en när man varit borta ett tag från varandra. i love you.
jaa nu ligger jag här i sängen ska göra några prov till sen ska jag iväg med pappa en stund på dagen och sen blir de fixa med papper o sånt ikväll wiiihoo =)
hörs sen

home sweet home

heeeeeello!
nu är vi hemma och vi har haft två underbara veckor i paradiset. vi har mått som kungar och blivit behandlade som kungar. vädret har varit varmt och klibbigt och maten god, själv har jag ätit som aldrig förr. vi har ridit elefanter, snorklat, ätit, shoppat, badat i vattenfall, kollat tempel och massa massa mer. helt underbart.
tänker inte berätta så mkt om resan för jag kommer aldrig kunna återberätta den endå för vi har haft det helt för bra för att man ska kunna förstå det. men nu är vi hemma och det känns skönt, dock höll vi på att dö av kyla när vi gick ut från flygplatsen.
resan hem gick bra förutom att det känns som vi hade hamnat i en trans med bara turbulens. vilket ledde till en del illamående. när vi kom till kastrup gick där inget tåg så vi fick vänta 1 ½ timme men vi sysselsatte oss med att äta, vilket har blivit mitt nya nu. har ätit som aldrig förr men mamma kände fortfarande igen mig så jag har nog inte gått upp så mkt höhöhö.
det bästa av allt va att komma hem o krama om mamma o pappa, mina bästaste. inte för att dom fick en syl i vädret när jag drog igång o babblade om allt. den ända gången jag blev tyst det va när jag såg ett par bilnycklar på min plats och dom sedan berättade att dem hade köpt en bil, som vi framöver kommer kalla min bil, till mig. då började jag storböla som en baby. och fick typ ändast fram: ni är dumma i huvudet så kan ni inte göra. men tydligen kunde dom det. underbarare föräldrar får man leta efter. =) efter den händelsen blev jag helt tagen och tyst i ett tag eftersom jag inte fick stop på tårarna. hahaha. i loooove you(L)
sen stack lilsis till skolan o pappa till jobb o jag pratade ihjäl mamma undertiden jag började tvätta. sen vid 9 gick hon o jobbade o jag sov. fram till 12. och de va skönt. =)

jahapp nu är man tillbaka till verkligheten, kommer ha mycket att göra med körkortet, skolan och jobb som vanligt men framförallt med flytten. men det kommre fixa sig som allting annars wiiihoo.
ikväll kommer sis o sen ska jag o pappa köra o hämta ut min mobil och i morgon ska vi iväg o skriva klart alla papper så allt är klart till den 1 maj då flytten äger rum, can't wait.  sen på söndag fyller bästaste sis år så då blir de ut o äta o annat mys.

guuud vad jag älskar mitt liv. det kan inte bli mycket bättre än såhär. aaaaah=) tänkte iaf bara tala om för er att vi är hemma o vi lever. =) hörs nog senare. ciao

RSS 2.0