VI HAR SKYLDIGHET ATT GÖRA MÄNNISKOR LYCKLIGA MEN INTE ATT GÖRA LYCKLIGA MÄNNISKOR

ja som ni märker på rubriken så pluggar jag filosofi nu. lite drygt speciellt politisk filosofi, där skulle jag haft hjärtats hjälp för han är lite så politik nörd. med sen utilitarismen är rätt lätt, det ända dom strävar för är största möjliga lycka för största antalet människor. efter provet i morgon har vi bara filosofi frågan, geografiarbetet, religionsarbetet, historiaarbetet (som jag lyckligtvis är klar med) spanska nationella och historia provet. fast det är bara änsålänge. är ju trots allt 43 dagar kvar till studenten så lärarna trycker säkert in lite till.
börjar få lite smått ångest för flytten nästa vecka. har inte haft tid att börja packa än. har inte ens packat upp allt från thailand. det är illa. men hade tänkt att kasnke börja i helgen, ta lite innan och efter jobb.
som sagt är skolan viktigast nu måste göra klart allt så jag inte får några betyg som jag inte vill ha. sen efter det kommer studenten och jobb på delad 2:e plats. jaja snart är allt över och då kan jag fokusera enbart på det jag vill. 
och det ser jag framemot. dock blir inte hösten lugn eftersom då blir det jobb och plugg kombinerat igen. haha.
men jag är van och jag gillar det. 
för jag känner mig grym speciellt när jag ser att mina betyg och min lön blir bara bättre och bättre. wiiie
men men har inte tid att sitta här o skriva nu väntar en timme intensiv plugg sen är det tv fram till 22. sen är det plugg igen kombinerat med lite annat. höhöhö.
ha en trevlig kväll alles.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0