<3

shoohooo. förlåt för jag inte uppdaterade igår men jag mådde bajs, mår dock bättre idag men inte bra. så jag har sjukat mig från jobb idag. =( direkt när jag kom till jobb igår känndes det inte bra, mina ögon sved, jag va sjukt blek, dnorig och mådde illa. tror det är älskling som smittat mig =( haha. känns som dom flesta är sjuka nu men jag har varken tid eller lust att va sjuk. haha. sååå idag tänkte jag plugga och bara ta det lugnt o sen i morgon är det på de igen, skola sen jobb 15-22.15. såå är det.
anyway tänkte berätta om torsdag och fredag, underbara dagar.
 torsdags åkte jag till stan hämtade upp sho sen körde vi till H och lämnade mitt busskort. han skulle låna det inför fredagen eftersom dom skulle åka överallt och fixa massa saker inför modevisningen. efter det åkte vi till shos nya jobb sen begav sig jag, sho och Norhan hem till henne och grillade. sen blev det snack och så hela kvällen. sen vid 23 körde jag sho hem sen åkte jag själv hem o nannade.

 fredagen började med att jag hämtade sho halv 8 så körde vi till skolan när vi kom dit så va där brandbilar osv. ett hus hade brunnit ner, typ skolans sophus eller ngt. körde i mina stövlar med klackar så det va spännande HAHAHHA. iaf ARL stod först på schemat men han vi skulle ha kunde inte så vi hade kjell lite sen fick vi rast vilket va perfekt eftersom jag skulle ha filosofiprov så jag haann plugga in i det sista. sen va det dubbel religion och då skrev jag provet. kändes bra och jag hoppas det gick bra oxå. sen blev det datorkunskap och mat. chillade med Ramadan hela rasten eftersom sho hade svenska. sen hade vi internationella relationer.
efter skolan körde jag o sho, ali och akeem hem och efter det begav vi oss hem till shos bror. hängde lite där sen tog vi lajla med oss till stan och gick en runda där. när klockan börja närma sig 6 stack vi hem till sho och åt och fixadae oss sen till hennes tatuerare och träffade simon. tog honom med oss och sen mötte vi upp ali och dom vid helenholm.
först ville vi inte gå för vi pallade inte men fy fan va bra vi är som gick endå.
sjukaste konsterten/modevisningen. Blandan show med magdans, spanska sångare, advance patrol och välkommen till malmö (där exakt alla stod på stolarna och sjöng HAHAHA), en kör, lazy (om han nu stavar så) en dansgrupp och sen julies och deras dansgrupp och sist men inte minst modevisningen där min sötnos, julie och janne gick. och det va sjukt. som alla skrek och visslade osv. helt sinnes.
sen efter det pussades alla hejdå så stannade vi med amina en stund sen körde jag sho hem och efter det åkte jag hem glad som en fågel över att jag känner dessa fantastiska människor. hahaha jag kände mig stolt när jag såg dem på scenen. wiiiie.  =)
önskar att jag hade kunnat lägga in bilder och filmer men min kamera sladd är borta därav inga bilder alls från mig men hittade endå några.. haha =(


    


wiiie, =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0