8/4 -09

underbara underbara dag =)
började med körskolan klcokan 9. nervös som en röv eftersom jag skulle ha uppkörning 9.45
men allt gick som på en dans. 40 minuter efter stod jag där med mitt körkort i handen och tårarna sprutande.
helt underbar kännsla. sen åkte jag o mamma hem lämna lite saker, hem till mormor o fick massa pussar av henne, syster o svåger. sen hem o lämna mamma. sen till rosengård o hämta ali, körde honom tillvägverket för han skulle göra sitt teoriprov. hämtade upp sho o hennes mamma o körde till en sträddare, fixade shos studentklänning. sen körde vi o lämnade hennes mamma igen och vi åkte till mobilia o käkade på BK. sen tillbaka till vägverket o hämtade en lycklig ali, som förvörigt fick 60 poäng på sin teori. sen till shos tatuerare sen till citygross o handlade kaka. sen upp till ali o käkade sen kom akeem och jonas med. sen träffade vi H en stund o sen körde vi runt lite i stan, sen tillbaka till rosengård och tvättade  bilen på preem och lämnade akeem och jonas för dom skulle träna halv 7. sen körde jag till Bk på gustav o lämnade ali. sen körde jag hem shoo och efter de tvingade Lilli mig till oxie träffade massa oxiefolk som sa grattis. körde runt med lilli och festim och en annan sen dumpade jag dom på centrum och körde hem.
och nu sitter jag här, ska hämta lilsis klockan 22. mitt huvud är helt dött för jag har inte alls sovit i natt. =( så ikv blir de sängen tidigt. i morgon  är de jobb 12-19. aaaarh riktigt underbart känns allt nu.
 jag sa ju att 2009 skulle bli det bästa året.

januari - chris brown och stockholm med älsklingarna.
mars-april, thailand med älsklingarna
april, körkort
maj, flyttar
juni, studenten
och efter de, fast anställning på jobb.


kan det bli bättre? neeej för de kan det inte. wiiiie.

taack så mkt allihopa för alla grattis sms och alla grattis samtal, både till körkortet och för det är min namsdag. wiiiie:D betyder mycket ska ni veta.

Kommentarer
Postat av: linnea

GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN <3

2009-04-09 @ 12:29:03
URL: http://gaaabylee.blogg.se/
Postat av: nadja

taack sööötnos:D

2009-04-09 @ 22:15:05
URL: http://nadjaisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0