jobbjobbjobb

hello. kom nyss hem från nina och thomas och innan det från jobb.
ändrade planer i morgon då jag igenltigen skulle jobba 14-22
men nu ist jobbar 07.45 till 17.00 vad gör man inte för sina
kolleger. nu är jag trött i mitt huvud och i hela kroppen så det
blir sängen nu efter lite telefonsamtal (a)
nanna gott

30/1

haha idag har jag verkligen inte varit en solstråle inte. har varit på skit bra humör men jag har varit så trött så trött. först så gick jag o la mig 2. sen kunde jag verkligen inte somna. gick upp halv 7 in i duchen o fixade mig sen körde pappa mig till skolan. hade ARL med någon från lumpen. lyssna inte spec mycket eftersom vi satt o pluggade till provet. fick iaf sluta 20 minuter tidigare. =) sen va det religion och prov. gick bra, förväntansfullt bra. haha. sen hade vi en till religion och då pratade vi massa och vi fick ett nytt enskild arbete. heeello ingen fritid..rätt stort arbete men de fixar väl sig.
efter det va det datorkunskap. skulle rita av rummet och var alla satt. hahaha. jag äver på paint. skulle dock försöka att göra det i Word men jag pallade inte, va allt för hungrig.
iaf blev klar efter en halvtimme sen slutade vi. och då va klockan 12. över skönt.
gick ner o käkade med mina favvopojkar. sne kom tutti och marit med. spelade kort o såå. jag satte mig hos H och snackade lite med honom. asså denna kille är dödlig. haha.
sen försvan alla så vi gick in till sofforna och fortsatte kortspelet där sen kom H och alla andra tillbaka. marita spådde mig och det va inte dåligt inte. hoppas det blir verklighet. hahaha:d wiiie
iaf satt där till 3. japp 3 timmar längre stannade jag i skolan. hahahaha. va för trött för att åka hem. men sen blev de busssen hem, nannade en stund när jag va hemma och vaknade för en stund sen. av massa sms. iiih <3. skulle ju göra en speciell sak idag men det blev inte av för jag va sååå död i mitt huvud.
så nu sitter jag här, det blir absolut en hemma kväll ikväll eftersom det är jobb i morgon.

men men ska gå och decka en stund till innan mina ögon rammlar ihop. haha. ciao


natti natti

Det går bra nu, kompis det går bra nu (H)
underbar känsla.
verkligen allt börjar lösa sig och det sjukaste
av allt är att jag trivs som fisken i vattnet i skolan
nuförtiden. dom första tankarna jag har när jag
vaknar är inte längre "ska jag va hemma eller åka
till skolan idag? " nu är det "hej och hop upp och hoppa
vad ska man ha för kläder på sig idag då?" så är det
nuförtiden. men som jag brukar säga, bättre sent än
aldrig. och det är ju sant bättre jag trivs nu när det är hårt
och jobbigt och inte alls långt kvar till studenten än att jag
fortfarande tycker att det är pest och pina.
det sjuka är att jag inte alls uppskattade studiedagen
i tisdag. Saaaay Whaaaaat?! jag nadja som
alltid under alla skolår har hatat skolan mer än allt annat.
jag som har verkligen haft ångest för skolan.
så nu mina vänner, nu börjar det hända grejer.
detta kasnke håller i sig och då är det ju inte helt omöjligt
att jag pluggar till polis endå, och följer mina drömmar.
en dröm håller ju på att gå i uppfyllelse nu iaf (A) hahaha
usch nä har inte tid med att sitta här. nu ska jag återgå till pluggandet.
iaf en stund. ha en trevlig kväll och sov gott. =)

 

29/1

hello my dear.
somnade klockan 2 igår efter mycket om och men och ett försök till att berätta för min kära vän att jag va tvungen att sova. haha.  därför va jag trött som en gnu i morse. han inte äta frukost heller så jag greppade en apelsin i farten, trodde jag. när jag kom till skolan och skulle äta den så va det en blodapelsin. örk fy. så den blev kastad i soptunnan dirr. 
hade datorkunskap, första ggn denna terminen eftersom våra lektioner har varit inställda nu i två veckor. efter vi haft en dubbellektion i det så blev de samhälle. vi va klara med vårt arbete så jag hjälpte ali lite. sen tvingade jag dom att följa med mig ner och äta. än en gång va det äcklig mat men det va trevligt sällskap:$ haha. sen hade vi samhälle igen och efter det gick vi ner i matsalen och spelade kort, eller jag tutti och marita låg i sofforna och halv sov. haha tills man blev väckt av lite sms. (a) haha. 
efter det va det geografi, PAAAANIK vi hade läxförhör så hela klassen satt o råpluggade. hahaha vi är roliga vi. sen slutade jag 14.00 men jag väntade på ali tills han va klar. sen blev de bussen hem och nu är jag hemma. 
idag blir det plugg. =( känner inte alls för det. 
och detta menas med att ali kommer bombas med telefonsamtal från mig eftersom jag är trög (H) höhöhö. 
jappjapp i morgon är det fredag shoohoo. vet inte om det blir av det jag skrev igår. buuh men förhoppningsvis blir det, eller iaf ngt i den stilen. 
nu skriker religonsboken på mig. hörs sen.  

and he makes her smile all the time

hello hello!
efter jag skrev mitt förra inlägg så har jag inte gjort ett dugg.
har badat och kollat save the last dance, vilket va längesen sist. haha
borde ha pluggat eftersom jag har religonsprov på fredag men jag
har verkligen inte funnit orken till det. så i morgon blir det plugg för
hela slanten efter skolan. och på fredag iiih jaa då kommer det
bli mys. längar lika mycket som ett barn längtar efter julafton.
anyway tänker inte avslöja för mkt nu iaf.
sen på lördag är det jobb 13-22.15 och på söndag 14-22.15
de va två veckor sen jag jobbade sist så det ska bli skönt att
komma in i det igen, fast jag hade gärna hittat på andra saker
som känns mer lockande  istället. men men lycklig blir jag
iaf när lönen kommer.
iaf nu blir det dagens andra film sen i morgon är det skola från 8
till 14.20 ciao ciao

28/1

har inte sovit ett dugg inatt. har varknat 67 ggr och det känns som jag haft fjärillar i magen hela natten haha.
kan bero på alla sms:$ iiih im happy.
anyway vaknade en kvart innna klockan skulle ringa så jag gick upp då och fixade mig.
på med mina slitna jeans, vita skor och min Choos love tröja.  trots att jag sovit dåligt så har jag vatt så sjukt glad idag. riktigt härligt. sen har jag fått mkt beröm för mina jenas. wiiie
dagens första lektion var religon. efter det hade vi historia ggr två. började med ett arbete som vi oxå blev klar med. jobbade med danne och ali. sen blev det käk. äckligmat med med trevligt folk. wiiie.
sen blev det samhälle och vi hade besök från en från centerpartiet som sitter högt i Eu eller ngt. fråga inte mig för jag fattade inte så mkt. efter de va det Filosofi och då hade vi besök från en hinduism. haha det blev många skratt där. rätt drygt att sluta halv 4. men hela tiden fick jag massa underbara sms så det fick tiden att gå snabbare. haha.
sen blev det bussen hem och nu har jag nyss ätit. överkokta mackaroner och köttbullar. haha skit äckligt. men nu är jag iaf mätt. japp nu ska jag iaf städa mitt rum hörs kasnke sen.

det är sjukt vad allt kan förändras på två dagar. =D

klippt mig

hello!
dagen idag har varit chill. har inte gjort allför mycket, hjälpte mamma att plugga
sen har jag ätit och klippt mig. japp jag fick ett ryck så nu har jag kort hår.
som till axlarna typ. som då när pia klippte mig, kommer ni ihåg?
jag lägger in en bild iaf, för det ser nästan ut så nu igen. fast jag är dock förtfarande
brunett och jag har inte så mycket uppklippt som på bilden. haha
kul med föändringar.



27/1

hade skrivit ett helt inlägg om igår och idag men mitt internet kopplade ifrån. blää.
tar de kort, underbar dag igår. va med ali och om hela dagen i skolan. har saknat det faktiskt.
träffade jasmine på bussen hem mycket snack som vanligt. wiie.
blev shoppingsugen vid 5 igår så jag o sis hämtade upp svåger. handlade ett par skor och en tröja sen när vi kom hem hade mamma lagat kyckling, potatis och sås. mums. sen på kvällen blev de prison break. =D

idag är det studiedag och jag är uttråkad. haha. tänkte åka till körskolan och göra teoriprov på deras dator men det orkar jag inte. så de blir plugg här hemma ist.

har glömt att berätta om mina underbara föräldrar. när jag kom hem från sthlm så hade dom köpt en ny mobil till mig:D rosa o allt. wiie i love you (L)

ska gå nu ha en bra dag. =)


stockholm och Chris Brown

haha tro det eller ej så är detta ett väldigt kännsligt ämne när jag ska återberätta om helgen och om konserten. för det första så vet jag att jag aldrig kan beskriva denna helgen med så pass många ord och alla dessa lyckliga stunder för er. och för det andra så känns det som om att jag önksar att vi aldrig åkte dit, för nu är det över. jag vill se honom igen och uppleva allt igen. buuh. anyway tänkte berätta om resan endå =)

som sagt började med att josse hämtade upp mig, sen blev niccie och sist annika uppplockade av oss. sen började den långa resan som absolut inte kändes så lång. vi lekte lekar, hörde på musik, sjöng oss hesa, krängde mat på Bk och sen glass på mc Donalds, handlade godis och självklart körde vi in om gränna och handlade polkagrisar. när vi väl kom fram till stockholm och hotellet så vilseledde dom oss när dom skulle beskriva vägen till garaget. Helllo enkelriktat överallt. såå jaa vi körde igenom hela stockholm typ. Tack gud för GPSen. och påtal om GPSen så när vi körde förbi skola/dagis eller en kyrka så muade den. vilket gjorde att vi fick rätt många skratt när vi körde runt i Sthlm. när vi väl va framme så blev de duschen och sen fixade vi oss. gick och åt på Pizzahut och sen T-banan till Hovet.

vår första reaktion va ooooh nooo. vilken lång kö. dessutom tullade dom folk så josse smugglade ner niccie och annikas kamera i sina skor, sin egen i hennes skärp och jag la min i en av mina 1000 fickor. Förband var Crossfire och efter det kom han ner, ner från taket och började sjunga wall to wall direkt. omg hans röst och hans utseende borde förbjudas.
jag själv har inte så många bilder från konserten för jag filmade vartända låt nästan. haha. riktig coolt va det, tjejer och killarna som battlades på scenen och sen när man fick se en filmsnutt med Chris och sen säger han åt alla att vända sig om sen står han på andra sidan hovet på en plattform som åker upp i luften. där uppe ålar han sig och strippar och självklart sjunger han mig favvolåt, Take you down. vid detta stadiet hade jag redan börjat gråta för jag tyckte att allt känndes så overkligt.  och det blev verkligen inte bättre sen när han satte sig på en stol och sjöng say goodbye.

efter konserten va vi glada och uppspelta och lyckliga som bara den. så vi tog T-banan tillbaka och sen satte i oss o käkade. sen tillbaka till hotellet och jag låg o svamlade lite med josse sen somnade jag.
dagen efter gick jag o josse in o väckte annika och niccie. trodde först att vi hade gått fel för idioterna hade möblerat om. haha vem gör sånt ens?
anyway sen blev de frulle och vi fixade till oss, hade kapplöppning i koridorerna och sen lämnade vi vår packning i bilden och efter de blev de T-banan till stan. blev en del shopping.
så runt 3 va vi nöjda och belåtna så då blev de färd hemmåt.
vet inte vad som hände med mig och annika men vi började rejva loss i hucklen och sen blev min banan utsatt för porr. blev en två stopp och på ett av dom, mc donalds i värnamo, glömmer fjanten niccie sin kamera på toaletten.
när vi va vid centersyd vet hon inte var hon lagt den. så jag frågar om ngn har sparat kvittot från mc donalds och det hadde annika så vi ringde dit och dom hade fått in en kamera så dom skulle skicka ner den. wiie.
så det blev ett lyckligt slut endå på vår underbara resa.

Tack mina lovies för denna helg. underbarare än underbarast. nästa trip vi gör tillsammans är till thailand and i can't wait. 50 dagar kvar. wiiihoo. men iaf tack jag älskar er.



jag kan inte lägga in bilder. :S så jag gör det vid första bästa tillfälle sen. =)

home home sweet home

heeelllo. vi är hemma och vi lever och det har varit den bästa och underbaraste trippen ever. orkar inte skriva nu om allt för jag är dödstrött. men det blir kasnke ett inlägg efter jobb i morgon eller på måndag! ha det bra

Today is the day we have all been waiting for

Gooood morgon. idag är det inte vilken dag som hellst för idag är det fredag och löning. även just den fredagen då jag och mina tre sötnosar åker till stockholm för att se Chris Brown. nu är det äntligen dags. aaarh jag dööör. världens sexigaste människa kommer stå några meter ifrån oss idag. wiiie. iallafall om typ 40 minuter kommer joffslano o hämtar mig. så jag har nyss duschat av min kropp och ska ta på mig nu, mjukis of course och inget smink. sen ska vi hämta upp niccie och därefter annika. =)  sen börjar vår färd mot stockholm. kommer hem i morgon efter en liten shopping tur. wiiie. hörs då. ha en trevlig kväll ikväll för de ska vi verkligen ha!




ps. Lycka till frida med halkan idag och ha så skoj i österrika sara =)

the curious case of benjamin button

efter att ha suttit 2 timmar och
45 minuter med tårarna
rinnandes och repliker som
 "oooh så sööt"
"aaw så sexiga dom är tillsammans"
och " oooh nää jag dööör" så
är jag rätt matt. filmen var
underbar lixom cangeling.
Brad Pitt spelar verkligen jätte
bra och något vackrare än 
Cate Blanchett får man leta
efter. och som vanligt var Brad
 too die for. verkligen en film att
rekomendera.








klockan 9.15 stod jag redo för körning på körskolan. gick bra som vanligt fast jag och min körskolelärare har allt för många delade åsikter om vissa saker. haha. tog bussen till skolan och till dagens första lektion, samhälle. efter den var det lunch och sen var det samhälle igen. började och gjorde klart vårt arbete som ska vara på minst 2 sidor och som vi redovisa någon gång under nästa vecka. gissa om vi kände oss lättade. efter det var det rast sen geografi och film om vatten. sen var skoldagen slut.
tog bussen hem vid 3, fixade lite saker. sen erbjöd pappa sig att köra mig till stan men jag sa att de räckte med att han körde mig till vellinge. mötte upp frida på gågatan. sen köpte vi alla godsaker som en biokväll kan innehålla, dvs popcorn, läsk och choklad. som sagt var filmen underbar och efter den tänkte jag överraska nelson med ett Nadja- besök. men självklart var han inte hemma =(
så jag hoppade på bussen hem och nu sitter jag här, pappa är i garaget, mamma och svåger sitter och pluggar/snackar basmedicin och syster sitter i min säng och kollar skolkatalogen. det är mys. nu  ska det packas till i morgon.
men jag slänger in ett snabbt inlägg i morgonbitti innan vi börjar vår resa mot stockholm. =)

21/1

jag börjar alltid börja med "vaknade av att klockan ringde" men idag tänker jag inte göra det för idag ringde inte min klocka, vilket resulterade i att jag försov mig en aning. datorlektion var inställd som vanligt så vi började 9.10 hade religon, filosofi och samhälle. sen slutade vi, helt okej dag. syster och svåger hämtade mig sen åkte vi hem till mig o gick ut med hundarna och käkade. nu är vi hos syster o har nyss kollat film. och snart ska jag jobb. känner inte alls för det men sånt är livet. i morgon är de körskolan vid 9 sen ska jag till skolan och påkvällen är det bio med mitt hjärta frida. det ska bli myspys, =)
sen är det fredag, lön och Chris bown med älsklingarna. wiiiie.
men men ska gå nu. hörs i morgon för jag orkar nog inte skriva efter jobb. ciao

20/1

tjoohoo!
idag hade jag sovmorgon till
10.20 men jag ställde klockan
 på 8. vilket va helt meningslöst
eftersom jag orkade inte gå upp
 från 9. tog bussen till skolan 10
 i 10 och den var självklart sen.
hittade iaf shogoofa på södervärn
 så vi tog en buss tsm till skolan.
 dagens första lektion va Filosofi,
 även dagens andra lektion va det.
 känner på mig att jag kommer få
ett psykiskt nervsammabrott innan
den kursen är slut. jag är inte en sån människa som kan sitta i all evighet
och analysera var en cirkel börjar
eller vad meningen med livet är.
usch. iaf sen va det mat.
jag, frida, sara och benji satt
och sanckade. tack vare frida blev
 det en hel del sex snack och
kanske lite mer information om
vissa saker som vi helst  inte
hade velat att veta. haha. tror att
 benji blev lite skrämd av det. höhö.
en possitiv sak är att vi fixade med
 lektionerna i morgon och flyttade
fram o hade oss så vi slutar redan
12.20 så då ska jag hem till syster
och mysa lite med henne sen är
det jobb till 22.15. iallfall dagens
tredje och sista lektion var idrott i
gymmet. mycket spännande
lektion som började med dans
 (hahahaha vi suuuuger) och efter
 det kämpade alla med att klara av
 testerna för att bli brandmän,
majoriteten av killarna klarade
det galant med alla dessa tunga
 vikter med mera medans vi tjejer
 hade lite svårare för det. haha.
det var nära inpå omöjligt att lyfta
alla dessa vikter. dum som jag är tränade jag min röv idag vilket kommer resultera i att jag kommer ha ännu mer träningsvärk i morgon än vad jag hade idag. usch. 
sen begav jag mig till södervärn för att ta bussen hem, möttes av en glad frick med ett papper i högsta hugg. han hade klarat körkortet idag. så det va skoj. Grattis vännen! =D snart är det min tur. yeeey. =)
någonstans från det att jag lämnade skolan till jag kom hem så fuckades mitt knä sig, igen. så nu sitter jag här med ett mycket ont knä. =( buuuh. 
iaf funderar på att lägga mig i badet nu. sen så småning om lägga mig o sova för jag är helt slut i hela min kropp. och i morgon är det skola och jobb. så det krävs lite extra energi. 
see ya

19/1

då va helgen och även måndagen över, snart iallfall. =)
dagen började med klockrigning och duschning som vanligt. bussen till skolan. hade idrott på latin spelade handboll, ingen va vidare aktiv. =P sen var det mentorstid och vi fick våra betyg. höhö. efter det va det lunch sen geografi gånger 2. och efter det va det historia och vår redovisning. powerpointen blev skit bra, kännde oss duktiga eftersom det va bara vi och johan som va klara och redovisade.
sen blev de bussen hem och mys med mammi. nu håller jag på att färga håret =) sen blir det idrottsgalan och efter det Prison Break.  sen ska jag sussa sött. =)
i morgon är det skola 10.20 till 14.30 har filosofi gånger 2 och idrott. onsdag är det skola, vi har håltimme mellan 10 och 13.20 lite ångest faktiskt. sen är det jobb. =)
felicia undrade om jag kunde ta hennes pass vecka 5. så på lördagen jobbar jag mellan 13-22.30 och söndag 14-22.15 Peeeengar:D wiiie.
men men nu ska jag nog skölja av håret. vi hörs i morgon.

18/1

Holla.
nu är sminket av och jag ska snart krypa ner i min sköna säng. tänkte bara berätta om dagen. =)
allt började med att klockan ringde halv 10. gick ner till mammi o pappi. dom berättade om filmen igår som jag aldrig såg o jag fick även höra ett x-antal ggr hur bra den va. haha. sen blev de frulle och efter de duschen. sen vid 12 kom bigsis, svåger och mormor. så käkade vi och sen blev de tårta. allt blev skit tidigt bara för jag skulle hinna vara med. skulle skicka låtarna och bilderna som vi ska redovisa om i morgon till sara men så va hon inte inne på msn och sen när jag skulle göra de till frida så klyddade allt. fick ett litet utbrott. iaf  sen körde pappi mig till bussen och efter några telefonsamtal så hade syster skickat iväg bilder samt muski till sara. taack sis (L) iaf väl framme på jobb va det mycket att göra som vanligt. jobbade med johan fram till 7. och florim. hade 10 minuters rast på 8 timmar. för när jag skulle haft min halv timme så hjälpte jag florim med massa saker så vi glömde bort den. sånt är livet. sen när de va lugnt mellan 19-22 satt jag o skrev ner till till redovisningen i morgon vilket resluterade i att jag blev lite efter med alla andra saker jag skulle göra. haha. men men trevlig dag på jobb. florim va störig som vanligt men det har blivit en vana nu. höhöhö. =d
i morgon, tisdag och onsdag är det skola, sen efter skolan på onsdag är de jobb till 22.15 och på torsdag ska vi ha studiedag men de ryktas om att den har blivit flyttad. men jag ska ha studie dag endå, för jag har bokat körtid 9 på morgonen osv sen på kvällen är de bio med frida. =D och sen taaadaaaam fredag vilket menas med stockholm och chris brown. wiiihooo. ska bli skoj.
nää nu ska jag inte babbla på mer. sängen väntar hooooj

Bästaste

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen.
jag är ledsen att jag inte kan va med och fira
dig idag för som vanligt måste jag jobba.
men jag hoppas du får en underbar dag.
och jag hoppas du vet att du betyder sååå
fruktansvärt mycket för mig. och att jag
älskar dig mer än kon ferdinan älskar blommor.









hinner inte skriva mer nu, är stressad som
en röv. men vi hörs efter jobb ikväll.
Ciao









17/1

efter ett x-antal nickningar så tog jag beslutet att inte kolla mer på film med mamma o pappa utan att gå o lägga mig. så nu har sminket åkt av och jag är redo för sängen. dagen i dag började med panik då jag vaknade av att hemtelefonen ringde. så jag flög upp o kollade på min väckarklocka, den visade 12.20 PAAAANIK jag skulle börja 13. så jag kutade in till dushen samtidigt som lilsis kallade att de va telefon. så jag svarade o då va de från jobb. dom undrade om jag kunde börja tidigare och jag fattade 0. men efter en hel del funderings tankar hur det skulle gå ihop så fattade jag att min klocka hade flippat ut o att den endast va 9.15 så jag in snabbt som fan i duschen och va redan på jobb klockan 10. hela dagen har varit stressig och fylld med otrevliga människor. tvi på dem. iaf 9 timmar senare så slutade jag. handlade massa saker vilket resulterade i att jag inte hann med bussen så jag satt o socialiserade mig med florim, som jag för övrigt inte har träffat på typ 4 veckor. så det va trevligt. tog bussen 19.31 till vellinge där pappa stod o väntade på mig och som även hade stått där ett tag. när jag kom hem va jag lite lätt irriterad på alla dessa tröga människor i denna vida värd. orkar verkligen inte med allt tjat och alla som gör sin till offer. väx upp för fan. jag har verkligen inte tid eller ork att gagga runt med alla. men som tur så gjorde mitt hjärta mig glad igen. wiiie.
 iaf nu sitter jag här och jag känner hur mkt min kropp bara vill lägga sig i min ren bäddade säng och ögonen vill bara stängas igen och inte öppnas från i morgon. så jag ska nog lyda dom orderna.
anyway i morgon är det inte vilken dag som hellst utan de är mammas o nellys födelsedag. presenten är fixad dock inte inslagen och jag orkar inte nu heller så de får fixas i morgon. efter lite firande är det jobb från 14 och 8 timmar frammåt. sen hem och göra det sista inför redovisningen i historia som vi har på måndag. STRESS STRESS STRESS. nääääär ska dygnet få fler timmar? jag hinner inte med mitt liv ens. hade bara velat sova och ta de lugnt en dag, inte göra ngt, inte ha några krav och ingen som ska ha krav på mig. det hade varit livet. men så är det inte tyvärr. men men sov gott.  

16/1

fredag fredag älskade fredag. dagen började med ARL, hade kjell och vi fick information om vår sista praktik. sorgligt men sant. blir antingen "lumpen" eller marinen. vecka 20-21 så det ska bli skoj. efter det va de religon ggr 2. vi mediterade och lite så haha mycket trevligt. sen va det maaaud. inte så jätte gott. sen hade jag rast från 11 till 15. för att jag skulle ha projektarbetsmöte i 10 minuter men jag pallade inte vänta. så jag gick och träffade hjärtat (han som står under just hjärtat på min mobil) sen efter ett tag tog jag bussen hem. =)
vilade en stund sen började jag tvätta, städa, stryka gardiner & plockade undan julen och alla julsaker och även plundrade granen. sen kom pappi så då åt han o jag. och nu är det fredags mys. blev inget med evelina och jasmine idag. men det gör ingenting är rätt trött och sen kommer det ju fler ggn. =D 
i morgon är det jobb 13-19. sen får vi se. =)
men men nu ska jag återgå till lets dance. ha en trevlig kväll.  

Changeling

är precis hemkommen från bio och filmen Changeling. jag va verkligen inte den ända som satt med helt tårfyllt ansikte den sista halvan av filmen. villken underbar film, mycket rörande och man blev verkligen tagen av den. verkligen en film att rekomendera. Nästa torsdag blir det förhoppningsvis filmen Benjamin Button med Frida.. =) wiiie. nu är det sängen som gäller. hoooj




vill bara ge en hälsning till Lena. jag hoppas allt blir bra med dig snart.
du ska veta att lixom alla andra så tänker jag på dig varje dag.
och jag vet att du inte läser detta nu eftersom du inte har tillgång till en dator och internet,
men jag hoppas att våra tankar når dig.

15/1

tjena hejsan.
idag ringde min klocka 7. det va döden eftersom jag började 10.20 men jag va tvungen att plugga. japps. så det blev frukost och plugg sen körde jag o mamma till vellinge, handlade snabbt och jag hämtade ut ett paket från posten. har handlat klänningar osv nu till thailand. wiiie. sen tog jag bussen från vellinge till skolan. träffade anders på bussen och de va verkligen  inte igår. riktigt trevligt. sen hade vi samhälle gånger 2. men vår lärare var inte där så vi hade vikarie vilket resulterade i att vi satt i två timmar och pluggade till geografiprovet. =)
sen va det lunch och efter det va de prov. gick väl hyffsat. 5 sidor. sen tog jag bussen till vellinge så hämtade syster mig. sprang snabbt in på willys o handlade sen hem till syster och kollade film, jag sov en kvar sen körde vi o hämtade svåger och nu är vi hemma. har nyss provat mina kläder. wiiie har funderat starkt på att börja packa redan men sen sa mamma till mig att jag kan ju vänta lite. och de har hon nog rätt i. =P iaf nu ska vi laga mat sen när mamma har slutat halv 7 ska vi göra oss i ordning och sen vid 9 är det bio som gäller. wiiie. återkommer efter bion. ha en trevlig kväll. för de tänker jag ha.

14/1 och halkan är avklarad

underbar dag. dagen började med att klockan ringde 8. va riktigt trött så för typ andra ggn i mitt liv så znoozade jag fram till kvart i 9. sen käkade jag frukost och läste geografin. sen duschen o såå. va riktigt nervös inför halkan. iaf sen kom bibsis och svåger runt 12 sen körde dom mig. glömde mina glajor i bilen så jag fick springa ut mitt under säkerhetslektionen. väldigt skämmigt faktiskt. iaf sen när vi satte oss i bilarna så gick allt som på en dans. fast att min bil va skit skumm. fick ställa mig på bromsen för att den skulle bromsa. sen när vi bytte bilar så gick det jätte bra. iaf det va roligt men inte så roligt som alla sa att det skulle vara. men det gick bra iaf körde inte på ngt ocg fick inte motorstopp så min lärare sa att jag va mer än godkän.
sen när jag slutat så satt bigsis, svåger och Robin och väntade på mig. sen åkte vi till ikea. de va 2 ggn jag träffade Robin och han va mkt trevlig. och vi hade en mkt trevlig runt tur på ikea och sen käkade vi där. utnyttjade mina presentkort där, handlade för 580:- i loooove ikea.  sen lämnade vi svåger och sedan robin. sen körde jag o bigsis hem här. skit dimmigt var det så man såg nästan inte strecken på vägen. iaf sen blev de te och mys.
och sen körde syster nyss hem. =( buuh. riktigt mysig och rolig dag idag. Tack syster för allt. jag älskar dig mest fast vi inte klarar av varandra så mkt. men du vet att du betyder mer än ett tak över huvudet betyder för mig.
i morgon är det torsdag och geografiprov =( men även Bio med dom bästa, min familj. =) det ska bli mys. sen är det fredag och det menas med att jag ska få träffa saknade evelina och jasmine. wiiiie:D
nä nu väntar geografiboken. =) ciao


i will always love you. (L)

idioter

blir så arg när jag läser att Badhytten i skanör brann ner inatt. vad håller på att hända? först strandbaden, sen sundsgymnasiet och tandläkaren och vårdcentralen och nu badhytten. jävla ligister. vi hade vår "efterfest" där efter firmafesten. usch det är sorgligt. vad händer i den så "underbara och bra" kommunen Vellinge?

http://www.kvp.se/Nyheter/1.1431290/storbrand-i-skanor-i-natt

hejhopp

idag var det återigen skola. var på skolan 40 minuter innan vi började. sen när vi väl skulle börja så fick vi reda på att vår lärare var på möte så de skulle ta 20 minuter. lite irriterande. och ngt som va ännu mer irriterande va att vi hade Filosfi, ngt jag kan tycka är intressant men fy vad jobbigt det är vissa stunder. efter en dubbellektion i det va jag helt matt i mitt huvud. sen va de lunch och bussen till Heleneholm, till Friskis och svettis där vi hade boxning och jag har redan träningsvärk sen igår så det räcker och blir över och jag lovar att morgondagen blir ännu värre.
iaf i morgon blir det halkan. ska bli kul för jag känner verkligen att jag börjar komma ngn vart nu. =)
träffade även josse nyss en stund, typ hej och hejdå. hon hade varit o fått massage hos mamma.

skit tråkigt att jag inte träffar dom andra så ofta men det är inte mitt fel. när dom jobbar och tjänar pengar går jag i skolan och när dom är lediga då jobbar jag. tråkigt men sant. men så är det när man vill ha pengar. beundrar iaf mig själv, har många bollar i luften nu med skolan (som verkligen inte är lätt), körkort (men snaaart så:D) och jobb. och sen allt som tillhör där. det är mycket speciellt att hinna med allt pluggande till prov osv plus att hinna med allt annat. fast det är det värt. PEEEEEEEEENGAR:D wiiihoo. i love it. ska fan tjäna ihop tillräcklgt mkt pengar för innan jag är 20 ska jag ha en egen lägenhet. och jag ska inte ta allt för mkt lån på den. så det är så. sen skiter jag i alla som inte tror att det är ngn bra idee, och at jag är för ung osv. tss det är skitsnack. man kan inte bo hemma hela livet. och jag vägrar det. tack gud för jag har ett sånt bra jobb som jag har, som jag tjänar bra på och som jag trivs så himla bra med.
det är underbart.
anyway om ca 60 dagar ligger vi i thailand och glassar. fredag är det häng med mina älsklingar som jag alltid hängde med förr, evelina och jasmine. sen lördag och söndag är det jobb. och nästa torsdag har vi studiedag, fredagen åker vi till sthlm för att se Chris Brown/vi får löööön :D wiiiie, lördagen är chillidill i sthlm och sen hemfärd sen söndag är det jobb och fira mammi som fyller år. underbart.

i löööööv my life för tillfället. det är underbart. wiiie. =D

första skoldagen detta året

måndag suuuck.
dagen började med attt klockan ringde (jobbigt som attan) duschen, på med idrottskläder, packa idrottsbagen sen iväg mot skolan. hade idrott på latin med den jobbigaste uppvärmingen och efter de va de hoppa trampett. sen var de mentorstid inget intressant alls. efter de sprang vi ner o käkade snabbt sen va de Geografi för hela slanten. jobbade med max vilket gick braaao. slutade halv 12 och då käkade vi lite till sen mötte jag upp jasse. så mötte vi upp pappa på max hamburgare. lämnade min väska till honom sen blev de lite shopping i stan. träffade marina som man inte gjort på år och dagar. efter de tog vi bussen till vellinge. trängde oss i kön när vi skulle hämta ut busskorten så alla blev sura men vi pallade inte stå i den långa kön. så vi va klara efter en kvart medans dom andra stod i den flera meter långa kön som tog slut någongång utanför byggnaden. träffade annicka oxå. och på bussen stötte vi på anna.
lite nostalgi fick man allt när vi snackade minnen på bussen. gud vad jag saknar alla mina gammla vänner ibland. iaf sen vandrade jag o jasse hem till henne. massa massa snack. i love you hun(L) kommer alltid att göra det oxå. sen hämtade pappa mig. sen va de hem och åt.
jessica ringde o frågade om jag ville jobba fredag men hör och häpna, jag sa nej. japp. för på fredag ska jag umgås med jasmine och evelina. haha. det va verkligen länge sen detta hände. har väl träffat evelina 4 ggr på dom tre åren sen vi slutade 9:an. det är skam. så jag saknar att hänga med mina gamla vänner. så på fredag är det jag och dom igen. wiiihoo. sen är det jobb lördag och söndag. förhoppningsvis hinner jag träffa mina andra vänner då.
jappjapp, nu är det geografiplugg. har prov på torsdag. bläää. Peace


jobbjobb och mera jobb.

hej.
förlåt för dålig uppdatering i helgen. men som vanligt har även denna helg vatt fullproppad.
fredagen blev som sagt mys med pappa och sedan en del ärenden.
på lördag vaknade jag tidigt för att sedan jobba mellan 10-17. mina veckor börjar nu, då jag har bestämda tider på helgenerna vilket är riktigt skönt. så igår va det jobb, fanns verkligen ingenting att göra på dagen så jag fyllde på lösviktgodis. välte även ut en hel påse med godis över hela golvet (H) braaa dääär. efter jobb hämtade pappa mig i vellinge sen blev de mat och mys. mamma har blivit sjuk nu så det blev massa mys och så med mamma. sen blev de tv med la familia. och sängen runt 12. vaknade en timme senare av att mina vader krampade. så jag började STOR böla. gör så sjukt ont. så jag svalde 2 värktabletter och sen sov jag gott till Kevin hjärtat ringde och väckte mig 6 i morse. hahaha. sen låg vi o snicksnackade. jag va verkligen inte vaken och fattade inte mycket men det gick väl bra endå. =) sen somnade jag om och vaknade runt 11.

idag va det jobb 14-22. skulle igentligen jobba till 7 men sen blev det klydd så jag stannade till 22. snackade med kevin på väg till jobb. skönt med lite sällskap. ska förövrigt träffa honom i helgen kasnke. eftresom de va år sen sist. haha =) iaf satt enbart i kassanmellan 19-22 för resten av dagen packade jag upp massa saker. bland annat ett ställ med godis som ramlade sedan, så där va godis överallt, men det är en annan historia det.
iaf när vi stängt körde david mig till vellinge i vår fina "ica supermarket skanör" bil. fast den låter som en traktor. haha.
sen hämtade pappa mig där. och nu är jag hemma. ska nanna nu så jag orkar med årets första skoldag i morgon. =)  ska bli skoj att träffa alla efterlängtade älsklingar (frida och sara mest:D )
men men hoppas att alla haft en bra helg.


'
Kevin, sötaste hjärtat

9/1

hello.
blev ingen skola idag heller så det har blviti en mysdag med pappi. eftersom han är sjukskriven för sina fingrar fortfarande. har verkligen inte gjort ngt allt mer än att försökt kurera mig så mkt som möjligt. vi va iaf på hemma kväll när vi lämnade lilisis och handlade godis. 1 kg blev det. sen blev det Gyros oxå, i loooove it.
mamma jobbar till 22 och syster ska sova borta. så nu ska jag o pappa kolla film.
såg en bra film igår föresten, Michael Jordan, the road to victory. en mycket bra film faktiskt.
men men ska gå nu ha en trevlig fredagskväll:D

8/1 och ingen skola

det blev inget inlägg igår. vaknade vid 10 sen gick jag ner o försökte äta men de gick inget vidare så jag gick upp o la mig igen. sen vaknade jag runt 1. sen satt jag o pappa o pluggade teori hela dagen typ blandat med massa annat snack osv. riktigt mysig dag igår. bara pappa o jag eftersom mamma jobbad 10-22 och lilsis va hos en kompis. de va mys. sen på kvällen beställde vi hem mat sen blev de grammisgalan och NavyCIS på kvällen innan de blev sängen.
tack för all hjälp idag pappa. du är den bästa. min bästa kompis. vet inte vad jag skulle gjort utan dig. =( love you.

i morse vaknade jag vid 6 men mådde inte bra har fortfarande lite feber så jag stannade hemma från skolan idag. sen väckte mamma mig igen vid halv 9 så då gick jag upp. plockade undan lite där nere för mamma o pappa ska ha besök vid 2 idag. jappjapp. ska göra lite teori nu. hejdå

this is endless love for me

dagen idag har varit bättre men absolut inte bra. har haft
sprängande huvudvärk och varit snorig som bara den.
största delen har jag tillbringat i sängen, antingen min säng eller mamma o pappas.
har inte orkat göra allt för mkt =(
Bigsis och svåger kom förbi på middga sen har jag o mamma suttit och
kollat Ghost fram till för 20 minuter sen.
och självklart har vi gråtit både en och två skvättar.
det är kärlek och mamma är kärlek.
pappa med för den delen. tack för att ni har tagit hand om mig så mkt nu när jag är sjuk.
det betyder mycket, precis som ni gör. ni är dom bästa.
och jag vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan er.
iaf här kommer en bit från filmen, som jag bara älskar.
(bara synd att bröderna schulman gjorde en parodi på detta haha)



:)

sådär kvällen har varit mys. mamma o pappa handlade ju hem 4 askar jordgubbar, två pomelo, litches, bananer, ananas, vindruvor, clementiner och mango. det är livet. så har suttit och varit nyttig och ätit massa frukter istället för godis.  fick näseblod oxå, vilket inte är ovanligt nuförtiden. denna gången höll det på i en halvtimme. men som tur finns pappa som trycker upp bomull i näsan på mig. det är kärlek. nu ska jag sätta på en film o sedan nanna. vi hörs i morgon 


nyår 2008/09

nu tänkte jag berätta om nyår. jappjapp.
allt började med att jag jobbade 9-14. helt okej dag på jobb.
sen vi halv 3 hämtade joffslano mig i vellinge så körde vi hem till mig och samtidigt då kom niccie.
så vi började duka, fixa shotarna, förbereda salladen osv. och jag mådde inte så bra så det blev en del tårar osv. vid 4 hoppade jag in i duschen, niccie solade och josse vet jag inte.  sen bytte vi. mamma o pappa åkte vid 6 så då va vi all alone. niccie kom på att hon hade glömt sina linser hemma så hon körde hem runt 6. och då började jag o josse på maten. lindade in fläskfileerna i bacon o såå. sen kom niccie igen.
lite över 7 kom matti, henke, max och jocke. så då blev de bål/fördrink. efter de blev det förrätt som jag hade gjort, toast med sallad, majonäs och räkor (skinka till matti och jocke.) efter de blev det förrätt krocketter, baconinlindad fläskfilee, beasås och sallad. sjukt gott. sen blev de pannacotta till efterätt. mums.
sen kom fredde, måns och onsa. och sen blev de krök. en kort stund efter kom (sjuka) annika och glenn. så då sjöng vi för annika och hon fick julklapp och sen födelsedags present från oss. och vi fick julklapp från henne.
sen mådde jag bajs så jag gick o sov en stund eftersom de känndes som om att mitt huvud skulle sprängas. sen väckte matti mig så då blev de vatten för hela slanten och 2 alvedon.
sen kom jockes två tjejkompisar som jag inte kommer ihåg va deras riktiga namn va. haha
när klockan slog 12 gick vi ut på vår backe och såg reketerna, kramades, blev utdelade nyårspussar hit och dit, lite bilder och självklart champang. sen blev de en tur på isen. japp.
sen åkte fredde och måns.
efter de blev de att byta om och ner i tunnan. 47 grader. vilket va lite too much. så jag gick upp till mina kära älsklingar.
sen åkte annika och glenn.
och jag, josse, henke och niccie hamnade i min säng.. haha
sen stack dom andra runt halv 4. och jag gick o la mig runt 5. för jag skulle jobba dagen efter.

vill bara säga tack till mina två bockar, niccie och josse som höll stämningen efter jag gått o lagt mig. tack för allt och tack för jag har er.







efter två timmar fick jag upp dessa bilder. jag orkar inte mer nu. haha

worst day ever

hallåhej.
igår sa jag att det va en dålig dag och att jag inte mådde bra, idag är det värre. det började med igår när jag skulle nanna så hade jag legat i sängen i 5 minuter. så känner jag att de börjar rinna från min näsa. och jag trodde de bara va snor så jag torkade bort de sen kännder jag hur de fooorsar. så jag tänder lampan och ser att det än näseblod. hela jag är helt blodig och mitt lakan o kudde och allt. så jag springer in till pappa så hjälper han mig. när jag tog papper och höll för näsan så tog de 3 sekunder till pappret va blodfyllt. fy fan. i en kvart höll vi på med att försöka stoppa det.
riktigt obehagligt va de eftersom jag har aldrig näseblod, sen kommer där så mycket på en gång utan förvaning.
sen vid 3 vaknade jag av att jag mådde så dåligt och jag va såå svettig. det rann av mig precis som jag hade nyss duschat. så jag låg o övertalade mig själv att gå ner o ta en alvedon men jag mådde ¨så dåligt. så vid 4 gick jag ner o tog en. sen somnade jag vid 5. idag har jag mått som sagt ännu sämre. pratade nyss med niccie oxå och troligtvis ligger jag en dag efter henne o josse. precis som max. för så som dom va igår är vi idag. usch blää
nä nu ska jag o min 38,6 graders feber gå o lägga oss en stund igen och vänta på att mamma o pappa ska komma hem från apoteket och även med massa frukter så jag får i mig något litet. eftersom jag har tappat min aptit.
sen lovar jag att lägga in bilder från nyår. hej så länge

en olycka kommer aldrig ensam

idag har varit en händelserik dag. dels den dåliga nyheten och sen skar pappa sig i tre fingrar så han fick åka till akuten och sy. som han blödde. usch. för övrig har jag nog nyst över 40 ggr idag och sjag som normalt aldrig nyser. jag har oxå läst lite mer än 60 sidor teori. vilket jag är stolt över mig själv för. men men nu är det myspys med familjen sen är de sängen. ha en trevlig kväll

sjuker

när jag gick o la mig igår kunde jag verkligen inte somna. mådde inte alls bra. så jag satte min klocka på ringning halv 9. så när klockan ringde i morse så gick jag på toaletten och då såg jag att mamma va vaken. så vi satt o snackade lite sen ringde jag jobb o sa att jag hade blivit värre. har feber nu oxå =( och jätte hals ont. men johan på jobb sa att han skulle säga till jane. så det va skönt att slippa jobba idag.
efter de gick jag o mamma in på mitt rum o la oss i min säng och kollade film. en film som vi trodde skulle vara relativt kort men det visade sig att den var drygt 3 timmar. haha. så vi gjorde en paus mitt i allt och gick ner o åt frukost med syster och pappa. sen vandrade vi upp igen o kollade klart.
sen fick vi reda på en tråkig nyhet som får mig att må jätte dåligt. vad är det för fel på människorna i denna värld? varför ska man förstöra för andra och göra andra illla. blir så trött på dessa självupptagna människor. usch. men dom blir väl straffade en vacker dag.
efter de blev de film igen. The Passion of the christ. en riktigt hemsk film. och det som är ännu hemskare är att människor har verkligen inte lärt sig en knyst. vissa är lika elaka mot varandra som dom var på den tiden. det är skam. iaf känner mig mer illa till mods nu så jag tänkte ta en liten powernap innan middagen sen tänkte jag plocka undan på mitt rum. sen är det myspys med familjen för hela slanten.ni är det bästa jag har <3  


3/1

precis som alla andra av mina nära och kära så börjar jag oxå bli sjuk. igår hade jag frossa som hette duga, huvudvärk och sen fick jg näseblod från ingenstans. idag gick jag till jobb med underställ (sånt man har när man åker skidor), jenas, ica t-shirt, kofta och en väst. och endå frös jag. sen har jag ont i halsen nu oxå. och är verkligen öm över allt. de ligger nog lite influensa i luften. =( jobb idag gick bra. rätt mycket att göra och allt jag ville va bara att åka hem. men men det är pengar. mamma hämtade mig i vellinge efter jag slutat så hade jag köpt en bukett blommor till mamma o pappa bara för att dom är så underbara som dom är (L)
nu ska jag ner o ha mys med dom sen blir det sängen. har nästan inte alls sovit i natt, har varit varm/kall/varm/kall osv. och som pricken över i:et hade jag mardrömmar som höll mig vaken störrde delen av natten oxå. drömde bland annat om jobb och om fredde. så när jag vaknade idag mådde jag inte så bra. började gråta för mamma o pappa när jag berättade om min dröm=/ tror jag är övertrött och att det är därför jag mår som jag mår.
känner inte alls för att jobba i morgon men det är OB så de skriker om det. får betalt för 16 timmar ju och det är mycket.
så det blir nog jobb i morgon 14-22 sen är jag ledig måndag,tisdag och onsdag. sen börjar skolan idag på torsdag. så jag kan behöva dem dagarna att vila upp mig.
anyway bilderna från nyår dröjer ett tag tiill eftersom jag inte blir riktigt klok på min nya kamera. så jag lägger in dem i morgon innna jobb om jag orkar annars blir de på måndag.
sussa sött.


Dagens Outfit. ^^

heeeello!  jag tänker inte skriva om nyår idag heller för de orkar jag inte. jobb idag va inte så bra. dels för att jag va gråtfärdig när jag kom till jobb. och sen en tant va skit jobbig och höll på o hade sig. skit trög va hon o jag förklarade 100 ggr. men sen tillslut visade sig att jag hade rätt endå, som jag visst från början. och de jag hatar är att man alltid måste va trevlig fast man inte vill usch. förövrigt så va de såå sjukt jäkla kallt idag på jobb så jag har haft skit mkt på mig. tänkte lägga in en outfit bild. hahhaa. efter 5 så har allt rullat på bra idag tycker jag. än en gång stängde jag med vicktor. =) i morgon är de jobb 13-19. sen kasnke träffa jofflsano ( och niccie?!?!?!) men men ska sova nu för jag är DÖÖÖÖDS trött. Ciao



håret: en klämma, fönat och sprayat.
över kroppen: Ica t-shirt, en kofta från Gina tricot, en ica väst som jane hittade på kassakontoret som va 1000 ggr förstor. och över det en blå väst med texten: lätt och lagom 3% på ryggen som britt- marie hittade på en okänd plats på jobb.
ner till: Jeans och en grön filt som vicktor hittade i "hittelådan" på jobb och ett par jeans
på fötterna: ett par tjocka strumpor och uggisar.

och trotts denna outfit så frös jag så att mina händer va så kalla att det känndes som jag stått i frysdiskarna hela dagen.


ps. Tack vicktor för du tog denna vackra outfit bild, som beskriver hur jag sett ut på jobb idag!
SICKA GRIN.

2009

God fortsättning allihopa. har nyss kommit hem från jobb och jag orkar inte skriva om gårdagen. så de får nog bli i morgon innan jobb, jobbar mellan 13-22.15 i morgon. skulle igentligen börja 9 och sluta 22. men tyckte att 13 timmar va för mkt. men men vi hörs i morgon har köpt tre nya filmer idag så jag ska slänga mig i sängen nu o kolla en. ha de bra och sov gott.

RSS 2.0