worst day ever

hallåhej.
igår sa jag att det va en dålig dag och att jag inte mådde bra, idag är det värre. det började med igår när jag skulle nanna så hade jag legat i sängen i 5 minuter. så känner jag att de börjar rinna från min näsa. och jag trodde de bara va snor så jag torkade bort de sen kännder jag hur de fooorsar. så jag tänder lampan och ser att det än näseblod. hela jag är helt blodig och mitt lakan o kudde och allt. så jag springer in till pappa så hjälper han mig. när jag tog papper och höll för näsan så tog de 3 sekunder till pappret va blodfyllt. fy fan. i en kvart höll vi på med att försöka stoppa det.
riktigt obehagligt va de eftersom jag har aldrig näseblod, sen kommer där så mycket på en gång utan förvaning.
sen vid 3 vaknade jag av att jag mådde så dåligt och jag va såå svettig. det rann av mig precis som jag hade nyss duschat. så jag låg o övertalade mig själv att gå ner o ta en alvedon men jag mådde ¨så dåligt. så vid 4 gick jag ner o tog en. sen somnade jag vid 5. idag har jag mått som sagt ännu sämre. pratade nyss med niccie oxå och troligtvis ligger jag en dag efter henne o josse. precis som max. för så som dom va igår är vi idag. usch blää
nä nu ska jag o min 38,6 graders feber gå o lägga oss en stund igen och vänta på att mamma o pappa ska komma hem från apoteket och även med massa frukter så jag får i mig något litet. eftersom jag har tappat min aptit.
sen lovar jag att lägga in bilder från nyår. hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0