nyår 2008/09

nu tänkte jag berätta om nyår. jappjapp.
allt började med att jag jobbade 9-14. helt okej dag på jobb.
sen vi halv 3 hämtade joffslano mig i vellinge så körde vi hem till mig och samtidigt då kom niccie.
så vi började duka, fixa shotarna, förbereda salladen osv. och jag mådde inte så bra så det blev en del tårar osv. vid 4 hoppade jag in i duschen, niccie solade och josse vet jag inte.  sen bytte vi. mamma o pappa åkte vid 6 så då va vi all alone. niccie kom på att hon hade glömt sina linser hemma så hon körde hem runt 6. och då började jag o josse på maten. lindade in fläskfileerna i bacon o såå. sen kom niccie igen.
lite över 7 kom matti, henke, max och jocke. så då blev de bål/fördrink. efter de blev det förrätt som jag hade gjort, toast med sallad, majonäs och räkor (skinka till matti och jocke.) efter de blev det förrätt krocketter, baconinlindad fläskfilee, beasås och sallad. sjukt gott. sen blev de pannacotta till efterätt. mums.
sen kom fredde, måns och onsa. och sen blev de krök. en kort stund efter kom (sjuka) annika och glenn. så då sjöng vi för annika och hon fick julklapp och sen födelsedags present från oss. och vi fick julklapp från henne.
sen mådde jag bajs så jag gick o sov en stund eftersom de känndes som om att mitt huvud skulle sprängas. sen väckte matti mig så då blev de vatten för hela slanten och 2 alvedon.
sen kom jockes två tjejkompisar som jag inte kommer ihåg va deras riktiga namn va. haha
när klockan slog 12 gick vi ut på vår backe och såg reketerna, kramades, blev utdelade nyårspussar hit och dit, lite bilder och självklart champang. sen blev de en tur på isen. japp.
sen åkte fredde och måns.
efter de blev de att byta om och ner i tunnan. 47 grader. vilket va lite too much. så jag gick upp till mina kära älsklingar.
sen åkte annika och glenn.
och jag, josse, henke och niccie hamnade i min säng.. haha
sen stack dom andra runt halv 4. och jag gick o la mig runt 5. för jag skulle jobba dagen efter.

vill bara säga tack till mina två bockar, niccie och josse som höll stämningen efter jag gått o lagt mig. tack för allt och tack för jag har er.







efter två timmar fick jag upp dessa bilder. jag orkar inte mer nu. haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0