3/1

precis som alla andra av mina nära och kära så börjar jag oxå bli sjuk. igår hade jag frossa som hette duga, huvudvärk och sen fick jg näseblod från ingenstans. idag gick jag till jobb med underställ (sånt man har när man åker skidor), jenas, ica t-shirt, kofta och en väst. och endå frös jag. sen har jag ont i halsen nu oxå. och är verkligen öm över allt. de ligger nog lite influensa i luften. =( jobb idag gick bra. rätt mycket att göra och allt jag ville va bara att åka hem. men men det är pengar. mamma hämtade mig i vellinge efter jag slutat så hade jag köpt en bukett blommor till mamma o pappa bara för att dom är så underbara som dom är (L)
nu ska jag ner o ha mys med dom sen blir det sängen. har nästan inte alls sovit i natt, har varit varm/kall/varm/kall osv. och som pricken över i:et hade jag mardrömmar som höll mig vaken störrde delen av natten oxå. drömde bland annat om jobb och om fredde. så när jag vaknade idag mådde jag inte så bra. började gråta för mamma o pappa när jag berättade om min dröm=/ tror jag är övertrött och att det är därför jag mår som jag mår.
känner inte alls för att jobba i morgon men det är OB så de skriker om det. får betalt för 16 timmar ju och det är mycket.
så det blir nog jobb i morgon 14-22 sen är jag ledig måndag,tisdag och onsdag. sen börjar skolan idag på torsdag. så jag kan behöva dem dagarna att vila upp mig.
anyway bilderna från nyår dröjer ett tag tiill eftersom jag inte blir riktigt klok på min nya kamera. så jag lägger in dem i morgon innna jobb om jag orkar annars blir de på måndag.
sussa sött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0