sjuker

när jag gick o la mig igår kunde jag verkligen inte somna. mådde inte alls bra. så jag satte min klocka på ringning halv 9. så när klockan ringde i morse så gick jag på toaletten och då såg jag att mamma va vaken. så vi satt o snackade lite sen ringde jag jobb o sa att jag hade blivit värre. har feber nu oxå =( och jätte hals ont. men johan på jobb sa att han skulle säga till jane. så det va skönt att slippa jobba idag.
efter de gick jag o mamma in på mitt rum o la oss i min säng och kollade film. en film som vi trodde skulle vara relativt kort men det visade sig att den var drygt 3 timmar. haha. så vi gjorde en paus mitt i allt och gick ner o åt frukost med syster och pappa. sen vandrade vi upp igen o kollade klart.
sen fick vi reda på en tråkig nyhet som får mig att må jätte dåligt. vad är det för fel på människorna i denna värld? varför ska man förstöra för andra och göra andra illla. blir så trött på dessa självupptagna människor. usch. men dom blir väl straffade en vacker dag.
efter de blev de film igen. The Passion of the christ. en riktigt hemsk film. och det som är ännu hemskare är att människor har verkligen inte lärt sig en knyst. vissa är lika elaka mot varandra som dom var på den tiden. det är skam. iaf känner mig mer illa till mods nu så jag tänkte ta en liten powernap innan middagen sen tänkte jag plocka undan på mitt rum. sen är det myspys med familjen för hela slanten.ni är det bästa jag har <3  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0