stockholm och Chris Brown

haha tro det eller ej så är detta ett väldigt kännsligt ämne när jag ska återberätta om helgen och om konserten. för det första så vet jag att jag aldrig kan beskriva denna helgen med så pass många ord och alla dessa lyckliga stunder för er. och för det andra så känns det som om att jag önksar att vi aldrig åkte dit, för nu är det över. jag vill se honom igen och uppleva allt igen. buuh. anyway tänkte berätta om resan endå =)

som sagt började med att josse hämtade upp mig, sen blev niccie och sist annika uppplockade av oss. sen började den långa resan som absolut inte kändes så lång. vi lekte lekar, hörde på musik, sjöng oss hesa, krängde mat på Bk och sen glass på mc Donalds, handlade godis och självklart körde vi in om gränna och handlade polkagrisar. när vi väl kom fram till stockholm och hotellet så vilseledde dom oss när dom skulle beskriva vägen till garaget. Helllo enkelriktat överallt. såå jaa vi körde igenom hela stockholm typ. Tack gud för GPSen. och påtal om GPSen så när vi körde förbi skola/dagis eller en kyrka så muade den. vilket gjorde att vi fick rätt många skratt när vi körde runt i Sthlm. när vi väl va framme så blev de duschen och sen fixade vi oss. gick och åt på Pizzahut och sen T-banan till Hovet.

vår första reaktion va ooooh nooo. vilken lång kö. dessutom tullade dom folk så josse smugglade ner niccie och annikas kamera i sina skor, sin egen i hennes skärp och jag la min i en av mina 1000 fickor. Förband var Crossfire och efter det kom han ner, ner från taket och började sjunga wall to wall direkt. omg hans röst och hans utseende borde förbjudas.
jag själv har inte så många bilder från konserten för jag filmade vartända låt nästan. haha. riktig coolt va det, tjejer och killarna som battlades på scenen och sen när man fick se en filmsnutt med Chris och sen säger han åt alla att vända sig om sen står han på andra sidan hovet på en plattform som åker upp i luften. där uppe ålar han sig och strippar och självklart sjunger han mig favvolåt, Take you down. vid detta stadiet hade jag redan börjat gråta för jag tyckte att allt känndes så overkligt.  och det blev verkligen inte bättre sen när han satte sig på en stol och sjöng say goodbye.

efter konserten va vi glada och uppspelta och lyckliga som bara den. så vi tog T-banan tillbaka och sen satte i oss o käkade. sen tillbaka till hotellet och jag låg o svamlade lite med josse sen somnade jag.
dagen efter gick jag o josse in o väckte annika och niccie. trodde först att vi hade gått fel för idioterna hade möblerat om. haha vem gör sånt ens?
anyway sen blev de frulle och vi fixade till oss, hade kapplöppning i koridorerna och sen lämnade vi vår packning i bilden och efter de blev de T-banan till stan. blev en del shopping.
så runt 3 va vi nöjda och belåtna så då blev de färd hemmåt.
vet inte vad som hände med mig och annika men vi började rejva loss i hucklen och sen blev min banan utsatt för porr. blev en två stopp och på ett av dom, mc donalds i värnamo, glömmer fjanten niccie sin kamera på toaletten.
när vi va vid centersyd vet hon inte var hon lagt den. så jag frågar om ngn har sparat kvittot från mc donalds och det hadde annika så vi ringde dit och dom hade fått in en kamera så dom skulle skicka ner den. wiie.
så det blev ett lyckligt slut endå på vår underbara resa.

Tack mina lovies för denna helg. underbarare än underbarast. nästa trip vi gör tillsammans är till thailand and i can't wait. 50 dagar kvar. wiiihoo. men iaf tack jag älskar er.



jag kan inte lägga in bilder. :S så jag gör det vid första bästa tillfälle sen. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0