Mitt 2008

  • Nyår hemma hos niccie.
  • sälen med familjen och kusinerna + mormor. åkte skidor, hundspann, festade och firade pappas 45 års dag. helt underbar vecka.
  • Förlorade en del viktiga människor i mitt liv. och tappade kontakten med vissa. =(
  • Matti kom hem från Canada, vilket resluterade i överraskningsfest som vi sent kommer glömma
  • bokade resa till Thailand med mina älsklingar
  • Fick sommar jobb på Ica i skanör. som jag nu fortfarande jobbar kvar  på.
  • va på firma fest, oxå en sak som jag sent kommer glömma 
  • lärde känna mina älskade arbetskolleger. helt underbara allihopa.
  • började på körskola.
  • Träffade annika och Glenn. helt otroligt underbara människor.
  • bildade "Booowling ligan"
  • va med om en olycka och mitt knä blev fucked up!
  • åkte till liseberg dagen efter med niccie,max,matti, annika, glenn och josse. på hemvägen va jag  max o matti med om en olycka som slutade på ett sjukhus och en jävla massa tårar.
  • En del chillfester här hemma och många myskvällar med bad i tunnan.
  • Gjorde mitt livsstörsta misstag, som jag kommer ångra resten av mitt liv.
  • Niccie fyllde 20.
  • bodde med niccie och josse i max lägenhet i en vecka, sjukt skoj.
  • va ute med båten med extra familj 2 och niccie o josse.
  • Björn Gustafsson på Slagt. sjukt skoj.
  • varit riktigt Depprimerad (hänger mkt ihop med mitt misstag) men även varit riktigt glad.
  • Julbord på Dannero med Danne Stråhed som värd.
  • Fyllt 18 år och hade världens bästa födelsedagsfest (trotts att där va en del skitsnack efter det)
  • fått en helt ny syn på min klass och vår otroliga gemenskap (kasnke lite sent, skulle ha fått de för tre år sen. men bättre sent än aldrig)
  • Beställt biljetter till CHRIS BROWN. =) wiiiie
  • Joffslano fyllde år. mycket tårar och kärlek
  • haft så mycket pengar som jag aldrig någonsin haft. underbart.
  • fått ny kamera, och mobil (och snart en till höhö)
  • köpt alla säsonger av one tree hill som jag så länge har velat ha.
  • gjorde om min ovanvåning
  • insåg att min familj betyder mer än allt.
  • jobbat riktigt mycket.
  • haft en underbar jul med mina nära och kära.
  • och jag vet redan nu att mitt nåyr kommer bli det bästa =D

underbar dag

yeeey. denna dagen har varit underbar. körskolan gick jätte bra och fick lite trevliga överraskningar oxå. alltid skojigt. sen hämtade pappo mig. så körde vi till mobilia. blev en kamera, en nikon. det sägs att dem är bra och det va det med. kollade även mobiler. så de står mellan två st nu. ska in på fredag och köpa den när jag väl bestämt mig. haha. sen åkte vi till bauhause och köpte ved sen åkte vi hem runt 5. en toppen dag med pappa. riktigt skojigt har vi haft. skrattat och hatt oss. sen när vi kom hem styleade pappa till de när han gjorde pannkakor och även sjöng samtidigt. de ni ;)  sen runt 6 åkte jag o mamma till stan, igen. in på onoff för jag trodde jag hade bestämt mig men sen blev jag osäker när vi va där hahahaha. så de blev ingen mobil så på fredag mina vänner. hahahhaa. hälsade på pernilla oxå sen utredde vi ett ärende. sen hem. nu har jag städat min dusch, mttt badkar, min toalett och mitt solarium. såå jaa. nu ska jag bara damsuga och tvätta av golven med. sen är de sängen. =)
i morgon blir det jobb 9-14. sen hämtar joffslan mig. hem snabbt som fan till mig o fixa o ha oss. ska även hinna duscha tänkte jag. sen vid 6 åker mammi o papppi och sen vid 7 kommer allla. så då blir de PAAAAAAAAAAARTY.
wiiie. ska bli skoj. måste bara komma ihåg att sätta spriten på kylning.
jappjapp ska gå nu. Ciao

hello my dear

mitt rum är fint fint nu. städade ju igår så idag ska jag bara damsuga mitt rum, mitt "tvrum/hall" och min toalett. sen får dom andra göra vid där nere höhöhö. det blev som jag sa igår, joffslano kom o väckte mig 10. när jag såg henne suckade jag bara hahaha. sen fick vi lite skrattattacker, Sickla  grin. hon hade fått massage av mammiski. och de roliga är att jag och jofffla inte behöver komunicera alls för mamma berättar allt för joffla. tex att jag gick o la mig efter prison break igår fast jag hade sagt att jag skulle sova tidigt. vilken liten busunge jag är. haha.  pannacottorna (säger man så) är klara nu iaf. hon är för duktig min kära vän. undertiden hon gjorde de så tömde jag soporna och fixade plats i vår smockfulla kyl och tvättade min tvätt. jappjapp. sen blev de frulle med pappi. sen la jofflan in Beyonces nya Cd på min dator medans jag duschade. så nu sitter jag nysminkad och duschad o fin och väntar på att vi ska köra till trelleborg. köring klockan 13.15 och de va ett tag sen jag körde nu känns det som =/ sen är de mobilia med pappa. sen ska vi hem och förhoppningsvis har jag en ny kamera med mig och kanske en ny mobil om jag hittar någon som faller mig för smaken. haha.
sen ska jag sova senast 9 idag. för i morgon är de jobb till 14. sen är det party part all night long. wiiiie.
ska gå nu. Ciao

mys

allt värker på mig nu mina armar, händer, fötter, ben, bröst, mage, huvud och det känns som om någon stuckit in en kniv i mina ögon. riktigt underbart. eller inte. nu kallar iaf sängen. Ciao

29/12

så vuxen jag känner mig. har nyss betalt min mobilräkning och överfört pengar till mitt sparkonto. känns skönt. dagen idag har varit helt underbar. om man bort ser från när klockan ringde 7 i morse. då gick jag sovandes in i duschen. fy fan va trött jag va. iaf sen va de bussen halv 9 till jobb. frukost på jobb runt 10. sen va de lunch vid 12 då jag åt mat från delin. mums. sen va de kassan igen fram till tre. då felicia kom och bytte av mig. vandrade in till sarah o önskade henne ett gott nytt år sen vidare till personalrummet. där satt alla på jobb inklusive chefer och alla andra kontorsnissar som har hand om allt på jobb. så då blev de glass, bananer o maränger o sånt gott. sen hängde jag med vicktor ut o stod o jiddrade med honom (japp det är de nya nu, jiddra. vi gör ingenting annat på jobb än just jiddrar hahahaha) sen tog jag bussen till vellinge där nikål hämtade mig. sen for vi vidare till joffslan. sen blev de systemet, inhandlade födelsedagspresent till annika och sen mat inhandling till nyår. så nu är allt de fixat, eller nästan iaf. har lite saker kvar. sen hem till jofflan och gjorde upp med pengar osv. sen körde niccie mig hem.
nu är jag här. tänkte städa mitt rum eftersom de ser ut som någon har släppt en bomb här. fy fan. måste städa hela min ovanvåning eftersom här blir fullt hus på onsdag. jappjapp.
i morgon ska jag vakna 10 enligt joffslano. vi ska fixa efterrätten sen ska jag iväg o köra och efter de blir de stan med pappa. så ser morgondagen ut. nä nu ska jag städa. hörs sen eller i morgon. ha det.

28/12

hej, jag hann inte skriva igår och jag hinner inte nu iheller, ska igentligen sova. börjar 9 i morgonbitti. iaf i går va de jobb 11- 19 sen hämtade niccie o max mig i vellinge. så handlade vi o sen hem till mig. lagade tacos o sen kom josse med. så käkade vi o såå. sen blev de lite tv och efter de skulle vi ut o bada. jaaa visst. 46 grader. gick inte så bra att bada. så efter en timmes kämpande med att gå i och upp från badet så gick jag o joffla in till max o niccie. sen blev de lite tv till.  runt halv 3 gick jag o josse o la oss o då kom niccie upp o sa att dom körde hem för hon mådde inte bra. =( hoppas de blir bättre älskling, finns för dig om det är något.

i morse vaknade jag 10 av att josse gick upp. men jag pallade inte så jag somnade om. sen ringde mamma o väckte mig så då gick jag ner o hittade josse o syster framfrö Xboxen. nöööördar. sen blev de frulle efter de blev de duscehn sen körde josse mig till bussen. sen blev de jobb 14-22. spännande dag. fick iaf sylt över hela mig och hela golvet (H) plus att jag har fått en del frukter i huvudet som vicktor har kastat på mig sen har jag även fått krypa på alla fyra eftersom idioten sparkade under mitt bakomatkort under ett skåp. PEEERFEKT. men efter två dagars surande så skiljdes jag o vicktor åt som vänner. så det va ju bra!

nu är jag i min säng, snackade nyss med joakim i 20 minuter. nyår närmar sig med stormsteg och även en del planering och inköp måste göras. i morgon blir de jobb 9-15 sen handla med älsklingar. först mat sen blir de en runda inom systemet. tisdag har jag körning sen ska jag o pappa till stan o handla ny mobil och kamera till mig. ÄNTLIGEN. har även tagit ledigt, vicktor ska jobba i 12 timmar för att jag ska få va ledig. taaack(L). sen onsdag är de jobb 9-14 sen är de in i dimman. höhö
ska sova nu ska upp 7. ha det  bra mina vänner

God morgon

(8) likadant från dag till dag äta, jobba, sova.... (8) jappjapp nu snart är det jobb igen. om exakt en timme ska jag ta bussen från vellinge. har nyss duschat. ska bara fixa till mig lite o föna håret. hoppas det blir en rolig dag på jobb idag. för jag är skiiiiit trött. har drömt en massa inatt, om jobb. saaaay whaaat. de va 10000 år sen jag drömde om jobb o sen har de börjat nu igen. och de är inga roliga drömmar precis.iallifalli måste gå nu. hörs sen. ha en bra dag

26/12

har nyss tvättat av mig mitt smink och lagt mig i min sköna säng.
dagen idag har varit speciell. har kännt mig som en riktig zoombie. kännts som jag gått i en dimma hela dagen på jobb. vet inte riktigt varför. iaf jag o vicktor hade ombytade platser idag, han satt i kassan hela dagen och jag plockade upp läsk o godis o sånt.. sen när jag slutade vid 7 hämtade pappa mig i vellinge sen körde vi hem till mormor o hämtade min klänning. hon har sytt upp  den med 10 cm. haha nu är den kort o porrig, precis som jag vill ha de. höhöhö. sen åkte vi hem o käkade lite sen kollade vi körslaget o jag e dööööd. nu ska jag sova. i morgon blir de jobb (igen) ska börja 2 timmar tidigare än vad jag igentligen ska. money money money. =) sen efter de ska syster hämta mig i vellinge o köra mig hem. sen blir de tacos och badning o annat mys med mina favoriter. mamma o pappa ska iväg o sen sova borta så de blir perfekt. =)
iaf har jag berättat om min "julklapp" från vicktor igår? först va han helt hispig att jag inte fick gå in i omklädningsrummet utan honom när vi stängt igår. så jag fick stå där o va skit kissig för att vänta på att han skulle låsa in alla pengar. sen när vi kom in där hade han knäppt min jacka ut och in, lagt en kudde i den, tagit en förlängningssladd och virat flera varv runt min jacka, stoppat papper i min ena sko, och i den andra en vante. sen hade han lagt en jävla massa hängare i min väska. och jag bara skrattade när jag fick lägga tillbaka alla dessa saker efter honom. han har verkligen allt för lite att göra på jobb. haha idiot. taack så mkt för julklappen de va den bästa detta året.
sen idag så sa han: har du läst morgontidningen?
jag: vaa vilken?
han: jaa tidningen jag har lagt en lapp där i, vad svarar du?
och då dööör jag av skratt eftersom en på jobb har friat på det viset, han la en lapp i guldfynd tidningen vid förlovningsringarna och skrivit: vill du?
och verkligne alla gör narr av det. skit synd. höhhö
nää nu ska jag sova, vicktor drar all energi ur mig, de tar på krafterna att jobba en hel dag med honom.
anyway hörs i morgon 

wiiie:D

wiiiie mormor ringde nyss och sa att min nyårs klänning är klar:D
nu slipper jag oroa mig för det =) taack älskade mormor. du är bässt. du ställer alltid upp för mig. love you

9 timmars sömn =)

jag vaknade 11.58 idag. över skönt. behövde verkligen sova ut. va länge sen jag sov mer än typ 5 timmar under en natt. så då gick jag ner käka en macka sen in i duschen och nu sitter jag här nyduschad. ska sminka mig och klä på mig nu. min buss går om 45 minuter till jobb. sen är det jobb 14-19. skönt att sluta "tidigt" idag =) men men vi hörs efter jobb.
ha en bra dag

25/12

idag va det som sagt jobb. rätt drygt i början men sen höll vicktor mig sällsakp hela kvällen typ. vi kollade skvallertidningar osv. jobbade ju 2 timmar mer än vad jag skulle och fick lite mer än 400kr extra. det är bra cash det. =)  sen när pappa hade hämtat mig så ringde jocke. och berättade att han o max ville komma. så runt 11 kom max och jocke till mig. så satt vi o chillade med pappa lite. sen efter en stund kom niccie o josse med. så då blev de film. vi låg 4 st i min säng o så satt josse i fotöljen brevid. o niccie är inte rolig att kolla film med för hon rör sig som en galning hela tiden. iaf dom gick nyss. skit mysigkväll faktiskt. kul att ni kom men de va roligare när ni gick. hahaha jag ljöööög. tack för ni kom sötnosar (L)
nu ska jag nanna. sen blir det jobb i morgon 14-19. sen får vi se vad som händer efter det.
har iaf bestämt med pappi att vi ska till stan på måndag o köpa/kolla ny mobil och kamera till mig. de ska bli mys. =)
nattinatti

julafton =)

jahaja då va julafton över. förövrig hade jag en underbar jul igår. började med att man blev väckt vid 11. sen va de dags för storstädning. sen vid 3 kom alla. då blev de glögg sen mat o sen kom tomten. hahaha mamma va tomte iår. och jag dooog av skratt. hon o jagf ska alltid hålla på att tönta oss och de gjorde vi även igår. hahaha. så jag skrattade så mkt när jag såg henne att jag börja gråta. men dom små fattade ingenting. fick iaf en ny dvd, DKNY perfym, kläder, pengar, resan till stockholm/biljetten till chris brown/ hotellet, sen bidrag till min nya mobil mm. helt underbart. sen va de julklapps leken och då van jag ljus o så. skit fina.
efter de blev de tillökning bland oss. mina två andra kusiner kom =)
sen kom joffla o hämtade mig så köra vi till niccie. bytade julklappar. fick en väska av nicccie och en påsaktig sak som man läggger underkläder i när man är utomlands. perfekt nu till thailand. sen spelade vi Wii o såå sen vid 11 åkte vi hem. så socialiserade jag mig med familjen o kusinerna o så. sen gick jag o la mig runt 1

idag vaknade jag 8. för mama väckte mig. sen blev vi hämtade av morbror. så åkte vi till deras hus o började städa o fixa till. dom hålller ju på att bygga ett nytt. så de blev fint. sen ringde jessica o undrade om jag kunde ta kvällspasset ist. alltså 4-10. och snäll som jag är ställer jag alltiid upp. sen ringde hon nyss o frågade om jag kunde börja 3 ist. o de ska jag så nu har jag brottom.

skriver mer ikv.
och då kommer även bilder från gårdagen. ha en bra dag

God jul sötnosar

God jul allihopa! hoppas ni får en underbar julafton.
för det kommer jag ha med mina nära och kära =) haha




jag 2006. haha

23/12

så ja då va man själv igen. dagen började med att mamma kom upp o väckte mig. så fick jag massage i en timme. hade så ont på vissa ställen attt jag började gråta. iaf sen blev de frukost efter de begav mamma o pappa sig till stan. och då ringde jag o sjöng för joffla sen sov jag en stund. efter de va de dags att hoppa in i duschen sen iväg till jobb. skit mycket att göra först sen va där ingenting. så jag o felicia började fylla på cigg, snus, läsk, chips o massa annat. både felicia och sanne jobbade till 8 så de va skoj. fast sanne kom inte ifrån jobb förrän halv 10 haha. iaf fick massa saker gjorda på jobb idag så de va skönt. fick även en julklapp. men har inte öppnat den än. sen efter vi stängt körde jocke, min chef mig hem. occh här hemma va familjen svensson. låg o snackade massa med jasse i min säng sen gick vi ut o badade med thomas o pappa. sen gick dom upp. så satt vi därr själv. sen ringde kevin så snackade vi lite mer än en timme. haha. så de blev bad i 3 timmar. så nu är jag skrynklig som ett russin.
jag o jasse skulle igentligen ut idag med evelina o dom men de blev inte så. har även glömt att meddela detta till eve men jag tror hon har förstått de nu:P haha.
anyway tack för ikv jasse de va mys. precis som förr. (L)
nu ska jag nanna i morgon är de julafton fast de inte alls känns som de:P men vi hörs i morgon.


wiiiiie Grattis Joffla



Grattis älsklings Joffslano! (haha whaaat?)
hoppas du får en underbar dag. och de e synd att vi inte hinner
ses idag =( men i morgon ^^
love you hun!

21/12

helllo. här ligger jag i min säng och har träningsvärk som faaan. benen, armarna, magen och ryggen. underbart. man känner verkligen att man lever haha. dagen började med jobb. mamma körde mig till vellinge. sen va de bussen till jobb. sjukt mycket att göra som vanligt nu innan jul. men de va skojigt. missa bussen vid 3 så jag hjälpte vicktor lite. sen tog jag bussen till vellinge så hämtade pappa mig där. så åkte vi snabbt in om vellingeblomman och handlade en julblomma. sen hem. och sen när mamma hade slutat åkte vi till benny och lisa och gav dom julblomman o så. deras hus är 2 die for. jag älskar det. och deras nya "biosalong" är helt sjukt. hej en 165 tums skärm. iaf eftersom deras hus är så stort så bättrade det på min träningsvärk ordentliget eftersom det är 500 kvadratmeter. asså boningshuset sen har dom en lägenhet och ett hotell oxå. haha. det bästa med dessa två underbara människor är att dom är så ödmjuka och så underbara att man tror att man inbillar sig. jag har iaf sagt till dom att en vacker dag ska jag köpa deras hus av dom. det är inte riktigt klart än, så dom kan fixa till de sen när jag blivit rik ska jag köpa de, möblerat och allt.
Någon rik man där ute? huset är värderat till 15 miljoner. haaaalllå någon?
iaf efter de så körde vi snabbt in om BK. och käkade eftersom jag bara hade käkat julmat på jobb och mamma o pappa hade heller inte ätit. sen hem och nu ligger jag här.
i morgon är de jobb och jag har kvällspasset vilket innebär att jag stänger. lite tråkigt dels för att joffla fyller år och dels för att thomas och nina ska hit och fira jul. men men.
nu ska jag iaf sova tror jaag.
nanna gott

(L)




när jag kom hem från jobb idag hade jag fått denna söta julgranskula-kort av min 'älskling.
du är för söt mitt lilla hjärta. <3

YEES, äntligen va de sagt.

vilken underbart stressig dag det har varit idag. dagen började med att mamma kom upp och väckte mig. sen åkte vi iväg. runt halv 1 va vi hemma igen. klockan 1 hade jag duschat och gjort mig klar. sen runt halv 2 kom då niccie o max. så lämnade vi max och åkte till mobilia. fixade julklappar o så. =) sen kvart över 3 va vi hos annika och hämtade upp henne. sen hem snabbt som fan till niccie o packade in josses presenter. och sen va de full fart till josse och hennes B- day party. =) först öppnade hon det stora paketet. som innehöll mamma helens stickade, äckligt stickig, tröja som hon hade när hon va ung. i den hade vi lagt baadddaaaam, 4 BILJETTER TILL CHRIS BROWN. wiiiiie:D
sen blev de rebus. andra paketet som innehöll en leksaksbil, alltså vi ska bila upp till stockholm och sist men inte minst så va det en kudde i nästa, vi ska stanna en natt på hotell. wiiiie alltså vi ska upp till stockholm, se på vår älskling och stanna en natt. och vi bjuder josse på detta. :D iiiiiiiih skit glada är vi att vi äntligen har fått detta överlämnat eftersom vi har varit så nära på att försäga oss så många gånger. hahaha
josse började gråta och vi med. hahaha det är kärlek. =)
sen blev de god mat, efterrätt, godis och niccie i röda tights och ett antal arobic övningar med inslag av balett. riktigt vackert och vi skrattade tills tårarna kom igen. haha som alltid när vi hänger.
sen körde vi hem för en halvtimme sen typ.
en riktigt underbar dag med mina älsklingar.
jag älskar er och vi kommer ha den roligaste trippen den 23 januari. det vill säga om två dagar och en månad.
jag längtar:D

anyway jag tänkte nanna nu. i morgon blir det jobb för hela slanten. dock bara 6 timmar så det är skönt =)
hoppas alla har haft en lika underbar dag som jag. wiiiiie:D




älskar er.

igår va helt okej. hade bara en slappedag efter jobb. somnade dock vid 8 sen vaknade jag snackade lite med joakim på msn sen böjade vi spela spel över msn. stora favvisen va yatzy. vi spelade bäst av fem. han vann tre ggr och jag två. haha. de va allt lite skojigt. sen sa vi godnatt o jag somnade.
sen vid halv 1 ringer underbaraste hjärtat nelson och sa att han va utanför mig. så jag tog på mig och trippade ut. blev överlycklig att få se honom. så där stod vi mitt i stormen och snackade massa. sen en kvart senare åkte han  igen. =( han skulle bara önska mig god jul. eftersom han och mina andra favoriter åkte till teneriffa i natt. skiit sött:D hoppas ni får de underbart där mina pojkar:D
iaf efter de kunde jag inte somna så jag satt o kollade tv med pappa lite. =) sen tvingade jag mig själv att sova. haha.
sen vaknade jag vid 5 för kevin ringde. men jag va inte tillräckligt vaken för att fatta detta. så jag svarade inte hahaha.
iaf jag e skit stressig sitter o väntar på niccie o max. vi ska lämna max, hämta annika. och köra till mobilia snabbt sen ska vi till josse o fira henne. wiiiie:D

vill bara säga tack till alla mina vänner. ni är underbara. och jag älskar er så otroligt mycket. det glädjer mig att jag har er i mitt liv faktiskt. tack för att ni finns. (L)


20/12

tjena hejsan.
igår jobbade jag mellan 11-19. sjukt mycket att göra på jobb. jobbade med BM först sen sanne och sist med Florim. och den sistnämda tönten va på ett jobbigt humör. riktigt störig va han igår haha. men de va skoj. de va många kunder som sa: det är iaf roligt att ni har skoj på ert jobb. och det har vi ju faktiskt. =) efter jobb tog jag bussen till vellinge. joffla hämtade upp mig där. sen åkte vi till niccie, jag lånade lite kläder av henne. sen begav vi oss till Rosengård för att hämta upp annika. Heeelllo polisbilar. riktigt sjukt faktiskt. jätte många människor va ute på vägarna osv. usch fy. iaf vi begav oss till EH och tog en kvällsfika. blev lite chockade när en efterbliven man kom fram och började skälla på oss:S haha från ingenstans dök han upp. vii bara whaaaaT:S?! men vi fick oss ett gott skratt tills tårarna kom haha. sen runt 10 åkte vi och bowlade. de va mys. jag va duktigt för en gång skull men mina kära motståndare va duktigare. kom näst sist, sist och så vann jagnär vi spelade med vänstern. haha iaf sen lämnade vi av annika igen. då brann det på rosengård och vi upptäkte 2 bilar som hade exploderat. braaaaa där.! idioter. sen lämnade vi av niccie i oxie. sen körde josse mig hem. =) wiiie tack för denna underbara kväll mina bästa:D i love you. (L)

idag ville jag bara stänga av min klocka när den riingde klockan 7. fy fan va det tog hårt när jag va tvungen att gå upp. usch fy. iaf hoppade in i duschen o så. sen gick jag ner o tog en kopp te och satte mig framför tven. hade blivit klar alldeles för fort. haha. sen körde mamma mig till jobb. och där va skit lite att göra. usch. hela dagen har jag trott att jag skulle sluta 19, dvs att jag hade fått ett 10 timmars pass. men näää. när klockan va halv 5 fick jag reda på att jag slutade 5. vilken lättnad. haha. men jag missade 17.01 bussen så jag gick in i mejariet och stod o hängde där med florim och vicktor. jag gjorde absolut ingen nytta. men de va endå skoj. dock va det jobbigt att se att florim mådde som han mådde=( hoppas verkligen att de snart blir bra med honom.
när klockan va halv 6. va pappa utanför så då åkte vi hem och käkade. nu är jag på mitt rum o hänger. kvällen är planlös. det ända jag vet är att jag ska passa lillsis. eftersom bigsis är på maskerad och mamma o pappa ska kolla på hipphipp i lund. jappjapp. ska dock sova tidigt eftersom i morgon blir de att fira josse för hela slanten. äntligen ska hon få vår present. poch vi slipper gå runt o va tysta för att vi är rädda att försäga oss. haha.
men men
hejdå


ps1.som vanligt har jag inga bilder för det alltid är niccie som tar foto.
ps2. fick min lönelapp idag. heeeelllo löneförhöjning. är helnöjd med min lön:D wiiie

18/12

idag va det som sagt årets sista skoldag för
mig. eftersom jag ska jobba i morgon så
hinner jag inte va med på avslutningen
vilket suger. funderar starkt på att åkta
till skolan och va med på den första
lektionen. och sen åka till jobb. men
det känns onödigt ioch med skolan
börjar 9 och sen ska jag jobba kl 11.
haha. så jag skiter nog i det. iaf dagen
idag har varit underbar. började med
musik, spelade upp på det där jävla
pianot som jag har gått o dragit ut på
hela terminen. hatar att spela piano
fast jag önskar att jag hade kunnat
för det  ät fint att lyssna på haha.
vi kollade även på filmen glitter efter
det blev det lunch sen konsum.
och efter det begav vi oss upp till
Aulan och julkonserten. HEEELLO
mkt folk
. alla fick inte plats så vissa
fick inte komma och kolla haha. iaf jag o sara började gråta. en tjej sjöng skit fint. så grät sara sen satte jag oxå igång hahaha. det är mys. efter det hade vi Geografi en stund slutade sedan runt 2. begav mig då till hansa för att inhandla en julklapp till bigsis. inte den billigaste julklappen inte. fy fan känner mig fattig nu hahaha. sen hoppade jag på bussen till niccies jobb. wiiie de känns som de va 1000 år sen vi sågs. sen satt vi där o snackade massa. när hon slutade så fixade vi josses present. haha jag längtar till hon öppnar den haha. efter de vandrade vi till max hamburgare. stt där o åt och snackade i lite mer än 2 timmar. träffa även på frida och hennes pojkvän niklas. =) det va trevligt. när vi väl orkade lyfta våra feta rövar så tog vi oss ett varv på isen på stortorget höhöhö sen begav vi oss mot centralen. niccie tog samma buss som mig och de va mys. överlycklig blev hon för att hon fick åka gul buss haha. sen pussade vi varandra hejdåoch hon hoppade av. när jag kom hem så käkade jag lite mat tsm med  familjen. jaaa jag är tjock och äter flera ggr om dagen haha. usch fy. nu ligger jag i sängen och är trött. funderar på att nanna lite. börjar 11 i morgon och jobbar till 19.. sen ska jag nog träffa niccie, joffla och annika?! haha jag ljlg men jag hoppas att jag ska de. nu ska jag gå hoooj


ps 1.GRATTIS ÄLSKLINGS EMILIA PÅ MYNDIGHETSDAGEN WIIIIHOOO:D(L)

ps2. Tack niccie för idag. det va jätte mysigt. älskar sånna dagar med dig. älskar dig.

ps3. dock saknades joffla och annika. =( buuh.

ps.4 heeejdå

nattinatti

eftersom jag misslyckas gång på gång med att hålla ögonen öppna så blir de sängen nu. i morgon är en rolig dag, årets sista skoldag wiihoo. byebye

17/12

hej mina nära och kära. idag har det varit en sån dag som man bara älskar. började med att jag steg upp klockan sju. gick ner o hoppade i mammas säng till hon vaknade, fast hon började 10.höhöhö. sen färgade vi om mitt hår eftersom de blev missfärgat förra gången. sen käkade vi en mysig frukost. efter de blev de duchen och 08.20 tog jag bussen till skolan. jaa vissa gör verkligen allt för att sova in i sista sekund, jag gör annat. haha.
dagens första lektion blev religon. efter de hade vi dubbel historia. så vi gjorde lite till arbetet sen gick vi ner o åt. inte så god mat, och dum som jag är så tog jag tre olika tallrikar med olik mat, snacka om val möjligheter. men ingenting va gott. så vi behav osstill EH och tog en fika. de va mys. jag o mina två favoriter =)
sen hade vi lång rast så då  blev de lite förberednung till svenskan. kopplade in alla sakar och dukade osv. sen hade vi knytkalas och högtidstal. tro det eller ej men jag klarade mig från tårar och liknande. wiiihoo.
de va mys och jag uppskattar verkligen min klass. bättre sammanhållning och bättre klass än min får man leta efter=D
iaf slog ett snabbt öga i min kallender och upptäckte att jag skulle köra efter skolan PAAAAANNNNIIIIIK. hade inga glajor med mig så jag fick ringa  syster så hon åkte o lämnade dom. allt blev stress vilket resulterade i att jag glömde ringa jessica på jobb som jag lovat. men men körningen gick bättre än förvånat. sen hämtade pappa mig. och i bilen fick jag ringa jobb. så nu har jag bytat bort (igen) mitt pass på söndag, HATAR att byta bort mina pass. får sån ångest. men men fick typ 5 nya tider oxå. så från och med fredag jobbar jag alla dagar (utom söndag)detta året. heeellllooo Cash.
anyway sen åkte vi hem o lagade mat. thomas kom förbi en stund oxå. =)
så nu ligger jag tjock och mätt i min säng (Y) perfa.

i morgon blir det musik 9-11 (fick sovmorgon en timme, wiiihoo) sen julkonsert 12.00 och jag ska va med o fixa där så antagligen blir det inte så många andra lektioner i morgon och det är skönt :D
nu ska jag gå. hejhej

16/12

heeello.
precis som alla andra så vaknade jag av ett otroligt skakande. lite spännande haha.
så jag gick ner till mamma o pappa. pappa trodde det va en lastbil som dundrade förbi haha.
iaf sen låg jag o mamma o mös i deras säng till 8. efter de begav vi oss iväg och uträttade lite ärende. känna jätte bra och jag är glad jag har dig mamma. sen blev jag körd till skolan. hade psykologi. Frida hjärtat du vet om att jag finns för dig? vad det än är så finns jag här. jag är skit glad att jag har dig o sara i klassen uppskattar er som tusan.
sen käkade vi och efter det behav vi oss till johanneslust och friskis där. hade spinning. och fy fan säger jag bara. de tempot vi körde i va de jobbigaste. aldrig har jag vatt så svettig. va helt blöt på ryggen usch fy.  efter det kom syster o mamma o hämtade mig. körde runt lite o handlade. köpte min nyårsklänning. wiiiho och detta året ska jag försöka mig på en annan färg än svart så detta året blir det en mörklila klänning från Vila. wiiihoo. dock ska jag sy upp den liute. anyway sen blev det julglans köp. dyrt som fan men din blev den. när vi väl kom hem så va kusin här så jag tvingade honom att hjälpa till att klä den, fast han gjorde mer onytta än nytta hahhaa. men de blev fint. =)
sen kom nina upp en stund. och nu sitter jag o kollar Ugly betty. och nu ska jag se The bodygaurd. käääääärlek.
iaf jag ska berätta om helgen men om ni är sugna redan nu att veta vad jag gjorde i helgen hänvisar jag er till detta inlägg: http://mendoza.blogg.se/2008/december/underbara-helg.html#comment 
men men nu ska jag gå. ciao

15/12

måndag måndag tråkiga måndag. idag va jag hemma från skolan. skulle till tandläkaren så det ända jag hade hunnit med i skolan va idrott, på morgonen. så jag kände inte så stort behov för att åka till skolan så jag stannade hemma. så de blev mysfrukost med mamma och sen iväg till tandläkaren fick två nya tider i januari eftersom jag ska få bettskena nu eftersom jag gnislar tänder. och så tänkte jag att jag skulle göra slag i saken o fixa det innan thailand så att niccie ska kunna få någon sorts av sömn på dessa 2 veckor. snäll va? sen åkte jag o mamma hem blev en del tårar i bilen och lite känslosamt prat. tack mamma du betyder oändligt mycket för mig, om du bara visste. iaf väl hemma blev det lunch och björngustafsson filmen hahaha. han är en rolig prick. Jocke från jobb ringde och frågade om jag kunde jobba idag. men jag skulle köra så det gick inte. blää. sen tog jag bussen till körskolan och körde. efter åt sa min körlärare johan att jag kunde gå in o sätta mig och göra teori. men så mddelade jag honom att min pappa väntade så jag inte kunden det. med shi fick jag, pappa hade glömt att jag skulle köra så det va bara att traska in i teorisalen och skriva ett teoriprov medans jag väntade på pappa. gissa om johan tyckte det va skoj.
jag bokade även halkan idag, wiiihoo. anyway i morgon börjar jag 11.20 och har pyskologi och idrott. efter det blir det handla julgran eftersom vi inte hunnit i helgen.
det är mys med att klä julgranen speciellt med min familj. det är kärlek.
men men nu ska jag ner o börja på maten för mamm slutar om en halvtimme. så hon slipper ställa sig med det direkt. ha en trevli kvälll ikväll. Ciao

14/12

helgen har varit underbar. berättar om den när jag fått bilderna från niccie. nu ska jag fortsätta kolla tv. se i morgon är det tandläkaren och körskolan som gäller. hoooj

wiie

hello my dear!
just nu sitter jag o rullar upp mitt hår. jappjapp tanken ikväll är att mitt hår ska va lockit. får se hur det blir med det:P
dagen har varit bra började med lucia i aulan sen religon gånger två och sen svenska och tal. haha det va bra frida jag och filip som gjorde de höhöhö. sen blev de stan en snabbis. sen hem o hjälpte syster med lite saker eftersom hon ska ha fest här ikv:P och nu sitter jag som sagt här. josse hämtar mig runt 7 sen ska vi  möta upp annika för att sedan bege oss till mattis 20års fest. party sugen som jag är så tror jag att de kommer bli rätt skoj ikv. baara synd att jag inte kan vara med o fira frida med. men ni får ha de så trevligt ikv hjärtat.
nä nu måste jag gå ciao

en glad nadja som skriver

tjabba tjena hallå.
ligger eller sitter här i min säng och känner mig så glad och uppåt. denna dagen har varit helt underbar.
allt började med att mamma kom upp 05.55 (hon trodde klockan var mer och va rädd att jag skulle försova mig) så det va lika bra att gå upp och hoppa in i duschen då. sen va det skola och musik. gjorde proven på Gitarr och bas. wiie. så nu har jag bara piano kvar. mina jävla händer vill inte som jag vill när vi ska spela haha. men det fixar väl sig. sen va de maaat. spagetti och köttfärssås. det godaste denna veckan. jappjapp. iaf sen blev det konsum och svenska. svenskan gick vi igenom lite om högtidstal och även planerade vårt knytkalas till onsdag. efter det va det geografi för hela slanten. jag gick tidigare för jag skulle börja jobba 15.00. kom till jobb 20 i  men började jobba direkt. blev bemött av en glad jocke och en varm kram. han är goo han. iaf Heeeello mkt folk. fy fan det va så mycket folk som under Falsterbo horseshow veckan. vi hade ju Kunddag idag. så det bjöds på julbord, gröt, frukter, mackor, dicka mm. och sen utanför bjöd vi på glögg och korv tror jag, sen hade vi en tomte som gick runt och bjöd på godis. sen pricken över i:et så hade vi massa extra erbjudande, gissa om det fanns många kuponger idag. haha. men det är kärlek. alla mina favoriter jobbade idag. även chefen va hemma från mallorca, fast dock bara till i morgon bitti. skit ball hade jag, sebastian och vicktor i kassan. och florim va lite så alltiallo, så han satt i kassa 4 när de behövdes. och när inte jag behövdes i kassan så hjälpte jag kunderna att packa ner sina varor. vid 18.30 så hade vi ett ridande luciatåg utanför butiken så vicktor och florim stängde sina kassor och kutade ut så där satt jag själv med massa kunder. =( men sen fick jag oxå se dom. haha. iaf riktigt underbar dag. mycket kärlek och glada miner. verkligen alla va glada och det va julstämning till max. skit mysigt.
jag fick sluta någongång vid 7 för att jag har mycket i skolan nu. så efter jag slutat hämtade pappa mig i vellinge. sen åkte jag hem och började fixa inför mitt tal i morgon. ska bara träna lite på det. sen sitter det nog som ett slag i magen. och för någon sekund sen kallade jag o bigsis ner mamms o papps, så fick dom en av sina julklappar redan nu, det vill säga biljetter till 500. hipphipp gänget i lund på lördag nästa vecka. och dom blev glada. så det blir en myspys kväll för mammi o pappi. vilket dom verkligen förtjänar:D

i morgon blir det skola, dock sovmorgon till 8.30 och då ska vi se på luciatåg. sen är det rätt chill. ska göra mitt svensktal oxå. sen blir det hem och ducha o göra vid sig. sen kommer joffla o hämtar mig sen ska vi fira matti. =) wiie. senare på kvällen kommer niccie oxå efter hon har varit på julfest med galaklädsel på hennes jobb. jappjapp. ska bli en rolig dag i morgon, bara synd att jag inte kan fira frida =( buuuh.

oj detta blev långt. men men tack för mig.!

10/12

det slog mig nyss att jag inte har skrivit blogg idag:P
ojsanhoppsan iaf dagen började med en snabb dusch, dock inte håret för de orkade jag inte. sen iväg till skolan och religonsprov. kändes skit bra så jag får hoppas på att de gick bra oxå. sen begav vi oss till buss 32. bytte till 2:an på centralen och hoppade sedan av på Dockan. jag, frida och sara gick in en runda in om tyrens och hälsade på min älsko. alldeles för länge sen vi sågs. iaf sen begav vi oss till stadsarkivet och studiebesök. det va verkligen intressant. efter 1½ timme begav i oss till skolan föratt äta och där efter blev de psykologi. vi gick redaa på våra slut betyg. wiihoo. sen hade vi svenska och oppisition. det gick bra. och lixom alla andra så klarade jag de fint fint. sen hämtade pappi upp mig så begav vi oss till mobilia. idioterna vill ha 1800:- sen tillkommer frakt och moms för att fixa min mobil. heeelllo dyrt. så jag får se hur jag löser detta haha. sen blev det bauhause och inhandling av ved eftersom syster ska ha fest på fredag. jappjapp. sen hem o lagade mat och efter det massa plugg. är klar med psykologi-inlämningen nu. i morgon blir det skola, jobb och skriva ett tal + projektplan. någon som vill ge mig fler timmar på dygnet?
iaf ska sova nu. imorgon händer mkt. lixom på fredag då matti ska firas tills vi inte orkar mer. Ciao

9/12

det var mörkt i morse när vi åkte och det va mörkt när vi kom hem. denna dagen har inte varit något man vill hänga i granen precis. först satt vi i en buss i 2½ timme till växjö. dom flesta sov och även jag gjorde det. sen den sista halvtimmen pluggade jag religon. när vi kom upp va de tre poliser som pratade sen gick vi runt. detta tog knappt 2 timmar. jaapp sen va vi klara. baall. det hade blivit missförstånd med maten osv så vi fick stanna till på Max och käka. heeelllo faktura till skolan. höhö. och detta tog då drygt 1½ timme eftersom vi va typ 50 pers som skulle handla mat. sen va de bara att hoppa på bussen igen och åka tillbaka till malmö. och även där sov jag nästan hela vägen.
sen tog jag bussen hem och jag va hemma för typ  20 minuter sen.
rätt dryg dag och nu har jag ont överallt eftersom man har sovit helt konstigt. (Y)
jaja ikväll blir det religonsplugg.
och i morgon blir det bland annat 2 prov, redovisning, studiebesök och nobel-grejs. haha de roliga är att allt händer på samma tider typ. och jag vet inte hur lärarna har tänkt att vi ska få ihop allt. så det blir spännande.


god natt

dagen har varit väldigt händelserik. och mina ögon är svullna så trötta dom är. i morgon blir det ingen sovmorgon till 11.20 inte. vi ska till växsjö och polishögskolan. bussen lämnar skolan 08.00 och vi har fått stränga order om att inte komma en minut försent. och alla vet hur vår skola är när det gäller att åka ngnstans. bäst att jag går o lägger mig nu så jag kommer upp i morgon och sen ska jag sova på dem lite mer än 2 timmarna på bussen.
men men som sagt har dagen varit händelserik och det jag har lärt mig är att jag aldrig, aldrig aldrig kommer känna mig ensam så länge jag har min familj. Mamma & Pappa ni är mitt liv och jag kan inte beskriva min kärlek till er.

.

jag är ledsen att jag gör er besvikna. det är det sista jag vill. förlåt.

Congratz

idag är en bra dag.
jag har varit jätte
trött och glad.
skolan gick snabbt,
körningen va lång
(jag o johan kör alltid
mer än vad vi ska,
idag blrv det än en
gång en körning
på 1 timme ) och
den gick perfekt.
så nu när jag har
skenet uppe. ^^
så ska jag sätta
mig och plugga.
sen när mamma kommer hem med pizzan så blir det pepparkakshus- bakning. flera flugor i en och samma smäll. det gillar vi. =) vill även passa på att Grattia frida på 18 års dagen. Grattis hjärtat. och sen till johan som vann SM- guld i helgen wiiie.

.

denna helgen skulle jag ha pluggat,
bakat pepparkakshus och träffat
älsklingar. men ingenting av det har hänt.
haha jag har vari slöö. vilket resulterar i att
i morgon efter körskolan och på tisdag har jag
röven full med plugg (Y) underbart. eller inte.
men men nu ska jag ner o pussa på mamma och
pappa. sen ska jag lägga mig ner i sängen och nanna.
eller kolla ett (eller två) avsnitt av OTH först. sen ska jag nanna.
sov gott

7/12

jag har sovit sjukt oroligt  i natt. bara för att syster igentligen skulle köra mig till jobb och jag skulle väcka henne. och ibland ringer inte mitt alarm på mobilen så jag ligger som på nålar för jag är rädd att jag ska försova mig. så när klockan ringde 20 över 6 va jag nästan vaken. så de va bara att upp o hoppa in i duschen va verkligen inte så jätte road av detta men det blev genast bättre nät jag såg att pappa hade fixat säsong 5 av one tree hill o lagt utanför min dörr. sötare pappa får man leta efter. sen när jag skulle ut o väcka big sis såg jag en lapp på bordet att pappa skulle köra mig. så jag gick in o väckte honom och medans han fixade till sig så låg jag o snckade o mös med mamma i deras säng. det är mys.
iaf kom till jobb 07.30 och tur va väl de för felicia hade inte gjort någonting av de hon skulle göra igår när hoon stängde, vilket resluterade i att jag hade dubbelt så mkt att göra innan jag kunde öppna. och de va stressigt men jag haann.
sen har dagen flytiit på. jobbade först med johan och jane. sen kom vicktor vid 2 så då satte han sig i kassan så packade jag upp godis. för jag va trött på att sitta där då.:P sen slutade jag 16.00 och då fick jag kuta till bussen för att hinna med 16.01 bussen. köpte även en ask choklad till mina, världens bästa, föräldrar. =)
sen hämtade pappa mig i vellinge sen åkte vi hem. så masserade mama mig och försökte ta bort min jävla huvudvärk som har plågat mig hela dagen. och tro det eller ej men den försvann =)
sen blev de mat och nu är jag på mitt rum. skastrax ner och se på one tree hill och gossip girls.
sen i morgon är det skola. :P
ha en trevli kväll

god natt

nu ska jag nanna. för i morgon blir det jobb 07.45 till 16.00 och det kräver en god natt med mycket sömn.
god natt

Beautiful Disaster


danne stråhed och dannero

hejhej
idag är jag trött och hostig o ännu mer snorig än vad jag va igår. men det är det värt för fy fan vad skoj vi hade igår. när vi kom dit blev vi välkommna osv. sen bjöds det på glögg o pepparkaka. efter det blev det sill tallrik, sen blev de varmrätt och efter de gröt. och undertiden så va de full underhållning och vi skrattade tills tårarna kom. riktigt sjuka va dom. runt halv 11 så togs alla mittenbord undan och sen va de musik och dans för hela slanten. tro det eller ej men jag tror aldrig att jag har dansat så mkt. tänk vad lite sprit i kroppen kan göra. dansade även några danser med pappa och de va spännande. haha. sen bjöds det på clementiner och godis och sist men inte minst korv med bröd vid kvart över 12 ngt. snacka om att man blev mätt. riktigt roligt va det. kvällens miss va endå när jag och cecilia skulle på toaletten och min mobil trillade ut ur fickan och åkte rakt ner i golvet, heeej spricka genom hela skärmen. sen fick jag en glasskärva i fingret oxå. buuuh. så i veckan ska jag till stan o lämna in den.
det blev bara lite foto undertiden vi åt för sen tog  batteriet slut. haha.  sen runt 2 åkte vi hem och vid kvart i 3 va jag i säng. och jag somnade sååå skönt då. för då va man trött. tack allihopa, familj, kusiner, vänner, grannar och alla andra för en otroligt rolig kväll, som vi sent kommer glömma. =)












poliserna på bilderna va dom som höll i showen tsm med danne stråhed (man ser honom bland annat på bild 10). och det va poliserna, danne och två tjejer som klädde ut sig till alla artister och sedan sjöng deras låtar.
det finns fler bilder men jag orkar verkligen inte lägga upp alla. men som ni ser så blev det en del foto. hann inte fota alla uppträden eftersom kameran dog. men det var en kväll med sjukt mkt humor & musik.

i morse vaknade jag någongång vid 10 av att telefonen ringde. sen låg jag kvar i sängen till halv 12 och då när jag kom ner hade vi gäster. sen efter ett tag så kom thomas oxå. och sen kom bigsis och cecilia in. så de har varit fullt ös hela morgonen. sen åkte mamma iväg. och jane från jobb ringde. en rolig sak är att jag har fått så många tider så när denna månaden är slut så kommer jag ha jobbat lite mer än 90 timmar. och eftersom det är jul och nyår o allt vad det nu är så är det OB som fan. och det är bra cash. wiiie. så  det kommer bli lite mycket nu innan skolan slutar iochmed det är skola, körskola och jobb. men jag ska inte klaga för jag älskar det. wiiie! iaf idag blir det pepparkakshusbakning och kasnke träffa my lovies.
sen i morgon blir det jobb från 07.45 til 16.00.
helllo tidig söndagsmorgon. men men.

5/12

heeeeello.
nu är jag klar och krökandet är  full i gång. slutade 12.10 idag så jag åkte till coop och mötte upp sis. så handlade vi lite o så. sen åkte jag hem o sov i en timme sen ringde niccie o väckte mig. sen började jag göra mig  klar. har svart klänning, vit band i midjan, inte lockigt men jätte volymigt hår och ett vitt diadem i det (lillasysters haha) sen smycken osv. det blev bra och jag gillar de. =) men men måste ner nu, om en timme kommer taxin. ska bli en skojig kväll =) ha en trevlig kväll

god natt

körningen va inte en av mina bästa körningar men det gick väl hyffsat. när jag va klar stod josse utanför med bigsis, så de va en trevlig överraskning. sen åkte jag hem o så åt vi och jag betalde min mobilräkning sen har de bara vatt mys. och nu ska jag sova, tro det eller ej men det är sant.
i morgon blir det skola 8-14 tror jag. sen hem o duscha o fixa sig osv. sen kommer massa folk hit här så ska vi kröka o så sen blir de taxi iväg till julbord o annat mys. det ska bli skoj fast man fortfarande är lite småförkyld. anyway kameran hänger med i morgon. =) sen blir det taxi hem igen här o sen ska väl antagligen alla sova över här. sen lördag blir de det årliga pepparkakshusbakningen och därefter träffa älsklingarna kanske. och sen på söndag blir det jobb 07.45 til 16.00 så de ska bli skönt. sen är det bara nästa vecka och nästa vecka igen och sen är det loooov. wiiihoo. skönt faktiskt. och det är skönt att julklapparna är avklarade oxå. eller jag har en kvar, till niccie. haha. men dom andra är färdiga.
på tal om niccie så snackade jag med henne vid 6. och hon skulle bara äta sen skulle hon ringa igen. jävligt långsam människa den där. ät inte ihjäl dig bara din fukker.
usch nä nu ska jag nanna. sov gott.


4/12

hejhej torsdag idag, vilket innebär  att jag har tre lektioner. men alla va inställda utom den första, musiken. så de hade jag i tre timmar. sen ner o träffa töserna i matsalen. sen gick jag o köpte skolkatalogen och köpte blommor till mamma. sen hoppade jag på bussen hem. tog en fika med syster o mamma sen gick jag o la mig o sov i 1½ timme. nu kvart i 4 ska jag köra. så syster ska köra mig dit. hoppas tiden går fort för jag orkar verkligen inte köra idag. jag är trött.
men men ha de så bra ciao

3/12

hejhej. har verkligen inte alls suttit vid datorn idag.. skulle till skolan i morse men familjen går före allt, verkligen allt tillochmed min framtid. så det blev en mysig frukost med mammi och bigsis. efter lite tårar osv. vi är den bästa familjen, vi klarar allt tillsammans, allt. sen åkte vi iväg o handlade blomma till mormor och camilla. sen hem till mormor o pussade på henne, hon ligger i lunginflammation. stackars mormor. kände knappt inte igen henne =( sen blev de pussande på kusinerna med som är inneboende där för tillfället. tills deras hus är klart. det va mys. sen åkte vi hem o sen iväg o hämtade cecilia. sen tog vi tre (jag, cecilia och bigsis) en liten roadtrip. det behövdes. dock är jag inte frisk än men i morgon är det skola så jag ska sova nu. nattinatti.

familjen, forever and always

2/12

jaha då va ugly och desperata hemma fruar över och här ligger jag i sängn med datorn på magen och hostar och snyter mig varannan sekund. mkt spännande speciellt eftersom jag har skavmärken under näsan efter all snortömning. något som är skönt är iaf att det är 13 skoldagar kvar till lovet och 184 dagar kvar till studenten. det är posetivt iallafall. anyway nu ska jag sova, jag menar verkligen sova eftersom jag sett klart hela säsong 4 nu i OTH så måste jsg vänta tills jag köper 5:an och då kan jag lika bra sova i tid för en gångs skull, wish me luck.
sov gott

:)

denna dagen har varit mys. har tillbringat hela min dag med mamma och det har kännts underbart. och sen har jag tänkt mycket på nästa år, och jag känner på mig att det kommer bli ett bra år. bara tanken av det får mig att vela hoppa över jul och nyår och hela köret. det är så mycket som kommer hända nästa år. dock är det många tryggheter som bräns ner bland annat skolan. fast att jag inte är ett läshuvud så kommer jag att sakna den. men det är väl så allt är?  allt har ett slut och förr eller senare kommer vi få stå på våra ben alldeles själv. och jag tror att nästa år så kommer jag bli lycklig, på riktigt. och det gör mig glad.  

:)

jag skrev detta inlägg i natt 02.50 men det publicerades aldrig tydligen. :S

Har fortfarande inte somnat.... Och klockan är snart 3. Jag borde sova. Och jag va på väg att somna innan men sen snackade jag med en vän på msn.  Och efter ett tag så ringde min mobil, och det blev massa prat i över 1½ timme. Det hade säkert blivit längre än så om inte hans mobil dog. Du lyckas iaf alltid att liva upp stämningen. Efter alla dessa år som jag har vetat vem du är och efter allt vi gått igenom så betyder du så otroligt mycket för mig. Och det kommer du alltid att göra. Dock blev det känslosamt ett tag så jag började storböla, mitt i ditt öra. Haha men det är väl än en gång för att du känner mig så väl. Och för att jag inte är särskilt bra på att ljuga för dig. Men som sagt allt kommer lösa sig. Både med dig och mig. Det vet jag.  Vill iaf bara säga tack för att du finns och för att du alltid finns där vid rätt tillfälle.


=D

förresten har jag
berättat att vi ska
ha bal i skolan?
nä det har jag inte
sagt men nu vet
ni det. och jag
längtar. provade
min balklänning
från nian innan.
och den är snyggare
nu än då. så det
kanske blir en
favorit i repris.
orkar dock inte
sitta i över två
timmar och fixa mitt
hår som förra gng.
men men nu ska jag
sova på riktigt så ha de så bra.


.

har nyss kollat prison break med pappa. sjukt spännande faktiskt. och sen som en trevlig paus i de hela kom florim förbi med ett jätte fint kort från han och sarah och en chokladask. för att jag va sjuk. det va sött tyckte jag och de gjorde mig glad. men nu ska jag nanna. som det ser ut nu så blir det ingen skola i morgon.
men men sov gott

1/12

det blev en dag hemma från skolan idag. det behövde jag. har inte gjort ett skit i dag, jo fixat med tvätten men annars har jag bara legat i sängen hela dagen. i morgon har vi bara en lektion, idrott och simning. men det känns inte något vidare att hoppa ner i en kalla bassäng när jag mår så här. och sen ska vi ha möte med vår lärare och göra vårt svensk prov. och det känns som om det är det ända viktiga i morgon. så jag får se hur jag mår.  där ljög jag. jag o mina tjejer i klassen (frida och sara och kit? ) ska till pliktverket i kristanstad på tjejkväll. för att se om vi ska mönstra och göra lumpen. har som sagt inte bestämt mig men jag vill skit gärna. över skönt att slippa allt här ner omkring men sen vet jag inte om jag kommer klara det psykiskt. alla säger att de e jobbigt med den biten. så jag får se. vill iaf inte missa det i morgon. men som jag mår nu känner jag inte för att sitta där i 5 timmar. oooh jävla sjukdom. förstör allt.
förövrigt så kommer nog denna veckan bli lugn. ska på julmiddag med familjen och kusiner o nina o thomas o alla andra på fredag. sen på lördag ska vi göra pepparkakshus mm. och så ska jag nog träffa mina älsklingar. sen på söndag är de jobb 07.45-16.00så det känns skönt.

.

det vi mest ångrar är inte det vi gjorde, utan det vi inte gjorde

RSS 2.0