26/12

har nyss tvättat av mig mitt smink och lagt mig i min sköna säng.
dagen idag har varit speciell. har kännt mig som en riktig zoombie. kännts som jag gått i en dimma hela dagen på jobb. vet inte riktigt varför. iaf jag o vicktor hade ombytade platser idag, han satt i kassan hela dagen och jag plockade upp läsk o godis o sånt.. sen när jag slutade vid 7 hämtade pappa mig i vellinge sen körde vi hem till mormor o hämtade min klänning. hon har sytt upp  den med 10 cm. haha nu är den kort o porrig, precis som jag vill ha de. höhöhö. sen åkte vi hem o käkade lite sen kollade vi körslaget o jag e dööööd. nu ska jag sova. i morgon blir de jobb (igen) ska börja 2 timmar tidigare än vad jag igentligen ska. money money money. =) sen efter de ska syster hämta mig i vellinge o köra mig hem. sen blir de tacos och badning o annat mys med mina favoriter. mamma o pappa ska iväg o sen sova borta så de blir perfekt. =)
iaf har jag berättat om min "julklapp" från vicktor igår? först va han helt hispig att jag inte fick gå in i omklädningsrummet utan honom när vi stängt igår. så jag fick stå där o va skit kissig för att vänta på att han skulle låsa in alla pengar. sen när vi kom in där hade han knäppt min jacka ut och in, lagt en kudde i den, tagit en förlängningssladd och virat flera varv runt min jacka, stoppat papper i min ena sko, och i den andra en vante. sen hade han lagt en jävla massa hängare i min väska. och jag bara skrattade när jag fick lägga tillbaka alla dessa saker efter honom. han har verkligen allt för lite att göra på jobb. haha idiot. taack så mkt för julklappen de va den bästa detta året.
sen idag så sa han: har du läst morgontidningen?
jag: vaa vilken?
han: jaa tidningen jag har lagt en lapp där i, vad svarar du?
och då dööör jag av skratt eftersom en på jobb har friat på det viset, han la en lapp i guldfynd tidningen vid förlovningsringarna och skrivit: vill du?
och verkligne alla gör narr av det. skit synd. höhhö
nää nu ska jag sova, vicktor drar all energi ur mig, de tar på krafterna att jobba en hel dag med honom.
anyway hörs i morgon 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0