28/12

hej, jag hann inte skriva igår och jag hinner inte nu iheller, ska igentligen sova. börjar 9 i morgonbitti. iaf i går va de jobb 11- 19 sen hämtade niccie o max mig i vellinge. så handlade vi o sen hem till mig. lagade tacos o sen kom josse med. så käkade vi o såå. sen blev de lite tv och efter de skulle vi ut o bada. jaaa visst. 46 grader. gick inte så bra att bada. så efter en timmes kämpande med att gå i och upp från badet så gick jag o joffla in till max o niccie. sen blev de lite tv till.  runt halv 3 gick jag o josse o la oss o då kom niccie upp o sa att dom körde hem för hon mådde inte bra. =( hoppas de blir bättre älskling, finns för dig om det är något.

i morse vaknade jag 10 av att josse gick upp. men jag pallade inte så jag somnade om. sen ringde mamma o väckte mig så då gick jag ner o hittade josse o syster framfrö Xboxen. nöööördar. sen blev de frulle efter de blev de duscehn sen körde josse mig till bussen. sen blev de jobb 14-22. spännande dag. fick iaf sylt över hela mig och hela golvet (H) plus att jag har fått en del frukter i huvudet som vicktor har kastat på mig sen har jag även fått krypa på alla fyra eftersom idioten sparkade under mitt bakomatkort under ett skåp. PEEERFEKT. men efter två dagars surande så skiljdes jag o vicktor åt som vänner. så det va ju bra!

nu är jag i min säng, snackade nyss med joakim i 20 minuter. nyår närmar sig med stormsteg och även en del planering och inköp måste göras. i morgon blir de jobb 9-15 sen handla med älsklingar. först mat sen blir de en runda inom systemet. tisdag har jag körning sen ska jag o pappa till stan o handla ny mobil och kamera till mig. ÄNTLIGEN. har även tagit ledigt, vicktor ska jobba i 12 timmar för att jag ska få va ledig. taaack(L). sen onsdag är de jobb 9-14 sen är de in i dimman. höhö
ska sova nu ska upp 7. ha det  bra mina vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0