julafton =)

jahaja då va julafton över. förövrig hade jag en underbar jul igår. började med att man blev väckt vid 11. sen va de dags för storstädning. sen vid 3 kom alla. då blev de glögg sen mat o sen kom tomten. hahaha mamma va tomte iår. och jag dooog av skratt. hon o jagf ska alltid hålla på att tönta oss och de gjorde vi även igår. hahaha. så jag skrattade så mkt när jag såg henne att jag börja gråta. men dom små fattade ingenting. fick iaf en ny dvd, DKNY perfym, kläder, pengar, resan till stockholm/biljetten till chris brown/ hotellet, sen bidrag till min nya mobil mm. helt underbart. sen va de julklapps leken och då van jag ljus o så. skit fina.
efter de blev de tillökning bland oss. mina två andra kusiner kom =)
sen kom joffla o hämtade mig så köra vi till niccie. bytade julklappar. fick en väska av nicccie och en påsaktig sak som man läggger underkläder i när man är utomlands. perfekt nu till thailand. sen spelade vi Wii o såå sen vid 11 åkte vi hem. så socialiserade jag mig med familjen o kusinerna o så. sen gick jag o la mig runt 1

idag vaknade jag 8. för mama väckte mig. sen blev vi hämtade av morbror. så åkte vi till deras hus o började städa o fixa till. dom hålller ju på att bygga ett nytt. så de blev fint. sen ringde jessica o undrade om jag kunde ta kvällspasset ist. alltså 4-10. och snäll som jag är ställer jag alltiid upp. sen ringde hon nyss o frågade om jag kunde börja 3 ist. o de ska jag så nu har jag brottom.

skriver mer ikv.
och då kommer även bilder från gårdagen. ha en bra dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0