ångest

jag har ångest igen. =( mest för mitt historie arbete som ska vara klart nästa onsdag och jag har inte ens börjat. jag hatar historia. ngn som älskar att göra arbete, som vill göra mitt för 300:- ? please (a)
jag har börjat få ångest för det mesta nu igen. en klump i magen som gör sten ont. jag orkar inte med de. jag vill inte =( faaan

lördagsmys

dagen igår va mys. började med att jag vaknade rätt tidigt, gick ner o käkade sen började jag tvätta o städa o sånt smått och gått. sen vid 4 kom niccie och hämtade mig. sen körde vi hem till henne och grillade med resten av familjen mendoza och även mormor och morfar haha. efter de tog vi de jääävligt  lugnt. så ringde matti. så hoppade niccie in i duschen och sen som hon är så kom vi inte iväg förrän vid halv 9 kanske. tog en sväng in om vagabond och sa hej till lissy som jobbade. sen vidare till matti. efter att ha letat parkering i 8 år så fick matti komma ner så körde vi till Bo01. gick runt där ist o de va mys hahaha. sen körde niccie på cykelbana och gräs o allt möjligt haha. sen parkerade vi bilen vid max jobb. gick o hälsade på honom. sen till Bk på stortorget, där joanna jobbade igår. käkade lite. sen mötte vi upp max som hade slutat, körde till snabbt&gott för max skulle käka sen blev de ribban. haha. jag o matti satt/låg o roade oss på snurran haha. iaf sen gick vi ut på T-bryggan en stund, eller en rätt lång stund. efter de körde vi till kalkbrottet och checkade läget. sen lämnade vi av max sen matti sen åkte jag o niccie hem till henne. o jag deckade dirr.
tack för en mysig kväll mina små hjärtan. de va mys. en perfekt mysig lördagskväll.

i morse vaknade jag upp hos niccie så låg vi o kollade Laink som alltid och låg o möös en stund. sen kom papps o hämtade mig vid 12. sen har jag inte gjort mkt nytta. haha
i morgon e jag ledig o de e skönt. ska hem till syster o hon ska hjälpa mig med ett arbete som jag absolut inte känner ngn ork till att göra. men vi får se hur de går i morgon. men hoppas att alla har haft en brao dag idag. pussinussnuss


ps. foto från gårdagen kommer upp sen haha

vandringen

jag har sovit i 11 timmar inatt, förutom den stunden jag vaknade för att niccie ringde o frågade om jag ville med josse o henne att äta. men jag sa nej o deckade dirr igen.
som sagt i torsdags skulle vi samlas klockan 8 i skolan, efter de gick vi igenom all packning osv. sen va vi dödshungriga som alltid, asså jag o min fru. så vi gick o käkade. vid tio i tolv skulle vi ta tåget till höör. o jag mådde skit illa, hatar att åka tåg. uuuusch. efter de när vi kom fram hoppade vi på en buss som tog oss mitt ut i ingenstans. de va skog, terräng, vatten, lera o typ inget mer. iaf vi va fyra grupper o min gupp startade 3:a. efter vi hade gått typ 3 km så stannade vi och käkade lunch, pasta sallad o den smakade bajs. sen hade vi en liten tävling. sen vandrade vi vidare, jasse baby ringde så jag hade lite ball iaf. haha. efter ytterliggare 4 km träffade vi julia (som va en av dom som höll i vandringen) och där skulle vi ha en tävling och min grupp va över grym. iaf efter att ha gått dessa 7 km hade jag fått blåsor på båda mina fötter, vid tårna. och de gjorde dödligt ont. fy fan. men de va bara till att bita ihop och på med packningen igen (som för övrigt vägde 11 kg) efter de hade vi BARA 3 km kvar till vi va framme o de va skönt. och jag va svettigare än araberna i min klass brukar vara. sen på kvällen blev de grillning, bygga vindskydd, snack och annat mys.
vi fick order om att vi skulle vakna halv 8 o börja käka frukost o sen skulle vi gå igen halv 10. och alla började klaga och hade sig.
klockan halv 11 typ deckade jag efter att ha smsat med matti och niccie. haha. och under natten vaknade jag typ 34567 ggr. av att jag frös så dödligt mkt om mitt ansikte. o sen låg vi i en nerförsbacke så jag kasade ner typ 789 ggr under natten. plus att jag kan inte ligga still så när jag vaknade hade min sovsäck snurrat sig 360 varv runt mig. men de va mys.

253652-267

när vi vaknade nästa morgon så vaknade vi verkligen halv 7 allihopa. haha o alla hade klagat dagen innan när dom sa till oss att vi skulle upp halv 8. hahaha. men iaf jag misstänker att de va minus grader denna morgon för fy fan va vi frös. o när jag skulle byta kläder ville jag bara döö så kallt de va. usch. iaf denna dagen gick min grupp 2:a. och idag hade jag dödligt ont i mina tår iochmed blåsorna hade smällt. iiiiiih. även denna dagen gick vi långt, 1 mil. iaf vårt första stopp så skulle vi hjälpa en man som hade skadat sig. hahaha o de va ball. jag fick damp på han för att han bara skrek hela tiden så jag bad han att hålla käften hahaha. iaf sen vandrade vi vidare och när vi hade typ 2 km kvar började jag storböla för att jag hade sååå ont och de blev inte bättre med att inte ha fått sova på hela natten plus att ha en fet tung packning på ryggen.  vi va iaf framme runt halv 12 och de va skönt. kvart över 12 kom sista gruppen och tror ni inte att bussen gick 12. doooh. så vi fick sitta i skogen o vänta till nästa buss som kom klockan 14. sjukt drygt. och de va världens minsta buss för övrigt. iaf sen va de hem med tåget och jag o fru somnade dirr. sen hämtade mamma upp mig på centralen. sen hem o packa upp o började tvätta. så skulle jag igentligen träffa matti men jag va så dödstrött att jag somnade redan vid 10. haha:$

iaf idag e de vackert väder så vi får se vad som händer, ska nog träffa matti i dag ist. :D wiiie. men hoppas alla hade en bra mkt bättre torsdag och fredag än vad jag hade. sooo long  


Ps. tar hundra år att lägga upp bilderna här, så jag gör de på min bilddagbok ist. =)

min dag in i minsta detalj

idag har det varit en underbar dag med underbart väder. iiih. dagen startade med att jag tog bussen vid 8 till skolan. självklart va de mkt kö så jag kom försent till första insläppet till nationella. så jag fick vänta till klockan 9. väl där inne gick de rätt bra. tof typ 1½ till 2 timmar på mig att skriva. sen va de ut o sola med mina flickor. så ringde niccie o frågade om jag ville käka lunch med henne. så jag gick till hansa o mötte upp henne så käkade hon. sen gick vi till hennes optiker och som alla vet är niccie ett problembarn. iaf sen körde vi hem till max en stund. och hängde där. men så fick jag o niccie stranden sug så vi åkte till stranden wiiie. köpte glass o gick ut på bryggan rövkallt va de i vattnet. sen ringde josse så hämtade vi upp henne på centralen. sen åkte vi till EH och tog en fika träffade knöös, sara & nina. =) efter de dumpade jag o josse av niccie hos hennes biopat och vi fortsatte mot pildamsparken. efter en lite olyckshändelse så hamnade vi på en parkbänk. de va mys. efter de körde josse mig till centralen där jag mötte upp pappa o syster sen kom mamma o hämtade oss. sen hem o käkade. och nu är jag så lack att jag vill dööööö för att jag packar till den jävla skit vandringen i morgon, totalt onödigt att ha de. plus att jag vägrar att ta bussen till skolan med all den packningen. JÄVLA skit. iaf nu ska jag åter gå till de. sen ikv e de Greys anatomy. och de e kärlek, precis som denna dagen har varit. hejdå!

denna dagen har varit mys.

denna dagen har varit mys.
efter vi lämnat syster och pappa så käkade jag o mamma lunch i stan. sen hem o bakade kanelbullar. iiih. sen jobbade mamma o då gick jag ut o sov i bikini. lite brun blev jag allt. sen knackade de på dörren så jag kutade upp o öppnade. o där stod en fiskgubbe, en som säljer fisk. hahaha skit sexig va han och jag såg ut som fan. men iaf mamma handlade fisk av han för 3400:- vilken idiot gör de? men enligt henne så va de fin fisk haha. iaf sen tog vi en bullefika sen gick mamms o jobbade igen buuuh. ikv blir de mys med mamma, ugly betty och desperata hemmafruar. de e mys. ska sova tidigt ikv för i morgon blir de nationella i 5 timmar puuuuust.
nä nu ska jag ner o laga mauut. pussinuss


 just de jag glömde att berätta att jag fick mina nya gardiner med posten idag. riktigt fiina va dom iiiih.
over and out

drömmer mig booort för en sekund

ångest. tårar. simage266krik. trött. orkar inte.
 jobbiga människor. sura människor.
människorSomHarKravPåAttJag
AlltidSkaHöraAvMig,menAldrigDom.
människor-som-inte-lyssnar,
utan bara babblar på om sitt egna alltid.
jag är trött på allt sånt nu.
jag la allt sånt här bakom mig för ett tag sen
. för jag orkar inte bli ner tryckt
 igen av allt och alla. jag gör vad
jag vill med mitt liv. och det får folk
acceptera. jag är trött på att känna
att folk sårar en hit och dit. de känns
verkligen som om att dom inte har ngt
bättre för sig. klart man ska få gråta en
skvätt ibland men inte alltid, som innan.

iaf åter till vädret, är det inte underbart? man blir helt lycklig. och man glömmer allt. jag älskar våren/sommaren. för de finns inte plats för ngt annat i ens tankar när solen skiner. man blir lycklig och glad. och man känner verkligen att man har allt man vill ha i sitt liv. och sen känner man tacksamhet, man blir så tacksam för alla som har funnits där för en när man inte har mått bra, hade verkligen inte kunnat klara mig ur allt, så som jag mådde innan, om de inte vore för mina 4 bästa, familjen, matti, fru, tutti och marita. dom finns lixom alltid, ibland vissa mer än andra. men jag vet dom finns där, inte alltid så man ser dom eller hör dom. men jag vet att dom finns där. och de e de som räknas.

oj klockan har blivit mkt måste ta på mig kläder för att sen köra syster o papps till centralen. men vi hörs my friends.
Looove 

:S

känner mig helt konstig. efter jag hade nannat så käkade jag en sallad. sen åkte syster o spelade fotboll o mamma o pappa åkte på ett möte. så då blev jag själv. de va skönt. skulle igentligen med matti o dom o kolla fotbollen men jag mådde inte bra sen hade syster inga nycklar så de hade bara blivit massa klydd. så jag stannade hemma o tog ett långt o varmt bad. de kan man behöva ibland. sen ringde jasse så snackade vi lite.. sen va de pimp my ride för hela slanten och sen prison break med pappi.
i morgon åkte pappa o syster till karlstad. fast dom kommer hem igen på onsdag kväll eller ngt. dom ska kolla en konsert som pappa  fick av syster i födelsedagspresent.

iaf min familj är kärlek, jag älskar er mer än allt. ni betyder så fruktansvärt mkt för mig att ni inte förstår. ni kommer alltid att va mina bästa. och de bästa med er är att ni inte kommer o går. ni är föralltid. vi är föralltid.

dagens bästa
: helt klart jobb. skoj att lära sig ngt nytt. =D
dagens sämsta: när ngt blir fel och massa missförstånd. och absolut sura människor. men jag klarar detta. jag fixar de, jag  veeet de. =D


nu ska jag nanna. sov gott alla nära o kära, o ni andra med. =d

måndag

image265


så ja då va man äntligen hemma. vaknade 20 över 6  i morse. alldeles för sen iochmed min buss går tio i. iaf tog bussen in med jasse älsko. vi va så trötta idag så de blev inget snack haha. sen hade vi då svenska, gick igenom allt till nationella som vi har på onsdag. ska skriva i 5 timmar =/ buuuuh. sen spanska men vi orkade inte gå dit så vi låg o sov i solen ist. sen va de mentorstid. sen cp engelska sen slutade vi wiiiie. tog bussen till skanör. tar fan 45 min. så de va tur att matti finns. så han höll mig sällskap. haha. träffade min chef, över gullig. o sen visade dom mig runt sen va de bara att sätta igång. fy fan va jobbigt de e med att komma ihåg alla nummer. aaarh. sen sånna snikna och snåla pensionärer som är rädda att betala för mkt. men de gick bra iaf. blev endå 3 timmars jobb. iiih. o nu e jag så slut i huvudet att jag vill sova.:P isf min syster hämtade mig sen. o nu sitter jag här o sitter. får se  vad som händer idag. vill igentligen kolla matchen idag för de e perfekt väder för sånt. jaja nu ska jag slänga mig på sängen i 2 sek. ha en bra dag. pussinuss

btw så är jag ledig måndag, torsdag o fredag nästa vecka, iiih de e nice.

söndag

vaknade relativt tidigt i morse. käkade frukost med familjen och victoria och sabina. haha verkligen inte en lugn frukost, fy fan vad lilla victoria kan snacka. haha. iaf sen har jag varit sjukt duktig. har putsat fönster, målat, damsugat, tvättat o lite sånt idag. vid 4-5 kom älskling till mig. så kolla vi film o hade mys. lagade mat, makaroner och köttbullar/korv. haha. sen kom syster oxå förbi en stund =) sen kom mamms, papps och syster hem vid 8. så gjorde dom pannkakor till oss. mums. så satt vi o chillade o hade mys, kollade pretty woman. iiih. sen åkte älskling nyss. =( saknar redan. jag älskar att vi har kommit varandra så här nära. de betyder. och du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, alltid. och de bästa är att du dömmer aldrig mig. aldrig. du lyssnar när jag har ngt att berätta o du säger vad du tycker. men du gör aldrig så att jag känner mig osäker eller ngt sånt. de e de jag älskar med dig. jag älskar hela dig. föralltid. och verkligen tack för att du finns och för att du lyfter upp mig när jag är så nere som man kan bli.  längtar bara till vi ska bort från allt, spa i några dagar är aldrig fel.
iaf nu ska jag nanna. hoppas att alla har haft en lika mysig söndag som jag =) i morgon blir de skola till halv 12. sen bussen till jobb på upplärning. de ska bli skoj. och jag hoppas att jag får mer jobb än vad jag redan har fått. iih:D men sussa gott.

sen blev det krök, vattenpipa, musik och massa snack

än en gång trodde jag att jag skulle ta en lugn hemma kväll men ack så fel man kan ha. vid halv 9 snacka jag med matti. så sa han att han skulle hem till timeja o så undrade han om jag ville joina. så tänkte jag äääh va fään klaaart. så min bästast bästa pappa körde mig dit, körde först o hämtade upp matti. sen körde vi dit. va redan lite folk sen blev det krök, vattenpipa, musik och massa snack. sen  kom  dean med. sen vid 1 ringde jag daddy. så kom han o hämtade mig. så körde vi matti och dean hem. massa snack med papps i bilen. iiih. i morgon är de igentligen kalas. men jag pallar inte. i morgon ska jag verkligen ta en lugn dag. en sån som söndagar ska vara. =) sen e de skola på måndag till onsdag. sen torsdag o fredag ska vi ut o vandra med skolan. buuuh. iaf nu ska jag nanna för jag e cp trött. kommer somna dirr. men tack för en trevlig kväll gott folk =)

älskar.

såja då har man övningskört idag image264
oxå gick riktigt bra faktiskt.  
när vi kom hem till benny o lisa
så gick vi runt och kollade.
och jag fick tårar i ögonen.
asså deras huuuuus.
jag vill bara dööö.
det är så vackert. helt nybyggt
vackert kök, stora ljusa rum,
bastu, bar, tvättstugan, 5 toaletter,
 vardagsrummet. vackert golv
och kakel i alla badrummen.
aaarh. de e så vackert asså.
och fy fan vad jag älskar dessa människor.
dom har verkligen ett hjärta av guld.
iaf jag blev kär på nytt i dersa hus.
och jag älskar de bara mer o mer
för varje gång jag kommer dit.
o alla dessa fineser med lampor osv.
iiiih. jag vill med bo där =(
iaf sen körde jag o tankade.
o sen hem. käka lite.
sen kom victoria. wiiie.
och jag började kolla över lite saker
till torsdag o fredag då vi ska vandra med
skolan (Y) ikväll blir det iaf bad i
tunnan, de e mys.
nu ska jag göra lite nytta. men skriver mer sen. pusss

fredag

lördag idag då:P
igår kom jasse till mig klockan 7. wiiie. tur vi bor nära varandra.
hade ingenting att göra så vi snacka lite med matti på msn.
halv 8 bestämde vi oss för att åka hem till honom o chilla.
jag kutade in i duschen o sen kutade jasse in. hahaha
sen skulle vi ta bussen 20.03 hahahaha vi e snabba.
sminkade mig på busshållsplatsen och i bussen (Y) jeeej.
gick vilse när vi skulle till matti men de gick bra endå.
haha. satt o chilla krökade hos matti, eller jag drack inte så mkt
sen stack jag matti jasse o mattis kompis hem till dean.
o där va även timeja, henke och julia. de va ett tag sen
man träffade dom nu. =) iaf sen satt vi där till 1 typ.
sen tjatade matti om att vi skulle dra till lilla torg
eller LT som han så fint sa. haha. men vi pallade inte
så jag matti jasse och mattis kompis (som jag tror
hette fredde?!?!) drog till snabbt o gott. träffade jojje
och camilla där med =) sen vid 2 kom mamms o hämtade
mig o jasse. sen dirr hem o sov. idag väckte mamma mig
halv 9. duschade o sånt. sen nu e jag hos mormor.
för hon åker till holland i morgon eller ngt så ska vi
pussas o kramas o sånt haha. sen ska vi iväg till
benny och lisa. o checka in deras nya hus. iiiih
älskar deras hus och sen älskar jag dom. wiiiie.
sen får vi se vad som händer ikv. vi ska iaf passa
victoria, jasses lilla syster. iaf ska gå nu.
sooo long fuckers.


fredag

hur sjukt är det inte att det är fredag redan:O
denna veckan har sprungit iväg.
iaf i morse gick jag upp klockan 8. tog en egen privat
studie-halv dag. =) åkte till skolan vid 12. sen plugga vi lite
sen vid halv 3 skrev vi provet. sen till triangeln med fru.
och sen upp och olivia. sen mötte jag upp mamms.
handlade lite med henne. sen hem o käkade thaimat.
sen ringde jag jobbet, ska dit på måndag på upplärning
wiiiie. =) iaf nu ska jag ringa jass, vi hörs gott folk. =)

torsdag

jahaja då va de tordag idag =)
även denna natt har varit extremt jobbig. vaknat flera ggr. =(
sen vid 8 gick jag upp, duschade o fixade mig.
gick ner o käkade fruktsallad med mamms.
du är den bästa som verkligen ställer dig o gör fruktsallad
på morgonen till mig. i love you.

sen bussen till skolan.
den första projektredovisningen vi gick på handlade om
rån, misshandel och våldtäckter. den andra handlade om Trafficking.
sen käkade vi snabbt sen gick vi på en redovisning om Jourhem.
sen stack jag o fru snabbt till trianglen. handlade lite.
sen tillbaka till skolan och gick på den sista redovisningen
om barnsexhandel. och de va flyktingar som knappt kunde
svenska så vi dooooog av skratt. HAHAHAHA.
iaf sen mötte vi frus man. sen stack dom
så tog jag bussen till skanör.
gick in o skrev på papperna.
ska jobba 4 veckor än så länge.
vecka 25,29,30 och 33. men sen får jag fler dagar om jag
vill. ska även sitta i kassan wiiiihoooo:D
iaf sen va jag dödligt kissig. är inne i sån period nu igen.
måste kissa 1 gång i kvarten. sjukt jobbigt.
iaf sen hämtade pappa mig i vellinge,
o nu e jag hemma. har natur prov i morgon men de
känns inte som jag har koll på allt. =/
får se hur jag gör i morgon. iaf sjukt skönt att de e helg nu igen.
dagarna bara springer iväg.
iaf ska fixa lite grejer nu. ha en bra dag.

ps. Grattis kusin på 19 års dagen wiiiie.

dagens gång

asså denna dagen har nog image263
varit den onödigaste på länge.
började med att jag vaknade
 till flera gånger i natt.
sen vid 8 gick jag upp.
 duschade o sånt.
tog bussen tio i 9.
sen bytte jag till
32an på sofielund för
 fru satt på den bussen.
o dirr när jag hoppade på
kände jag bara för att döda.
 haha. o sen kände jag
att denna dagen kommer
gå åt skogen. iaf va
framme i skolan halv 10.
våra mentorer hade sagt till oss
att vi skulle träffas i aulan halv 10
för att få information om
projektarbetena o sånt.
men tror ni att där va ngn
lärare till vår klass.
näääää. jäffla staffan asså.
han hade glömt så han va hemma.
då ville jag döda igen.
iaf vid 11 började den första
redovisningen o jag, fru, tutti o marita
valde att gå på en om heroister.
den slutade 30 min senare.
sen hade vi inte vår nästa förrän
1. så de va lixom 1½ timme.
gick till hemmakväll. marita handlade
1 kilo godis. hahahaha sen traskade vi vidare  till infokomp sen till latin. satt o hängde där med lite folk. sen när vi gick tillbaka så stämplade vi i resten av våra projektredovisningar i vårt sånt häfte o gick hem. haha. sen vandrade vi till triangeln. marit tog 5:an. frugan mötte upp sin man och jag o tutti hoppade på 8:an. sen tog jag min buss frå södervärn. somnade en stund på bussen sen när jag kom hem städade jag o sen la jag mig i sängen o skulle plugga natur. har prov i de på fredag om DNA. men jag somnade. sen väckte dean mig med sms. haha. så nu måste jag ta tag i mitt pluggande.
i morgon är de projektredovinsingar igen, 5 st. men jag hinner bara med 4 för jag ska till mitt sommarjobb o skriva på avtal wiiiie.  men iaf ha en niiiice kväll. pussss

tisdag

igår va en fucked up dag. böla typ hela dagen o mådde allmänt skit.
tänkte rent för mkt på saker som jag inte borde tänka på. =(
sen skulle matti o max komma förbi en stund. men jag
va cp trött så jag somnade i väntan. o sen hade jag mobilen i
jackfickan där nere :( så jag hörde inte den. flååååt:$
iaf i morse hade jag sovmorgon o de va skönt
image262o väldigt behövligt. tänkte stanna hemma från
skolan idag men sen tänkte jag om.
o tänkte verkligen att jag kan inte gå ner
mig hellt. måste sköta skolan så
gott jag kan. så jag åkte dit.
han ta lite cam bilder innan. höhö
träffa festim på bussen, snackade lite skit.
sen va de idrott, jag va inte med. :$
sen lunch o sen 1 timme och 20 min rast
så då va de ut i solen en stund.
efter de natur, satt o räknade majs. wiiie
haha. och sedan matte. hade prov o jag
visste inte de. men de går väl hyffsat
hoppas jag. sen va jag slut i huvudet.
haha. iaf idag ska jag hänga lite med
jasseälsklingen. hon ringde mig o berättade
att hon saknade mig. aaw. hjärtat mitt.
senare i veckan måste jag plugga.
GE MIG ORK.
nä nu ska jag gå pusss.

.

jag är så rädd, rädd för att bli sårad. rädd för att inte komma ngn vart här i livet.image261
rädd för att göra fel. rädd för att såra.. jag vill inte vara rädd mer.
jag vill bli lycklig. jag vill känna hat mot dig o allt du har gjort.
men jag kan inte. varför är jag inte mer självgod? nu kommer
jag in på alla mina varför frågor.
jag önskar att ngn va här nu som kunde torka mina
tårar o säga att allt kommer bli bra, utan att ha skarp röst.
jag behöver kramar. många. jag vill inte mer. jag orkar inte mer.
ge mig lycka nu.

nadja

image259

I was in a tunnel
And couldn't see the light
And whenever I'd look up
I couldn't see the sky.
And my heart could be cryin'
Dead in the middle of a smile
but it's over now.

helgens gång.

jahapp. då va de dags för ett blogginlägg. =)
i torsdags var jag som sagt på burlövs center med littol. sen åkte vi hem till henne igen. efter ett tag kom josse och niccie o hämtade oss, så åkte vi o kollade mff matchen. de va skoj och jag kände mig verkligen lycklig. de kände som förr, vi 4. iiih. sen körde jossa mig hem o sen nannade jag.

i fredags gjorde jag typ allt o ingenting o vid 12 kom jossa o hämtade mig. vi åkte till ikea så handlade hon lite. sen mötte vi upp niccie på triangeln. hämtade lissys present som hade blivit klar. sen gick vi runt lite överallt. sen käk på lilla torg. sen köpte vi 40 röda rosor skit snygga va dom, jag blev nästan kär, till matti.  sen hem till niccie och fixade oss. sen vid kvart i 6 åkte vi till mattis överraskningsfest som hans föräldrar hade fixat. jag va sjukt nervös. så satt vi där o krökade o snackade o sånt. mattis flyg va försenat. så vid halv 7 landade han. o sen ringde han typ alla men alla hittade på olika anledningar att dom inte kunde träffas osv. sjukt synd om honom. sen då precis innan han kom så gömde vi oss i mattis föräldrars sovrum. iiiih. o när han öppnade dörren så började alla skrika o sånt. haha skiiiit ball. o jag började gråta. of course. men niccie o jossa slog mig då. iaf sen började vi kröka på riktigt. o käka pizza gjorde vi med. sen gick jag ner o hämtade lissy o tog med henne upp. iiih. iaf jag blev överpackad o de händer inte varje dag, så jag hoppas att ni tog vara på de mina vänner ;) pratade ut med jocke med o de va skönt tror jag. önskar bara att de fanns mer tid. iaf sen mådde jag inte så bra så vid hal 2 kanske körde jag, niccie & jossa dean hem. sen deckade jag o bilen. sen kutade jag in till niccie o somnade dirr.
vid 4 vaknade jag av att matti ringde haha. o då mådde jag skit bra. så då låg jag o snacka med honom ett tag.
iaf skit ball att du äntligen är hemma igen hjärtat.. och hoppas du hade lika roligt som jag i fredags ^^ iiih.

sen i lördags mådde jag inget vidare. men de va mys med niccie hela dagen typ. vi mådde dåligt tsm. sen skulle vi käka vid 12. så vi bestämde oss för att åka till snabbt o gott vid heleneholm. fy fan. vi dog o nästan spydde. vi tog typ 2 tuggor. sen gick vi där ifrån o åkte vill snabbt o gott vid kronprinsen ist. där är gooooott.
sen hade jag o niccie ball eftersom vi började må bra sen. och vi skrattade så mkt denna kväll. iiih. älskar sånna kvällar med dig. sen vid halv 2 hämtade vi max på hans jobb sen lämnade vi honom hemma. sen åkte jag o niccie hem till henne o jag somnade dirr.

i söndags kom papps o hämtade mig vid 12. åkte till biltema o sånt. sen lämnade han mig hemma. mådde dåligt som fan o va helt nere. men vid 6 åkte jag till niccie, sen åkte vi snabbt till littol som va sjuk =( lämnade hennes present o pussade lite på henne  o sen åkte jag niccie & jossa till kronprinsen o mötte matti och max. sen va de bowling. de gick nog lite halv dåligt för alla. haha. men de va ball. efter de blev de krig om vem som skulle sitta fram. jag hos jossa och niccie hos max, matti losade (höhöhö) så han fick sitta bak i max bil och de sägs att han teroriserade niccie hela vägen till pizzerian. sen käkade dom. efter de va de fullfart till hemmakväll som de nuförtiden heter. men vi hittade ingen parkering så max o matti fick fixa de där med  hyra film. så vi körde till max ist o leta parkering. sen va de film mys. runt 1 bestämde jag o jossa oss för att dumpa niccie hos max o sen köra hem. så matti joinade oss. så vi hade tävling till bilen. fy fan va vi har dålig kondis. jag vann igentligen. men sen lät matti mig sitta fram iiih:D sen lämnade vi då matti. sen körde jossa mig hem o jag osocialast i sverige för jag va trött som fan o tänkte som aldrig förr. uuusch.
sen badade jag när jag kom hem o tänkte ännu mer o gräät  o sånt trams. fan. så jag kom i säng halv 3.

i morse va jag trött som fan, åkte till skolan utan att duscha, utan smink o såg allmänt förjävlig ut. fy fan.
men de gick snabbt. sen hem o sen sov jag från 1 till 5. de va skönt. ska snart äta sen får vi se vad som händer. kännre mig halvt sjuk. vet inte vem jag ska halshugga av niccie o lissy eftersom båda dom e sjuklingar nu.

iaf denna helgen har varit underbar, mkt känslor o tårar o skratt o minnen osv. men jag är såååå glad att matti äntligen är hemma. iiih fy fan. =D

bada + det ringer = HATA FOOOLAJF

vet ni vad de jobbigaste ever är?
när man badar och folk ringer. o man e ensam hemma.
först snackar jag med niccie i en halvtimme. sen efter de
badade jag min vovve. sen när jag själv skulle ta ett  bad
så ringer de. o så har jag hårinpackning i hela håret och
ansiktsmask. så svarar jag så e de niccie. hon bara:
heeej duschar du? jag: jaa va vill du? så pratade vi lite.
sen la vi på.  sen ringer hemtelefonen.
så låg jag o väntade ut den. tänkte att snart slutar de.
men näääääe. så jag fick kuta upp helt blöt o svara.
tror ni inte dom lägger på då?
sen när jag håller på att skölja av allt o står verkligen
i iskallt vatten så ringer niccie igen. o då får jag lixom allt balsam i
munnen o ögonen o sånt.
jag: VAD VILL DU:O?
hon: haha heej jag skulle bara säga hej o sen ville jag ringa för
jag vet att de e extra jobbigt för dig.
AAARH.
sen när jag precis har gått upp. då ringer hon igen:O
o då frågar hon vad jag gör. så säger jag att jag nyss gått upp
hon bara: men då e de inte ball mer hejdå. HAHAHAa
skit trorr människa

torsdag

det blev ingen lissy o mys igår =( kusinerna va här länge så ingen kunde köra mig.
men camade o snackade med matti o bölade som vanligt (Y) en i morgon
mitt hjärta kommer du hem. aaaarh. ska bli så skoooj.
satt o kollade på sverige pussas och kramas igår med pappa. haha
de e ball. sen gick jag upp o sov. va trött som fan.
idag vaknade jag halv 7. hade lovat mamma att ta emot freja.
så de va bara att gå upp. städade där nere o började tvätt o sånt.
kände redan när jag vaknade att detta kommer bli en bra dag.
sen la jag mig i solariumet så precis när jag somnat så ringer min mobil
tänkte att de va lissy som vaknat. men de va de ikke.
de va från sommarjobbet. iiiiiiih. jag fick de. hahaha
över lycklig blev jag. nu slipper jag oroa mig för pengar till thailand. aarh:D
jag tänkte att dom skulle ringa på söndag men dom va jävligt snabba haha:D
hoppas bara att min nya kära vän oxå fick jobbet. de hade vatt ball. =D
e så glad nu. haha. synd bara att jag inte har körkort för de hade vatt såååå
mkt enklare att ta sig fram. men de löser sig. ska iaf dit på torsdag
o få reda på när jag börjar, hur mkt jag tjänar, vilka tider o sen skriva
ett avtal. iiiih. haha
nä nu ska jag kolla film o vänta på lissy ringer. sen ska jag hoppa
in i duschen. =) men vi hörs my friends vi hörs.:D
pussinuss

onsdag.

denna natten har varit fartfylld till max. har drömt som aldrig förr.
och kevin har varit med i alla drömmar. haha. iaf va sen som fan
i morse, men jag hann med bussen. hade alla lektioner
och massa håltimmar så då satt jag o mina älsklingar ute i solen.
dagen flöt på rätt snabbt tyckte jag. sen vid halv 4 kom mamma
o hämtade mig. sen skulle jag på sommarjobbsinterjuv.
vi satt o väntade i 1 timme och 45 min. de va hååårt. skit jobbigt.
men jag träffade en skit trevlig tjej där faktiskt. hoppas att båda vi
får jobbet. de kommer bli ball:D över social va hon. =)
interjuven gick bra tyckte jag. får svar på söndag om jag fick de eller ej.
dom interjuvade 45 st men bara 20 får jobb. =/ hoppas hoppas hoppas.
sen körde jag o mamms hem. hämtade min moped som har stått vid
bussen i ett år. haha. älsklingsjass hade skrivit en lapp. aaw.
blev helt paff. men de e kärlek. saknar henne föresten =(
iaf sen hem o käkade va hungrig som fan. o sen kom mina
små kusiner, theo och wincenth. =) iiih älsklingar.
och nu har jag dödlig huvudvärk. baaajs =(
ska nog bege mig till lissy sen och mysa. första
ggn på evigheter. :P sen ska jag nanna där sen
i morgon ska vi till stan. eftersom vi båda är lediga.
sen på kvällen blir de kasnke mff matchen med
mina bästa. =D iiih. nä nu ska jag ner o socialisera mig lite.
hörs i morgon. pussinuss

btw. jag e ledsen för att inte greys anatomy är ikv =( buuuuh

varför?

varför vill man alltid ha någonting man inte kan få?
varför är det interessant och spännande med saker man inte får tycka är interessanta och spännande?
varför får man se men inte röra?
varför finns vissa oskrivna regler?
varför känner jag mig bortglömd typ alltid?
varför kan man inte förklara en känsla som man har? man vet exakt hur den är, men de går inte att förklara för andra!
varför kan man inte bara va lycklig alltid. skratta o sånt?
varför är människor så dumma?
varför kan jag inte bara släppa loss och gå på känslan?
varför är jag så rädd att bli sårad?
varför tänker jag på vad andra kommer säga osv när jag vet att om jag hade gett mig in i de så hade jag blivit lyckligast i sverige?
varför sätter jag inte mig själv och mitt egna mående i första hand?
varför ska andra människor lägga näsan iblöt?
varför har jag så svårt att säga vad jag vill, och vad som är bäst för mig?
varför kan folk inte respektera andra?
varför kan man inte styra sina känslor i vissa lägen?
varför skulle jag vela styra mina känslor? jag vet att jag vill de jag vill. men jag får inte och kan inte pågrund av andra.
varför är vissa kärleksrelationer / vänskapsreletioner så jobbiga?
varför kan inte vissa bara svälja sin stolthet och göra något för sin kompis om den blir lycklig?
varför ha massa saker, som andra oxå vill ta del av, utan att dela med sig?
varför är jag inte som andra?
varför är jag inte egoistisk i detta fallet?
varför trotsar jag inte?
varför sätter jag inte krav på ödet?
varför testar jag inte alla gränser?
varför fyller jag inte upp allt det jag vill kunna fylla upp?
varför tar jag mina vänners mående framför mitt?
varför förlitar man sig så mkt på ngn annan?
varför gör jag inte det jag vill göra med mitt liv?

tisdag.

idag mår jag inte bra =( inte alls.
började med att jag vaknade 7. kunde inte somna om så jag
la mig o solade i 20 min. somnade dirr.
kaka frulle o duschade o sånt. niccie skickade ett mms image257
på hennes bröst och skrev grattis på namnsdagen älskling.
de e sött. men jag kan inte läsa mms, =(
sen tog jag bussen till skolan vid 9.
hade idrott dansade o sånt däär.
nelson hade skickat sms o sa gratttis. =) thanks hjärtat
sen ringde lilli o sa grattis så snackade jag med han
hela vägen från tennishallen till skolan =) iiih.
sen va de lunch. mådde skit.
hängde lite med tutti och marit för att fru övergav mig
som vanligt. Biiiiatch haha.  ni 3 är mitt
liv i skolan. jag älskar er mina bästa.
sen va de natur. fattar 0. fick reda på att vi har
prov i de nästa vecka (Y). efter hade vi dubbelmatte.
men jag gick bara på den första för jag mådde bajs.
så jag åkte hem. fikade snabbt med mamms o papps
sen gick jag upp o deckade. o vaknade nyss. har sjuk huvudvärk idag. de e tråkigt =(

nadja

image255

tänk att gå från så här glad till att sitta och gråta floder pågrund av
en låt, att camma och ett inlägg och massa ord..
de e sjukt vad vissa saker kan påverka en.
men allt detta handlar om
Kärlek.
och det är bra. de kan man aldrig få för mkt av

<3

image253jag vet att vi har haft våra upsanddowns.
det sista halvåret har inte varit vårt, verkligen
inte. men jag känner att allt detta har tagit
en stor vändning. och ingen är gladare
än mig. allt som har hänt mellan oss
har islutändan handlat om att vi har
varit rädda för att förlora varandra.
och vi va så uppe i allt att vi nästan
gjorde det, de va bara en halv millimeter
så hade vi gjort det. men som allting
annat så klara vi att fixa till alla dom
stegen som gått snett. det sjuka är
att vi är så lika på så många steg.
och det sjuka är att vi har bölat över
varandra så mkt det senaste året,
för att vi har varit rädda att förlora varandra
istället för att ta tag i allt.
men man lär sig av sina misstag.
och de har jag gjort och jag tror även
att du har det. det finns ingen som har
gjort mer rätt än den andra eller mer image254
fel än den andra. för vi är lika dumma
ibland. jag är ledsen för allt jag har gjort
och inte gjort.  att jag inte stöttade dig
i vissa lägen och så. men du kommer
alltid att vara min bästaste bästa vän.
 visst har jag många bra vänner som betyder
dödligt för mig. men du kommer alltid
att vara my number 1. alltid.
vad som än händer. hur  arg och ledsen
jag än är på dig. så kommer de alltid
att va så. och jag är så glad att vi
tog vårt förnuft till fånga och tog tag i allt
nu, innan det blev försent.
allas vänskap prövas ngn gång
i livet, det är inte alltid att man klarar
den prövningen. men vi har
haft vår nu och vi klara den. fast de
va på gränsen. så visste vi var vi hade
varandra i slutändan. iaf jag älskar dig.
och du betyder sååå mkt för mig.
och det hoppas jag att du vet. för de
kommer alltid att vara så. alltid....
du är min luft min air mitt hjärta
och mitt hål i min röv.
hahaha <3


helgen

tjabba tjena hallå.
jag suger på de här med blogg. jag orkar inte uppdatera nu förtiden. de e hårt.
iaf tänkte berätta om min helg.
i fredags va de skola =( blää. sen kom syster o hämtade mig, så körde vi till center syd. sen kom kusin nicole oxå dit. så fikade vi med papps och hans arbetshooomie. haha. efter de gick vi runt o glodde lite. sen körde vi hem till syster.  och fixade oss. sen hämtade vi upp kusin emilia och sedan begav vi oss till kusin robin för att fira syster.  johan kom oxå sen. och så käkade vi pizza. eller dom andra käkade de och jag käkade kebab. sen kom pontan med. sen åkte vi till bigbowl o bowlade och krökade. jag kom två (H) wiiihoooo. sen hem till kusin igen och vissa fortsatte att dricka. kusin skulle åka till thailand dagen efter så vi stack sen. papps kom o hämtade oss. en trevlig dag faktiskt.
lördagen kom niccie o hämtade mig vid 1. sen åkte vi till mobilia. gick runt där lite sen hämtade vi upp willie och dom körde mig hem. sen stressade jag som faan. skulle till mormor vid halv 5. men jag hann. sen körde vi till elysee för att käka fondue. de va mys. och gott jag åt tills jag sprängdes. haha jag satt kvar längst o käkade. sen kom även älsklings jasse dit hon skulle käka med sina klassfriends. så jag hann pussa lite på henne innan vi körde hem till mormor igen. där blev de tårta. josse kom oxå efter ett tag. sen körde jag o josse till mascot där firandet för lissy va i full gång. stannade där till 12 sen begav vi oss till slagt. o vid 2 palla vi inte trycket mer så jag, jossa, niccie och camilla körde till mc donalds på midhem och käkade. sen körde jossa mig hem.

söndag
vaknade jag halv 1. eller mamma väckte mig då. sen städade jag o sånt. o tog de lugnt. vid 7 körde papps mig hem till niccie. så chillade vi lite där. sen skulle hon vaxa mina ben med de gick inte så bra. så mitt ena ben är halv vaxat o de andra är fortfarande buskigt. haha. sen vid 10 kom papps o hämtade mig. sen somnade jag vid 11 typ:P
idag är det måndag o jag va tröttare än någonsin. men gick i skolan bara till halv 12. så de va skönt. sen åkte jag med mamms o handlade. =)
skönt att denna veckan e kort. är ledig torsdag o fredag. så på torsdag ska jag o littol till stan och gå runt lite. sen på fredag kommer älsklingsmatti hem =) wiiiiiiiie.
nä nu ska jag städa mitt rum sen ska jag sola. pussinussnuss.


-

vet ni vad som skulle gjort mig glad?
att alla människor i denna vida värld, familj, klasskamrater, vänner ja alla.
 slutar att tjaffsa om mitt hår. så länge jag inte frågar er vad ni tycker
så shut up! jag vill inte höra allt ni säger om de. skit ni i hur mitt hår är.
om de e slitet, vilken färg det är osv. de e mitt. inte ert. så va bara tysta
för jag orkar inte höra på allt mer.

6 / 4 -08

image250

Grattis älskling på födelsedagen  <3
hoppas du får en underbar födelsedag.
älskar diiig

5 / 4 -08

grattis systeryster hoppas du fick en bra födelsedag <3 älskar diiiiig.!

image251

torsdag

shiit det är verkligen redan torsdag, denna veckan har sprungit iväg.
iaf i natt har jag vaknat en miljon ggr. riktigt jobbigt faktiskt.
haft dödlig mensvärk hela natten och hela dagen idag.
så jag beslöt mig för att stanna hemma från skolan dels på grund av det och
dels att vi hade en lektion 8 och en 14.20 kände mig inte tillräckligt motiverad
att åka dit. gjorde lite nytta här hemma ist. sen vid 4 tog jag bussen till stan
och mötte upp pappa. så vandra vi till optikern, fick våra nya glasögon.
fy fan vad jag blev yr när jag tog på mig dom.
så sa pappa: jävlar va smart du ser ut, och dina ögon blev fan skit stora.
svarade jag lite så där snabbtänkt: jaa jävlar är du så ful i verkligheten.
och alla döööör av skratt. de e kärlek (L)
sen åkte iv o fixa lite stuff. sen hem och käkade
sen åkte mamma på kurs och pappa ngn annan stans
så jag gick o solade och jag svettades verkligen som en
gris. haha.
jaa de va min dag de. i morgon e de svenskprov. doooh.
sen till kusinen med kusinerna och syster.
pussinuss

jaa jag är uttråkad

DIG:
 1. Hur lång är du?
  171 cm typ.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Antagligen yngre
3. Vad pluggar du?  Samhälle /uniform (bernadotte)          
4. Har du långt hår? Nää
5. Vilken hårfärg har du? Igentligen blond, men sen bytar jag när jag tröttnar
6. Sminkar du dig? yeees
7. Har du haft sex inom dom två senaste månaderna?  Kanske det kasnke:$  
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? svarta
10. Har du kysst någon idag? Haha nopp
FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? 
ja, det gör dom
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
   Dom är lika bäst
3. Hur många syskon har du? Två, en stora syster & en lillasyster
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Du är en tönt
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Haha vet inte:O
6. Hur många ställen har du bott på? Typ två, men bodde bara i de först huset i typ två månader
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen, alla kan va jobbiga ibland och då stör jag mig men jag stör mig inte på ngn så i största allmänhet
8. Vilken familjemedlem är snällast? Min familj är bäst okej, alla är snälla. Eller inte alltid mina syskon.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? I söndags kasnke
KOMPISAR:
1. När var du senaste med någon kompis?
igår =)  
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? 
Niccie
 3. Har du kysst nån kompis? 
Aaao. :$
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
Nopp inte tsm, men träffat.
 5. Vem har du varit kompis med längst?
Jasmine
6. Vem känner dig bäst?
Mammi och pappi
7. Längsta tid du varit osams med en kompis?
7 år typ =(
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Det brors på vilken kompis det är
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Haha nej, vill jag inte va med ngn så e jag inte
KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu?
 Pyjamas, T-shirt, bh, strumpor & trosor. haha
2. Har du bytt om idag? 
yeees
3. Favorittröja?
Vet inte
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? 
Baggyjeanse
5. Har du gett bort kläder nån gång?
jaao
 6. Har du ångrat ett klädköp nån gång?
Jaa de har nog hänt
7. Har du handlat kläder genom internet?
aaao
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? 
Hahaha näää, står för att jag har små bröst HAHAHAHAHA
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? 
Vet inte faktiskt
10. Vad använder du för skor? 
olika
VÅGAR DU:
 1. Skrika åt dina föräldrar?
Haha ja :$
2. Klä dig annorlunda? 
Men ja
3. Vara dig själv? 
Ööh, jaa vem skulle jag annars vara?
4. Visa dig i bikini/badbyxor? 
Jaa, men jag gillar inte de
6. Pierca dig? 
HAHAHA klart
8. Ha sex på offentlig plats?
Men va e de för fråga
9. Vara omogen? 
Haha jag är omogen ibland, de e ball
10. Äta småkryp?
Amen va nää!
SKOLAN:
1. Vad heter din skola?
Pauli /bernadotte
 2. Vad heter din favoritlärare? Daniel
3. Vad är ditt favoritämne? 
Vet inte, men svensklektionerna är ballast
4. Snyggaste läraren på skolan? 
Men  ue ingen
5. Har du bra betyg?
Kunde ha varit bättre
6. Tråkigaste ämnet? 
ENGELSKA?! HATAR DE
 7. Har du skolkat mycket senaste året? 
Nää inte skolkat, har bara tagit privata studiedagar
8. Har du fuskat på prov? 
Har väl hänt :$
9. Hur tar du dig till skolan?
Buss eller så kör mamma
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan?
Hahaha näää:O
RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? 
Nopp?!
2. När tuggade du tuggummi senast?
Innan idag
3. När var du på semester senast? 
2006, sunny beach
4. Vilken färg är det på din tandborste? 
Där nere har jag en orange, här uppe en blå. Hos niccie en blå tror jag och hos lissy en grön/vit
 5. Är ditt hår tråkigt?
jaaa
 6. Vad har du för påslakan just nu?
Brunt i olika nyanser och vitt
7. Vem såg dig naken senast? Hemligt. :O
8. Hur ofta duschar du?
Varje morgon sen badar jag ibland på kvällarna
9. Gillar du BUBBEL ROLLER?
Vad e de?!
10. När ska du gå och lägga dig? 
Ikväll när jag e trött


onsdag

i morse va de trögt som fan att gå upp. men jag va endå snabb. hann tillochmed snacka med matti en snabb stund på msn och cama lite med honom =) iiih.
sen va de skola. hade spanska och vi gick bara igenom till provet nästa vecka. sen där eftrer hade vi svenska, skrev uppsatser. =( sen nu har vi haft en lektion i samhälle och har en kvar vi gör powerpoint arbete om trafikolycker, som vi ska lämna till james, vår brandmansmentor. han e den bästa. och vårt arbete ska han ha i hans undervisningar så de e lite skojigt. =)  och vi sitter i datorsalen och de e chill. fru gjorde franskmanikyr på mig och plockade mina ögonbryn. över snyggt blev de. =D haha
jag har blivit skit torr på att skriva blogg. skit tråkigt. men iaf nu snart har vi idrott  ska bara ha teori o de e skönt för jag pallar inte idrotta idag haha. sen dubbel historia sen slutar jag runt 4 - halv 5. o de ska bli skönt.
denna veckan har endå gått snabbt och de gillar vi.
sen nästa torsdag o fredag är vi lediga o de e skönare än skönast.
sitter helt övergiven i datorsalen, fru gick o tog en snabbis i bilen med hennes pojkvän. haha. o här sitter jag o sitter. skit bull. men iaf ska göra lite nytta nu. vi hööööres. posss

=D

fick hem vår nya bil idag. =D sen kom syster och kusin förbi en stund. sen vid halv 12 kom andra kusin och johan förbi och visade kusins nya bil. mkt vacker. haha. sen åkte alla på en gång och jag har suttit och snackat me matti hela kvällen =D de e mys och de e näääära  nu. =)
sen kunde inte littol sova så nu sitter jag o snackar me henne på msn. alltid mys.
och innan va de även lite snack med nea, kevin och josse. =)
jag e uttråkad och borde igentligen sova. skola i morgon=(
iaf nanna gott mina vänner.



Nicole nikål cindy mendoza.
jag finns för dig och kommer alltid att göra de med. så mkt som du har dragit upp mig när jag har varit ledsen så mkt nytta vill jag kunna göra för dig med. du betyder obeskrivligt mkt, lika mkt som min familj och jasse, jossa och lissy gör för mig. alltid kommer du göra de. forever and ever. vill iaf inte att du ska må som du mår och jag vill att du ska veta att jag ställer upp för dig alltid, när du vill. 24/7. jag älskar dig <3


.

inatt drömde jag den sjukaste drömmen om dig och mig. den va underbar. men jag vill ingentligen inte. jag vill att du ska lämna mitt huvud ifred. jag behöver inte påminnas mer. tro mig.

uppdatering ^^

yes äntligen funkar bloggen igen. har inte kunnat logga in på flera dagar=( men nu funkar de =D iih. iaf tänkte dra lite snabbt om min helg.
I fredags va de skola som vanligt. dryg dag. gick igentligen till 4 men jag stack vid 12. åkte till niccies jobb och där va jossa med. sen efter ett tag åkte josse. så kom helen och hämtade mig&niccie. så åkte vi och betalade handpenningen till thailand resan =D wiiie. sen lämnade vi helen och åkte hem till mig, käkade med mamma och syster. sen åkte jag och niccie till tivolit i oxie och åkte karuseller. fy fan va ball de va. vi köpte tillochmed sånt åkhäfte^^ vi va typ dom ända som va över 10, och sen en gammal gubbe som niccie tyckte döds synd om bara för han satt o åkte själv. haha  iaf första karusellen vi började med va twister, och den slutade aldrig att gå. vi åkte i 20 min, japps 20 min runt runt runt. och den behövde vi inte ens betala för. igentligen va vi redan trötta på de efter den åkturen. men vi tog tag i oss själva. haha jag tvinga med mig in niccie i spökslottet. och de va inte ens läskigt men niccie blundade typ 3/4 av hela hahaha. sen efter de åkte vi miami, den va ball fast ett tag trodde jag att jag skulle bli steril. sen efter de åkte vi en sån karusell som har sånna armar ut, så åker man uppochner o runt. niccie satt o intalade sig själv att hon inte skulle spy. och jag grät av lycka. älskar att åka karuseller. hahaha sen åkte vi hem till niccie och la oss, observera att klockan va 10 en fredagskväll. haha. sen vaknade vi till och såg vinnarna i lets dance. sen somnade vi. jaaa vi är mobbade fast de e ball att va de ibland. haha=D

i lördags vaknade jag upp på samma sätt som jag alltid vaknar på när jag o niccie sover över. fy fan. sen va vi sega som fean. men vi gjorde oss klara o sånt sen vid 11 åkte jag josse och niccie till centersyd. jag va skit trött och hade dödlig huvudvärk. iaf jag skrattade så mkt åt en tröja i affären att jag började gråta. hahaha överball va den. de va ett bi på den, så stod de: bee cool. HAHAHAHA de e så mkt min humor. hahaha. iaf sen käkade vi på max. sen åkte vi hem till niccie sen kom mamms o hämtade mig. och vid 4 började jag o mamma baka, vi va klara vid 8. haha vi bakade muffins, kanelbullar och vanliga bullar, och allt detta gjorde vi så att jag och mamms skulle tåla de. höhö. över goda. syster kom oxå. sen snacka jag med jass. =( så jag begav mig till henne, hon va barnpassare helt ensam. så vi käkade kanelbullar och kollade gone baby gone. rätt klyddig men endå bra. sen vandrade jag hem runt 1 och nannade.

i söndags kom mamms upp o väckte mig och pappa sen efter mamma. så käkade vi frulle. sen kollade jag på angel falls tror jag den hette. sen åkte jag till ekohallen med syster, hon handlade filmer, och jag snodde en av dom dirr. höhö. iaf sen va de mys hela dagen.

igår va de skola, sen kom mamms o hämtade mig i skolan. så gick vi runt lite i stan. sen hem o fikade me syster. sen hade jag o syster gräddbullekrig. höhö jag vann(H) sen fick jag dödligt ont i min mage. hatar de. =( sen kolla jag o pappa prisonbreak och snackade massa massa. jag älskar dig. (L) tack för du alltid finns där, precis som mamma.

idag mår jag bajs, har dödligt ont i magen idga igen, så jag har sjukanmält mig. ska till skolan och göra matteprovet runt 1.2 ngt.

ihelgen fyller både littol och syster år, så de blir mkt firande. =) iiih

RSS 2.0