28 november

ett snabbt inägg bara. igår va det jobb 07.30- 15.00 trodde jag skulle vara tröttare men vicktor va jobbig så jag blev pigg rätt snabbt. hade frukost och lunch med honom så det va en chillidill dag. grattis till florim som fyllde 22. haha. vero ropade ut det i högtalaren oxå. glad blev han iaf =) 
sen körde jag hem snabbt för jag hade glömt min pinkod på mobil så jag va tvungen att hämta pukkoden (Y)
sen hem till mamma och pappa och ducha och hade mig. sen va det förkrök sen blev det dannero.
Skrattade så tårarna rann. helt sjuka är dom. vilket gäng. blv iaf 4 rätters middag mumsfilibbabba. och en jävla massa dansande. helt underbar kväll.
jag och pappi aggerade chaffisar så jag körde och hämtade evelina sen oxå, dom hade krökat på sitt håll. saknade faktiskt henne under kvällen =(
sen körde vi hem och nannade gott.

i morse vaknade vi 9 tack vare mamma. så plockade jag undan lite och så i lägenheten.
när mamma o pappa kom körde vi och handlade massa julsaker osv, fick även 2 förtidiga julklappar dvs en damsugare och ett strykjärn. väl behövligt. handlade julskit för över 900 :- INTE BRA.
och nu sover evelina, pappa spikar upp saker, mamma hämtar lillsis och jag ska börja med maten.
ikväll blir det förfest hos beccy sen blir det törringe för hela slanten. Ska bli galet skoj.
måste chappa.


update again!

hejhej hemskt mkt hej!
har ingen orkt till att skriva blogg nu förtiden. så idag passar jag på nu när jag är på jobb!
dagarna springer i väg. på fredag har jag jobbat 10 dagar i streck. jag behöver ledighet!
i tisdags jobbade jag och efter det hade jag tvätttid. när jag precis tvättat klart kom linda så då hyrde vi film, den nya med beyonce. väldigt sjuk film men bra endå. båda två va så arga att va övervägde att stänga av filmen ett X antal ggr. haha, sen bakade jag muffins och sen blev det DH och efter det körde linkan hem och jag nannade gott =)

i går va det jobb 9-14 jobbade för jess. efter det hämtade jag linda så körde vi till vellinge och gick ut med hennes hund och jag hämtade ett paket på poseten sen körde vi till mamma och bytte bilar sen hem till mig där sambon väntade. hämtade upp henne sen blev det valen. hittade outfit till lördag och sen handlade jag smink och sånt som håller på att ta slut. därefter käkade vi pizza sen begav vi oss hem till mig där jag färgade håret och duschade sen bar det av mot stan och New moon på bio! jag gillar inte dessa filmer men det funkade, dock somnade jag två ggr men det räknas inte. sen körde jag linda hem och jag och evelina fortsatte hem till mig för att nanna. en helt underbar dag med  mina suggor!

i morse vaknade jag vid 10. kunde icke sova mer så jag satte mig  och betalade räkningar. helt sjukt att dom ska ha 600:- för mina besök på akuten. dom borde skämmas. tråkigt när lönen bara flyger iväg =( buuuh.
sen åkte evelina till skolan  och jag bakade lussebullar. mummsfilibabba.
sen va det jobb 14-22 slutar i servicehörnan om 20 minuter sen har jag rast i en halvtimme och därefter är det kassan 19.30-22.
efter jag slutat idag ska jag hem till linda och hämta några saker sen blir det hem och sängen direkt.
i morgon är det jobb 07.30-15.00 (menas med att jag behöver gå upp 06.15) sen efter jobb blir det färden hem till mamma o pappa direkt för sen blir det förfest där innan vi ska till danne stråhed på julbord. ser verkligen framemot det!
sen lördag är det törringe och söndag ska jag va bakis.
nu ska jag bege mig ha det

23 november

god kväll mina nära och kära och alla andra.
imorse blev det frulle med evelina innan hon stack till skolan och medans hon va i skolan sysselsatte jag mig själv med att ligga i sängen och glo på tv. sen kom det lilla krypet hem igen och då hoppade jag in i duschen och fixade mig. och efter en stund åkte evelina till jobb och jag till mitt jobb.
jobb har gott bra förutom att jag är så trött på alla missförstånd, skitsnack och allt annat trams som finns på jobb. i slutet av dagen orkade jag inte bry mig, tänker inte något sånt trams trycka ner mig inte.
har tillbringat en hel del med vero idag och våra snack behövs faktiskt. =)
när klockan blev 19 stängde jag servicehörnan, handlade en glögg och tog mitt pickochpack och åkte till mamma och pappa. samtalade med familjen lite innnan jag körde till maxi och fixa några ärenden där. därefter tog jag färden till Hemmakväll och hyrde film. sen har jag diskat och plockat undan.
om 20 minuter slutar evelina och då blir det film och glögg mys med henne innan vi ska nanna.
sen är det jobb i morgon 8-14, hämta linda sen har jag tvätttid. ska bli myspys.
nu ska jag käak ngt för min mage skriker efter mat.
hörs i morgon gubbar

update!

hallå Grabbar!
har inte hänt så mkt sen jag skrev senast. i torsdags slutade jag 19 så då åkte jag hem till Familjen seremeti en stund, kul att träffa dom allihopa igen. självklart blev jag bjuden på mat och sen massa snack och mys. och massa kramar och pussar av barnen. wiie. sen åkte jag hem och här hemma va Linda, Evelina och björn. så det blev lite snack med dom sen nannade jag gott när dom hade gått.

i fredags va det jobb till 3 sen åkte jag hem till mamma och pappa och därefter till linda. så körde iv och handlade sen hem till mig och kollade idol. när klockan slog 10 va vi hos linda igen och därefter mötte vi upp björn och evelina sen körde vi hem till mamma och pappa där det bjöds på dans, bada i tunnan, massa snack och vin. mumisgt. en helt galet  trevlig kväll.

lördag va det jobb 10-19 och jag va så trött att jag trodde jag skulle somna. blelv lite jobbigt på jobb så när jag åkte där ifrån va jag argare än ett bi. så jag tog en snabb runda in om evelina och hälsade på henne och linda där dom va i full gång med drikandet. och efter en stund körde jag hem till pappa. pussade lite på honom sen klockan 23 sov jag gott hemma i min egna säng

i morse vaknade jag lite i 8. gjorde vid mig sen körde jag till mamma och pappa. bettan är sjuk så pappa skulle kurrera henne. så han va snäll och körde mig till jobb. jobbade mellan 10-19. mesta delen va jag på golvet och packade upp varor med vero och vicktor mkt mysigt. sen hämtade pappa mig igen när jag slutat så då körde vi hem till dom och käkade och snaackade. sen tog jag deras bil och körde hem. har nyss snackat med linda och evelina. saknar mina små gäddor.

i morgon är det sovmorgon om inte evelina väcker mig. börjar 14 och slutar 19. på tisdag är det jobb 8-14 sen ska jag va med linda, på onsdag är det jobb 9-14 (jessicas pass) sen ska jag hämta linda så ska vi till valen sen på kvällen är det bio med henne och evelina. på torsdag är det jobb 14-22, fredag 07.30-15 sen ska jag hem till mamma och pappa och dricka sen på kvällen ska vi på julbord och lyssna på danne stråhed, det är vår årliga tradition. MYS. sen lördag är jag förhoppningsvis inte bakis och på kvällen är det Törringe med Grabbarna. sen på söndag ska jag vara äckligt bakis och gå runt och klaga på allt och alla. UNDERBART. sen väntar en vecka med jobb igen, dock är det Ullared på tisdag och sen är man ledig på onsdagen. mycket bra där.
nu ska jag slänga mig i soffan och kolla klart på shooter. 
ha det 


Detta är sååå mycket vi, du och jag

Da da da da, da da da da
Da da da, da da
Da da da, da da

I don't know if I can yell any louder
How many time I've kicked you outta here?
Or said something insulting?
Da da da, da da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
But my heart is broken
Da da da, da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
Da da da, da da

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise
Da da da, da da

Please don't leave me
Oh please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I cannot be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry
Da da da, da da

Da da da da, da da da da
Da da da, da da
Please, please don't leave me
(Da da da, da da)

Baby please don't leave me
(Da da da, da da)
No, don't leave me
Please don't leave me no no no

You say I don't need you
But it's always gonna come right back
It's gonna come right back to this
Please, don't leave me

Please don't leave me, oh no no no.
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Please don't leave me
Baby, please, please don't leave me


18 november

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det lilsis födelsedag hurra hurra hurra!
har ingen bild på dig därför får det bli en på mig ist. höhö hoppas du har haft en bra dag idag. pussinuss


huvudväken jag har förtillfället är inte nådig. dagen idag har varit rörig och en och en annan tår har fallit från mina kinder, och det gubbar va länge sen det hände. olika anledningar men som vanligt löser sig väl allt i slutändan. vädret har inte varit det bästa heller idag och olyckan på motorvägen gjorde inte saken bättre, man fick bara magknip som hette duga.
hur har dagen annars sett ut idag då?
hela förmiddagen fram till 4 har jag tillbringat med evelina dock va vi ifrån varandra i 1½ timme eftersom hon hade skola då sen när hon kom hem hade jag lagat mat. mumsigt.
sen va jag på maxi  med Linda och hennes mamma jessica. därefter åkte vi till linda och käkade urgod mat.
sen körde jag och linkan hem till mig och kollade på Arga snickaren och Greys. döö mysigt. sen stack hon nyss, hoppas hon kommer hem välbehållen.
i morgon är det först fixa bilen med pappsi sen är det jobb 14-22. stängning och det gillas inte.
sen på fredag är det jobb till tre sen ska jag och linkan hooka upp eftersom evelina den pussyn jobbar till 22. sen lördag och söndag är det jobb 10-19 så efter det blir det inget festande med grabbarna inte. kommer ta en lugn helg denna helgen faktiskt. sen på tisdag ska vi nog på bio tror jag, ja och sen är jag inte ledig förrän nästa helg. och då ryktas det om att det är törringe som gäller. ;)
och sen tisdagen den 1 december är det ullared för hela slanten. Grabbarna ska sova här så vi kommer iväg tidigt som fan:D
nä nu ska jag slänga mig i sängen och kolla klart so you think you can dance. =)



me just nu.


17 november

det är med bloggande är inte min starka sida nu för tiden. bara för jag har min kära mobil och den stillar mina största behov med Facebook och bloggar dock orkar jag inte blogga från den.
i går va det jobb till 7 sen körde jag sannes dotter sara hem därefter hämtade jag upp evelina så åkte vi till hemmakvälll och hyrde johan falk nr 6 därefter till Casablanca och handlade familjepizza, som vi nästan krängde hela. haha
sen badade vi och därefter deckade jag
i morse va det uppstigning klockan kvart i 7, sen jobb 8-14.15, hämtade linkan sen hem och här befan sig evelina sen käkade vi tacos och spelade kort och nu tar vi det lite lugnt. nice som fan.
nä har inget vettigt att skriva. ha det

Hej

DET DÄR MED TIDIGA MORNAR ÄR INTE MIN SAK LÄNGRE  EVELINA KOM I VANLIG ORDNING KL 7 I MORSE OCH HJGJORDE EN UPPTÄCKT ATT JAG INTE LÅST DÖRREN IGÅR, SÅ YRÖTT VA JAG. JAG ÄR FORTFARANDE FÖRBANNAT TRÖTT DÄR AV ATT JAG FORTFARANDE LIGGER KVAR I SÄNGEN. HAR ÄVEN DRAGIT PÅ MIG EN FÖRKYLNING SOM HETER DUGA, BÅDE HALS ONT, HOSTA, SNORIG I ENA SEKUNDEN OCH TÄPP I ANDRA, KÄNNER MIG MED ANDRA ORD INTE HUNDRA. MEN DET FINNS INGENTING ATT GÖRA ÅT DET I DAG ÄR DET JOBB OCH TILL HALV TOLV HADE JAG TÄNK ATT FIXA NGT ATT ÄTA FÖR DÅ SLUTAR EVELINA SKOLAN. HA DET

15 november

hallå gubbar.
helgen har varit underbar. i fredags efter jag lämnat pappa och evelina mötte jag upp linda i Trelleborg, sen körde vi och sola sen till mig där jag duschade och så sen till vellinge och hämtade upp Jenny och hennes kompisar sen tog vi färden mot södra sandby. körde en galet stor omväg men så är det. efter det körde vi hem till mamma och hämtade vin sen tillbaka till Linda där hon oxå började fixa sig sen när klockan närmade sig 9 åkte vi till Tina där det va förfest för fullamuggar. sen körde jag hampus, rufus och Kryll till Västra och sen begav vi oss till Sheakspear där Robin medflera va. hade en mycket trevlig kväll sen åkte jag och evelina hem och nanna hos mig.

på lördag åkte jag och lämnade evelina hemma sen körde jag till mamma där vi började laga mat och baka och hade oss sen meckade jag och pappa bil, och jag damsög även mig. därefter körde jag och hämtade evelina igen sen in om vellinge och hämtade hanna h. därefter körde vi till mig där jag damsög och så sen gjorde vi vid oss och begav oss till bussen för att åka till robin på förfest. Sjukt trevlig förfest och alla blev på lyret. Underbart.
sen runt halv 1 tog jag, linda, evelina och Cleas Taxi till Slagt. sen kom robin och dom oxå dit. =)
väl där inne träffade jag johan. fick mig ett snack med honom och sen när vi stod där och skakade våra rumpor så knackar hussni på min axel. vilken överraskning. sjukt skoj att träffa honom =) så typ hela kvällen satt jag och snackade med honom. =) träffade även massor med människor från min skola. riktigt skoj trots att musiken sög.
när klockan blev lite senare tog vi oss en promenad till max för nattamat. sen följde Robin med mig och Evelina hem till mig. sjukt underbar kväll.

Natten har varit hemsk alla har varit förkylda så vi har avlöst varandra med snarkningar och harklingar. haha.
men jag vaknade runt 11, hann med 6 timmars somn iaf. =) så jag hoppade in i duschen och körde och handlade lite sen åkte jag hem och väckte Robin och Evelina så då blev det frulle och tv-mys.
sen körde jag Evelina och Robin hem och fortsatte färden hem mot mamma och pappa.
sen blev det kalas sen kom Evelina och Robin igen. mys på det.
fick massa fina presenter men det finaste va halsbandet jag fick av Robin. wiiie.
sen körde jag evelina hem för alla va helt trötta och döda efter gårdagen och nu är jag hemma.
ska bara ta det lugnt och kolla på tv.
i morgon kommer evelina på morgonen sen är det jobb 14-19.
nu ska jag gå hoppas att alla haft en trevlig helg för det har jag haft. tack allihopa som har gjort denna helgen till något alldeles speciellt. =)


ps1, Jag har anmält mig till mönstring. funderar starkt på att göra lumpen. men vi får se, kan bli ngt av det där.
ps2. Grattis morfar på 69 års dagen hoppas ni har en sjukt stor och bra fest i Himlen. älskar dig

12 november

hej grabbar!
nu va man hemma från jobb, känner mig lite nannig i ögonen därav att jag uppdaterar från datorn och inte från mobilen eftersom det går snabbare här.
i morse kom evelina 7 igen men vi somnade om gott. sen vaknade vi lite över 10 så då blev det frulle innan vi fick tummarna loss och fixa till oss hann klockan bli 12. så då stack vi till valen och till telenor där vår kära vän viktor jobbar. tröga som vi är gick vi loss med massa frågor till honom om iphonen och han hjälpte oss med typ alla. så nu känns det som man har läget under kontroll. därefter dumpade jag evelina i skolan sen körde jag hem och duschade, satte i mina linser (kors i taket) och körde till jobb.
väl på jobb blev det lite telefon skryt och jämförelser mellan mig och florim. båda har nya mobiler och enligt mig är ju iphonen bra mkt coolare, men där delades våra menningar eftersom han tycket att hans nokia va bäst. tsss.
sen blev det jobb i Servicehörnan 14-19 kom period vis med folk. ena sekunden va det sååå dött sen i andra sekunden hade jag köer. sjukt nog. men foppa kom in och höll mig sällskap i ca 20 minuter och det uppskattas alltid =) kul att träffa den lilla pajasen. mohhaha därefter blev det rast innan jag började i kassan klockan halv 8. roade mig med att titta på mammas pojkar och va ute på facebook 8-l nörd som man är.
sen körde jag hem, och när jag kom hem såg jag att min älskling har städat, plockat undan och diskat allt. Hur underbar är inte denna männsika? dock va hon inte kvar eftersom hon skulle hem och tvätta. Doooh =(
i morgon kommer eveelina klockan 7, som vanligt sen blir det väl lite frulle med henne därefter börjar hon skolan halv 9 och jag börjar klockan 9. sen är det jobb fram till klockan 14 därefter hem och byta om kanske hämta upp evelina sen hem till pappa och hämta honom och köra honom till stan för dom ska förfesta sen ska dom kolla på konsert därefter till vellinge och lämna evelina på jobb och sen hade jag tänk att åka till linda. jappjapp.
och därefter får vi se var kvällen tar oss.
skönaste är att jag är ledig denna helg. wiiiihooo.
men på lördag ska jag va hos mamma klockan 10 för bakning och matlagning och allmänt mys sen på kvällen ska jag väl hänga med linkan och eve som vanligt sen söndag är det kalas för mig och lilsis. man får ju passa på att snylta sig in på kalaset eftersom jag själv inte haft ngt kalas än. jappjapp.
nä nu ska jag plocka ut linserna, tvätta av sminket och nanna.
hörs i morgon




me and my love. skit ful bild dock men det är den nyaste bilden på mig och evelina.
på fyllan är man inte alltid så snygg som man tror tyvärr =(


God natt

DET HÄR MED IPHONE HAR BLIVIT SOM EN DROG SÅ OM NI NÅGON GÅNG HAR CHANSEN ATT INTE INFÖRSKAFFA ER EN SÅ GÖR DET INTEÀ, FÖR MAN BLIR BARA TÖNTIGARE ÄN VAD MAN REDAN ÄR. HAHA KVÄLLLEN BLEV IALLAFALL BÄTTRE ÄN VAD MAN KUNDE TRO, ROBIN KOM OXÅ FÖRBI EN RUNDA EFTER SIN TRÄNING SÅ DÅ BLEV DET EN MASSA MYS OCH KORTSPEL sÅ KLART. PCHOCH DET BÄSTA VA ATT JAG VANN ÖVER BÅDE EVELINA OCH ROBIN, HÄRLIG KÄNNSLA DET GRABBAR. ROBIN RINGDE NYSS EFTER JAG SKICKAT SMS TILL HONOM OCH BERÄTTADE FÖR MIG ATT JAG SUGER PÅ DET DÄR MED ATT GE UT NUMMER, SJÄLVKLART HADE JAG GETT HONOM FEL NUMMER IGEN. FÖR TRO INTE ATT DETTA ÄR FÖRSTA GGN DETTE SKER INTE. MEN SOM SAGT VA DET VÄL NÅGON ANNAN LYCKLIG JÄVEL SOM FICK HANS GOD NATT SMS I NATT DÅ :( HAHA. IAF HADE JAG TÄNKT ATT SOVA NU SÅ VI HÖRS I MORGON. FÖRST ÄR DET JOBB SEN BLIR DET VÄL MYS MED MINA BRUDAR OM LINDA ÄR FRISK, SEN PÅ FREDAG ÄR DET JOBB SEN SKA JAG KÖRA PAPPA SEN BLIR DET MYS MED LINDA ( OCH EVELINA OM HON INTE SKA JOOBBA) SEN BLIR DET NOG MÖLLAN MED ROBIN OCH FLERA, BLIR SÄKERT DÖ MYSIGT :)

11 november

HEJ GUBBAR. DAGEN IDAG HAR VARIT RIKTIGT SLÖ. BÖRJADE MED ATT EVELINA KOM TILL MIG KLOCKAN SJU I MORSE. OCH SJÄLVKLART BÖRJADE VI PILLA MED VÅRA IPHONES, DÄR EFTER BLEV DET FRULLE SEN BEGAV VI OSS TILL TESSAN OCH SEN BLEV DET VaLEN OCH DÄR EFTER EN SNABB RUNDA TILL PAPPAS JOBB. SEN DUMPADE JAG EVELINA I SKOLAN OCH SEN ÅKTE JAG HEM OCH SKULLE FIXA MED IPHONEN MEN BLEV LACK OCH GICK DÅ GICK KAGJAG OCH LA MIG EN STUND, SEN KOM FULINGWN HEM IGEN SÅ DÅ LAGADE JAG MAT OCH SEN HAR EVELINA PLUGGAT OCH JAG GJORDE ETT X ANTAL NYA FÖRSÖK MED MIN NYA LUR. SEN BEGAV VI OSS TILL MAXI OCH NU DRICKER VI SMOOTHIE OCH TÖNTEN KOLLAR ANDRA AVENYN DÄR AV ATT JAG BLOGGAR FRÅN MOBILEN NU SEN SKA JAG KOLLA GREYS:) OCH SEN HAR JAG SETT ATT SO YOU THINK YOU CAN DANCE OXÅ BÖRJAR IKV. ROBIN KOMMER BLI ÖVERLYCKLIG NÄR JAG KOMMER TVINGA HONOM ATT SE DOM IKV MOHAHA. DET ÄR KÄRLEK DET.NÄ NU PALLAR JAG INTE SKRIVA MER HA DET.
PS, KOLLA SÅ FIN MIN SAMBO ÄR. RIKTIG PUDDING <3

God morgon

I MORSE VAKNADE JAG AV ATT EVELINA KOM TILL  MIG KL SJU. JUST NU ÄR VI HOS TESSAN FÖR EVELINA FIXAR FRISSAN. SEN SKA JAG FIXA LITE SAKER. MEN VI HÖRS SEN

.

på senaste tiden har jag börjat tänka mycket på en nära vän till mig. eftersom personen i fråga har både sagt och varit väldigt ledsen vid två tillfällen på senaste tiden. och det gör så ont i mig. första gången grät jag när jag såg den andra personen gråta, för jag blev riktigt ledsen. för jag har aldrig tänkt mig att denna person mådde så som den mår. andra gången satt jag och bara tröstade och försökte få fram något vettigt att säga. och jag vet inte om jag lyckades. känner mig så jävla hjälplös för jag vet hur allt har gått till, men jag vet inte vad jag ska säga. jag vill bara finnas där men jag känner mig så dum. denna personen som jag babblar om betyder så mycket för mig och det har den alltid gjort därför känns det jätte jobbigt när sånt här händer. och det är så som personen själv säger, ingen tror att den personen mår så som det mår eftersom personen själv alltid är glad och hjälper alltid alla andra. och då får jag mig en tankeställare, är jag så självisk och självpptagen med mitt egna att jag inte kan se igenom denna glada person och se hur den igentligen mår?
har verkligen tänkt på det så mycket den sista tiden men jag vet inte hur jag ska ta upp det för jag får tunghäfta varje gång. jag vet helt enkelt inte vad jag ska säga.
men jag hoppas att personen vet den betyder väldigt mycket för mig och att jag älskar den!

love


10 november och en Iphone är införskaffad

morgonen började med att jag och evelina försov oss. eller jag försov mig. hon kunde sova lite längre för hon går ju i skolan här i trelleborg. så klockan 7 gick jag upp, och gjorde vid mig sen orkade jag inte stressa så jag va på jobb 20 minuter för sent. hade helt totalt glömt bort att chefen är hemma från mallorca igen. men när han såg mig kom han fram och kramade mig, hahaha det är inte varje dag man får en kram när man är försenad.
dagen flöt på, jobbade med jessica och vero så bättre kunde det inte bli.
fick stanna över ett tag sen åkte jag hem, bytte om och hämtade upp evelina.
sen stack vi till valen, båda förnyade sina abonomang och både skaffade ny mobil, blev Iphone för oss båda och jag är helnöjd. så nu väntar jag bara på att mitt nummer ska flyttas så jag kan börja att använda bara iphonen.
så nu tänkte jag sitta och pilla lite med den och itunes, inte direkt min favorit sysselsättning men sånt är livet.
efter vi varit där lämnade jag av evelina i vellinge för hon skulle jobba sen fortsatte jag hem till mamma o pappa sen körde vi till sis och svåger på middag.
klockan blev mycket och jag blev trött så det blev ingen robin ikväll =(
och ingen evelina heller för den delen. saknar den lilla råttan redan. men vi ses iaf i morgon för hon ska till trelleborg och fixa håret och jag ska till valen för att hämta papper till mobilen.
sen får vi se vad dagen har att erbjuda. skit skönt att va ledig eftersom jag känner mig mör. och mina ögon har tillbringat alldeles för mkt tid i dåligt ljus idag så dom mår inte 100.
nu ska jag fortsätta nörda mig. hörs i morgon

Hej hopp

PRECIS SOM ALLA ANDRA HAR JAG FALLIT FÖR IPHONEN SÅ IDAG HAR JAG INFÖRSKAFFAT MIG EN OCH JUST NU SITTER JAG HOS SIS OCH BLOGGAR FRÅN DEN, WIIE MYCKET SKOJ FAKTISKT HÖRS SEN

Vila ifrid älskade vän

idag blev det klart, David åtalas för mordet på vår älskade Lottie. både jobbigt och skönt. skönt för Lotties skull att den som tog hennes liv ifrån henne äntligen blir dömd men sen är det jobbigt eftersom jag känner den personen som döms för mordet. men sen är det inte merän rätt om det nu va han eftersom lottie va en sån fin och underbar människa. jag har kommit på mig själv att jag inte riktigt förstått än att hon är borta, när jag snackar med hennes lilla syster så måste jag hejda mig för att inte få ut: men hälsa lottie, ge henne en stor kram från mig.
det är sjukt men jag hoppas lottie vilar i frid och att alla i hennes familj får det lugnt och skönt nu. <3

9 november

god kväll.
i morse ringde min klockan halv 9. gick upp och klädde på mig sen iväg på uppföljningen av mitt blodanalys. hade blivit bra mycket bättre så jag fick lite nya tabletter och några nya droppar som smakade värre än dom första. usch fy va äckliga dom va. höll på att klökas flera ggr om. örk.
sen hem igen och väckte evelina, trötte fan. men hon somnade om igen och jag kollade film och käkade frulle. sen somnade jag med. men när hanna H ringde vaknade vi och fortsatte kolla film.
sen gjorde jag mig klar inför jobb och åkte och jobbade. sjukt gulligt att alla på jobb frågade hur det va med mig osv. underbara arbetskolleger. dock hade jag sällskap hela dagen nästan av vero! alltid trevligt faktiskt. sen när klockan va lite över 6 blev jag gladare än någonsin för då kom fredde.
så när jag slutat hjälpte jag honom att fronta och då hann vi med att snacka om allt mellan himmel och jord. tror ingen förstår hur mycket jag diggar denna killen. och glad blev jag för hans skull när han berättade att han hade fått jobb på microsoft i köpenhamn. wiiie =)
iaf 20 över nio körde jag därifrån och det är alltid lika jobbigt att säga hejdå till fredde. när han slutade helt på jobb började jag  ju böla, HAHAHA så underbar är han.
iaf nu är jag hemma har hyrt johan falk nr 5. så den ska vi se när evelina kommer för hon slutade nu 22. och sen hade jag tänkt att göra liten fruktsallad.
i morgon är det jobb 8-14 sen ska jag hem till mamma och fixa med lite saker sen blir det middag hos sis och svåger på kvällen och därefter ska jag träffa robin =) sen kommer nog evelina efter hon slutat jobba. Mysig dag kan man ju kalla det.
nä nu ska jag fiixa med allt så det är klart till min sambo kommer. byebye

natti natti

såja då va vi hemma igen, mamma kom och hämtade oss sen körde vi och lämnade linda. och efter det hämtade vi min bil och vidare till pizzerian. sen hem till evelina och grattade leffe och så sen körde vi till pappa och käkade och gav presenten sen blev det en liten fika efter det och nu är vi hemma igen.
i morgon ska jag iväg klockan 9 sen börjar evelina 10 och efter jag har varit iväg ska jag nog hem och sova en stund sen är det jobb 10-19 men gissar på att jag kommer stanna över ett tag eftersom fredde ska jobba. så vi kommer väl stå och snacka massa skit sen hämtar jag väl upp evelina på hem vägen för hon slutar 22.
myyyyys. nu har hon släkt ner allt, och ligger och sjunger på man in the mirror. =) så nu ska vi nanna. hörs i morgon

8 november

hej!
gårdagen igår bestod av att jag linkan och evelina gjorde vid oss, körde till evelina så hon fick hämta sin sprit sen hem till linda så hon fick byta om osv. sen körde vi till mia där beccy oxå va. små  drack lite sen kom tina oxå och då åkte vi till stjärna där exakt alla va. kul att träffa hela deras släkt eftersom han är kusin med robin så fick man träffa hela hans släkt med. sen stannade jag och linda kvar där tsm med några andra medans evelina och vissa andra stack vidare. så va det gitarr spelande och sjungade och allmänt trevligt. när klockan slog 3 kom storestjärna så packade vi alla in oss i hans bil och åkte hem till honom. där fortsatte vissa att dricka och vissa gjorde annat. sen runt halv 6 kom taxin och hämtade mig evelina och linda så då åkte vi hem till mig. någon hade tagit evelinas mobil och plånbok och hennes sprit. känns rätt onödigt och det är verkligen inte okej.
väl hemma blev det lite snack sen nannade vi gott. dock har folk smsat och ringt hela morgonen så det va inte så skoj. sen vaknade vi och snackade lite till sen somnade evelina och linda om så då städade jag lägenheten sen promenderade jag till Entré och handlade bullar, clementiner och lite annat. skönt att rensa tankarna. mycket som cirkulerar i mitt lilla huvud för tillfället men det löser sig.
nu är töntarna vakna igen så nu käkar dom.
ska väl hämta min bil sen och köra ut till pappa och pussa på honom och resten av familjen. för det är ju trots allt farsdag! =)
nä nu ska jag nog bada. hörs sen.

7 november

hallå Grabbar!
i natt kunde jag absolut inte somna. låg och sjöng och tänkte en massa. saknade att ha evelinas fula ansikte brevid mig haha =( och inte blev saken bättre när jag sov så gott och fick ett sms av fulingen typ kvart i 7. men jag somnade om och vaknade 8. sov lite till sen gick jag upp och klädde på mig och slängde i mig en torr macka. sen kom pappa runt halv 9. väl inne hos ögondoktorn gick allt snabbt. tog ca 1½ timme. dom hittade inget fel merrän att jag bara ser 20% av vad man ska se. så 80 % går jag miste om. rätt sjukt eftersom jag trodde jag hade något bra syn. så dom sa till mig att från och med nu ska jag bära glasögon alltid. NOOOOOG. noppnopp så funkar det inte. kan verkligen inte ha glajjor på mig för jag trivs inget vidare med det. så jag antar att det där med linser får jag väl skärpa mig med.
efter det åkte jag och pappa till biltema. sen hem till dom och fikade. och snackade en massa. sen kollade vi igenom alla bilder, förhören och förundersökningarna angående Lottie. fy fan va hemskt säger jag bara. så några tårar föll. dock läste vi inte allt eftersom det är på över 800 sidor sammanlagt. så min hjärna gick verkligen på högvarv, för jag kan inte förstå hur någon kan göra så och jag förstår absolut inte hur dem har lyckats. dock har jag fått lite obehagliga tankar som jag hoppas inte stämmer. usch.
sen vid 2 åkte jag hem till lägenheten och där hittade jag två luffare, evelina och linda. dom sov. så jag väckte dom sen somnade jag en stund.
nu har dom nyss handlat mat så nu ska vi käka. får se vad kvällen har att erbjuda. ha det bra.

6 november

dagen idag har bestått av väntande. har blivit skickad till den ena akuten från den andra och däremellan massa rum. slutade med att klockan halv 6 fick jag en remiss till ögonläkaren så dit ska jag i morgon. när vi kom hem skulle vi laga mat men då gick självklart säkringarna så jag fick ringa Vice värden så fick han komma och fixa det. när vi precis hade tuggat upp och diskat undan kom Clas och robin. så då blev det kortspel och idol. japp vi har spelat kort fram tills nyss. jag kom tvåa en gång och trea en, men det viktigaste av allt va att jag vann över robin båda ggr. det gillas =) nu precis gick dom. så nu är jag ensam. evelina ska jobba i morgon klockan 7 så hon slaggar hos linkan ikväll så i morgon efter jag har varit hos ögonläkaren ska jag möta upp evelina och linda igen. förövrigt har jag blivit sjukskriven hela helgen (Y) så nu får vi se vad som händer i morgon och på söndag. i morgon kommer pappa och hämtar mig halv 9 och på söndag är det farsdag.
kännde att detta inlägg inte va speciellt sammanhållande eller roligt så nu säger jag god natt.

tack evelina och linda för idag, för att ni har suttit och väntat i alla dessa timmar med mig på akuten. ni är underbara.
och tack till mamma som fixade massa i morse, i love you
och till pappa som kör mig i morgon igen. och tack till alla på jobb som ringer och frågar hur det är med mig och till robin och alla andra som verkligen bryr sig.
ni är underbara.

5 oktober

god kväll mina kära!
nu har jag och mina brudar nyss kollat på film. döö mysigt.
dagen började med att vi käkade frulle framför filmen Flyga drake. sen pussade jag evelina hejdå och körde till jobb. väl på jobb va mitt öga inte alls bra så jag har haft glajjor hela dagen men det har inte gjort saken bättre. så söta maggie kom och tog mina tre sista timmar, 19-22. så jag körde till Södra Åkarp där evelina passade barn sen körde vi och hämtade Linda sen handlade vi mat och sen blev det film. alla tre låg under mitt täcke på typ halva soffan. riktigt mysigt. nu sitter dem idioterna och sjunger barnvisor fast dom kan inte ens hälften av alla. hahaha. men dom är söta dom. 
nu snart ska vi nanna sen i morgon ska mamma ringa och kolla om jag kan få tid hos ögonläkaren så jag hoppas på det. dock missar jag jobb men det finns ingenting att göra. 
nu ska vi nanna. 
sov gott!  

nattnatti

nu gick linda precis. döö mysig kväll med lussebullar, clementiner, julmust, tända ljus och jullåtar. och det bästa av allt är att mina fina flickor va här oxå. nu har jag borstat tänderna och ska strax sova. hoppas mitt öga är helt bra i morgon för det är ju lite jobbigt på den fronten om jag ska vara ärlig.

vi har iaf klubbat datum nu, den första december åker jag och grabbarna (evelina, hanna och linda) på vår roadtripp. och det bästa är att vi ska låna mamma och pappas bil. vi kommer ha döö ball:D wiie

Lussebak

JOOOONES, JOOONES DOCTOR JONES.
jaapp den låten lyssnar vi på nu hahaha!
dagen idag har varit riktigt skön. har tvättat, städat och allt annat som hör till en riktig hemma dag!
när evelina slutade hämtade jag henne sen körde vi till Maxi och handlade. sen hem och där kom linda gående. så vi gick hem och käkade kyckling och potatissallad. mumma. samtidigt kollade vi på Johan Falk nr 4 därefter körde vi och lämnade den och in om Tessan på sallongen och sa hej sen till mig igen och när vi kom hem upptäkte vi att vi inte hade mjöl DOOOOH! så på med pjucken och ner till Lidel. sen vandrade vi hem igen. har satt det på jäsning nu så snart ska vi börja baka. jag ska iaf ner nu och tömma torktummlaren.
döö mysigt.
i morgon är det jobb  14-22, fredag 14-22, lördag och söndag 10-19 efter jobb på tisdag ska jag till pappa och pussa på honom för det är farsdaf. sen på tisdag ska jag och min sambo på Gåsamiddag hos sis. Niiiice.

och på söndag nästa vecka ska jag och lillsis ha födelsedags kalas. ^^ ska bli trevligt.
nä nu ska jag gå och va social med dom töntarna. ha det

god middag

hej.
korven igår va god dock somnade vi till filmen. =( så vi ska se den idag istället.
vi vaknade halv 12, har haft mardrömmar om den jävla nålen dom stack i mig igår. har aldrig tyckt att nålar och sånt varit obehagligt innan eftersom jag tog stick i fingret rätt många gånger när jag va liten men att ha en sån sak i armväcket skrämde mig. har iaf drömt en massa om det i natt! blää.
har nyss lämnat evelina i skolan och varit på öb och handlat tvättmedel för i dag har jag tvätttid klockan 2.
har även rensat bland mina strumpor så idag tänkte jag ta en dag här hemma och fixa med kläder och allt annat. tänkte göra fint till evelina kommer hem. har sagt det innan och jag säger det igen, jag älskar att hon bor här med mig. det är skit härligt.=) man behöver lixom aldrig vara själv och sen när hon inte är här saknar man henne som attan. men som tur är hon hemma igen om 3 timmar så då ska jag hämta henne sen ska vi handla lite mat, frukt och grönsaker och sånt. sen ikväll blir det väl någon maträtt med kyckling i eftersom jag har 4 oöppnade paket och en öppnad paket kyckling i frysen. 
nä nu tänkte jag fortsätta med gadrobstädningen så att evelina kan ha en liten låda där för just nu "lever" hon ur påsar hahaha. 
men hörs sen 

4 november

nu är vi hemma, kvällen blev inte alls som palnerat. den slutade på akuten men som tur hade jag med mig evelina och pappa. och mamma och sis hörde av sig då och då och hörde hur det gick.
har iaf sjukt ont i armen där dom tod blodproverna/där man sätter dropp.
men nu ska vi äta korv med bröd och därefter kolla film. i morgon är jag ledig och det är skönt.

3 november

hej mina kära!
natten inatt va nog inte den bästa. har hostat ihjäl mig och sen vaknade jag en gång i natt av att evelina skrattade HAHAHA så skrattade jag åt henne för hon skrattade, ja ni fattar själv. sen somnade jag om.
i morse när klockan ringde halv 7 ville jag inte upp så jag stannade kvar i sängen till kvart i. sen in i duschen och sen la jag mig och sov i 10 minuter till HAHAHA. sen upp och sminka mig sen i väg till jobb va där lagom tid tid 8 då jag började. =)
dagen har varit chill hela dagen har bara flytit på men blev så jävla arg på mig själv när jag missade ta legg på en kund och självklart va det en kontrollant. hello ångest! men detta va första gången som jag utsatts för detta och jag har ju trots allt jobbat där i 2 år. så det är endå bra!
men men när klockna slog sju körde jag hem, bytte och och lämnade lite varor sen iväg mot hemmakväll och lämnade filmen och sen hyrde film nr 4 som jag och evelina ska se ikv. MYYYYYSSSSSIIIIIGT!
japp för det är precis vad vi ska ha. robin kommer inte eftersom dom töntarna ska lämna in sitt stora projekarbete på fredag och dom har inte kommit långt. trodde man hade bättre diceplin när man va 24 och går på högskola Mohahahaha! såå ja. där fick han oxå bara för han har varit kaxig idag. haha.
nä men skämt och sido, vi får helt enkelt ses en annan dag. =)
nu ska jag laga mat och kolla uglybetty och sen på DH innan jag ska köra och hämta älsklingen min.
har förövrigt fixat farsdagspresent idag oxå High Five!
ha en trevlig kväll mina vänner

2 bilder från helgens bravader



Bowlingen i fredags, mitt härliga "lag"



absolut ingen bild som är vacker men det är iaf på mig och mina 3 partypinglor från förfesten innan törringe i lördags. I love you. och tack för ni finns i min vardag. underbara ni!


2 november



hallå hallå!
här sitter jag i min ica tröja. haha har verkligen inte orkat byta om fast jag slutade för 4 timmar sen.
sjukt nog. dagen idag har varit perfekt. jag och min fule sambo har sovit ca 11 timmar inatt.
dock hade ingen av oss hört evelinas larm i morse så hon missade skolan. too bad.
men bra endå eftersom jag slapp åka till polisen själv. höhö.
åkte iaf dit och gjorde en anmälan sen körde jag evelina till västra ingelstad för hon skulle passa ungar.
därefter körde jag till mamma och käkade lunch och vi fixade lite ärenden. tack mammi!
efter det körde jag till jobb och jobbade till 19.
när jag kom hem hade min sambo lagat middag och handlat. ibland får hon till det och är väldigt gullig.
just nu fönar hon håret, tror det är i ett försök till att väcka alla grannar höhö.
hon har iaf tagit hit värsta bagen med kläder och liknande, och det gillas.
iaf efter maten körde vi till hemmakväll och hyrde johan falk nummer 3.
vi har blivit lite beroende av dem filmerna så vi ska väl kolla på 4:an snart oxå hoppas jag.
i morgon blir en lång dag, jobbar mellan 08.00- 19.00 sen kommer nog robin förbi en stund och klockan 22
ska jag hämta sambon på jobb. dööö mysigt. nu ska vi mysa vidare innan det blir sängen. sov gott


1 november

hejhopp! nu är jag hemma har iochförsig varit det en stund men har inte orkat skriva blogg. eller datorn har varit upptagen av evelina.
iaf maten va god hos mamma o pappa och sen somnade jag och lillsis hade gått upp och försökt väcka mig men jag hade inte reagerat så hon hade hämtat mamma så hon kom upp och skakade mig. hur sjukt är inte det? vet inte riktigt vad det är med mig. sen duachade jag och vi kollade på parlamentet innan jag körde och hämtade evelina. snart ska vi nanna sen i morgon är det först en runda till polishuset, sen till mamma och därefter jobb (Y).

måste även rätta till ett litet fel (enligt kronvall) i mitt förra inlägg. tydligen vann han en gång på bowlingen som jag nog råkade missa haha:$

nä ha det bra mina vänner

helgen i korthet

hejhopp!
nu är snart denna söndagen och veckan slut!
helgen har varit helt fantastisk. i fredags va det ju bowling med Robin och hans vänner. vi va verkligen 14 st som bowlade. och i mitt "lag" va det jag, robin, kronvall och patricia. jag sög som vanligt och robin vann alla ggr. men kul hade vi iaf. efter bowlingen gick vi till en pub och lyssnade på en av robins kompisars kusin som sjöng och spelade gitarr, döö mysigt. sen runt 2 körde jag jens och hans flickvän till vellinge och sen körde jag hem och nanna. sjukt mysig kväll. =)

på lördagen vaknade jag tidigt pga klockan ringde. så det va bara att upp och hoppa och leta fram kläder inför kvällen. sen duscha osv. sen va det jobb 10-19 dryg dag men vero kom in till mig och snackade lite så det va kul med lite underhållning haha. efter jobb bytte jag om sen körde jag till vellinge och hämtade upp mina partyprinsessor evelina, hanna och linda. sen körde vi till hampus hansson där det va förfest. riktigt skoj hade vi. =) och jag och evelina hade lite deeptalk och fy vad jag älskar dig. aldrig igen ska vi låta någon komma emellan oss och förstöra. aldrig. för det är inte värt det. sen runt 11 blev vi hämtade så då bar det av mot törringe.
och ja jävlar vad jag och evelina svingade loss hade galet roligt. sen kom robin och dom oxå och det är lika skoj som alltid. så då buggade vi loss lite =) underbara hjärtan har jag. nästan för bra för att vara sant.
sen när dom stängde åkte jag och robin hem till hans föräldrar och nannade där. efter vi haft lite deeptalk. haha. usch va vi va djupa. men det va spännande.

i morse vaknade vi en gång runt 11. sen somnade vi om och vaknade runt 14 och sen tillslut gick vi upp 15.30 HAHAHA riktigt lata men det va döö mysigt att bara ligga kvar och bara sega. så då kom evelina så körde robin henne och mig till hampus så hämtade vi min bil och därefter bar det av mot vellinge där vi hämtade upp hanna och sen släppte jag dom på deras jobb innan jag körde vidare hem till mamma och pappa.
och här är jag nu. helt sliten. har förövrigt världensbästa föräldrar som stöttar mig i ALLT. det gör ont så mycket jag älskar dom.
så efter ett långt snack med mamma och pappa så känns allt bättre när det gäller allt. det är verkligen skrämmande hur bra allt går för mig nu. helt sjukt. men på något vis älskar jag verkligen det.
iaf ska snart hoppa i badet sen blir det middag och runt 10 ska jag hämta evelina på jobb så ska vi till mig. har fått tillbaka min sambo nu igen =) i like it!
i morgon är det en ny vecka och den är verkligen hemsk jobbar som aldrig förr. så jag hoppas att jag kan fixa lite tid för mina nära och kära oxå. =)

nä nu ska jag lämna datorn. ha en bra söndagskväll !

RSS 2.0