9 november

god kväll.
i morse ringde min klockan halv 9. gick upp och klädde på mig sen iväg på uppföljningen av mitt blodanalys. hade blivit bra mycket bättre så jag fick lite nya tabletter och några nya droppar som smakade värre än dom första. usch fy va äckliga dom va. höll på att klökas flera ggr om. örk.
sen hem igen och väckte evelina, trötte fan. men hon somnade om igen och jag kollade film och käkade frulle. sen somnade jag med. men när hanna H ringde vaknade vi och fortsatte kolla film.
sen gjorde jag mig klar inför jobb och åkte och jobbade. sjukt gulligt att alla på jobb frågade hur det va med mig osv. underbara arbetskolleger. dock hade jag sällskap hela dagen nästan av vero! alltid trevligt faktiskt. sen när klockan va lite över 6 blev jag gladare än någonsin för då kom fredde.
så när jag slutat hjälpte jag honom att fronta och då hann vi med att snacka om allt mellan himmel och jord. tror ingen förstår hur mycket jag diggar denna killen. och glad blev jag för hans skull när han berättade att han hade fått jobb på microsoft i köpenhamn. wiiie =)
iaf 20 över nio körde jag därifrån och det är alltid lika jobbigt att säga hejdå till fredde. när han slutade helt på jobb började jag  ju böla, HAHAHA så underbar är han.
iaf nu är jag hemma har hyrt johan falk nr 5. så den ska vi se när evelina kommer för hon slutade nu 22. och sen hade jag tänkt att göra liten fruktsallad.
i morgon är det jobb 8-14 sen ska jag hem till mamma och fixa med lite saker sen blir det middag hos sis och svåger på kvällen och därefter ska jag träffa robin =) sen kommer nog evelina efter hon slutat jobba. Mysig dag kan man ju kalla det.
nä nu ska jag fiixa med allt så det är klart till min sambo kommer. byebye

Kommentarer
Postat av: evelina

du e bäst bäst bäst och jag älskar dig hjärtat <3

2009-11-10 @ 13:09:30
URL: http://nilssonevelina.blogg.se/
Postat av: Nadja

Du är bättre min älskling. Mohaha just nu skriver jag från min iPhone och jag älskar det :)

2009-11-10 @ 18:35:37
URL: http://nadjaisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0