update!

hallå Grabbar!
har inte hänt så mkt sen jag skrev senast. i torsdags slutade jag 19 så då åkte jag hem till Familjen seremeti en stund, kul att träffa dom allihopa igen. självklart blev jag bjuden på mat och sen massa snack och mys. och massa kramar och pussar av barnen. wiie. sen åkte jag hem och här hemma va Linda, Evelina och björn. så det blev lite snack med dom sen nannade jag gott när dom hade gått.

i fredags va det jobb till 3 sen åkte jag hem till mamma och pappa och därefter till linda. så körde iv och handlade sen hem till mig och kollade idol. när klockan slog 10 va vi hos linda igen och därefter mötte vi upp björn och evelina sen körde vi hem till mamma och pappa där det bjöds på dans, bada i tunnan, massa snack och vin. mumisgt. en helt galet  trevlig kväll.

lördag va det jobb 10-19 och jag va så trött att jag trodde jag skulle somna. blelv lite jobbigt på jobb så när jag åkte där ifrån va jag argare än ett bi. så jag tog en snabb runda in om evelina och hälsade på henne och linda där dom va i full gång med drikandet. och efter en stund körde jag hem till pappa. pussade lite på honom sen klockan 23 sov jag gott hemma i min egna säng

i morse vaknade jag lite i 8. gjorde vid mig sen körde jag till mamma och pappa. bettan är sjuk så pappa skulle kurrera henne. så han va snäll och körde mig till jobb. jobbade mellan 10-19. mesta delen va jag på golvet och packade upp varor med vero och vicktor mkt mysigt. sen hämtade pappa mig igen när jag slutat så då körde vi hem till dom och käkade och snaackade. sen tog jag deras bil och körde hem. har nyss snackat med linda och evelina. saknar mina små gäddor.

i morgon är det sovmorgon om inte evelina väcker mig. börjar 14 och slutar 19. på tisdag är det jobb 8-14 sen ska jag va med linda, på onsdag är det jobb 9-14 (jessicas pass) sen ska jag hämta linda så ska vi till valen sen på kvällen är det bio med henne och evelina. på torsdag är det jobb 14-22, fredag 07.30-15 sen ska jag hem till mamma och pappa och dricka sen på kvällen ska vi på julbord och lyssna på danne stråhed, det är vår årliga tradition. MYS. sen lördag är jag förhoppningsvis inte bakis och på kvällen är det Törringe med Grabbarna. sen på söndag ska jag vara äckligt bakis och gå runt och klaga på allt och alla. UNDERBART. sen väntar en vecka med jobb igen, dock är det Ullared på tisdag och sen är man ledig på onsdagen. mycket bra där.
nu ska jag slänga mig i soffan och kolla klart på shooter. 
ha det 


Kommentarer
Postat av: eve

vadå kan inte jag få hänga med till valen eller: S? SNÄLLT

2009-11-22 @ 22:56:58
Postat av: nadja

jo om du är snäll. haha. saknar dig nu nu nu nu så få tummarna loss och sluta jobb och ta dig hit.

2009-11-23 @ 21:34:14
URL: http://nadjaisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0