fru och jag

god kväll mina kära vänner.
här sitter jag solbränd och nyduschad.
över skön dag, hämtade fru i höllviken för jag skulle endå tanka. sen körde vi direkt ner till stranden. trotsade vädret eftersom alla va gnälliga över att de va mulet.  tsss skit snack. väl på stranden va de över fullt med folk och sjukt varmt. låg o stekte i solen och snackade mer än någonsin. mysigt att träffa min älskling igen. hon är nog en av dem lättaste människorna jag träffats. fast vi inte setts på ett tag så finns det ingen konstig spänning eller ngt utan allt är som vanligt. älskar henne så djupt. btw ligger hon o flabbar för sig själv åt ett tv program ahaha.
iaf vid halv 6 bestämde vi oss för att lämna stranden så då körde vi till jobb o handlade grillkol, tändvätska och jordgubbar. sen hem till mig o grillade kyckling o sen hade vi wookade grönsaker och nudlar till. sen satt vi på en filt på min gräsmatta och käkade. över mysigt. sen fixade fru mina ögonbryn och därefter hoppade hon in i duschen sen gjorde jag detsamma och nu väntar vi på so you think you can dance ska börja.
i morgon drar vi nog till bo01 eller stannar vi i skanör. sen på kvällen är de firma fest:D wiiihooo.
men ha en trevlig kväll alla

30/6

hello.
igår blev som sagt en myspys dag. satt och snackade över länge med matti tills min dator blev över hettad och dog. =( doooh men gick ut o satte mig på min terass och då fungerade de utmärkt taack kära gud för trådlöst internet och bärbara datorer :D riktigt roligt att snacka med honom igen. har saknat det faktiskt.
sen blev de allt för många sms när jag skulle sova med en viss nisse. dock somnade jag med mobilen i handen när jag skulle svara på ett sms HAHHAA såååå typiskt mig.
vaknade i morse av att fru skickade 5 sms på rad. pling pling pling pling och pling. men jag vaknade (Y)
på shemat idag står/stod: fru ska komma hit, vi skulle bege oss till stranden eller så skulle jag till stranden / stan o fika med florim sarah och sofie. eller skulle jag till malmö o träffa matti eller till trelleborg o fika med evelina. men eftersom jag slösade allt för mkt pengar igår och jag inte känner för att åka till stan idag igen så blir de att fru kommer hit och så ska vi ha mysdag precis som förr. =) wiiiie i like it.
har saknat henne men vi kan inte ses så ofta iochmed jag jobbar. =( blä men idag ska vi ses och jag längtar. =) tänkte iaf hoppa in i duschen nu sen får vi se vad som faller oss in idag.
byebye


29/6

hello hello!
har varit lite off  dessa tre dagar.
lördag va det jobb mellan 10-17 sen körde jag hem till mamma o pappa och käkade. hade med mig jordgubbar som vanligt så det blev lite mys där. lånade deras bil och när jag skulle köra hem hände en olycka. och jag önskar att jag aldrig hade kört. bölade iaf hela kvällen och hela natten. men som tur kom thomas och pappa och hjälpte mig och det betydde. tack så mycket (L)
grät iaf så mycket att jag körde hem till mamma o pappa igen och sov där. mamma o pappa satt upp med mig en stund och tröstade mig. fy fan vad jag älskar er och är glad att jag har er i mitt liv. ni är guld värda.
tyvärr sov jag inte alls mycket den natten eftersom jag grät tills tårarna tog slut och jag somnade av utmattning. dock vaknade jag efter ett tag och grät ännu mer sen höll det på så tills jag vaknade vid 9 och bestämde mig för att gå upp.

i söndags vaknade jag o va helt svullen i hela huvudet. men tog mig samman och körde hem runt 11. dock började jag gråta igen men efter en kall dusch hemma så kändes allt bättre. åkte till jobb och mötte upp florims familj för dom skulle låna bilen. sen körde dem mig hem så jag kunde göra mig klar för jobb. jobbade dock bara mellan 14-19. och som tur jobbade jag med vicktor och fast han är dum i huvudet i bland så gillar jag honom för han gör mig alltid på bättre humör, vilken va bra i detta läget. men skulle aldrig erkänna det för honom. fick jobba över i 45 minuter sen körde jag hem till mamma o pappa igen och lämnade bilen och käkade. sen körde jag hem och fiixade lite hemma sen somnade jag gott i min egen säng :)

i morse vaknade jag 9.10 och jag började jobba 9. hahah shiit pommes. första ggn jag försovit mig på jobb. men va redan på jobb halv 10 så de va chill. dagen rullade på som den skulle och efter jobb, runt 3 åkte jag o hämtade evelina. hämtade ut ett paket på posten sen körde vi till stan. handlade alldels för mycket och satte sprätt på för mkt pengar. usch. sen avslutade vi det hela med en mat shopping eftersom hon passar beccas lägenhet nu hahaha. sen körde jag henne hem. åkte in på jobb för att handla lite som jag glömt men mesta av tiden fördrev jag med att stå och snacka med florim, felicia och fredrik. dem tre F - en hahahaha. över glad att fredrik är back. =) iaf lite över 9 körde jag hem och satte in sakerna i frysen /kylen. satt o snackade med grannarna innan jag satte mig i bilen för att hämta upp felicia och köra henne till höllviken. och nu är jag hemma. har plockat undan lite så nu börjar man kunna se mitt golv igen (Y).

i morgon blir de stranden med folket eftersom dom ringde innan rån jobb och sa att jag helt plötsligt blev ledig. wiiiie. så nu är man ledig i tre dagar i streck. =) och på onsdag är det firma fest på strandbaden sen ska vi festa loss där hela natten. =) synd bara att florim är torr och ska flyga dagen efter och måste ta de lugnt med spriten. hahaha.
men men ska kolla lite tv nu innan de blir sängen. =) natti natti.

gåshud.



omg jag dööör. enligt mig en av världens bästa dansgrupper.

fredagsjobb avklarat.

god kväll.
äntligen hemma från jobb. sjukt mycket att göra idag. både bra och dåligt faktiskt.
sen när de va fotboll så va vi kasnke 20 pers vid kassorna och alla va helt inne i fotbollen. sen när sverige gjorde mål då hoppade alla o kramades o hade sig. HAHAHa över ball. och sen när straffarna lades så hörde man NEEEEEJ och sen JAAAAA och så höll det på så till det blev ett stort NEEEEEEJ och därefter försvann alla människor och kvar blev jag och david. hahaha.
sen va de de med stefan och christer på tv och då va det typ ingen i affären så då satt jag o dog av skratt till det hahaha. dom är sjuka dom.
fru undrade om jag ville med ut ikv men eftersom det står på mitt schema att jag börjar 10 i morgon så tyckte jag inte att det va så bra idee. men schemat på jobb stod de att jag började 9. så får väl gå upp  runt 8 i morgon för att ringa och dubbelkolla.
iaf mitt pass nästa lördag har blivit helt löst. lotta kom som en ängel sänd från himlen idag och handlade och va över sugen på att jobba, så jag frågade henne och hon sa att hon absolut ville det. sååå Danmark here we come.
ska förövrigt bli skit skoj eftersom jag saknar mina små sötnosar.
jaha det va nog allt jag hade att säga. ska käka lite jordgubbar nu innan det blir läggdags.
i morgon blir det som sagt jobb 10-17 (9-16 vet inte än) därefter hem till mamma o pappa och snacka lite med dem om framtiden. sen träffa fru och kasnke utgång?! eftersom jag är sjukt på hugget och jag börjar inte förrän 14 på söndag. wiiihooo.
men men sov gott alles.

oooh yes

jag är inne i en sån Chris Brown period nu igen. har lyssnat igenom hans låtar en milhon ggr denna morgonen och mitt minneskort i bilen är fullladdade med hans låtar. älskar denna människa. fast alla säger att han är kvinnomisshandlare ochsåvidare så har det ingen betydeles. det ändrar inte hur han sjunger eller hur han dansar.
när han kommer på fötter igen och ska åka runt på turne så ska jag iaf sitta i publiken igen.

iaf dagen har varit chill ätit massa jordgubbar osv. har även börjat fjälla i hela mitt ansikte, inte det roligaste precis. sen har jag börjat kolla upp inför nästa år. har tänkt på det fram och tillbaka en tid nu, men har inte nämt det för någon. men jag vet nästan säkert vad jag ska göra. tänkte åka hem till mamma o pappa i morgon efter jobb för att höra vad dom har o säga, inte för att det hjälper eftersom jag redan bestämt mig. men  endå. hahaha.
efter de ska njag nog träffa fru en runda. för de va riktigt länge sen usch.

men men idag är jag glad som fan. går runt och leer här hemma. och fast jag hatar låsningen på jobb så bryr jag mig inte idag, för idag är jag glad.
har verkligen inseet nu att livet är underbart. man gör det själv till hur man vill ha det. och jag vill inte vara olycklig som jag va innan. jag vill va glad så som jag är nu. har kommit fram till att jag kan göra allt, verkligen allt med mitt liv. trodde aldrig att jag skulle klara av 3 år på gymnasiet, men det gjorde jag. trodde heller aldrig att jag skulle klara av att ta körkort för jag tyckte de va översvårt med allt, men det klarade jag oxå. trodde aldrig att jag skulle få se min livs största idol chris brown på hovet i januari, men lyckligt vis fick jag det. trodde aldrig att jag skulle få ihop pengar till thailand, men det klarade jag hur bra som hellst. och liksom alla andra så trodde jag aldrig att jag skulle klara flytta hemifrån vid 18 års ålder, ekonomiskt och att bo själv, men det klarade jag oxå. och jag älskar det. trodde att jag skulle sluta på arbetsförmedlingen tillsammans med alla andra efter studenten, men kolla nu, fast jobb och allt.
har verkligen förstått att allt man önskar kan man få. därför vet jag att jag klarar av allt, fast att vissa inte tror det och att jag inte alltid tror på mig själv heller. men jag kan och jag klarar det galant. 

tack mamma och pappa som alltid har funnits där och övertalat mig att jag kan, fast jag inte själv trott på mig själv. jag älskar er mina bästaste bästa. <3

vila i frid.



det är hårt när en av världens mest kända artister dör. dem är något som
alla ser upp till men trots det drabbas vissa av dom oxå av hjärtattack.
livet är för kort mina vänner alldeles för kort.
vila i frid Micheal Jackson

hård dag

här sitter jag med svulna och gråtfyllda ögon. har nyss sett det sista avsnittet av one tree hill. har hört rykten om att det inte kommer bli fler avsnitt och att serien kommer läggas ner. =( tur är det ju att jag redan har alla boxar förutom den sista. men även den kommer få ta plats i mina dvd ställ.
dagen igår va en riktigt chill dag. började med möte i vellinge klockan 10.30 sen bar det av till mamma o pappa. där hela dagen bestod av sol och bad. när klockan blev lite över 5 körde hela familjen iväg o handlade. jag fick inhndlat solkräm, aftersun och ett par skor =)
därefter åkte alla hem till M&P igen där vi grillade och hade mys, sen slingade mamma mitt hår och därefter blev de so you think you can dance innan jag körde hem.

i morse vaknade jag lite innan 9 hoppade in i duschen sen kom pappa o david och käkade frukost hos mig för dom jobbar nere på strandbaden förtillfället. så de va trevligt =)
vid 10 böjade jag jobba och dagen rullade på i ett ganska slött tempo. fast jag hann med en del och behövde inte alls sitta i kassan nästan. när klockan blev 19 blev jag överlycklig eftersom jag slutade så då handlade jag lite snabbt sen hem och lagade mat och därefter blev alla räkningar betalda. lönen kom ju som sagt idag. wiiihoo.
men men ikväll blir en lugn kväll eftersom det är jobb åter igen i morgon. mellan 15-22
måste försöka byta bort mitt pass den 4 juli eftersom jag och mina babes ska till danmark och tivoli då hahaha:D
för då har ali oxå kommit hem och jag längtar.

men men ska ringa mamma nu sen blir de lite tv tittande innan sängen. byebye

ledighet.

igår hämtade jag
mamma och CO
i stan. sen föreslog
nina att vi skulle ta
en runda i stan så
det gjorde vi. mötte
upp vicktora och
jasse oxå sen
gick vi 4 runt
och kollade lite.
sen blev de
fika på EH med
bessar och dom
andra.=) vid 6 körde
vi hem och så mellan
landa jag hos mamma
o pappa innan jag körde
hem. åkte ner till jobb
för att handla lite.
men jag fastnade där. stod och snackade med florim och saker och ting som kom på tal blev lite känsliga så de föll en och en annan tår =( sen kom sarah oxå wiiie=)
när klockan närmade sig 10 körde jag o sarah hem till mig sen efter en stund kom florim oxå. så käkade vi jordgubbar och hade mys =) runt halv 2 körde dem hem. och verkligen tack för allt. ni är underbara behövde verkligen allt  de där igår. (L)
i morse vaknade jag halv 10 när klockan ringde. käkade frukost och gjorde mig klar för stranden. så lite efter 10 kom sarah, florim, fatmir och argon och hämtade mig. sen körde vi hem en runda till sarah och därefter till ica och handlade matsäck. sen hämtade vi upp sofie och därefter bar det av mot stranden. mötte upp Åsa oxå.  över varmt och mysigt med massa solande, en del badande, beachvollyboll och strandtennis. blev även korvgrillning. vid 5 körde vi o lämnade sarah på jobb sen  körde jag o florim och lämnade dem andra därefter körde vi hem till mig. och medans florim duschade så fixade jag massa annat. sen körde han till jobb och jag hoppade in i duschen. sen blev de jobb. jobbade mellan 19-22 så de va chill. stängde med florim.
har fått massa färg idag. mest i huvudet och har en aning ont där oxå. det finaste är linjen jag har mitt i pannan efter min bandana. HAHAHA
men men what to doo.
i morgon blir de möte i vellinge halv 11 med syon. sen direkt till stranden och möta upp dom andra.
Fy fan vad jag gillar att bo nära havet. det är livet mina vänner. verkligen.
nä ska fortsätta kolla på so you think you can dance nu.
ha det bra alla.


22/6

god eftermiddag.
kvällen igår va chill. när vicktor kom halv 11 så lagade vi mat, blev kyckling bitar med pasta och sås. haha. sen blev de film "way of war" eller ngt sånt hette den. vet inte om den är bra för jag fattade inte så mkt av filmen hahaha. sen vid 2 stack vicktor för han öppnar på jobb idag mohahaha. han försökte att byta med mig men lyckades inte.
anyway sen gick jag o la mig.
vaknade idag av att mamma ringde. hatar när folk väcker mig. förlåt om jag lät sur mammi =( haha.
har iaf nyss duschat så nu ska jag sminka mig lite sen ska jag hämta lilsis och köra henne hem sen ska jag hämta upp pappa & CO. sen får vi se vad som händer. ska dock inte jobba idag utan ska jobba i morgon ist. niice. ha en bra dag

god kväll

hej hopp!
nu är jag hemma från jobb. drygt 2 timmar efter jag igentligen skulle sluta. fy fan va mycket folk det är här nere nu märks verkligen att sommargästerna har hittat hit. dagen har annars varit chill och stressig. ska strax byta om sen kommer vicktor så ska han laga mat till oss och sen ska vi kolla film. fredrik kom till jobb idag. höll mig sällskap i typ 45 minuter. över gulligt. så nu har jag tvingat honom oxå att cykla med mig o vicktor till sommarfesten höhöhö.
i morgon blir de sovmorgon WIIIE sen ska jag hämta mamma o pappa o nina o thomas på centralen sen på kvällen blir det jobb. som vanligt.
anyway ska gå nu. ha det.

update

god morgon =)
idag har jag varit uppe med tuppen. vaknade 7 hos mamma och pappa för att sedan kvart i 8 köra och hämta upp thomas och nina och köra dem + mamma o pappa till centralen. blev även stoppad för första gången i mitt liv av poliser för körkortskontroll och för att blåsa i sån alkoholmätare. över lycklig blev jag att sem stannade mig hahaha för jag har alltid velat göra det =) iaf efter jag lämnat dem körde jag hem till mig :) körde mamma o pappas Audi och det är automatare och det gillar vi hahaha. iaf när jag kom hem började jag tvätta, städa och diska. så nu har jag 2:a maskinen tvätt i och sen har jag damsugat och tvättat av hela lägenheten har även vattnat mina stackars blommor hahaha.
känner mig skit duktig och sen klockan 1 börjar jag jobba. =) wiiie
iaf tänkte berätta om dem två senaste dagarna. so here we goo.

Fredag, kära kära fredag också kallad midsommarafton. vaknade och kände mig inte allt för på G. med efter en kopp äckligt svartvinbärs ibumetim kändes det bättre. körde till ljunghusen och handlade nypotatis och jordgubbar. sen hem och gjorde vid mig. sen runt halv 4 tog jag bussen till vellinge och på bussen träffade jag veronica, florims syrra. så det blev lite snicksnack =) över härlig är hon och jag gillar henne som bara den.
iaf väl framme i vellinge hämtade Evelina och linda upp mig. sen hämtade vi upp sanne och så åkte vi hem till linda där hanna, charlie, jenny och malin va. sen kom även annicka, rebecca, freddie, felicia, Maria och christer och johan från sunsvall. så då blev de grillning och massa snack. sen även ölspelet och jordgubbar. =) och efter de kom fille och rufus oxå.
vid 9 kom taxin och hämta oss så åkte vi till danne. sjukt skoj att träffa alla. omg vissa hade jag inte träffat på 5 år. riktigt skoj faktiskt. kände mig riktigt välkommen eftersom alla började snacka med mig om vad jag gör nu förtiden osv. wiiie.
sen kom över mkt folk så det slutade väl med att vi va 50- 60 st. sjukt skoj iaf. träffade både gammla barndomskärlekar, barndoms kompisar och ovänner och människor jag aldrig träffat. helt klart bästa midsommaren. =)
sen tog jag bussen hem någongång under nattten. och självklart glömde jag fota haha. men alla andra gjorde det så ska sno foto av andra. hahaa därför får det bli en outfit bild som jag tog när jag kom hem, full och sliten. =)



lördag vaknade jag upp i min sköna säng. inte bakis ingenting =) så jag gjorde vid mig och åkte till jobb. jobbade mellan 13-20 slutade igentligen 19 men de va över mycket att göra så jag fick stanna kvar =)
därefter köpte jag jordgubbar med mig och körde hem till mamma o pappa. käkade grillat sen gick jag och pappa ut o fixade min damsugar, mina högtalare i bilen, min ena ruta, vindrutetorkarna, fyllde på spolarvätska, central låset och pumpade däcken. TACK PAPPA FÖR ALLT DU ÄR UNDERBAR (L) sen blev de bad i tunnan, 42 grader. underbart mannar.
sen blev de jordgubbar och tv mys =)

har även tagit hem en cykel från mamma o pappa. så nu kan jag börja cykla till jobb och till firmafesten nästa onsdag. ^^ har för övrigt tvingatt vicktor att komma och möta upp mig innan vi cyklar till strandbaden den dagen hahaha. då mina vänner ska det festas. höhö.

nä nu ska jag käka frulle innan jag ska hoppa in i duschen. ha en trevlig kväll

Glaaad midsommar =)



ville bara önska er alla en glad midsommar =)
sup inte för mkt ;)
om 10 minuter ska jag ta bussen så måste gå nu.
ha som sagt en trevlig kväll =)

what to do?!

just nu sitter jag
och dricker min
andra kopp
Panodil paracetamol
för dagen. väldigt
effektiv mot förkylning
men det är oxå en av
det äckligaste sakerna
jag någonsin smakat på.
det är något sorts pulver
som man löser upp i
varmtvatten, med smak
av svartvinbär. jag
rekomenderar det verkligen för det hjälper men ack va äckligt det är.
lixom dom andra senaste dagarna har denna dagenvarit lugn. vaknade upp hos mamma och pappa sen har dagen bara rullat på. har iaf frostat av deras frys eftersom den varit öppen större delen av gårdagen vilket resulterade i att där va så mycket frost att den inte gick att stänga. åkte hem på eftermiddagen och nu sitter jag som sagt här. mamma ringde innan och sa att dom tyckte det va synd att jag inte va kvar när dom kom hem för dom hade lagat middag o allt till mig. =( som sagt är ni dem bästa, du och pappa (L) min dag har iaf bara rullat på här hemma. har städat lite sen haft 15 minuters långt samtal med en kvinna från israel som målade tavlor och säljer. hela samtalet hölls på engelska och va väldigt intressant. dock blev det ingen tavla för min del fast dom va så otroligt vackra. men hon skulle komma tillbaka och det ser jag framemot. har även avverkat ett X antal avsnitt av one tree hill and it's just getting better.
i morgon är det ju midsommar som jag igentligen skulle spendera hela min förmiddag och halva eftermiddagen med jobb och gå det dära förbaskade gåsaloppet. men eftersom jag har feber och inte känner mig så motiverad att gå runt i skanör på ett par plankor så ringde jag jobb idag och sa att jag inte kunde vara med. självklart tyckte dem att det va synd men what to do?! önskar dem iaf lycka till i morgon och om inte dem vinner så hoppas jag att sarah och florim med flera kammar hem vinsten =) good luck =)
jag hoppas iaf att jag blir bättre över natten annars få jag helt enkelt ta det lugnt med spriten i morgon för jag ska verkligen fira midsommar med mina gamla vänner trots jag är sjuk. har inte träffat vissa av dom på 2 år om inte mer så det ska faktiskt bli jätte skoj och jag hoppas vädret blir fint. haha =)
men men tänkte faktiskt slänga mig i soffan en stund nu innan de blir läggdags. sov gott.

och känslig som jag är började jag böla

klockan ringde 8 i morse. kände mig inte helt kry men tog mig upp och åkte till jobb. väl på jobb träffade jag min chef som jag inte sett sen typ oktober eftersom han är en riktig lyxlirare och bor på mallorca större delen av året. så snackade lite med honom osv, han berättade även att dom har observera att dom redan har, anmält mig till gåsaloppet. Say what? jag skulle få tänka på saken och nu har dom verkligen anmält mig. kommer nog bli ball eftersom jag kommer va sjukt full då hade jag tänkt. iaf dagen rullade på tills jag mådde så dåligt att jag va två sekunder från att svimma. inte alls skönt. så dom fick ringa in olivia lite tidigare så jag kunde gå hem. i hate this. fast det är bra att sjukdom och mens o allt kommer på en och samma gång så man slipper sen. haha.
iaf träffade evelina lite senare. tog en lunch på graffiti, fixade min nagel som har gått sönder och sen lämnade vi in min mobil på lagning. mysig dag med min lilla sötnos.
efter de körde jag hem till mamma o pappa. shiit pommes så bruna dom blivit och över lycklig blev jag när jag fick se dem =) wiiie fick tre skit fina saker av dom oxå.. ni är för söta. världens bästa.
sen hela kvällen har jag ägnat här hemma och framför tven och so you think you can dance.
och känslig som jag är började jag böla. japp. minst tre ggr. det är någonting med modern dans och mig. finns det något finare? sen självklart krump och RnB, som min baby förövrigt dansar. höhöhö
iaf är överlycklig att det har börjat igen wiiiie.
nu ska jag nanna tänkte jag.
jane från jobb va gullig och ringde och frågade hur de va med mig. och om hon skulle fixa en ersättare för mig i morgon. för jag jobbar ju 10-19 om torsdagarna och vi kom fram till att de fick hon göra. inte alls kul att jobba och va helt yr o snorig osv.
wiie älskar mitt jobb och älskar att mamma och pappa är hemma igen. BIG LOVE

and I just love my life.


hej det är jag nadja, jag som är såå snorig att de rinner var och varannan sekund snor ur min näsa.
vaknade i morse runt 9. dock hade jag vaknat en miljon ggr inatt oxå för att snyta mig. oftast när jag är förkyld så brukar mitt problem ligga i att jag blir täppt i nästan. men helllo not this time. nu rinner det, likt vattenfall. usch fy. och sen nyser jag som aldrig förr. jag nyser i vanliga fall inte alls men idag har jag nog nyst upp mot 29-30 ggr
iaf bestämde mig för att gå upp och käka frukost sen bege mig ut i det fina vädret och klippa gräser för usch fy fa högt de hade blivit. 1½ timme senare var alla gräsmattor klippta så då gick jag in och joinade sis och svåger när dom käkade frulle. va svettig som en *piiiiiip* då för det är verkligen ansträngande att klippa gräset.
anyway efter frukosten så gick vi tre ut och började städa och tvätta mamma o pappas bil, min bil och systers bil. riktigt fina blev dem dock hittade jag 7 vatten flaskor och 11 par skor i min bil. hahaha say what?!
men efter damsugningen och allt så va bilarna som nya.
därefter vek jag och svåger ihop alla partytälten som bara låg o skräpade i garaget. därefter blev de lite tv tittande och käkande av korv och korvbröd tills jag bestämde mig för att köra till vellinge och hämta ut mitt paket från nelly där sen köra hem. 
mysiga dagar detta asså. jessica ringde oxå idag och frågade hur det va med mig och om jag kunde jobba i morgon fasr jag är lite halvsjuk i morgon eller om hon skulle fixa ngn som kunde jobba för mig. över gulligt. sen frågade hon om jag ville va med i Gåsaloppet på midsommar och tävla för jobb. och det undrade florim senare oxå. men som sagt, det är inte riktgit min grej det dära och de känns som jag kommer skämma ut mig stort eller göra så alla rammlar. men jessica tyckte iaf att jag skulle fundera på det så de tänker jag göra. 
 
tänkte berätta vad jag har inhandlat dem senaste dagarna.

  • ett par leggins, sånna glansiga för mina andra blev fula
  • ett par skinnleggins med dragkedja där nere, dyra men coola.
  • en stor t-shirt som jag inte vet om jag gillar eller ej
  • en svart tröja från vila som jag redan har i vit och rosa.
  • och sist men inte minst min midsommar klänning. helt vit och över fin. i looove it.
  • sen en massa mat, shampoo och sånt behövligt.        

ja det va allt, nu tänkte jag kolla ett avsnitt one tree hill innan ugly betty och desperata hemmafruar börjar. hörs kanske senare eller i morgon. ska dock jobba till 2 i morgon därefter bär det av till mamma och pappa för att välkomna dom hem =) sen antagligen blir det mys där hela kvällen med SO YOU THINK YOU CAN DANCE så klart.. sen torsdag är det jobb 10-19 och sen jobb ända till måndag och därefter är jag ledig i två dagar. wiiihoo. ha en trevlig kväll.


novalund

dagen började med mysig frukost med bigsis,lilsis och svåger.
efter vi käkat övertalade jag dem att följa med mig till Nova. och så blev det.
efter alla duschat o haft sig så stack vi iväg. runt 2 va vi framme dock lämnade vi svåger hemma.
haft en övermysig dag med mina systrar blev en hel del shoppande. 4 timmar senare va vi tillbaka i malmö
och sprang in en snabb runda på coop för att handla. fast det gick snabbt så försvann 600:- på mat. men what too do?!
nu har jag iaf mycket mat hemma hahaha. därefter stack vi hem till mig o lämnade allt sen hämtade sis lite saker sen bar det av mot mamma o pappas hus igen där vi nu befinner oss. käkade lite när vi kom hem sen satte vi oss och spelade ett nytt spel vi köpte idag, absolut överens - eller som katt och hund. jag o stora syster vann och svåger o lilsis förlorade och dom va jäkligt dåliga förlorare. hahaha.
så jag och bigsis har suttit och kollat tv och haft mys hela kvällen. dock kallar sängen nu i morgon blir det hämta ut ett paket i vellinge och klippa mamma o pappas alla gräsmattor, bara för att va snäll och för att dom ska slippa göra det när dom kommer hem.
nattinatti

söndag=)

blev inget jobb idag eftersom jag har såå ont i halsen och är så hes att jag knappt inte kan prata. inte så bra då att sitta i kassan när man knappt inte kan snacka eftersom alla gammlingar är mer eller mindre döva haha.
anyway ligger i soffan nu med täcke o kudde o te med honung och tittar tv.
är ledig fram till onsdag nu eftersom mitt pass i morgon stöks. men det är skönt med lite ledighet.
sen på onsdag jobbar jag bara till två sen kommer mamma o pappa hem den dagen så de blir mys hos dom då.
ska ringa sis sen. är sugen på att träffa henne idag. men hon har jobbat natt så får vänta en stund. jappjapp
mne ha en bra dag

nattinatti

haft en övermysig kväll med mig själv. sov en timme sen snackade jag med boo. därefter ringde mamma och berättade hur bra dom hade det. och det gör mig sjukt glad. ni förtjänar vartända sekund av resan.sen kokade jag upp en tallrik med böner. mumms. haha sen har jag bara legat och kollat på en av mina favoritfilmer "gridiron gang" eller "värstingarna" som den heter på svenska. och det är en film med såå mycket blandadekänslor. och kännsligsom jag är så föll dären och tillochmed två tårar. haha. men nuska jag faktiskt gå och sova. och förhoppningsvis mår jag bättre i morgon så jag kan jobba. =) måste ha pengar för nu mina vänner föregår det stora ideer. har dock redan sparat undan en del men som det ser ut nu kommer detta året bara bli bättreoch bättre. och i början avnästa år händer "the big thing" mer vill jag inte gå in på men ni kommer kasnke bli informerade.
sov gott

ont det gör oooooont

i morse när klockan ringde lite över 9 ville jag bara somna om. dock är jag glad att jag bor nära jobb nuförtiden för innan fixck jag åka 40 minuter innan jag började. nu åker jag 5 minuter inanna. höhö.
som sagt när klockan ringde i morse va de bara döden. vaknade med världens halsont och kallsvettningar och en gnutta feber. doooh. men de va bara att vandra in i duschen, ta en kopp te och åka till jobb.
har verkligen gått runt i en dvala hela dagen då jag svettats och frusit  och sen har det låtit som jag vatt i målbrottet. usch fy. har inte tid att va sjuk nu. kasnke är ett tecken på att jag måste ta allt lite lugnare. men men. iaf för utom det har jobb varit rätt chill idag. har tillbringat största tiden i frukt och grönt med jess. =)
men men nu ska jag laga mig en kopp te. slänga mig i soffan och sätta på en bra film. för de blir verkligen ingen utgång i kväll med girlsen =( hoppas dock på att jag mår bättre i morgon så jag kan jobba.
wiiie. ha en trevlig kväll.

baksmällan

hejhej.
idag har varit chill. jobbade några
timmar sen ringde baby och sa
att han hade bokat biljetter till bio
. aaw. så det blev inga studenter
idag =( flåååt. utan de blev att jag
 hämtade upp baby sen åkte vi
på jakt efter parkeringsplatser.
doooh omöjligt så vi parkerade
 på triangeln sen gick vi till bian.
 kollade på baksmällan och vilken
 rolig film. skrattade oss igenom
hela filmen hahahaha. hela bion
va full oxå så de blev över mycket
skratt, love it. efter bion körde jag
o lämnade honom och  nu är jag
hemma.
i morgon blir de jobb, alldeles för tidigt. så nu ska jag hoppa i säng.
hoppas att alla haft en lika underbar kväll som jag =)
sov gott

hello

ingen god morgon inte med detta vädret. fy fan. vaknade upp hos mamma o pappa i morse runt 11. hade varit vaken innan de då jag vaknade vid 3 och snackade lite med baby HAHAHA. o sen vid halv 8 när sis kom hem från jobb och ville att alla skulle käka frulle. men jag orkade inte. så jag sov vidare. runt 12 körde jag hem och nu är jag hemma. ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka till jobb. blää känner inte för att jobba idag. hade bara velat ligga i soffan och kolla på film hela dagen. men så funkar det inte. nopp nopp.
vill iaf önska evelina, anders och jimmy och alla dem andra haha en bra student och grattis på er alla. hoppas vädret blir bättre =( ses nog ikväll efter jobb mina vänner  =)
men men tänkte lägga in en bild på tavlan jag köpte i måndags. haha





i detta läget är jag grovt svartsjuk på mamma och pappa som har underbart väder i gran Canaria. jag vill oxå dit hahha =(
tror det är dags att boka en liten resa lagom till juli-augusti. vad säger du jasse? ska vi göra slag i saken?!

stress stress och åter stress

morgonen började med stress. florim ringde o väckte mig 09.40 och frågade om jag kunde jobba för honom idag och klart sa jag ja eftersom de hänt en del saker. hoppas verkligen det blir bättre =( iaf när vi lagt på kollade jag på klockan och insåg att jag skulle hämta baby och akeem 30 minuter senare. shiit pommes. så de va in i duschen och snabbt fixa mig sen körde jag. va där 10.15 över snabb är vad jag är.
iaf iväg till skolan o träffade alla. fick våra betyg sen gick jag o akeem. träffade ramadan med wiiiie =)
jag akeem och baby orkade inte gå till krykan så vi åkte till entre och gick runt där o tog en fika. sen vidare till triangeln och en runda på gågatan innan jag körde dom hem för att sedan köra snabbt som en udiot hem för att byta om o göra mig klar för jobb. doooh. 13.58 va jag på jobb och där efter jobbade jag till 19.
sen körde jag veronica hem och nu är jag hos mamma o pappa. hann inte packa med mina saker i morse så åkte hit för att hämta dem o sen vidare på student. men jag pallar inte. så tänkte chilla här ikv med svåger och lilsis eftersom sis jobbar. sen deckar jag nog här ikv.
i morgon är de jobb men börjar 15 så de e chill =)
ska kolla på criminal minds nu. ha en  trevlig kväll.



ps. på onsdag börjar so you think you can dance och jag håller på att lägnta ihjäl mig av lycka =) wiiie

och jag älskar livet mer än någonsin förtillfället

hello kom nyss hem till mamma och pappa efter en galet underbar dag.
började med att jag vaknade upp här hemma. käka frukost hela familjen + svåger. sen fixade jag till mig o pussade mamma o pappa hejdå eftersom dom åkte till Gran Canaria idag. sen packade jag in svåger och lilsis i bilen körde o hämtade amandas kompis sen vidare mot svågertorp. dom skulle till danmark med klassen. när jag o svåger nyss hade nått stan ringde amanda o sa att hon hade glömt sin jacka i bilen med pengar o allt i PAAAANNNNNIIIIK. och för att göra allt lite mer stressigare fick vi reda på att deras tåg gick om 15 miuter (Y) perfekt. så jag körde som en galning genom alla ombyggnader tillbaka till svågertorp o lämnade jackan sen vidare för att lämna av svåger. därefter körde jag o hämtade baby:$ så körde vi till stan. gick runt lite där. han skulle köpa Beats by dre hörlurar sjukt dyra 3500:- usch fy sen körde vi till mobilia o handlade ny ipod till honom oxå eftersom hans gammla blev stulen. =( doooh. därefter bjöd han mig på mat sen blev de glass som efterrätt. över mysigt. :$
efter några timmar körde vi o hämtade jasmine på jobb sen körde jag o lämnade min sötnos hemma. över glad va han och de har jag fått bekräftat typ 80 miljoner ggr på sms oxå hahaha.
iaf därefter körde vi hem till mig, passade felicia i en halvtimme och jag packade. sen hem till jasse o bytte om sen slängde vi oss i bilen mot stan. jag sminkade mig o så i bilen. hahaha. planerna va på att åka till lilla torg o kolla maatchen men ist blev de hem till bassad. där hans bror, två systrar, två systerbarn och fyra kompisar var. så blev de matchen där o massa chill. bestämde oss att vi sket i utgång o ist åkte jag jasse o dejan o handlade mat. sen hem till bassad igen o käkade o kolla film. runt halv 1 stack alla så då satt vi kvar o chillade lite. sen bestämde vi oss för att köra hem. och nu är jag som sagt hos mamma o pappa.
btw fick jag sms av dom innan o dom är framme o resan gått bra. underbart =) ni förtjänar detta bästaste bästa föräldrar.
iaf tänkte sova nu eftersom jag ska hämta baby och akeem i morgon 10 över 10 för att vi ska ha avslutning i skolan o få våra betyg. sen därefter blir de nog chill med dem ett tag innan jag ska på studentfirande. =)
och på fredag blir de jobb sen efter de ska jag fira evelina, jimmy och anders student. wiiie =)
sen lördag blir de jobb och efter de träffa min favorit o kasnke utgång sen söndag jobb igen.
fan vad jag älskar livet nu asså. wiiiie.
natti natti

dem senaste dagarna

inte visste jag att jag skulle bli världens mest upptagna människa efter studenten. men tydligen har jag blivit det. tänktde dra igeom lite kort om sista dagarna.

onsdag - världensbästa dag. kommer ett ensamt inlägg sen med bilder osv när jag har tid. kvällen avslutades med en fantastisk kväll på hipp med dem fetaste skoskaven och my lovies. sen körde jasse mig till mamma o pappa där jag deckade.

torsdag - hello bakis. dagen va chill, åkte hem till mig o fixade mig, städade och tvättade. sen körde jag till M&P hämtade upp sis sen körde vi till fru för att lämna hennes väska. därefter hämta vi upp svåger och begav oss till St markus vinkällare för att fira kusins student. GRATTIS. blev rätt många och jag kastade i mig alla 6 rätter mumsigt va det ska jag berätta. därefter pussade jag alla hejdå. körde svåger o sis hem sen hämtade jag upp jasse för att sedan bege oss till maxs student. va där en stund sen vidare till måns och han skulle vidare när vi kom så det blev ett snabbt hej och hejdå. därefter till kima. och fy fan vad jag saknat henne. senast va i 9:an. omg. blev skit glad att träffa hennes mamma o pappa o mormor med. underbara människor. och sen slängde vi i oss lite mat där hahaha. efter de körde vi vidare till Jesper, Filip och sofies student. och där stannade vi ett tag över härliga människor och träffade dem flesta av mina gammla vänner. över roligt. därefter körde vi Niklas, bob och kronvall till strandbaden. jag visade jasse min lägenhet sen packade jag o körde jasse hem sen hem o deckade hos mamma o pappa

fredag- vaknade rätt tidigt chillade tills nina ringde. körde ner o hjälpte henne sen började vi med allt slit till jasses student. körde till ikea, hämtade hennes skylt och körde jasse till skräddare för hennes klänning hade gått i sönder =( sen till lokalen och fixade massa tillsammans med några andra. träffade en sjukt härlig tjej som hette claudia där. över goo. sen hem o fixade oss sen till lokalen igen för att se när älskling kom glad o full som en gris hahaha aaaw. hade en över härlig kväll med alla. =) wiie grattis älskling o det som jag skrev i boken menar jag verkligen, =)
därefter runt 12 pussade jag jasse hejdå för attt sedan bli körd av mamma o pappa till amiralen där studentfirandet fortsatte med Sho och nurtan. över sjuk och helt galen kväll. träffade på massa underbara gammla vänner. wiiie och som sagt blev jag över full och mina skoskav blev bara värre efter en hel kvälls dansande. shiit pommes.
iaf mamma kom o hämtade mig runt halv 4.

lördag- vaknade upp bakis som ett svin. så mamma o pappa fick köra mig hem därefter va det bara att fixa sig sen iväg till jobb. jobbigaste dagen ever. mådde sååå illa. men slutade redan klockan 19 så de va nice.
åkte hem till mamma o käkade o hade mys sen runt 22 åkte jag till evelina o chilla med hennne. sen runt halv 1 körde jag henne hem sen hämtade jag pappa o thomas som va fulla efter att ha sett matchen hahaha. sen nannade jag där

söndag- åkte hem o gjorde mig klar sen till jobb för att jobba. 14-22 därefter hem o kollade film sen somnade jag.

måndag - jobbade mellan 7.45 till 14. skulle fått massage efter eftersom vi har de på jobb men jag tackade ner för jag skulle träffa  jasse my love. hämtade henne i stan sen körde vi till ikea. handlade lite knivar, en stor blomma, en över stor tavla, tvättkorg, två dvd ställ och badrumsmatta och där försvann 1300:- hahaha efter de begav vi oss till elgiganten o handlade vattenkokare och kaffekokare. sen hem till mig o satte upp allt o fixa o hade oss. sen körde vi o hyrde film. blev twilight (fast jag inte gillar sånna filmer men jasse insisterade), i taket lyser stjärnorna och en som hette ngt med women. hann dock bara se den sistnämda innan vi somnade hahahaha. sen vaknade jag till o stoppade om jass sen gick jag o la mig.

tisdag- vaknade av att jasse väckte mig. så käkade vi frulle sen kollade vi klart på filmen, därefter blev de twilight sen i taket lyser stjärnorna och därefter kollade vi på save the last dance 2. över mysig dag med massa onyttigheter och massa mys. har oxå pratat med H 4 ggr idag hahaha anyway runt 6 körde jag jassse hem och nu sitter jag hos mamma o pappa efter att ha käkat här o kollat ugly och DH. ska nog decka här för sen i morgon blir de köra lilsis till tåget och mamma o pappa till flyget eftersom dom åker till Gran Canaria. därefter ska jag möta upp H i stan så ska vi köpa Ipod till honom o sen käka o annat mys. kommer bli en mysig dag i morgon oxå. sen på kvällen blir de nog utgång med jasse =)
men ska gå nu faktiskt.
ha en trevlig kväll alles.

jag leeever

har inte haft tid att sitta vid datorn och det har jag inte nu heller. ville bara säga att jag lever och att jag hade den roligaste och underbaraste studenten någonsin trots att jag ramlade på trappan och låg kvar i en minut och dog av skratt HAHAHAHA så full va jag. sen blev det en dags vilande med drickandet då jag o jasse körde runt till 7 olika studenter. men igår mina vänner då va det jasses student och det slutade med att mamma kom o hämtade mig lite över  3 på amiralen och då va jag så jäcla dragen att jag såg dubbelt. men fy fan va rolig kväll vi  hade igår babes. verkligen tack. har inte varit ute på år och dag men igår va underbart. wiiiie:D dessvärre har inte denna dagen varit lika bra då jag har jobbat och dom på jobb proppade i mig två alvedon och en Bakis tablett. så illa va det. usch fy. helt underbara 4 första dagar i mitt "vuxenliv" HAHAHAHAHAHA livet är en fest mina vänner och ack vad jag älskade gårdagen. hade lätt gjort om den, 100 ggr om. tack för allt
nu ska jag ner ( ja jag har våldgästat mamma för pappa är iväg på kill kväll HAHAHA) och mysa sen ska jag träffa evelina därefter hämta pappa o dom ikväll och kasnke kasnke en runda inom stan och träffa en liten filur där.
btw äe sho o julie o dom i båstad och firar julie och kollar på när hon dansar till någonn (Damn kommer inte ihåg hans namn) önskar jag kunde vatt med er o festat men nää för jag va tvungen att jobba.
just det har fått mina fasta tider ju wooohoo börjar på måndag sen jobbar jag varje dag i veckan förutom tisdag o onsdag. wiiihooo.
nä måste kila. tack och adjö

dagen

igår va det bara mys med fru hela kvällen efter vi kommit hem. käkade o såå sen somnade jag med hon huvudet väckte mig en miljon ggr men det fick hon igen sen när jag blev öveer pigg och låg o sjöng igenom alla låtar jag hade på min mobil. hahahaha som vi skratttade.
i morse vaknade vi vid 9 o gick ut o la oss i solen. sen gjorde vi vid oss o stack till mamma o lämnade min systers dator sen vidare mot stan och skolan för att käka och lämna böcker. därefter till trianglen och jag fixade mina naglar. sen till hansa. sen hem till fru o hade mys. vid 4 stack vi med hennes föräldrar att handlade och därefter till hennes bror.
och runt 8 va jag o fru hemma igen. snackade med grannen för söt som hon är har hon tvättat mina skor. aaw. =)
sen har det vatt mys o nu duschar hon.
i morgon blir de att gå upp tidigt för att göra vid oss sen är det studentfirande för hela slanten.
ses i dimman gått folk. =)


Utsparkslekarna

vi vaknade vid 7  därefter började vi fixa oss. krökade och käkade frulle sen stack vi till bussen. över skämmigt men what too do?! väl i skolan samlades alla och vi började göra våra flaggor sen begav vi oss till gustav för att börja våra lekar.









1. simma i fontänen på gustav.
2. alla skulle springa igenom en stadsbuss och skrika haha
3. ligga helt tysta i 2 minuter mitt på gustav
4. "duscha" i fontänen utanför mc donalds


5. bära en främling över gatan
6. gå in på pressbyrån och fråga om dom "säljer"
7.ställa oss och sjunga för att samla in 10 kr.
8. få främlingar att börja dansa med oss. 



9 & 10. följa efter en främling och härma honom
11. krypa över en väg och leka ett djur hahaha
12. gå fram till någon och fråga om du fick berätta om ditt sexliv.



13. lägga oss som en mur över vägen i ett par minuter hahaha
14. bygga en pyramid
15. simma i ankdammen.
16. och jag klarade tsm med victor.



17. kyssa en av samma kön som en själv.

helt sjuk dag men fy fan va ball vi hade. krök och massa sjuka saker och fy fan vad vi skrattade. Bg3b fooolajf.

söndagsmys med älsklingarna

efter jobb igår åkte jag o hämtade upp sho sen stack vi o träffade akeem sen vidare mot oxie o hämtade mat på  centrum träffade jag älsklings nelson med flera. wiiie blev skit glad gör jag har saknat den lilla krabaten. iaf efter det stack vi hem till mamma och pappa o käkade med dom sen stack jag o sho hem till mig och efter en stund kom lilli och sara:D över skoj att träffa dom oxå. de va verkligen inte igår sen snackade vi o käkade jordgubbar o hade mys till dom stack runt 1.
sen flippade jag o sho ur helt o började prova kläder med mera. hahaha
sen nanna vi gott.

berättar om dagen i ett annat inlägg med bilder. ska iaf laga klart maten nu medan tjockhuvudet duschar, för jag har färgat hennes hår haaha:D hörs sen

2 dagar kvar :D wiiiihooo

RSS 2.0