30/6

hello.
igår blev som sagt en myspys dag. satt och snackade över länge med matti tills min dator blev över hettad och dog. =( doooh men gick ut o satte mig på min terass och då fungerade de utmärkt taack kära gud för trådlöst internet och bärbara datorer :D riktigt roligt att snacka med honom igen. har saknat det faktiskt.
sen blev de allt för många sms när jag skulle sova med en viss nisse. dock somnade jag med mobilen i handen när jag skulle svara på ett sms HAHHAA såååå typiskt mig.
vaknade i morse av att fru skickade 5 sms på rad. pling pling pling pling och pling. men jag vaknade (Y)
på shemat idag står/stod: fru ska komma hit, vi skulle bege oss till stranden eller så skulle jag till stranden / stan o fika med florim sarah och sofie. eller skulle jag till malmö o träffa matti eller till trelleborg o fika med evelina. men eftersom jag slösade allt för mkt pengar igår och jag inte känner för att åka till stan idag igen så blir de att fru kommer hit och så ska vi ha mysdag precis som förr. =) wiiiie i like it.
har saknat henne men vi kan inte ses så ofta iochmed jag jobbar. =( blä men idag ska vi ses och jag längtar. =) tänkte iaf hoppa in i duschen nu sen får vi se vad som faller oss in idag.
byebye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0