och känslig som jag är började jag böla

klockan ringde 8 i morse. kände mig inte helt kry men tog mig upp och åkte till jobb. väl på jobb träffade jag min chef som jag inte sett sen typ oktober eftersom han är en riktig lyxlirare och bor på mallorca större delen av året. så snackade lite med honom osv, han berättade även att dom har observera att dom redan har, anmält mig till gåsaloppet. Say what? jag skulle få tänka på saken och nu har dom verkligen anmält mig. kommer nog bli ball eftersom jag kommer va sjukt full då hade jag tänkt. iaf dagen rullade på tills jag mådde så dåligt att jag va två sekunder från att svimma. inte alls skönt. så dom fick ringa in olivia lite tidigare så jag kunde gå hem. i hate this. fast det är bra att sjukdom och mens o allt kommer på en och samma gång så man slipper sen. haha.
iaf träffade evelina lite senare. tog en lunch på graffiti, fixade min nagel som har gått sönder och sen lämnade vi in min mobil på lagning. mysig dag med min lilla sötnos.
efter de körde jag hem till mamma o pappa. shiit pommes så bruna dom blivit och över lycklig blev jag när jag fick se dem =) wiiie fick tre skit fina saker av dom oxå.. ni är för söta. världens bästa.
sen hela kvällen har jag ägnat här hemma och framför tven och so you think you can dance.
och känslig som jag är började jag böla. japp. minst tre ggr. det är någonting med modern dans och mig. finns det något finare? sen självklart krump och RnB, som min baby förövrigt dansar. höhöhö
iaf är överlycklig att det har börjat igen wiiiie.
nu ska jag nanna tänkte jag.
jane från jobb va gullig och ringde och frågade hur de va med mig. och om hon skulle fixa en ersättare för mig i morgon. för jag jobbar ju 10-19 om torsdagarna och vi kom fram till att de fick hon göra. inte alls kul att jobba och va helt yr o snorig osv.
wiie älskar mitt jobb och älskar att mamma och pappa är hemma igen. BIG LOVE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0