hård dag

här sitter jag med svulna och gråtfyllda ögon. har nyss sett det sista avsnittet av one tree hill. har hört rykten om att det inte kommer bli fler avsnitt och att serien kommer läggas ner. =( tur är det ju att jag redan har alla boxar förutom den sista. men även den kommer få ta plats i mina dvd ställ.
dagen igår va en riktigt chill dag. började med möte i vellinge klockan 10.30 sen bar det av till mamma o pappa. där hela dagen bestod av sol och bad. när klockan blev lite över 5 körde hela familjen iväg o handlade. jag fick inhndlat solkräm, aftersun och ett par skor =)
därefter åkte alla hem till M&P igen där vi grillade och hade mys, sen slingade mamma mitt hår och därefter blev de so you think you can dance innan jag körde hem.

i morse vaknade jag lite innan 9 hoppade in i duschen sen kom pappa o david och käkade frukost hos mig för dom jobbar nere på strandbaden förtillfället. så de va trevligt =)
vid 10 böjade jag jobba och dagen rullade på i ett ganska slött tempo. fast jag hann med en del och behövde inte alls sitta i kassan nästan. när klockan blev 19 blev jag överlycklig eftersom jag slutade så då handlade jag lite snabbt sen hem och lagade mat och därefter blev alla räkningar betalda. lönen kom ju som sagt idag. wiiihoo.
men men ikväll blir en lugn kväll eftersom det är jobb åter igen i morgon. mellan 15-22
måste försöka byta bort mitt pass den 4 juli eftersom jag och mina babes ska till danmark och tivoli då hahaha:D
för då har ali oxå kommit hem och jag längtar.

men men ska ringa mamma nu sen blir de lite tv tittande innan sängen. byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0