Anything that's worth havin'

- sure enough worth fighting for

Helt galet va kvällen igår va underbar. Bättre början på semestern kunde jag inte fått vill jag lova.
efter jobb åkte jag hem till M&P stannade där en stund innan jag körde o hämtade evelina sen tog vi färden hem till mig. lagade mat och gjorde vid oss. Kålhuvudet kom på att hon glömt sin plånbok hemma så det va bara till att åka hem o hämta den. därefter tog vi taxi till Annicka och Matte i slottstaden.
Och där jävlar i det va alla på G. Va nog en av dom roligaste förfesterna som jag har varit på. Dock sprack min "vita månad " där. Blev en ordentlig grund inför kvällens bravader.
Tog iaf taxi vidare sen till chili. my lovley chili. vad skulle vi gjort utan detta ställe?
riktigt roligt va det för alla va sammlade kan man säga. haha. Stani gjorde mig alldeles för bra på det. och när klockan blev mer så hade alla försvunnit?!
så när klockan va kvart i 4 (dom stänger 3) stod jag fortfarande kvar på chili och snackade skit med personalen. För härligt asså. vilka killar. döö trevliga. tog iaf taxi hem sen. skulle sova men jag kännde mig så sjösjuk. tvi. men tillslut somnade jag.

i morse befann jag mig hos M&P klockan halv 11. jadå. sen har jag varit där till nu. Iaf är hemma nu ska duscha o svira om sen blir det inflyttningsfest hos kajana och jens. sen utgång wiiihoo!
ha en trevlig lördag för det ska jag ha! tjooohoo.



Från igår. Super ful bild. Iaf jag, öbbe och tessie. sjukt att jag o öbbe
alltid kommer på bild tsm haha


I love the way you lie.

Hör och häpna idag mår jag en smula bättre. Har faktiskt avstått från mjölk och mjölprodukter helt och hållet idag. så det kan vara en del av det hela. dessvärre har jag haft ngt annat som har plågat mig, allergi kasnke?! märkte att när jag va på jobb och när jag skulle hem därifrån nös jag och mina ögon kliade och kände mig tjock i halsen. det avtog påväg hem men sen när jag mös med älskling kom allt tillbaka. ORKA säger jag bara. tänk så blir det allvar. det fungerar ju inte med mitt jobb och absolut inte med älskling. usch hemska sak.
Tog en allergi tablett och det kändes bättre efter det.
Efter jobb blev jag bjuden på middag av min kära mor och far. Dom är för gulliga.
sen på väg hem körde jag inom evelina!
och nu är jag hemma.
I morgon blir det jobb till 15 sen påbörjar jag min semster. och fan ta vädergudarna och dom inte ger mig stekande sol och värme som tusan. och framförallt att Hälso-Gudarna gör så att jag mår som en ballerina. inget trams med sjukdomar då inte. Ser fram emot ledighet med mor och far och älskling. för det är med dom jag ska tillbringa min semester.

annars då?
i morgon blir det hem till mamma och pappa en runda efter jobb och därefter blir det nog utgång med Grabbarna. blir bra.
på lördag är det inflyttningsfest/20 års firande för Kajana och Jens. ska bli jätte trevligt. sen är det nog inte helt omöjligt att det blir utgång efter det inte!
men men nu ska jag slänga mig i soffan. har blivit sjukt grym på det nu på kvällskvistarna. underbart...


Why does it rain?

kan den som trycker in knivar i mina tinningar, knutit en hårt jäkla knut på min mage och den som stoppar sina fingrar i min hals sluta med det. Det är faktiskt inte skoj och jag orkar inte må så här längre. det är skit tråkigt.
klarar inte av att focusera på någonting och det ända som hjälper är att sova.
Tycker inte alls att det är skoj.
ikväll ska alla Grilla och spela vollyboll och grejer men inte jag inte. för jag har ingen ork. ska laga mig lite taco kött och göra en god sallad till det sen ska jag ligga ner bäddad i soffan hela kvällen.
nästa vecka ska jag ha semester så då får jag väl uppsöka en doktor som kan hjälpa mig med mina problem. blä.
hoj!

But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine

jag är nog den mest rastlösa personen som jag känner!
hela tiden snurrar saker runt i huvudet på vad jag vill göra med mitt liv. jag vill göra om min lägenhet fast den är så nära perfektion som man kan komma, jag vill jobba med så många olika saker, jag vill börja plugga, jag vill resa, jag vill de och de och de och de. kan fortsätta i en oändlighet.
men hela tiden är det saker som stoppar en. och då tänker jag "ja men det kan jag göra sen, det finns gott om tid" men nej det finns det inte. Visst har jag tagit tag i en sak som jag alltid har velat göra, dvs åka till thailnad och va där i ett par månader. Resan är bokad och i Januari åker vi. kommer bli så galet skoj. Därefter är tankarna på Afrika närmre bestämt till Ghana. Och efter det ska jag ta tag i iallafall två av tre av mina önskningar som jag haft så länge jag kan komma ihåg och det är att åka till USA och att plugga till Polis.
Jag ska göra det och jag vet att jag kommer lyckas. Men hela tiden är det andra saker som kommer ivägen. Jag önskar att jag hade haft mer tid till allt än vad jag har.
Just nu vill jag bara byta ut allt. allt jag ser och allt omkring mig. Förutom min familj då då. för dom är det bästa. Så länge jag kan komma ihåg har jag varit så här. Trivs så intensivt med något sen tappar jag intresset och då är ingenting kul. Då vill jag göra om allt fast med nya saker. Så jäkla rastlös.
Kan va både bra och dåligt eftersom man samlar på sig erfarenheter men sen blir jag sönder stressad i mitt huvud. För allt måste få plats.
Men jag vet att allt fixar sig. Fram till Thailand så flyter jag med. Därefter är det dags för en förändring.
Nu ska jag kolla på Pearl Harbor. Den filmen tröttnar jag aldrig på!

Close the door and leave the key

jag har verkligen inte skrivit på 5 dagar. för dåligt. kommer knappt inte ihåg vad som hänt. men ska försöka.

i torsdags va det jobb 10-22. Vi hade en bra dag och vi avslutade den med att åka till stan och käka gott på elysee. underbart med impuls saker. =)

fredagen va allt mer än rolig. hade sånna fruktansvärda smärtor i magen att det va sjukt. men endå försöker man hålla skenet uppe. Blev dock bättre mot kvällen, Efter jag hade varit hos mamma och pappa och haft mys åkte jag och älskling hem till oss. städade och hade oss sen kom massa folk hit. Underbara mamma och pappa kom o hämtade älskling när dom hade käkat klart och sett på bio. Blev iaf förfest här som vanligt. Jag körde på en vit helg men jag gick följde endå med ut. Drog till chili där jag hade en hyffsat trevlig kväll fast jag va spik nykter. självklart blev det nattamat innan vi åkte hem och sov.

lördagen tog sin start klockan 7 då linda skulle åka o jobba. tvi. men jag och evelina sov vidare tills vi vaknade och åkte iväg o handlade. min kyl ekade vid detta laget. lämnade evelina i vellinge sen och tog färden hem till mamma o pappa. där blev det mycket gjort. hjälte till att bygga drivbänkar och grejer. på kvällen kom familjen svensson så då blev det mys och prat. sen sov jag över hemma hos M&P.

i söndags fortsatte vi med byggandet hemma hos M&P. efter det blev det filmtittande innan jag åkte hem vid 22. Sen fortsatte filmtittandet här hemma när classe kom förbi en runda =) kom dock inte i säng förrän 2. vilket va mindre bra.

igår va det måndag och jobb som gällde. hade sjuka smärtor i magen igen vilket är så tråkigt att det finns inte. vad händer liksom? Efter jag hade jobbat klart åkte jag hem till M&P o stannade där till 6 så jag tog färden hem och duschade sen till Big Bowl för att möta upp Classe och öbbe! Dom hade redan bowlat i en timme sen är jag kom blev det en timme till. sen tog vi en paus i bowlandet och tänkte åka o käka men så blev inte fallet. Det blev en runda bowling till med Cassi, Stani och hela Chili gänget. Mycket trevligt. när vi va klara så va klockan 22. say what? vad hände med att vi skulle lyxa till det och käka ute? 
jag va iaf den ända kördugliga så vi åkte till max och käkade innan vi åkte hem till Classe och Öbbe. la oss på trottoaren och kollade stjärnfall.  Mycket givande. när jag tillslut fick tummarna loss åkte jag hem o sov!

Idag är jag ledig.



Öbbisch, evelina und Moi


Baby can I hold you tonight?

Min lediga dag igår blev inte alls som jag tänkt att den skulle vara. Blev en mysdag med mamma och älskling. vilket man inte är allt för bortskämd med nuförtiden. älskar sådanna dagar. =)
vid 6 körde jag hem och duachade o åkte iväg o fotade mig. man blir fan aldrig nöjd med foto som man ska på sitt körkort eller pass eller ngt. tvi. mitt förra va jag ganska nöjd med men det va det någon jävel som tvunget ville ha.
iaf efter det åkte jag till bo01 och mötte upp grabbarna. Där blev det bad, grillning, kubb, gitarr och fotboll. efter att folk avdunstade åkte jag, öbbe, classe, ruffan, star och fille hem till öbbe och classe. där drickandet fortsatte för pågarna. Det bästa va när Classe och star började spela gitarr. just love it. alla sjöng och hade sig. man känner sig så lycklig i sånna stunder. Efter det stack dom andra och jag körde öbbe och classe till lilla torg. sen hem och sov.

självklart har jag sovit skit kasst inatt och haft sånna magsmärtor. idag är det bättre men jag har ont endå. har kännt mig konstig i magen nu i några dagar men inatt och idag gjorde det faktiskt ont på riktigt. usch.

ska iaf försöka få i mig frukost/lunch nu och fortsätta läsa min bok. har bara 10 sidor kvar så jag ska läsa dom sakta o noga.


Outta youre mind

jag undrar varför jag alltid har otur med vädret när jag är ledig? inte alls kul. blä.
igår åkte jag hem till mamma o pappa efter jobb. skulle bara in här en snabb runda men så blev inte falllet. morbror va också här så jag typ fasnade här och när klockan va 20 i 1 orkade jag inte köra hem så jag stannade här. juppjupp.
kollade iaf på so you think you can dance igår och alex och twitch va helt galna (http://www.youtube.com/watch?v=TLtSfYX8tJk&feature=related) det va typ det bästa jag sätt.

anyway ska snart in till stan o fixa foto till körkort o visum eftersom det inte blev av förra gången. Efter det får vi se vad som händer.
har inget vettigt att skriva om jag ska vara ärlig så vi hörs en annan dag. hooj!


when you say nothing at all

idag är jag svartsjuk framförallt på alla som är lediga men även dom som slutar tidigt (tidigt för mig är typ 4)
för dom har verkligen kunnat njuta av detta underbara väder. solat o badat o bara slöat. underbart.
något som inte är lika underbart är att det ryktas om att det ska bli dåligt väder i morgon när jag är ledig. och det suger. så jag hoppas på att det är fint väder i helgen så jag kan sola. ska sola så mycket så att jag bränner mig. jaa det ska jag. finns inget finare än när man är solbränd och brun så man slipper ha smink och grejer.
ikväll ska mina kompisar spela vollyboll i detta vackra vädret. och jag själv ska återgå till min bok nu.

king of my castle

Hej svej i lingonskogen!
igår efter jobb ringde the boys mig. och frågade om jag vill med till bo01 o ta ett nattadopp. Why not?
skulle ju endå hem till malmö efter jag hämtat älskling. så och och älskling åkte dit o badade. riktigt avslappnande och skönt. sen när vi kom hem gick vi en liten promenad innan vi skulle nanna.
Gick dock inget vidare eftersom Zita låg o lysnsade på alla möjliga ljud utanför men till sist däckade hon o jag kort därefter.
Vid 6 i morse tyckte hon att det va alldeles perfekt att gå upp men ikke. låg och drog mig till halv 8. sen tog vi en promenad och körde hem till mammi. köpte med oss bullar också.
sen blev det mys där till jag åkte iväg till jobb. 

Har skaffat mig en ny sysselsättning på jobb, att läsa, just nu läser jag en bok som heter inspärrad. mycket hemsk och mycket bra.

i morgon är jag ledig. ska bli jätte skönt för jag hade tänkt att spendera hela dagen med älskling. vi ska åka iväg och simma. ska bli mys. 

har inte så mycket annat att berätta. har iaf gjort adressädrning nu. har stått att jag bott hos mamma och pappa hela tiden men nu tyckte jag att det va dags att ändra. har ju bara bott på två andra ställen innan där jag bor nu. 

 

When you fall get up

god förmiddag mina nära och kära!
måndagmorgon och allt. Har sovit konstigt inatt?! har kliat över hela kroppen. och har sett ut som typ eksem? vaknade iaf i morse av en duns, älskling ramlade ner från sängen. hon är alldeles för vild när hon sover.

igår va en super duper mysig dag. åkte hem till pappa och käkade o hade bara det mysigt. sen ringde mormor o frågade om jag kunde komma dit o hjälpa dom att boka och betala en resa till österrike som dom ska åka på i september. visst kunde jag det så jag åkte dit där en stund.
sen hem till pappa igen.

hade tänkt att inleda en vit- månad nu. inte dricka, inget rökande & utgångar är tillåtna dock nykter.
får se om det blir något av denna tanken. Den träder isåfall i kraft på onsdag. jappjapp.

btw har jag kommit på min nästa tatuering. blir bra.
nu ska jag fortsätta att mecka med min iphone.  

we gonna party as much as we can

vilken helg det har varit. har jobbat och träffat artister. trevliga prickar det.
i fredags grillade o drack jag o rebecca med santino och hans kompisar. mycket trevlig kväll.
och igår blev det förfest hos mig sen drog vi ut. jävla drag och fylla för den delen med. Stanik fylle mig med shottar?! usch o fy. lite spännande va det iaf när jag skulle gå i morse och upptäkte att jag låst ytterdörren o lagt nycklarna i duschen. mycket spännande.
hämtade öbbe imorse iaf o dumpade honom i Västra sen körde jag hem till pappa. så nu har älskling nyss badat o jag sitter ute på terassen o fikar med pappa. gjorde btw en sjukt god sallad innan med kyckling, bacon, pasta, isbergssallad, gurka, tomat, avokado, paprika, lök o fetaost. mumsigt.
har blivit så beroende av sallad o speciellt fetaost.
men men ska slänga mig i hängmattan strax.
ha en trevlig söndag för det ska jag ha. tjaa.


you´re love is my drug



har jag berättat att min syster är världens långsammaste människa?
jag och älskling har iaf badat, lekt med vattenslangen och vattnat blommor.
vi är ett bra team du och jag min fina älskling. <3


In loving memory

god morgon!
Igår va det ju jobb till 00.00. hände inte allt för mycket eftersom XL scenen inte hade några artister så vi vaktade mest utrustning för 10 miljoner. haha
men man lärde att känna folk och det va ju dunder skoj.
Efter det åkte vi hem till mamma o pappa. älskling mådde inte bra. så jag ville inte släpa in henne i bilen så hon fick sova där. efter det åkte jag hem och gjorde huvudhopp rakt ner i sängen.
o nu har jag ringt ett par viktiga samtal. ska samla ihop min tvätt nu och bege mig hem till mamma o pappa.
ska chilla där i solen hela dagen så kan lika bra passa på att tvätta. eftersom jag är nojig att gå i våra källare. hatar källare haha.
sen ska jag o sis iväg o fixa pass, visum, nytt körkort och avsluta mitt nordea konto som jag inte använt på säkert 3 år. (Y)
sen ikväll är det jobb igen. kommer nog bli bra ös eftersom både jodla med siv och Europe spelar.
men men hörs.


har blivit för lat för att tvätta av mig sminket om kvällarna.
fy på mig!


Isn´t she lovely



   
  
 


tack

never allow someone to be your priority, when you're just their option


waka waka eehhhh

god morgon!
Grillfesten igår var inte så  pjåkig som jag trodde den skulle vara. Fick våra tröjor och våra pass och var vi ska jobba. min grupp har fått mest ansvar och ska stå vid stora scenen. hello artister. ska bli dö skoj faktiskt.
Efter det åkte jag hem och tog det lugnt. pratade med classe oxå. va sugen på Mille men det rann av mig igen.
så jag gick o la mig runt halv 1 och sov döö gott.

i morse vaknade jag lite i 9. åkte o hämtade ut ett paket på posten och nu sitter jag hos mamma och pappa.
ingen är hemma men jag hänger här endå.
Fick prata lite med mamma innan och det behövdes. men nu jobbar hon så nu ska jag och älskling ha mys dag. funderar på att dra till stranden så att älskling kan få bada lite.
sen är det jobb ikväll klockan 17.
blir bra detta.
hörs



jag, precis exakt nu.


Everytime I close my eyes.

ibland önskar jag att jag hade kunnat vara "tuffare" och bara sagt vad jag tycker och tänker om folk. sagt till folk som sårar mig hur jag känner. och att vissa saker dom inte ens frågar mig om eller säger sårar. att jag oftast får ta skit men aldrig ger tillbaka. jag önskar verkligen att jag hade vågat det. folk bara kräker ur sig och antar en massa saker. men vad hände med att fråga?
det är därför jag nästan alltid större delar av mitt liv umgåtts med killar. dom är fan så mycket bättre än tjejer. tjejer är bara yra höns som bara antar.
mina killkompisar uppskattar mig. och ger tillbaka. allt är lixom självklart för dom. ska dom göra ngt eller ha ngt då ska självklart jag oxå ha det. även om mina bankort och grejer har blivit snudda så kirrar dom allt. utan att ens rynka på näsan. om dom ska resa någonstans, om det så bara är till tosselilla, så frågar dom. dom antar inte. dom frågar.
antar att jag alltid kommer ta hårt på detta. för det tog hårt på mig och det kommer nog alltid att finnas kvar...

don´t call me name.

blev ingen strand igår inte. åkte hem till mammsen och älsklingen och mös med dom till classe ringde och frågade om jag ville hänga med dom. och det tackar man ju inte nej till. så åkte till vellinge där the boys höll till blev rundpingis och grejer. vid halv 7 bestämde vi oss för att spela fotboll. 14 fotbollssugna människor +  jag och fille.
jag gjorde en otrolig insats först till mina skor gick sönder och armen blev skadad. haha.
efter det åkte nästan hela ligan ner till stranden och tog ett kvällsdopp. innan vi tog färden mot Bk. underbart.
efter det blev det träffade jag och öbbe hanna en stund sen blev det häng i velllinge igen till 11 typ sen racade jag och classe hem. självklart vann jag (H)

i morse vaknade jag tidigt?! pratade med öbbe och bestämde oss för the beach. hämtade upp honom sen hämtade vi jesper. ner till stranden där dom  andra va o sen kom lite mer folk. så det har varit en underbar dag.
sen runt halv 5 körde jag öbbe hem och nu är jag hemma. ska hoppa in i duschen nu.
ikväll är det grillfest. JIAAAA.

älskar verkligen sommaren. och den hade fan inte varit så bra utan mina underbara vänner och min familj. Alla är så glada (nästan alla) och bruna och fina. haha jag älskar det.

näää duschen.

When I get older I will be stronger.

Lördagskvällen blev ju ganska sjuk.
telefonen ringer när jag moppar golvet halv 11 på kvällen. det va öbbe.

jag: heeej duu.
öbbe: tjena, vad händer?
jag: moppar golvet o grejer själv då?
öbbe: sitter hos ala. Falsterbo ikv?
jag: ikke. är sugen på chili.
öbbe: jag med. vi drar dit.
jag: okej.

jag åkte o hämtade öbbe och jesper, hem till mig och bytte om och krökade sen tog vi taxi till stan. Hade så galet roligt på Chili fast där va lite folk så hade vi såå skoj. Och fulla blev vi. och dansade och hade oss fram till dom stängde. då drog vi till Brezer. ja för det gjorde vi. va där till halv 5 och sen hoppar vi in i en taxi och åker till Bo01. hahaha helt galet. blev ett natta/morgon dopp där.
sen när vi kom hem runt halv 8 lagade vi mat och kollade one tree hill sen däckade vi fint.

söndags morgon vaknade jag typ 11. dvs 3 timmar senare. väkte grabbarna och tog färden mot arrie för att hämta upp store stjärna. Frulle på Bk, sen blev det Höllviken och kanalen med typ alla människor. utom tjejerna.
dö nice dag. sen blev det Tv tittande och Lan?!
sen beställde jag, öbbe, jesper, fille, store stjärna och lille stjärna mat från santa lucia. Ala kom. sen kom Classe, per, Kryllet, Martin. Blev Fotbolls Vm för hela slanten. 
hade en riktigt trevlig dag.

i morse började med jobb ett par timmar. sen ringde öbbe och vi drog till stranden där linkan, isa och eve befann sig. sen trillade folket bara in. men vif 18 fick det vara nog så då åkte vi hem. ÄLSKAR SEMESTER. så jävla härligt att bara umgås med sina vänner och familj.

Är iaf hemma hos mamma och pappa nu. har nyss käkat och ikväll ska dom andra kröka. inte nadja. hon orkar inte. är helt död efter att bara ha fått 4 timmars sömn på hela helgen. 

i morgon blir det stranden igen. blir braaao!  

Why did you left me. Im standing where you left me. Come and get me

Efter jobb igår åkte jag och mötte upp evelina, vasko och agnes. söta lilla prinsessan har börjat bli stor nu haha.
sen stack vi hem till mig och hämtade lite saker innan jag dumpade evelina hemma och fortsatte hem till mamma och pappa.
efter ett tag kom becca dit. vi fixade oss och sem körde vi o hämtade upp öbbe och star och tog färden mot höllviken och förfest med annicka och kristin med flera. hade dö trevligt :)
sen  blev det taxi till tälten.
blev av med alla och det kom bara mer och mer folk. hade kul i början men sen började alla gratis drinkar slå på för mycket och folk blev jobbiga. Inte nog med att någon jävel tog min plånbok och snodde mina pengar, körkort och bankomat kort. hittar plånboken o alla andra kort i en bajamaja.
Jag hatar folket som befann sig i falsterbo igår. tvi på er.

tog iaf bussen till stan lite övre tre. fick åka gratis pga pengabrist HAHA.
sen tog jag och becca taxi från södervärn hem till mig ?! lööönt
sen blev det matlagning och grejer innan jag hann somna och fick 1½ timmes sömn.

kl 7 gick jag upp och duchade, classe riungde o väckte mig som han lovat. vilken pärla. lite över 8 kom sis och mamma o hämtade mig. sen började den långa resan till Småland och långanäs. lite mer än 4 timmar senare va vi framme och där bestod allt av pussar och kramar och massa prat. kul att se lill fisen igen.
fick svälja ett par ggr för att inte börja att gråta när vi åkte där ifrån. Du klarar detta snäckan. med allt. det kommer bli bra igen. jag älskar dig och saknar dig något så fruktansvärt mycket.

va väl hemma igen i malmö vid 7. och nu sitter jag sminkad och klar. tanken va att vi skulle dra till falsterbo ikväll igen men jag känner mig inte alls taggad på det. speciellt inte när inträdet idag kostar 190 :- helt galet.
så det blir nog utgång i stan med kusinen min.
kommer bli skit skoj

ska städa lite nu. höööres :)


Did it again

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to
you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them















Underneath your clothes there's an endless story

God förmiddag.
Idag har jag vaknat på rätt sida av sängen. Mår som en prima ballerina med en aning magont. absolut inte som igår utan idag är det mer som "hungrig" känsla. fast jag har ätit och jag orkar inte trycka ner mer för då spyr jag. men ja ni fattar.

Sitter iaf på jobb nu. och efter jobb ska jag hem en runda till mamma och pappa o hämta lite saker sen ska jag inom stan o hämta ut mina skor som mamma lämnat på klackning. =) därefter hem till lägenheten.
Ikväll blir det nog Falsterbo med Annicka, Beccy och Felicia. vet inte om fler ska med men det är dom annicka sa till mig iaf. haha.

i morgon halv 9 kommer la familia o hämtar mig. sen börjar färden mot småland. ska bli jätte skoj att träffa lilla fisen igen. det är trots allt nästen en månad sen sist.
jahapp har nog inget vettigt att skriva mer än så här. om vi inte hörs senare så ha en underbart trevlig Fredag.


Partypeople



   

tycker att jag har blivit duktig på att lägga ut bilder här på bloggen.
här är iaf bilder från falsterbo. En mycket mycket rolig kväll.


If I Had You



Tycker att min mage kan bli bra igen så jag kan följa med tjejerna
till Falsterbo i morgon och ha lika roligt som sist.
Hade iaf en helt galet underbar kväll med mesta delen Annicka vid min sida. <3


I hate this part

idag mår jag inget vidare. Är trött och har sjuka magsmärtor. :( jag vill inte. började gråta i bilen påväg till jobb så jag fick stanna vid kanten o andas. dumma mage. trots att jag har tagit dom medicinerna som jag fick förra gången + smärtstillande så hjälper det inte. Usch och fy.

om jag måste prata om något rolig för ett slag så va det när vi va på strandbaden. eller inte strandbaden i sig utan tälten. där va så sjukt mycket folk och bra musik. och man träffade på folk till höger och vänster hela tiden. Roligt är det när kunder från ica kommer fram och hälsar. och sen sänger dom in att dom saknar mig för jag alltid va så trevlig. aaw. sånt värmer.

men men har ingen lust alls att skriva. längtar till helgen då vi ska träffa lilsis igen. saknar henne något fruktansvärt.
mest av allt nu hade jag velat vara hemma med mamma och pappa. och mysa. prata o sen bara mysa. det är livet.

vi hörs sen för min mage är dum nu igen.

Louder than words

Hello!
hur mås läget idag?
själv har jag ont i halsen o mina ögon är lite sömniga. hur många timmar måste man sova för man ska känna sif helt på G? kommer inte ihåg senast jag sov och vaknade av mig själv. på vardagarna sover man till klockan ringer sen är det jobb. o på onsdagarna när man är ledig går man endå upp tidigt för då har man alltid saker att göra. och detsamma gäller helgerna. speciellt nu, eftersom man hellst ska befinna sig på stranden kl 10 för att steka. tror jag ska ta en sovdag snart. bara sova så mycket jag vill och inte ha något annat inbokat. nooog att det kommer hända.

jaha annars då?
känns som vädergudarna lyssnade på mig igår endå, fast alldeles för sent. regnade ju faktiskt på kvällen och idag är det inget stranden väder. vindarna är kyliga. usch.
Blev iaf en runda in om mamma och pappa igår efter jobb, sen tog jag färden mot evelina där det blev mycket snack innan vi gick och sov. tönten skulle upp kvart över 6 i morse men jag vägrade. så jag sov någon timme till.

Ikväll är jag sugen på strandbaden. fast att jag är så otroligt trött så vill jag endå dit. man måste ju dit minst en gång när det är Falsterbo Horseshow. är ju faktiskt ledig i morgon också. kasnke lite sent att dra ut efter jobb idag eftersom jag slutar 22. men vi får se. får höra med dom andra brudarna sen.

I morgon hade jag tänkt att ta en tur till stranden eller till en sjö eller ngt med älskling. så hon får träna sina ben lite. kan bli rätt mycigt faktiskt =)

sen på torsdag och fredag är det jobb igen. Sen blir det väl utgång på fredag.
Men det får bli en relativt lugn kväll eftersom vi ska köra upp till småland och hälsa på lilsis på lördag. kör hemmifrån 08.30. och jag längtar att få krama henne. ska bli kul. =)
på kvällens en är det reunion fest. kan bli dö bra faktiskt. men vi får helt enkelt se hur det artar sig...



midsommar. Jag och Freddie bula =)




I Got it from my mama

becca, linda och jag på beccys 20 års fest.


god förmiddag.
sitter på jobb och är så fruktansvärt trött. känns som om jag är ett av dom där överkörda djuren som ligger vid vägkanten. har ont i mitt öga, ont i ryggen och träningsvärk i armarna. haha. känns som jag brännt nyllet lite också för det värker. men men har igentligen inget roligt alls att skriva.
känns lite drygt att vädergudarna inte lyssnar på mina önskningar. men kul är det nog för becca o öbbe o alla andra som har semester denna veckan..

 


1,2,3 fanta och rosé

har denna helgen varit galen eller galen?
i fredags började det med mys hos mamma och pappa efter möte och grejer. därefter åkte jag hem o städade o gjorde vi mig. sen trillade folket  bara in. Alla fick sånna sjuka karatefyllor. helt galet. men ut skulle vi. inget snack om saken. tog taxi vid 12 och hamnade på chili. sjukt nog eftersom vi inte alls hänger där varje helg.
hade dööö ball. drack vatten hela tiden eftersom santino vägrade att ge mig drinkar (utom ett) haha. men det va nog bra det.
när dom stängde så va tanken att vi skulle ta taxi hem. men så blev inte fallet. in på etage. konstigt nog va där 25 men vi slank in som på ett bananskal.
efter det tog jag, andy och Linda en runda in om max där vi träffade på jocke o matti o dean igen.
Efter det tog vi taxi hem, lämnade av andy och sen fick vi besök?!

vaknade 9 av att linda väckte mig, ville typ döda henne vid det laget. men upp o hoppa. körde en jäkla massa runder och vid 1 anlände vi i kämpinge. hej mycket folk. Både jag, linda och becca däckade fiiint på stranden. det är nice det. SEn drog killarna för dom skulle kolla matchen men vi stannade kvar ett tag till. Sen körde vi land och skåne runt. avslutade körningen hos linda där jag o becca hoppade i badet o linda intog duchen. sen kom evelina. blev grillning och krök.
sen när vi väl fick tummarna loss gick vi till beccy som hade 20 års fest. trevligt sällskap och ännu mer krök.
bestämde oss för att ta taxi till strandbaden vilket visade sig vara en nitlott. kön va till kina så vi hoppade in i taxin och begav oss till stan. hej chili. hade nog den bästa kvällen på chili. dock va det bara jag o becca, hampus o fille men gud va skoj jag hade. när dom stängde stod jag o snackade med all personal. haha. förjävla härligt gäng alltså.
sen blev det bk och taxi hem till mig. där vi alla däckade.

i morse va det uppstigning kl 9. stranden vid 12 med linda, becca, björn, fille, foppa, öbbe, star, classe, hampus, o sen några andra. hade en dö nice dag på stranden med vatten vollyboll och grejer. därefter drog alla till bk och käkade. mys.
tog en powernap hos linda innan vi körde jenny till höllviken och becca till stan. sen åkte jag o linda och handlade.
blev fläskfile, bea sås, sallad och mys. är såååååå slitna.
ska hoppa i badet snart sen får man väl se om man hittar lite ork till att köra hem.

har iaf haft en dööö trevlig helg. men jag hoppas det regnar i morgon och på tisdag sol på onsdag och regn på torsdag. sen fredag och hela nästa vecka kan det va fint väder igen. jaaaaaa.

hoooj

Turn around

idag vaknade jag 07.30. skulle på Möte på kommunhuset i vellinge 08.30. det va ett mycket intressant möte. fick sagt mycket och jag hoppas att det blir något bra av det här nu.
Befinner mig hos mamma och pappa nu i väntan på att dom ska komma hem från samma möte fast deras va en timme senare än mig. och vid 13 ska bigsis dit.
Önskar bara att allt detta löser sig på bästa sätt. Saknar lilsis. Men snart ses vi visst? och allt blir bra. jag älskar dig. och jag älskar hela familjen. vad skulle vi gjort utan varandra? Vi är som en mur som ingen kan rubba.

annars då?
på schemat idag står det djursjukhuset med älskling. jag  hoppas på framsteg. min lilla älskling. efter det blir det playan med Folket och därefter ska vi tagga till, för sen är det förfest hos moi och därefter utgång ikv.
jag gillar det.
nä ska göra lite nytta nu. hoooj

RSS 2.0