Louder than words

Hello!
hur mås läget idag?
själv har jag ont i halsen o mina ögon är lite sömniga. hur många timmar måste man sova för man ska känna sif helt på G? kommer inte ihåg senast jag sov och vaknade av mig själv. på vardagarna sover man till klockan ringer sen är det jobb. o på onsdagarna när man är ledig går man endå upp tidigt för då har man alltid saker att göra. och detsamma gäller helgerna. speciellt nu, eftersom man hellst ska befinna sig på stranden kl 10 för att steka. tror jag ska ta en sovdag snart. bara sova så mycket jag vill och inte ha något annat inbokat. nooog att det kommer hända.

jaha annars då?
känns som vädergudarna lyssnade på mig igår endå, fast alldeles för sent. regnade ju faktiskt på kvällen och idag är det inget stranden väder. vindarna är kyliga. usch.
Blev iaf en runda in om mamma och pappa igår efter jobb, sen tog jag färden mot evelina där det blev mycket snack innan vi gick och sov. tönten skulle upp kvart över 6 i morse men jag vägrade. så jag sov någon timme till.

Ikväll är jag sugen på strandbaden. fast att jag är så otroligt trött så vill jag endå dit. man måste ju dit minst en gång när det är Falsterbo Horseshow. är ju faktiskt ledig i morgon också. kasnke lite sent att dra ut efter jobb idag eftersom jag slutar 22. men vi får se. får höra med dom andra brudarna sen.

I morgon hade jag tänkt att ta en tur till stranden eller till en sjö eller ngt med älskling. så hon får träna sina ben lite. kan bli rätt mycigt faktiskt =)

sen på torsdag och fredag är det jobb igen. Sen blir det väl utgång på fredag.
Men det får bli en relativt lugn kväll eftersom vi ska köra upp till småland och hälsa på lilsis på lördag. kör hemmifrån 08.30. och jag längtar att få krama henne. ska bli kul. =)
på kvällens en är det reunion fest. kan bli dö bra faktiskt. men vi får helt enkelt se hur det artar sig...



midsommar. Jag och Freddie bula =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0