But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine

jag är nog den mest rastlösa personen som jag känner!
hela tiden snurrar saker runt i huvudet på vad jag vill göra med mitt liv. jag vill göra om min lägenhet fast den är så nära perfektion som man kan komma, jag vill jobba med så många olika saker, jag vill börja plugga, jag vill resa, jag vill de och de och de och de. kan fortsätta i en oändlighet.
men hela tiden är det saker som stoppar en. och då tänker jag "ja men det kan jag göra sen, det finns gott om tid" men nej det finns det inte. Visst har jag tagit tag i en sak som jag alltid har velat göra, dvs åka till thailnad och va där i ett par månader. Resan är bokad och i Januari åker vi. kommer bli så galet skoj. Därefter är tankarna på Afrika närmre bestämt till Ghana. Och efter det ska jag ta tag i iallafall två av tre av mina önskningar som jag haft så länge jag kan komma ihåg och det är att åka till USA och att plugga till Polis.
Jag ska göra det och jag vet att jag kommer lyckas. Men hela tiden är det andra saker som kommer ivägen. Jag önskar att jag hade haft mer tid till allt än vad jag har.
Just nu vill jag bara byta ut allt. allt jag ser och allt omkring mig. Förutom min familj då då. för dom är det bästa. Så länge jag kan komma ihåg har jag varit så här. Trivs så intensivt med något sen tappar jag intresset och då är ingenting kul. Då vill jag göra om allt fast med nya saker. Så jäkla rastlös.
Kan va både bra och dåligt eftersom man samlar på sig erfarenheter men sen blir jag sönder stressad i mitt huvud. För allt måste få plats.
Men jag vet att allt fixar sig. Fram till Thailand så flyter jag med. Därefter är det dags för en förändring.
Nu ska jag kolla på Pearl Harbor. Den filmen tröttnar jag aldrig på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0