haj

good kväll.
igår blev det ingen uppdatering för jag va igång hela dagen. inte en lugn stund inte.
efter jag vatt hos mamma o pappa i torsdags så körde jag o hämtade sho. sen körde vi till mig och hade ultra mys.
pluggade lite sen bara massa snack. tänk att vi bara känt varandra i tre år. de e sjukt känns som hela livet. anyway när klockan ringde på fredagsmorgon så beslöt vi oss för att sova en stund till och skita i första lektionen. och tur va väl det eftersom den va inställd. haha.
sen blev de religion och då pluggade jag spanska sen efter det hade jag mitt muntliga i spanska. och eftersom det bara va jag som klarade det skriftliga så va det bara jag på det muntliga. men iaf klarade det galant så nu har jag fixat till ett ig från 1:an, då när man va ung och dum och sket i allt. inte bra inte. men nu är det fixat och det känns underbart.
därefter satt jag o väntade i skolan i en timme på fru som hade svenska. sen när hon hade slutat fixade vi lite saker i skolan o så sen stack vi till triangeln. handlade en ny klocka, halsband armband och örhänge till studenten. =) wiiie.
iaf gjorde av med allt för mkt pengar. usch fy mig.
efter det stack jag till sis och hjälpte henne att packa eftersom hon flyttar nu snart ju.
sen åkte vi hem till mams o papps o käkade mumsfilibbaba. efter det blev det mys o sen sola jag o så.
dom har gjort skit fint nu till min student där hemma. aaw dom är så söta.
sen körde jag hem väl vid 1 ngt.

i morse vaknade jag lite i 9. in i duschen o fixade till mig o så sen blev det jobb från 10-17. dem har byggt om på jobb ju så där är skit fint och stort nu. jag kände mig helt vilse hahaha. iaf hjälpte till i frukt och grönt till 2 sen satt jag i kassan resten av tiden.
ikväll skulle jag igentligen till evelina men va tvungen att passa felicia så det blir nog bara en chill kväll ikv. karolina ville träffas så så blir det nog kanske. =)

i morgon blir det jobb 9-18 därefter ska jag hämta fru och sen ska vi lämna sprit o så till ali och dom sen ska vi hit här och chill sen ska hon nanna här för på måndag ska vi ha utsparkslekar och det kommer bli sjukt. som jag längtar:D wiiiie.
men men ska gå nu. har för övrigt damsugit, plockat undan, planterat blommor i mina rabatter o blomlåder o fixat med lite annat. kasnke kan bjuda på ett foto snart på min lägenhet. hahaha.
för övrigt firade jag en månad i lägenheten igår.
nu ska jag ut med flisan höööres

torsdag

dagen idag har varit lite halvt uppochner och det blev absolut inte bättre när jag fick min första parkeringsböter på 300 kr. bajs. men när jag kommit hem till mamma o pappa o skulle betala den så upptäckte jag att jag hela tiden kollat fel på min lön. har trott att jag fick 4000:- mindre än vad jag egentligen fick. så det va skoj hahha.
iaf efter jag vatt där körde jag o häämtade fru sen har vi chillat här hela kvällen och det gillar jag =) wiiie.
nu ska vi nanna. hörs i morgon byebye

and I cry like a baby



Herre gud, jesus och maria. fy fan vad jag har bölat denna dag.
och det blev fan inte bättre när jag såg det bästa och sorligaste
avsnittet av Greys Anatomy någonsin heller.
helt
fantastiskt 100:ande avnitt.
heltklart den bästa serien som någonsin skapats.
tänk att man kan ha sådanna vänner som gör något sådant för en.
det finns nog inte. isåfall är dem vännerna väldigt sällsynta.


myspys dag.

I måndags blev det jobb. Stängde som vanligt med florim och dem tre timmarna bara springer iväg. Efter det åkte vi till sarah och sa god natt sen körde florim mig hem. Väl hemma blev det snack med sis och svåger kom inte i säng förrän vid 2.
vilket resulterade i att när klockan ringde 7 i går morse ville jag bara somna om. Men låg o drog mig till kvart i 8. Höhö. Sen på med idrottskläder och iväg mot stan för att hämta upp sho sen även danne.êfter det blev de full fart till Turning torso där vi skulle börja springa. Hahaha med en del fusk så blev 1 mil avklarad. Sen tillbaka till limhamnsfälten och käkade lunch dock inte alls gott.

Efter det begav vi oss till sibbarp för att simma, fy helvete vad kallt det va. Endast 14 grader och efter 3 meter trodde jag att jag skulle svimma fy fan.
efter det packade vi in oss i min bil och i alis. Sen iväg mot stan, jag, sho, ali, oscar, benji, ramadan, kenya (vi kallar honom det hahaha) och danne. Ramadan började hålla på med ett par tjejer och vi skrattade till tårarna rann. HAHAHAHA underbar människa det asså. Sen runt halv 4 körde jag alla hem sen åkte jag o mötte upp sis och kusin. Handlade studentklänning och skor till henne sen blev det käk igen. När jag kom hem sen runt 7 prövade jag min studentklänning, skor och mössa och ack vad jag längtar. Efter det prövade jag mina kläder som vi ska ha till utsparkslekarna och fy fan va sjuka vi kommer vara HAHAHA jag lääääängtar.

sen blev det ugly och desperata hemma fruar.

i morse vaknade jag halv 7. så fixade vi oss och åkte o handla bullar, lite över 8 va vi hos mamma o pappa redo för frukost. när klockan va halv 9 började vi vår resa mot danmark och tyskland. =) mycket mysigt. vid 11 halv 12 va vi framme i tyskland och då shoppade vi loss. blev en hel den och färden tillbaka blev lite trängre än vad den va på dit vägen. verkliogen hela bilen va full med öl, cider, vin, sprit med mera. detta kommer bli en bra studentfest känner jag på mig.
sen hände något som jag länge väntat på, blev så glad att jag började gråta. fy fan asså. grät nog i 20 minuter och sen somnade jag av utmattning. (L) vaknade när vi precis körde in på tomten hemma hos mamma o pappa.
sen blev det mat o chill och nyss kom jag o sis hem till mig igen.

min nya hylla fick dock inte plats så jag får såga av en bit i morgon. sen är det skola och fixa inför det sista till studenten.
nu närmar det sig med stormsteg. wiiiie =)
men men ska fixa lite saker nu innan Greys börjar. ha det.


måndag

jag gillar inte det där med att dom lägger ny asfalt på motorvägen.
dels för att det tar mig en timme att komma till skolan på mornarna och dels för att jag inte gillar köer.
iaf spanskan gick bra, men den va sjukt svår. eftersom det är en 100 poängskurs så va det ett rätt stort prov.
men jag tror jag klarade det. nu hängder det bara på det muntliga på fredag.
iaf slutade vid 1 sen fixade vi lite saker i skolan så jag va väl hemma lite över 2. väckte sis med att börja städa hahaha.
så har damsugit hela lägenheten, diskat, tvättat all tvätt, svåger har fixat mina rabatter och klippt nelly sen hjälpt mig att sätta upp ett staket runt min lilla trädgård hahaha, sen har sis lagat mat och klippt nellys klor. mycket sammarbete och det gillar jag, en annan sak som jag gillar är att tvätta. hahaha tvättstugan är över nice. för övrigt va detta första gången jag tvättade här eftersom jag inte vågat innan hahaha. men det va ingen big deal. med torkskåp och allt så gick det riktigt fort =)
nu har vi iaf ätit. än en gång blev det kyckling. mumms. om en och en halv timme är det jobb och då ska sis och svåger åka hem till svåger o hämta lite saker sen ska dom handla. =)
i morgon blir det frilufsdag med skolan vilket innebär springa en mil och sen simma 200 meter i BO01. det ska bli spännande faktiskt.
en annan sak so är spännande är att det är bara 9 dagar kvar till studenten så på torsdag blir det att fixa det sista som behövs fixas. wiiiihoo.. nästa vecka på onsdag smäller det. =) i like it.
men men ska tömma torktummlaren nu. ha det.

god natt

dagen idag har varit chill, trots en del illamående så har det blivit en del pluggande också vilket har varit bra.
har även tagit det lugnt med sis, målat mina naglar och diskat. sis lagade mat sen käkade vi och nu jobbar hon=(
i morgon blir det skola har två redovisningar och ett prov men har lagt ner all tid på spanskprovet så på håltimmen i morgon ska jag lägga ner lite tid på redovisningarna. hade faktiskt tänkt att gå o sova nu eftersom det är skola i morgon. sen efter det ska jag träffa evo en stund har även tvätttid sen blir det jobb på kvällen mellan 19-22.
jappjapp det va allt för mig.
hasta mañana!


söndag

good morgon. natten har inte varit lika god eftersom jag vaknat ett X antal ggr dels för mensvärk sen för massa annat. satte mig upp vid ett tillfälle och började räkna på spanska?! hahahaha. men jag vaknade av mig själv och somnade om. såå ja nu kommer jag få höra detta av mamma o pappa i år och dar.
anyway lite efter kvart över 7 vaknade jag o nelly och kunde inte somna om. va sjukt peppad på att plugga men tvingade mig själv att ligga kvar, runt halv 8 kom sis med nybakta bullar så vi låg o snackade i en halv timme eller ngt innan vi gick upp för att käka frukost.
iaf sis test spelar Sims 3 på sin dator eftersom hon fick det igår och jag ska börja plugga nu.

=)

nu, några timmar senare så har jag bestämt mig för att ta en paus i allt pluggande. har skrivit lite mer än 10 sidor gramatik och sen har jag hittat en sida på internet som man kan träna på. och de va väl behövligt. känner mig duktig trots att jag har världens huvudvärk och så klart har jag inte införskaffat alvedon. icke bra.
har även hunnit med att äta och nu som efterrätt käkar jag frukt cocktail vilket jag har blivit beroende av.
nä nu blir det åter igen till pluggandet. sis va här nyss och lämnade nellybelly för hon ska jobba natt i natt. så det blir mys med nelly ikväll. skulle igentligen träffa evelina och dom och följa med dom ut men så blev det inte. vill verkligen göra bra ifrån mig nu på måndag och jag hoppas jag får bra betyg. det hade varit fint.
men men måste kila. ha det bra


lördag

hola!
efter maten igår så blev det en del plugg till sen vid 8 åkte jag till evelina.
hon passade två barn så jag höll henne sällskap. och de va mysigt.
snackade massa massa minnen och spelade kort och hade oss.
tack hjärtat för igår =)
sen vid halv 1 körde jag eve hem och därefter åkte jag hem o deckade
direkt.
idag när klockan ringde 07.00 blev jag inte så jätte glad. men upp
och hoppa in i duschen sen till jobb. sjukt mkt att göra som vanligt
men när klockan slog 2 tog jag en runda o handlade hem lite smått
och gott sen åkte jag hem. snackade lite med grannen innan jag
gick in o sov en stund. o vaknade för ett tag sen. så nu ska jag laga
mat därefter blir det plugg för hela slanten. byebye

fredag och ledighet

igår va som sagt en mysdag som hette duga. alltid mys att va hemma hos mamma och pappa. iaf natten har inte varit lika underbar för jag har verkligen inte alls kunnat sova. sjukt nog eftersom jag vanligt vis älskar att sova. anyway jag o papps åkte iväg runt halv 11 för att byta däck på min bil. så undertiden dom gjorde de åkte jag o papps till stan. åkte till skolan för jag tänkte se om min spanskbok va där men där va låst så vi åkte vidare till stadsbibloteket och där va alla utlånade men på bellevues biblotek hade dem den så dit körde vi. halleluliamoment. där efter körde vi hem o tog en fika sen vidare till jasse o pussade på henne (har saknat henne nu när man inte träffas varje dag =() och önskade henne lycka till på hennes bal ikv. sen körde jag o pappa till tippen o kastade lite saker. nu är mamms o papps iväg o hämtar våra (deras) nya kyl och frys som dom handlat in för dom är rädda att all mat till studenten inte ska få plats. töntfjöntar. 
o nu ska jag plugga lite sen ikväll får vi se vad som händer. tänker stanna här o käka iaf sen ska jag nog hem. i morgon är det ju som sagt jobb oxå =) 
men ha en trevlig dag  

"ni är inte kloka. inte ett dugg"

hello! hoppas att allt är bra?
ssjälv mår jag prima ballerina. dagen blev ju som sagt inte som planerat så jag
stack till mormor o hämtade min studentklänning och pussade på henne lite.
underbart duktig är hon på att sy och ack så bra min klänning blev =)
sen åkte jag till mamma o pappa, målade klart min hylla och påbörjade en biltvätt
men pappa fullföljde den haha. därefter blev det grillat när sis o svåger kom.
sen kom vår överraskning. eftersom mamma hade lurat oss att morsdag va denna
söndagen så hade vi planerat att vi skulle slå ihop morsdagspresent och
bröllopspresent till mamms och papps. iaf mamma fick blommor och sen fick dom
ett kuvert som mamma öppnade och när hon öppnade det så satt hon bara och
stirrade fram och såg helt förtvivlad ut samtidigt som hon sa:ni är inte kloka. inte ett dugg.
pappa fattade 0 hahaha. men iaf det som befann sig i kuvertet va två biljetter till
Gran canaria. för detta året fiar dom 20  år som gifta men dock inte förrän den 4 juni.
och eftersom dom aldrig åkte på smekmånad för att dom nyss hade fått min syster
så tänkte vi att det va ett ypperligt tillfälle att skicka iväg dem. såå de 10 juni bär det
iväg, dvs om 20 dagar i 7 dagar bara dom två. aaw.
 dom har varit i chocktillstånd hela kvällen men nu har dom börjat
att prata om ngt annat än resan hahaha. kul att göra andra glada. speciellt världens
bästa föräldrar =)
iaf sis och svåger åkte nyss efter en myskväll här hemma. själv hade jag tänkt att
sova här efter som jag o pappa ska iväg i morgonbitti för att fixa nya däck till min
bil. så jag tyckte det va lika bra att sova över.
men men nu ska jag upp o lägga mig i solariumet måste bättra på brännan nu innan
studenten. =) ha en trevlig torsdagskväll


spanska

idag skulle jag plugga, jaa visst. min spanskbok har kommit bort i flytten antar jag för jag hittar verkligen inte den.
jag vet att jag hade med mig den till thailand och att jag hade med mig den hem men sen vet jag inte var den tagit vägen. =( och jag måste plugga till måndag då jag ska tenta upp mitt spanska betyg. bläää.
jaja så dagen blev genast tom. funderar på att åka till mormor o hämta min studentklänning sen en runda till mamma o pappa kasnke?! får se.  ska iaf gå nu och göra ngt vettigt. ciao


ingen som har denna bok som kan tänka
sig att låna ut den till mig
till måndag? (a)

nattinatti



här sitter jag och sitter. snackade nyss med nelson i närmre 30 minuter.
riktigt skoj att han ringde fast det blev lite känslosamt vissa stunder =(
men jag saknar dig hjärtat, mycket.
förövrigt sitter jag o kollar fråga olle nu,
funderar på att sova kanske om en stund hade varit skönt, fast det 
blir en ensam natt inatt eftersom jag är själv. och det va länge sen
men mycket skönt faktiskt, iaf i morgon blir det som sagt pluggande därefter får vi se vad kvällen 
har att erbjuda. men men nanna gott kära ni!  

bildbevis


mamma ser du hur nyttigt vi äter.
trots att du inte är här o lagar mat.
så duktiga o äter nyttigt =)

sunshine

heeeelllo! underbar dag och underbart väder.
dagen började med skola klockan 9.10 skulle dock bara trycka ut våra arbeten sen slutade vi så det va inte så ansträngande. efter det hade vi historia och opposition. tyckte det gick väldigt bra både att få kritik och att ge kritik. dock tog det lite mer än 2 timmar innan alla var klara men sånt är livet.
sen träffade jag H en stund, som  ni märker har jag lämnat H utanför bloggen ett tag nu och det har sina anledningar och det är ingenting jag vill ta upp här. men nu vet ni. såå jaa.
efter skolan blev det chill i solen lite med my loves sen kom sis och svåger o hämtade mig åkte till netonnet för sis skulle handla en extra hårddisk till sims 3. sen blev det mat och en snabb runda på burlövs center innna vi åkte hem till sis o hämtade lite saker sen vidare till mig igen.
när vi kom hem dumpade vi bara alla saker sen tog vi tre, felicia och nelly en runda till ica. handlade lite sen när vi kom hem plockade jag undan lite saker samt diskade och damsög.
riktigt duktig om jag får säga det själv.
ikväll blir det en lugn kväll tror jag. sis ska jobba och jag vet inte om fru kommer o nannar med mig eller så frågade florim om jag ville med o grilla. men vi får se. i morgon blir det iaf plugg för hela slanten och jag hoppas på soligt väder så man får lite färg på köpet.
men men ska gåå nu. ha en trevlig kväll

tisdag

dagen börjar gå mot sitt slut. en helt fantastisk dag med sis förövrigt. hon har blivit lite utav en inneboende hos mig vilket jag gillar till punkt och pricka. många som inte trodde att det skulle gå eftersom vanligt vis bråkar vi efter några timmars vistelse under samma tak. men icke. det är underbart och snart har jag bott själv i 3 veckor. sjukt nog. men jag gillar det.
idag tog vi en runda till stan handlade lite sen blev de grillad kyckling och wookade grönsaker tilll middag, mitt val och de va underbart gott. kvällen har gått åt till att opponera på två uppsatser som vi skulle gjort till i morgon och om jag får säga det själv gick det över förväntat, dock inte ett av mina top 5 saker här i livet att kritisera och framhäva andras brister när dem skriver för jag  är en typisk människa som lägger märke till allt bra folk skriver. men som sagt, det gick.
i morgon blir det skola har bara samhälle och historia så jag börjar 9.10 och slutar 11. helt okej dag.
därefter blir det stan med sis för hon ska handla en extra hårdisk och jag ska följa med som sällskap.
förövrigt har vi hunnit med ett ärende idag som jag är mycket glad och stolt över att vi har tagit tag i. kan inte nämna vad det handlar om eftersom jag vet att personerna i fråga läser min blogg. höhöhöhö.

som sagt så är det snart 3 veckor sen jag flyttade in, tiden går snabbt och jag gillar det bara mer och mer för varje dag. inte för att jag har hunnit med att känna på hur det känns att bo helt själv eftersom här alltid är folk, men det är något som jag gillar. om det inte är vänner, syskon, föräldrar så är det grannar eller hundar. wiiie.
anyway i morgon är det 2 veckor kvar till studenten och det känns så ofattbart men ack så skönt det ska bli att kunna jobba på heltid och slippa allt plugg några månader framöver.

nä nu tänker jag inte sitta här o sitta nu blir det lite tv innan vi ska sova.
sov gott alles

vackert väder

 hej hopp!
eftersom jag har haft fullt upp dem senaste dagarna så har det inte blivit många inlägg.
tänkte därför berätta om dem senaste dagarna.

i fredags kom jag hem från praktiken runt 5. käkade o hade mys med syster fram till 7 då det blev  jobbedags. jobbade till 22 därefter åkte jag, sarah och florim hem här och käkade tacos och kollade på en urkass film som florim hade valt.
 sen stack dom hem och jag nannade gott.

i lördags vaknade jag vid halv 8 av att sis kom för hon hade jobbat natt =) så då blev de frukost innan jag skulle börja jobba klockan 10. jobbet gick bra och jag slutade vid 5. därefter åkte jag hem o hämtade upp sis och nelly sen begav vi oss till vellinge för att hämta upp kusin emilia. sen blev de grillnign hos mamma och pappa, gott va de.
därefter blev de melodifestivalen tills jag deckade.  vid 1 körde vi hem kusin sen  körde vi hem till mig igen. sen vid halv 2 kom svåger men då nannade jag redan
söndags morgon va mys, frukost och trevligt sällskap. därefter jobb mellan 13-19 glassigt pass. =) när jag kom hem hade sis lagat goood mat till oss så då blev de käk och därefter lite mys samt plugg. sen korde sis till jobb och jag återgick till mina skolböcker. sen blev de sängen

måndagsmorgon va lite halv stressig sen bar det va till tandläkaren sjukaste köerna på motorvägen. träffade anders vid tandläkaren och de va trevligt.  kom till skolan runt 9 och därefter hade vi inga lektioner fram till kl halv 2 då vi skrev prov. så det va en rätt chill dag igår. efter skolan blev de stan med sho, akeem och ali. fixade massa inför studenten sen åkte vi o hämtade frus klänning oxå wiiie. sen lämnade jag fru och körde hem.
väl hemma hade sis än en gång lagat god god mat =) så det blev käk innan jobb.
på jobb så skulle florims syster provträna att stänga kassorna så jag gjorde allt möjligt. det va skojigt =)
efter stängning åkte jag hem o kollade film med syster sen färgade vi mitt hår.

idag hade jag massa inställda  lektioner vilket resulterade i en hemma dag med sis och svåger. doch har vi en del saker att fixa under dagen =) wiiie.
men men ska gå nu ha en bra dag

:D

Grattis kevin på födelsedagen =) hoppas du får en underbar dag

praktik marinen

i måndags började dagen med att jag åkte till skolan, mötte upp fru och dom andra. sen satte färden mot karlskrona igång. med några timmars sömn och en kissepaus så va vi framme tre timmar senare.
direkt när vi kom upp blev de genom gång och därefter hämtade vi ut våra uniformer som vi sedan mer eller mindre skulle ha på oss dygnet runt fram till fredagen. därefter blev det lunch på marinens "resturang af trolle" god mat och mycket folk. efter maten begav vi oss på en rundtur och kollade in lite olika ställen, bland annat ett vattentorn, stan och marinmuseet. när vi va klara med det begav vi oss tillbaka till marinbasen och käkade kvällsmat. och efter det var vi lediga tills dagen därpå. så då blev det chill i deras dagrum där det fanns 2 stycken 50" tv.
och vid 1 gick vi och sov.


 






Tisdagen började med uppstigning 06.00. på med uniformen, bädda sängen och käka frukost.
klockan 7 va det uppställning i koridoren och våra befäl kom. hahaha sen blev det genom gång av städning
( som skulle göras varje morgon 0700- 07.30) vilket innebar damning överallt tom bakom elementen, torka av golv, bädda sängarna så att en enkrona kunde studsa där, ta fönsterputs på fönstrerna, städa toaletterna,duschrumen, tvättrummen (och då va de verkligen städa med medel och kvastar och sen våttroka så att allt blev tort) och hela korridoren. därefter va de uppställning igen och därefter  visitering och även omvisitering fram till klockan var 20 i 8.
sjukaste. sen va de uppställning och vidare mot föreläsning fick "spela" data spel och lära oss köra båtar o sånt sen kollade vi in sjömanskolan och även där dom utbildade marinsoldaterna till brandmän.
sen va de lunch klockan 12.30 till 13.30 därefter föreläsning igen och sen va de fys vilket innebar att springa en mil sen en jävla massa armhävningar och situps med mera. efter det va det middag sen va de desperata hemmafruar med mera till vi somnade runt halv 2.









onsdagen började lixom föregående dag men denna dagen hade dom varit lite fiffiga och lagt till BRAK (träning av ben, rygg, armar och knän) efter omvisiteringen. och de va inte så jätte skoj eftersom man va lite nannig. men det funkade. efter det begav vi oss ner till ubåtarna och fick en rundvandring där dock va där fotoförbud eftersomallt är hemlighetsstämplat så vi fick inte fota någonting. därefter fick vi marschera och lära oss lite militäriska former. det va roligt hahahaha. efter det va det lunch sen va det rundvandring på en av dem nya korvetterna (skit stora båtar) över fin och skit cool va den. och eftersom den inte är gjord av metall nutan det är av den nya  sorten så är den gjord av plast.
och lixom ubåtarna så va där oxå fotoförbud, doooh=(
efter det gick vi till dem andra båtarna dvs minröjarna och andra stora båtar.
efter det va det middag sen va det ledighet efter vi hade haft lite fys,
 fick även se marinens musikkår när jag o camilla tog en liten kvällsrunda till ica.
sen blev de chill vid tven med Grays.
sen läggdags runt halv 2.




torsdagen började som dem andra dagarna med frukost, städning BRAK sen bar det av mot havet där krigsbåtarna stod.
min gruppp började med att åka krigsbåt och fy fasiken va häftigt det va. den efter det fick vi köra den. och det va ännu coolare, sem är till för att transportera saker så snabbt som möjligt så det krävs att dem går snabbt och det vill jag lova att dem verkligen gjorde. haha. sen när alla hade kört så stannade vi till vid ett naturreservat där en ubåt hade gått på grund 1981 (och det är en stor och viktig sak innom den svenska militäär historien) så där tog vi en lite fika innan vi åkte tillbaka för att käka lunch.
efter det va de dags för att ro. HAHAHAHAHA och de va spännande. ingen kunde hålla takten och i början skrek våra befäl en del på oss

men sen tappade dom hoppet och pallade inte vara så seriösa så  då blev de skratt och sång osv. fru va sämst av alla så hon fick inte paddla utan en av våra befäl fick göra det istället. HAHAHA. efter någon timme på vattnet blev de kvällsmat. sen efter det blev det gymmet och sen blev det innebandy match mot sjömännen för dom hade utmanat oss.
och självklart vann Bernadotte hahaha.
efter det begav vi oss till Ica o handlade lite små saker sen blev de chill vid tven med sjömännen.
när det va dags att sova runt två så va det näst in på omöjligt. alla hade vattenkrig och musiken va   på högsta nivå. riktig djungel med andra ord. hahaha. men det va skoj =)









Fredagen började lixom alla andra dagar. Efter BRAKEN och städningen begav vi oss till två  olika föreläsningar därefter gick vi till förrådet för att lämna in våra kläder sen blev det utvärderning och därefter blev vi hämtade med bussen som förde oss till malmö =)







tack för en underbar vecka allihopa. lätt den bästa praktiken vi varit på.
nu i efterhand känns det lite sorligt eftersom det va vår sista praktik någonsin. =(


 


söndag

har inte hunnit skriva om veckan och hinner faktiskt inte nu heller. =( ska jobba nu till 7 sen hem direkt och plugga.
men skriver kasnke efter skolan och jobb i morgon eller på tisdag hahaha.
ha det

shoooballllloooo

hejhej.
då va man hemma igen. hinner inte skriva mkt för dom ringde in mig från jobb. =( så jag fick strunta i middagen med familjen. blää. så jag börjar om en halvtimme.
men skriver ikväll efter jobb om jag orkar annars tar vi det i morgon efter jobb.
byebye

med dig vid min sida

hej och hejdå

då va denna helgen över. det går fort nu, allt. snart står vi där på trappan med studentmössorna och tårarna rinnande.
inte alls många dagar kvar. och för att fördriva tiden ännu mer så sticker vi till karlskrona(karlsskoga?! i don't know) i morgon. det ska bli skoj faktiskt.
jobb idag gick bra, lång dag. men hyffsat mycket att göra. stängde med vicktor och de gillar jag =) har nyss varit ute med felicia och packat lite till. det sista så som smink o sånt får bli ner packat i morgon.
har hittat mina glasögon oxå, mest en hälsning till mamma o pappa om ni undrar hahaha.
måste ta bussen tio i 7 i morgon för att jag ska hinna hjälpa sho med att fylla i ett papper innan vi åker. men det är lugnt. vad gör man inte för sina vänner.
iallafall nu ska vi sova. hörs på fredag när jag är hemma igen. sussa sött.

jobbedags

här sitter jag, redo för jobb.
tänkte bege mig dit där nu
hörs ikväll.

sunday

good morning.
igår kväll blev det mys. och det gillar jag, vid 1 ngt tog jag en sista runda med felicia innan jag gick o la mig. snackade med fru i telefon i ngn timme innan jag somnade.
i morse vaknade jag halv 8 för att felicia nog ville ut men jag orkade inte så vi sov vidare.
för en halvtimme sen bestämde jag mig för att gå upp så då tog vi en liten promenad och nu sitter jag här o käkar frukost, müsli och yoghurt. ska packa innan jag åker till jobb. för i morgon åker vi ju på praktik, till marinen.
det ska bli skoj. skönt att komma ifrån skola osv.. men dock missar jag massa jobb. blää=( but what to do what to do.
i natt drömmde jag en helt galet underbar dröm, synd att det bara va en dröm hahahaha.
men men ska städa lite nu och sen packa, syster kommer i morgon eller ikväll för att sedan bo här en vecka. =)
hörs ikväll efter jobb. slutar 22.


underbart

gårdagen va bra mer än underbar.
speciellt eftersom jag umgick med evelina hela dagen och det händer inte varje dag. men skoj hade vi. vid 5 anslöt sig kusinen emilia så fixade vi o  hade oss. eftersom varken jag eller evelina skulle dricka så gick vi inte in för det där med maskerad så mkt. för vi tänkte bara åka dit och säga hej o grattis.
iaf vid halv 8 körde vi till vellinge o hämtade upp kusinen Jimmy och därefter raka vägen till mormor för att hämta upp kusin lina. hos mormor blev vi fotade och allt haha.
blev mc donalds drive in eftersom vi kom på att vi inte käkat ngt.
sen vidare mot lödde där maskeraden ägde rum.
det roligaste var att alla mina barndomskompisar/skolkompisar som jag inte träffat sen 9:an va där så det va galet roligt.
vid halv 2 bestämte vi oss för att åka hem så då lämnade vi av alla kusiner sen körde jag till trelleborg och lämnade av evelina. när jag kom hem deckade jag dirrekt.
i morse vaknade jag 11. ringde mamma o frågade om hon behövde hjälp med att fixa håret, eftersom dom skulle på bröllop och det ville hon.
så jag kastade mig i bilen o åkte dit. det blev  frukost och dusch där.
vid halv 1 körde jag till jobb för att sedan jobba till 19.20.
mycket att göra som vanligt men fick två glada överaskningar. 1, som bara handlar om att jag kasnke slipper "sommarjobba" och går direkt på och får min prövoanställning och då börjar jag veckan efter studenten. hur sjukt är inte det? över glad blev jag iaf. sen den andra roliga saken va att fredrik jobbade. wiiiiie.
bli alltid så glad när jag ser honom. =)
anyway jobbade över lite sen handlade jag lite småsaker.
efter de åkte jag hem o tog ut felicia en runda och därefter blev de mat, wokade grönsaker och grillad kyckling. yammi.
nu hade jag tänkt att slänga mig i soffan och kolla lite tv.
orkar inte träffa ngn för mitt huvud är helt slut. dock ska jag ringa mamma snaart och höra hur bröllopet va=)
men men det va allt för mig. i morgon blir det jobb 14-22
haaajhaaaj



.

kom nyss hem och nu ska jag nanna. i morgon blir det jobb. hörs efter det

fredag:D

heeeellooo
hann inte skriva igår. men dagen va chillidill. först skola sen blev de stan en runda med florim och shoo. sen efter det träffade jag min kusin sen hem till mamma o pappa. vid 8 körde jag pappa, thomas och felix till stan och då hämtade jag thaimat och träffade min kusin. sen hem o käka det med mamma o lilsis.
vid 9 gick strömmen så jag o mamma gick och la oss o snackade i sängen. sen vid 2 ringde pappa mig o då ville dem hem. så då körde jag o hämtade dem i stan o sen lämnade jag av felix i trelleborg o därefter körde vi hem.
sen kunde jag knappt inte somna.
i morse vaknad ejag hos mamma o pappa sen körde jag till skolan.
hade en lektion och då skrev vi prov. sjukt tråkigt prov och alla fick damp på läraren.
därefter blev de chill i matsalen sen begav sig jag, ali och danne till stan. dom provade kläder inför studenten och ack vad fina dom var.
efter de hade jag möte med syon.
sen möte jag upp evelina :D o då tog vi bilen och körde o handlade bullar sen körde vi hem till mig.
och här har vi chillat hela dagen.
för en stund sen körde vi o hämtade min kusin o nyss färgade jag hennes hår.
ikväll blir de maskerad fest och det ska bli skoj =)
men måste gå nu ska hämta upp mina två andra kusiner sen oxå. det ska bli en rlig kväll. ha en bra lördag kväll.:D

goodnatt

idag är det första dagen som jag varit helt själv i lägenheten.
känns skummt men skönt. har städat, diskat, pluggat och kollat på det jag vill kolla på på tven.
underbart.
hade tänkt att tvätta av mig mitt smink nu sen krypa ner i sängen och nanna.
men sov gott alla =D för de tänker jag göra

onsdag men känns som måndag

natten va skön. sov som vanligt underbart gott fast jag va inklämd mellan felicia och fru hahaha. idag när klockan ringde hoppade jag in i duschen duschade snabbt sen upptäckte jag att jag kunde sova en stund till eftersom vi hade bestämt oss för att köra till skolan idag. så jag gick o la mig hos sho igen. hahaha. o sov i en halvtimme. sen fixade vi oss o jag gick ut i stormen med felicia så hon fick göra sina behov och undertiden fixade fru frukost. vi är bäst. haha
sen blev de skolan, satt dock bara i Zablockisalen från 8-11.30 och lyssnade på anders från SÄPO. va skit trött så jag höll på att somna ett X antal ggr.
efter det slutade vi så då satt vi o chillade en stund sen körde jag, sho, ali o jonas till Komvux o snackade med en yrkesvägledare där. fick reda på allt vad vi behöver så det är skönt.
efter de körde jag sho hem och vidare till mormor. skulle hämta min laddare och sen skulle hon se hur hon skulle sy in min studentklänning.
anyway de va mys, tog en fika sen packade jag in svåger i bilen sen körde vi till mamma o pappa.
blev mat med hela familjen utom lilsis.
esen packade jag ihop dem sakerna jag glöm där och körde hem.
nu är jag hemma, själv. känns konstigt att inte ha ngn runt mig men endå skönt. för jag är dödligt trött.
har iaf diskat undan all disk och nu håller jag på att fixa i min gardrob.
dom ville att jag skulle jobba idag men jag kände inte för det, dessutom har jag prov i morgon så det blir lite plugg.
på tal om i morgon ska jag efter skolan hem till mamma o pappa. sen ska jag körde pappa o hans friends till stan. dom ska käka sen ska dom till KB och se ngn gubbe.
har även lovat att hämta dom på kvällen så i morgon kommer jag nog att sova hos mamma o pappa. wiiihoo.
men men nu ska jag städa vidare, sen blir de plugg och därefter Greys. =)
ha en bra dag

haha en bild på lägenheten och mig. höhöhö.
inte den bästa men jag har inte orkat fota. :P

myspys igen.

hejhej.
har inte hunnit att skriva idag.
gårdagen va mys med massa snack, film, godis och god mat.
sen deckade vi i soffan. hahaha
i morse ringde pappa o väckte oss vid 12. jag säger ju att min säng är dödligt skön.
iaf sen chillade vi film o såå sen vid halv 3 körde v till skolan, mina flyktingar skulle göra HRL
så jag joinade, har redan gjort de ju. sen lämnade vi ali o akeem o jag o fru gick o handlade på citygross
sen åkte vi till hennes skräddare o kollade klänningen. sen hem till mig o lagade mat o käkade.
blev en urgod köttfärssås och spagetti.
efter de har vi bara chillat film, färgat mitt hår och kollat DH.
det är mys.
fick även världens gulligaste sms idag av min sötnos:$wiiiie
btw körde jag i parkeringshus första ggn i mitt liv idag, o de gick bra.
träffade äveen eve och björn en stund wiiie =)
men men nu ska vi kolla på barnhemmet.
sooo long.


ÄLSKAR DIG FRU TACK FÖR ALLT MIN LILLA PÄRLA.
o mamma o pappa med, som ringer o frågar hur allt går. det betyder att ni fortfarande bryr er. hahaha love you

måndags mys med mamma och sho (L)

hallå hej whats youre name. trallalallalalaaa
kvällen igår va mys, va hos mamma o pappa till 8 sen stack jag o hämtade sho.
så åkte vi till jobb o hyrde film o handlade gott inför kvällen. sen hem till mig o hade sjukt mysigt.
i morse vaknade vi halv 8 för felicia kom. sen käkade  vi o tog en promenad.
o jag duschade o såå. sen stack jag o lämnade sho sen mötte jag upp mamma på
mobilia sen stack vi till burlöv. vid 4 åkte jag till sho igen så chillade vi hos henne lite.
sen stack vi hem till mig o tog en promenad med felicia. och här är vi nu.
ikväll blir de kyckling, pommes och bea. mumsfilibabba.
sen film på det.
i loooove it (L)
btw håler jag på att ladda kamerabatteriet nu sen blir de lite bilder på lägenheten
byebye

ännu en kväll med massa mys

good morgon.
andra natten i lägenheten
och jag sover som en
kung. vaknade 11.50
idag och det händer
aldrig. kvällen igår blev
inte alls som planerat.
hahaha. jag stack ner till
jobb vid 8 för att handla
lampor osv. florim jobbade
och även sarah va där
så helt plötsligt stod alla
vi tre o jobbade och snackade
och hade oss. tio i tio japp, två
timmar senare så gick jag hem
gick och gick körde hem.
sen en stund senare kom sarah
och florim tll mig. så lagade
vi tacos MUMS. och sen gjorde
sara en fruktsallad (får inte
kalla det kaka av florim) med vit
chocklad på som man smälter
i ugnen. mumsfilbabba.
vi hyrde även en film som ingen
av oss gillade så det blev mest bara snack och så istället. det va mys. lite över 1 stack dom och jag gick in o deckade direkt i min säng. i morse vaknade jag, diskade undan allt eftersom jag inte orkade i går. sen gjorde jag frukost och nu sitter jag här o äter den. känner för att jobba idag men mitt jobbpass har redan ngn annan tagit över. så jag får väl njuta av ledigheten. ska hem till mamma o pappa idag och göra min deklaration, verkligen i sista sekunden. men men. sen ska jag damsuga o så i mitt gammla rum så mamma o pappa kan flytta in där.
men men ni får ha en toppen dag idag. heeejdå

=D

nu har pappa och bigsis gått och
jag är all alone. lite då och då
kommer felicia inspringandes
genom min ballkong dörr.
(en hund som jag o min
granne passar förtillfället)
Eva, min granne, håller på
att göra fint i vår gemensama
trädgård och det är skoj att
kolla på om jag ska vara ärlig.
hahaha. själv har jag nyss
damsugit och sen underhåller
jag hela skanör med musik.
höhöhö. funderar på att ta en
tripp ner till jobb strax och hälsa
på vickevire och sen handla
glödlampor och ngt gott till
ikväll. väntar bara på min
tjockis ska komma. sen blir
det myspys. men men hoppas att alla får en trevlig kväll för det ska jag ha. tjooohoo.


fredagsmys och tidig morgon

igår va de mys med familjen till klockan 22. sen vid halv 11 kom florim och sarah en stund. så blev det lite mys o massa snack och såå. mycket trevligt faktiskt. sen stack dom vid halv 1 kasnke.
i morse vaknade jag av att syster ringde vid halv 8. sen en halvtimme senare vaknade jag igen av att svåger knackade på mitt fönster. så jag gick upp o öppnade för dom. syster hade jobbat natt sen kom dom hit här för att sova.
så vi käkade frukost sen gick alla o nannade igen.
sen vid 11 gjorde jag vid mig o åkte o mötte upp mamma. sen handlade vi massa mat osv.
sen körde jag hem till mamma o pappa, känns för övrigt konstigt att säga "hem til mamma o pappa" men men sen ringde syster o sa att dom blivit utelåsta GREAT tänkte jag.
så jag o pappa åkte till lägenheten och lyckade ta oss in.
så nu är vi här. ska käka om en stund pappa har nyss fixat min dvd wiiihoo.
iaf evelina kommer nog inte ikväll så jag ska köra o hämta sho sen. och om jag känner henne rätt kommer jag inte bli av med henne förrän kasnke tidigast på tisdag när skolan börjar ingen haha. men det är mys och jag älskar hennes sällskap.
har fått stränga order av mamma att ge pappa mat så jag får väl göra det eftersom han inte ätit idag.
ha det bra.


familjen, jag älskar er mer än allt annat i denna värld.

och då bor man ensam WIIIIE:D

natten var spännande. kvart i 22.00 igår stod jag redo. jocke lärde mig snabbt hur maskinen fungerade sen va det bara att sätta igång. den som va mest på G va nog florim. han hade tävlingsnojan uppe på hög nivå. men det va skoj. vid 1 va florim skit hungrig så då käkade vi. i början va de jag, sanne, jocke, florim och florims syster som inventerade sen vid 05.00 kom jane, johan, vicktor, marc och christel. trodde det skullevara tråkigt men vi hade riktigt skoj. kommer lätt att ställa upp på de fler ggr. runt 09.00 blev vi klara så då käkade vi frukost sen körde vi hem. jag höll på att somna ett X antal ggr vid ratten men jag klarade det.
väl hemma deckade jag till halv 1 sen väckte mamma mig.
har sovit 2 timmar på 36 timmar. doooh
sen körde vi till lägenheten och här är vi än.
har fixat allt och här är så fint. älskar det verkligen wiiiie. har träffat på 2 nya grannar och alla är så gulliga. aaw.
i morgon på dagen ska jag i väg med mamma o handla mat och köksgardiner ochsåvidare sen på kvällen kommer eve.
tycker att vi ska käka tacos. eller va säger du evepeve?
iaf nu är mamma o lilisis o handlar de nödvändigaste på jobb, jag pallade inte åka dit hahaha.
pappa sitter vid tv o fixar o jag sitter hääär.
Gud vad jag älskar min familj, som ni har ställt upp för mig dessa dagar. ni är guld värda och jag lovar att det finns ingen bätttre än er. (L)
nu ska vi laga mat o kolla tv sen ska jag nanna. hahaha
ha en trevlig kväll

RSS 2.0