måndag

jag gillar inte det där med att dom lägger ny asfalt på motorvägen.
dels för att det tar mig en timme att komma till skolan på mornarna och dels för att jag inte gillar köer.
iaf spanskan gick bra, men den va sjukt svår. eftersom det är en 100 poängskurs så va det ett rätt stort prov.
men jag tror jag klarade det. nu hängder det bara på det muntliga på fredag.
iaf slutade vid 1 sen fixade vi lite saker i skolan så jag va väl hemma lite över 2. väckte sis med att börja städa hahaha.
så har damsugit hela lägenheten, diskat, tvättat all tvätt, svåger har fixat mina rabatter och klippt nelly sen hjälpt mig att sätta upp ett staket runt min lilla trädgård hahaha, sen har sis lagat mat och klippt nellys klor. mycket sammarbete och det gillar jag, en annan sak som jag gillar är att tvätta. hahaha tvättstugan är över nice. för övrigt va detta första gången jag tvättade här eftersom jag inte vågat innan hahaha. men det va ingen big deal. med torkskåp och allt så gick det riktigt fort =)
nu har vi iaf ätit. än en gång blev det kyckling. mumms. om en och en halv timme är det jobb och då ska sis och svåger åka hem till svåger o hämta lite saker sen ska dom handla. =)
i morgon blir det frilufsdag med skolan vilket innebär springa en mil och sen simma 200 meter i BO01. det ska bli spännande faktiskt.
en annan sak so är spännande är att det är bara 9 dagar kvar till studenten så på torsdag blir det att fixa det sista som behövs fixas. wiiiihoo.. nästa vecka på onsdag smäller det. =) i like it.
men men ska tömma torktummlaren nu. ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0