jobb och mys

heeeelllo!
hur mås det denna lördagskväll?
jag själv mår bara bra, blev ju som sagt jobb idag. jobbade med sanne, jane, vicktor och johan.
dagen har gått rätt långsamt trots att det har vara sjukt mkt att göra idag.
hahaha har suttit och skrattat hela tiden typ för A skickade sms till mig efter han varit och handlat av mig. haha.
anyway sanne körde mig till vellinge när vi slutat sen kom mamma o nina o hämtade mig där, dom hade köpt pizza till oss alla. hahaha. sen blev de pizza mys, jag, mamma, pappa, amanda, nina, thomas, vicotora och andy. och efter det blev de melodifestivalen tills victoria somnade i mitt knä så jag fick bära in henne i sängen hahaha. Piloterna var bäst tyckte jag hahaha. fast att deras låt lät som velvet och hennes "take my body close"
men men nu ska jag va social igen ^^^
ha en trevlig kväll och niccie ta de lugnt med toreleffe ifall ni ses på areenan ^^ hahhaa
i morgon blir det jobb 14-22 alltså stängning med vicktor. haha =)

28/2

goodmorgon idag är det lördag och jobb mellan 13-19, rätt skönt faktiskt. vaknade 9 och kunde absolut inte somna om och det är lite ångest faktiskt.
igår va det skola hade ARL och religion sen slutade vi och då va klockan inte mer än 10. så vi spelade kort till 11 sen käkade vi. sen begav sig jag, ali och akeem till skånetrafiken o fixade våra busskort. sen tog vi bussen till mobilia och fixade min ipod. sen bussen till södervärn o mötte upp sho. och då stack akeem hem sen åkte vi till DT och satt där några timmar. myspys. sen hämtade mamma mig och då körde vi till mobilia igen o handlade. jag handlade ett sånt silicon skydd till min ipod och efter en stund körde vi hem och åt. sen hjälpte syster mig med att fixa lite med min dator och en på kvällen satt pappa o jag o lärde oss itune och lite sånt.
skulle igentligen in och träffa sho igen på kvällen eller åka o träffa josse men jag orkade inte. så de blev en mysig hemmakväll med bästaste familjen. =)
och idag är det som sagt jobb hade hoppats på lite plugg efter det för jag har såååå mkt nästa vecka. så vi får se.
ha en trevlig lördag


Grattis lilli på födelsedagen (L)

stop this world from spinning

dagen idag började inte lika bra som den brukar men trots det va jag i tid idag vilket innebar en chockad mamma och pappa när jag kom ner i lugn takt från trappan. men trots detta så sken jag upp när en efter en av mina älskling anlände tills kolan. dom två första lektionerna va dator, sen dubbel samhälle och sist men inte minst geografi. sjukt mycket prov och  redovisningar nu och de känns verkligen. usch. på lunchen blev det ingen mat fö min del utan det blev mys och kort ist. jappjapp.
hoppade på bussen till jobb vid min skola, två hållplatser senare sov jag som en stock. vaknade vid skanörs haga  och mådde sämre än vad jag gjorde innan. men jag ville endå ge det en chans. väl på jobb försökte jag övertala några att ta mina 3 sista timmar idag men eftersom alla på jobb är egoister och bara tar isf att oxå ge  så ville ingen. när jag skulle ha rast så sprack allt. började storböla i kassan och halvt svimmade/ va nära på att spy. men som tur va vicktor där, underbar som alltid och sa att jag skulle åka hem så tog han mina sista timmar för så som jag va idag va inte alls likt mig. så från och med nu tänker jag inte ställa upp för någon förutom vicktor. han är den ända som både tar och ger. så om någon frågar om jag kan ta några timmar för dom så kan dom ju fet glömma det.
anyway pappa hämtade migi vellinge sen körde vi hem o åt. nu sitter jag i sängen under mitt täcke och ska alldeles strax tvätta av mig mitt smink (det som finns kvar) sen blir de sängen.
i morgon är de skola sen ska jag nog mysa med sho. jappjapp
ha det!

25/2

hejsan svejsan.
idag va det veckans längsta dag. men som vanligt går de rätt snabbt eftersom vi är duktiga på att undrhålla oss. redovisade två arbeten idag så nu är klumpen i min mage lite mindre. efter skolan tog jag bussen till Jägersro mötte josse, sen gick vi till systemet, coop, apoteket och H&M inhandlade till Thiland o såå.
sen hem och käkade med familjen, syster o svåger va här. sen satte vi oss med mitt samhälle arbete och nu är det inte mycket kvar =) wiiie. iaf fick en sjukt bra lön idag som jag verkligen inte hade ens kunnat önska wiiie
jaja nu börjar Greys Anatomy igen sen ska jag göra geografi.
Ciao


Najdinajdi

jaha då sitter man här och känner sig så fruktansvärt duktig, jaa för det är just det jag känner mig nu. fast att dagen skulle ängnas åt endast plugg så somnade jag i 3 timmar men det hör inte hit, klockan 9 kom pappi hem så då satte vi oss men min religions uppgift och han förklarade så nu är jag ett snille inom mitt ämne. hahahahha känns skönt att det är avklarat  och att jag har gjort klart min uppgift till filosofin i morgon jappjapp.
så i morgon är det skola 9-16 sen hem o göra klart geografin och även samhällen fast innan jag åker hem ska jag inom stan och köpa en Ipod inför Thailand. hahha. jaa då är fallet. tänkte att det är lika bra.
i morgon är de tre veckor kvar till vi åker och det ska verkligen bli skönare än något annat. men men behöver min skönhetssömn nu så vi hörs i morgon.

jaa jag vet att jag är torr och aldrig lägger in bilder därför  får ni en bild på mig, Ali och H's keps idag i matsalen. hahaha


24/2

blir man inte glad och lycklig av detta vädret?
helt underbart och hela denna dagen har gått snabbt. nu är jag hemma, har igentligen idrott men  vi skulle på studiebesök och vi missuppfattade tiden och lite så vi tyckte inte att det va lönt att gå dit. så jag, ali och akeem satt o spela kort ett tag sen förflyttade vi oss till bibblan och gjorde arbete. har bara haft dubbel filosofi idag vilket verkligen var skönt. hade inte så god mat i skolan heller så hela lunchen blev kortspel och massa snack.
just de Grattis till H iaf som fyller år idag =) tänkte sjunga en truddelutt i matsalens högtalare men jag avstod när jag insåg att hela matsalen var full hahaha.
men men idag blir det plugg plugg och åter plugg ska fixa middagen oxå för både mamma o pappa ska iväg idag. jappjapp det va de de.
ha en trevlig dag allihopa

Mooorning

hellohello.
hoppas att allt är bra?
själv är jag lite nannig för syster & svåger va här igår så satte vi igång med ett arbete som jag behövde hjälp med och vipps så va klockan alldeles för mycket. men tack så mycket för hjälpen kära vänner =D
ja nu är jag nyduschad så jag ska fixa till mig lite sen ska jag till skolan. tänkte gå dit lite tidigare idag för jag har en del att fixa. men men skulle bara säga godmorgon.
ha en bra dag idag

livet leker.

mitt liv är underbart för tillfället. har nog aldrig varit så här lycklig och trivts så här bra med mitt liv. det är så mycket som händer med skola, jobb, körkort och en del annat som jag inte kan berätta foch fast att jag har så mycket att göra så gillar jag det. det är så underbart att vakna på morgonen och gå till skolan sen jobb på helgerna. de är sjukt vad jag kommer sakna allt med skolan (klasskompisar, kortspel och allt annat) efter studenten och något som är ännu sjukare är att ingen tror mig när jag säger de till folk. hahahaha. nadja gillar skolan? saay what det har aldrig hänt därför blir alla som frågetecken när jag säger det. är omringad av underbara människor 24/7 och det bidrar till att jag mår så bra. och genom allt detta har jag utvecklats som fan som person, kan kontrollera mina känslor och sitter inte o bölar över något som har hänt eller att folk är taskiga mot mig, fuck dom jag klarar mig utan sånna människor och äntligen har jag förstått det. och jag trivs så bra med mig själv, kan va ensam o sånt utan att ha massa folk omkring mig.  det är underbart.
aaah gud vad jag älskar livet.
jaja men det va bara det jag ville säga haha hejdå


23/3

jaha då va det den 23/2 idag då, vilket innebär 2 dagar kvar till löning/ dagen innan H's B-day/ 3 veckor och 2 dagar till vi åker till Thailand och sist men inte minst 100 dagar kvar till studenten. wiiihoo.
dagen idag har varit underbar tyckte faktiskt om att komma tillbaka till skolan (saaay what jag undrar vad som hänt med mi och skolan asså, vi har blivit best friends)haha hade idrott första lektionen fförsta delen bestod av att dansa polka och andra bestod av fys. och jävlar vad jag kämpade o nu känns de verkligen. riktigt skön känsla.
sen va de duschen o så och jag o min underbara fru hade exakt likadana kläder på oss idag hahaha riktigt roligt, vi är nog mer lika än vad vi tror. jaja sen va det mentorstid och efter de lunch och "geografi" vi är klara (nästan) med vårt arbete så det blev kortspel för hela slanten i matsalen som vanligt.
sen hade jag hjärt och lungräddning från 13-16 men vi va klara vid halv 3 så då stack jag hem.
nu ä de plugg som gäller sen får vi se.



måste bara skriva en sak till just min fru, Taaack för du finns och tack för jag fick in dig i mitt liv. som du sa idag så har alla förhållanden sina ups and downs, och i alla förhållanden bråkar man och de har vi med gjort och de kommer vi säkert göra fler ggr. vi har alltid (ända sen 1:an) haft folk som inte tycker om att vi är så mycket och folk som har försökt att skilja oss åt men det har inte gått så bra för dom och jag tror inte dom kommer lyckas heller. du är en sån typisk person som man kommer ha som vän hela livet, de känner jag på mig. fast vi inte umgås så mkt på fritiden så går de inte en dag utan att vi snackar minst 3 ggr (HAHAHAHA tack vare dig efersom jag inte är den som hör av sig HAHA)
men jag ville bara säga att jag älskar dig och att du betyder sååå mycket för mig.  en mer givmild person än dig får man fan leta efter. loveyou wife.

22/

hejhejhej
ligger i sängen nu och äter en mcflurry. absolut inte bra för min mage men de är gott.
jobb idag gick snabbt, bussen va nästen 20 minuter försenad när jag skulle dit så jag kom lite sent. sen har timmarna bara flytit på! jobbade med florim o vicktor största delen och fy va dessa två är retiga (säger man så?) ibland.
anyway orkar inte skriva skulle mest bara säga hej. tänkte nanna lite nu. sen i morgon är de skola igen.
ha en trevlig kväll.



vila ifrid =(

och ännu mer snö

äntligen hemma från jobb. började med att jag va riktgit trött ju. kom till jobb och jobbade på som vanligt, fick en chock när jag skulle kolla när jag hade rast och såg att jag skulle stänga med fredrik. men det va inte felskrivit utan fallet va de att fredrik hade hoppat in och skulle jobba för florim. och ingen blev gladare än jag. från det att fredrik kom till att vi skildes åt 22.20 hade jag ett smile på läpparna. älskar att jobba med honom. iiih:D så med andra ord har denna dagen varit underbar. började med kassan med Bm, sen frukt & grönt med jessica, sen kassan med vicktor, lite på golvet med joakim och sen mejariet med Fredrik sen 19-22 kassan med en hel del sällskap från fredrik och en del kollande på melodifestivalen. sen kom  danne så stängde vi. tiden har gått relativt snabbt idag men nu när man sitter ner känner man hur trött man är. och vädret gör en verkligen inte på bäättre humör. de va lite skumt att komma ut efter vi hade stängt så låg där drivor med snö. hoppas de försvinner till i morgon så jag kan jobba.
men men längre än så här blir inte dettta inlägg för nu ska jag sätta på en film sen ska jag nanna.
hörs i morgon innan jobb.

och myskväll

goood morgon.!
är helt klar nu och trött som en elefant fast det skulle jag aldrig erkänna eftersom mammao pappa försökte övertala mig att stanna hemma igår. men nopp nopp tog bussen vid 8 och mötte upp sho. sen hade vi mys till jag åkte hem runt halv 1. tack baby för igår, alltid lika mys. sen va de sängen som gällde. och om 1½ timme börjar jag jobbaska bara ta på mig och sen ska jag slänga i mig ngt litet, lång dag idag men jag gillar det =D hörs ikv.
Ciao

massa niccie och mys

tjabba tjena halllå!
hoppas att allt är bra med er alla idag!? själv är jag varm som en öppenspis för tillfället. skulle ta en powernap vid 3 för att jag frös men vaknade upp nu. undeeeerbart. trots att nicole har ringt, ta inte illa upp älsk men jag kommer inte riktigt ihåg vad vi snackade om?!  hahaha.
anyway igår efter josse hade fått massage så körde hon o jag o hämtade upp niccie och sen annika. sen bar det av mot burlöv center. josse gick loss o handlade en del medans vi andra inte hittade så mycket. sen käkade vi där o hade mys som vanligt. sen vid 21 lämnade vi annika, sen när vi skulle lämna niccie så följde jag med henne in. va sugen på lite sovaöver mys.
och mys hade vi verkligen både modevisning och en massa snack.  dock inte hela kvällen för där kom ett avbrott, men tänker inte blanda mig i de eftersom det inte handlar om mig. anyway sen runt halv 2 somnade vi efter en del bombattacker utav olika slag. HAHAHAHA.
i morse vaknade jag lite smått flera ggr. men vid 9 gick vi upp. niccie hade en miljon saker att fixa så jag tog ut luckyboy och lagade frulle medans hon duschade o fixade till sig. sen runt tolv körde hon mig till bussen för hon skulle jobba.
(tack för allt baby, det va mys. precis som alltid. love you)
hoppade av bussen i ingelstad där mamma väntade. så lämnade vi lilsis och åkte o handlade lite.sen hade jag o mamma mys, kollade film och snackade en massa fram till 3 då jag frös som en röv och gick o la mig.
taaada nu är jag här o nu tänkte jag gå ner. hör att vi har gäster, låter som  5 män. gissar på att det är thomas o Co.
haha. iallifalli kvällen ikväll blir lugn, dvs med en massa böcker o plugg eftersom jag inte har varit så duktig på de under lovet. sen i morgon (lyckligtvis) är det jobb. känner för att jobba dock en lång dag, 10-22 men de har hänt för så det klarar jag lätt som en plätt.
ha en trevlig fredagskväll.

19/2

hejhoppgummisnopp! haha
kom hem för en stund sen och jag är dööödstrött.
har varit på körskolan sen 9 i morse. men snart är det slut med det och det är skönt. haha. boka in nya tider till teori och uppkörning eftersom jag avbokade innan, känner att jag måste få det gjort trots att min tid inte räcker till. extra svårt va det i morse att komma uppeftersom jag gick o la mig runt 2 igår. träffade mina älsklingar Sho, ali, akeem och jonas. mkt mkt trevligt och jag hoppas vi håller kontakten efter studenten. bestämde iaf att efter vi har tagit studenten ska vi till Tivoli ngn dag i danmark så ska vi va där hela dagen sen på kvällen blir de PAAARTEEEEY i danmark då, med alla från skolan som vill. wiiie. det närmar sig med stormsteg. borde igentligen plugga men jag känner att jag inte kan konscentrera mig. sen ska jag iväg med tjejerna sen så det blir storstädning av mitt rum så jag slipper mamma o pappas tjat. helst av allt hade jag velat sova men de får jag göra när jag blir gammal. hahahaha. i morgon blir iaf plugg för hela slanten kasnke träffa sho annars blir det en lugn fredag för på lördag jobbar jag 10-22, tolv timmar och det ät döden. sen 13-19 på söndag. tänker hålla på det nu annars kommer dom säkert fråga om jag vill jobba till 22. men de tänker jag inte. noppnopp. näää nu blir det storstädning sen ett litet bad tror jag eftersom jag har cocacola i hela håret efter igår och nä jag duschade inte i  morse för jag pallade inte. haha
anyway vi hörs sen


nostalgi

aaw snackade nyss med aye. riktigt skoj och fy vad jag saknar den tiden när aye gick latin, då träffades vi alltid i parken och tog en (eller flera) cigg och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. det va tider det. han bad mig skicka några foto oxå och då när jag kollade igenom alla oxie och arrie fester fick jag sån kick. önskar att jag tog vara på den tidne mer och på alla människor som innefettade den tiden. de va verkligen arrie varje helg och om vi inte va där så va det någon lokal i oxie. hahaha. fattade inte hur vi orkade men roligt hade vi. då va det verkligen Fredde, lilli nelson och jag. alltid. och dom hängde här alltid eller så va vi någon annan stans. jag va verkligen lillasyster i gänget för dom lärde mig allt, både positiva saker och negativa hahahaha. och dom tog hand om mig som vi va syskon på riktigt. de va härliga tider det. fritan och centrum häng. HAHAHAHA. som jag saknar det. fast det kommer alltid vara ett underbart minne de, HAHAHAHa speciellt alla fester här hemma. hahaha jag dööör. och när mina föräldrar åkte iväg en vecka hit o en vecka dit. då behövde jag aldrig fråga om ni ville va här med mig. för ni campade här. och medans ni andra jobbade o gick i skolan så va fredde här med mig och sov här o höll mig sällskap bara för jag skulle slippa va själv. och dom gångerna vi sov 4 pers i mamma o pappas säng. HAHAHA  aaw så söta ni va. men men tiderna förändras men jag kommer alltid komma ihåg våra minnen och jagkommer alltid att älska er mina bästaste killkompisar (L)



slödag

idag har jag verkligen inte gjort någon nytta alls. Alexander frågade mig om jag ville komma till honom eller om vi skulle hitta på ngt men jag kände inte för det. har bara kännt för att ta en helt lugn dag utan att göra ngt speciellt. och det har jag verkligen gjort oxå. så i morgon blir det plugg och förhoppningsvis något annat skoj kasnke. men men nu ska jag kolla på million dollar baby, för de va skit länge sen sist jag såg den. goood natt

Grattis mina bästaste (L)

oj har inte uppdaterat idag trots att jag vatt hemma hela dagen. vaknade rätt sent idag sen orkade jag inte gå upp så jag kollade på film i sängen o väntade på att mamma skulle komma hem med bullar. sen blev de frulle och efter det gav jag o mamma oss ut på en 45 miuters lång promenad. väldigt skönt faktiskt =) sen fixade vi middagen och vid 5 kom syster o svåger så då käkade vi och småfirade pappa, som fyller år idag och sen firade vi mamma o pappa som vatt tsm i 25 år idag. Grattis grattis mina bästaste. (L) i love you more than a fat kid loves food.


underbar dag

heeello!
kom nyss hem, har haft en
helt otroligt rolig dag med
niccie och sen även med
josse och annika. allt började
med tandläkaren, fick min
bettskena nu inför thailand.
efter det träffade jag niccie på
mobilia så gick vi runt där lite
sen åt jag på Grafitti och efter
det blev det Hollandia, hahaha
jag dööör. sen vidare till stan
och sen snabbt in om niccies
homeopat (stavas?!)
och efter det pressbyrån.
sen en snabb vända in på
seveneleven och handlade
en brownie och som pricken
över i:et tog vi en korv på
orvars HAHHAA
sen körde vi (absolut inte lagligt)
till värnhems vaccenationscenter och tog spruta, gick skit snabbt fast det va 20 nummer framför oss. och undertiden underhöll jag dom med att snacka med min bettskena i hahaha läspar som fan och får ÖPAS (överproduktionavsaliv) gånger 1000. haha. sen tro det eller ej men det blev snabbt och gott och gyrostallrik.NÄÄÄ då vi är inte tjocka och äter hela tiden. hahaha sen vidare till jossas kompis eller något o  satt där o snackade sen körde jag o josse till rosengård och träffade ali och jonas, överlämnade en bok till ali sen nu är  jag hemma. känns verkligen att thailand är nära nu eftersom vi snackar om det nonstop, iiih vad jag längtar. som sagt har haft en helt underbar dag med mina älsklingar (mat inräknat där ja) och helt sjukligt mycket med skratt, precis som vanligt. så nu tänkte jag städa på mitt rum lite o sen slänga mig i sängen o sova tidigt ikv =) men ni får ha en underbar dag.

16/2

heeello my friends. vaknade för 22 minuter sen av att niccie ringde och vi har snackat fram till nu.
så nu ska jag hoppa in i duschen ska va hos tandläkaren 11.40 sen ta bussen till stan möta upp niccie, följa med henne till ett ställe sen vid 5 ska vi möta upp jossse (annika?!) och ta sprutor inför thailand. wiiiho
iaf jobb igår va spännande träffade på Carolina på jobb oxå, alltid trevligt =) sen hände det en annan rolig liten sak HAHHA men det tar vi en annan gång. nu måste jag göra vid mig.
ha en trevlig dag.

14/2

usch nu är klockan alldeles för mycket och jag är egentligen för trött för att skriva.
har iaf jobbat mellan 10-19 sen hämtade syster och svåger mig i vellinge och körde
mig till Nina och Thomas. där blev det urgod mat, krök och mys. kom nyss hem med
en styck halv lullig mamma och en styck halv lullig pappa. haha.
så nu ska jag sova. tack för alla "Glad alla hjärtans dag" sms mina vänner. =)
i  morgon ska jag sova till minst halv 12. börjar 14 och slutar 22. heelllo no fritid.
men men avslutar med en bild på mig och sho i torsdags.


onsdag,torsdag & Fredag

goood morgon. tänkte bara dra igen vad jag gjort dom senaste dagarna, mest för skojs skull.

onsdag va det veckans längesta skoldag och snöstorm. fy fan. fick ett till arbete i skolan. dumma staffan hahaha. (jag vet att du läser min blogg, så ta åt dig hahahaha) sen på kvällen kom niccie och josse. så snackade vi massa massa. det va bra och nyttigt faktiskt. sen när dom gick runt 9-10 så satte jag och pluggade till filosofiprovet. =D

i torsdags va det skolan sen direkt jobb till halv 11. lite ångest för jag va verkligen jätte trött. men det fick bra och när jag inte hade några kunder så satt jag o pluggade haha. sen när jag kom hem läste jag det en gång till innan jag somnade.
just det träffade även på Linnea på latin. omg så länge sen det var. men det va kul att se henne faktiskt =)

igår var det som alla vet Fredagen den 13. det va även den dagen min farfar dog på för 5 år sen. =( så igår åkte jag o syster till kyrkogården och la lite blommor, både till farfar och sen till morfar och vår gammla hund eftersom det är alla hjärtans dag idag. har inte varit där på länge så när jag kom in genom murarna sprack allt och  jag stooor bölade. saknar dom så mycket. vissa dagar är hårdare än andra.=( Still love you.
iaf skoldagen igår va rolig, började med ARL och vi lekte "4hörn". mycket intressant faktiskt. efter det blev det filosofiprov vilket känndes bra. =) sen religon, datakunskap och sen lunch och kortspel. efter det hade vi information i Zablockisalen om projektarbetena. ingen pallade lyssna så några sov och visssa gjorde annat. haha.
efter det begav vi oss till stan för sho och adam skulle handla alla hjärtans dag presenter. så jag o ali följde bara med. sen efter de käkade vi Bk (igen, inte bra asså ucsh) och sen  begav vi oss till stadsbibblan. fick fakta till vårat arbete. sen pussade jag dom hejdå och stack o mötte upp syster på jägers. handlade mat o sånt till henne sen blev det kyrkogården och efter det hem till mig. bakade tårta tilll svåger som fyller år idag och även käkade med pappa och hans arbetskamrat. sen på kvällen hämtade josse mig så blev det fika på EH med niccie josse och annika. myspys.
sen blev det bowling och skridskor hahaha. det va mys. kom hem vid 1 och då deckade jag dirr.

nu är det jobb som gäller 10-19 sen vet jag inte vad som händer än!? så de får vi se.
ha en trevlig alla hjärtans dag =D


ingen nämnvärd dag

tro det eller ej men nu ska jag sova. har varit en rent för händelserik dag idag som jag hellst inte vill prata om. man kan kalla allt kaos och jag vet varken in eller ut. jag har nog vetat  innerst inne hela tiden men nu har jag fått det bekräftat. och jag önskar att jag hade haft fel i detta läge. men vi finns för varandra visst? vi ska aldrig bli som dom, aldrig. och jag hoppas att du vet att jag finns där för dig.
men men nu ska jag som sagt sova. höres

=) / =(

så ja då va det slut mellan Rihanna och Min man Chris brown.
bara synd att de går rykte om att han har misshandlat henne
och kaske får 9 års fängelse. ajabaja.

 


9/2

allting fick en vändning när jag, mamma och pappa satt i bilen på väg till det hära mötet. allt gick strålande och som det ser ut nu så blir det som jag vill. får dock inte ett fast beslut förrän någongång i mars därför vill jag heller inte berätta om det nu. va hemma igen lite innan nio så då blev det mest bara massa prat med mamma och pappa om allt. i love you. sen va klockan 22 helt plötsligt så då va det dags för prison break och nu sitter jag här.
ska sova nu. behöver det.börjar halv 10 i morgon så jag har lite sovmorgon vilket är skönt.
men tänkte endå gå upp nåttsånär i tid s jag kan plugga lite. all tid jag får till pluggandet är viktig nu.
men men sov gott.

no title

jag har mått bra och vatt glad ett bra tag nu, visst är mitt liv stressigare än stressigast men på ett sätt har jag funnit mig i det och gjort det bästa av situationen tills idag. idag sprack det mesta, började med att jag va så trött i morse att jag inte fick upp ögonen knappt sen va skolan rätt slö, fick träffa min sötnos snabbt iaf och då blev jag glad. ringde körskolan och bokade om mina tider eftersom jag avbokade dom innan för jag fick ångest och för att jag helt enkelt inte hinner med. fick ännu ett stort arbete som ska lämnas in skriftligt i historia. så nu har vi PA, historia arbete, geografi arbete, samhällsarbete, religionsarbete och prov i filosofi på fredag. plus att i helgen är det jobb söndag och lördag, middag hos nina och thomas och sen ska vi fira pappa som fyller år. men jag hinner knappt inte det eftersom jag jobbar till lite efter 22 på söndag.  men nästa vecka har jag lov, inte för att jag är ledig från allt eftersom jag har såå mkt att göra i skolan plus att jag ska träna teori och jag ska jobba.
iaf när jag satte foten på tomten idag så sprack allting. tårarna sprutade likt ett gnälligt spädbarn. känner att allt håller på att kväva mig. sakta men säkert. speciellt alla dessa saker som jag inte hinner med. saker som jag vill hinna med men som jag inte gör. tex att träffa josse, niccie och annika. josse skickade sms och påpekade att vi aldrig ses mer och självklart kan jag inte försvara mig för det är inte så svårt att ringa då och då men (alltid ett men) än en gång känns det som om allt är för mycet för mig. det känns som om jag måste jobba som fan nu innan thailand för sen missar jag två veckor med både jobb och skola eftersom vi ligger och glassar på stranden då. känns som jag måste prestera extra mycket nu innan. och sen kommer studenten och eftersom min närvaro är bättre än någonsin i skolan så känns det underbart. men sen finns det alltid två sidor av det hela, folk kan höra av sig till mig med fast jag alltid har röven full. för det hade gjort mig glad att folk bryr sig fast jag är upptagen. absolut inget illa menat men så är det. 
iallfall va tvungen att skriva av mig lite. hoppas verkligen att min tur vänder idag, eftersom vi ska på möte ikväll. och jag vill verkligen det här så jag hoppas att det löser sig. 
nu ska jag städa mitt rum eftersom det inte blev av igår eftersom jag deckade av utmattning. 
hörs kasnke ikväll eller i morgon
 

morfar



usch vad tiden går fort. 3 år sen idag =(
fast jag kommer ihåg allt som om det
vore igår. hoppas du har det bra där du befinner dig nu.
saknar dig mer än någonsin.
vila ifrid morfar =(
älskar dig

8/2

heelllojsan. nu ärjag mätt och hemma från jobb och i klädd i en stor T-shirt. över mys.
dagen idag på jobb har varit hektisk men rolig. roligaste har varit insidenten med bajskorven. HAHA vi har stopp på taoletterna på jobb, eller personaltoaletterna. så idag när florim skulle gå så låg där en bajskorv  på golvet. en lång rackare. HAHAHA sen satt jag o vicktor och försökte lura ut vem denna lilla buses ägare va. hahaha. jag älskar mitt jobb. och mina kolleger. fast vissa är så jobbiga vissa dagar så man bara vill ge dom två snabba så älskar jag alla endå hahaha! känns bra nu oxå när jag snackat med jonas (den högsta chefen) och jocke. wiie. anyway har inte alls suttit i kassan idag nästan. mest sprungit runder och packat upp saker. och det gillar jag att göra för jag är en liten yr höna ibland. hahaha. nä nu är detstädning på rummet som gäller sen en mysfilm, telefonsamtal och sen ska jag nanna.
i morgon är det skola sen lite efter 7 ska jag, mamma och pappa iväg. HOOOOOPPPPPAS på att allt blir som jag vill haha! ser fram emot detta möte. men men ska gå nu.


 
bild 1: jag o sho på bussen hahaha.
bild 2: nadja, julie, sho och jane.

hittade dessa på facebook från i fredags =D

jobb

igår blev det ingen inflyttningsfest med gratis sprit, ingen bio med nina och jasse och inte heller en mysig middag med familjen. istället blev det jobb 3 timmar mer än vad jag skulle, dvs i 12 timmar joobbade jag igår. de va döden eftersom jag både va bakis och trött eftersom vi va ute dagen innan. men det blir härligt sen när lönen kommmer. wiihoo! jag jobbade med vicktor och jag älskar att stänga med honom, we are  the dreamteam haha och danne som väktare. bättre kan det inte bli.
anyway nu ska jag ner o äta med familjen sen blir det jobb 11-19. ha en trevlig dag

haha när jag dör kommer min dödsförklaring va  " hon jobbade ihjäl sig" hahaha

skola sen utgång

hahaha samtalet blev allt annat än kort.  2 timmar senare la vi på! usch inte bra eftersom jag skulle upp lite över 6. iaf första lektionen var ARL pratade om det sm hände på rosengård med poliserna och sånt. en i klassen blev catchad för att ha vatt med på dessa busiga tillställningar . haha riktiga idioter. efter det blev de 2 timmar av lite religion och lite filosofi, hahaha. sen hade vi datorkunskap och sen vid 10 över 12 slutade vi!
sen blev de mat och kort i matsalen och lite annat (A) hahaha sen  när sho hade slutat sin svenska 100 tog hon jag och ali en tur i stan sen tog sho och jag bussen hem till hennes bror. sen vid 4 tog jag o sho med oss Laila hem till sho. hennes mamma var övergullig bjöd mig på afganskmat och så haha.aaw.
efter det fixade vi oss o så.
sen vid 7 tog vi taxi till rammelsväg HAHHA hem till Julie, janne och thomas.
sen kom malcom och en annan som hette nadja med. så krökade vi där till typ halv 12. sen tog vi bussen till Jeriko.
och vid 2 hämtade min syster mig.
och nu sitter jag här ny ducshad ochklar vaknade med världens mensvärk. hoppas det är en lugn dag idag eller tt jag inte behöver sitta i kassan så mkt. anyway ska klä på mig nu sen är det jobb 10-19 känns som jag kommer decka tidigt idag. för sen bytte jag o vicktor pass i morgon så jag jobbar 11-19 då. wiie
anyway måste gå nu är hungrig som en häst. har lite minnen av massa foto igår så jag kanske lägger upp några sen.


tack för igår flickor och pojkar. underbara människor =D

5/2

Äntligen hemma!
dagen idag har varit alltifrån att jag nästan somnat till att jag skrattat så att jag har gråtit till massa annat.
skolan gick bra och även jobb. på bussen på väg till jobb så halv sov jag men sen ringde hjärtat och höll mig sällskap. ska tvätta va mig sminket nu sen är det sängen och ett snabbt samtal sen ska jag nanna till klockan ringer. vi hörs i miorgon sov gott för de ska jag göra

hej igen

Dom ringde nyss från jobb så i morgon blir det  jobb direkt efter skolan, fram till 22.  hoppas att jag jobbar med jocke för det va länge sen nu =( haha.
sen tog jag nyss tag i erbjudandet jag fick. ska bestämma mig nästa vecka. men jag har 99,9% redan bestämt mig. och så blir det nog. har lagt upp fördelar VS nackdelar. och fördelarna tar över så det stänker om det. jaja iaf det va bara det med jobb som jag ville berätta och det för med sig att jag ska sova senast 11 ikväll. inga sms fram till 3 inte. mobilen stängs 11 (HAHAHA vilket skämt) men men om man skulle packat i hop jobb-outfiten till i morgon och ta ett städtag på rummet kasnke?! då blir mamma glad eftersom hon tjatar hela tiden.
just de ni kasnke märkte på minEmo bild att jag färgat håret, japp efter 2 ggr missfärgning igår så blev det mörkbrunt, tredje ggn gillt haha. skrev ett sms till mamma o frågade om hon kunde köpa hårfärg med sig hem och i utbyte skulle jag va en snäll och ikke kaxig flicka veckan ut. haha det positiva (idetta läget, men inte annars)  är väl att jag jobbar i morgon, lördag och söndag och på fredag har jag andra planer för mig. så vi kommer endå inte ses haha.
anyway färgningen skedde 23.30 igår sen la jag mig i sängen och svarade på sms men sen hann jag inte läsa svaren för då hade jag deckat. men sen vaknade jag 4 och svarade på dom igen hahaha NOOO LIFE.
oj detta blev långt, inte alls menningen. men men nu kallar sängen (hahaha vaa?!) jag menar kläderna som är utslängda över hela mitt rum.
hörs i morgon efter jobb.


4/1

heeelllo!
dagen idag har varit rätt skön. började med skola 9.10 hade religon och fick hålla på med vårt arbete. 9.59 tog jag bussen till vellinge och tandläkaren, sega som dom va kom jag in en kvart senare. domfixade vad dom skulle och jag tog sååna avbilder av mina tänder till min nya bettskena. haha sen va de bussen till skolan igen.
tvingade marit att äta med mig sen gick jag upp och hade historia, det vill säga 15 minuter. haha sen hade vi rast så dåblev de kortspel. jag va grym (H) wiiihoo. och efter de va det filosofi. japp det va min skoldag. sen hängde jag med Ali till stan och checkade läget lite eftersom han skulle till körskolan kvart i 4. sen bussen hem.
idag gick jag till skolan som en Emo/punkare. många blev chockade. haha och jag gillar att se allas miner.

dagens outfit va iaf:
slitna jeans
svart tröja med vitt och rött tryck
converse.
och en vit och svart sjal.

I like it!

3/2

usch vad jag är trött. vaknade halv 8 idag och jag skulle ta bussen tio i nio. men så klart fick jag stressa dom sista minuterna som vanligt. mötte sho på södervärn. vi skulle på möte med vår gamla spansklärare men kålhuvudet sho glömde i vilken sal det skulle vara i. och jag hade inte fått reda på det så det blev inget möte. så vandrade ner till cafeterian och tjockade oss istället. sen hade vi Filosofi, detta är ett väldigt speciellt ämne. ett ämne som inte alls passar in i mitt huvud och i mitt tänkande. usch iaf hade det i två timmar sen blev det mat.
sprang och träffade min sötnos efter jag ätit en stund sen blev det kortspel för hela slanten.
efter det skulle vi haft idrott men vår vikarie (musti) tyckte att jag o sho skulle ta en runda istan istället för att vara med på idrotten HAHA saaay what? haha vi hade idrottskläder och sånt med oss men han tyckte det va bättre vi tog en runda, och vi fick klara besked att vi inte fick stanna och fika eller äta ngnstans. HAHAHA
han tycker nog att vi har blivit tjocka haha. iaf så det blev en runda till stan och sen slutade det på Bk. haha och nu är jag hemma. funderar på att läsa lite inför provet i filosofi (DÖDA MIG) nästa fredag.
men först ska jag ta en lite powernap.
hörs kasnke sen.

skola & stan

haha vet ni vad jag är? jag är ett kålhuvud.
skit glad va jag ju i morse att jag hade vaknat och gjort vid mig osv. nää men sen missar jag endå min buss. HAHAHA hur dum får man vara. iaf dagens första lektion var idrott missade typ mer än en halvtimme av den haha. sen hade vi mentorstid och efter det geograafi. började med ett nytt arbete där oxå. ÅNNNNGEST. jobbar iaf med Ali, Akeem och danne. så vi stack till Sydvatten AB på vår håltimme för att få lite information till arbetet och dom tog det värsta seriöst, tog in oss i ett konferansrum osv. och vi hade bara tänkt åka dit och hämta broshyrer haha. anyway sen tog vi bussen till skolan igen. hade missat 20 minuter av historian bara för att allt drog ut på tiden.
efter det slutade vi. så då begav jag o sho oss till Triangeln tjockade oss på mc donalds precis som vi alltid gjorde i 1:an. träffade upp en killkompis till sho sen fixade jag mina naglar eftersom jag hade fått ett erbjudande att göra de endast för 100:- såå självklart hoppade jag på det. =) man känner sig så fin när sina naglar är fina haha



och när jag sitter där o sitter kommer extra mamma & pappa 2 in. alltså Willie och helen, niccies föräldrar. så snackar vi lite och så sen gick dom. efter jag va klar så dumpade vi shos kompis och sen mötte vi upp Lai, pontus, björn och martin. verkligen inte igår. dom käkade på stippes så vi höll dom sällskap. sen kollade vi runt i stan lite och efter de blev de bussen hem vid 6. helt okej dag.
kändes konstigt att va med sho eftersom det va länge sen det med. men men
nu har jag ätit och fikat och är mätt och känner mig tjock hahaha. borde verkligen träna men nu är det så mycket som pågår i mitt liv att jag knappt inte hinner med. men det är kul jag klagar absolut inte. men jag känner av det på kvällarna då jag är trött redan klockan 7. haha
men men nu blir de mys med familjen. vi hörs. Ciao

2/1



God morgon mina käära vänner!
här sitter jag i handuk och är lite halv trött.
anledningen till det är att klockan 9 hade jag bestämt mig för att sova.
jaaaa visst. från tio till halv 3 skickades och togs emot lite över 100 sms
från och till min mobil. hahaha. Thank God för Comviq annars hade detta
blivit dyrt. iallafall anledningen till att jag sitter här o skriver så är för
att jag hade glömt att jag kan en buss senare idag så jag kände att jag
kunde skriva lite. jappjapp i dag är det skola mellan 8-14.
sen ska jag nog börja med mitt religionsarbete.
men men nu ska jag sminka klart mig.
ha en underbar dag!

1/2

heelllo! jag är helt trött i mitt huvud och min kropp. dessa 9 timmar som jag jobbat idag känns dom 14.
plus att jag inte kom i säng så tidigt igår som jag hade behövt och sen dessutom vaknade jag 100 ggr.
iaf när klockan ringde 6 i morse hoppade jag verkligen upp ur sängen o va pigg och glad.
men sen när jag satt där och det inte fanns så många kunder så höll jag på att somna.
iaf vid 1 kom sofie och bytte av mig, så jag plockade upp varor ist.
sen fick jag ett erbjudande. visste inte om jag skulle skratta eller gråta. eller om jag
ska tacka ja eller nej. detta kommer verkligen förändra mitt liv. haha riktigt läskigt faktiskt.
men mamma o pappa tycker verkligen att jag ska tacka ja. men jag som är en mes vet inte riktigt.
haha jaa nu blir ni allt nyfikna. men mer än så kan jag inte säga. inte förtillfället iaf. men det kommer sen vill jag lova:D
anyway nu ska myskläder på eller först är det badet som gäller sen är det myskläder
och efter det ska jag försöka hålla mig vaken iaf till 9. bara för att socialisera mig med min familj =)


just det glömde berätta, Annika ska med oss till thailan. wiiie. det kommer bli sjukligt kul. som jag längtar. 1½ månad kvar mina hjärtan.

ska gå nu. Ciao

RSS 2.0