skola sen utgång

hahaha samtalet blev allt annat än kort.  2 timmar senare la vi på! usch inte bra eftersom jag skulle upp lite över 6. iaf första lektionen var ARL pratade om det sm hände på rosengård med poliserna och sånt. en i klassen blev catchad för att ha vatt med på dessa busiga tillställningar . haha riktiga idioter. efter det blev de 2 timmar av lite religion och lite filosofi, hahaha. sen hade vi datorkunskap och sen vid 10 över 12 slutade vi!
sen blev de mat och kort i matsalen och lite annat (A) hahaha sen  när sho hade slutat sin svenska 100 tog hon jag och ali en tur i stan sen tog sho och jag bussen hem till hennes bror. sen vid 4 tog jag o sho med oss Laila hem till sho. hennes mamma var övergullig bjöd mig på afganskmat och så haha.aaw.
efter det fixade vi oss o så.
sen vid 7 tog vi taxi till rammelsväg HAHHA hem till Julie, janne och thomas.
sen kom malcom och en annan som hette nadja med. så krökade vi där till typ halv 12. sen tog vi bussen till Jeriko.
och vid 2 hämtade min syster mig.
och nu sitter jag här ny ducshad ochklar vaknade med världens mensvärk. hoppas det är en lugn dag idag eller tt jag inte behöver sitta i kassan så mkt. anyway ska klä på mig nu sen är det jobb 10-19 känns som jag kommer decka tidigt idag. för sen bytte jag o vicktor pass i morgon så jag jobbar 11-19 då. wiie
anyway måste gå nu är hungrig som en häst. har lite minnen av massa foto igår så jag kanske lägger upp några sen.


tack för igår flickor och pojkar. underbara människor =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0