23/3

jaha då va det den 23/2 idag då, vilket innebär 2 dagar kvar till löning/ dagen innan H's B-day/ 3 veckor och 2 dagar till vi åker till Thailand och sist men inte minst 100 dagar kvar till studenten. wiiihoo.
dagen idag har varit underbar tyckte faktiskt om att komma tillbaka till skolan (saaay what jag undrar vad som hänt med mi och skolan asså, vi har blivit best friends)haha hade idrott första lektionen fförsta delen bestod av att dansa polka och andra bestod av fys. och jävlar vad jag kämpade o nu känns de verkligen. riktigt skön känsla.
sen va de duschen o så och jag o min underbara fru hade exakt likadana kläder på oss idag hahaha riktigt roligt, vi är nog mer lika än vad vi tror. jaja sen va det mentorstid och efter de lunch och "geografi" vi är klara (nästan) med vårt arbete så det blev kortspel för hela slanten i matsalen som vanligt.
sen hade jag hjärt och lungräddning från 13-16 men vi va klara vid halv 3 så då stack jag hem.
nu ä de plugg som gäller sen får vi se.



måste bara skriva en sak till just min fru, Taaack för du finns och tack för jag fick in dig i mitt liv. som du sa idag så har alla förhållanden sina ups and downs, och i alla förhållanden bråkar man och de har vi med gjort och de kommer vi säkert göra fler ggr. vi har alltid (ända sen 1:an) haft folk som inte tycker om att vi är så mycket och folk som har försökt att skilja oss åt men det har inte gått så bra för dom och jag tror inte dom kommer lyckas heller. du är en sån typisk person som man kommer ha som vän hela livet, de känner jag på mig. fast vi inte umgås så mkt på fritiden så går de inte en dag utan att vi snackar minst 3 ggr (HAHAHAHA tack vare dig efersom jag inte är den som hör av sig HAHA)
men jag ville bara säga att jag älskar dig och att du betyder sååå mycket för mig.  en mer givmild person än dig får man fan leta efter. loveyou wife.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0