hej igen

Dom ringde nyss från jobb så i morgon blir det  jobb direkt efter skolan, fram till 22.  hoppas att jag jobbar med jocke för det va länge sen nu =( haha.
sen tog jag nyss tag i erbjudandet jag fick. ska bestämma mig nästa vecka. men jag har 99,9% redan bestämt mig. och så blir det nog. har lagt upp fördelar VS nackdelar. och fördelarna tar över så det stänker om det. jaja iaf det va bara det med jobb som jag ville berätta och det för med sig att jag ska sova senast 11 ikväll. inga sms fram till 3 inte. mobilen stängs 11 (HAHAHA vilket skämt) men men om man skulle packat i hop jobb-outfiten till i morgon och ta ett städtag på rummet kasnke?! då blir mamma glad eftersom hon tjatar hela tiden.
just de ni kasnke märkte på minEmo bild att jag färgat håret, japp efter 2 ggr missfärgning igår så blev det mörkbrunt, tredje ggn gillt haha. skrev ett sms till mamma o frågade om hon kunde köpa hårfärg med sig hem och i utbyte skulle jag va en snäll och ikke kaxig flicka veckan ut. haha det positiva (idetta läget, men inte annars)  är väl att jag jobbar i morgon, lördag och söndag och på fredag har jag andra planer för mig. så vi kommer endå inte ses haha.
anyway färgningen skedde 23.30 igår sen la jag mig i sängen och svarade på sms men sen hann jag inte läsa svaren för då hade jag deckat. men sen vaknade jag 4 och svarade på dom igen hahaha NOOO LIFE.
oj detta blev långt, inte alls menningen. men men nu kallar sängen (hahaha vaa?!) jag menar kläderna som är utslängda över hela mitt rum.
hörs i morgon efter jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0