Party all night long

idag mår jag inget vidare. känns som jag ska spy hela tiden och jag är snurrig och svimmfärdig. undrar igentligen vad jag gör på jobb, tror det är pengarna som styr. usch och fy. och en större fråga jag har är varför jag alltid mår dåligt nuförtiden? jag hoppas att det inte smittar iaf, men det kan det väl inte göra? tragiskt nog så varje gång jag ringer och ska prata med min doktor är där upptaget eller så är hon upptagen med patienter osv. det suger.
med risk för att min blogg håller på att bli för gnällig så slänger jag upp lite bilder från i fredags o lördags. Underbara helg.



Jag och Emil - fredag



Öbbi, Linda & en sovande Nadja - fredag



Öbbi & Fille - fredag



Hampus & Evelina - fredag



Emil & Nadja - lördag



Öbbi & Nadja - lördag



Emil, Linda & Ala - Lördag



En halv Nadja, Öbbi & Rami - Lördag



Öbbi & Nadja (kärleksfulla eller våldtäktsförsök, välj själv) - Fredag

Som ni ser är vi ett väldigt kärleksfullt gäng haha. Och utan oss på bild finns inte. vi är alltid med.
älskar er och chili. =) haha


trading places

magont, huvudvärk, fryser/varm, illamående, trött, slö och ont i varje muskel i kroppen. underbar start på veckan.


beautiful disaster



Har haft en mysig passa-hundarna/sov-dag-med-pizzaätande-och fläk-i-soffan-dag med linda!
är så trött, sliten och ont i magen nu. funderar på att gå o sola sen ta ett varmt bad innan
sängen!
är iallafall hos mina älskade föräldrar nu. i morgon är det dags för en ny jobbevecka.
Usch vad helgerna är korta. hejdå


Wake me up when september ends.

jag är hemma nu. blev förfest här som vanligt därefter begav vi oss till chili. Drinkar och skumpa, fest och musik och Jackie från PH. hejhej på dig och dina inplantat.
Bk avslutas kvällen med och jag tog taxi hem själv, 240 kr. alldeles för dyrt. nu ska jag nog på allvar ta en utgångsfri månad. där va jag rolig, augusti är snart slut. men känns som jag inte har råd med utgångar stup i kvarten. nu får det vara nog.
saknar älskling, mamma och pappa. vill hem och gosa. och jag vill tillbringa hela dagen med pappa i morgon men det kan jag inte. nopp. ska passa Tessan och Vaskos hundar tillsammans med linda. hoppas det inte blir hela dagen för jag har andra saker jag måste göra. snart börjar en ny vecka med jobb och grejer. jag vill vara med min familj. vill inte göra något annat. ont i magen har jag också.
Betalade nyss räkningar. hittade en som jag hade glömt bort. icke bra. men nu är det gjort.
känner mig hatisk och kärleksfull på samma gång, är det möjligt?
ska lägga mig i min renbäddade säng nu och kolla OC. borde sova men jag vill inte. inte nu.
tråkigt inlägg. älskar mina föräldrar och mina systrar mer än allt annat tsm.
hejdå.

take you passion

Sitter och käkar gyros pizza nu och tittar på dansfeber. tur att ingen ser mig nu när jag sitter här. döör av skratt samtdigt som jag har hela flabben full med pizza. riktigt svinigt. usch.

igår blev det en underbar förfest hos mig som vanligt, i looove it. Evelina, Linda, Flisan, becca, andy, öbbe och emil. skratt och gammla klassiker låtar. tog taxi till stortorget. inte lönt att jag skriver var vi gick sen för det vet väl alla vid detta laget. Slapp stå i den mil långa kön eftersom man kan ju kalla oss stammisar där. Helt galet vad sjukt med folk det va igår. jag har varit på chili varje helg (både fredag o lördag eller fredag eller lördag) sen i december utom 2 helger ovh aldrig aldrig aldrig har där varit så mycket folk.  CRAZY. men ball hade vi.

när dom stängde och ett tag efter det begav vi oss till BK. skulle till etage men blev för lata efter all maud.
sen tog vi taxi hem och vi sussade sött.

gick upp tidigt i morse o började städa?! linda blev paff när hon vaknade o här va kliniskt rent. =)
resten av dagen har jag hjälpt pappa med massa saker hemma.
nu taggar vi till för ikväll blir det utgång igen. hoooj

next to be with you

pratade nyss med lillsis. jag saknar henne något fruktansvärt. började gråta. mitt festsug är borta. men tjejerma är på väg hit nu. så jag får väl försöka att tränga undan allt. älskar dig

Another World

just precis nu och för några dagar tillbaka har jag saknat lillsis något fruktansvärt..

are you ready for love?

Har varit sämst på att blogga dom senaste dagarna.
Man kan igentligen säga att jag har haft fullt upp eller så kan man kalla det lathet. välj själv.
Har iallafall jobbat både månadg och tisdag. Och efter Jobb i tisdags hämtade jag upp beccy sen åkte vi hem till mig och käkade, sen kom joel och vi drack o hade skoj sen begav vi oss till Båten. herre jesus vad mycket folk.
Jobbar inte folk? Träffade iaf både Matti, Annika, bobby och Andy. mycket trevligt.
och sen Chili ligan. mina älskade bartendrar va där så dom började krama mig o dansa runt mig o grejer. haha. Älskar dom.
sen när det stängde med det nattamat på max och därefter taxi hem till moi.

Joels klocka ringde typ halv 7. usch men jag o beccy sussade vidare. sen vaknade vi vid 11 och då slängde vi på oss lite kläder sen åkte vi till entre och käkade frukost och kollade i alla affärer. mysigt.
när klockan blev 4 dumpade jag beccy på triangeln och jag själv åkte hem till min stackars pappa som har ryggskott. Där befann jag mig hela kvällen efter det.

Blev dock döö taggad på utgång när jag snackade med grabbarna, men jag tog mitt förnuft till fånga o stannade hemma. Sitter iaf på jobb nu. Jobbar till 22. nice.

nu tog orken att blogga slut. hoooj



när mamma plockade alla plommon från trädet o la dom i en skål.
så gick älskling och tog dom från skålen och käkade upp dom.
Teamwork.


Catching a tiger



Goa Gubbar!


Jag vill ha dig nu, så som jag hade dig förut

Jag kan nog utan att tveka säga att detta har varit den bästa helgen på länge!
Igår när jag varit hos mamma o pappa åkte jag hem. så kom Tina, Beccy och Flisan hit och drack lite innan dom skulle på efterfesten på skeppsbron.
Så jag körde dom dit sen vid 10 och sen körde jag till Joel i Dockan. dööör för deras lägenhet. Blev iaf förfest där med Joel, Ruffan och joels klasskamrater. Sen vid 1 blev det utgång.
Mötte upp öbbe sen drog vi faktiskt till chili. HAHAHHAa Jag joel och öbbe.
Det roligaste är att innan vi hann säga hej till Stani och dom stod en drink framme till mig, en öl och fernet till öbbe och sen en jäger/redbull till joel. HAHa underbara pågar.
Konstigt nog hade vi shottar och drinkar framför oss hela kvällen?! Underbara chili personal.
Tillbringade kvällen där med dans och såå sjukligt mycket skratt. helt galet vilken underbar kväll.
När vi gick till Bk för nattamaud statt Danny och Mattias där. Trevligt att utbyta några ord igen och att dom kände igen en.

I morse vaknade vi upp vid 11 halv 12. Chillade fram till halv 1. sen hör och häpna tog jag bussen hem. Man är alltid så sexig dagen efter. med håret som svinto, smink i hela fejan, högklackat och klänning. hahahhaa. usch och fy.
Började iaf storstäda lägenheten när jag kom hem. Galet hur svinigt det blir när tjejer förfestar. usch. Sen kom joel och ruffan hit ett slag innan jag körde till mamma o pappa.
Tog ut en madrass, täcke och kudde på terassen o la mig o sov i två timmar medans regnet öste ner och det åskade o hade sig. så jävla mysigt.
Blev taco och mys med päronen mina innan jag körde tillbaka till stan, in snabbt som fan o kladdade på lite smink och bytte kläder sen till Stortorget och mötte upp Beccy, Mia, Joel, frans, flisan, Linda, per och Vahlne.
Melissa Horn och Lars Winnerbäck spelade. Eftersom Lasse spelade i 2 timmar blev vi uttråkade så vi gick o käkade o satte oss i öltältet. mysigt.
Efter att jag stått i en mil lång kö för att betala parkering är jag äntligen hemma.
Ska nanna nu sen är det jobb 10-22 i morgon.
Sen på Tisdag efter jobb blir det utgång med folket igen. wiiihooo.
jag äslakr det.
Nu ska jag krypa ner i min egna sköna säng med min älskade kudde. nattinatti





Hittade två bilder på mig och öbbe från igår!


baby goodbye

igår efter jobb åkte jag o handlade med mammi. därefter hämtade jag upp Beccy, Tina och Flisan så begav vi oss hem till mig. Käkade tacos, drack, spelade spel och snackade en massa. Sen kom Tessie också.
när klockan blev mer beställde vi taxi skulle till stortorget men hoppade av vid karusellerna?
tog oss en tur med dom iaf innan vi vinglade vidare till chili.
Hade en trevlig kväll som vanligt där. Hela världen sov hos mig sen. och idag mår man bajs.

Skickade iväg dom sista vid 1 i morse sen va det in i duschen och göra vid sig. Hämtade upp Annicka och Tessie sen vidare till Beccy där alla andra va. Blev bjudna på Mc Donalds. sen kom Danny, Erik och Mattias dit. Trevliga pågar det. Och gud så bra dom är på att sjunga. Och Danny är Sexig. mums. Anyway nu är jag hos mamma o pappa.
Ska nog till stan sen och kasnke hör och häpna, skeppsbron. not chili.
Beccy, tina och flisan står på scenen med EMD nu iaf sen ska dom mingla runder där med kändisarna innan det bär av till skeppsbron.

hejdå.


Try me

good morgon.
Jag har nästan glömt hur det är när solen är framme så idag blev jag glaud.
Bara synd att det blåser. =(
jaha annars då?
har kommit in i en period där jag hatar, verkligen hatar att åka ifrån Zita. tycker det är så jobbigt varje morgon när jag pussar henne hejdå och hon sitter och tittar på mig med huvudet på sne. min lilla älskling.
Varje morgon när jag ligger i sängen och verkligen precis vaknat och samlar all kraft i världen för att gå upp, och så fort jag hör Zita eller ser henne flyger jag upp. Det är verkligen hon som får upp mig om mornarna.
Kommer bli hemskt när vi ska till thailand. så många veckor utan min finaste. som tur är kommer hon ha det guld hos mamma o pappa. jappjapp.
på tal om mamma o pappa så har jag en saknad efter dom också hela tiden. jaa jag är vuxen men dom är endå dom bästa. trivs så bra i deras sällskap. om jag inte har pratat med mamma och/eller pappa på några timmar brukar jag ringa o skälla på mamma o fråga vad hennes anledning är till att hon inte ringt mig. HAHHA. kommer nog aldrig klara av att klippa navelsträngen helt från dom.
usch va dyra räkningar det kommer bli när vi åker.

ja mer än så har jag inte att säga en morgon som denna. Snart är det helg och jag älskar det. hooj!



Next plane home

visst är min blogg tjusig nu?
sis har gjort den och jag är helnöjd. Dom som betyder mest för mig pryder min header! Love it!
Har iaf varit ledig idag. riktigt skönt. förstår inte varför tiden går så snabbt när man är ledig?!
snart är det iaf helg och jag gillar det.
allt för mig! hooj


Mad world

hoj.
sitter och kollar på so you think you can dance nu med mina päron.
Billy och Ades nummer är mitt favvo.
ville bara meddela hooj


Ooooh Lord.

Det är helt galet vad det regnar ute. Och jag som hatar att köra bil när det ösregnar eller det är snöstorm.
Där är så mycket vatten på vägarna att man knappt inte kan köra. Vissa vägar är avstängda. Man får vattenplaning var och varannan sekund. usch.
Men här sitter jag, på jobb. Snacka om att jag försöker övervinna min rädsla.
Ber bara till Gudarna att det slutar snart så jag kommer hem idag. och det inte händer något på vägen hem.
och förlåt alla bilister som blir irriterade när jag kör 50 på 90 vägarna.



Så här va det i sunny beach när vi va där 2006. blää


When everything's made to be broken

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight


I see you´re true colors

jag har aldrig varit en Sex and the City tjej. Har alltid avskytt när dom har gått på tv osv. Och när den första filmen kom ut på Bio vägrade jag att följa med mina tjej kompisar för att se den. Men för ett tag sen gav jag den en chans. Och jag ÄLSKADE den nu har jag precis sett 2:an och den gillade jag lika mycket. Jag blir så road av att se filmerna. Tänk att leva i glitter och glamor, höga skor, Stilfulla kläder, massvis med pengar & fina lägenheter. Allt har dom. Seciellt gemenskapen. I love it.


When the drugs don´t work

Sitter på jobb. Känner mig så sjukt sliten fast att dom två senaste dagarna har jag bara legat hemma hos mamma o pappa o mått lite små sjukt.
Har haft en hemsk natt eftersom det har åskat o haft sig. Strömavbrott och grejer. usch.
så i morse när mamma väckte mig kände jag mig helt förlamad. orkade inte röra mig ur fläcken men jag va inte trött. utan jag hade ingen ork. När det va 45 minuter kvar till jag skulle börja jobba gick jag upp.
men fy.
Nu är jag iaf på jobb och lite energi har kommit tillbaka. Vartända steg jag ska ta måste jag samla energi till.  Vet icke vad det är som pågår i min kropp förtillfället. men jobbigt är det.
Sjukt att jag har lyckats skriva ett gnälligt inlägg när jag inte känner mig speciellt gnällig.
men men återkommer senare kasnke med ett mer positivt inlägg. tjaaa

Himmlen är oskyldigt blå

idag känner jag inte för att göra ett smack. bara ligga nerbäddad och bara ligga där.
har ont i magen, svanskotan och känner mig jätte hängig.  usch.
hela dagen igår va det mys med pappa. sen sov jag här.
kommer tillbringa hela dagen här idag också.

har iaf lyckats boka flygbiljetter nu till thailand.
hejdå

why dont you wrap yourself around me

idag har jag varit så långt ifrån en männsika som man kan bli. Har varit så bakis att det inte finns på kartan. eller jag va full till 12 i morse och därefter har bakfyllan hittat hit!
men GUUUUD vilken kväll.
Tackar och bugar Fille för en galen 20 års fest. Såååå mycket dans, krök, skratt människor och glada  miner. vi va över 50 pers som käkade sen kom fler.
Hade riktigt roligt.
Sen skulle vi ut? men vi va för fulla. så Kajana och Jens körde mig, öbbe, classe och Vhalne till stan.
Hem och däckade fint i sängen sen vsknsde man 9?
hemskt.
pappa kom iaf o hämtade mig sen körde vi o handlade sen hem här.
Har sovit och tagit det verkligen lugnt. har dock tvättat hela dagen och nu ska jag fortsätta med att gör igenting.

Tack alla inblandade igår. Underbara är ni allihop!

The last song

hej jag heter
nadja och
är typ världens
mest böliga männsika.
Kollade nyss på
The last song
och fy fan vilken film.
Den senaste
timmen har
jag gråtit mig
igenom. Så
nu kan
A Walk to remember,
the notbook,
Dear John och alla
min andra favvis-filmer
slänga sig i väggen för
här jävlar i det
är det en som nog
inte går att toppa.
Vilken film.

The Karate Kid



jag bara måste måste måste rekomendera denna film!
helt galet bra. Känslig som jag är så blev jag både tårögd och skrattade
många gånger i filmen. Helt klart värd att se.
Exakt sån unge som Dre ska jag ha. på pricken. utseende o attityd och allt.


Im so happy tonight

Sitter på jobb nu. har nyss käkat en skål med soppa och har försökt att beställa flyg till Thailand. Men nej. det fungerade icke. och det suger lite faktiskt.
Lyssnar iaf på min nya favvo låt. den är för bra.

Jaha annars då?  Höll på att bli lite sur i morse när jag vaknade o såg att solen strålade. Damn. men nu är den inte lika stark längre och jag gillar det. Det fina vädret kan gott hålla sig till helgen. joooodiii.

Har nog inte mycket mer att förtälja. Ha en trevlig dag.


I shall believe...


från och med du

jobb igår gick bra. därefter träffade jag en gammal vän. satt och pratade och hade trevligt innan jag åkte hem till mamma o pappa o nannade där.
idag har jag varit ledig och hur har vädret varit? regnit o skit som vanligt. har iaf haft mys med pappa.
åkte till sis och käkade o färgade håret och nu är jag hos mamma o pappa igen. =)
i morgon är det jobb 10-22 därefter är det fredag och 20års fest. sweet
känns som det kommer bli en bra helg.



bara jag som älskar denna video? och självklart låten.

btw bra spelat av sverige idag. over and out!


ignore this

första dagen på jobb efter semestern va inte så pjåkig. Trots min otroliga trötthet. Är alltid konstant trött. i mitt huvud och kroppsligt fast jag igentligen inte är trött. känns som jag går i en bubbla o är helt dåsig men endå känner jag mig pigg som en lärka. svårt att förklara. haha
Har iaf nästan läst ut boken "jag dödade mitt barn" och attans va bra den är.
förövrigt gick jag ifrån jobb med ett smile på läpparna idag. ännu gladare blev jag när jag satte mig i bilen och hade musiken på högsta. det är livet. älskar att köra bil med hög musik.
Dom senste månaderna har folk (speciellt öbbe) komenterat: oooj har du ny cd skiva när dom hoppar in i min bil. (dock med en viss ironi i rösten) har haft Chris Browns nya skiva i min bil sen Dec. och eftersom radion inte har gått som den ska så har Skivan gått varm.
förra veckan laddade jag mitt minneskort med ny musik som jag har i när mina vänner åker med mig. jag själv föredrar att fortsätta att lyssna på CB. hahaha. just love him.

i morgon är det jobb igen sen ska jag hem o sova hos mamma o pappa för på onsdag är jag ledig och då blir det kvalitetstid med daddycool eftersom han fortfarande har semester. lovley.

nu ska jag fortsätta att titta på Sex education. Hooooj

Come to me now, and lay your hands over me. Even if it's a lie say it will be alright. And I shall believe

ikväll känner jag mig stolt över mig själv.
pluggade in hörlurarna i öronen och tog en joggingtur i underbara regnet till maxi och handlade kakao.
jobbigt va det eftersom jag är i långt ifrån i form men fy fan va skönt det va.
ställde mig sedan o bakade muffins. A taste of heaven. fy attan va goda dom blev.
nu är jag nyduchad och känner att sängen kallar.
tackar för mig.


som jag hade dig förut

jag vet inte vad som hänt med mig? när jag tänker efter har jag förändrats helt det senaste året.
Det största som chockar mig är att jag har börjat lyssna på Melissa horn, Anna Hertzman & Winnerbäck mfl. Det är såååå inte nadja.
Jag festar verkligen VARJE helg. Med eller utan sprit så festar jag och går ut.
Jag älskar att vara i min lägenhet med andra men mest själv. det är en av dom bästa sakerna som finns.
Jag är inte beroende för fem öre av någon annan (förutom min familj, måste ha en dos av dom varje dag)
Jag känner ingen sorg/glädje längre. inte som innan. innan kunde jag STOR böla för ingenting. och sen nästa sekund kunde jag älska livet mer än allt annat. och bara skratta o va high on life. Nu känner jag mig neutral. just smile and wave.
Jag bryr mig inte alls på samma sätt längre vad folk tycker och tänker om mig.
Jag DANSAR. ja fy fan vad jag dansar om dagarna.
Jag städar min lägenhet 411 ggr i veckan. Damsugning och rubbet. (förutom dammtorkning, still hate it)
Jag känner att allt bara löser sig. Allt fixar sig tillslut.
Jag uppskattar min familj mer än någonsin.
Jag har öppnat upp mig för saker jag vill göra. Ser en miljon jobb möjligheter om dagen. Nästan allting utomlands. jag ska ha massor av jobberfarenheter. jag ska uppleva. och galet nog när jag tänker på alla dessa utomlandsjobben så ser jag mig själv där, ingen åker med mig på dessa ställen utan jag åker själv.


Jag känner bara att jag bestämmer över mitt egna liv. har nog aldrig kännt denna kännsla förr. men nu jävlar kliar det i fingrarna. jag är oberoende av folk (än en gång är inte min familj inräknad i detta) och vill ni veta en sak? jag älskar det. jag älskar mitt nya liv. nya och nya. jag älskar upptäckten jag har gjort. mums.
börjar jag bli vuxen?

Jag vet verkligen inte om jag vågar åka till thailand Januari - april. något säger mig att jag inte kommer komma hem igen. inte på mycket länge. Något säger mig att jag kommer fortsätta på min livs resa och skiter i allt här hemma. Vilket är skrämande att jag har denna kännsla igentligen. eftersom hela livet är fullt av ansvar. och jag har dragit på mig en jäkla massa ansvar med lägenhet, jobb, bil, hund. och så mycket mer. så jag måste ju komma hem. om man tänker efter. Men vem vet. Den tiden den sorgen.

Vem sa att jag att jag inte va high on life längre?

Hush, hush, somebody´s callin' my name

Kvällen på möllan blev brao. Alla tjejer va samlade, käkade gott och hade det allmänt underbart.
Just love it! man borde göra sånt oftare.
När klockan blev mer så åkte alla hem för alla dom andra skulle jobba dagen efter så jag åkte hem till Öbbe och Classe. där jesper och fille också befann sig. Blev gura och allsång.
Efter det skulle jag köra grabbarna till stortorget men det slutade med att jag följde med ut. yeeeah. Chili here we come. Blev en mycket trevlig kväll på chili. jag va nykter men fy fan vi dansade. helt crazy. anyway när dom stängde körde jag hem och storstädade?! tog en dusch och va lagom i säng halv 5. jajjemen.

Lördagsmorgon har guld i mun?! vaknade upp vid 9, gick o kissa och sen somnade jag om till halv 1. det är nice.
tog färden hem till M&P blev lunch/frukost där och sen skrubbade jag deras terass. Hello träningsvärk idag.
stannade där till lite över 6 sen körde jag hem.
Ringde lilsis och pratade en kvart. i miss her. =/
sen kom linda hit iaf. blev tacos sallad sen gjorde vi vid oss. Bänkade oss i min fönsterkarm med ljus o vin/redbulljäger och musik.
när grabbarna (björn, jeppe och ruffan) kom blev det spelet "med vilda gester" kände att vi gjorde en otrolig insats.
Sen ramlade öbbe in. efter en stund kom Fredde, gabbe, joel och frans.
Bestämde oss för utgång fast vi inte skulle?! men guuud vilken kväll. hade så ball och svetten rann. vi gick bananazzzzz.
när chili stängde vandrade dom andra till BK och jag satte mig och pratade med joakim.
sen mötte jag upp dom andra och tog taxi hem. ¨Sen blev det tacosllad again.

Idag har jag och linda söndagshandlat och lagat fläskfilee, potatismos, rödvinssås, beasås, morötter i ugnen och stekt svamp.  mumsfillibabba.
har även hunnit städa hela lägenheten skulle lägga upp video på den men hittar inte kamersladden som vanligt.
Nu blir det iaf Tv och mys
ha en trevlig söndagkväll för det ska jag ha. i morgon är det back to work.




i sommras när vi hade kubb/grillning/badkväll.
öbbe, jeppe, ruffan, classe, jag, fille, vahlne och kronvall


Nothin´ on you baby

hallojsan! (gud vilka flashbacks jag fick från tiden på ica, jessica sa alltid det haha)
ligger i soffan med datan på magen o lyssnar på hoffmeastro. har dock inte legat här sen sist jag skrev utan har hämtat evelina på jobb, käkat lunch hos mor och far med evelina (som mamma o pappa kallar för min flickvän ), hämtat ut mitt nya körkort, hämtat ut ett paket och gjort ett par andra ärenden med fröken nilsson.
Bitterfittan ligger och fläker sig i min säng o jag har nyss duschat.
Spelade in Filmer innan när vi dansade och sjöng. som vi garvade. just love it. Kanske visar dom här någon vacker dag.
iallafall snart kommer hanna och linda hit sen mötter Becca upp oss ikväll på möllan. ska bli en lugn och skön kväll med mat och massa snack. äntligen är alla tjejer lediga och detta händer aldrig. så det ska bli super mysigt.
ska iaf in och hoppa på tönten nu. tänkte visa ett videoklipp på min lägenhet sen. för dom intresserade.
hoj

you got me walking on the moon

Whad up med mig och tidiga mornar?
jag har semester och kan sova i princip hur länge jag vill. men nej då vaknar jag jätte tidigt.
för ngn timme sen vandrade jag ut till soffan med mitt täcke o mina kuddar så nu ligger jag här och fläker.
Måste snart göra mig i ordning men jag orkar nog inte? Ilandsproblem.

för övrigt har jag nog haft världens bästa natt. hade bla 9 kuddar, ett dubbeltäcke och ett vanligt täcke. sen fönstret öppet så det va kallt o skönt.
bara så där ifall ni ville veta.
usch nä duschen kallar big time.
hooj

I love you, I love you, I love you.

Fikan va mysig. det va trevligt att träffa mina små snäckskal. Eller framförallt hanna banana för henne träffar man inte så ofta. När hanna drog gjorde jag och linda oss iordning sen begav vi oss till mascot. Blev god mat, dricka och massa snack. Ibland behöver man skämma bort sig själv lite.
När vi hade suttit där i någon timme stack vi till Maxi och handlade massa godsaker inför kvällens maraton.
Classe dök upp lite efter 21 sen satte det igång. 05.30 stängde vi av tven och nannade gott.

09.30 kom Hanna och Nala. så då blev det lite prat och så sen körde dom mig till mamma o pappa. sen vid 3 kom dom och lämnade min bil och jag körde dom till vellinge.
sen åkte jag hem till mamma och pappa igen och hade mys där resten av kvällen.
Pappa har nyss blivit klar med taket där ute så vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord medans regnet öste ner och det blixtrade och hade sig. Love you dad.

i morse vaknade jag till när mamma o pappa åkte. Dom skulle upp till småland och hälsa på lilsis. Sen gick jag ut och klippte gräset och mammas rosenbuske.
sen kom bigsis och evelina. Blev lunch sen har vi myst där hemma hela dagen.
Jag och evelian lagade middag lagon timm M&P kom hem igen sen  tog jag och E en liten tripp till mormor o hjälpte henne att boka en resa och tog en fika innan vi åkte hem till mamma och pappa igen.

Har nyss kommit hem igen. körde evelina hem och nu ska jag snart sova.
I morgon ska jag hämta ut mitt körkort, fylla i papper och följa med Evelina till stan sen kommer tjejerna hit.

Sen på kvällskvisten tänkte jag, evelina, linda, hanna och Rebecca vandra ner till möllan för God mat och god dricka. dock ingen utgång i morgon utan det blir bara mys. Just love it!

Trots att vädergudarna inte har lyssnat på mig så har jag haft en underbar semster. det är synd att man inte har fler veckor ledigt om året. så man hade kunnat tillbringa mer tid till nära och kära. Är så otroligt glad att jag är så lyckligt lottad att jag har så många underbara människor i min omgivning.
Speciellet att jag har fått den familjen som jag har. Kan nog aldrig beskriva hur glad och tacksam jag är för er. Ni är det bästa jag vet. och jag älskar er obeskrivligt mycket



pour some suger on me!

gooood morgon.
dagen igår va helt perfekt, en riktig slappedag.
Tvättade, käka pizza, kollade film, handlade och hade mys med evelina.
Otursbarn som jag är tappade jag min Iphone i marken. Great.

Idag laddar vi upp för One tree Hill maraton.
Har sovit länge med eevelina och snart kommer hanna och linda på fika.
sen ikväll ska vi lyxa till det och käka på möllan eller lilla innan
vi ska sitta uppe hela natten. har laddat upp med tändstickor fallifall ögonen inte
orkar trycket.
blir bra.


Vad gör du med ditt liv? Utan kondom kan du faktiskt få HIV

Här sitter jag och sitter. känner mig helt fast. kan inte lämna lägenheten ifall försäkringsnissarna kommer. Men som evelina sa igår: du spelar högre musik idag än när vi festar. och det gör jag fantamig idag också. Jag känner mig levande då. älskar när det finns musik i min närhet o jag älskar att gapa med.

Mamma va här i morse. Hon hjälpte mig med samtal osv. och snart ska dom väl komma och byta glas i mitt fönster? Vi käkade iaf kycklingsallad och hade det mys.
om 1 ½ timme har jag tvätttid och snart kommer evelina hit. Mys.

I morgon är det tisdag och då kommer hanna till mig och linda också efter hon slutat. så ska vi fika och snacka lite skit.
Sen på kvällen kommer classe också hit och då startar vårt One tree hill maraton. Yeeeah jag linda och classe är lediga på onsdag så vi har planerat in ett maraton tis kväll/natt till onsdag hela dagen. UNDERBART. Känns som om det är rätt bra att man kan få hem mat på mat24.se hahaha jag gillar det.

nu ska gapa vidare.

(8) Juuuuuust gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie (8)


Min älskling har ett hjärta av snö

Tror aldrig att jag har fått såhär många sms på en dag som jag fått idag?! Folk frågar hur jag mår och om jag kan bo kvar och erbjuder mig att äta hos dom osv?! skit gulligt. men så illa är det faktiskt inte. tro det eller ej. Men jag tackar och bugar för all vänlighet.

Tanken till detta inlägg va att jag skulle berätta om det sjukaste någonsin, asså på ett bra sätt. Jo jag är trött och lat. väldigt trött och lat idag. eller nu. så jag orkar inte ta tag i mig själv o laga mat, inte än iaf, men så skickar Macs en länk till mig. http://mat24.se/ . Där kan man se resturanger och grejer som finns i malmö (eller den staden du bor i) MED UTKÖRNING. är inte det helt fantastiskt sjukt underbart. Vissa har utkörning till 04.00 på morgonen. jag är helt chockad. tycker denna sidan är perfekt.
Tråkigt nog har jag redan tagit fram kyckling som jag ska äta. men det kan va bra att veta.
nu ska jag laga mat, hooooj!


Kvar i nåt jag lämnat

Efter att vi sovit en stund eller sov och sov, vi vilade. fick jag världens dunder energi. Har gjort det jag hatar mest av allt i hela världen dvs. dammtorkat hela lägenheten. Det är så fruktansvärt tråkigt men det behövdes iochmed all rök osv. men fy fan va det är tråkigt. hade damsugat hela globen med en handdamsugare isf dammtorkat. tvi. men iaf nu är det gjort, rensat ut alla kläder som ska tvättas i morgon, damsugat, skurat toaletten, duschen, vasken, vattnat mina lik till blommor och torkat av golven. Fönsterna är vid öppna och Melissa Horns vackra röst strålar ut ur högtalarna. underbart. Nu hoppas vi bara på att all lukt kan försvinna här så man inte dör av rökförgiftning i natt. blir bra.

ikväll står det söndagsmys på schemat. och det bästa med denna söndagen är att jag har varit så duktig och inte nog med det, jag behöver inte tänka på att jag ska jobba i morgon. wiiiho. Me love Semester.
Nu ska jag dansa vidare.

ps. En låt som går varm här är Anna Hertzman - va fan. mycket bra låt.


Pics from yesterday



Jesper Stjärna & Evelina Nilsson



Christoffer Öberg och Claes Davidsson



Världens bästa Stani! Gör typ sveriges godaste drinkar



Evelina och jag.



Linda in the back ground, jag, öbbe, evelina och jesper


Burn it up!

Yeeeeah dagen igår va allt annat än en lugn dag.
började med att jag va hos mamma o pappa sen stack jag hem. tänkte sova lite men icke. Gjorde vid mig sen kom linda och evelian hit. tog taxi till davidshall och mötte upp grabbarna. sen va det inflyttningsfest för hela slanten. alla va sååå sega eftersom alla hade haft världens fredag med allt för mkt att dricka. men så småning om gick det iaf. Jag och Evelina taggade till som attan så vi tog taxi till stan och chili baby.
När dom andra sen väl kom hade vi shottat för mycket så då jävlar i det va vi för fulla.

Hade en dö ball kväll som slutade med nattamat på Bk innan vi tog svarttaxi hem. åkte med en idiot som körde som en galning. helt galet. När vi väl kom in vid min gata så ser vi en miljon blåljus. så vi trodde det hade hänt en trafikolycka. Men när vi väl kom fram så såg vi att miljöhuset precis utanför mig hade brunnit ner?! och hela min lägenhet luktade majbål. Inte nog med att mitt fönster har spruckit från topp till tå så fick brandmännen in med sotiga skoj så nu måste jag städa idag. Damn. satt iaf ute på gräset i en - två timmar eftersom vi inte fick gå in för det va för rökigt. men vi hade trevligt endå. Kom visst med i kvällsposten också? Fick en fet kamera upptryckt i fejan och blixten va inte nådig. Det är ju inte så att man kan ställa sig o posa precis hahaha.

Undrar lite om det va mina tankars fel det där med branden. Har retat mig ngt fruktansvärt på sopgubbarna som har kafferep utanför mitt sovrumsfönster 7 på morgonen 3 ggr i veckan. Men nu har vi inget sophus och inga sopgubbar ist. nu har vi snart byggarbetare som kommer hålla på o väsnas ännu mer.

iaf jag, eve och linda delade på min bäddsoffa i vardagsrummet inatt. jag sov hyffsat men nu är jag trött igen. dom andra har somnat om igen och jag ska joina. i morgon kommer vara fullt upp med försäkringsbolag och Tvättande. att jag aldrig kan lära mig att stänga gardrobdörrarna, då hade inte jag behövt tvätta en miljon maskiner i morgon. usch

Adjö



Så här på morgonkvisten tar jag ett eget insiativ att inte källsortera
mina sopor för tillfället.


RSS 2.0