Stay away my friend

Det är skrämmande hur en timmes sömn mer eller mindre gör såån skillnad. Gick verkligen och la mig direkt efter jobb igår och sen började jag en timme tidigare i morse. Va som en Zoombie. Dock vaknade jag till liv när jag fick stå ute och skrapa rutorna?! say what? jag hatar att skrapa rutor. det är kallt och jätte dö tråkigt.

Iaf sitter på jobb nu, har fått så mycket gjort idag och nu när jag sitter ner så kommer tröttheten som ett brev på posten. Inte okej.
Efter jobb idag så ska jag hämta upp linda sen är jag lååång ledig. Dock ska jag packa och flytta o ha mig. Så jag kanske inte blir så mycket ledighet men jag slipper känna panik om hur jag ska hinna. NU hinner jag. med goooa mått.

Annars då?
Mycket som händer nu vill jag lova. Har fått in den här nya reglen i mitt liv, den som nästan alla kör på men lyckas aldrig,  dvs att dricka/utgång en gång per helg. I helgen tar den start för mig. Nu får det vara slut på det tramset att va ute och ränna varje helg. Måste tänka på min kära lever och plånbok. Kan vara nyttigt det där.
Sååå wish me luck.

Bjussar på några partybilder bara för det! 
   

Öbbe, jag, emil och Fopps

Jul, jul strålande jul!

igår efter jag hade varit på kalas hos mormor, som förövrigt va jätte trevligt, kom Claes och hämtade mig. Blev handling på Maxi sen hem till mig och bakade lussebullar, drack julmust och lyssnade på julmusik. fööör mysigt.
Amanda, tim och Gino kom oxå förbi en runda och när klockan blev mer åkte dom och jag gick o la mig. Somnade på två sekunder.

Idag är jag trött i huvudet. endå har jag hunnit betala räkningar, ringt massa viktiga samtal och tagit mig till jobb. Missade "infarten" till jobb så jag va tvungen att vända. Är man trött då eller bara förvirrad?
juppjupp efter jobb idag ska vi skriva kontrakt. sen måste jag väl börja packa.
Orkar inte ta tag i det för det känns som det är mycket men jag vet att jag måste. senast söndag ska jag vara ute ur lägenheten.
Lite blandade känslor där, tycker ju självklart att det är skönt att jag fått den uthyrd men samtidigt är det min ögonsten. jag älskar min lägenhet.
men men, nu ska jag fortsätta äta lussebullar och dricka te.

 

Just det, vi handlade flyttlådor oxå. och sen började min elvisp att brinna.

 

Så Classe fick ta över. och när Tim och Amanda kom "rullade" vi lussebullarna



Sen blev det mys för hela slanten


waiting on the world to change

min rygg är fucked up nu, ont som fan gör det. skulle flytta min data stol från sovrummet till vardagsrummet. och då knakade det till. tacka gudarna för att jag ska till mamma i morgon och få massage.
ska försöka sova nu (med betoning på försöka) och så håller vi tummarna på att det försvinner till i morgon så att jag kan ta mig till jobb.

so you can cry



Idag är jag trött. Mest i huvudet. förstår inte varför jag inte kan sova om nätterna.
Det är ju det bästa jag vet. Ryggen är iallafall bättre. kan röra mig nästan hur jag vill.
såå i stora drag är allt bra.
Sitter på jobb nu och kollar på  Men of Honor.
Vet inte hur många gånger jag sett denna film. Vågar verkligen påstå att det
är en top fem film. love it.

i morgon är det jobb till klockan 3. sen ska jag snabbt som attan, köra hem till mamma
och pappa för att bli misshandlad av mamma. känner att jag behöver det för efteråt
känns det så jäkla bra. därefter tar jag räääserbilen snabbt hem igen
för sen kommer folket till mig.
Vi ska fira evelina som fyller 20 och sen råkar det va sista helgen detta året
som vi kan ha förfest hos mig.
Nästa helg flyttar jag! snyft.
På lördag är det höstgille hos per brodde. kommer bli en jäkla skiva det.
sen på söndag ska vi fira mormor och jag ska skriva kontrakt.
blir jätte dö bra.
Som vanligt är mina helger fullbokade.
men jag gillar det.
nu ska jag dricka mitt te och kolla film. tjaaaråå


we were meant to be

tänkte att jag skulle unna mig en klänning nu när allt går så bra med lägenheten osv, kommer ju få lite extra klirr i kassan. har trånat efter en klänning jätte länge men den har varit slut i min storlek. men sen kom den in och jag va snabb som attan på attt beställa.
Idag hämtade jag ut paketet. tror ni att dom hade skickat rätt klänning? neeej. o den är slut på hemsidan igen. jag som hade målat upp en bild i huvudet på hur jag skulle se ut på lördag. men icke.
sånt gör mig irriterad.

btw snöar det. livsfarligt att köra bil i detta vädret. speciellt eftersom vinterdäcken inte är på. usch. har iallafall haft en mysig dag med evelina idag. dock suger det att min rygg är fucked up igen.
jag är trött. har sovit för lite. ska sova nu. kan jag somna? håller tummarna på att jag kommer sova i ett sträck fram till 8.45 när klockan ringer. shoo.



har jag rätt till att känna mig bortglömd? eller är det bara en illusion?

One night to be confused

hej och hopp.
nu undrar säkert dom flesta vad jag gör uppe 8.19 en dag som denna när jag är ledig.
jaa det undrar jag med.
Hemskt nog kom jag hem från jobb klockan 1 igår. och då va jag pigg. vi hade haft en bra dag i ullared och grejer. Men trots att jag va pigg i sinnet och slut i kroppen kutade jag in i sängen o la mig, somnade på 2 sekunder och vaknar 3, halv 4, halv 5 och slutligen kl 6. KLARVAKEN. va är det för trams?
Har sån oro i min mage. Dålig magkänsla på något sätt. och jag är såååå trött. men kan inte sova.
Trodde att jag skulle sova bort min tvättid (som tog start kl 7 i morse) för att jag skulle va trött men ikke. Har iaf tvättat 4 maskiner tvätt, vattnat blommorna, renbäddad sängen, plockat undan och dammsugit. JAG VILL SOVA.
Lite över 10 kommer evelina för hon skulle till stan men ingen buss passade, sen kommer folk och ska kolla på lägenheten, jag ska till Claes men innan det ska jag hem och ta ut vovvarna på en runda.

Ledig dag?  neeeh. inte speciellt.
jag måste få sova. ge mig sömn.

btw 3 människor som blivit skjutna inatt i malmö? haaaalllåe vad händer. gillar inte det jag hör. Man blir ju döö nojig.

i ett stökigt rum med båda fötterna på bordet

igår hoppade jag från den ena soffan till den andra. Vet inte om det va ett försök till att må bättre och att få bakfyllan att försvinna eller om det va som att jag va sällskapssjuk?!

Begav mig iaf hem till Claes och öbbe runt 1 där Dennis och vahlne också va, sen efter en stund kom Emil, foppa och öbbe också. Alla låg döda i soffan och kollade fotboll, vissa käkade pizzor och vissa halv sov. När klockan blev mer körde jag (Claes, med min bil) foppa och emil hem sen lämnade jag Classe hos krylli så han kunde ta sin bil.
Därefter blev det hem till M&P och käkade sen nannade jag gott där.

Idag va det jobb, eller är jag är ju trots allt här fortfarande. sen ska jag hem och sova. jag är trött idag.
Snart är det helg och jag känner på mig att denna helgen kommer bli minst lika rolig som förra. hejdå.



jag och öbbi förra helgen kasnke?


so tell me why we talking when we dance so good.

ooh maj gad sikken kväll igår. helt galet. kan ha varit den bästa förfesten/festen jag någonsin varit på.
Amanda och Tim kom och hämtade mig sen körde vi hem till öbbe och classe där halva laget befann sig. Sen kom typ halva till, lagledare och föräldrar. vilket drag. Alla dansade och sjöng och va glada och pratade och drack osv. så jävla kul. 40 pers i deras 4:a. helt underbart.
Sen tog vi taxi till chili. och där va skoj som vanligt. Mycket folk, mycket dans och mycket slagsmål.
Jag hatar slagsmål. vad är meningen? Usch.
Det sjuka va att det blev slagsmål mellan chiilis gäster och harrys gäster typ. så hela gågatan va ett stort slagsmål med poliser och vakter osv.
meeen vi sket i det och slog klackarna i taket.

Anyway därefter körde tim och amanda hem mig igen. så dom och Zabina följde med in och käkade makaroner och hemgjorda köttbullar. Det satt som en smäck. mums.
sen stupade jag i sängen när dom gick.

Idag är det ångestsöndag. helgerna är förkorta. Ska nog hem till mina föräldrar en runda sen. om orket finns. tjoohoo 

More than Words

Jag och amanda hade en skit mysig kväll. Riktigt mycket prat och tjejsaker. haha =)
Ställde klockan på 8 igår. Amanda körde till doktorn och jag till mammi. sen träffades vi här hemma igen vid 11.
Därefter höll vi på att fixa och trixa till klockan va 3. Körde skåne runt efter en kanin. men tillslut hittade vi en.
Sen gjorde vi vid oss, hämtade kaninen  och körde mot krylli. Mötte upp pågarna sen gav vi Star och Krylli pengar eftersom dom ska va borta i fem månader och åka skidor och sen fick foppa kaninen. Eftersom han alltid säger Fucking hare. Så det skulle blivit en hare men det blev en kanin. Hans min va obetalbar. haha. blablabla.

Efter vi käkat och blivit runda om föttrena blev det Gessie. Sikken fest. närmre 200 pers. Löste lite problem som behövdes lösas och skönt känns det nu.
Sen vid 3 tog vi taxi hem.

I morse gick jag upp vid 10. Linda låg kvar i sängen och mådde inte alls bra. Men jag städade som en gnu. Renare lägenhet får man leta efter.
Sen kom mamma och vi fixade med lite saker.
Nu har jag nyss gjort vid mig för jag vägrar stressa. Ska göra köttbullar nu sen ikväll blir det förfest (FEST) hos öbbi och slejs. Sen utgång.

Förövrigt vann grabbarna sin kvalmatch. så det känns som vi har något att fira ikväll. ÄLSKAR DET. Grattis. =)


all my life I've prayed for someone like you

Amanda va och hämtade mina nycklar innan. Så ikväll när jag kommer hem ska vi färga mitt hår och lägga ansiktsmask osv. En riktig myskväll med andra ord. Sånt som man behöver då och då. wiie.
Imorgon har jag/vi sååå mycket att göra. Ska hinna med att fixa kontraktet, grovstäda hela lägenheten inför visningen på lördag, handla på systemet, present till grabbarna som ska ha 20 års fest x 3, göra vid oss, amanda ska till doktorn, träffa upp dom andra för att sen befinna oss hos filip på middag och förkrök vid 18.

Blir nog jäätte bra. ska dra upp amanda tiiidigt. Här finns inget sovande till 3 i morgon inte. Uppstigning senast 9.30. punkt slut. =)

Pratade med mammi innan också och mötet hade gott bra. Nu dröjer det inte länge till vi får träffa lillsis igen. wiie.

Old before i die

jag gjorde precis en sak som har varit ett bigt NONO sen vi va små. Jag hade dricka vid datorn och självklart välte jag ut det. damn. meeen, snabb som jag är så hann jag torka upp det mesta innan datorn förstördes.

såå till gårdagen,
Jag och Claes hade en förjävla trevlig kväll. Vi gick och handlade mat och bänkade oss framför tven. Det blev mycket snack (föööör mycket snack) och glass. Vi orkade inte baka så vi sket på det. 
Han hjälpte mig att tvätta oxå. och det ska han ha ett stort TACK för. underbara du. 
Claes är en sån kille som alltid får en att må bra, inte nog med att han är så jävla klok utan han slänger till en komentarer ibland så man bara blir så jätte glad. Alla borde ha en egen Claes i sitt liv. 
juppjupp.



Satte min klocka på 06.45 i morse för jag tänkte att jag skulle åka hem o tvätta hos mamma o pappa (fast jag hade tvättat allt igår:S?! jaa jag är förvirrad) så när klockan ringde så slog jag en signal till mamma o mummlade något om att jag inte orkade komma sen somnade jag om igen. sköönt. 
När jag vaknade igen åkte jag hem till M&P, käkade frulle och tog ut vovvarna på en promenad, eftersom M&P är upp i småland på möte. Hoppas på det bäästa nu när det gäller mötet. 
Sitter iaf på jobb nu. Har nyss berättat för Claes om mina sjuka drömmar. jag är fan helt jävla dum i huvudet. Drömmer så sjukt asså. 


 

universal Child

Efter jobb igår körde jag hem och bytte om, sen iväg till amanda och tim. Träffade stani ett slag innan jag gick upp till nötterna. Väl där hemma gjorde jag och amanda kaka sen tände vi massa ljus och hoppade ner o jacuzzin med en bra film. bubblade runt där i två timmar innan vi gick upp och gjorde massa annat. Halv tre tackade jag för mig och gick in o la mig.



Jacuzzin, orkar inte vända på den

i morse vaknade jag av att jag låg på golvet? så jag gick in o kröp ner i sängen med amanda en stund. senfick vi fart. duschade o gjorde oss klara sen blev det frulle. sa hejdå till tim sen stack jag och amanda till nova. Ingen av oss va på shopinghumör så vi stack och hämtade stani och hans lilla syster och begav oss till ikea. Checkade läget där och käkade sen gick vi in om Ilva.
Klockan blev mycket så vi lämnade stani och ida hemma sen körde vi och mötte upp tim på mobilia. Gjorde lite ärenden där sen körde jag hem.
har plockat undan lite och sitter och hoppas på att dom som tvättar nu ska bli klara så jag kan snylta på deras tvättid. juppjupp.
ikväll blir det mat och bak med claes. världens bästa.

Sen får vi se hur kvällen utvecklas. amanda och tim vill att vi ska dit där. men jag måste få klart tvätten. så antagligen får jag gå upp tidigt i morgon och åka till mor o far och tvätta innan jobb. puuuh.
jag är trött. och hungrig.
Var är claes?




Amanda och jag hade en trevlig pratstund här innan.


there goes my baby

tjooohoo!
Älskar detta underbara höstväder. så jäkla skönt när det är såå kallt och solen skiner.
igår efter jobb körde jag hem till min kära mor och far. har inte träffat dom sen i torsdags. skandal.
Så det blev lite mys innan alla gick o la sig. jag somnade på 2 sekunder. sååå trött jag är om kvällarna.
Det roligaste är när man märker själv hur snabbt man somnar, man vet att man  tex går och lägger sig 22.50 sen har man fått sms 23.15 och inte hört det fast mobilen ligger brevid en. dååå sover man djupt. blablabla word word.
anyway käkade frukost med mammi, ringde två viktiga samtal, vatt på banken och kirrat med pengar och nu sitter jag på jobb med en rostemacka och en kopp te.
juppjupp.
ikväll efter jobb ska jag köra till amanda och tim. vi ska ha myskväll. Båda ringde mig igår och sa att dom saknade mig. haha. underbara sötnosar.
Sen på onsdag har jag sååååå mycket att göra, men amanda hjälper mig. måste bara få in det där med att tvätta. har ju inte bokat tvättid och jag har skit mycket tvätt. dessutom jobbar jag på tor och fre. hmm.
sen ska lägenheten städas. för på lördag klockan 2 ska jag ha visning.
Nej jag ska inte flytta igen. eller jo det ska jag. men inte helt. haha. jag ska fortfarande stå som ägare av min lägenhet. haha. låter bra.
sååå. jag ska föreslå att vi ska tjuvtvätta inatt. så som man inte får göra, tvätta på nätter, men som jag har gjort några ggr endå.
Eller gör vi som amanda sa, slänger ner kläderna och tvättmedel i jacuzzin och låter dom bubbla runt där. braa.
hejdå

bumpy ride

Amanda har ringt mig 4 ggr idag och jag henne 2 ggr.
Helt galet vad man kan sakna någon som man träffade för 17 timmar sen!


Fina älskling hos mig i fredags. Brunett och snygg.


<3

Nadja: Du är bäst mammi, har jag sagt det till dig? älskar dig
Mamma: Ja det har du. Har jag sagt att jag älskar dig jätte mycket? Ha en fantastisk dag gumman. Vi hörs senare. Love you.

Än en gång, vad skulle jag gjort utan er? Ni gör så att jag känner mig så älskad att ord inte räcker till. Jag älskar er. mer än allt.

when you smile, the hole world stops and stares for awhile

Denna helgen som varit har varit den bästa. ville inte att den ska ta slut.
Började redan i Torsdags då jag åkte hem till mamma och pappa efter jobb, satt uppe i 2 timmar och pratade med mamma. om allt. hon och pappa är bäst när det gäller sånt. Sen nannade jag där.

I fredags va det jobb, jag och mamma hade mys morgon först. När jag slutat åkte jag hem och började städa sen hämtade jag amanda. Hann prata med lillsis oxå.
Sen ramlade folket in. V betställde mat från mat24.se, underbart det där med hemkörning.
Vi blev väl upp mot 20 pers hemma hos mig som hade skit skoj. Sen tog vi Taxi till Chili.
Hade en helt okej kväll men den har varit bättre vill jag lova.
När dom stängde åkte jag hem och sov.

När jag har druckit vaknar jag allt för tidigt. så Lördagen fick sin start klockan 10. Började diska osv. sen gick jag o la mig i sängen en stund till.
Helt plösligt blev jag med tvingad på fotboll. Grabbarna skulle kvala så mini kom och hämtade mig. Underbart väder va det och Grabbarna vann med 4-0. Gytt.
Därefter körde jag Filip och filip hem och Fredrik och hans bil hem sen kom Tim, amanda och Gino o hämtade mig. Vi tog färden hem mot mig och jag bytte om sen hämtade vi Flyttkartonger och körde vidare till Öbbe för att ta hans firma bil. Sen började vi flytta.
Amanda och Tim flyttade ifrån sin 1:a på lilla torg till en trea (på 270 kvadratmeter, 2 öppna spisar och ett jacuzzi för 8 pers). Jag blev gråtfärdig när jag såg den. 4 meter i tak och sen lite så gammal stil med ballkong och grejer. Är så glad för deras skull. 
Iallafall höll på att packa och flytta hela kvällen vill jag lova. men bra blev det. När tim lämnade tillbaka öbbes bil så handlade han Pizzor med sig så vi käkade pizza och hade mys innan vi duschade och drog till Chili. 
Hade en helt galet underbar kväll. Fy fan va underbara alla är. Och shiit som vi dansade. 
När dom stängde hände en liten incident med öbbi. stackars liten haha. men det blev bra till slut. 
Därefter vandrade jag, amanda och tim hem till nya lägenheten och satt på köksgolvet och käkade och drack och snackade till klockan 7 på morgonen. Då gick jag o la mig.
Dom andra två töntarna va vakna till 10 på morgonen. haha.

När klockan blev 12 vaknade jag, låg och mös med gino till klockan va 14 och då gick jag in o väckte tim och amanda. Ikea stod på schemat så det va bara in i duschen och iväg. Mötte upp Tims pappa på Ikea oxå. Efter ett par timmar hade vi fyllt tre vagnar och då slog det oss, Hur ska vi få in detta i tre små bilar? 
Sååå vi ringde öbbe. Så han, classe och mini kom till undersättning. 
När vi dumpat av alla saker hemma i deras lägenhet lämnade jag och amanda "ihopa sättningen" till grabbarna sen körde hon och jag till hennes pappas jobb och fixade lite där sen åkte vi och handla. 
När vi kom hem hade stani, tims mamma och Zabina också kommit. Myyyyys. 
Blev klydd med spisen och grejer så klockan 23 åt vi kvällsmat och då va allt klart. 

Så efter det körde jag öbbe hem sen stupade jag i sängen.
Idag har jag träningsverk i mina vader och skoskav på båda fötterna. Men det är det fan värt. 
Gud vad jag älskar er mina underbara vänner.  

.

känner inte för att blogga.

The Scientist

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.


two new pics

  


I love you to the moon and back

Varför har man en blogg?
Joo, jag har en blogg för att skriva av mig. MIN blogg, MINA tankar och MITT mående. Igentligen ska jag bara kräka ur mig vad jag vill här för den är ju min. Men endå, trots det så vaktar man sin tunga. För jag vet att ibland läser fel personer min blogg. Ibland vill man att folk ska ta åt sig av saker man skriver men ibland inte. Ibland vill man bara få saker sagt. Som det här med mitt mående. Folk frågar hur det är men dom lyssnar inte. Eller så frågar dom inte alls utan bara kör på med sitt race.
Men.. som min kloka mor sa till mig häromdagen så "strunt i vad dom andra säger eller om dom bryr sig, jag och pappa bryr oss och vi vill att du ska må bra"
och den tanken har fastnat i mitt huvud. Jag vet att mina föräldrar gör allt för att jag ska må bra. Och det är deras förtjänst att jag mår så bra som jag gör för utan dom som finns där och pushar mig så hade jag nog bara legat hemma och tyckt synd om mig själv och inte ens kämpat. För så ont som min mage gör och så yr jag känner mig rätt ofta nu och den huvudvärken jag har står mig upp i halsen. Mest magen, för den är hemsk.
I morse hade jag absolut ingen ork att gå upp och ta mig till jobbet, hade legat i 40 minuter i min säng och försökt att samla all kraft i världen för att ta mig upp. då ringer min underbara mamma. och ett samtal med henne på tio minuter va allt jag behövde för att ta mit ur sängen. Underbara människa. men sånna här saker är där ingen som vet. för ingen frågar hur det är eller så lyssnar dom inte.

Än en gång vill jag bara tacka gud för att jag har fått världens bästa föräldrar och familj överhuvudtaget. Många motgångar har vi haft och fler kommer vi nog få. men jag vet att vi klarar det tillsammas, och då menar jag allt. För vi finns där för varandra och stöttar varandra till 100 procent. Flyttar ni, flyttar jag. Finns inte någonting som kan hålla mig kvar här utan er. men som jag sagt innan så kommer thailand va döden när det gäller det, men som tur är har jag en i familjen med mig. jag behöver det, vi behöver det.
Gud vad jag älskar er min fina familj.




 


Happy Birthday to me

Jag har nog haft världens bästa 20 års dag.
Började med att jag och classe hade nattabak. Blev som sagt kanelbullar och dom smakade underbart. Bästaste Claes hade blåst upp ballonger, fixat duk och sarpentiner i hela lägenheten blev såå rör. sen kom han ut med kaka med 20 ljus i. aaw.
Kom hem lite över 3 i natt. vi hade mycket att snacka om. Sen efter det har sms, samtal och facebook gratulationer rasat in. herregud. blir så glad. Tappade räkning när jag hade fått lite över 60 grattis.
Folk ringer och smsar och skickar blommogram osv. Så jäkla gulligt.
Har verkligen kännt mig uppvaktad idag.

Bättre blev det när jag fick mamma och pappas födelsedags present. Klangade till ordentligt i Thailand kassan. och det är underbart. Fick även en ny blomma (en pik kasnke), sen av sis och svåger fick jag en universal smörgåsgrill som man kan byta "plattorna" på så det blir en grill och även ett våffelgärn. Så jäkla praktiskt.
Sen fick jag presentkort på systemet av kusin. underbart.

Sen bjöd mamma och pappa på middag i Danmark. Underbart gott och gud vad jag åt. så himla mysigt. Efter det blev det glass och kaffe hemma hos mig. och nu sitter jag själv, på golvet i vardagsrummet och känner mig hel nöjd med dagen. Har så jävla underbara människor omkring mig.
Älskar er alla något så fruktansvärt.

På fredag ska jag och mina vänner nog ut och äta, eller käka här, sen förfesta och utgång. Har dock inte sagt till ngn speciell än eftersom det inte är helt bestämt än. Känner mig lite kluven. vill ju självklart fira med mina vänner men var drar man gränsen?
Kasnek ska vänta tills senare när jag ska ha släktkalas osv?
vet i fan. vi får se.

Magen har hållt sig i shack idag, någerlunda, men nu känns det. usch och tvi. så tänkte snart tänka på refrängen. jobb i morgon.
Hade velat ha sovmorgon någon gång. men alltid när jag har det så blir jag alltid väckt av något eller någon.

anyway ska gå.

rule the world

Efter en natt i tårar och krampor känner jag mig bättre. Thank god.
Det är ju fan att min mage ska hålla på som den gör. Ser absolut inget nöje med det över huvudtaget.
Har iaf tagit diverse tabletter i förebyggande syfte.
befinner mig nu på jobb och jag hoppas att magfan inte ställer till problem idag.
hej

do it all night long

är hemma, ligger i min säng och skriver detta inlägg.
jag är trött. fick ett sms av classe där han frågade om jag va up for some nattbak, kanelbullens dag ju.
men vi hade för många motgångar. Dels fattades kanel, jag jobbar i morgon & jag känner mig inte såå kry.
så jag ska nanna nu.
i morgon är det jobb och efter det är det bak. behöver lite sånt i vardagen.
har inte mer än så här att säga.
så god natt

What goes around comes around

Idag går jag i en dvala. huvudvärk, magont, svettas, fryser, trött och seg.
Tackar gud för alvedon. Meeen det är bara att bita i det sura äpplet 9 timmar kvar på jobb sen ska jag
hem och bums i säng.
På onsdag fyller jag icke tonåring längre. Vet inte om det är något jag ser fram emot eller inte. Halvvägs till 40 och man blir mer vuxen än innan.
Innebär att jag har 45 år kvar med arbete innan jag får gå i penison, Jobba långa dagar och helgerna försvinner innan dom börjat.
Dags att börja spela på hästar kanske? Eller leta en rik man? Tror jag hade blivit perfekt som hemmafru.
Känner jag av ålderskris eller är detta bara en inbildning?
Fy attan vad jag är negativ.
hejdå

when you´re gone

jag är vaken och söndagsmyset inställt. Tycker inte alls att denna dagen är något skoj. God natt

nobody´s home

idag är jag söndags deprimerad. känner mig trött, ledsen och har ont lite överallt. inget att hänga i julgranen precis. ska sova en eller två timmar nu sen hoppas jag på att jag vaknar upp och allt känns på topp. ikväll ska jag ha söndags my med mina favvisar. Det ser jag framemot.

RSS 2.0