universal Child

Efter jobb igår körde jag hem och bytte om, sen iväg till amanda och tim. Träffade stani ett slag innan jag gick upp till nötterna. Väl där hemma gjorde jag och amanda kaka sen tände vi massa ljus och hoppade ner o jacuzzin med en bra film. bubblade runt där i två timmar innan vi gick upp och gjorde massa annat. Halv tre tackade jag för mig och gick in o la mig.



Jacuzzin, orkar inte vända på den

i morse vaknade jag av att jag låg på golvet? så jag gick in o kröp ner i sängen med amanda en stund. senfick vi fart. duschade o gjorde oss klara sen blev det frulle. sa hejdå till tim sen stack jag och amanda till nova. Ingen av oss va på shopinghumör så vi stack och hämtade stani och hans lilla syster och begav oss till ikea. Checkade läget där och käkade sen gick vi in om Ilva.
Klockan blev mycket så vi lämnade stani och ida hemma sen körde vi och mötte upp tim på mobilia. Gjorde lite ärenden där sen körde jag hem.
har plockat undan lite och sitter och hoppas på att dom som tvättar nu ska bli klara så jag kan snylta på deras tvättid. juppjupp.
ikväll blir det mat och bak med claes. världens bästa.

Sen får vi se hur kvällen utvecklas. amanda och tim vill att vi ska dit där. men jag måste få klart tvätten. så antagligen får jag gå upp tidigt i morgon och åka till mor o far och tvätta innan jobb. puuuh.
jag är trött. och hungrig.
Var är claes?




Amanda och jag hade en trevlig pratstund här innan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0