there goes my baby

tjooohoo!
Älskar detta underbara höstväder. så jäkla skönt när det är såå kallt och solen skiner.
igår efter jobb körde jag hem till min kära mor och far. har inte träffat dom sen i torsdags. skandal.
Så det blev lite mys innan alla gick o la sig. jag somnade på 2 sekunder. sååå trött jag är om kvällarna.
Det roligaste är när man märker själv hur snabbt man somnar, man vet att man  tex går och lägger sig 22.50 sen har man fått sms 23.15 och inte hört det fast mobilen ligger brevid en. dååå sover man djupt. blablabla word word.
anyway käkade frukost med mammi, ringde två viktiga samtal, vatt på banken och kirrat med pengar och nu sitter jag på jobb med en rostemacka och en kopp te.
juppjupp.
ikväll efter jobb ska jag köra till amanda och tim. vi ska ha myskväll. Båda ringde mig igår och sa att dom saknade mig. haha. underbara sötnosar.
Sen på onsdag har jag sååååå mycket att göra, men amanda hjälper mig. måste bara få in det där med att tvätta. har ju inte bokat tvättid och jag har skit mycket tvätt. dessutom jobbar jag på tor och fre. hmm.
sen ska lägenheten städas. för på lördag klockan 2 ska jag ha visning.
Nej jag ska inte flytta igen. eller jo det ska jag. men inte helt. haha. jag ska fortfarande stå som ägare av min lägenhet. haha. låter bra.
sååå. jag ska föreslå att vi ska tjuvtvätta inatt. så som man inte får göra, tvätta på nätter, men som jag har gjort några ggr endå.
Eller gör vi som amanda sa, slänger ner kläderna och tvättmedel i jacuzzin och låter dom bubbla runt där. braa.
hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0